GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Verdens mest solgte Nike-sko... (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Verdens mest solgte Nike-sko...

I går kjøpte jeg nye sko, og har fortsatt litt dårlig samvittighet over hvor mye de kostet. Men er det noen som aner hvor vanskelig det er å finne gode sko som ikke ser helt jævlig ut? Har fått anbefalt MBT-sko, men får meg bare ikke til å kjøpe disse. Syns de ser så merkelige ut. Ser ut som sånne man bruker når man har noe galt med bena eller noe.

Så da endte jeg opp med verdens mest solgte Nike-sko... Nike Shox som disse:

325199005650

Nå håper jeg virkelig de er verdt pengene, og at gnagesåret jeg fikk i går bare er midlertidig....

-Camilla-

Related Posts with Thumbnails
Stikkord:

8 kommentarer

Angelida

09.08.2009 kl.16:07

Har sånne i sort og rosa. Og ja, jeg fikk også gnagsår. Men, du må bare fortsette å "gå de inn".Nå sitter de perfekt på foten min. En av mine favoritter:)

Angelida

09.08.2009 kl.16:18

Sv: Mine sko klemte også oppå rista av foten. Bare ikke stram lissa så hardt på den foten.Ja, det er godt å komme seg ut. Du skal se det blir bedre når bebyen kommer!Trille tur er stas vettu:))

Mamma Bettan

09.08.2009 kl.16:26

De skoene er kjempe gode, har et par i sølv. De er litt tunge synes jeg da, men ellers er de perfekt!

Ri`

09.08.2009 kl.17:29

jeg er jo Nike-freak number one... så seff har jeg shox hehe. De kan være litt harde bak som du sier på begynelsen, men det er bare å få gått de inn, så er de het sinnsykt deilige å gå med. I tilegg er de veldig bra for folk med ryggprobleer da du får en perfekt demping bak på helen. De fleste fysiioterapauter anbefaller også disse.Det kan være litt rart å gå med de de første dagene, men det venner du deg fort til.Skal du ut å gå mye, spesiellt på asfalt, er disse geniale. Jeg har de alltid med meg på storbyferie når jeg skal gå i timesvis og shoppe hehe... ikke på langt nær liek vondt i bena på slutten av dagen da, som når jeg har brukt andre sko..

Ri`

09.08.2009 kl.17:36

en annen ting.. shox er veldig dyre ja, men du finner de som oftest til halve prisen på nettet. Sjekk her f eks: http://www.pickyourshoes.com/size/nike_shox_series.htm

Charlotte

10.08.2009 kl.22:37

Du har gjort en god investering. Jeg har to par selv, å kjempe fornøyd. De er dyre ja men verdt det. De varer jo sinnsykt lenge. Jeg kan desverre ikke bruke mine for øyeblikket pga vann og hovne føtter, så mine 100 par sko er blitt eliminert til sånn 2 par =P.

Rose

29.04.2011 kl.01:51

www.nikeworks.com har rimelige nikesko, og har shox til rett over 400 kr. Norsk side.

Camilla Marie

01.05.2011 kl.21:36

Rose: Ja, men disse er fake. Du får ikke ekte Shox til 400 kr. Hvis du ser hva de har skrevet på denne siden også, så er den nok ikke norsk heller. Det er tydelig brukt "google translate" eller liknende. "Her er en alvorlig butikken,Vi selger Nike Shox serien sko.".... :D

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv