GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Gjenopptar familiekontakten (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Gjenopptar familiekontakten

I dag har jeg møtt mine to kusiner igjen som jeg faktisk ikke har truffet på flere år! Det er jo helt teit når man kommer så godt overens som vi gjør. Hun ene er 18 år, og hun andre er 25 år. De bor ikke i Oslo, men det er bare 1,5 timer unna med tog, så nå har vi bestemt oss for å møtes oftere! Har hatt en utrolig koselig dag, og jeg gleder meg til å treffe de igjen. De er jo så søte atte;)

Her er slitne meg på vei hjemover... Ble litt kaldt i dag, så hetta måtte på! Ser litt fjern ut her, men hater å ta bilde av meg selv i tilfelle noen plutselig ser meg, haha;) Det hadde vært litt flaut...

Kjøpte meg forresten en utrolig digg tights på Gina i dag. Den kosta bare 149 kr og var i tykkere stoff enn vanlige sorte tights. Denne kommer nok til å bli brukt mye siden nesten ingen av buksene mine passer lengre... De er faktisk ikke for små, men for store! Uansett så er jeg ikke fornøyd med kroppen min. Alt var mye strammere før, og jeg hadde faktisk litt muskler. Men hvor er de nå? Borte vekk? Ja, ja de kommer vel tilbake en gang forhåpentligvis;)

Noen som har gjort noe spennende i dag da? Håper andre er flinkere enn meg til å holde familiekontakten, men hvordan er det i din familie? Møtes alle stadig vekk?

Ha en flott kveld;) Smask!

Related Posts with Thumbnails
Stikkord:

17 kommentarer

Gunn Berit

30.03.2010 kl.20:54

Takket være Facebook har jeg fått mer kontakt med to av mine kusiner. Vi har aldri hatt dårlig kjemi, men tiden har ikke strukket til. Og det er jo så dumt. Men vi som bor 60 mil unna hjemme begge to får nok av mennesker å besøke når vi først er "hjemme". Jeg aner ikke hvor mange mennesker jeg nå daglig har kontakt med som jeg aldri ville rukket om jeg ikke hadde hatt FB. Og dette gjør også at det er lettere å avtale å møtes utover. Fordi man da bare kan sende en meld.

Når jeg møtte mine kusiner for første gang i sommer etter sikkert 15 års tid var det utrolig kos. Vi har det så gøy sammen og er på samme alder. Så ja, det er herlig når man kan finne tilbake til hverandre igjen. :))

Bildet var flott det, og ja, jeg har også litt angst for å bli tatt på fersken i å ta bilder av meg selv...litt vel kinky liksom hihi. :) Ha en flott påske!

idadine

30.03.2010 kl.21:22

Så koselig! Er bildet tatt langs trondheimsveien der hvor bommene lå før? Syntes det så litt kjent ut :)

Camilla Marie

30.03.2010 kl.21:42

idadine: Jepp, det stemmer;)

idadine

30.03.2010 kl.21:46

Er ifra Kalbakken, så bor jeg her da :)

Maria - This is me

30.03.2010 kl.23:10

Synes bilde av deg var fint jeg:) Men skjønner hva du mener om det du skriver hvis noen ser en mens en fotograferer seg selv:P Hihi...

Familie ja - har kun min egen lille + fosterforeldre jeg:) Det er like greit siden de fleste i slekta mi er koko-koko;) På farssiden er det ingen som kjenner hverandre men det plager meg igrunn ingenting. Fosterfamilien min blir den nærmeste kontakten jeg har og det er jeg igrunn fornøyd med siden jeg aldri har hatt den følelsen av nær familie allikevel:)

Skal dere noe spennende i påsken da? :)

Sol

30.03.2010 kl.23:12

Kjedlig ryddedag på meg desverre, men best å gjøre det før påsken setter ordentlig inn. Da kan vi bare ksoe oss!:)

Har ikke så fryktelig stor familie, så holder god kontakt med alle i den nærmeste familien i hvert fall. De bor jo alle i Oslo og da, så det hjelper jo på. Ellers har vi nå noen slektinger i Bodø og Bergen, og de blir litt mer perifert bekjente desverre.

Camilla Marie

30.03.2010 kl.23:17

Maria: Jo, takk for det;) Syns ikke jeg så helt ut som meg selv... Savner piercingen min litt merker jeg.

Har ikke så fryktelig stor familie selv, så derfor er det kjekt å ta vare på de jeg har. Fosterfamilie blir jo sikkert som en vanlig familie hvis det er de du har vokst opp hos. Familie trenger ikke å være biologisk for min del. Det er de menneskene man har rundt seg som man er glad i og som bryr seg som teller!

Skal faktisk på hyttetur i påsken, og det gleder jeg meg til. Hva med dere da?

Maria - This is me

30.03.2010 kl.23:42

SV; Du har helt rett i det du sier med familie - familie er de du føler står nærmest deg:) Fint sagt.

Vi drar til ''familiehuset/ feriehus'' i morgen, det blir digg - med boblebad:D Da skal det slappes av:):) God påske! Vi snakkes nok;) Trådløsnett er fint:P Hah...

Klem fra nerden:P

Sol

30.03.2010 kl.23:56

sv: Så deilig da! Utenom den trappa, synes det er kjipt nok med 2 etasjer jeg, hehe ;) Vi har også planer om å kjøpe hus, jeg trenger roooom. Har så lyst på eget atelier og det blir ganske så umulig i leilighet. Men siden jeg studerer nå,vil vi vente en 5-6 år før vi realiserer husdrømmen. Vi kommer da til å flytte litt ut av Oslo. Tenker rundt Nittedal, Harestua, Gjerdrum eller lignende. Driver fremdeles å finner ut av hvilke områder som er fine.:)

Ang. kamera...for å være ærlig står det for det meste på auto. Har et aldrene Canon Ixus-kompaktkamera, så er ikke så mye spennende å gjøre når det kommer til innstillinger. Nei, jeg prøver heller å få til et fint utsnitt også bruker jeg curves,color balance og blur ganske aktivt i Photoshop. Men takk for komplimentet!:D Synes det er veldig gøy å ta bilder og holder på å spare til et Canon EOS 500D. Da kanskje blir det litt fart i sakene :)
Familien bor på østlandet og jeg på vestlandet, så ser dem ikke så ofte.

Inger

31.03.2010 kl.02:05

Nydelig datter du har. Kan trøste deg med at musklene kommer tilbake, om du trener da. Tar bare litt tid. ;p

Ang familien, noen treffer jeg ofte, andre treffer jeg nesten ikke av naturlige årsaker.

Ser du skriver du savner piercingen, hvor hadde du den? Jeg tok ut den ene jeg hadde i nesen for noen år siden. (Sånn oksering) Følte meg naken i lang lang tid! Enda kan jeg savne den...

Helt ny her i bloggverdenen, så har ikke sett all verdens med blogger, men må si din er en av de beste jeg har tittet på. Takk for titten! :0)

idadine

31.03.2010 kl.08:45

Hadde vært koselig med en trilletur :) Bare si ifra!

Sol

31.03.2010 kl.08:48

sv: Ja, Ixus er et fint kompaktkamera altså, men begynner å se meg litt lei på kornete bilder og støy.

Et praktisk valg dette med å bli lærer for meg. Jeg har alltid likt å holde på med kreative ting, men merker at kreativiteten fort blir borte når jeg MÅ prestere. Derav ingen kunstnerkarriere på meg. Mye bedre å få være med på å hjelpe andre fram og å få være kreativ i kombinasjon med fast arbeid, tenker jeg. Så ja, er veldig fornøyd med linjevalg. Selv gikk jeg almenn på vgs, men følte alltid at jeg burde ha valgt tegning,form og farge :) Når jeg er ferdig med bachelor kan jeg jobbe fra barneskolen til første året på vgs, men man kan også jobbe med kunstformidling eller hos forskjellige kunstinstutisjoner. En av de jeg gikk i klasse med skal ha praksis på Operaen, gjett om jeg skal søke til neste år:) Hva tok du etter vgs forresten? Synes det høres så spennende ut å jobbe som grafisk designer!

Cecilie

02.04.2010 kl.20:43

Heia! Jeg har lest bloggen din en god stund men ikke kommet med kommentar. Du har ei nydelig jente og skriver om mange nyttige temaer. Jeg som du har ei jente på 4,5 mnd som er flaske nekter. Dette har gjort at jeg ikke har kunnet være særlig lenge borte enn 3 timer, er litt godt å lese om andre som har det samme da mine venninner mener det bare er å stappe i en flaske å gå.... sukk det er det faktisk ikke!!! Ikke vil jeg det heller. Håper dere har en riktig fin påske:)

Ragnhild Mosseby

05.04.2010 kl.00:46

Annfrid du har truffet? Kult bilde av deg forresten.. :O)

Camilla Marie

05.04.2010 kl.16:28

Ragnhild Mosseby: Jepp, det var det! Takk;)

Camilla Marie

05.04.2010 kl.16:30

Cecilie: Tusen takk for at du kommenterer! Litt godt for meg også å høre at jeg ikke er alene om dette flaske-problemet... Nei, det er ikke bare å dra fra en liten baby som ikke vil ha flaske. Jeg tror nok aldri Emma kommer til å ta flaske heller egentlig. Så det blir nok kanskje kopp i steden.

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv