GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Beautiful day! (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Beautiful day!

Kan ikke si annet enn at jeg har hatt en fantastisk dag i dag! Har kost meg med familie og venner, og i kveld har Emma lekt med venninnen sin Jenny hos et vennepar av oss. På dagen i dag fikk jeg besøk av venninnen min Silje og den skjønne hunden hennes Biscuit. Vi tok en kaffe hos meg til regnet ga seg, og etterpå bega vi oss ut på tur. Turen gikk såklart til den flotte Brekkeparken som fins i mitt nærområde.

Jeg elsker denne fantastiske paviljongen, og skulle gjerne hatt den selv, hehe:) Det vakre området vi bor i gir meg inspirasjon hver dag.

Related Posts with Thumbnails

Én kommentar

Mie

16.09.2011 kl.07:47

Åh så fint! :)

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv