GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Smykkeaksjonen 2011 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Smykkeaksjonen 2011

Jeg nevnte i forrige innlegg om Rosa Sløyfe, at bloggeren Mitt Lille Smykkeskrin samler inn penger til aksjonen. Og her ser dere armbåndet jeg bestilte av henne. Hun gjør hele jobben med å lage smykkene gratis, så alt overskudd går til Rosa Sløyfe. I fjor samlet hun inn 6000 kroner, og i år håper hun på 10000! Jeg syns armbåndet var utrolig fint!

Armbåndet er laget av nikkelfri lenke og har flere symbolske charms;

 Det rosa hjertet - kampen mot kreft
 En engel - for de vi savner
 Et åpent hjerte - for de vi ønsker velkommen i våre liv
 To forskjellige sløyfe symboler med teksten "hope" - noe vi alle har!

En flott måte for meg å minnes mamma... Armbåndet kan man blant annet kjøpe på Eplabutikken Sammen står vi sterkere! Og der får man også kjøpt en søt nøkkelring.

Related Posts with Thumbnails

Ingen kommentarer

kommenter innlegget her


Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv