GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Red red wine... (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Red red wine...

Ja, det blir litt rødvin på meg når lile snuppa endelig sover hele natta igjen. Jeg elsker jo rødvin! Både i dag og i går har det vært litt rødt i glasset på kvelden. Men i kveld nøt jeg litt vin i godt selskap også da. Hadde jentekveld med besøk av begge mine søte søstre. Så da sitter vi og skravler i munnen på hverandre i ett sett. Det er så koselig atte.

Men det ble ikke så mye vin på meg i kveld da. Har hatt skikkelig magesmerter i dag. Får sånn noen ganger, og da kan jeg nesten ikke drikke vann en gang uten at det gjør vondt. Også ligger jeg og kaldsvetter fordi det gjør så vondt. Så vondt at jeg nesten ikke kan reise meg opp eller være nær magen min en gang. Har litt samme symptomer som magesår noen ganger (som forsåvidt ligger til familien), men tror det bare er overproduksjon av magesyre og de usunne dagene jeg har hatt i det siste med sjokoladekjeks til frokost o.l har nok gjort utslaget.

Men, men nok om min usunne kropp. Eneste jeg bekymrer meg for nå er hvordan jeg skal få gutten min hjem. De var jo optimister og planla å ta fly hjem på søndag, men det skjer jo ikke. Og nå er det fullt på Kiel-ferja også. Tror det var ganske tettpakka på togene også, så nå vet jeg ikke helt hvilken dag jeg får se han:( Pratet med Theodor i telefonen før han la seg i stad, og han håpet de skulle finne en smart løsning i morgen. Både Emma og jeg savner deg gutten min.

Natta sov godt! I morgen skal jeg på alternativ-festival. Fikk ikke vært der i dag siden nesten ikke kunne reise meg opp før middagstider i dag : )

Related Posts with Thumbnails

9 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

18.04.2010 kl.02:37

Mm, rødvin er jo så godt! Sitter å nyter et glass selv, eller..kanskje det er det andre? ;) Godt var det uansett, nå er det snart natta! Håper din kjære kommer seg hjem imorra..kjedelig hvis ikke:/ Uffda, håper det ikke er magesår..må få sjekket det da? Natta:)
Rødvin er deilig, men det hørtes ikke godt ut da med magen din. Håper det ordner seg fort. Klem og god natt.

Eirin Skog

18.04.2010 kl.10:45

uff, stakkar som ikke få hjem mannen sin:-/

Camilla Marie

18.04.2010 kl.14:30

Eirin Skog: Ja, uff det er kjipt. Men har fått vite at han kommer hjem på tirsdag da. De fikk plass på Kiel-ferja i morgen. Litt letta nå når jeg vet det. Men uansett så er det jo to dager senere hjemme enn planlagt...
Ja det er helt sykt hvor lite som skal til før verden stopper opp, eller et vulkanutbrudd er jo ikke så lite men nå ser man hvor hjelpesløse menneskheten er når naturkreftene tar over! (årets fornuftige tanker fra meg!).

Godt han kommer hjem da, da må dere ta dere en tur ute på kjærestekveld:)

Emelie

19.04.2010 kl.23:49

Camilla, ditt mag-ont kan være gallestein... Sjekk det opp.

Camilla Marie

20.04.2010 kl.00:12

Emelie: Takk for tipset... Må vel sjekke det opp da. Har hatt sånn mange ganger da. Men det forsvant liksom når jeg gikk gravid. Men nå har det kommet tilbake igjen :( Har jo fortsatt litt vondt ennå, og det er vel ikke helt normalt.

Mari

25.04.2010 kl.21:05

Hei, hørtes vondt ut med magesmerter.Tror du har rett ang for mye syre- i kroppen generelt!Pass på å få i deg nok base som en motvekt; ta en teskje natron i vann hver dag over en periode!Les litt om base/syre nivå i kroppen på nett:))

Lykke til!

Camilla Marie

25.04.2010 kl.22:36

Mari: Tusen takk for rådet!

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv