GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits My baby loves me (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

My baby loves me

Theodor og jeg hadde en kjempefin 1 års bryllupsdag i går! Først var vi og spiste på en indisk restaurant som kun ligger fem minutter unna der vi bor. Hvorfor reise til byen i det fæle været når vi har kjempegod mat rett rundt hjørnet? Resten av kvelden var kosekveld med dvd og snop. Men vi orket nesten ikke godteri etter all den gode maten. Snille mannen min ga meg også et hjertesmykke og et søtt kort i går som han hadde skrevet masse fint i. Takket være han har smykkesamlingen min økt betraktelig de siste årene. Og han klarer alltid å finne ting jeg liker!

heart

Vi har det sååå fint sammen, og jeg føler meg så heldig;-) Gleder meg til lille bebisen kommer, og vi får den gleden sammen også!

PS. Takk for alle de koselige gratulasjonene i går!!!

     ♥

-Camilla-

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer

Weronica

16.08.2009 kl.18:56

Så koselig. ÄLSKAR att läsa om killar och män som passar så bra på sina jenter och vet hur dem skall uppföra sej. Fler gentlemen tack :)

Camilla Marie

16.08.2009 kl.19:02

Foxypuma:Ja, det trengs flere gentlemen;-) Det er jo så koselig med en oppmerksomhet innimellom!

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv