GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits INTERIØR (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

INTERIØR

Min nye vedkurv

Endelig fikk jeg tak i en vedkurv som var passe stor, og passe fin. Og gjett hvor jeg kjøpte denne?

Jo, denne kjøpte jeg på Rema 1000 av alle steder. Jeg hadde aldri trodd at de solgte slikt på Rema 1000, men det gjør de tydeligvis her i Skien. De hadde også firkantede store kurver i samme stilen (som jeg angrer på at jeg ikke kjøpte nå). Og andre interiørting. Jeg kjøpte for eksempel et lite "muffins-stativ" til bare 35 kroner eller noe sånt.

Jeg blir mer og mer fornøyd med interiøret i vårt gamle hus, så det kommer snart flere bilder!

Vedkurv?

Jeg kjøpte denne vedkurven på Kid her om dagen, men fant ut at den var litt liten. Dermed ble den oppbevaring for magasinene mine i steden:

Syns den var litt fin jeg. Liker at den ser litt rustikk ut. Disse kurvene er kjekke, i motsetning til mange av metallvedkurvene som selges... De har nemlig utrolig skarpe kanter, og det er ikke noe særlig når man har små barn i hus. Noen av de er rett og slett farlige!

Heldigvis finnes denne i en størrelse større også som vi skal ha til veden:-)

Mitt billigste servise :-)

I år kan man virkelig gjøre mange kupp under januarsalget. Jeg ser så mye overalt at jeg ikke vet hva jeg skal velge. I dag kjøpte jeg blant annet dette serviset på Kid Interiør hvor det var masse salg.

 

Dette var kanskje litt for rosa og sukkersøtt etter min smak, men det var så billig at jeg ikke kunne gå fra det. Det kostet bare 99 kroner til 4 personer, så da kjøpte jeg likesågodt til 8 personer for 198 kr!! Det er kjekt å ha litt hverdagsservise som det ikke er så farlig med!

Jeg har gjort enda flere kupp på januarsalget som jeg kan skrive om senere. En ting som er lurt å kjøpe nå er barneklær til neste vinter. Spesielt ullklær! Emma og Emil bruker mest ull på vinteren, og det er sjeldent på salg akkurat når man trenger det. Så planlegging fram i tid er lurt!

Ha en fin kveld alle sammen. Jeg skal faktisk legge meg nå... Har vært utrolig trøtt i dag!

Midlertidig stillhet

Det finnes ikke noe bedre enn å nyte noen minutters fred etter dagens husarbeid er unnagjort. Emil sover og Emma skal snart hentes i barnehagen. Nå sitter jeg med en kopp te, fyr i peisen og tente lys. Det lukter herlig av vaniljelys i hele stua.

Selv om man er mamma, så er det viktig å tenke på seg selv innimellom også. Dette er noe jeg lærer meg gradvis.... For det er alt for enkelt å bortprioritere seg selv når man har to skjønne barn. Men denne lille alenetiden nyter jeg.

Om en liten stund er det fullt rabalder i stua her igjen. Mannen skal jobbe overtid, og dermed må mine to søte små kun nøye seg med underholdning fra meg i kveld:-)

Jeg trenger farger etter jul!

Med en gang all julepynten forsvant følte jeg at hele interiøret mitt ble nokså fargeløst. Uten det røde, satt jeg stort sett igjen med en beige-grå-brun-offwhite stue. Nå føler jeg meg plutselig litt lei denne fargeløse trenden som har satt sine spor hos oss de siste årene. Heldigvis har jeg fortsatt mine fine røde stoler. Rødt er spådd å bli årets interiørtrend, og jeg savner faktsk det røde selv om jeg egentlig er dritt lei julepynt! Kanskje man bare skulle beholdt alle juletekstiler fram til neste jul, og vært supertrendy? ;-)

Heldigvis har jeg begynt å spare på disse koppene fra PiP studio som spriter opp den fargeløse etterjulstiden i vårt hus:

Egentlig er jeg en ganske fargerik person, så nå må jeg finne på noe for å få mer farger inn i interiøret vårt! Dette serviset er hvertfall en start ;-)

Savner du farger i hjemmet ditt, eller har du masse farger i interiøret?

Når MÅ julepynten ut?

Det sies at julepynten skal tas bort 13.dag jul (13 dager etter julaften?). Men jeg er som regel veldig klar til å ta ut julepynten 1.nyttårsdag... Da er jula så absolutt over for min del. Det er i tiden før jul jeg får julestemning, ikke etter. Men allikevel går det litt tregt her, og jeg har bare begynt å fjerne pynten så smått i vinduene.

Og det grønne glitrende treet er ikke fullt så glitrende som det var på sine glansdager (bildet under) :-) Var egentlig veldig fornøyd med vårt første ekte juletre!

Heldigvis kjøpte vi edelgran og den drysser ikke... den bare henger. Måtte le da jeg så ei postet bilde av sitt ribba juletre på facebook :-) Det var ikke mye igjen av det treet nei!

Når syns du at julen må ut? Holder du fast på den lengst mulig, eller er du ferdig med julepynten sånn som meg?

Jul i stua vår

Vi har ikke tatt fram all julepynten ennå, men gradvis blir det mer jul i stua vår. Disse bildene tok jeg i går, mens ribba stod i ovnen og julemusikken var på:

Jeg har sagt det før, og sier det igjen; -Jeg har begynt å få julestemning! Og i går hadde vi en herlig dag fra morgen til kveld. Vi var på Eventyrfabrikken med Emma, og det skal absolutt gjentas. Hun hadde det skikkelig gøy! Etter middagen, når barna hadde sovnet så Theodor og jeg på "Date Night". Den var ganske morsom.

Når jeg tar fatt på denne nye uken, så håper jeg hvertfall at været blir bedre. Jeg vil ha snø, ikke regn og glatt is! Det kan være en utfordring å trille søskenvogn i slikt vær...

Stua vår

Vi har ikke pusset opp stua vår ennå.... Allikevel, så er jeg utrolig fornøyd med stua vår! Mer fornøyd enn jeg var med den forrige som vi pusset opp. Jeg syns nemlig stua vår er hjemmekoselig og lun, og jeg liker at den ikke ser så steril ut. Vi har jo selvfølgelig fått vårt eget preg med møbler, lamper, bilder (skal henge opp flere). Stua vår er delt opp i to deler. En TV-stue og en spisestue. Her ser dere et lite glimt fra TV-stua:

Og den fine lampa vår:

Mer interiør-bilder kommer! Men nå har jeg ikke tid til å blogge mer. Emil og jeg skal på barselgruppe, og må beregne god tid siden vi skal trille dit. Får håpe bekkenet ikke krangler i dag! (Ja, jeg har fortsatt problemer med det).

Ha en fin onsdag!

 

Nye gamle stoler

Jeg har en forkjærlighet for gamle stoler... Eller de trenger ikke å være så forferdelig gamle, bare de er flotte å se på. Vet at ikke alle er enige med meg, men jeg elsker de nye gamle stolene jeg kjøpte på finn.no denne helgen:

Jeg kjøpte to slike, dog litt ulike og et gammelt bord. Jeg vet ikke om de er så veldig gamle akkurat da slike rokokko-inspirerte møbler har blitt laget om og om igjen. Men det gjør ingenting. Da slipper jeg at setene er fyllt opp med ekkelt gammelt ræl ;-) Planen var egentlig å pusse de opp, men det trengs egentlig ikke... Syns de er fine slik de er også jeg.

Hva syns dere?

Juleforberedelser

Litt og litt forbereder jeg meg til julen. Denne uken har jeg kjøpt inn litt forskjellig til å pynte huset med:

Gardinkapper fra Princess, gjør-det-selv-julepynt fra Nille, Julekalender og englevinger fra Kremmerhuset.

Jeg gleder meg mer og mer til jul for hvert år nå som jeg har fått barn. Og i år, så gleder jeg meg skikkelig. Nå forstår jo Emma mye mer! Etter min mening er det barnas dag! Nå skal vi skape våre egne tradisjoner, og vi skal gjøre alt for at barna skal føle at juletiden er en magisk tid ;-)

Vi skal ha julekalender til Emma i år for første gang. Og da blir det pakkekalender med små gaver hver dag. Jeg er ennå ikke ferdig med kalendergavene, men har fått kjøpt inn litt. Da gjelder det å være litt lur å kjøpe noen ting hun får bruk for i stedet for masse nips. Jeg fant mye på H&M for å si det sånn. Hårspenner, strikker, reflekser, ullsokker osv. Emma syns jo sånt er like gøy! Kalendergavene får dere se i desember:-)

Men en av de viktigste tingene har jeg ikke begynt med en gang.... Nemlig julegavene! Hvert år skal jeg begynne tidlig, men det skjer aldri...

Postkasser for store og små

Er det noe vi virkelig trenger her, så er det ny postkasse.... Jeg tør ikke engang vise dere bilde av den som henger her:-) Siden vi flyttet inn i sommer har jeg lett etter den perfekte postkassen, og nå har jeg endelig funnet den! Den er fra Bruka Design, men jeg må bare finne en nettbutikk hvor jeg kan bestille den først. Prisen ligger på rundt 500 kr.

En som bor borti gata her har denne i rød, og den ser kjempeflott ut på et hvitt hus! Men jeg har litt lyst på hvit...

Bruka Design har små postkasser for barn også:

De selges blant annet på Lilleprinsen.no hvor jeg lånte dette bildet fra.

Emma ønsker seg en sånn!

Noen som kan fortelle meg om en nettbutikk som har disse store postkassene i flere farger?

Edit: Tror jeg har funnet en butikk i Skien som har de:-)

Peiskos!

Nå er virkelig høsten her! Og jeg er kjempeglad for at vi har kjøpt oss ny peis. Med en handyman som min, så var den nye peisen satt opp i løpet av en dag;-) Den gamle peisen ville nok vært helsefarlig å bruke, så den måtte bort.

Peisen vår heter Åsgård 2, og kostet rundt 3000 kr på tilbud på Coop Obs. Den har fått bra resultat i flere tester, så dette er billig! Den skal settes i andre etasje etterhvert som vi får pusset opp her. Stua skal jo etterisoleres, og her har jeg egentlig lyst på en hvit peis. Drømmen hadde jo vært en flott kakkelovn, men det blir nok for dyrt. Som dere ser er det en slik "mursteinstapet" bak peisen, og den må også bort. Men da må hele stua stenges av, for den er det nemlig asbest i (iiiiiiiik!).

Endelig har jeg tatt fram pynteputene og teppene mine igjen også. De har nemlig ligget pakket vekk etter at vi flyttet. Og nå merker jeg at "pute-fetisjen" min kommer snikende igjen. Elsker pynteputer, og har lyst å kjøpe nye hele tida! Men det fins andre her i huset som ikke skjønner vitsen når de ikke er til å ligge på, hehe...

Jeg elsker høsten jeg.

Samlingen har startet...

Jeg har ikke klart å slutte å tenke på det serviset fra Pip Studio. Dermed dro jeg og kjøpte meg disse to skålene i serien i går. Har klart å lokalisere den eneste butikken i Grenland som selger dette (Bikuben i Skien). Så det blir nok noen besøk der på meg framover. De hadde jo utrolig mye annet fint også!

Jeg klarer ikke å bestemme meg helt om hvilke farger jeg skal ha serviset i. Men jeg tror jeg satser på å ha forskjellige farger i de store kaffekoppene hvertfall. Når det gjelder tallerkner og cappucino-kopper så bør de vel være i samme farge for at det ikke skal bli for rotete. Det khakifargede (bildet) serviset passer jo selvfølgelig best inn her hjemme, men jeg har lyst til å bli mer fargerik, for jeg elsker jo farger!!

Hva syns dere om mine nye skåler?

Servise på ønskelisten

Pip Studio har et utrolig lekkert servise som jeg har kikket på en stund nå. Har funnet ut at dette er serviset for meg. Et som jeg kan begynne å samle på. Det finnes jo i så utrolig mange farger og kombinasjoner, og etter min mening så trenger ikke alt å være i samme farge. Selv om den lyseblå kanskje er favoritten min.

Et slikt servise setter farge på hverdagen! En hverdag som ofte har lett for å bli litt for beige, offwhite og grå ;-)

Interiør på ebay!

Ble sittende på ebay sent en kveld, og kjøpte meg noen skilt:

Det er ikke for tidlig å tenke på julepynt:-)

Mye rart å finne på ebay, og nå har jeg også oppdaget at det er utrolig mye fint småinteriør... Litt skummelt egentlig. Jeg elsker jo å shoppe på nett, og ebay er jo så enkelt! Hvis du trenger instruksjoner i ebay-shopping har jeg skrevet en guide HER.

Brødboks

Som noen av dere kanskje legger merke til, så blir det litt mer interiør enn til vanlig på bloggen min nå. Det er ganske enkelt fordi det opptar meg veldig for tiden. Vi har et plutselig dobbelt så stor plass å innrede, og da blir det noen nye innkjøp. Kjøkkenet vårt er nyoppusset (kommer snart bilder), og vi prøver å kjøre en stil som bevarer litt av sjelen til et så gammelt hus (fra ca. 1895). Huset vårt skal bli det fineste i gata! ;-) I dag tok jeg turen til Kremmerhuset, og der fant jeg dette:

Var på utkikk etter en brødboks, og denne passet helt perfekt på benken vår.

Disse søte hjertene ble også med meg hjem.

Jeg elsker Kremmerhuset, og har ofte lyst til å ta med meg hele butikken hjem...

Møbler til gangen vår

Som nevnt i forrige innlegg, så kjøpte vi noen billige gangmøbler i dag. Vi var nemlig på Jysk og handlet disse to:Dette er ikke de flotteste gangmøblene jeg har sett, men vi trengte en benk og en hattehylle. Også var de rimelige; 300 kr for hattehyllen, og 700 kr for benken! Man trenger en del flere møbler når man bor i hus, og da må man tenke litt økonomisk noen ganger ;-) Litt upraktisk at benkputen er hvit, men jeg tenkte kanskje å legge et saueskinn over den.

Hva syns dere?

Oppussing av gamle møbler...

I går kjøpte jeg nyeste Mamma, og dette er vel det mest innspirerende nummeret jeg har lest av bladet så langt. Det er mye interiør, og handlet blant annet om oppussing av gamle møbler.

Nå elsker jo jeg ting med sjel, og når man bor i et gammelt hus med sjel i tillegg, så blir lysten større på å ha unike ting. En sånn Rokokko-stol har jeg ønsket meg lenge. Så nå tror jeg at jeg må gå på jakt etter en slik en som jeg kan ha på soverommet. Jeg har ikke så mye erfaring med oppussing av møbler, men hvis jeg skal ha noe gjort, så får jeg hjelp av snekkermannen min. Blant annet til å fikse denne kommoden her:

Den er sikkert over 100 år gammel, og Emma er tredje generasjon i denne familien som har den på barnerommet sitt. Den ble kjøpt brukt til pappa da han var liten, og etter det så arvet jeg den. Den så ikke ut etter å ha stått på rommet mitt (tidligere rommet til pappa). Malingen var slitt, den var sprukket på toppen, og den hadde masse stygge klistremerker på seg. Snakk om å ikke vite å sette pris på ting! Plutselig en dag, innså jeg hvor flott denne kommoden egentlig er, og da dro vi til barndomshjemmet og hentet den, og flyttet den ut av rommet hvor den hadde hatt sin plass i mange mange år. Nå har den en ny plass, og rommer klærne til lille Emma.

Ps. Ny FB-side:Fine grytekluter

Gjett hvor disse er i fra da?

Jo, nemlig NILLE! Jeg har alltid vært litt anti-NILLE egentlig, men kikket en tur innom der i går og fant flere fine ting. Og alt er jo mye billigere enn i en kjøkkenbutikk for eksempel. Denne serien her fantes i håndkler, bordbrikker og løpere også. Tror jeg skal ta en tur og kjøpe flere tekstiler i samme serie. Så også noen fine rammer der også vet jeg at de skal ha sånt "muffinsstativ" til bare 69 kroner (fikk reklame i posten). Så fra nå av, skal jeg ikke ha fordommer mot NILLE lengre:)

"Tidløst" barnerom

Å innrede barnerommet i full Drømmehagen-stil, er ikke alltid det lureste man gjør. Da risikerer man at barnet fort går lei, og neste gang er det Hello Kitty som står på ønskelisten. Det lønner seg å finne små detaljer som kan være innspirerende for barnet selv om det ikke er en av hans/hennes diller for øyeblikket. Det trenger ikke nødvendigvis å være barneinteriør en gang. Her ser dere noen flotte detaljer som passer til jenterommet:Fint ikke sant? Alt fra Ellos.no.

Nå da kjøkkenet vårt er ferdig, så er det Emmas rom som står for tur. Alt jeg vet hittil er at rommet skal være lilla:) Det er morsomt å planlegge, og jeg gleder meg til det endelige resultatet!

Kjøkkenet vårt..

...er 99% ferdig!! Jippi, endelig! Dette har jeg venta på såååå lenge. Vi har vært uten normalt kjøkken nå siden vi flyttet inn for 6 uker siden, så det er så deilig. På fire uker har mannen min klart å rive ned det gamle kjøkkenet til grunnen. Han har fjernet alt, og for et par-tre uker siden hadde ikke kjøkkenet noe gulv, men det var et hull rett ned til krypkjelleren. Akkurat da føltes det ikke ut som om vi skulle få noe kjøkken i nærmeste framtid. Men det fikk vi! Det er nemlig mye rart som er gjort med hus som er over 100 år gamle (fra ca. 1895). Na er kjøkkenet etterisolert og varmt, og alt gammelt rask er revet ut av veggene (vi fant noen gamle ting inni, som du kan lese om HER.). Kjøkkenet har blitt kjempefint, og vi er så fornøyde. I dag lagde vi vår første middag på kjøkkenet, og hadde et vennepar med barn på middag. Emma fikk dermed besøk av venninnen sin Jenny på 2 år, så det var jo stas. "Enny" som Emma kaller henne;)

Jeg vil ikke legge ut så mange bilder før det er 100% ferdig, men her får dere en liten sniktitt:


Jeg har bestilt meg masse god kaffe fra Nespresso som jeg fikk i posten i går, så nå lagde jeg meg akkurat en latte:) Kjøleskapet vårt er også stort og fint med vanndispenser og isbitmaskin. Dette blir noe annet enn kokeplate, pulverkaffe, bestas gamle minikjøleskap og oppvask for hånd som vi har levd med de siste ukene. Ja, nå begynner jeg å like meg her!!

Babies are angels with invisible wings...

Støtte på dette utrolig skjønne skiltet i en interiørbutikk i dag. Og da måtte jeg jo bare ha det... Fant forresten samme skilt på sofiesvilla.no

Nå har jeg jo et helt hus med ledige vegger og dobbelt så stor plass som tidligere, så da må jeg jo kjøpe litt stæsj:-) I dag har jeg trillet en tur med Emil i den nye joggsteren, og er superfornøyd med vogna (og ikke minst at jeg sparte ca. 3000 kr på den). Det er utrolig koselig å trille i Skien by, men jeg er ikke overimponert over servicetilbudet. Utrolig synd at alle butikkene har samlet seg på det store kjøpesenteret når sentrum er så koselig.

Skjult i gamle vegger...

Jeg har ikke snakket så mye om huset vårt, eller vist bilder... Men vi er midt i en oppussingsfase. Huset ser ok ut, men kjøkkenet var helt falleferdig. Dermed går mannen min (som er tømrer) grundig til verks i rivingen av det gamle kjøkkenet. Huset er fra ca. 1895, og derfor har han revet ned tak, vegger og gulv for å se hvilken tilstand det er i, fjerne gammel "isolasjon", og deretter etterisolere. Kjøkkenet er så ribbet at man kan se rett ned i krypkjelleren!

Og inni gamle vegger kan man finne mye rart. Før i tiden isolerte man ofte med det man hadde for hånden, og mesteparten av vegginnholdet er jord og slam. Men her er et par ting han fant inni kjøkkenveggen og taket;

En tallerkenbit, boksider, avisutklipp datert 1898 og en barnesko.


Barneskoen er ganske musespist, men man kan tydelig se at det er en 1800-talls støvel. På andre siden så fins det knapper.

Syns dette er litt spennende jeg da. Og gleder meg til å undersøke det avisutklippet nærmere. Skal prøve å få børstet av det og rammet det inn på det nye kjøkkenet! Artig ikke sant? Skal bli spennende å se om vi finner andre ting i veggene etterhvert som vi pusser opp:)

Dette ønsker jeg meg til kjøkkenet!

En ting som har irritert meg ofte her vi bor nå, er det ekstremt lille kjøleskapet vårt!! Vi tenkte ikke langt når vi valgte det minste innbygningskjøleskapet fra IKEA. Det er vanskelig å ha oversikt over hva vi har der inne siden det er så lite. Faren min har et "Side by side-kjøleskap" med isbitmaskin og kaldt drikkevann, kjøleskap på den ene siden, og fryser på den andre - noe jeg lenge har vært misunnelig på. Det er god plass i det, og isbitmaskinen er gull verdt for min del. Så nå har vi bestemt oss for å skaffe kjøleskap av denne typen når vi flytter inn i huset. Det trenger ikke å være akkurat det på bildet, så kom gjerne med anbefalinger.

Fint ikke sant??


Noen her som har et slikt kjøleskap??

Våre kjøkken...

Nå da vi har kjøpt oss hus, så begynner jeg å tenke litt på hvordan kjøkkenet der skal bli. Det var nemlig det styggeste med hele huset, så det i tillegg til Emma sitt rom er førsteprioritet å pusse opp.

Slik ser kjøkkenet ut på huset vi har kjøpt:

Vi har pusset opp to kjøkken tidligere. Kjøkkenet til den første leiligheten vår:

De blanke overflatene på kjøkkenskapene her var geniale å rengjøre!

Her ser dere bilder av vårt nåværende kjøkken, i leiligheten vi har solgt:Begge er Ikea-kjøkken med benkplater fra et annet sted.

Som dere ser, så liker vi farge på flisene;) Men denne gangen er det ikke sikkert vi skal ha fliser en gang. Er litt lei av å rengjøre mosaikkfliser. Jeg er så usikker på hva slags stil vi skal gå for, men finner det nok ut etterhvert. En ting er sikkert, og det er at vi skal ha et lyst kjøkken! Gi meg gjerne tips til nettsider med inspirasjon.

Vi har kjøpt oss hus!!

Nå blir vi Skiensborgere gitt! Har lenge vurdert å flytte ut av Oslo, og nå er det helt bestemt. I går kjøpte vi oss et gammelt trehus i en koselig historisk del av Skien. Huset ligger sentralt men rolig til. Vi har gangavstand til sentrum, og til vakre steder som Brekkeparken. Huset trenger litt oppussing, men det er ikke noe problem for min snekkermann;) Endelig fikk jeg spøkelseshuset mitt!

Bilder fra Krogsveen:

Her skimter dere den lille hagen, og den praktiske uteboden.

Koselig sitteplass utenfor:

Bilde av gangen oppe:

Badet er pusset opp for ikke så mange år siden, men med et litt merkelig fargevalg...Huset har 4 soverom og en TV-stue oppe i tillegg til stua nede. Så her har vi plass til både barna våre og gjester! Huset har bad med toalett oppe, og et lite toalett nede, også har det vaskerom som jeg alltid har ønsket meg. Er ingen vits i at jeg legger ut bilder av de andre rommene for de ser ikke spesielt spennende ut på bilder uansett. Tenkt det... Nå er vi huseiere! Og vi ga mindre for dette huset enn vi solgte leiligheten vår for:-)

Stor lekekasse/benk

Jeg ønsker meg en sånn lekekasse til Emma:

Den er fra Ikea, og koster 745 kr. Størrelsen på denne er: Bredde: 82 cm, dybde: 43 cm og høyde: 47 cm. Tror man får plass til masse leker i en slik en! Denne lekekassen kan også brukes som benk, og den har et lokk som stenges sakte for å at barna ikke skal klemme fingrene. Den skulle selvfølgelig blitt malt i hvitt, med noe morsom pynt på, som f.eks navnet til Emma i fine fargerike bokstaver. Vi får se hva jeg finner på når vi får kjøpt den. Egentlig har jeg skikkelig lyst på en ordentlig slagbenk med lokk til henne, men det er utrolig vanskelig å finne til en grei pris. Så gi meg gjerne beskjed hvis noen har tips om en slik en!

Enda mer barnerom...

Vet det blir mye dill og dall til barnerommet her for tiden. Men det er fordi Emma sitt rom for tiden er prosjektet mitt.
I dag har Emma fått dette til rommet sitt:

Sengehimmel fra Kid. Kjøpte visst den siste som var igjen jeg.

Vimpel fra Kremmerhuset. Fargene er litt annerledes i virkeligheten. Litt mer rosa. Litt usikker på hvor jeg skal ha denne enda, men finner vel på noe morsomt. 

Emma ønsker seg:

Bokhylle til å ha over den søte antikke kommoden hennes med løveføtter! Litt usikker på om denne her passer. Den er hvertfall fra Ikea.

Hun har også litt lyst på denne sopp-puffen fra Kremmerhuset:) Syns den var litt morsom. 

Ha en fortsatt fin mandag!!

Gulvteppe til prinsesserommet

I dag har Emma og jeg hatt en superkoselig dag. Først var vi på Alnabru på Barnas Hus og Skeidar, og der kjøpte vi vårlue til Emma og teppe til rommet hennes. Vi endte opp med dette:

Teppet er 100x150 cm og den størrelsen passet perfekt på rommet til Emma. Det kostet 299 kr på Skeidar, og det var jo ikke galt syns jeg. Fargene på teppet ser enda mer knæsje ut i virkeligheten. Jeg syns det var lekent og morsomt, og håper Emma liker å sitte å leke på det.

Etter handlingen vår, så var vi på besøk hos Emma's tante, min storesøster Elisabeth. Været var så utrolig nydelig, så vi satt ute i solen og drakk kaffe mens Emma utforsket hagen og fikk bli litt møkkete. Dette syns hun var gøy! Men nå trenger vi virkelig en ny parkdress (vårdress). Noen anbefalinger?

Ha en fin lørdag alle sammen. Nå er Emma i sengs, så nå skal jeg kose meg med en liten pizza:)

Vekkerklokke til barnerommet

Emma trenger ikke noen vekkerklokke akkurat, men denne kjøpte jeg til henne fordi den var så søt:

Emma og jeg har hatt en superkoselig dag i dag. Hun tok seg fri fra barnehagen i dag og var med mamma på Steinbruddet (café og kulturhus) og møtte tante Susanne. Der traff vi et par venninner til. Blant annet Ida Adine
På vei hjem gikk jeg innom en dyreutstyrsbutikk her, og det var der jeg fant denne klokka. Og selvfølgelig lager den griselyder!! Det var jo det jeg falt for, hehe.

Det er så koselig å ha Emma hjemme fra barnehagen, men jeg merker at det er slitsomt for bekkenet mitt med en liten jente som løper motsatt vei hele tida;-) Søte lille snuppa mi.♥ Så aktiv og entusiastisk over alt hun ser!

Interiør til Emma's jenterom

Nå er det på tide å ordne litt mer på Emma sitt rom! Hun trenger mer farger på rommet sitt. Hvitt og kjedelig er det for en liten fargerik jente. Har vært litt treg med å fikse ordentlig der inne siden vi egentlig lenge har tenkt på flytting. Men nå må jeg vel bare innse at det blir en liten stund til, og jeg vil at Emma skal like rommet sitt! Så derfor må det pyntes opp litt mer. Rommet til gutten i magen blir nok ikke noe av før vi flytter. Regner med at han skal sove inne hos oss det første året. Hvis ikke det går, så mister mannen min fotball- og playstationrommet sitt, hehe.

Lurer på om Emma skal få denne sengehimmelen fra Kid:

Har også lyst på et lite teppe til gulvet hennes som hun kan sitte å leke på. Dette fra Ikea var jo ganske billig, men er selvfølgelig ikke på lager her i Oslo. Gi meg gjerne tips om liknende gulvtepper! Får vel ta en kikk på Skeidar kanskje.

Denne lampa fra Ikea er jo også ganske søt. Den vet jeg om flere som har på veggen. Liker at ledningen er grønn så den ser ut som en stilk.

Skal blogge bilder etterhvert som rommet hennes blir mer "prinsesse-koselig":) Har egentlig lyst på lilla interiør, men det er vanskelig å finne, så Emma får nok lilla vegger etterhvert. 

Hekta på Drømmehagen?

Nå kan man visst også få Drømmehagen-tapet:)


Emma er ikke så veldig interressert i Drømmehagen lengre, men det er jo noen barn som blir helt hekta, så da må det vel være gøy med sånn tapet? Syns kanskje det hadde passet best med sprinkelseng på bildet jeg. Det er vel beregnet på de aller minste? Men søt var den uansett:) Fant den HER.

Salt og pepper

Denne salt- og pepperkvernen fikk jeg av jobben til jul:

Design by Norway Says for Muuto.

Jeg fikk opprinnelig den fargerike til høyre, men byttet med en kollega så jeg fikk den svarte i steden...  Den med fargene liknet litt for mye på lekene til Emma etter min smak. Og på juleaften så trodde faktisk mannen min at det var akkurat det den var;) Nå fikk jeg lyst på den hvite også, så har jeg én til salt og én til pepper. Men det spørs vel om jeg gidder å bruke 500 kroner på det. Er ikke så opptatt av å ha designting egentlig, men fint med noen innslag innimellom! Så derfor syns jeg det er helt greit å få sånne ting i gave, når jeg ikke ville prioritert det selv.

Hva syns dere om disse da? Hvilken farge ville du valgt?

Stueputene er komplett

Mens jeg var borte fikk jeg et putetrekk i posten , som jeg hadde ventet på. Nemlig et paljett-putetrekk som jeg bestilte på ebay (ble sendt fra Kina). Syns det gjorde samlingen med stueputer komplett! Nå har jeg jo så stor sofa, så nå har vi plass til masse puter:) 

Putene er fra Bohus, Skeidar, Kid og Ebay.

Hva syns dere?

Bilder av leiligheten vår ;)

I sommer så har vi gjort om litt i leiligheten vår, så dermed legger jeg ut noen bilder her. Vi har blant annet fått ny sofa, nytt gulvteppe og fikset balkongen. Jo, også har jeg fjernet og byttet ut alt som var lilla. Pynteputer, telysholdere og gardiner. Var litt lei lilla kan man si. Men jeg tror aldri jeg har vist dere noe av hjemmet mitt her før? Så, here goes:

STUE:

Sofaen ser litt mørkere ut her enn den er, men har ikke plass på hardisken til å redigere i ps...;) Bildet over sofaen skal flyttes litt til venstre... Det er ikke midt over sofaen, noe som irriterer psyko-meg hver dag;P

Spisestuen vår fra Living elsker jeg... Men vi skal kjøpe to stoler til. Hvis de selger de fortsatt da... Også har jeg fått mast meg til at vi skal få en lysekrone over spisebordet i høst ;)

Og TV'en vår som jeg også er blitt veldig glad i:) Den kjøpte vi også i sommer. Mannen min (og litt jeg) syns 37 tommer ble for lite, så vi kjøpte 50 tommer i steden. Som dere kanskje ser, så er det en del IKEA-bilder her, men noen av de skal byttes ut. Skal male noen selv når jeg får tid, også skal vi ha et stort foto av Emma et sted...

Jeg er glad i pynteputer, og liker å blande litt forskjellige. Den puta helt foran har saueull på seg:) Skikkelig god og myk. Mannen syns den likna på en angorakanin, hehe. Puta helt til høyre kjøpte jeg for 36 kr på KID. Billig billig, og det liker vi. Snart kommer det en sølvfarga paljettpute her også som jeg kjøpte på Ebay;-)

BALKONG:

Flinke mannen min la gulv her i vår, også kjøpte vi disse møblene. Det er MYE koseligere på balkongen vår nå enn det var i fjor. Da var det dårlig belegg og plastmøbler!

KJØKKEN

Kjøkkenet har vi ikke gjort noe nytt med siden vi pusset opp for 4 år siden, men slang ut et bilde uansett. De turkise flisene har såklart jeg valgt. Hadde litt dilla på sånne farger en periode. Men den grønne liftgardina skal nok byttes ut med en hvit en... Syns det blir litt mye farger;)

Sååå, det var de rommene som var ryddige nok til å ta bilde av;P Hva syns dere om hjemmet vårt?

Nytt teppe, ny stue

Forrige uke, så fikk vi oss nytt teppe, og Emma liker å ligge på det og leke;) Teppet er hvitt/offwhite og litt skinnende. Kjøpte det på Skeidar. Syns det gjorde mye for stua vår!

Stua vår ser nesten ut som en helt annen stue etter at vi byttet ut sofaen, fikk nytt teppe, nye gardiner, nye puter... Jo, også er TV også nytt i sommer. Er så fint her nå, men det er fortsatt noen interiørdetaljer som mangler før jeg er fornøyd. Jeg er nemlig så lei av noe av pynten her, så den er fjernet. Blant annet en Tutankhamon-byste som ikke passer til stilen vår lengre. Det passet inn i den forrige leiligheten vi bodde i for snart 4 år siden:) Skal ta noen bilder og blogge stua etterhvert:)

Ny sofa, rot og interiør...

Bloggen har nok ikke vært så veldig prioritert de siste dagene desverre. Orker liksom ikke å tvinge fram noe heller! Denne uka har jeg ikke hatt orden på noen ting føler jeg. Leiligheten flyter, og jeg får liksom aldri ryddet ferdig før jeg/vi roter det til igjen. Bare jeg kikker på gulvet i stua nå, så ligger det en oppreven Europris-reklame der som Emma fikk tak i før kvelden. Jeg har ikke orket å rydde den vekk. Emma hadde det sinnsykt gøy med den, akkurat som en liten hundevalp, hehe... Hun spiste ikke på den altså. Mamma passet på;-)

Jeg hadde jo tenkt å få litt orden her da, men så røyk plutselig hele slangen på støvsugeren rett over! Så Theodor må nok teipe den i morgen. Når vi ikke har orden på leiligheten, så spiser jeg av en eller annen merkelig grunn ikke sunt nok heller. Hverken ofte nok, eller næringsrikt nok. Rart det der. Akkurat som om rotet smitter av på alt! Jeg hater rot!

Men før helgen skal leiligheten skinne!! Uansett, så fikk vi kjøpt oss ny sofa i dag. Endelig:) Nå blir det bort med den beige, flekkete sofaen som vi har hatt siden vi flyttet sammen for første gang for over 5 år siden. Den skal inn på "TV-rommet" der Theodor koser seg med fotball (han ser på absolutt ALT, så noen ganger kan det være greit å ha stua for seg selv med Frustrerte fruer f.eks).

Slik ser den ut. Den er fra Skeidar, men må si bildet er litt misvisende.... Mye finere i virkeligheten!

Vi fant til og med en som begge likte tenk! Det er ikke alltid så lett.... Theodor og jeg har ganske ulik smak på noen ting, men heldigvis ikke alt. Han vil gjerne ha alt så enkelt som mulig, og jeg vil ha litt pynt:) For eksempel så vil han helst ha downlights i hele leiligheten, mens jeg ønsker meg lysekrone i stua over spisebordet. Stua er det eneste rommet uten downlights, så jeg syns jo jeg skal få lov til det! Nok et eksempel på at mannfolk har sansen for det praktiske, og kvinner har sansen for det estetiske.

Har egentlig ikke funnet den perfekte lysekronen ennå, men her er en fra Lisbeth Dahl som fås kjøpt i carolinesbutikk.no. 

Ja, men nå får jeg vel legge meg. Rotedama har akkurat dyttet i seg en hau med sjokolade på en onsdag.... Uffameg. Theodor spurte om jeg skulle ha noe på butikken i stad, og jeg svarte "Ja, jeg vil gjerne ha 450 gram sjokolade".... Han så på meg og lo, og jeg bare; "jeg kødder ikke...."

Nei, i morgen er det kun en grønn salat på meg, og da skal leiligheten være strøken også!

Har dere hatt en fin dag da?

Puter til balkong og reiseseng

Hvis noen lurer på hva Emma og jeg kjøpte på Alnabru i dag, så var det dette:

Disse putene kjøpte jeg 4 stykker av til 240 kr totalt!!! Billig, billig:) Man må slå til på halv pris på Kid. Skal bruke disse som ryggputer på balkongmøblene våre:Blir ikke det fint da?

Nå er Emma litt for stor til å sove i vognbag når vi er på overnattingsbesøk, så dermed kjøpte vi reiseseng til henne, og reisemadrass:

Denne reisesenga var på salg til 299 på Barnas Hus. Madrassen som er i reisesenga er veeeeeeldig tynn, så jeg kjøpte en reisemadrass i tillegg til 399. Man kan like gjerne bruke en vanlig madrass eller overmadrass, men jeg syns det var kjekt med en madrass som kunne legges sammen. Reisesengen ser dere sammenlagt i den bagen på bildet. Smart eller hva?

Ha en fortsatt fin St. Hans... jeg feirer ikke før til helga:)

Nye utemøbler!

Ble veldig glad i dag da mannen min stakk av gårde og kjøpte nye møbler til verandaen! Slik ser de ut:

De er sorte da, selv om det kanskje ikke syns så godt på bildet.

Mannen min har lagt gulv (platting) på balkongen nå også. Det ble veldig fint og mye lunere. Det er så kjekt å være sammen med en tømrer! Hvertfall en effektiv og nøyaktig en som min. Gulvet hadde han fikset på et par kvelder bare. Så i år skal vi endelig kose oss skikkelig på balkongen. Da blir det nok både frokost, middag og vin der ute i sommer. Og jeg skal pynte med lykter og puter som jeg alltid har hatt lyst til;) Viser nok noen bilder av den framtidige koselige balkongen vår etterhvert!

Hva syns dere om møblene?

Skittentøyskurv til babyrommet...

Lenge har jeg savnet en egen skittentøyskurv til Emma. Vi har nemlig stellebordet inne på babyrommet, og da blir det til at jeg slenger fra meg bodyer på gulvet mens jeg står der. Pluss at jeg liker å skille hennes og våre klær litt fra hverandre. Ikke minst fordi vi nesten ikke har noe tøy i de samme fargene som Emma sine klær.

Så i dag fant vi denne på Jysk til 199 kr! Fin og billig syns jeg;)

Tusen takk til dere som har meldt dere inn i Facebook-gruppa mi forresten;)

Inspirasjon til barnerommet

Det er så utrolig mye man kan gjøre med barnerom! Rommet trenger ikke å se ut som Ikea-katalogen... Hva med å lage sin egen vri? Man kan få tak i fine møbler brukt som man for eksempel kan pusse opp. Se for eksempel på den antikke kommoden til Emma i DETTE INNLEGGET. Jeg elsker møbler som ikke alle andre har. Skulle gjerne hatt hele babyrommet i Shabby chic stil, men det er så utrolig vanskelig å finne ting! Jeg liker møbler som ser litt solide ut, og ble jo så glad da jeg så denne sengen på finn.no, men den var selvfølgelig solgt:(

Den er litt slitt ned i malingen flere steder fra produsenten for å få en litt gammel stil... Noen som har en sånn seng å selge meg?;)

Noen inspirasjonsbilder til babyrommet som jeg har funnet i google:

Hva med å male dine egne veggdekorasjoner for eksempel? Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre med et babyrom/barnerom. Tenk eventyr og fantasi, finn tilbake i barnet i deg og lag et rom som du ville ønsket deg da du var barn!

Du rosa glitrende tre, god dag!

I går pynta vi juletre! Men, nei det ble ikke rosa tre på oss... det fins da grenser. Vi har et uekte grønt tre fordi jeg er allergisk mot de ekte. Også skal vi ikke være her på juleaften uansett. Men tre må vi ha!

Juletrær fins i alle slags farger...hvertfall utenlands. I USA sprayer noen til og med ekte trær rosa for eksempel! Kanskje det er Playboy bunny's som vil ha rosa tre? Nei, rosa blir nok litt for ekstremt for oss. Jula skal være rød, og alle vet vel at rødt og rosa kjæsjer?!;P Men allikevel lurer jeg på å kjøpe et hvitt tre neste år for det har jeg hatt lyst på i flere år! Hvitt tre med rød pynt syns jeg er kjempe fint. Det ser jo ut som det er snø på treet!

Svart derimot.... Uff, det ser brent ut.

Hva syns du om juletrær i utradisjonelle farger? Må det være grønt?

Antikk kommode til babyen

Da er kommoden til babyrommet pusset opp. Og en sånn som dette er det ikke så mange som har. Kommoden ble kjøpt brukt til pappa når han var liten fordi han ikke hadde noen kommode på rommet sitt. Derfor aner jeg ikke hvor gammel den er. Etterpå har kommoden vært min. Jeg og pappa hadde det samme barnerommet, så den har stått på det rommet i mange år. Nå har Theodor malt den og sparklet den, og det er litt av en forandring. Den hadde ikke vært malt på 30 år!

Babyen vår er tredje generasjon som har den på barnerommet sitt!komm2
Okei, det ble noen bilder av den, men det er bare fordi jeg syns den er såååå fin! Sånne detalijer lages ikke på møbler nå til dags.

Merkelig at jeg aldri satt pris på denne når jeg hadde den på mitt eget rom... Jeg hadde klistret Metallica-klistremerker på den, og brukte den til å ha stereoanlegget mitt på. Først nå har jeg fått øynene opp for hvor fin den egentlig er. 

-Camilla-

 

Følg bloggen her:

blog3

 

Interiør på H&M

For en liten stund tilbake begynte H&M å selge ting til hjemmet på nettsiden sin, og et tips til alle interiørinteresserte er å ta en kikk. De har fått inn mange fine høstpledd og puter. Klarer liksom ikke helt å bestemme meg hva jeg vil ha, men elsker det bildet her:

inter

Jeg elsker å pynte i leiligheten vår, og mannen min skjønner blant annet ikke hva jeg skal med alle pynteputene.... Han har foreslått å legge de bort når vi får gjester for å få større plass i sofaen.       - HALLO, de matcher jo gardinene jo! Også var de ikke såå billige heller. Det er en grunn til at jeg har kjøpt de, og det er ikke bare for å ha noe å ligge på når man ser på TV. Men hva er det man sier: Kvinner er fra Venus og menn er fra Mars!

-Camilla-

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv