GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Grattis til lillesøster! (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Grattis til lillesøster!

Verdens beste søteste lillesøster fyller 27 år i dag! Så derfor skal jeg på besøk til henne å spise kake i kveld. Nam nam:) Håper du får en fin dag, Susanne og at feiringen på lørdag var helt topp!

susigratulerer

Love you ♥

-Camilla-

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer

sjehed

03.08.2009 kl.15:10

morsom header ! :D kuul!

Linda

03.08.2009 kl.19:27

Hei brunetta;) Jeg har forresten lest bloggen din ganske hyppig og fått med meg den flotte tiden du er inne i nå:) Tiden hjemme har på en måte gått fort og på en annen ikke. Jeg har jo vært så heldig å vært hjemme i 1 år og fem mnd.Jeg er utrolig glad for at jeg har fått denne tiden hjemme sammen med småen, den får jeg aldri tilbake:( Den beste tiden i hele livet mitt har mammapermen vært! Så gled deg masse!:)Når er det du har termin?

MarthaChristin

04.08.2009 kl.10:08

Bursdager er det beste som finnes :)hils søsteren din masse og gratuler, 27 år er ett toppår :)

RiRRi

05.08.2009 kl.01:28

vakkert bursdagsbarn:)Gratulerer fra meg!

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv