GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Jeg har fått en award! (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Jeg har fått en award!

Jeg må bare takke så mye til Jeanita Helen - Min lille blogg som var så søt å gi meg en kreativ award! Siden hun allerede er en av mine favorittbloggere så var det jo ekstra koselig;) 

Dette skrev hun om bloggen min: Hun er en veldig god mammablogger :) Skriver godt og gir oss et innblikk i livet sitt.

Utrolig hyggelig  å høre at noen setter pris på bloggingen min, så tusen takk:)

 Så når man får en slik award er det tre ting man må gjøre:
  1. Skrive 7 fakta om seg selv, som helst bør være litt morsomme å lese.
  2. Gi awarden videre til 7 andre kreative bloggere som fortjener awarden. Da må du selvsagt linke til dem.
  3. Den siste tingen er at du må linke til personen som ga deg awarden:) (For min del får dere som jeg gir til, velge selv om dere vil linke eller ei!)..

 

Så 7 fakta om meg da:

  1. Jeg liker ikke innsekter i det hele tatt, og jeg hater til og med fluer!! En gang lå det en halvdød spyflue i senga vår om natta og jeg fikk helt panikk og skrikeanfall.... Dette kom fra mannen min når han skjønte hva jeg skrek for: "Kødder du eller?"
  2. Jeg har ikke så veldig bra stedsans når jeg kjører bil. Jeg har kjørt helt feil vei flere ganger når jeg skal til et senter for eksempel, og har kjørt meg vill på veien hjem fra steder. Plutselig befinner jeg meg langt ute i skauen. Så GPS er god å ha!
  3. Jeg ler veldig mye, og mange ganger av helt merkelige ting... Og jeg tenker litt for mye koffert. Ofte når ingen andre gjør det bortsett fra mannen min Theodor da. Vi er veldig like på det området. Jeg og mannen har for eksempel fått fniseanfall i kirken fordi begge tenkte koffert på teksten til en salme;P
  4. Tror veldig mange ser på meg som en skrulle, siden jeg ikke er redd for å si at jeg er åpen for mye alternativt. Jeg kommer jo fra en skikkelig "spåkone-familie" og jeg er stolt av det! Men sannheten er at jeg har beina godt festa på jorda til tross for noen paranormaliteter.
  5. Jeg fikk navnet "Råneren" på russelua... og ikke fordi jeg kjørte bil. Men fordi jeg blant annet kjørte trimma moped hele vgs :D. Var også litt "rånebabe-passasjer", og er litt over normalen glad i biler til å være jente. Og JA, jeg er fra Oslo! 
  6. Jeg prater noen ganger litt for høyt, litt for fort, og er litt overaktiv... Blir også litt hyper av sjokolade. Det har jeg blitt siden jeg var liten;) Pappa ber meg fortsatt om å roe meg litt ned hvis jeg blir for ivrig, akkurat som et lite barn!
  7. Jeg elsker tegnefilmer! Kan sitte og se på alt fra South Park til Tom and Jerry og kose meg glugg ihjel. En juleaften, så kjeftet samboeren til storesøs på tantebarna mine fordi de hadde tatt seg til rette og satt på Cartoon network med en gang de kom på besøk... også var det jeg som egentlig satt og så på det, haha. Storesøsteren min bare: "Det var det jeg tenkte meg:)"

Er det noen som tar meg seriøst lengre etter å ha lest disse faktaene? ;)


Videre gir jeg en kreativ blogg-award til:

Anette Marie: Fordi jeg har fulgt bloggen hennes opp igjennom min graviditet og hennes, og nesten føler jeg kjenner henne. Hun skriver personlig og inspirerende og er en like flink mammablogger som gravidblogger. Hun har også noen helt supre tips når det gjelder kosthold og trening.

Ragnhild Mosseby: Er også en flink mammablogger som flere bør få med seg. Hun skriver så fint om tilværelsen som nybakt mamma og har kjempemange flotte bilder på bloggen! Jeg blir veldig inspirert av å lese Ragnhild's blogg.

Eirin Skog: En kommende mor som er dønn ærlig. Hun skriver om graviditeten, og får med både det positive og det negative. Bloggen hennes skiller seg virkelig ut fra andre gravid-bloggere, og jeg sitter ofte og ler mens jeg leser innleggene hennes.

Nadja (Una, dos, tres): Hva skal jeg si? Jeg er fullstendig sjarmert av lille Una, og morens sans for det estetiske. Mange fine bilder og flotte innlegg. En kreativ mammablogg som virkelig er verdt å lese.

Ragna (Tingenes tilstand): Bloggen til Ragna er vel den første bloggen jeg virkelig fulgte med på, og dermed den jeg har lest lengst. Ragna har alt fra tester til innlegg om interiør og mote. Ragna liker vakre ting og har dermed mange inspirerende innlegg med flotte bilder.

Anneli: Har mange interressante tanker og innlegg. Hun skriver om temaer som ikke alle andre skriver om og det gjør at man vil lese og følge med. Man vet nemlig aldri hva som kommer i neste innlegg;) Mammabloggingen til Anneli er fra og med nå bare åpen for oss med invitasjon, men hun skriver fortsatt innlegg på denne bloggen også.

Fru Lyng: Fordi hun oppdaterer bloggen sin så ofte og har så mye å komme med! Hvor hun får all inspirasjonen fra fatter jeg ikke:) En kjempebra mammablogg om litt av hvert.

 

PS. Det er selvfølgelig valgfritt om du vil gjøre alt dette eller ikke;)

Related Posts with Thumbnails

6 kommentarer

Anneli og Emma-Sophie

22.01.2010 kl.15:08

åh, så hyggelig:) Takktakk!

fru Lyng

22.01.2010 kl.23:12

oj...tusen takk for det!

Så koselig!!

sv; Ja er den ikke søt? hehe..lille punkerhunden;)

Ha en flott kveld:)

og Emma er da sååå grom.

Min Emma hadde også strekt seg godt. Var 60 cm lang, og hadde vokst 4,5 cm siden forrige kontroll.

nadja

23.01.2010 kl.23:23

Takk, det var stas. Og det er nå unnagjort. P.S. Jeg synes dette var artig lesing faktisk.
Heyy, så kult, og bra gjennomført:D

Jeg skal ta denne blogawarden til gode, slik at jeg kan gjøre den like bra og gjennomført som du, hehe;D

Jeg regner med å få noen mer bloggskrivende dager uti uken:)

Sier bare ifra i tilfelle "skuffelsen" din skulle bli alt for stor, hehe;D

Ragna

24.01.2010 kl.12:49

7 morsomme ting om meg selv, haha :-) Jeg er ikke så veldig morsom tror jeg. Men jeg skal skrive ned et par ting og hvis jeg kommer til 7 så skal jeg lage innlegg! Tusen takk for hyggelige ord og for awarden :-)

Ragnhild Mosseby.

24.01.2010 kl.23:49

Så utrolig koselig å få denne!! Jeg skal sette meg ned i morgen å gjøre noe ut av det :O)! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hytta til mamma så har liksom ikke rukket å blogge så mye i kveld! Tusen takk igjen.. Ekstra morro å få reward av deg siden du er en av mine favoritter!!

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv