GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Kontakt (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Kontakt

Hvis du lurer på noe angående meg eller bloggen, så send meg en mail på: badcamilla@gmail.com.

Ellers har jeg jo disse:

 

blog3 blog3

 

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer

Angelica

13.06.2010 kl.21:15

ett blondt hode trenger litt hjelp, hvordan i allle dager får du inleggene du poster på blogg.no inn på fangruppen din på fb? :)

Camilla Marie

13.06.2010 kl.21:50

Angelica: Ja, den fangruppen er jeg ikke så flink til å oppdatere akkurat, men jeg har bare lagt linkene på wallen der. Ingen hokus pokus:)

Angelica

13.06.2010 kl.22:09

Bad Brunette: Tror jeg gjør det samme til jeg får ett eureka og finner ut hvordan det går automatisk :) tusen takk, uansett!

Ja, jeg vil og gjerne ha en lys basisfarge og heller bruke wallstickers og interiør for å gjøre rommet fargerikt og fint, dit vi skal på visning i morgen er det 3 soverom pluss ett ekstra stort rom - så jeg håper jeg får den eller noe lignende, så jeg kan lage ett eget lekerom. Hadde vært drømmen ;) Nei, de krabber-går og gjør det de vil når de er klare - Leon har begynt nå siste uken, og i dag har jeg latt han krype i kun body for å ikke skli og da gikk det unna i en fei :D Er så herlig å følge med de små!

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv