GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Blogg (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Blogg

Vinn valgfritt barneplagg!

Av og til må jeg spamme den gamle bloggen min når jeg har en flott giveaway. Gå inn på camillamaries.com for å vinne valgfritt plagg fra mittlilleenglebarn.com.
Siste frist! Vinn valgfrie solbriller fra Lensway.

På den nye bloggen min kan du vinne valgfrie solbriller fra Lensway (gjelder også designersolbriller), og siste frist for å delta er i løpet av morgendagen. Hvis du vil delta, kan du trykke HER.

Vinn solbriller!

Nok en fin giveaway på den nye bloggen min. Trykk på bildet for å komme til konkurransen:
Trykk HER

Mange av dere henger her fortsatt ser jeg.

Trykk HER for å komme til den nye bloggen min.

 

Jeg har sagt det før, og sier det igjen...

Det er camillamaries.com som gjelder nå.

Alle de gamle innleggene mine ligger der de også!

Liker du Facebook-siden min?

Hvis du syns det er vanskelig å følge med på bloggen min etter at jeg flyttet til eget domene (camillamaries.com), så kan du gjerne like facebook-siden min:

 OG HUSK KONKURRANSEN! Jeg holder den gående en uke til:-)

Konkurranse- vinn babystrømpebukser!

Jeg holder en konkurranse på den NYE BLOGGEN MIN i samarbeid med babyplagg.no. For å komme til konkurransen, trykk HER.
Godt nyttår!

Takk til alle som har fulgt meg på bloggen sålangt. Jeg vet at 2011 var et grusomt år for mange, og dere er alltid i tankene mine. Men for oss personlig var 2011 et innholdsrikt år. Det å få barn barn nummer to, og flytte fra blokkleilighet i Oslo til hus i en annen by er ting som har forandret tilværelsen ganske mye. Selv om det har blitt litt mindre søvn og noe stress, så vil jeg si at ting er forandret til det bedre :-) Nå blir det spennende å se hva 2012 har å by på for den lille familien vår! Godt nyttår og takk for det gamle! Snart braker det løs utenfor, men i år feirer vi innendørs og passer på barna våre. Jeg feirer faktisk nyttår i pysjamasen for første gang siden jeg var liten:-)

Et lite bilde av meg og mannen min på gåtur i vår nye hjemby nå i høst:)


 

Jeg vil vinne...

Adam og Eva deler ut produkter, og det hadde virkelig ikke gjort noe å vinne. Jeg har et hår som sårt trenger litt ekstra stell etter å ha blitt oversett i flere måneder;-)

adamkonk

Vinneren av Hipp-konkurransen!

Vinneren av Hipp-konkurransen ble:

Gratulerer så mye til Kristine! Send meg din adresse og barnets alder til badcamilla@gmail.com. Håper det er en liten tass som blir glad for en søt Hippofant og smaksprøver fra Hipp.

Endelig litt snø!

Nå syns jeg virkelig det var på tide med snø, og i kveld kom den og la seg på bakken. Dette er den første snøen jeg har sett i vinter, og nå er vi jo i desember allerede.
Jeg syns det er koselig jeg! Nå får jeg om mulig enda mer julestemning. Skal bli moro å se hvordan Emma reagerer hvis snøen fortsatt ligger hvit når vi går til barnehagen i morgen. Minner om konkurransen jeg la ut i går... Det er ikke vanskelig å delta, og veldig få som har deltatt hittil. Dermed er vinnersjansen fortsatt stor!

Syns du det var på tide med snø forresten?? Eller vil du helst være uten så lenge som mulig?

Når begynne med kalender til barna?

I år er det første gangen Emma får ha sin egen kalender, og jeg har valgt å lage en pakkekalender til henne. Den inneholder masse små forskjellige gaver. Alt fra badeender til hårspenner. Men det var ikke så enkelt å finne små gaver som var egnet for en 2-åring.... Og nå da denne kalenderen henger på veggen, så har Emma blitt veldig opptatt av pakkene. Noe av det første hun sa i dag tidlig var "Pakka!", mens hun pekte iherdig på kalenderen. Emma syns nemlig det er mer morsomt å åpne pakkene enn å leke med innholdet. Hun smyger seg stadig bort for å prøve å få ut noen også, men det får hun ikke til. Det ender vel opp med at hele kalenderen går i gulvet tenker jeg:-) Kanskje vi må prøve å henge den enda høyere opp...

Jeg kan vel ikke forvente meg at 2-åringen min forstår helt konseptet med julekalender ennå;-)

I hvilken alder syns leserne mine at barna bør få kalender? Og er en 2 åring for liten syns dere?

God desembermorgen!

Egentlig så skulle jeg blogget dette innlegget i går, men så gikk batteriet på musa mi ut, haha:-) Sånn er det når alt skal være tråløst. Jeg er så glad i denne førjulstiden! Nå er det kalendere på TV og på veggen. Emma fikk åpne pakkekalender for første gang, og det var stor stas. Det er noe ekstra koselig med julen nå. Julestemningen er tilbake for fullt etter at jeg fikk små barn.

Emil og jeg har matchende ull på oss:-)

Nå skal jeg ta meg en kaffe, og deretter rydde - så er jeg tilbake her etterpå!

Hvilken kalender ser dere på på TV forresten? Eller kanskje følger du med på flere?

Advent

Jeg syns de siste månedene har gått utrolig fort. Det var sommer, og vips så var det plutselig første søndag i advent.

I år så begynte jeg likesågodt med rødt med en gang og hoppet over lilla:-)

De to englebarna mine i dag:Denne helgen har vi vært en liten tur i barndomshjemmet mitt i Oslo, og kom hjem nå i ettermiddag. Vi har kost oss skikkelig hos pappa, og nå skal jeg og Theodor fortsette å kose oss. Barna sover og det er fyr i peisen, og snart er det en dvd i spilleren. Jeg ønsker leserne mine en flott adventssøndag!

Julepyntet Skien

Nå er byen så godt som ferdigpyntet til jul ser det ut til:

Men jeg håper på litt lys også:-)

I dag var trillet jeg litt i sentrum igjen. Jeg skulle nemlig ta synstest, og heldigvis hadde ikke synet blitt så ille som jeg fryktet. Det var bare -0,5 ekstra på hvert øye, så det var ikke så værst. Men jeg hadde tenkt å kjøpe nye briller da. Selvfølgelig likte jeg ingen av de som var der selv om damen i butikken syns jeg kledde både røde og rosa briller... Greit at det snart er jul, men jeg må nok holde meg til nøytrale farger midt i ansiktet ;-)

Jeg gjorde noen små julepynt-innkjøp igjen og nå er adventsstaken klar på bordet. Den får dere bilde av på søndag:-) Ha en fin torsdagskveld. Nå skal jeg og den slitne kroppen min snart legge oss.

 

Vi kan vinne goodiebag!

cutrinsample

Æsj!

Lille Emma er så glad i å se på barnekanalene vi har... Noe som slår meg er hvor utrolig mye reklame for leker som finnes der. Er det fordi det nærmer seg jul, eller er det alltid sånn? Emma tenker heldigvis ikke på å mase på å få lekene i reklamefilmene enda, men følger like mye med på reklamene som på tegnefilmene.

Denne her husker jeg spesielt godt siden hun alltid ler av den og sier "æsj" ;-)

Gratulerer med dagen, Emma!

I dag fylte lillejenta vår 2 år. Det har vært en fantastisk helg med vellykket feiring både i går og i dag. Emma har kost seg skikkelig!

Søte Emma blåste ut lysene selv til og med!

Flere bilder kommer, men akkurat nå er jeg for sliten til å blogge og skal heller slappe av sammen med min bedre halvdel <3

Forberedelse til bursdag

Til søndag fyller lille Emma 2 år, så til helgen skal hun feires!! Det er en stoooor dag. Hvertfall for oss foreldre. Lille Emma aner vel lite om at hun har bursdag på søndag.

Dere kan jo gjette hva som blir temaet for bursdagen hennes?? Selv om det er "voksenselskap", betyr ikke dette at Emma ikke skal få en bursdag med de tingene hun liker best;-) Neste år, så inviterer man vel barnehagen, men denne gangen blir det kun familie. Men selvfølgelig skal hun ha besøk av venninnen sin Jenny etterpå for litt kakespising og lek:)

I dag skal jeg ut og kjøpe siste rest av baketing og gavepapir, så får dere se mer bilder når bursdagen er overstått!

Smykk deg!

Nadja, en av favorittbloggerne mine (unadostres.blogg.no),  har sin første konkurranse på bloggen, og her kan man vinne smykker fra Pearls for Girls. Fine ikke sant? Må jo bare videreformidle det. For i morgen trekkes nemlig vinneren. Og det skal den skjønne datteren hennes Una gjøre:-)

Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

Med ostekake på taket...

Tro det eller ei. I stad kjørte vi hele veien fra butikken og hjem med ostekake på biltaket:Ha ha, man blir litt surrete av å være småbarnsforeldre;-) Godt Theodor har fått en roligere kjørestil etter at vi fikk barn, ellers hadde det ikke blitt noen ostekake på meg i kveld! Og det hadde jeg sååå lyst på da jeg så denne på Rema. Men om den er noe god er gjenstår å se!

Emma er veldig glad i å handle mat, og derfor må vi dra på matbutikker som har egen handlevogn til henne.

Selv om det ikke syns på bildene her, så går det stort sett i full fart når Emma er og handler. Og noen ganger putter hun oppi litt ekstra i kurven;-)

Ha en flott fredag folkens! Nå skal jeg kose meg med ostekaka!

Facebook-siden min!

facebook-siden min poster jeg ikke kun bloggoppdateringer. I dag kan dere se en søt videosnutt av Emil som snakker for eksempel! Etter at jeg byttet facebook-side, har jeg ikke så mange medlemmer enda. Håper at hvertfall dere som leser her fast (og har facebook) blir medlem. Litt gøy å vite hvem leserne mine er også!Rosa måned

Oktober betyr rosa sløyfe-måned. Og for meg personlig så er dette en veldig viktig kampanje. Jeg mistet nemlig min egen mor til brystkreften, og hun døde ironisk nok i begynnelsen av oktober 2004. Det går ikke en dag uten at jeg savner henne og ønsker at ting var annerledes. Men jeg orker ikke å skrive for mye om min personlige erfaring her. Brystkreft er en forferdelig sykdom som vi skulle vært foruten. Derfor er det viktig å støtte kampanjen mot brystkreft!!

Målet til Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.

 Hvordan kan DU hjelpe til?

Send sms ROSA til 2277 og gi kr 50,-

♥ Kontonummer 7001 09 88592

♥ Kjøp en Rosa sløyfe i Kreftforeningens nettbutikk eller hos en av samarbeidspartnerne.

♥ Du kan også kjøpe rosa sløyfe til din mobil eller til facebook-bildet ditt.

♥ Hjelp til å spre budskapet på din blogg:

♥ Hege med bloggen Mittlillesmykkeskrin.blogspot.com har laget sin egen smykkeaksjon hvor hun blant annet selger disse fine armbåndene til inntekt for Rosa sløyfe. De kan kjøpes i Eplabutikken "Sammen står vi sterkere".  I fjor samlet hun inn 6000 kr til Rosa Sløyfe, og i år håper hun på å samle inn enda mer!

Et nydelig armbånd som jeg har bestilt til meg selv. Blir så glad når enkeltpersoner tar slike initiativ, og skulle ønske jeg hadde tid og energi til det selv.

Håper håper håper at mange støtter årets Rosa Sløyfe aksjon!

Ny konkurranse!

Nå blir det endelig en liten konkurranse her på bloggen igjen. I forbindelse med relanseringen av Disneys klassikeren Løvenes konge, kan en heldig vinner stikke av med et eksemplar av Løvenes konge Diamond Edition! En herlig film som passer for hele familien:)


SLIK DELTAR DU:

Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmå:

 • HVA HETER VILLSVINET i LØVENES KONGE?

Hvis du vil ha dobbel vinnersjanse: del konkurransen på facebook eller bloggen din og gi meg linken.

Post svaret ditt kommentarfeltet, så trekker jeg en heldig vinner! Trekningen skjer den 28.september!

Filmen kan også kjøpes på cdon.com.


Løveneskonge.no kan du lage og sende inn din egen ansiktsmaling, og vinne en familieopplevelse til Disney Store i København. Moro for voksne og barn på kalde høstkvelder:) Her er mitt bidrag:

Trykk på bildet hvis du vil gi meg en stemme. Var jeg ikke søt da?? ;-)

 

Håper mange vil delta i konkurransen!!

Emma rocker

video:video0020
Noe av det beste Emma vet er å danse, og i dag har vi rocka litt til Guns 'n' Roses:-) En av Emma sine moves er å snurre rundt så hun blir svimmel. Men hun kan mange andre også. Typisk Emma er å digge musikken med hodet:) Hver gang Emma ser en et stereoanlegg, en radio e.l, så maser hun på at den må slås på. Den lille jenta vår er utrolig glad i musikk!

En uke har gått siden vår lille Emil ble født.

283182-1-1311173591572.jpg
En uke har gått siden vår lille Emil ble født. Her ser dere oss på sykehuset dagen etter. Dermed har jeg lov å se sliten ut;) Skal såklart blogge mer om alt som har skjedd, men akkurat nå venter vi fortsatt på å få internet i huset vårt. Dagene bare flyr avgårde og vi har såvidt kommet litt i orden. Jeg har heldigvis en handyman, så ting kommer fort på plass. Lille Emma begynner å vende seg til å ha en baby i hus, og er ikke så skeptisk til han lengre. Litt sjalu er hun, men hun kommer også bort for å kose "bebi". Vi er så heldige som har to slike skjønninger!

I dag er Emil 3 dager gammel, og denne dagen har vi flyttet inn i huset vårt! Vi kom hjem fra sykehu

283182-1-1310846179048.jpg
I dag er Emil 3 dager gammel, og denne dagen har vi flyttet inn i huset vårt! Vi kom hjem fra sykehuset i går, så derfor lite blogging. Men nå kommer jeg snart sterkere tilbake med mye å skrive om. På bildet ser dere utsikt fra huset vårt. Deilig å endelig være her! Har vært en slitsom periode nå. Men alt går fint med våre søte små:)

Termin og lysekrone!

283182-1-1309892688340.jpg
Heisann, litt blogging fra mobilen igjen... I dag har jeg termin, men fortsatt ingen bebis. Men har hvertfall fått planlagt litt til huset vårt da! Har kjøpt sofa og lysekrone (bildet) fra Skeidar i Skien over telefon, også har svigermor vært på elkjøp i Skien og handlet komfyr og oppvaskmaskin. Deilig å få ting unna, og jeg gleder meg til å endelig få den etterlengtede lysekrona jeg har ønsket meg så lenge!

Kommer sterkere tilbake med litt blogging i morgen (hvis jeg ikke ligger på føden). For i morgen tidlig skal jeg nemlig på jordmorkontroll. Dette blir nok garantert siste kontroll!!! Håper jeg...

1 uke igjen!

283182-1-1309284509436.jpg
1 uke igjen! I dag er det akkurat en uke til termin, og jeg er her fortsatt like høygravid. I dag tidlig leverte vi fra oss leiligheten. Litt vemodig egentlig... Har hatt fire flotte år der. Da vi gikk fra den tomme leiligheten, for siste gang følte jeg som om en "epoke" var over. Akkurat som i siste episode av Friends hvis jeg skal sammenlikne med noe;) (ja, jeg liker Friends;)). Men nå er det et nytt eventyr vi skal begi oss utpå, og nå kan lillebror bare komme. 1 uke til termin, og jeg bare venter...

Emmas nye barnevogn!

283182-1-1309024067015.jpg
I dag har jeg vært alene med lillemor i hele dag. Vi flyttet inn i huset til pappa i dag, og i mens kjørte pappan til Emma flyttelass til Skien. Emma og jeg trillet oss dermed en tur til Bryn senter. Lillesnupp fikk klær og dokketrille med babydokke og utstyr. Den falt i smak kan man si;) Nå får Emma litt trening til lillebror kommer;)

Fødebagen - klær til babyen

Hva skal man ha med til babyen i sykehusbagen mon tro?? Egentlig trenger man kun klær til å reise hjem med, for på sykehuset får man låne klær. MEN... de klærne de har på Ullevål er hvertfall ekstremt slitte, så greit å ha med noe selv hvis man vil det. Babyklærne er så små at de nesten ikke tar noe plass i kofferten/bagen uansett.

Her er det jeg har pakket ned foreløpig.

3 bukser, 2 langermede bodyer, 2 kortermede bodyer, strømpebukse, noen sokker, tøfler og 2 luer.

I tillegg til dette skal jeg ha med en tynn jakke (den i forrige innlegg som nå henger til tørk), et helseteppe og tynne bomullsvotter (disse er utrolig greie å ha hvis babyen blir født med litt negler og klorer opp seg selv). Skal prøve å gå til innkjøp av hvertfall et par luer til hvis jeg finner, for denne i bomull her er ikke i den minste størrelsen. Og den andre er i ull, så den kan kanskje være litt varm.

Uansett, så er det ingen krise om jeg har med "feil klær". Vi har jo ikke lang vei til sykehuset, så en kort kjøretur unna, kan mannen min hente det babyen vår trenger:)

Ps. Dette må være ny rekord på en stund... Har blogget hele fire ganger i dag! Uvanlig til å være meg...

Da ble det ny jentemobil...

I dag MÅTTE jeg bestille ny mobiltelefon! Er egentlig ikke sånn superopptatt av hva slags telefon jeg har, men den jeg har nå har begynt å klikke helt. Emma har nok fått tak i den litt for mange ganger. Hun er veldig opptatt av mobiltelefoner, hver gang hun ser en telefon, så peker hun og sier "hallo":). Hun går også rundt og prater i klosser og alt som kan likne på telefoner, og det har hun gjort lenge. Lille skøyerjenta.

Her er den gamle telefonen min, skikkelig rosa og jentete:

Den er søt nok den, men det hjelper ikke når den slår seg av når den ringer så ikke jeg ser hvem som har ringt for eksempel.

Her er mobilen jeg venter på i posten:"Jentete" i fargen hvertfall. Og jeg elsker lilla! Har kun hatt  telefoner i fine farger de siste årene når jeg tenker meg om... Er ikke det typisk jenter at det visuelle er viktig? ;)

Jeg kunne ikke prioritere å kjøpe den dyreste mobilen, for nå har vi nok av viktigere ting å bruke pengene på (kjøkken bl.a). Jeg har hørt både positivt og negativt om HTC Wildfire S, men i følge denne testen, så virket den ikke så verst.

Noen erfaringer med HTC Wildfire S?

Blogg for livet!

I dag er den internasjonale blodgiverdagen, og derfor er det også klart for den store bloggaksjonen "Blogg for livet"! Målet er å rekruttere 30.000 nye blodgivere på ett døgn, mennesker som vil gi blod og slik bli en livgiver. Å registrere seg som blodgiver er ikke komplisert, man går rett og slett inn på http://bloggforlivet.no og klikker på "Bli blodgiver".

Hjelp til å spre budskapet på bloggen din, facebook, twitter eller liknende!!

Ny mobiltelefon?

Emma får stadig vekk tak i telefonen min, og nå begynner den virkelig å skrante. Det er kanskje ikke så rart etter alle gangene hun har kastet den i gulvet:) Det er veldig irriterende å ha en telefon som slår seg av hele tida, så nå vurderer jeg å kjøpe meg en ny snart. Har lenge hatt lyst på Iphone, men tror ikke det er noe vits å skaffe seg nå som jeg snart får enda en liten tass her i huset, som sikkert også elsker telefoner. 

Leste om denne her for litt siden, og lurer på om jeg må skaffe meg en sånn:

Motorola Defy Black heter den, og den tåler vann, støv, sand og litt "hard bruk". Dette er den første android telefonen jeg har hørt om som gjør det, og det er jo perfekt for småbarnsforeldre! Den er ikke så dyr i forhold til andre telefoner heller, og i tillegg så fikk den terningkast 5 i en test jeg leste.

Noen som har erfaringer med denne?

Leiligheten vår er lagt ut for salg!

Nå da vi blir tobarns foreldre, så er tiden inne for å finne et nytt sted å bo. Vi vil hvertfall ha en hageflekk hvor barna kan leke. Men først skal vi selge leiligheten vår. Kommer nok til å savne den veldig mye, for her har vi virkelig trives!

Trykk på bildet for å komme til annonsen.

Ble fornøyd med bildene egentlig. Hvem trenger vel boligstylist? Syns vi klarer det ganske bra selv jeg :) Hva syns dere?

Det er mye som skjer her for tiden, så derfor forstår dere kanskje at det ikke har vært så mye blogging. Minner forresten på konkurransen hvor du kan vinne de tre Tomlingene. Trekker vinneren den 16.mai!

Hurra! I dag har jeg blitt voksen!

Tro det eller ei, men i dag fyller jeg hele 30 år! Jeg syns det er helt rart å tenke på, for jeg føler meg ikke som en 30-åring i det hele tatt. Det er ikke mange år siden jeg så på 30-åringene som litt "gamle". Men jeg syns jeg har oppnådd mye av det jeg ønsker i mitt 30 årige liv. For noen år siden, så hadde jeg nok ikke trodd jeg kom til å få barn før jeg var 30 en gang. Men, jeg er gift med mannen i mitt liv, har barn nummer to på vei, utdannelse og fast jobb, 4-roms leilighet og stasjonsvogn:). Men jeg ønsker meg både hus og ny bil!! Man kan jo ikke få alt på en gang heller;)

Kanskje jeg skal ønske meg en sånn t-skjorte. Lurer på om de har "størrelse flodhest"...

Kom hjem fra Spa-turen min på Stena Line for ikke lenge sida, og jeg kjenner det vugger ennå. Det var skikkelig sjø i natt, så det ble ikke mye søvn på meg ihvertfall. Hadde det ikke vært for magen, så hadde jeg kanskje falt ut av senga i natt:) Ellers har vi hatt det veldig koselig og kost oss på spaet i dag. Tok til og med årets første utebad! Satt i boblebad ute på dekk, men må nok innrømme at det ble litt for kaldt på hodet og ørene:-)

Favoritten min på spaet var faktisk disse avslapningsstolene med sjøutsikt. Det var varme i de, og dermed var de utrolig behagelige å ligge i. Tror de var bra for bekkenet mitt!

Nå skal jeg kose meg resten av kvelden sammen med mannen min som akkurat var og henta en cheeseburger til meg!

Endelig...

Nå "får" jeg snart ny mac. Vi bestilte den i går, så nå er det bare vente, og forhåpentligvis kommer den i løpet av uka. Og da skal jeg love dere at det blir mer blogging!! Det har blitt veldig lite etter at macbooken min gikk åt skogen, og jeg klarer virkelig ikke å sitte på den virusinfiserte pc'en til mannen min. Og på jobben har jeg ikke tid til å blogge (ups, hva gjør jeg nå da? he he). Uff og æsj... jeg bestemte meg for at jeg aldri skal ha pc igjen nå da jeg har måtte bruke det. Jeg har brukt mac i mange år, og kommer aldri, aldri til å gå tilbake til pc.

Snart har jeg en slik en i steden:

Det ble stasjonær iMac denne gangen. Tenkte det var like greit, siden jeg sjeldent har med meg macbooken min noe sted uansett. Kan jo hende jeg får fikset den på en eller annen måte også. Det kapittelet er ikke helt lukket enda:)

Once you go mac, you never go back!

Macbooken funker ikke

I går da jeg var på blogg.no (faktisk), så hang macen min seg opp. Jeg måtte slå den av til slutt, siden jeg ikke fikk gjort noen ting. Men nå går den desverre ikke på igjen. En tom skjerm lyser mot meg når jeg prøver å få den på.

Sånn ser den ut.... Syns det er rart den ikke fungerer.

 

Nei da. Fullt så ille er det ikke...

 

Hvordan skal jeg klare meg uten den?! Heldigvis har jeg backup av det viktigste (bilder av Emma osv.), men ikke alt jeg har laget i photoshop og illustrator for eksempel. Hva skal jeg gjøre???? Jeg takler ikke å bruke pc, og har ikke brukt det på mange år. Men nå må jeg kanskje... En gravid kvinne kan lett bli aggressiv av sånt. Jeg er avhengig av macen min og bruker den hver dag. Skal prøve å starte den med programvare-cden i dag og se om jeg får den i gang igjen. Hvis noen som er litt tekniske her kan tipse meg om hva som er galt med den, så rop ut!!

Joda jeg lever...

Og nå er jeg tilbake på jobb også. Lite røde dager på kalenderen i denne julen må jeg si! Angrer litt på at jeg ikke spurte om fri jula nå. Har mest lyst til å kose meg hjemme sammen med Theodor og Emma som begge er hjemme. Hvordan var julen for dere da?

Lille Emma sovnet rett etter julemiddagen, men vi vekket henne litt senere på kvelden for at hun skulle få åpne litt gaver. Og jenta vår var i knallform! Skikkelig skravlete og blid var hun der hun satt midt i gavehaugen. Også så mye som hun fikk! Masse praktiske og fine klær, og masse leker. Nå har hun til og med fått seg en egen sofastol som hun ser på TV i. Og vinterdress slipper vi å kjøpe til neste år. Det er jo kjempekjekt! Har tatt bilder av gavene hennes, men tror det blir litt mye å legge ut her. Kanskje det kommer noen bilder , men kan ikke legge ut alt. Fikk dere alt dere ønsket dere da? Vi fikk det og mere til.

Jeg fikk bl.a Nespresso-maskinen som jeg har ønsket meg så lenge:

Jippi! Dette var en gave fra flere i familien min:-) Så i dag tidlig hadde jeg med Latte på termokopp i steden for å gå på Kaffebrenneriet. Og den var god den!

Ha en fantastisk romjulsdag allesammen!

Beste leppebalsamen!

Jeg har vært så heldig å få prøve noen produkter fra nettbutikken LevLogisk.no, og først ut så testet jeg denne økologiske leppepomaden med E-vitamin. Den inneholder ikke vaselin som tørker ut huden.

Leppebalsamens innehold: økologisk fair trade uraffinert sheasmør også kalt karitesmør, økologisk vegetabilsk olje av jojoba, pesticidfri lanolin, vegetabilsk glyserin, ren bivoks, naturlig e-vitamin, lavendel og geranium.

Og denne var virkelig effektiv! Jeg hadde et par vonde munnsår som jeg har slitt litt med, og var akkurat på vei til å kjøpe noe for de på apoteket. Men etter kun én deg med denne leppebalsamen så var de nesten helt borte! Tro det eller ei. Ble overrasket selv jeg. Jeg har hvertfall fått en ny favoritt for vinteren.

Kan bestilles her:

Her er det bekmørkt!

283182-1-1287689648098.jpg

Her er det bekmørkt! Strømmen har gått her i hele området. Litt skummelt egentlig... Når vi kikker ut av vinduet så er det mørkt over alt. Men litt romantisk at man kan tenne lys og sette rundt omkring da. I mens det var så mørkt så kom det en jente som kjøpte en jakke av meg. Var ikke så lett for de å finne fram hit  i mørket. Annonserer litt på finn.no i ny og ne, og det lønner seg. I dag fikk jeg 400 kr for en jakke som bare lå der, men som var pen og nesten ubrukt. Et bomkjøp for meg rett og slett. Har bestemt meg for å prøve å legge til side penger til Emma's nye bilsete for ting vi selger. Og nå  er vi oppe i 2400 kr. Må tenke litt smart også! Hvertfall når barneutstyr er så dyrt som det er, og jeg har så mange ting jeg ikke trenger. Et tips til dere andre småbarnsforeldre også; selg ting du ikke trenger!

Ha en fin kveld folkens. Nå er lyset tilbake, stearinlysene slukket og TV'n på igjen... Snart er det natta.

Internett på bussen!

283182-1-1285945066529.jpg
Disse nymotens greiene slutter aldri å fascinere meg, ha ha :) Ungdommer nå til dags vet ikke hvor godt de har det:). Før måtte vi nøye oss med discman eller minidisc med kanskje 14 sanger på, hvor vi måtte bytte album og ha med oss store cd-mapper på bussturer, men nå får man ipod med internett! Man trenger ikke ha med lesestoff engang jo. Sitter på vei til Skien nå. Theodor og Emma reiste dit i går...

Ny adresse: camillamaries.com

Ja, jeg fikk nå lyst på et eget domene jeg da.... Har jo aldri hatt  det før. Så nå kommer dere til bloggen min ved å skrive camillamaries.com også!

For de som tror det er vanskelig og dyrt og skaffe domene; DET ER VELDIG ENKELT!... og billig (fra 45 kr i året).

Bestilte mitt domene på www.nordichosting.com, og etter ca. et døgns behandlingstid, så er domenet klart til bruk. Det eneste man gjør for å koble det til bloggen er å gå inn på profilen sin på nordic hosting og ta redirect på domenet. Så nå vet dere det!

Ha en fortreffelig fredag!

My morning

I dag stod jeg opp tidlig for å rekke babysvømmingen med god margin etter jobb. Litt deprimerende å reise fra tulla før hun i det hele tatt har våknet da. Men hun våknet bittelitt og gråt litt først i fem-tida, så hun lå jo en times tid ved siden av meg og sparket meg før jeg stod opp;-)

Når man er tidlig på jobb (les: 07.00), så får man med seg soloppgangen fra bussen.

Syns dette bildet ble litt kult til å være tatt med dårlig mobilkamera:


Det er dette jeg elsker med Oslo. Å gå i byen mens det ennå er stille og rolig. Før byen har våknet helt.

Også prøver vi å ta et kjapt bilde av oss selv med kaffe i hånda før noen ser det. Flaut:)
Forsøk nr.1 ble hvertfall mislykket.

Litt bedre. Her ser man hvertfall at det er et menneske på bildet.

Og da var man framme på jobben. Med Emma som skjermsparer selvfølgelig:)

Slik er min start på dagen. Hvordan er din?

Litt senere start på arbeidsdagen i dag.

283182-1-1285055324775.jpg
Har nemlig vært hos kiropraktor. Herlig å få knekt opp litt igjen. Sitter nå på banen med en dobbel latte, og hører på filmmusikken til Twilight. Ja, da jeg har noen fjortis-tendenser:) Kiropraktoren min er skikkelig flink forresten. I dag kom jeg haltende inn og gikk vanlig ut igjen! Nå begynner jeg å bli bra, hurra!

Lillesøsteren til mannen min har fått seg hest.

283182-1-1283457308502.jpg
Lillesøsteren til mannen min har fått seg hest. Er og hilser på han nå. En veldig snill vallak som heter Man Ray. I morgen kommer dyrlegen hit og undersøker tennene hans. Er på besøk hos svigerfamilien i Skien i helga. På lørdag er det nemlig slektstreff her:) Blir spennende.

MMS

283182-1-1281526435611.jpg
MMS

Ja, nå er filmen ferdig

283182-1-1281216934669.jpg
Ja,nå er filmen, Centurion ferdig og den var veldig brutal! Bra det ikke var så mange på kinoen for jeg klarer jo ikke å la være å skvette høyt. Tenkte det kanskje var litt dumt at broren til Theodor på 13 år var med, men han hadde sett værre sa han;) Han likte visst filmen veldig godt. Nå skal vi hjem til lille Emma som farmor passer på. Hun ligger nok og sover, men mamsen savner henne for det:)

Nå er vi på vei til kino

283182-1-1281209493817.jpg
Nå er vi på vei til kino i Skien, og da må brillene på. Har glemt etuiet, men utsetter lengst mulig å ta de på:) Føler meg ikke helt vel med briller og syns jeg ser nørd ut, ha ha. Det fins nok folk som kler briller bedre enn det jeg gjør! Skal forresten se centurion. Noen som har sett den? Ha en fin lørdag!

Nå sitter vi og koser oss i solen

283182-1-1280926222743.jpg
Nå sitter vi og koser oss i solen på Lillestrøm torg. Her ser dere ett av mange merkelige ansiktsutrykk Emma har! Hun ser jo ikke helt ut som seg selv her, haha:) Emma er glad og fornøyd etter litt mat. Brød er favoritten for tida. Og alt annet som mamma spiser vil Emma ha:) Så hun fikk smake litt på baguetten min fra Subway:) Det var populært!

En stor utfordring!

Prinsessevilikke83.blogg.no har gitt meg en litt stor utfordring;-)

Utfordringen lyder som følger:

1. Svar på spørsmålene på din blogg, bytt ut et spørsmål du ikke liker -
med et spørsmål du selv finner på.
Legg også til et ekstra spørsmål du selv kommer på.

2. Gi utfordringen videre med link til 5 andre personer.

 Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 MINE SVAR:


1. Hva er din nåværende besettelse/Må Ha?

* Hmmm... jeg lurer vel bare meg selv hvis jeg ikke svarer stratos (den med hvit sjokolade inni). Den har vært en besettelse siden den kom på markedet. Men jeg prøver jo å la være å spise den hele tida;)

2. Hva er/var dagens middag?

*Vafler ;) Lillesøster har bursdag og kom på besøk. Etter vaflene har jeg ikke orket noe mat:)

3. Hva var det siste du kjøpte?

*En pyntepute som kostet 36 kr på Kid! Hurra for 70% rabatt;)

4. Hva hører du på nå?

* Ulver som hyler! Et dyreprogram på nrk2;)


5. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter?

*Med favoritter så menes de jeg bruker mest eller hva? En lys hullete olabukse fra Dr.Denim som har revna mer og mer for hver dag;) Og en haremskosebukse! Også er jeg blitt veldig glad i t-skjorta jeg kjøpte på Guns n' Roses-konserten.

6. Hva er din favoritt iskrem-smak?

*Sjokolade selvfølgelig!! Italiensk sjokoladeis er favoritten.


7. Hva synes du om personen som utfordret deg?

* Hun virker kjempesøt:) Har en fin mammablogg!

 

8. Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, i den neste timen, hvor ville du dratt?

*Krabi, Thailand!!! Vakreste sted jeg har vært:)

 

9. Hvilke språk ønsker du å lære?

* Jeg har lyst å lære litt mer fransk enn jeg lærte på ungdomsskolen. Også har jeg lyst å lære tyrkisk faktisk. Syns det er fint å høre på;)

10. Hva er din favorittfarge?

* Jeg er glad i mange farger jeg, og har liksom ikke noen favoritt nå lenger... Svart, rød, grønn... f.eks.


11. Hvilken bok leser du akkurat nå?

*Tre stk faktisk;) The Short Second Life of Bree Tanner, Dødsjakt i Louisiana (True Blood) og The Host (som jeg aldri blir ferdig med. Litt kjedelig;)).

12. Beskriv din personlige stil.

* Jeg varierer litt egentlig, men viktig at det ikke blir for "prippent"... Elsker nagler, hullete bukser, dill og dall og liker egentlig best litt rocka stil. Men av praktiske årsaker så er stilen ofte litt mer nøytral nå i det siste;-) Eneste skoene jeg kan gå med for tiden (pga. bekkenprob.) er nike shox så... Er også veldig glad i tatoveringer, så det kommer flere av de etterhvert også. Men piercingene derimot har jeg tatt ut.


13. Hva skal du gjøre etter du er ferdig å svare på utfordringen? 

*Surfe litt på nettet og se på tv... Oh, spennende. Jo, også kanskje lakke neglene. Begynner å bli litt flassete nå, haha.

14. Nevn noen av dine favorittfilmer.

*Det kommer vel ikke som noen bombe at jeg liker vampyrfilmer, så; Dracula, Interview with the Vampire og Twilight-filmene f.eks... Også digger jeg Snatch! Det er ikke vampyrfilm da, men den er vel en av de filmene jeg har sett flest ganger tror jeg...


15. Hva inspirerer deg?

*Å, det er så mye at jeg ikke kan liste opp alt her:) Familien min inspirerer meg, bloggere, venninner,  MUSIKK og mye mye mer.

16. Hva er din favoritt-frukt?

* Veldig glad i moreller;) Og ananas!

17. Nevn noe du VIRKELIG ser frem til.

* Akkurat nå tenker jeg ikke så langt framover, men å reise til Frankrike neste uke ser jeg veldig fram til.


18. Samler du på noe?

* Kan man si at man samler på konsertopplevelser?


19. Hvis du kunne endret navnet ditt til hva du ville, hva ville det være?

* Jeg vil ikke endre navnet mitt jeg:) Er veldig glad i navnet mitt! Det er en del av identiteten min. Jeg byttet jo ikke etternavn selv om jeg giftet meg en gang!


20. Hvor mange ganger trykker du på Slumre-knappen før du står opp?

*Det varierer... Nå for tiden er jo Emma vekkerklokka mi, så da blir det litt vanskelig å trykke på slumre...


21. Hva er din favoritt-lukt?

* Høstluft faktisk... Ikke lenge til jeg får kjenne den lukta nå.


22. Hva er ditt favoritt-snop?

*Stratos som nevnt tidligere, og Sørlandschips.

23. Hva er ditt største mote-feilsteg?

* Hmm... Noe fra 90-tallet må vel det være. Kanskje knæsj gule Sefa-bukser? Lilla Buffalosko? Rosa hår? Her er det mye å velge i! Selv om det ikke var noe feilsteg der og da;-) 

24. Hva er det du bare MÅ se på TV?

* Desperate Housewives for eksempel... Her har jeg ikke gått glipp av en eneste episode nesten.  Og seff True Blood som er favorittserien.


25. Hva ville du bli da du vokste opp?

* Lærerinne!


26. Hva ville du ha gjort om du vant mange millioner??

* Hvor mange millioner er det snakk om her? Jeg ville hvertfall bygd hus, startet egen bedrift, spart masse penger til Emma, kjøpt en ferieleilighet i sydeligere strøk og reist masse. Og kjøpt meg blant annet en Trans Am med ørn på, en Ford Thunderbird og en motorsykkel; Suzuki Gsx-R!


27. Har du noen fobier?

*Jeg har noia for insekter... Liker ikke ting med lange bein og fluer. Men gjør ingenting av slanger f.eks;)


28. Er det noe i livet ditt du virkelig angrer på?

 * Livet er for kort til å gå å angre ;)


29.Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest?

*Emma!!! Det har skjedd en del forandringer med meg etter at jeg ble mamma:)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 

Kanskje du lærte noe nytt om meg i dag? Men jeg er så sliten at jeg ikke klarte å tenke helt klart i kveld, så jeg fulgte ikke helt reglene... Har ikke byttet ut - eller lagt inn noen nye spørsmal;) Også sier jeg at de som leser dette, og vil ta utfordringen kan ta den;)

Ha en fin kveld folkens.

Image and video hosting by TinyPic

Vinkveld på balkongen :)

283182-1-1280605698503.jpg
Har en vinkveld på balkongen med min kjære:) Koser oss med en Elvis-vin. Digg med innglassert balkong i regnet. Koselig å sitte inne, men samtidig sitte ute:) Og hvis det blir kaldt så har vi varmelampe i taket. Ha en fin lørdag folkens:)

Norge er ikke stort:-)

283182-1-1280083638177.jpg
Norge er ikke stort:) På vei hjemover kjørte vi forbi en gammel venninne av meg. Nå ligger hun bak oss i den kule Mini'n sin!

Ut på tur, aldri sur.

283182-1-1280057510460.jpg
Nå er vi på vei til campingvogna til pappa og Elin på besøk. Den er like ved Råde. Nå er det en stund siden de har sett Emma, så det blir koselig:)

På ønskelisten

Jeg har kjempe, kjempe, kjempe lyst på en sånn her:

Tenk hvor deilig det hadde vært å kunne laget seg en kopp nydelig latte eller cappuchino om morgenen? Og denne lager kjempegod kaffe. 

Men nå har vi brukt nok penger på ting til leiligheten i sommer... Og mannen min drikker ikke kaffe heller, så det blir nok vanskelig å overbevise han om behovet for en Nespresso Citiz & Milk D120 ;-) Men når jeg begynner på jobb igjen og han ser hvor mye penger jeg bruker på Kaffebrenneriet, så kanskje;P

En liten kaffepause

283182-1-1279627695842.jpg
Sitter på kaffebrenneriet på St. Hanshaugen og koser oss. Emma har vært med på lunsj på jobben min:) Jeg har savnet kaffen her. Er ikke så ofte her lengre. Filmet klipp av høylytte Emma også som jeg skal legge ut senere. Hun bråker så fælt når vi er på café eller andre steder hvor det er mange mennesker! Oppmerksomhetssyk? Må si hun likner mer og mer på mamma'n sin, hehe;-)

Siden mannen min slutta tidlig i dag...

283182-1-1279283280778.jpg
Siden mannen min slutta tidlig i dag så tar vi en kjapp tur over grensa. Må ha vin til moder'n og maiskrokar til Emma. Tar med en pose til Tina også så hun får smake:). Første gang jeg mobilblogger så håper det funker:)

Helgen vår i bilder...

Denne helgen har vi som nevnt vært hos svigers i Skien. Og jeg har solt meg, shoppet, spist og drukket. Ja... storkost meg rett og slett! Men de bildene jeg har her er tatt med mobilkamera, og dermed ikke så mye å skryte av. Shit au.. 

Emma ble passet på av farmor, så i helgen var vi på Høyers hotell og spiste middag med et vennepar. De er så gøy å få dratt ut litt med gutten min, det er jo ikke så ofte det skjer lengre ;)

Vi endte opp på by'n. Jeg som ikke tåler noenting, ble ganske full som vanlig. Her på Lekter'n:

Og moder'n hadde på seg en ny, slightly horete tights:

Emma likte forresten å leke med mamma's outfit:

Det er ikke jeg som har lagt klærne på hodet hennes altså... Det har hun klart helt fint selv;) Lille skøyerjenta vår. Det er gøy å komme seg ut, men litt slitsomt når Emma våkner 2 timer etter at man har lagt seg selv... Sånn er det å ha barn!

Emma har kost seg masse i helgen og lekt på et teppe på gresset i skyggen mens mamma'n har sola seg, og pappa'n har lagt vegger på huset til farmor. Jeg nevnte i tidligere innlegg at jeg ikke ble solbrent, men det trekker jeg tilbake. Jeg har nemlig blitt solbrent på øyelokkene!!!

Har dere hatt en fin helg da?

Glemsk mor og ekle folk på facebook

At det går an å være så glemsk som jeg har vært i dag. Nå har vi kommet til Skien, og jeg har klart å glemme hele bagen til Emma!! Jeg hadde pakket en egen bag til henne med mat, bleier, klær osv. Men nå har hun ingenting her bortsett fra en ekstra korterma body, en tynn bukse, et par bleier og litt grøt. Så moder'n må nok ut og shoppe litt fort som svint. Klærne må jo vaskes først også så... Ja, ja. Gjort er gjort.

Apropos overskriften... Noen av dere som har opplevd slibrige meldinger i chatten på FB? Det har jeg... Jeg er ikke venner med hvem som helst der heller, så det var litt overraskende egentlig. En fyr jeg gikk på ungdomsskolen med, som jeg nesten ikke kjenner fant ut at han skulle kontakte meg hver gang jeg var online. Først var det uskyldige mld som "Hva skjer'a?", og "Tror du det blir OL-medalje i kveld?"... Naiv som jeg er så svarte jeg i begynnelsen. Kjenner jo nesten ikke fyren, så jeg vil vel ikke være uhøflig heller. Etter hvert så prøvde han å kontakte meg hver gang jeg var på, så jeg har i det siste alltid satt statusen til offline. Noen meldinger virket litt tvilsomme, men jeg tenkte at jeg sikkert bare misforsto, og overså han (naiv, jeg??). Men i går fikk jeg en ekkel melding som var umulig å misforstå. Og fikk senere vite at han har sendt slike meldinger til minst ei annen jente fra samme skole.

Håper egentlig ikke han leser bloggen min da... Men til deg ekle facebook-mannen som jeg nå har blokkert: "Jeg har ingen interresse av noen av dine lemmer eller noe annet som har med deg å gjøre!!! Jeg syns du heller bør konsentrere deg om kona di, og dine to barn!!!"

Så var det sagt.. Noen som har opplevd liknende?

Tatovering og vann...

Overskrift = bilde som kanskje ikke er så relevant til teksten... Men jeg må jo ha bilde i hvert innlegg. Ellers blir det kjedelig!

På vei hjem for litt over en time siden bare måtte jeg kjøpe Voss vann pga. den stilige flasken! Typisk meg å kjøpe ting som ser fine ut, hehe. Kunne likesågodt kjøpt Imsdal for noen kroner mindre. Her får dere også sett en av tatoveringene mine i samme slengen;)

 

I kveld hadde jeg en liten "girls night out" og satt på Mona Lisa med bestis og to gamle skolevenninner. Kjempekoselig! Det er så deilig at Emma ikke bare må bli lagt av meg på kvelden. Nå klarer hun seg med kun grøt før hun sovner. Men jeg ammer jo fortsatt. Uansett så trenger mammaer som meg å komme seg ut litt alene på kvelden også!! Tok meg til og med en halvliter med god samvittighet. Hyggelig var det. Måtte ringe Theodor å be han ta opp Frustrerte fruer da... Viktig, viktig....;P

I morgen er det 8 måneders kontroll med Emma.... Nå er det lenge siden forrige kontroll, så jeg er litt spent. Og den er så tidlig som 10.30 (uffameg), så nå må jeg legge meg. Emma og jeg har jo blitt skikkelig syvsovere de siste dagene og har ikke kommet oss opp før i halv elleve tida, så vekkerklokka må nok på. Det er hardt å være i permisjon, hehe. God natt folkens:)

Utfordring!

Jeg har blitt utfordret av Ragnhild, sweetmoments.blogg.no og Trine, trinekjosnes.blogg.no. Og jeg må ta denne utfordringen nå før jeg glemmer det som vanlig;)

Jeg skal skrive seks fine ting om meg selv, og poste et bilde av meg som jeg er fornøyd med. Når det er gjort skal jeg utfordre seks andre bloggere til å gjøre det samme :)

 Det ble et gravid-bilde, haha;) Syns jeg så overraskende bra ut i forhold til det jeg følte meg da jeg gikk sånn!

 

Jeg utfordrer:

Kontakt

Hvis du lurer på noe angående meg eller bloggen, så send meg en mail på: badcamilla@gmail.com.

Ellers har jeg jo disse:

 

blog3 blog3

 

Gårsdagens bloggfest

Ja, i går var dagen for bloggfesten, og jeg var der med min herlige venninne Ingeborg (missis.blogg.no).

Bloggfesten ble arrangert av Susanna (http://miss0.se), og jeg syns hun hadde vært veldig flink. Det var morsomme konkurranser og goodiebags, og sånt liker vi! Jeg vant bl.a en hårvoks til min kjære, og masse sminke til meg selv. Fikk nemlig prisen for kveldens antrekk! Det hadde jeg hvertfall ikke forventet på en fest med motebloggere som er en del mer oppdatert på den fronten enn meg;)

Å posere stilig er jeg hvertfall ikke vant med:) Jeg tok ikke så mange bilder pga. lite batteri på kameraet, men her kan du se flere fra festen: ceciliasinstitute.blogg.no

Og her er det jeg fikk med meg hjem:Goodiebagsene var ikke fullstendige pga. Tollpost-streiken, men jeg var fornøyd jeg. Mesteparten av sminken fra Elf vant jeg pga. anntrekket. Kommer nok til å bruke det meste her, men er litt skeptisk til tannblekingen. Har bleket tennene med hjemmebleking fra tannlegen for noen år tilbake, og det er egentlig bare tannlegen jeg stoler på når det gjelder sånt noe. Kjenner faktisk folk som har fått grå/flekkete tenner av å gjøre det selv!

MEN! Jeg begynner å merke at "bylivet" er litt over for min del. Jeg ble dødssliten i går jeg. I ett-tiden var jeg helt skutt, og måtte komme meg hjemover etterhvert. Mens andre kan ligge lenge og sove dagen derpå, så blir jo jeg vekket like tidlig som vanlig. Emma tar seg ikke ferie selv om jeg er fyllesjuk. Selvfølgelig er det jo pappa'n som tar seg av henne om morgenen da, men jeg våkner jo uansett når vi sover på samme rom. Dundrende hodepine er deilig! Not...

Hadde uansett en kjempe hyggelig kveld i går da. Og det var utrolig koselig å treffe Ingeborg igjen. Men, som jeg pleier å si: borte bra, hjemme best. Mulig noen syns jeg er litt kjedelig, men aller koseligst har jeg det hjemme med den nydelige datteren min og den fantastiske mannen min;-)

Sommerfest!

Ja, i går var jeg borte fra Emma det lengste jeg har vært borte fra henne noen gang. Og det gikk helt flott for både Emma og pappa'n! Hun spiste middag før hun ble lagt og sovnet nesten med en gang. Og jeg koste meg på Hovedøya med jobben min med god mat og øl.

Vi var på Reverihavnen kro:

Bilde lånt fra www.revierhavnenkro.com

Jeg er jo så heldig at jeg jobber sammen med lillesøsteren min jeg da. Her låner hun solbrillene mine da jeg insisterte på å sette oss i solveggen og sola er ganske sterk. Det er derfor jeg ser så rar ut;-)

Det skyet over litt og kom noen regndrypp innimellom. Så det ble mye ut og inn av kroa.

Søster og jeg måtte jo ta det obligatoriske bildet av oss selv på do:)

Ahhhh, jeg elsker Oslo min by!

Og her er outfiten blant annet. Angret litt på shortsen da jeg gikk ned til Vippetangen alene for å ta båten... Ikke kult å gå i horestrøket med bare bein, nei. Jeg elsker jo å pynte meg når jeg får sjansen, men kjørte litt casual i går. Men er egentlig glad jeg ikke pyntet meg mer enn dette. De andre kom jo rett fra jobb. Hadde skikkelig bad hair day i går også og er ganske overrasket over at det ikke syns så godt på bildene, haha.

Uff, følte det ble litt mange bilder av meg i detta innlegget, men jeg kan ikke legge ut bilder av kollegene mine akkurat heller. Tror ikke de hadde blitt så glade for det;-)

Pleier dere å ha sommerfest med jobben?

Bloggfest i Oslo!

Nå på lørdag er det en privat fest for bloggere! Og det er fortsatt ledige plasser og mulighet for å melde seg på.  Det koster forresten ingenting. Og du må være minst 18 år.  Alt annet du trenger og vite står her:

Trykk på invitasjonen for å komme til Susanna's blogg!

Påmelding skjer ved å skrive navn og bloggadresse til missO@hotmail.com så fort som mulig.

Og, jo! Det blir goodiebags;-)

Skal du dit? Jeg skal dra sammen med Ingeborg, missis.blogg.no!

 

EDIT: FESTEN ER UTSATT TIL 4.JUNI!!!!!!!

Avstøpning av babyhånd

Jeg har lenge tenkt på å ta en avstøpning av hånda til Emma. Hadde vært litt koselig å ta det mens hun ennå har små babyhender. Så i dag fikk jeg kjøpt meg et sånt sett:Dette kostet bare 139 kroner på Ark bokhandel. Om det er noe tess gjenstår å se... Etter å ha sett nærmere på pakken, så tror jeg det bare er avtrykk. Og jeg har egentlig lyst på sånn hånd som "buler ut", så kanskje jeg må lage en sånn form i trolldeig eller noe først. Eller se hva de har på Panduro.

Noen tips når det gjelder avstøpning av babyhånd/fot?

Hjemme fra påskefjellet

Nå har jeg ikke hatt tilgang til internet de siste dagene, og det var faktisk litt deilig! Vi har vært på hyttetur på fjellet og kost oss skikkelig i påsken. Hytta er foreldrene til samboeren til lillesøsteren min sin. Og den er utrolig herlig med badstue og greier. Ikke noe "hente vann i bekken-hytte" dette nei. Også ligger den så godt som midt i de flotteste skiløyper. Så det ble noen langrennsturer:) Det var jo interressant i seg selv når jeg ikke har stått på ski noe særlig de siste årene. Men det gikk overraskende bra! 

Jeg var ganske flink.....Jepp, det er meg som ligger der ja... Noe av det første som skjedde når jeg tok på skia dette her;) De var sykt bakglatte og måtte smøres på nytt. Snille mannen min lo og tok bilde av meg;P

 

Siste dagen, altså i går så var det så mye sol at vi knapt kunne holde øynene oppe. Her har dere meg og min kjære mann, Theodor:)

Jeg tok utrolig mange bilder, og kanskje jeg blogger noen av de senere, men her har dere hvertfall verdens søteste lille påskehare!

Åååå, Emma var så skjønn i den drakta. Lille nuskebassa til mamsen:)

Hadde egentlig tenkt å blogge med mobilen på fjellet, men når det bruker 5 minutter å laste opp en side er det ikke veldig fristende. Brukte heller tiden på masse spising og kos. Emma sov forresten 10-11 timer i strekk hver natt pågrunn av den friske fjellufta, så endelig fikk jeg sovet lenge også! Men nå er bloggen i gang igjen, så nå kommer det innlegg hver dag!

Håper alle har kost seg like mye i påsken som jeg har!

Chatteboks på bloggen...

Jeg elsker jo dill dall på bloggen min, og nå har jeg også fått en chatteboks på siden. Der kan du legge igjen en melding om hva du måtte ønske:)

For å få en slik chatteboks på bloggen din, så registrer deg HER. Etter å ha fått html-koden, så limer du den inn i widgets under design, og vips!

Etter at man har testet at den fungerer så kan man customize farger, fonter osv. og få en ny kode å lime inn. Min vises ikke helt slik som den gjør på forhåndsvisningen.... hva det kommer av vet jeg ikke, men den funker hvertfall! Så hvis du vil legge igjen en melding skriver du bare navn, evt. nettadresse, melding osv. inni feltet;)

Ps. Måtte skrive "left" under koden der hvor det står "center" for at den skulle legge seg på siden av bloggen...

Ha en fin søndag!

 

Noen buttons jeg mekka til bloggen i stad forresten;

blog3 blog3

Syns de ble litt søte:)

 

 

Handlet masse babytøy i dag!

Lille Emma er ikke så liten lengre, så dermed fikk hun noen nye klær i dag. De fleste plaggene i str. 68 og 74....

Først var vi på Barnas Hus og kjøpte Bodyer. Der har de 3 bodyer for 99 kr. Og etterpå var vi på Coop Obs, og jeg ante virkelig ikke hvor billig og fint babytøy de hadde der! Bodyene kosta 39 kr, og 49 kr.

Så her er alle bodyene:På Coop Obs hadde de også noen fine velour-dresser. Den rosa kosta 119 kr, og den stripete 79 kr. Perfekte å ha på i vogna! Syns det er veldig kjekt med hele dresser når man er på tur. 

Også var vi innom sportsbutikken XXL, og der kjøpte vi en Puma-joggedress til henne til halv pris;)Hva syns dere om Emma's nye klær?

Egen facebook-gruppe!

Nå har jeg også slengt meg på og laget en facebook-gruppe for bloggen. Hvis du vil være med i gruppa mi kan du trykke HER.

Dette er egentlig et lite eksperiment fra min side, for å se om det i det hele tatt er noen som vil melde seg inn;) Men hvis du leser bloggen min, kan du ikke melde deg inn da? Er jo litt nysgjerrig på hvem som leser her, og hvertfall dere som ikke har blogg!Kyss og klem fra meg;)

På Hard Rock Café....uten baby!

I kveld var jeg på Hard Rock Café sammen med jobben min (Universum) og Canal+. På jobben min har vi nær kontakt med de fleste TV-kanalene, men canal+ er i en klasse for seg. Så i kveld inviterte de oss på en tre retters på Hard Rock, og kino etterpå. Filmen vi så var "En helt vanlig dag på jobben" (Se og hør-filmen). Noe som passet bra siden tidligere kollegaer av meg har jobbet i Se og hør, og firmaet vårt har gjort TV-sidene deres i alle år. Helt til i høst... Ja, det gidder jeg ikke å utbrodere mer.

Det var forresten stas å møte de artige kollegaene mine igjen, og jeg tok meg til og med en 0,6 liter med øl!Nei, vi sitter ikke på Hard Rock her, men på banen hjem. Lillesøs backet meg opp, og dro hjem etter filmen hun også;) Sjekk hvor bleik jeg er a! Men jeg er faktisk en av de som ikke plages av å være bleik... syns egentlig det er ganske fint med hvit hud jeg.

Filmen var trist og morsom på samme tid, og Ingar Helge Gimle spilte råbra. Jeg fikk veldig medfølelse for både Sven O. og Mette Marit... Hele historien er jo tragisk egentlig, og jeg er veldig glad jeg aldri har jobbet i Se og Hør!!! Uff, da hadde jeg følt meg skitten....

 

Men hjemme var det andre boller, og Emma tok ikke flasken selv om jeg ikke var tilstede. Så der røyk den teorien! Men pappa'n klarte å få i henne både grøt og et halvt beger med Hipp fruktpuré, så hun var ikke så misfornøyd. Men det var ei jente som var blid som en sol da mamma kom hjem og drakk masse melk til hun sovnet som en stein:)

Jeg klarte forresten aldri å roe meg helt i kveld, og sjekka mobilen hele tiden da. Noen andre nybakte mammaer som kjenner seg igjen????

Sola skinner og jeg er så glad...

I dag har jeg allerede rukket å være hos legen, i butikken, på apoteket og en liten trilletur. Føler meg ganske produktiv jeg! Nå i det siste så har Emma begynt å sovne tidligere på kvelden, og dette resulterer selvfølgelig i at hun er tidligere våken på morgenen. Jeg klarer ikke akkurat å sove videre når Emma ligger og pludrer i senga si. Hun kommer med rare lyder som likner på alt fra små skrik til prompelyder. Det er morsomt å teste ut stemmen sin!!

I dag er jeg glad som en sol faktisk! Hvertfall foreløpig. Illustrerer bildet det godt nok eller? Kjøpte forresten en tutekopp til Emma på Boots Apotek som kan brukes fra 4.mnd. Alle de andre jeg har sett har vært fra 6.mnd, så da får vi se om denne funker som en erstatning for flaska.Nå skal jeg snart farge utveksten på håret mitt hvis Emma sovner snart, men fram til det så skal jeg kooooose meg med jenta mi. Hu er så god atte;)

I kveld skal jeg som nevnt tidligere på middag og kino med Canal+ og jobben min, så jeg gruer meg litt til å være borte fra jenta mi. Spesielt siden hun fortsatt ikke vil ta flaske. Hun har tatt et par slurker av flaske, men ikke mer. Kan jo hende hun gjør det når jeg ikke er hjemme da, og det ikke finnes noe mammalukt i nærheten. Uansett så får mannen min prøve å gi henne fra tutekopp, og gi henne litt grøt så hun skal nok ikke sulte ihjel!

Ha en fin dag, og kos dere i solen!

Og husk konkurransen som du finner HER. 

Jeg på topplisten? Takk, Anette-Marie:)

Ja, vi får se hvor lenge det varer, hehe. Men jeg syns det var litt stas å være på plass 41, når det høyeste jeg har vært tidligere er 90 eller noe...  Så da må jeg jo skryte litt i dag siden jeg sikkert ikke er like høyt oppe i morgen. Men det er jo en grunn til det hele da. Jeg møtte nemlig mammablogger Anette-Marie Antonsen på mandag, og hun laget et kjempefint innlegg om det som du kan lese HER.

Anette-Marie og jeg fulgte hverandre siden tidlig i graviditeten gjennom bloggen, så det var spennende å endelig møte henne og lille Tina Odine i virkeligheten. Tenk at de to søte nurkene har ligget i magen og sparket, og nå er de her i levende live. Syns det er helt surrealistisk å tenke på jeg. 

Bildebevis;)

Nei, nå må jeg legge meg. Har en aktiv dag foran meg i morgen. Jeg skal være borte fra Emma på kvelden ordentlig for første gang, og flaskematingen er fortsatt ingen suksess. Dermed må vi gi henne mat fra kopp e.l og litt grøt. Sulte skal hun hvertfall ikke. I værste fall får pappa'n kjøre henne ned til byen så jeg får ammet.

Morgendagens timeplan:

 • Legetime 09.30
 • Løpe til Apoteket for å finne et alternativ til tåteflaske som f.eks kopp.
 • Middag på Hardrock Café med jobben og Canal+.
 • Kino: " En helt vanlig dag på jobben" med de samme folka.
 • Forte meg hjem til en baby som kanskje er sulten.

I dag har jeg kun drukket Cola...

Og ikke spist noe! Gjett hvorfor da... Jo, jeg har nemlig fått matforgiftning. Og det er helt min egen skyld. Jeg tror lukte- og smakssansen min ikke funker helt som den skal lengre. Mens jeg var gravid hadde jeg jo sanser som Superman, og kunne lukte dårlig mat på mils avstand. I går derimot så tok jeg en bit av en tyrkisk fetaost som lå i kjøleskapet. Mannen min kjente med en gang at den luktet rart, men da var det allerede for sent. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke merket det? Det er vanskelig å forstå hvor lenge den kan stå åpnet når jeg ikke kan tyrkisk heller. Den hadde jo bare vært åpnet i litt over en uke, men det holdt tydeligvis i massevis!Sånne glass har jeg faktisk i skapet;)

Så denne natten var ikke morsom... Heldigvis begynner jeg å bli bedre nå, da men tør fortsatt ikke spise noe... Så da har det gått i Cola bokser i dag. Det hjelper mot kvalmen syns jeg.

Det er ikke bare positivt å være overhysterisk mot bakterier heller. Jeg er nemlig alltid den som blir syk og matforgiftet på tur. Noe som har endt opp med store sprøyter og behandling av leger som ikke kan engelsk. Men at jeg klarer å bli matforgiftet i mitt eget hjem er imponerende i seg selv....

Har du blitt matforgiftet før?

 

Minner fortsatt på konkurransen: VINN BABYMAT FRA HIPP HER.

Hvordan skal jeg kutte sjokoladen?

Jeg eeeeeeeeelsker sjokolade for tida. Men jeg hadde egentlig bestemt meg for å droppe sånt i ukedagene. Allikevel ble jeg overlykkelig da jeg kom på at jeg hadde en minisjokolade i stellebagen etter Sverige-turen. Nam nam, den koste jeg meg med imens jeg så på Cougar Town (en serie jeg har begynt å digge). Bør jeg ha dårlig samvittighet? Jeg var jo og trente Core bar i stad... Noen som har tips til hvordan jeg kan få bort sjokolade-avhengigheten min?

Bildet er lånt HERIFRA...

Før i tida klarte jeg meg i lang tid uten sjokolade, og det var ikke noe jeg måtte ha ofte i det hele tatt. Dette er noe som har skjedd i det siste. Jeg har også lyst på andre matvarer, og liker andre ting enn jeg gjorde før graviditeten. Kan smakssansen forandre seg etter en graviditet?

Oh happy day!

I dag er det jo både morsdag, Valentine's day og fastelaven på en og samme dag.... Tre ting på en gang? Det er jo ikke mulig det...;) Vi kom hjem fra Skien i stad, og i kveld skal jeg bare slappe av. Hadde egentlig tenkt å trene i dag, men jeg er sååå slilten så jeg velger å kose meg hjemme i steden. Men jeg er kjempeglad i dag! Jeg skled nemlig rett inn i et par av mine trangeste jeans! Og det kom som et sjokk. Jeg har gått rundt og trodd at jeg er mye større enn jeg er i det siste, og trodde det var noe galt med vekta til svigermor når jeg veide meg i helga. Så dette må feires med null trening, og favorittsnopen min, ha ha:

Den nyeste Stratosen anbefales! Nam...:)

Ellers fikk jeg jo blomsterbukett av min skjønne mann i dag. da. Han er så snill og god;) Han som ikke har fått bursdagsgave av meg enda en gang... Men etterpå skal mannen selvfølgelig se på OL, så han har kjøpt en jentefilm som jeg skal se på i mens.


Thank God for to TV-er sier jeg bare;-)

Noen som har sett denne? Jeg liker hvertfall både Reese Witherspoon og Vince Vaughn, så vi får se om denne faller i smak... Har en liten mistanke om at den ikke er kjempebra siden jeg aldri har hørt om den før, men da blir jeg hvertfall positivt overrasket hvis den er bra!

Ha en flott Valentine's Day, og gratulerer med morsdagen til alle mammaer i verden!♥

Edit: Filmen var dårlig...

Min kjære sin bursdag og bytur med Emma

I går var jeg og trilla i Oslo sentrum med Emma for første gang! Jeg bor nemlig 15-20 min unna byen med T-banen, så det er nok av caféer og kjøpesentere som er mer babyvennlig enn sentrum i nærheten av der jeg bor. Men i går tok vi altså turen til sentrum for å møte bestevenninnen min Ingvild. Jeg hadde jo ikke sett henne siden Emma var 4 uker eller noe, og det var kjempekoselig å møte bestis igjen. Vi endte opp på Steen & Strøm siden jeg mente det var en babyvennlig café i øverste etasje. Men den var ekstreeeeemt sossete blitt, så der snudde vi i "døra", og endte opp med gamlis-caféen i 3.etg i steden. Der var det mange gamle damer som syns at Emma var sååå nydelig:)

Men det er ikke rart jeg holder meg litt unna sentrum med Emma.... Det er ikke så mange steder som er lagt opp for baby, og jeg skulle gjerne slippe å tatt heiser som stinker av urin på t-bane stasjonene! Æsj som det stinka... Hva med å vaske heisen innimellom da?

Og over til noe annet: The love of my life hadde bursdag i går!


Når jeg kom hjem i går så lagde jeg middag til kjæreste-mannen som fylte 29 år! Det ble pepperbiff, gratinerte poteter, maiskolber, pluss pluss og hvitløkssnegler til forrett.  Om 1,5 mnd. er det min tur til å bli 29.... Shit as, vi begynner å bli gamle. Snart 30 jo... Rart å tenke på at Theodor var 18 første gangen jeg møtte han. Tiden flyr så fort, og det gjelder å ta vare på hvert øyeblikk man har. I love you baby, and always will...

Ha en fin dag:)

Jeg har vært på fest!

Min første fest på en god stund kan man si...  Men samboeren til lillesøster fylte 30, og da må man jo feire! Det er rart å tenke på at i fjor på bursdagen hans fikk jeg vite at jeg var gravid dagen før. Dermed helte jeg alkoholfri hvitvin i en tom hvitvinsflaske (med skrukork) som hadde vært med alkohol i for å slippe alle spørsmål. Og jeg lurte alle;) De trodde jeg var full selv om jeg bare var meg selv, hehe.

Men jeg holdt meg likesågodt alkoholfri i dag også jeg. Jeg fullammer jo enda, og Emma har jo såvidt smakt melk fra flaske. Storesøster passet gullet og ga henne litt MME, men det falt visst ikke helt i smak. Hun hadde tatt to store slurker før hun hylte ut! Jeg vil nemlig IKKE PUMPE for da ødelegger jeg den fine balansen jeg har nå. Etterpå sovnet hun heldigvis, og sov helt til vi henta henne. Dette var jo første gang jenta vår hadde barnevakt på kvelden, så vi dro ganske sent på festen, og var ikke borte så lenge så Emma ikke skulle trenge så mye mat. For på natta sover hun jo uansett. Emma led ingen nød når vi kom og henta henne hvertfall, og var blid som en sol selv om vi vekket henne med å kle på henne bamsedress. Hun som egentlig ikke liker å få på seg yttertøy engang!

Uansett om mammaen gikk rundt med mobilen i handa hele kvelden så hadde vi det koselig på fest. Jeg er jo så glad i den lille babyen vår at jeg tror jeg er litt avhengig!

I tillegg til at jeg er naturlig utadvendt, så blir jeg litt gira av søtsaker, og siden jeg ble servert både brownies og alkoholfri punsj, så var jeg i farta og fikk dansa både swing og twist med lillesøs. Jeg trenger ikke alkohol for å ha det gøy! Kanskje like greit at jeg ikke drakk... Med alkohol innabords kan jeg nemlig bli "litt for mye av det gode" hehe... Her har vi flere eksempler på det. Eller forresten så er jeg kanskje edru på noen av eksemplene;P

Jeg er egentlig litt imot å legge ut sånne bilder av meg selv på nettet, så disse blir nok fjernet og erstattet av bilder fra festen:)

God natt folkens! Nå snorker Theodor på sofaen halveis sittende, mens Emma ligger på min side i senga vår. Jeg får vel legge henne over i vugga si, så jeg også får et sted å sove:)

Jeg har fått en award!

Jeg må bare takke så mye til Jeanita Helen - Min lille blogg som var så søt å gi meg en kreativ award! Siden hun allerede er en av mine favorittbloggere så var det jo ekstra koselig;) 

Dette skrev hun om bloggen min: Hun er en veldig god mammablogger :) Skriver godt og gir oss et innblikk i livet sitt.

Utrolig hyggelig  å høre at noen setter pris på bloggingen min, så tusen takk:)

 Så når man får en slik award er det tre ting man må gjøre:
 1. Skrive 7 fakta om seg selv, som helst bør være litt morsomme å lese.
 2. Gi awarden videre til 7 andre kreative bloggere som fortjener awarden. Da må du selvsagt linke til dem.
 3. Den siste tingen er at du må linke til personen som ga deg awarden:) (For min del får dere som jeg gir til, velge selv om dere vil linke eller ei!)..

 

Så 7 fakta om meg da:

 1. Jeg liker ikke innsekter i det hele tatt, og jeg hater til og med fluer!! En gang lå det en halvdød spyflue i senga vår om natta og jeg fikk helt panikk og skrikeanfall.... Dette kom fra mannen min når han skjønte hva jeg skrek for: "Kødder du eller?"
 2. Jeg har ikke så veldig bra stedsans når jeg kjører bil. Jeg har kjørt helt feil vei flere ganger når jeg skal til et senter for eksempel, og har kjørt meg vill på veien hjem fra steder. Plutselig befinner jeg meg langt ute i skauen. Så GPS er god å ha!
 3. Jeg ler veldig mye, og mange ganger av helt merkelige ting... Og jeg tenker litt for mye koffert. Ofte når ingen andre gjør det bortsett fra mannen min Theodor da. Vi er veldig like på det området. Jeg og mannen har for eksempel fått fniseanfall i kirken fordi begge tenkte koffert på teksten til en salme;P
 4. Tror veldig mange ser på meg som en skrulle, siden jeg ikke er redd for å si at jeg er åpen for mye alternativt. Jeg kommer jo fra en skikkelig "spåkone-familie" og jeg er stolt av det! Men sannheten er at jeg har beina godt festa på jorda til tross for noen paranormaliteter.
 5. Jeg fikk navnet "Råneren" på russelua... og ikke fordi jeg kjørte bil. Men fordi jeg blant annet kjørte trimma moped hele vgs :D. Var også litt "rånebabe-passasjer", og er litt over normalen glad i biler til å være jente. Og JA, jeg er fra Oslo! 
 6. Jeg prater noen ganger litt for høyt, litt for fort, og er litt overaktiv... Blir også litt hyper av sjokolade. Det har jeg blitt siden jeg var liten;) Pappa ber meg fortsatt om å roe meg litt ned hvis jeg blir for ivrig, akkurat som et lite barn!
 7. Jeg elsker tegnefilmer! Kan sitte og se på alt fra South Park til Tom and Jerry og kose meg glugg ihjel. En juleaften, så kjeftet samboeren til storesøs på tantebarna mine fordi de hadde tatt seg til rette og satt på Cartoon network med en gang de kom på besøk... også var det jeg som egentlig satt og så på det, haha. Storesøsteren min bare: "Det var det jeg tenkte meg:)"

Er det noen som tar meg seriøst lengre etter å ha lest disse faktaene? ;)


Videre gir jeg en kreativ blogg-award til:

Anette Marie: Fordi jeg har fulgt bloggen hennes opp igjennom min graviditet og hennes, og nesten føler jeg kjenner henne. Hun skriver personlig og inspirerende og er en like flink mammablogger som gravidblogger. Hun har også noen helt supre tips når det gjelder kosthold og trening.

Ragnhild Mosseby: Er også en flink mammablogger som flere bør få med seg. Hun skriver så fint om tilværelsen som nybakt mamma og har kjempemange flotte bilder på bloggen! Jeg blir veldig inspirert av å lese Ragnhild's blogg.

Eirin Skog: En kommende mor som er dønn ærlig. Hun skriver om graviditeten, og får med både det positive og det negative. Bloggen hennes skiller seg virkelig ut fra andre gravid-bloggere, og jeg sitter ofte og ler mens jeg leser innleggene hennes.

Nadja (Una, dos, tres): Hva skal jeg si? Jeg er fullstendig sjarmert av lille Una, og morens sans for det estetiske. Mange fine bilder og flotte innlegg. En kreativ mammablogg som virkelig er verdt å lese.

Ragna (Tingenes tilstand): Bloggen til Ragna er vel den første bloggen jeg virkelig fulgte med på, og dermed den jeg har lest lengst. Ragna har alt fra tester til innlegg om interiør og mote. Ragna liker vakre ting og har dermed mange inspirerende innlegg med flotte bilder.

Anneli: Har mange interressante tanker og innlegg. Hun skriver om temaer som ikke alle andre skriver om og det gjør at man vil lese og følge med. Man vet nemlig aldri hva som kommer i neste innlegg;) Mammabloggingen til Anneli er fra og med nå bare åpen for oss med invitasjon, men hun skriver fortsatt innlegg på denne bloggen også.

Fru Lyng: Fordi hun oppdaterer bloggen sin så ofte og har så mye å komme med! Hvor hun får all inspirasjonen fra fatter jeg ikke:) En kjempebra mammablogg om litt av hvert.

 

PS. Det er selvfølgelig valgfritt om du vil gjøre alt dette eller ikke;)

Utfordringer meg her og der;)

På mitt siste innlegg så har jeg fått hele 5 utfordringer! Og 4 av dem er den samme utfordringen som jeg skal ta først. Denne utfordringen har jeg fått av: , FRK. NILLE, MARTHE EMILIE, MARIA og ANETTE MARIE

Slik lyder utfordringen: 

1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6. mappen
3. Finn det 6. bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed til demDette bildet tok jeg da jeg var i Nice i juni sammen med mannen min, storesøster og samboeren hennes. Det var en utrolig koselig tur! Det var min andre gang i Nice hvor vi leide jobben min sin leilighet. Vi leide også bil og kjørte til Monaco og Italia:) Bildet er av en café som vi satt og koste oss på rett ved siden av gatemarkedet. Det var kjempefint vær når vi var i Nice, så vi fikk også slikket litt sol på stranda. Kjenner jeg får lyst til å dra tilbake nåååååå!

Denne utfordringen her har jeg tatt minst et par ganger før, så jeg gidder ikke å utfordre noen videre... Heldigvis hadde jeg ryddet i mappene siden sist, så det ikke ble samme bildet.

Sveis og pilates

I helgen fikk jeg endelig klippet av meg masse slitt hår, og farget håret. Så kort hår som jeg har nå, kan jeg ikke huske sist jeg hadde. Men jeg syns det ser mye sunnere ut, og nå når det har blitt klippet nesten rett over så er det lettere å spare til langt igjen. Jeg ville ikke ha oppklippet hår denne gangen, for det gjør alltid at håret blir så tynnslitt nederst når det blir langt. Også ville jeg heller ikke ha noen pannelugg siden det er et herk når man har krøller. Orker ikke å stå med glattetang og føner hver morgen. Been there, done that. Så det ble en enkel praktisk sveis for denne babymammaen. Også ble min kjære mann korthåret igjen da. Han er jo kjekk med både kort og langt hår:)

Sånn ser håret mitt ut nå da... Ikke veldig spennende sveis, men jeg er fornøyd.

Og nå er jeg klar for min tredje pilatestime! Er veldig stolt av meg selv som endelig har fått rompa i gir når det gjelder trening. Og pilates syns jeg er trening som passer kjempebra etter fødselen. Anbefales for andre nybakte mammaer som for eksempel ikke orker å hoppe for mye;)

Prosjekt MILF er i gang!

Haha, ja for det er det jeg kaller det;) Noen syns kanskje jeg er litt vulgær, men;P Nå er det nemlig påtide å "rydde litt opp" i utseendet mitt. Og det lille prosjektet mitt startet i går med pilates-timen på Elixia. Timen gikk over all forventning, så jeg kjenner det skikkelig i dag kan du si. Likte meg kjempegodt på Elixia, så jeg meldte meg inn. Selv om det er ganske dyrt (609 kr mnd for lokalt medlemskap) så må jeg investere i helsen og kroppen min! Planen var egentlig å ta en time med YogaLates (aner ikke hvordan det er, så ikke spør) i kveld, men jeg måtte nok feige ut. Musklene verker i hele kroppen etter i går, men da vet jeg hvertfall at jeg har gjort noe riktig! Pilates var perfekt time for meg nå etter graviditeten. Kondisen min er nemlig på bånn, så da passer det meg helt ypperlig å ligge å kave på gulvet i stedet;) Jeg har jo ikke trent siden Mai pga. den hersens bekkenløsningen, så jeg kan jo ikke vente at jeg klarer for mye med en gang.

I dag kjøpte jeg mitt første Mamma-blad forresten. Litt uvant må jeg si. Rart å tenke på at det er en liten jente som kommer til å kalle meg mamma om ikke så lenge. Og er hun lik moren sin, så begynner hun å prate unaturlig tidlig;P Jeg hadde nemlig veldig mye jeg ville si allerede som liten baby, hihi.

Syns ikke det er lenge siden jeg satt å leste Gravid jeg;) 

Prosjektet mitt fortsetter med ny pilates-time i morgen, også blir det nok ikke noe trening før neste uke igjen tenker jeg. Da begynner jeg mest sannsynlig på magedans igjen også! Vi skal nemlig til svigers i Skien til helga, og da blir det ikke tid til trening. Emmas farmor har jo bursdag! Men prosjektet mitt stopper ikke der.... Skal klippe meg og farge håret på fredag! Kusinen til mannen har egen frisørsalong i Skien, så hun skal klippe oss begge to. Det trengs... Så gjenstår det å se hvor mye min langhårede mann tør å klippe bort;) Han må klippe litt hvertfall, fordi Emma lugger han hele tiden;)

Ps. Alle vampyrelskere: I kveld begynner Vampire diaries på TVNorge!!! Og de sender de to første episodene!

Elixia her I come!

I dag skal jeg på min første time på Elixia; Pilates. Jeg har aldri vært på Elixia før, så første time blir nok en prøvetime for å se hva jeg synes. Jeg har nemlig fått meg en ny potensiell treningspartner og motivator;) Mens jeg gikk gravid, så ble jeg nemlig kjent med ei jente på ammegruppen vi var på på helsestasjonen. Vi møttes senere tilfeldig på butikken, og etterpå har vi holdt kontakten. Og det var hun som ringte og spurte om jeg ble med på trening i dag. Det er akkurat det jeg trenger! At jeg ikke trener alene er ekstra motivasjon for meg. Jeg kan liksom ikke svikte når jeg har avtalt med noen andre, men hvis jeg skal trene alene så er det så lett å utsette det. 

Bilde: Elixia.no

Ja, vi får se hvordan det går i dag, og hva jeg syns om Elixia da. Siden det er så dyrt, så bør det jo være bra mener jeg. Treningssenteret jeg var medlem av tidligere kostet halve prisen, men så var det ikke så veldig bra kvalitet på alt der heller. 

En ting som var litt kjipt er at jeg ikke har noe særlig treningsklær da. Enten er det utslitt, eller krympet eller rett og slett for lite. Det eneste jeg har som jeg var fornøyd med var skoene og treningsBhen, haha! Så i morgen skal mannen ta meg med på treningsklær-shopping. Det er ikke like kult å møte opp med slitte joggebukser på treningssenteret syns jeg. Da er jeg sikker på at man skiller seg ut, noe jeg ikke vil! Vil bli minst mulig lagt merke til, hehe...

Skal oppdatere hva jeg syns om treningen i morra! Men aller viktigst: TRENING 2010 ER I GANG!

Ikke mer godis på meg!

Fra og med i dag spiser jeg godteri kun én dag i uka. Det har blitt alt for mye i jula, så nå er det STOPP. Jeg sitter faktisk her og spiser gulrot i steden, og alt godteriet er ryddet ut av skapet og skal ned i kjelleren! Det er vanskelig å unngå godteriet når man har det rundt seg hele tiden. Nå skal jeg begynne å trene og komme i form igjen også så jeg er fornøyd med meg selv til sommeren. Det er en av mine nyttårsforsetter i år, og i år skal det gjennomføres. Det var litt vanskelig i fjor når jeg plutselig ble gravid i januar;)Her er mine nyttårsforsetter:

 

 • Være en god mamma som alltid setter Emma først.
 • Være flinkere til å ta kontakt med familie og venner som betyr noe for meg.
 • Trene og stramme meg opp så jeg er fornøyd til i sommer.
 • Ha kun én godteridag i uka.
 • Ikke ta til meg andres kritikk og negativitet med mindre det er konstruktivt.
 • Ikke bekymre meg så mye og ikke gjøre problemer større enn de egentlig er.
 • Kun kjøpe Bh-er på undertøysbutikk!
 • Ta meg tid til å ha kjæreste-tid med mannen min.
 • Ikke stresse.
 • Gjennomføre ting i steden for å bare tenke på det.
 • Bli flinkere til å få utløp for mine kreative sider med tegning, maling, foto og håndarbeide.

 

Det var de jeg kom på nå hvertfall. Har du noen nyttårsforsetter? 

Shopping-sykdom?

Jeg sitter her som et forkjøla vrak i dag, og jeg som egentlig hadde lyst å shoppe på salg! Jeg elsker shopping nesten på grensen til det sykelige. Selv om jeg var høygravid og var over termin, så kavet jeg meg til et kjøpesenter. Men der måtte jeg gi opp. Det endte med at jeg satt meg på en krakk med bolle og brus og venta på å bli henta av mannen min;) Og nå sitter jeg og tenker på alt salget jeg går glipp av ved å sitte hjemme og nyse. Det ender vel opp med at jeg tar meg en tur etterpå uansett. Må bare se om formen blir litt bedre. Det er jo romjulsalgets første dag, så i morra er vel de beste tingene utsolgt?

Men imens så sitter jeg og koser meg litt med julegavene mine... Prøver objektivet mitt litt så jeg tok blant bilde av boka jeg fikk, og Starbucks iskaffe som jeg måtte teste ut:

Æsj, den iskaffen var alt for søt! Jeg må jo prøve å unngå melkeprodukter for Emmas skyld, så da vet jeg hvertfall at denne ikke var verdt å drikke melkeprodukter for...

Ja, jeg får vel bare håpe på at formen blir litt bedre snart så jeg kan ta meg en liten shoppingtur. Men jeg er nesten helt sikker på at hvis jeg først kommer meg til butikken, så er det ikke så mye fint der som jeg ser for meg i hodet mitt;)

Noen andre som har shoppet, eller skal shoppe på salg i dag?

Det er vel ingen som leser blogger i jula?

Jeg har hvertfall nesten hatt en bloggfri jul, så jeg skjønner at lesertallet har sunket drastisk. Men jeg leser jo omtrent ikke blogger selv i jula heller så det er forståelig! Jeg syns man skal kose seg med familien i jula jeg, ikke sitte asosial på nettet. Men litt må jeg jo skrive uansett! Her kommer en liten oppdatering siden sist:

Juleaften feiret vi med min familie hjemme hos pappaen min, og det var første julaften til Emma og første julaften jeg og mannen min feiret sammen. Vi har hele tiden sagt at når vi får barn skal vi være sammen på juleaften. Så neste år blir feiringen hjemme hos hans familie;)

Vi hadde en superkoselig dag med masse god mat, og masse pakker. Emma fikk utrolig mye fint. Blant annet lekegrind, masse leker, ubehandlet lammeskinn, gyngehest, eventyrbøker og utrolig mye klær! Vaskemaskinen går i ett her etter at vi kom hjem. Selv fikk jeg alt jeg ønsket meg, et kjempefint smykke av min kjære, og nytt objektiv av pappa blant annet. Andre ting jeg fikk; morgenkåpe, Desperate housewives ses.5, første bok i True blood-serien, kosedresser, klær, håndkler og masse annet. Jeg ble rett og slett overveldet av alle de fine gavene!

Bilde: Emma på tanten sitt fang på julaften;)

Men nå sitter jeg hjemme og er forkjøla da:( Stakkars Emma har blitt forkjøla også... Heldigvis virker det ikke som det er noe verre enn en svak forkjølelse. Mannen min har akkurat vært det, og han har nok smittet oss begge. Lille bebisen min kommer med små nys og host men, hun virker heldigvis fornøyd ellers da. Eneste er at hun har sovet utrolig mye både i dag og i går. Men hvis hun får feber så ringer jeg legevakta sporenstreks! Er jo ganske bekymra som det er...

Setter pris på alle koselige kommentarer, og beklager at jeg ikke er så flink til å svare akkurat nå. Men det er jo faktisk bare jul en gang i året! Koser masse med jenta mi akkurat nå, mens vi sitter og ser på Frustrerte fruer sammen;) Ha en fortsatt fin jul alle sammen!

Vet du hva jeg drikker hver dag?

Jo, nemlig økologisk Rooibos te fra Confecta. Denne teen er fairtrade som også er et pluss i boka. Rooibos te har noen helt unike egenskaper, og er perfekt for ammende mødre. Jeg har hatt mye bedre utbytte av denne enn vanlig amme-te, også er den koffeinfri! Roiboos te består av soltørkede blader fra Aspalathus Lineraris busken og dyrkes kun i Sør Afrika. 

Bilde: Weheartit.com

 

LITT FAKTA OM ROOIBOS TE

•Fyller dagsbehovet for kalsium, magnesium og fluor
•Tilfører kroppen naturlig jern
•Inneholder like mange mineraler som søte sportsdrikker og kan gjerne erstatte dem 
•Er rik på antioksydanter
•Hjelper mot magekramper og kolikk hos spedbarn
•Har en beroligende effekt
•Virker gunstig ved søvnproblemer
•Virker betennelseshemmende på slimhinnene
•Er naturlig søt og trenger minimalt med søtstoff
•Inneholder ikke oksalsyre
•Har lavt tanin–innholdet og blir derfor ikke bitter 
•Smaker godt med melk
•Drikkes like gjerne kald som varm


 

Ps. Beklager at jeg har vært litt dårlig på bloggefronten i det siste, men det er julestri her;) Også er selvfølgelig startdisken på macen full, så jeg må ta en opprydning i bildene mine her. Det frister ikke akkurat. Derfor har jeg ikke tatt bilde til dette innlegget selv. Men kommer sterkere tilbake, og lover å bli flinkere til å svare på kommentarer! Men akkurat nå strekker tiden til desverre. Så foreløpig svarer jeg bare hvis noen spør om noe, men jeg leser alt dere skriver, og leser fortsatt bloggene deres selv om jeg ikke kommenterer bestandig! Ser jo at lesertallet mitt synker når jeg ikke svarer så mye, men det viktigste for meg er de trofaste leserne som følger med uansett;)

Hunder og katter brukt i dyreforsøk.... i NORGE!

Visste du at det i Norge finnes en gård som driver oppdrett av hunder og katter til dyreforsøk? Flere tusen hunder, katter og griser har blitt sendt til lidelser og en sikker død de siste tiårene, kun for at Løken Gårds eiere skal tjene penger. Hvis Løken Gård ikke stoppes vil enda flere tusen selges til en skjebne verre enn døden.


HJELP TIL MED Å STOPPE DISSE DYRENES LIDELSER!

Underskriftskampanje finner du HER.

www.lokengard.no er en egen hjemmeside dedikert til nettopp det å stoppe denne virksomheten. Her kan du lese mer om hva du kan gjøre for å hjelpe.

Håper mange tar dette alvorlig, for dette er noe av det grusomste jeg har hørt om på lenge. Stakkars uskyldige dyr. Mennesker er onde rett og slett.

Meg som fjortis;)

Denne utfordringen fikk jeg av Anneli for en stund tilbake, men jeg har ikke kunnet ta den før nå. Alle fjortis-bildene mine ligger nemlig hos pappa, og ikke tro vi hadde digitalkamera på den tiden;) Det får holde med disse bildene, ellers blir det rett og slett for pinlig... Har ikke giddet å ta fram scanner så jeg har bare tatt bilde av bildene.

Utfordringen lyder slik:

Finn frem noen gamle bilder av deg selv fra da du var fjortiss.
legg de ut på bloggen din og skriv litt om hvordan du var i tenårene.
Så utfordrer du 5 stk videre

 

Her er jeg i Tyrkia på klassetur, og dette er magedanskonkurranse blant hotellets gjester:

Så ingenting galt i å gå i så kort gul topp, hehe. Det var helt normalt på den tida. Vant forøvrig konkurransen;P Ikke det at noen var spesielt flinke da. Ikke jeg heller....

 

Også har vi meg på dansketur! Danskebåten var stas for her var det ingen som spurte om leg i baren! Men reiste med mamma, så vi kunne ikke bli helt kanakas;) Er jo litt eldre enn fjorten da, for dette er sommeren etter niende klasse... Men er jo fortsatt fjortis! Litt ute av fokus, men de fleste bildene mine var sånn på den tida av en eller annen grunn. 

Dette var "stilen" min da: Kort hår med hjemmelagde striper, ring i nesa, supertynne bryn, lys leppestift (dekkstift tror jeg) med mørk lipliner, og hvit eyeliner over øynene, masse lærremsmykker, lilla Sefabukser, Buffalosko og stram topp med en eller annen logo. Kul eller hva? 90-tallet på sitt beste, hahaha...

Og slik var jeg:

Som fjortis var jeg vel ganske vill av meg;) Jeg hadde ikke ro i rompa, og var vel litt hyperaktiv... Hadde ofte latterkrampe, og likte å gjøre "rampestreker"... Noen syns sikkert jeg var barnslig og irriterende, men jeg syns egentlig det hører med alderen. Var også veldig glad i å danse på ungdomsklubben og dro dit fast de to dagene i uka det var åpent. Ellers så hang vi utenfor Narvesen og Cabopinos pizza på Manglerud med mopeder og sånt. Hadde dilla på The Prodigy og syns Keith Flint var kjempe kjekk! Også røyka jeg selvfølgelig som de fleste andre jeg gikk på skole med. Men det sluttet jeg heldigvis med for 5 år siden! Men til tross for alt dette så var jeg ikke den som dreit i skolen! Heldigvis...

JEG UTFORDRER ALLE SOM VIL og som har fjortisbilder av seg selv! Håper på å få se av noen av mine faste lesere:)

Snill svigermor og jul i stua

I dag har vi hatt besøk av moren til Theodor og lillebroren hans, og svigermor hadde laget julebakst til oss! SÅ utrolig snilt;) Vi fikk krumkaker, smultringer og lefser som jeg la i fryseren. Det er så kjekt siden vi sjeldent baker til jul selv. Kanskje vi bare lager et pepperkakehus. For det er jo så gøy!kaker

Også begynner det å bli litt julestemning i stua her;) Med røde gardiner for en gangs skyld.

jul

Emma og Theodor sitter og ser på fotballkamp, hihi;) Sjekk lysene ute da! Vi har tatt litt av i år og kjørt skikkelig julelys på verandaen. I år har vi nemlig bestemt oss for å pynte ordentlig til jul. Jeg må slutte å være så prippen at jeg syns julepynt er harry, hehe. Før har vi nemlig pyntet veldig lite, men vi må jo begynne å ha julestemning her for jenta vår! Det er på tide å starte med familietradisjoner nå!

Baker du til jul? Og er det jul i stua di?

-Camilla-

sn

Jeg blir jo aldri ferdig...

Jeg føler at jeg har strikket og strikket på Nøstebarn-teppet til Emma... men sannheten er at jeg sjeldent har tid til å strikke i lang tid om gangen. Begynte på teppet dagen før jeg hadde termin eller noe. Men nå begynner det heldigvis å nærme seg ferdig. 

strikk

Er det noen som vet hvordan jeg hekler en bord rundt teppet forresten?

Jeg har jo verken strikket eller heklet siden ungdomsskolen, så jeg vet jo ikke hvordan jeg skal avslutte det en gang. Men det finner jeg sikkert ut, hehe:) Garnstudio.com har heldigvis mange tips til sånne som meg...

-Camilla-

Utfordring!

Jeg har blitt utfordret av LabanKitine

1. Gå inn på mappa "Mine Bilder"

2. Velg den 4. eller 7. mappen

3. Finn frem det 4. eller 7. bildet.

4. Sett inn bildet i ett innlegg, og skriv litt om det.

5. Utfordre 5 nye, legg ut en link til de du utfordrer, og gi de beskjed om utfordringen.

bryllup6blogg

Der dukket dette bildet opp! En av de fineste dagene jeg har hatt var når Theodor og jeg giftet oss i Thailand i fjor. Det var ingen som visste om det, så de ble litt overrasket da vi kom hjem igjen nygift. Dette er den beste ferien jeg har hatt også. Thailand er en opplevelse som jeg anbefaler alle.

Disse utfordrer jeg:

Anneli
Fru Lyng
Marianned
Jeanita Helen
Eirin Skog

-Camilla-

SVAR PÅ SPØRSMÅL!

Jøss, det kom mange flere spørsmål enn jeg forventet, så jeg håper jeg husket å svare på alle. Noen var ganske like så jeg formulerte de om litt. Jeg delte inn svarene i kategorier, så det skal bli litt lettere å finne fram. Her er hvertfall svarene:gravidi

♥ PRØVDE DU LENGE Å BLI GRAVID?/ PRØVDE DERE Å FÅ BARN?: Ehh... nei. Prøvde vel egentlig ikke engang. Sluttet bare på pillen også bestemte vi oss for å "se hva som skjer". Etter at vi begynte å bli uforsiktige tok det bare et par mnd. Begge visste at vi helst ville ha barn før vi fylte 30 år, og det fikk vi til;)

VAR EMMA PLANLAGT?: Se spm. over:)

HVORDAN FIKK DU VITE AT DU VAR GRAVID?: Jeg skjønte lunta når mensen aldri kom, så derfor tok jeg en test. Den første testen med kryss på var veldig utydelig, så derfor tok jeg en ny digital et par dager etterpå og da var det ingen tvil når GRAVID lyste mot meg.

HVORDAN BLE GRAVIDITETEN TATT I MOT AV DE RUNDT DEG?: Både mannen min og jeg ble litt sjokkert, for vi syns det gikk litt fortere enn vi hadde regnet med. Men han ble jo glad, og det ble både pappa og  søstrene mine også. Det var kun positive reaksjoner fra alle, også venninner.

HVORDAN VAR DE 3 FØRSTE MND. AV SVANGERSKAPET? OG HVORDAN VAR DET Å GÅ GRAVID?: Syns ikke det var så ille å gå gravid, men ganske koselig;) Jeg var heldigvis ikke særlig kvalm eller noenting. De første 4 mnd danset jeg magedans og trente og var i god form. Den eneste plagen var å være veldig trøtt og sliten. Men når jeg var ca. 4 mnd på vei så fikk jeg bekkenløsning og den ble verre og verre. Det var  ganske plagsomt til tider, men jeg har en egen evne til å se det positive i alt; Jeg slapp hvertfall å støvsuge, og ble litt ekstra vartet opp;)

FIKK DU DILLA PÅ NOE?: Jeg sa at jeg ikke gjorde det, men når jeg tenker tilbake så hadde jeg vel mine perioder... I begynnelsen spiste jeg MYE frukt og drakk mye juice og nesten ingenting annet. Og etterhvert fikk jeg litt dilla på Oboy sjokolademelk. Hadde også en liten periode hvor jeg hadde lyst på is-kaffe. Jo også fisk! Også klarte jeg ikke å spise kjøtt nesten i det hele tatt. Også hadde jeg dilla på Imsdal fruktvann hele svangerskapet.....

GIKK DU OPP NOE I GRAVIDITETEN?: JA, Jeg gikk opp ca. 15 kilo totalt.

VAR DU UTÅLMODIG MOT SLUTTEN, OG HVORDAN TAKLET DU Å GÅ PÅ OVERTID?: Var faktisk ikke så veldig utålmodig, men var så sliten på slutten så jeg gledet meg til å bli ferdig. Men jeg koste meg litt som gravid også jeg. Og på slutten hadde jeg jo en unnskyldning for å være lat og spise sjokoladeis og synes synd på meg selv;)  Men jeg hadde slått meg til ro med at hun skulle komme den 23. oktober, og det stemte jo. Det var en dato som bare dukket opp i hodet mitt en morra, og jeg visste at hun skulle komme da.

PRØVDE DU ULIKE METODER FOR Å FREMSKYNDE FØDSELEN?: Ehhh... egentlig ikke. Tror babyen kommer når den er klar uansett, så jeg stolte på naturen;-)

HVA SYNS DU VAR VÆRST UNDER FØDSELEN?: Dette er nok veldig individuelt, men jeg syns smertene mot slutten av åpningsfasen var det værste. Dette fordi jeg gikk i flere timer med full åpning, og rier som ble ekstremt vonde på slutten fordi hodet hennes ikke ville ned i fødekanalen. Hadde jeg sluppet dette, så syns jeg faktisk ikke fødselen hadde vært så ille.

MERKER DU AT KROPPEN DIN "KOMMER TILBAKE" ALLEREDE 4 UKER ETTER FØDSEL?: Merker at den kommer tilbake, ja. Og magen blir mindre for hver dag som går. Skulle gjerne vært litt strammere her og der, for det ble lite trening på slutten av graviditeten. Men jeg har gått ned 12 av 15 kilo allerede.

HVORFOR VALGTE DERE NAVNET EMMA?: Jeg var ca. 3 mnd på vei, og hadde tenkt på flere navn i det stille. Emma var en av favorittene mine... En dag når mannen min og jeg satt i bilen, så spurte han om jeg hadde tenkt på navn, og sa "Jeg syns Emma er ganske fint jeg"..... Og jeg bare "jøss, det hadde jeg også tenkt på". Og da var det så godt som bestemt!

HVA VILLE DU KALT UNGEN HVIS DET VAR EN GUTT?: Emil!

HVA SAVNER DU MEST FRA GRAVIDITETEN?: Å være bortskjemt og vartet opp av andre... Hører mange savner sparkene, men jeg syns det er mye bedre å ha henne her "in real life"!


livet

HVORDAN ER DET Å ENDELIG HA FÅTT BABYEN?: Bedre enn jeg noensinne kunne forestille meg! Det er verdt all ventetiden, og jeg syns det er det beste jeg har gjort. Veldig slitsomt de første par ukene, men nå syns jeg det bare blir bedre og bedre.

HVA SAVNER DU MEST FRA LIVET FØR DU BLE MAMMA?: SØVN når jeg vil! Og kanskje litt egenpleie som det har blitt ekstremt lite av i det siste... Skulle gjerne vært en tur hos frisøren for eksempel.

HVA ER DET BESTE MED Å VÆRE MAMMA: Å ha min egen lille nydelige jente som jeg elsker over alt på jord! Bare det å kose henne slår alt annet. Også er det helt herlig å følge utviklingen til barnet.

♥ HVORDAN HAR DU OG MANNEN TAKLET Å BLI FORELDRE? Stod det til forventingene?: Alt er mye bedre enn forventet. Vi koser oss skikkelig! Vi er også flinkere enn vi hadde trodd ;)

♥ HAR DU NOEN GANG ANGRET DEG?: NEI!

HAR DU NOEN GODE AMMETIPS?: Pass på at babyen har riktig grep helt fra begynnelsen, så slipper du forhåpentligvis å bli sår. Når du først har blitt det, kan det ødelegge ganske mye. Anbefaler alle ammende nettsiden Ammehjelpen.no. Her har man bl.a videoer med ulike ammeteknikker! Og husk behagelig ammestilling for deg selv også!

HVOR LENGE HAR DU TENKT Å AMME?: Jeg skal minst amme i 6 mnd som er de viktigste månedene, men planen er å amme i et år. For meg så blir det litt feil og småekkelt å amme barn som er mye eldre enn det. Syns ikke det er noe særlig når barnet går bort og løfter opp genseren til mora si selv. Men det er min mening da, og jeg respekterer kvinner som velger å amme lengre enn et år.

♥ HVA SLAGS STELLEKOMMODE BRUKER DU?: Vi har faktisk pusset opp en sånn en med badekar under bordet. Den er kjempepraktisk. Bilde kan du se HER.

HVA ER DINE BESTE TIPS ANG. KLÆR TIL BABY?: Ikke kjøp for mye før babyen kommer, for du får garantert masse i gave. Man rekker å kjøpe ting når ungen er født også, på nettet f.eks. og det er lettere å se for seg hva man trenger når babyen først er kommet. Kjøp bare det mest praktiske som du trenger i begynnelsen, og ikke for mye i den aller minste str. De vokser jo så fort! Her går det mye i langærmede bodyer (kortærmede blir lite brukt siden babyen ligger med armene over dyna), strømpebukser, "joggebukser", og sokker. Tenk på at sokkene sitter bra så de ikke blir sparket av så lett. Babyen er mest inne i begynnelsen så tenk behagelige "inneklær". Unngå glidelåser og stive lapper o.l som stikker. Søte små dresser, kjoler o.l blir lite brukt til de minste, men de bør ha en utedress, votter og lue. Jeg elsker både luer og ullbodyer fra NØSTEBARN!


meg

HVA JOBBER DU SOM? EVNT. HVOR?: Jeg er grafisk designer og jobber som produksjonsmedarbeider i et firma som heter Universum. Vi lager blant annet radio og tv-sider til de fleste aviser og ukeblader. Jeg har vært i Universum i nærmere 6 år, og de første to årene drev jeg kun med bildebehandling i photoshop. Men nå jobber jeg med layout og tekstredigering også. Trives veldig godt å jobbe i redaksjons-miljø, men kunne gjerne tenkt meg å få litt mer utløp for mine kreative sider noen ganger. Det er vel en av grunnene til at jeg har denne bloggen!

♥ HVORDAN MØTTES DU OG KJÆRESTEN DIN?: Det er en lang historie det... Men for å gjøre en lang historie kort, så var han kompisen til eksen min som bodde i Skien. Var sammen med  eksen i nesten 4 år før jeg gjorde det slutt og ble sammen Theodor etter en uke;) Det hører med til historien at eksen min var et utro rasshøl, og at jeg var forelska i Theodor lenge uten å gjøre noe med det. Ikke visste jeg at det var gjensidig♥. Første gangen jeg møtte Theodor var utenfor huset til eksen min når jeg var 18 år gammel. Husker jeg ikke klarte å ta øynene bort fra han der han stod solbrun og lyslugget med det fineste smilet jeg har sett!

HVA ER DIN FAVORITTSANG?: To av mine absolutt favoritter er Fade to black med Metallica, og Everlong med Foo Fighters.

FAVORITTSKUESPILLER?: Mannlige: Johnny Depp, Brad Pitt, Christian Bale, Clint Eastwood, Benicio del Toro, Leonardo Di Caprio, Paul Rudd, Will Ferrell, Jim Carrey. Kvinnelige: Meryl Streep, Michelle Pfeiffer, Nicole Kidman, Anna Paquin, Jennifer Aniston, Cameron Diaz... OG MANGE FLER!!

FAVORITTFILM?: Lord of the rings-filmene, Twilight, Dracula, Interview with the vampire, Stardust, The Crow OG MANGE MANGE FLER... Jeg elsker å se på film og drømme meg bort.

NÅR OPPDAGET DU AT DU INTERRESERTE DEG FOR ALTERNATIVE MULIGHETER?: Ganske tidlig faktisk siden moren min kunne se litt av hvert når hun spådde i kort og kaffegrut.

♥ HAR DU SELV OPPLEVD NOE SOM ER UBESKRIVELIG OG SOM ER RELATERT TIL OVERNATURLIG?: Jeg har hatt opplevelser med både gjenferd og vardøger fra jeg var ganske liten, men det har ikke vært så mye etter at jeg har blitt "gammel". Jeg spår selv litt i kort, og det pleier å stemme, pluss at jeg noen ganger vet ting før det skjer. Sånn som at jeg visste hvilken dato jeg kom til å føde. Jeg fant hunden til mannen min en gang ved å bruke intuisjonen når hun hadde stukket av og falt ned på en fjellhylle ved en foss.

♥ HAR DU LYST PÅ FLERE BARN?: Her er jeg litt usikker... Heller mest på nei siden jeg ikke har så lyst å føde igjen. Pluss at jeg tenker litt økonomisk... Men skjer det så skjer det, og det er spådd at jeg får to barn, hehe.

♥ HVA ER DRØMMEJOBBEN DIN?: Gjerne noe hvor jeg kunne vært min egen sjef... Kunstner, forfatter, fotograf o.l. Ellers har jeg jo alltid hatt lyst å jobbe i et magasin. Egentlig ville jeg bli lærer når jeg var liten, og angrer litt for at jeg ikke utdannet meg som det. Elsker å lære bort ting til barn.


blogging

HVILKE BLOGGER LESER DU FAST?: Hvis du ser på siden av bloggen min har jeg linket til blogger jeg leser. Jeg tror jeg har husket alle der. I det siste har jeg vært spesielt avhengig av Anette-Marie Antonsen sin blogg.

HVOR ORDNER DU HEADERNE DINE, OG DESIGN?: Header lager jeg i photoshop, og det er stort sett photoshop jeg bruker til det meste... Siden jeg er grafisk designer er det adobeprogrammene jeg kan best! Resten av designet har jeg knotet meg til i html som jeg egentlig ikke kan;)

HVA LIKER DU BEST Å BLOGGE OM OG HVORFOR BLOGGER DU?: Før likte jeg veldig å blogge om musikk og mote, men det siste året har det gått i graviditet, og nå er det selvfølgelig mest mammarollen. Jeg får jo ikke nok av lille Emma så jeg må jo dele henne med dere! Jeg blogger for å få utløp for kreativiteten min og ting jeg tenker på. Og for å oppdatere venner og lesere om hva jeg driver med. Liker også å gi tips til andre hvis det er noe lurt jeg kommer på;) Blogger også for å dele interresser med andre bloggere som jeg leser bloggen til.

♥ HVILKET KAMERA BRUKER DU?: Jeg har et Canon Eos 450D som jeg er superfornøyd med! Fikk dette anbefalt av faren min som er ekspert på Canon-kameraer (han har reparert de i 35 år). Det var også testvinner i TV 2 hjelper deg for en tid tilbake. Nyere versjon av kameraet er 500D.

♥ HVA LIKER DU BEST Å LESE OM I ANDRES BLOGG?: Liker bloggere som kommer med lure tips og råd, også liker jeg å lese de bloggene som er litt "private"... vet ikke hvorfor, men syns andres privatliv er litt spennende;) Det er jo ekstra avhengighetsskapende når du føler du kjenner bloggeren. Syns jo selvfølgelig det er interressant å lese blogger som jeg har noe til felles med.


 

Håper dere ble klokere av dette, og si fra hvis det er noe jeg har glemt å svare på! Fikk også inn et ønske om å blogge mer om babyutstyr, babyklær, babyrom osv. og det skal jeg huske på!

Ha en flott dag! Jeg er hvertfall fantastisk glad i dag. Fikk nemlig Metallica-billetter i stad. Johooo! ♫

-Camilla-

SPØRSMÅLSRUNDE!

metallSom jeg skrev i de to siste innleggene kjører jeg i gang en spørsmålsrunde, og har allerede fått inn noen bra spørsmål:) Nå kan leserne mine kan få svar hvis det er noe dere lurer på. Du kan spørre meg om alt mellom himmel og jord! Det kan være spørsmål om graviditeten, morsrollen, privatlivet mitt, interresser jeg har, you name it. SPØR DA VEL! Ingenting er for dumt å spørre om.

Vet at jeg har en del lesere som ikke pleier å kommentere, og det hadde vært interressant å høre fra dere også!

Når jeg har fått inn nok spørsmål så kommer svarene i eget innlegg!

Ha en fin helg!

-Camilla-

Jeg vil kjøre luftballong! ...Og ser ut som en.

Stod utenfor blokka i stad da plutselig denne kjørte forbi. Da jeg var liten, hadde jeg kjempe lyst å kjøre en sånn. En av grunnene til det var vel at jeg hadde sett det på Pippi Langstrømpe:) Men jeg har faktisk fortsatt lyst å kjøre luftballong.... Selv om jeg ikke er så ulik en luftballong selv akkurat nå. Skal slenge ut bilde av meg selv etterpå, så får dere se selv.

luft

Har du kjørt luftballong før? Eller drømmer du om å gjøre det?

-Camilla-

Rosa sløyfe-aksjonen er viktig!

Rosa sløyfe er en internasjonal folkebevegelse for å øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning. Stadig flere kvinner rammes av brystkreft, og selv mistet jeg min mor på denne måten. Vår snille mamma gikk bort i oktober for fem år siden.

rosa2

Jeg tenker alltid ekstra på mamma denne måneden, og har såklart kjøpt både sløyfe og refleks på Lindex, og skal støtte rosa sløyfe-aksjonen på flere måter. 

 

Måter man kan støtte aksjonen på:

♥ Kjøp en rosa sløyfe eller et annet Rosa sløyfe-produkt hos en av aksjonens sponsorer 
Ring aksjonens givertelefon 820 43 743 og gi kr 100,- 
Send en sms med kodeord ROSA til 2242 og gi kr 30,-

Les mer på ROSASLOYFE.NO

-Camilla-

Nå sitter jeg og drikker rødvin!

Riktignok rødvin uten alkohol, men denne her var slett ikke verst...

vin

I kveld har vi en skikkelig kosekveld. Jeg har sovet mesteparten av dagen, og ryddet mesteparten av ettermiddagen. Så nå er leiligheten strøken, biffmiddagen spist opp, og resten av kvelden er bare kos. Nå skal vi slappe av med en film!

Har kanskje vært dårlig på å svare på kommentarer i det siste, men kommer sterkere tilbake! Er bare så utrolig sliten, og stolt av meg selv som i det hele tatt klarer å blogge;) I dag er jeg forresten hele 36 uker på vei wwæææ....! Tiden går så fort. Kun 4 uker til termin. Tenk hvis det skjer før.... jeg har jo ikke pakket bagen en gang.

Ha en fortreffelig fredag!

-Camilla-

Skinn vs. Pels

Vil du vite mine meninger om skinn og pels? Selv syns jeg de er ganske logiske....  Mange er sikkert uenige. Hva er din mening?

Jeg er imot pels. Av den enkle grunn at dyrene som brukes i pels, kun avles opp til dette. De lever hele livet i et lite bur, og drepes kun for at vestkantfruer skal se fjonge ut.

Skinn derimot, går jeg med. Grunnen er enkel her også: jeg spiser kjøtt, og bruker derfor skinnet til dyrene jeg spiser. Skinnjakker o.l er som regel laget av skinnet til dyr som allerede er slaktet til mat. Svin- og okseskinn blir brukt mye. Og når man slakter et dyr til mat, så hvorfor ikke bruke hele dyret? Det var sånn indianerne tenkte om bøflene også... helt til den hvite mann kom og nesten utryddet de for kun å bruke deler av dyret. Dette betyr forresten ikke at jeg syns alt ved kjøttindustrien er bra.

gizmo

Seriøst... Ville du hatt en jakke laget av han her?  (Kaninen min Gizmo;))

Lurer du på min mening om jakt og slakt, kan jeg godt lage et innlegg om dette også. 

Sov søtt♥

-Camilla-

Dyrsku'n i Seljord

dyrsku2I helga er det klart for Dyrsku i Seljord. Skal du dit? Det skal vi. Mannen min og jeg pleier som regel å dra dit hvert år. Syns det er kjempekoselig å kikke på alle dyra og alt det rare som finnes å få kjøpt i de forskjellige bodene. Men verken Theodor eller jeg kan gå masse denne gangen. Jeg pga. graviditeten og bekkenløsningen, og mannen pga. overbelastede knær stakkar. Så det blir nok noen vaffelpauser på oss!

Blogger kanskje bilder fra Dyrsku'n senere. Hvis jeg husker kamera.... glemsk som jeg er for tiden.

Ps. svarer på kommentarer litt senere, men akkurat nå har jeg bare tilgang til et skikkelig treeeeeeeeeeeeeeegt internett.

-Camilla-

 

 

Måtte bare låne dette søte bildet fra Dyrskun.no. Originalfoto: Leif Jamtveit.

God hippie-is!

benBen & Jerry's is har jo vært populær i Norge en stund, men jeg har ikke fått smakt den før nå. Og i går smakte jeg på Chocolate Fudge Brownie. Den var så god at jeg nesten ikke klarte å stoppe! Her kan du lese mer om isen, og kanskje finne ut hvorfor jeg kaller den hippie-is;-). Mitt terningkast:

terningkast 5medium jpg

Q: Har du smakt denne isen? Er du enig med meg?

-Camilla-

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv