GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Hurra for storesøster! (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Hurra for storesøster!

I dag har verdens beste storesøster bursdag, hurra, hurra, hurra! Hun er en å se opp til som jeg alltid kan prate med og spørre om alt! Heldig er jeg. Gratulerer så mye søster!!!

ss

Søsteren min Elisabeth til venstre og jeg til høyre på bryllupsmiddagen til meg og Theodor i fjor.

- Camilla -

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer

Victoria

19.05.2009 kl.21:14

Grattis til søsteren din!

Linda

19.05.2009 kl.21:37

Takk for koselige kommentarer gjennom vinteren og våren, jeg setter bloggingen på vent, så kanskje jeg får kløen tilbake senere. God sommer, fortsetter å lese din blogg så klart:)

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv