GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Som en drukna katt... (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Som en drukna katt...

Himmelen åpnet seg da jeg ventet på bussen etter fysioterapitimen i dag, og selvfølgelig hadde jeg ikke med meg paraply! De tynne klærne jeg hadde på var gjennomvåte, og jeg følte meg nesten som en drukna katt. Da er det godt å ha en snill mann som er klar med varm kakao og pannekaker når man kommer hjem :)

img0533

Må si jeg syns litt synd på de som skal på Madonna-konsert i kveld hvis dette været fortsetter... Har noen venninner som skal dit, og: JEG HÅPER DERE KOSER DERE UANSETT! Men jeg vet at hvis jeg skulle ha dratt på noe konsert i kveld, så hadde det hvertfall ikke vært Madonna! Nei, tenk da hadde jeg nok dratt på Metallica igjen. Syns det nesten er litt trist å gå glipp av de når de er i Oslo, for det pleier jeg nemlig ikke!

Nei, nå tror jeg at jeg koser meg inne under teppet resten av dagen!

-Camilla-

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer

Angelida

30.07.2009 kl.18:51

Herlig bilde! Ser ut som du koser deg glugg i hjel! Godt å ha en snill mann som tar vare på en:))

Angelida

30.07.2009 kl.19:00

Sv: Vi bruker bare soyarømme og soyafløte i matlagingen etter at vi kuttet ut melkeprodukter. Funker kjempebra:)

Ragna

31.07.2009 kl.11:35

Å, snille mannen! Håper du har et varmt og godt pledd å pakke deg sammen under i tillegg :-)

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv