GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits 1 års bryllupsdag! (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

1 års bryllupsdag!

For 1 år siden i dag ble jeg en "sømmelig kvinne". Da ble jeg nemlig gift med min kjære Theodor. Vi har i år vært sammen i 6 år, gift i 1 år, og kjent hverandre i hele 10 år. Og nå har vi en liten baby på vei... Det hadde jeg aldri trodd da jeg møtte han som 18 åring. Tiden går så fort!

bryllupbryllup4

bryllup3bryllupet

bryllupfiks

Vielsen vår fant sted i Thailand, Krabi på en liten privat strand uten verken familie eller venner tilstede. Det var kun oss to og sjømannspresten. Vi gjorde dette i all hemmelighet, og noen ble kanskje skuffet over at de ikke fikk deltatt. Men uansett ville ikke vi gjort det på NOEN annen måte. Det var nemlig kjemperomantisk, og vi trengte kun å konsentrere oss om hverandre. Håper vi kan leve lykkelig og gift i mange år framover!

Så i kveld skal vi ut og feire og spise indisk mat!

ps. Hvis noen trenger tips om bryllup i utlandet, så er det bare å spørre meg. Har undersøkt det meste som går an å undersøke;-)

-Camilla-

Related Posts with Thumbnails

21 kommentarer

LilleFiolett

15.08.2009 kl.14:17

Kjempe pene bilder ! :-)Gratulerer så mye ^^

Linda

15.08.2009 kl.14:33

Gratulerer :) Så fine dere er!SV: Ja den ligger i Risør, så her må du ta turen innom om du skal hit en gang! Her er det bare å "go crazy". Spørs om det bli noe lønn :p

jentepus

15.08.2009 kl.14:53

hehe gresskar, så bra.Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Flotte bilder av to flotte mennesker.

Vimsa&Smula

15.08.2009 kl.14:59

Så fine bilder:) Gratulerer!Sv: Jenta mi overnatta hos mamma da hun var 1mnd. Var mye lettere å ha barnevakt når hun var bitteliten synes jeg. Da var hun ikke skeptisk for noen og var stortsett fornøyd så lenge hun fikk melk, og et fang å sitte/ligge på...Mamma passa hun og noen timer bare, da hun var 2 uker gammel. Så lenge de tar flaske burde det gå greit med en kveld/natt, jeg pumpa melk noen dager i forveien og frøys ned så mamma hadde plenty å ta av.Er værre nå...nå vil hun helst at mamma eller pappa skal legge hun, og begynner å bli litt skeptiisk

Charlotte

15.08.2009 kl.15:09

Gratulere med dagen =).Hørtes helt himmelsk ut med indisk mat, får spise litt for meg også ;).

A N E T T E ;D

15.08.2009 kl.15:14

fint med downlights å da.. vi har det i hele huset her vi å..men syns det er ganske spesielt med fine taklamper jeg da =)
heisann:) grattis med bryllupsdagen og baby på vei:) fine bilder,så skikkelig romantisk ut og gifte seg på stranda:)masse klemmer fra oss i ski:)

Angelida

15.08.2009 kl.16:38

Gratulerer så masse! Det var virkelig flotte bilder av dere:)Jeg kunne godt tenke meg å gifte meg i utlandet. Ser ikke for meg kirke og alt styret.Det er ikke det som er viktig for meg.Sv: Ja, det skal bli godt å slippe å gå rundt å lete etter øko frukt/grønt!Prisen avhenger litt av hvilken kasse du skal ha. Mix, stor, liten, frukt, eller grønnsaker.Men, de er kommet bra ut i tester i forhold til butikkene. Står mer på nettsida dems:)Ha en fin kveld med mannen din:))

Anette-Marie Antonsen

15.08.2009 kl.16:55

Gratulerer så masse! Så fine bilder! Kjempe kjekk mann ha du! (har en svakhet for langt hår på gutter må jeg si)- tenk så mange flotte år dere har sammen i vente da!

Ragnhild Mosseby.

15.08.2009 kl.17:17

Grattis! :)

Anneli

15.08.2009 kl.17:35

Gratulerer masse masse med dagen! Ser fantastisk romantisk og vakkert ut:)

Ragna

15.08.2009 kl.18:08

Gratulerer så mye :-) Håper du har en flott dag!

Tante Jul

15.08.2009 kl.21:36

Gratulerer på bryllupsdagen! Lurte på hvor det var da jeg så første bildet uten å ha lest innlegget først, og konkluderte at det måtte være et sted lenger sør, så skammelig brun som du var...

silje-marlén

15.08.2009 kl.22:18

så fantastisk hærlig, gratulere så masse med dagen og med den lille på vei:)

Trine

16.08.2009 kl.01:00

Så fine bilder! Gratulerer så mye!:) Dere har jo mange fine ting å se frem til nå, ikke minst babyen..;) Gled dere, det er ingenting som overgår å bli foreldre!!:)

Oda

17.08.2009 kl.00:02

Jeg har veldig lyst til å gifte meg slik som du gjorde, og har alltid lurt på om det er vanskelig i forhold til vielsen (prest o.l). Litt også med tanke på at jeg vet ikke om jeg vil ha prest, siden jeg egentlig er ikke-troende. Nå er det lenge til jeg skal gifte meg da, men kanskje du har noen tips?:)

Camilla Marie

17.08.2009 kl.08:50

Oda:Vet mest om vielse via Statskirken jeg da... men man har absolutt mulighet til å gifte seg uten prest. Hadde vi hatt mulighet til å gjøre det i Krabi, så hadde vi gjort det. Man kan ha ambassadebryllup som er ganske populært, men siden det ikke finnes noen norsk ambassade i Krabi måtte vi ta bryllup med sjømannsprest. Sjømannskirken befinner seg i Pattaya, så dermed måtte betale for flyet hans fra Pattaya til Krabi og hotelloppholdet i 2 dager pluss en avgift til kirken på ca. 5000 kr. Så man kan absolutt gifte seg et sted selv om kirken ikke er akkurat der. Tror det er lettere med kirkebryllup enn ambassade, og jeg vet ikke om man har mulighet til ambassadebryllup på en strand f.eks. Kontaktet Sjømannskirken der nede på mail, og all kommunikasjon foregikk på mail. Det står mer om hvilke steder i verden man kan gifte seg på nettsiden deres: http://www.sjomannskirken.no/Siden presten var ordinært av den norske statskirken trengte vi ikke vitner til stede. Men det er viktig at man har papirene i orden før bryllupet. Prøvelseattest må sendes inn og godkjennes en stund før, og der må man ha underskrift av hvert sitt vitne/forlover. Ved bryllup på ambassade kan det hende man må ha med vitner, men det er jeg usikker på.Så mitt råd til deg er å bestemme hvilket/hvilke steder du evt. vil gifte deg, og sjekke mulighetene der! Sjekk om det finnes ambassade der, og hvis ikke det finnes så har man alltid Sjømannskirken. Og jeg skal love deg at sjømannsprester er ikke som de kjedelige prestene man er vant med, hehe.

OdaMariaFagerland

17.08.2009 kl.09:45

Heihei!:) Det var ikke meg som lurte på det, hehe:P. Forresten utrolig fine bilder:D.

lillja

17.08.2009 kl.22:15

Gratulerer så mye, så utrolig herlige bilder :) Ser virkelig ut som det ultimate romantiske bryllupet - sånn ønsker jeg også meg!

Prego RiRRi

17.08.2009 kl.23:47

vakkert!!

LV

19.08.2009 kl.21:14

Det ser jo helt fantastisk ut da! Gratulerer med bryllupsdagen!

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv