GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Hobby (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Hobby

Mitt første hekleteppe!

For en liten stund tilbake, ble jeg ferdig med vognteppet til Emil... Jeg har bare glemt å blogge om det. Her får dere et lite glimt av det på bilde fra gårsdagens tur. Her ligger han godt nedi Voksi Urban posen sin med teppet og stormtrekk over. Det er kaldt nå!

Jeg har ikke strukket det ut ordentlig her, så derfor ser det kanskje litt rart ut. Har ikke rukket å dampe det heller. Men jeg ble faktisk utrolig fornøyd til at dette var min første erfaring med bestemorruter. Det var faktisk mye enklere enn jeg hadde trodd. Jeg fikk god hjelp av nettsiden Drops design og Fru Mæla.

Nå skal jeg snart ut i kulda og møte barselgruppa mi på café. Heldigvis bruker jeg bare 10-15 minutter å gå ned til sentrum ;-) Digger området jeg bor i!!

Babyteppet jeg hekler

Ja, nå er jeg igang med å hekle et babyteppe til Emil med bestemorruter, og her er det jeg har heklet hittil.

Fargene ser kanskje litt annerledes ut i virkeligheten. Slike bilder blir ikke så bra på kvelden. De som har fulgt med på bloggen min vet at jeg ikke hadde heklet siden jeg var 12 år, og aldri hadde heklet bestemorruter før. MEN, det var mye enklere enn jeg trodde. Jeg lærte med det på en kveld ved hjelp av google:-) Garnstudio Drops Design har en instruksjonsvideo som jeg benyttet meg av. En utrolig kjekk side hvis man vil lære hekling og strikking. Nå er det vel bare å glede seg til å finne ut hvordan man setter sammen teppet:)

Jeg er veldig usikker på om jeg skal bruke omvendt farge på noen av rutene, og hvor mange ruter jeg skal lage. Dere med litt mer erfaring; kom gjerne med tips!!

Min første bestemorrute!!

Lurer littegrann på hva som skjer her i verden når jeg begynner å hekle!! Hvor er liksom rockemamma'n? (neida, hun er ikke borte). I går kveld googlet jeg litt rundt for å finne ut hvordan man heklet bestemorruter og her er resultatet av min første:

Er ganske så stolt om jeg må få si det selv. Jeg har jo ikke heklet siden jeg var 12 år:) Dette var bare en testrute. Nå skal jeg sette i gang med et vognteppe til Emil. Er litt usikker på om rutene skal bli sånn som dette eller om jeg skal gjøre det litt enklere å ikke bytte fargen så ofte. Garnet og heklenåla kjøpte jeg på Nille. De har veldig billig garn der! Etterpå så jeg forresten enda billigere garn på Rema 1000 i noen fine farger (16 kr per garnnøste). Kanskje jeg må kjøpe det... Virket ikke ut som om kvaliteten var noe dårlig heller.

Hva syns dere om bestemorruta mi?

Emma's første alternativmesse:)

Nå er jo mamma'n til Emma litt alternativ da. Så selvfølgelig må jeg ta med meg Emma på messe! I dag var det alternativmesse i Lillestrøm med storesøster, og det er rart å tenke på at forrige gang vi skulle dit fortalte jeg henne om graviditeten. Tiden går så fort, og plutselig så var Emma her. Og plutselig så er hun ikke så liten lengre heller!

Emma hadde såklart på seg solbriller i dag også;) Deilig vårvær var det! Har lagt dyna bak ryggen så hun kan følge med litt. Emma liker å se hva som skjer rundt seg, og kjeder seg hvis hun bare skal ligge nedi vogna.

Flinke jenta vår gjør mer og mer ting på egen hånd merker jeg. Hun har god kontroll på hender og føtter, så hvis man peker på noe, så hermer hun og prøver å ta på det. Merker spesielt dette når hun blir lest til. Jeg leser noen babybøker til henne, og det liker hun kjempegodt. Men i dag syns hun det var like spennende å sitte på fanget til tante å kikke i et messemagasin:)

Jeg kjøpte et nydelig smykke på messa da. For bursdagspenger jeg fikk av storesøster, så her er gave fra min kjære søster:Var det ikke flott? Litt gammeldags og mystisk, akkurat som jeg liker det;) Det er i sølv og er håndlaget. Steinen er en ametyst.

Vi gjorde ikke så mye på messa bortsett fra å kikke litt i boder, men vi var på et foredrag av Dyveke Vinge (fra Jakten på den 6. sans). Hun sa at Emma hadde en sterk skytsengel...  Selv om jeg på mange måter er alternativ, så er jeg også en skeptiker, og siler såklart ut hva jeg tror på. Men akkurat dette syns jeg var så koselig at det velger jeg å tro på. Det gir meg en ro i sjelen å tenke på at en engel passer på jenta mi♥

Nei, nå skal jeg legge meg å sove søtt å tenke på de søte englene som flyr over hodene våre og passer på oss:)

Kan piercinger stjele energi?

Marit Bjørgen fjernet nylig sin øyebrynspiercing fordi hun fikk flere brev av folk som mente den stjal energi av henne... Selv syns jeg jo dette hørtes merkelig rart ut, men jeg tror jo på litt alternativt stuff, så jeg vet ikke helt. Men hvis det er slik så vurderer jeg å fjerne min.

Har jo tenkt på å ta den ut kjempelenge, da øyebrynspiercing ikke akkurat er så "in" lengre... Denne har jeg jo hatt i over ti år hvertfall. Men jeg syns det ser så innmari stygt ut når jeg tar den ut. Også har den liksom blitt en del av meg som jeg egentlig ikke tenker over lengre. Er litt usikker på om det blir et stort stygt arr også. Heller piercing enn stygt arr tenker jeg da...

Men hva syns folket? Bør jeg fjerne den? Tror du den kan stjele energi av meg?

Uff, nå må jeg få noe mat snart merker jeg... Har ikke spist noe enda, og har ikke lyst på noe heller...

Alternativmessen

davidlachapelle1I helgen er det igjen klart for den store alternativmessen i Oslo, og den begynner allerede i dag! Skal du dit? Det skal jeg!

Du kan få med deg en rekke spennende foredrag, og kjøpe alt fra krystaller, tarotkort, til helsekostprodukter.

Anbefaler alle å ta en tur innom. Det er ikke bare for hekser og trollmenn;)


Messeprogram og informasjon ser du her:

ALTNETT.NO

PS. Bildet er tatt av min favorittfotograf David LaChapelle. Nydelig ikke sant?28318221234725445579n400

Dette fikk jeg med meg hjem...

fra Alternativmessen i Lillestrøm...

Pinne til fotmassasje ol.:

img9719

Slike pinner brukte de under føttene mine når jeg var i Thailand. Man presser på forskjellige punkter under føttene som skal tilsvare punkter i kroppen, f.eks hjerte, nyrer o.l. Er det akupressur det heter? Ellers kan man bare bruke pinnen til å få i gang blodsirkulasjon under føttene og i hendene....

Ørelys:

img9722

Skal visstnok rense ørene for voks og andre urenheter... Disse kjøpte jeg av ren nysgjerrighet... En må selvfølgelig ha en person til å holde lyset mens man har det i øret, ellers kan man jo brenne seg!

Hodemassasje-ting:

img9726

Denne her elsker jeg! Sitter med den i hodet hele tida når jeg ser på TV! Tror Theodor syns jeg ser litt gal ut, men skitt au! Den får i gang sirkulasjonen i hodebunnen, og treffer de punktene som er bra... Skikkelig behagelig!

Ellers fikk jeg med meg masse blader og borsjyrer som vanlig, og gratisutgaver av bladet Medium....


Denne helgen her har jeg ikke blogget noen ting jeg... Rett og slett fordi jeg ikke har hatt lyst. Så sorry fokens for ingen svar på kommentarer! Er jo ikke noe vits i å skrive noe hvis man ikke har noe å skrive eller hva?

På lørdag var jeg som nevnt på Alternativmessen i Lillestrøm med storesøster. Vi fikk blant annet med oss to foredrag, også mediterte vi;) Var på tur ved et nydelig vann med fossefall, og kjørte luftballong til en fantastisk øy! Skal lære meg å meditere ordentlig, for det var en nydelig avslappet følelse! Og folk som kjenner meg vet at jeg har problemer med å slappe av. Har alltid vært litt hyperaktiv...


På søndag så jobbet min kjære, og da satt jeg her og koste meg med en av favorittfilmene mine som jeg aldri blir lei... Nemlig: Interview with the Vampire.  Den er helt fantastisk;) Må se og få lest alle bøkene til Anne Rice en dag snart. Har liksom aldri fått rompa i gir. Nå har jeg jo bare noen få sider igjen av Breaking Dawn som jeg sparer..... så da har jeg sjansen til å begynne på noe nytt;)

interviewwiththevampirebradpitt28558895873
Blir ikke lei denne filmen nei.... Romantisk bilde, hehe...

28318221234725445579n400

Overnaturlige evner?

6sanslogoTror du at noen personer kan ha overnaturlige evner? At de kan være klarsynte for eksempel? Det gjør jeg.... eller rettere sagt jeg vet. I kveld er det klart for Jakten på den 6. sans igjen, og ja jeg gleder meg! En av de som var med i fjor har jeg faktisk vært så heldig å pratet med. Han fortalte meg og søsteren min ting han IKKE kunne ha visst på noen måte, og det var litt spennende. Ingen tvil om at denne mannen er klarsynt hvertfall. Dette var Jan-Erik Hanssen som driver Skoger naturterapi.

Men tilbake til kveldens program. Her er noe av det som står på TVNorges nettsider: Du kommer ikke til å tro dine egne øyne. Du vil grøsse, le, overraskes ? og selv den mest innbitte skeptiker blir på gli.

Vil du teste din egen intuisjon? Her kan du ta noen klarsyntester og her kan du ta enda flere...

Ps. Det ble ingen låt i går kveld da jeg kom ganske sent hjem, men i kveld skal jeg poste kveldens låt igjen... Må ikke bryte den nye tradisjonen min så fort, hehe...

28318221234725445579n400

Rens luften

Akkurat nå kikker jeg på nettet etter saltstens lamper med salt fra Himalaya. Disse skal visst ha en rensende funksjon i tillegg til at de er dekorative og gir et koselig lys, og jeg har sett de flere ganger på Alternativ-messene, så nå vil jeg ha en også! De fins både som elektriske, og til telys, men jeg tror jeg vil ha til telys. Elsker telys! Har nesten en telys-fetisj, for jeg har egentlig alt for mange telys-holdere.... Mannen min lurer på hva jeg skulle med alle, men jeg prøver å forklare at DET ER KOSELIG!!!!! 

TIPS TIL GUTTA (ikke at jeg tror dere leser dette): Telys er også en viktig ting å ha for single gutter hvis de vil imponere når de får jentebesøk:o) De fleste jenter elsker telys!
slampsb
LITT OM SALTSTENSLAMPER: Saltkrystall-produkter kan komme fra ulike kilder rundt om i verden, men den fineste kvalitet salt kommer fra visse områder og gruver innenfor Himalayafjellene i Pakistan. 
Saltlamper er kjent for å gi:
  • Renere, ferskere og sunnere luft.
  • Redusere støv og andre luftbårende partikler, inkludert virus og bakterier.
  • Forminsker allergiproblemer.
Ps. Hvis du søker i google, finnes det en hau med nettsider, både norske og utenlandske som selger de.... 
28318251234303314406n400

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv