GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Skjønnhet (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Skjønnhet

Den beste håndkremen!

Denne vinteren har jeg blitt utrolig tørr på hendene, og da kom jeg på den superbra håndkremen som jeg brukte for flere år tilbake. Dermed måtte jeg innom Body Shop og kjøpe en. Denne er helt fantastisk mot tørr hud!

Jeg elsker Body Shop for tiden. Etter et opphold på mange år hvor jeg alltid har gått rett forbi butikken, så har jeg begynt å handle der igjen. Mange av produktene er jo faktisk veldig gode! Og i følge hun som jobber der er de fleste forbedret de siste årene til og med. Jeg fikk jo en allergisk reaksjon på en ansiktsskrubb der en gang, så derfor har jeg vært litt forsiktig. Men så lenge jeg holder meg unna ting med frukt i til å skrubbe ansiktet så går det nok bra:)

Jeg har begynt å kjøpe noe sminke derifra også, og har endelig funnet en foundation jeg liker. Og jeg har prøvd mye forskjellig de siste årene. Både dyrt og billig. Den fra Body Shop ser ikke for sminket ut, og er naturlig i fargen. Det var deilig å slippe å se oransje ut i ansiktet! :-) I.D var lenge en favoritt her, men jeg har funnet ut at den faktisk ikke gjør så mye bra for min hud hvertfall...

Hva syns du om Body Shop? Hva er den beste håndkremen du vet om?

Blogg.no deler ut 50 parfymer!

tajsample

Jeg er veldig glad i Escada parfymene, så jeg håper jeg får tilsendt en i posten... Derfor dette innlegget:)

Beste ansiktsrens!!

Noen produkter oppdager man at man ikke kunne leve uten når man først har prøvd de, og dette er en av mine favoritter! Jeg føler ikke at ansiktet mitt blir "rent nok" uten denne rensen. Dermalogica Daily Microfoliant heter den, og det er et hvitt kornete pulver som blir til skum når det kommer vann på. Dette er en mild peeling-rens som kan brukes hver dag, og jeg bruker den morgen og kveld. Den er veldig drøy, og varer i flere måneder siden man kun trenger en halv teskje om gangen. Så selv om den koster litt, så er den egentlig ikke dyr med tanke på hvor lenge den varer. Den etterlater huden frisk og fin, og gjør MYE bra for huden min hvertfall.

 Bildene er googlet.

Har du noen favorittprodukter å anbefale meg?

Dette syns jeg om Smashbox Photofinish

Nå har jeg testet den "sagnomsuste" primeren i over en uke, og har dermed gjort meg opp en mening om den. Jeg har prøvd den med mineralfoundation, og kremfoundation, og med og uten fuktighetskrem under. Det å kalle den "plastisk kirurgi på flaske", kan jeg si med en gang at er litt oppskrytt.
 

Jeg bestilte den som kun heter Photofinish, og det var visst ikke det lureste jeg kunne ha gjort. Jeg burde ha bestilt den som er for fet hud; Smashbox Photofinish light, selv om jeg ikke har spesielt fet hud. Utover dagen så er nemlig ansiktet mitt ofte veldig blankt med denne primeren, og foundationen sitter heller ikke noe særlig bedre på enn vanlig. Hvertfall ikke hvis jeg bruker kremfoundation.

Etter litt forskjellig testing, så har jeg kommet fram til at den gir best resultat uten fuktighetskrem under, og med id. mineralpudder over. Men man må være supernøye på at primeren har tørket først. Selv om jeg ikke var superfornøyd med primerens festeegenskaper, så har den sine positive sider også såklart. Huden kjennes silkemyk ut etter påføring, huden blir jevnere og porene trekker seg sammen. Men jeg anbefaler de fleste å gå for Smashbox photofinish light hvis man ikke har tørr hud. Jeg skal hvertfall kjøpe en slik neste gang!

Hvis du lurer på noe mer om Smashbox, så kan du kikke her: www.smashbox.com

Har du prøvd Smashbox Photofinish? Hva syns du?

Plastikkirurgi på flaske

Jeg har aldri brukt foundationprimer før.... Men med alderen så trenger man mer avanserte saker for at sminken skal se bra ut;) Dermed har jeg bestilt meg primeren som alle snakker om fra Smash box. Den heter photo finish, og da må den nesten være bra ikke sant? Den er hvertfall en bestselger, og blir omtalt som "plastikkirurgi på flaske".

For de som ikke vet hva en primer er: Det er en underlagskrem som er laget for at huden skal jevnes ut, porene skal trekke seg sammen, og at foundationen skal sitte på. Man tar først på vanlig fuktighetskrem og venter til den har trukket inn, så påfører man primeren, og deretter foundation (mineral eller vanlig).

PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

Skal oppdatere dere om hva jeg syns etter at jeg har prøvd den.

Her har dere en Ebay-selger med god omtale som fører dette produktet: DEXTERTRADING LLC (trykk på navnet for å komme direkte til produktet). Hvis du trenger veiledning til å handle på kosmetikk på ebay, så har jeg et par veiledende innlegg her: HVORDAN HANDLE PÅ EBAY og EBAY OG KJØP AV KOSMETIKK PÅ NETT.

Har du prøvd Smashbox Photo finish Primer?

Ja det var frisørtimen sin det.

283182-1-1283525761676.jpg
Ja det var frisørtimen sin det. Slik ble resultatet. Litt vanskelig å se akkurat fargen i dette lyset, men den ble veldig fin. Endelig føler jeg meg som meg igjen!

Ja nå sitter jeg i frisørstolen igjen.

283182-1-1283520039085.jpg
Ja nå sitter jeg i frisørstolen igjen. Skal bli ganske mørk igjen. Eneste fargen jeg trives med har jeg funnet ut. Også blir det litt klipping igjen. Blogger resultatet senere. Håper det blir bra. Ønsk meg lykke til:)

Skjønnhetsfavoritter:)

HUDPLEIE

Dermalogica special cleansing gel, og Daily microfoliant. Elsker spesielt microfolianten som er et pulver som skummer opp ved kontakt med vann. Denne er kjempedrøy, og huden føles veldig ren etterpå. Disse bruker jeg hver morgen, og hver kveld. Kan kjøpes på blant annet Strawberrynet.com.

 

 

Ansiktskrem og øyekrem fra MD Formulations. ´Antioxidant moisturizer er en av de beste ansiktskremene jeg har prøvd. Trekker godt inn i huden, og gjør mye bra for huden min hverfall. Antioxidant eyecream syns jeg også er ganske god. Jeg er en av de som ikke kan leve uten øyekrem, og det å bruke en god øyekrem, eller øyekrem i det hele tatt er vel en av de beste skjønnhetstipsene jeg kan gi. MD Formulations kan kjøpes blant annet på Ebay. En trygg ebayselger som jeg har kjøpt fra finner du her: Midwest Skincare.

 

SMINKE

ID Bare Minerals sitt foundation-pudder har jeg blitt avhengig av, og bruker det hver dag. En veldig bra nettside, som forsåvidt også er norsk selger dette billig. Coverbrands.no er den billigste jeg har funnet av norske sider som selger ID. Og de leverer veldig kjapt også!

  

Den eneste mascaraen jeg får til å funke på mine øyevipper er L'Oreal Double Extension Beauty Tubes. Nemlig fordi denne kun går av i varmt vann. Jeg har øyenvipper som er veldig oppoverbøyd, og med alle andre mascaraer som ikke er vannfaste, så får jeg prikker under brynene hvor vippene "stanger" i løpet av dagen. Men Beauty tubes funker såklart ikke superbra i veldig varmt vær:)

 

PARFYME

Denne her kan jeg rett og slett ikke leve uten!! Jeg er storforbruker av denne parfymen, og bruker den nesten hver dag. Både til hverdag og fest:) Jeg elsker Chance Eau Fraîche, og kjøper alltid med meg en flaske når jeg er ute og reiser.

 

 

Hva er dine favoritter? Gi meg gjerne tips.

Frisørtime med feilfarging

Ja, i går var jeg hos frisøren... Nå var det på tide igjen syns jeg, da utveksten ikke helt matcha resten, og håret bare var en eneste stor dott. 

Jeg satt hos frisøren fra kl 16 til kl 19 for å få farget utvekst og klippet håret. Jeg klippet av masse, og så kort hår har jeg ikke hatt siden videregående! Frisøren fant ut at det ikke var så lurt å stripe håret mitt denne gangen, da det blir så tørt. Så hun farget bare utveksten. Men allikevel så var ikke første utvekstfargingen helt vellykket. Hun brukte en farge som lysnet håret litt også, dermed ble utveksten et par toner lysere enn den skulle bli. Heldigvis så hun det selv, og rettet det opp med en ny farge så jeg slapp å klage. Jeg hater å klage! Har gjort det en gang, og det var skikkelig pinlig. Da turte jeg ikke å si noe med en gang, men kom tilbake etter to dager siden det var så jævlig at jeg helst ville bruke lue hele tida. Og da ble det rettet opp, så det lønner seg å si i fra. Men det ferdige resultatet i går ble jeg uansett veldig fornøyd med!!

Fargen er veldig misvisende på disse dårlige mobilbildene da... Men her ser dere forskjell på håret mitt når det kun fønes og børstes (bilde 1.), og når det fønes litt med hairsoftner (sånt munnstykke), har produkter i og lufttørkes (bilde 2). Syns jeg så skikkelig snasen ut på bilde nummer 1. Det kom en liten gutt innom som ikke klarte å la være å glo, og flire av meg;-)

Så det var gårsdagens prosjekt;) Er du alltid fornøyd hos frisøren? Hadde du turt å klage?

Skinnende hår

Fikk testet denne finishen her i helga, og nå skal jeg også kjøpe meg sånn:)

Hvem vil ikke ha hår som skinner? Hmmmm.... hvor får jeg tak i den billigst mon tro? Beautybay.com kanskje?

Tenker mye på hår, da bad hair day er noe jeg opplever daglig:) Sånn er det å ha krøllete, frizzy hår. Til fredag skal jeg til frisøren og freshe opp fargen igjen. Tror ikke jeg skal klippe av noe... eller hva syns dere? Jeg får jo sånne kick hvor jeg vil ha kortere hår, men finner liksom ikke ut hvordan frisyre det skulle vært...

Norsk nettbutikk med billig I.D sminke:)

Plutselig var ikke utvalget på I.D så bra på ebay lengre, og jeg fant ikke noenting hos selgere som jeg vet er trygge.... så da ble jeg utrolig glad når jeg fant nettbutikken COVERBRANDS.NO. ID foundation koster kun 259 med fri frakt!! Gjett om jeg bestilte herifra da:) Har sett flere norske nettbutikker med samme pris, men da er som regel frakten på ca. 100 kroner. Så dette var et bra kjøp syns jeg. Håper de er raske til å levere.

Foundationen har kommet i nytt design med doseringsåpning! Noe så genialt. Så slipper man å ha pudder over alt;)

Kan du anbefale meg noen bra nettbutikker med sminke, hudpleie o.l?

Dagsminke

Jeg er egentlig veldig opptatt av sminke selv om sminkinga har gått ganske kjapt de siste 7 månedene. Jeg har jo til og med holdt kurs i sminking når jeg drev som Mary Kay konsulent. Tro det eller ei! Tenkte jeg skulle vise et lite eksempel på hvordan jeg sminker meg. Så her er dagens kjappe sminketips for mammaer og andre med dårlig tid!

Slik ser jeg ut i dag:


Okei, ser litt rar ut her da. Bilder rett fra webcamen.

Jeg starter alltid med å sminke hele ansiktet med ID. pudder/foundation før jeg legger øyeskyggen.

Øyesminke: Jeg bruker kun to øyeskyggefarger. En lys og en mørk. Begynner først med å ta lys øyeskygge (lyyyys ferskenfarget) på hele øyelokket, og litt under brynet som higlighter. Deretter tar jeg en mørkere øyeskygge (gråbrun) ytterst i øyekroken, ytterst på øyelokket, og litt i globallinjen. Og avslutter med litt av den mørke øyeskyggen under øyet også. Da kan det være kjekt å bruke en q-tips eller en spiss kost som man dypper litt i vann først. Og derreter duser ut. Sistnevnte gir et mildere uttrykk enn eyeliner/kajal. Enkelt og greit!

Øyebrynene tegner jeg litt forsiktig på med en øyebrynsblyant for at de skal bli jevnere.

Også har jeg selvfølgelig på mascara. Kun på de øverste vippene!

Avslutter det hele med litt rouge (id), og lys rosa gjennomsiktig lipgloss.

Fikk du noe ut av dette innlegget? Ønskes flere slike? Eller fins det nok av sminke-blogginnlegg?;)

Har du prøvd Dermalogica?

Etter at jeg sluttet med Mary Kay for et par år siden har jeg sliti med å finne min favoritt på hudpleiefronten... Nå i det siste har jeg brukt MD formulations. Veldig bra syns jeg, men griiiisedyrt og udrøyt. Uansett om man kjøper på Ebay. Dermed tenkte jeg at jeg skulle hive meg på "Dermalogica-bølgen" og bestilte dette lille settet fra Strawberrynet.com:

"The Must Have Set"  vil vel gi meg et visst inntrykk om dette er noe for huden min (som er normal/tørr/blandingshud). Har jo hørt så innmari mye bra om Dermalogica at jeg bare MÅ prøve. Men de har jo så innmari mange produkter at jeg blir helt forvirra! Var neimen ikke sikker på hva jeg skulle bestille, så derfor tenkte jeg at dette fikk holde i første omgang.

Fortell meg gjerne om dine erfaringer med Dermalogica!

Nei, nå må jeg legge meg. Sa "god natt" i stad, men har enda ikke kommet meg i seng. I morgen skal vi på 6. måneders kontroll, så det skal bli spennende. Endelig en "sprøyte-fri" kontroll.

Natta♥

Testing av Vibralash mascara

Ja, jeg var jo en av de heldige utvalgte bloggerne som fikk Isadora sin Vibralash mascara hjem i posten. Så i dag måtte jeg jo teste den!

Her er min dom:

Positive egenskaper:

✔ Klumper ikke, uansett om du tar på flere lag!

✔ Øyevippene blir lange og flotte.

✔ Den legger seg på øyevippene ganske fort, så du slipper å stå å ta på mascara i en evighet. Kjekt for de som vil bli fort ferdig!

Negative egenskaper:

✔ Vibreringen kiler noe hel forferdelig (syns jeg), så jeg måtte skru den av.

✔ Mascaraen smitter lett av. Hvertfall jeg som har oppoverbøyde øyevipper som "stanger" måtte tørke vekk sorte merker under øyebrynene flere ganger i dag.

Altså.... Øyevippene ble lange... men IKKE sånn som på bildet der. Syns egentlig sånne bilder er litt irriterende, for alle ser jo at det er løsvipper!! Også syns jeg det er rart at dama ikke har mascara-prikker under øyebryna som jeg fikk etter fem minutter.

Konklusjon: 

Jeg kommer nok ikke til å kjøpe denne mascaraen, og heller ikke til å bruke den opp. Ganske enkelt fordi jeg hater sminke som blir klint utover. Nei, jeg holder meg til mascaraer som går av i varmt vann. De smitter ikke av. Men denne funker sikkert kjempebra for folk som ikke har øyevipper som "stanger" som jeg har.

Jeg tok ut piercingen jeg...

Av ren nysgerrighet, så tok jeg ut øyebrynspiercingen min før jeg la meg på mandagen... Og gjett hva? Etter et par dager så er hullet veldig lite synlig. Dermed tror jeg at jeg legger 90-tallet bak meg og lar den være ute!

Egentlig syns jeg faktisk (ikke for å skryte) at jeg er en av de få kvinnfolka som kan ha piercing der uten å se for harry ut. Ja, det er stygt å si det, men det er litt "white trash" å ha piercing i øyebrynet. Sier jeg som har hatt det i 11 år, hehe. Men folk har jo nesten ikke lagt merke til den, og da må den jo passe inn! Jeg syns forresten ikke piercinger generelt er stygt, men plasseringen i forhold til hva slags ansikt man har, har alt å si! Uansett, så føltes ansiktet mitt "renere" uten. Men mer energi har jeg ikke fått. Er nok heller i ferd med å bli syk, så den teorien tror jeg lite på! Uansett, så er jeg kanskje harry i andres øyne. Når det gjelder klær, sko, ja det meste... så liker jeg ofte det andre syns er stygt. Jeg liker farger, frynser, blomster, mønster, fuskepels, store smykker, dill og dall som SYNS. Det kjedligste som fins er å være nøytral. Lurer på om jeg har litt sydlandske gener:) Og tatoveringene mine skal det bare bli flere av, hihi. Har så mange idéer inni hodet mitt... Mulig det blir en stor pinup-dame på leggen! Ja, det tror jeg:)

 Hva syns du om tatoveringer/piercinger?

Ebay og kjøp av kosmetikk på nett

Ebay er et utrolig sted for shopping... Jeg vet at mange er skeptiske, men gjør du det riktig, så kan du gjøre mange kupp. For eksempel på sminke og hudpleie som er rådyrt her i Norge. Skulle jeg kjøpt alt mulig her, så hadde jeg gått konstant blakk! Hvertfall når man vil ha litt kvalitetsprodukter. Hudpleie fra matbutikk er banneord for meg, hehe. Er du usikker på hvordan du handler på ebay, så les dette innlegget: HVORDAN HANDLE PÅ EBAY. 

Det begynte å bli tomt på badehylla, så her er resultatet av en søvnløs kveld på nettet:

Ansiktskrem og øyekrem fra MD formulations, og mineral foundation fra ID. Betalte under 200 kr per stk, og er ikke det billig så vet ikke jeg... 

  • Kosmetikk er tollfri vare, men man betaler merverdiavgift (25%) på kjøp over 200 kr. Uansett så blir det som regel mye billigere enn I Norge. Og på ebay kan du dessuten ofte be selgeren om å ikke skrive pris på pakken, så slipper man mva. også.
  • Er du usikker på hva prisen blir, kan du sjekke her på TOLLVESENETS IMPORTKALKULATOR.
  • Det finnes flere bra utenlandske nettsider med billig kosmetikk som f.eks STRAWBERRYNET og FEELUNIQUE.COM. Disse betaler også tilbake merverdiavgiften hvis du sender de kvitteringen.
  • Av norske sider har vi for eksempel FACELOOK.NO og BLIVAKKER.NO. Facelook har billigst frakt av disse to om jeg ikke tar helt feil.

Jeg liker å få pakker i posten!

Selv om jeg har betalt de selv... Mesteparten av pakkene jeg får er fra ebay. Har funnet ut at ebay er et perfekt sted å bestille hudpleie og kosmetikk. Du kan få ting så billig at det er nesten er morsomt!

I.d pudderet og Mary Kay rougen (refill som ikke fins lengre i Norge) er bestilt på ebay, og smykket fikk jeg når jeg abbonerte på magasinet Gravid. I ♥ My Baby!

pakke

 

I dag har jeg bestilt noen flere ting på ebay, så da er det bare å vente på tre små pakker til:

sminke

Jeg bestilte Angled brush som er perfekt til rouge, mineral blush og sånn shampoo til å vaske makeup-børstene med. Alt fra BareEscentuals:) Me love♥

Noe må jeg gjøre her hjemme også! Har ikke vært helt i form i det siste... Ser ut som en gamlis hver gang jeg reiser meg opp, hehe. Det skal bli deilig når bekkenløsningen slipper taket og lille bebis er her!

-Camilla-

Blir du lurt av TV-shop o.l?

Nå når jeg er så mye hjemme tar jeg meg selv i å sitte å se på reklame-TV noen ganger.... Og tenker for meg selv: Jøss, det så bra ut! Sheer cover mineralsminke, dekker jo helt fantastisk bra, og de folkene som trener Zumba-fitness har skikkelig fine kropper! Og Heidi Klums egne hudpleieserie MÅ jo være bra sånn som hun ser ut.

heidiklumMen når alt kommer til alt, så er det vel en grunn til at de trenger å ha så lange reklamer for et produkt. Og kjendisene som skryter av de har jo fått betalt for det. Og når hun ene fra C.S.I Miami sa at hun brukte Sheer Cover i serien, så var ikke det god reklame for min del. Har nemlig tidligere lagt merke til at de er så dårlig sminket i den serien!

Så, nei det blir verken Zumba Fitness, Sheer Cover mineralsminke eller Heidi Klums In An Instant hudpleie. Når noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det...

 

Q: Blir du lurt av reklamer?


-Camilla-

På jakt etter billige skjønnhetsprodukter?

La meg bare få anbefale EBAY! Selv handler jeg på ebay stadig vekk og fyller opp skjønnhetslageret mitt. Der kan man nemlig få all slags merkeprodukter til en rimelig penge. Det er helt utrolig hvor billig du kan få produktene i forhold til i Norge, inkludert frakt! Norge er jo rådyrt på parfymerivarer, men jeg kjøper som regel kun produkter jeg vet at jeg liker, og har brukt fra før av. Skal jeg prøve noe nytt så kjøper jeg det her i Norge.ebay

 

Det eneste som er viktig å se etter når man handler på ebay er hva slags omtale selgeren har. Kjøp alltid av de med god omtale! Og husk den tåpelige regelen om at det er fortolling på varer på over 200 kr i Norge... men min erfaring er at mange av selgerne er villige til å merke pakken som gave eller skriver lavere verdi. Bare skriv en melding til selgeren og spør! 

 

Ps. Jeg bruker både global.ebay.com og ebay.com

 

-Camilla-

 

Bra deal på apoteket!

Var innom Boots apotek i stad som er rett ved der jeg bor. Det er det beste apoteket syns jeg, for de har jo så mye annet enn medisiner! Både sminke, hudpleie og hårpleie har de der. Da jeg kom inn så jeg et skilt hvor det stod "Kjøp produkter på denne reolen til 150 kr, og få med et smykkeskrin"... ja, ja tenkte jeg... kjekt å ha et rosa smykkeskrin (jeg går alltid på sånne tilbud). Så jeg kjøpte en Botanics hårkur og en strekkmerkekrem.

Men det viste seg når jeg kom hjem at tilbudet var ganske bra, for se hva som var oppi smykkeskrinet!

skrin

Kommer nok til å bruke alt untatt mascaraen, for der er jeg ganske kresen...

-Camilla-

Knæsje neglelakker

negleJeg elsker farger, og nå er det lov med de knæsje farger på neglene!!!!!! Jeg er så utrolig fornøyd med at det nå finnes neglelakker i alle mulige farger i butikkhyllene! Syns det er så mye styr med støpenegler, og nå har jeg nok en grunn til å ikke ha det. I lang periode har det gått mest i nøytrale lyserosa negler her i gården... og en sjelden gang svarte eller knallrøde. Men nå er det så mange neglelakkfarger i butikkene at jeg føler vi er tilbake til 90-tallet igjen!

To av mine favoritter i sommer ser du på bildet.... Det er nr. 635 sugar rose og  nr. 92 lime. Begge fra Isadora.

Q: Liker du fargerike neglelakker eller foretrekker du nøytrale og støpenegler?

 

-Camilla-

 

i.d-frelst

bareminerals3Tidligere Mary Kay-konsulent som jeg er har jeg kun brukt MK-foundation en god stund. Nå da jeg hadde gått tom, tenkte det var på tide å prøve i.d bareMinerals, og jeg er kjempefornøyd!

I.d ser kjempenaturlig ut på huden, og dekker bra. så fin glød har aldri huden min fått av noen foundation tidligere! Så nå er jeg også i.d-frelst!

Tips:

Facelook.no  er en norsk nettside som selger i.d langt billigere enn andre steder jeg vet om.

Sjekk hvilken farge som passer best til din hudtone her på BareEscentuals nettside.

-Camilla-

Min tatovering...

Av thailandske mørkerosa blomster på håndleddet... Tok denne i Thailand på bryllupsreise. Er faktisk veldig fornøyd;)

Det er så vanskelig å ta bilde av tatoveringer... men skal love at detaljene ser mye bedre ut på denne i virkeligheten. Her skinner lyset litt igjen i huden min...

img0201

img0184

Hva syns du om tatoveringer? Har du noen selv? Jeg vil gjerne se bilde. Selv har jeg tre, og har planer om flere. Men skal vente til den lille kommer såklart. Da blir det kanskje en tatovering til ære for henne... (eller kanskje han).

-Camilla-

Selvbruning - Anbefaling!

350lov

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive et innlegg om Nice og legge ut bilder, men siden det tydeligvis nesten er umulig å få lastet de opp får jeg prøve igjen i morra.

 

Når jeg er på tur, kjøper jeg alltid noe på taxfree. Det lønner seg! Tenkte jeg skulle prøve ny selvbruning, og valgte Dior sin som jeg har hørt mye bra om.

Kjøpte en til ansikt, og en til kropp. Prøvde kremene i går kveld, og må si jeg er kjempefornøyd med resultatet. Det ble jevnt og fint. Kremen gir ikke mye farge, og dermed kan du kontrollere det lettere ved å påføre flere ganger til du får den fargen du ønsker deg. Selve kremen er geleaktig med brun farge, så hvis man er ganske lys kan man nok se hvor man har smurt seg. Den tørket også fort, og luktet godt ved påføring. Neste dag hadde den bittelitt selvbruningslukt.

 

♥ Passer for deg som vil ha en naturlig brunfarge!

 

Terningkast 5 fra Bad Brunette;)

-Camilla-

Jeg vil ha lang pannelugg fordi...

Jeg vil flette den! Så derfor har jeg latt den vokse. Fletter gjør så mye med håret, og er utrolig fint om sommeren. Fletter rundt omkring i håret har vært populært en lang stund nå, og jeg har alltid likt det. Men når panneluggen er kort får man bare flettet andre steder. Heldigvis har jeg hår som vokser fort, og er på god vei til å få lang nok pannelugg... Får bare håpe jeg ikke ombestemmer meg innen den tid...

5244l

Pynt håret ditt med fletter i sommer! Bare se hvor glad Jennifer er...

- Camilla -

Hjemmelaget ansiktsmaske

Søndag er en perfekt dag til å pleie seg seg selv... Syns alle jenter fortjener det, og det er ikke mye man får tid til i en stressende hverdag med jobb eller skole og trening. Så her har jeg noen oppskrifter på hjemmelagede ansiktsmasker funnet på nettet. Enklere enn dette blir det nesten ikke!

 

Avokadomaske
Forfriskende maske som gjør huden myk og tilfører mange viktige næringsstoffer.
Du trenger:
- 1 Avokado 
Slik gjør du:
Ta innmaten av en avokado og mos den til den er jevn. Smør den på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter. Skyll med varmt vann, og avslutt med kaldt vann for å lukke porene.

 

Bananmaske mot rynker
Bruk naturens egne midler for å redusere aldringens tegn!
Du trenger:
- 1 banan 
Slik gjør du:
Mos ¼ banan til den er jevn og kremete. Skyll ansiktet ditt godt og tørk av. Smør masken på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter. 
Rens av med varmt vann, og skyll deretter med kaldt vann for å lukke porene.

2012

 

Honningmaske
Deilig og oppfriskende honningmaske til ansikt og hals. Etterlater en deilig lukt av honning!
Du trenger:
- Honning 
Slik gjør du:
Rens ansiktet ditt godt med varmt vann for å åpne porene. Legg på et jevnt lag honning over hele ansiktet (ikke øynene), og la det virke en halv time. 

Vask av honningen med varmt vann først, så skyller du godt med kaldt vann for å lukke porene igjen. Du vil garantert føle deg vel og lukte godt!

 

Oppstrammende ferskenmaske
Maske basert på fersken og egg som gir ny næring til huden!
Du trenger:
- 1 fersken
- Eggehvite fra 1 egg
- 1 teskje yoghurt 
Slik gjør du:
Bland sammen innmaten av ferskenen med eggehviten og yoghurten. Rør godt til blandingen er jevn. Smør den på ansiktet og la den virke i ca. 30 minutter. Rens av med kaldt vann.

2007

 

Sjokolademaske til ansikt
Denne masken er fuktighetsgivende, og etterlater huden myk som silke! Anbefales for normal til tørr hud.
Du trenger:
- 1/3 kopp med kakaopulver
- 3 spiseskjeer med fet fløte
- 2 teskjeer cottage cheese 
- 1/4 kopp med honning
- 3 teskjeer med havremel 
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene sammen til en jevn blanding. Bruk gjerne en stavmikser om du har, så går det fort, og du får en ekstra jevn blanding! Smør masken på ansiktet, og slapp av i 10-15 minutter slik at masken får trukket godt inn i huden. Vask så av med lunkent vann.

Husk at du må ha rene hender og rent ansikt før du begynner å smøre på!

 

Alle oppskrifter er igjen hentet fra nettstedet feelings.


Ha en fin søndag, og kos dere med egenpleien, jenter!

- Camilla -

Wanted gloss

Hadde nesten glemt hvor godt jeg liker denne glossen før søsteren min nettopp kom med en hun hadde kjøpt med på taxfree. Neste gang du er innom taxfree, eller parfymeri for den saks skyld, så kjøp med deg en Wanted gloss fra Helena Rubinstein. Føles herlig på leppene, glitrer fint, og lukter akkurat passe lite. Rett og slett en perfekt gloss!

demimoorewantedgloss2

Dagens anbefaling fra Bad Brunette!

demimoorewantedgloss 1

Demi liker den også;-)

28318221234725445579n400

Hjemmelaget hårpleie

Hvis du ikke har mer hårkur eller balsam igjen, så fortvil ikke. Det er så mye du kan lage selv!

Agurk- hårmaske
Hårmaske med agurk som er super for slitt og skadet hår!
Du trenger:
- 1 egg
- Oliven olje (1- 1 1/2 dl)
- En kvart agurk
Slik gjør du:
Skrell agurken og mos den til du har en jevn blanding. Bland så agurkmosen med oljen og egget.

Fordel massen i håret og la den virke i 10-15 minutter. Gre gjerne gjennom håret for å fordele massen godt. Husk at tupper er mer utsatt for slitasje, så gni gjerne inn litt ekstra i tuppene av håret. Skyll godt ut. Gjenta gjerne hver måned for best og varig resultat!


Oliven- og honningmaske

Hårmaske som passer godt til tørt og skadet hår.
Du trenger:
- 1/2 kopp med honning
- 1/4 kopp med olivenolje
Slik gjør du:
Bland honningen og olivenoljen godt sammen. Ta for deg litt og litt av håret slik at du er sikker på at du får dekket til alt. Når du har fordelt massen godt i håret venter du omtrent en halv time før du skyller godt ut. Avslutt med å vaske håret som vanlig.

For enda bedre effekt av hårmasken kan du ta på deg en badehette, gjerne med et varmt håndkle rundt!

2016

Honning- glans

Deilig honning- og banankur som etterlater håret mykt og glansfult!
Du trenger:
- 1 Banan
- Honning

Slik gjør du:
Mos bananen og tilsett èn spiseskje med honning. Bland dette godt sammen. Fukt håret ditt i lunkent vann, og fordel så blandingen godt i håret. Dekk til med dusjhette og et varmt håndkle for best effekt!

La kuren virke en times tid mens du slapper av med et deilig fotbad eller en god ansiktsmaske! Skyll ut, og vask håret som vanlig.

Eggebalsam
Lag din egen balsam på bare noen få minutter!
Du trenger:
- 1 teskje babyolje
- 1 eggeplomme
- 1 kopp med vann
Slik gjør du:
Visp eggeplommen til den er luftig, tilsett så oljen og visp litt til. Hell deretter blandingen over i vannet og bland det godt sammen. Fordel jevnt i hele håret, og masser det godt i hodebunnen og utover i tuppene.

Gre gjennom håret etter påføring for jevn fordeling. La det gjerne virke noen minutter før du skyller godt.

Avocado-balsam til håret
Avokado inneholder oljer som er supre for slitt og skadet hår!
Du trenger:
- 1 avocado
- Kokosmelk
Slik gjør du:
Mos avocadoen til den er jevn og bland i kokosmelk til du har konsistensen du ønsker. Vil du ikke lage så mye kan du ta mindre avocado.

Masser blandingen i håret, spesielt i tuppene. La det virke 15-20 minutter, og skyll deretter godt.


♥ Alle oppskrifter er hentet fra Feelings.no
28318221234725445579n400

Jeg skal ikke sole meg i sommer

sunlesstanningsinglesSiden gravide har lett for å få pigmentflekker av sola pågrunn av hormonforandringene skal jeg IKKE sole meg i år... Og når jeg skal til Nice skal jeg bruke Sahara-testet solkrem;)

Men heldigvis finnes råd. De beste selvbruningsserviettene jeg har prøvd heter Comodynes og selges blant annet på Vita. De gir en jevn farge, og lukter ikke så verst. Fargen blir også gradvis mørkere. ANBEFALES!

Q: Har du en selvbruning til kroppen å anbefale meg?
28318221234725445579n400

Sultefôret på parfyme...

chanceeaufraiche
Det er ingen hemmelighet at jeg kanskje bruker litt for mye parfyme... Er helt avhengig av parfyme, men de siste par måneder har det gått hardt utover restene mine. Har nemlig gått tom for yndlingsparfymen min. Jeg har en hau med andre parfymeflasker i skapet, men ingen som jeg liker så godt som denne: Chanel Chance Eau Fraîche.

Heldigvis kommer min kjære hjem fra Praha i dag med denne i bagasjen. Hurra hurra hurra!


Har du noen favorittparfyme?

28318221234725445579n400

Er du tøff nok?

Det er mye som er lov innen sminke og hår denne våren. Her er noe av det som er sett på catwalken. I år kan man gjøre det enkelt, eller være mer leken hvis man vil. Valget er ditt. Det er til og med lov å slenge på litt ekstra rouge,og det er jeg veldig glad for (rouge-avhengig som jeg er...) Riktignok trenger man ikke være så tøff for noen av disse stilene, men den lilla leppestiften er ikke jeg tøff nok til... Er du? Holder meg nok til plommefarget. Det er lilla nok for meg!

ANSIKT

Lilla lepper:

sminke3

Røde lepper:

sminke2

Kraftig eyeliner:
sminke4

Skimmer:

sminke7

Rødmende kinn:

sminke1

Eller "nakent" ansikt

sminke6

HÅR

Bustete oppsett

har

Enkel midtskill
sminke5

Hvilken er din stil?

28318221234725445579n400

Sminkefavoritter

Som så mange andre jenter elsker jeg sminke! Det var vanskelig å plukke at bare noen favoritter blant sminkehauen, men her er de hvertfall. Okei, faorittene mine skifter ofte, så det kan hende det er noen helt andre om et halvt år... Men her er noe av det jeg bruker mest for tida:

hud

Solpudder og skimmerpudder: Guerlain. Et solpudder tilpasset brunetter med litt skimmer, og et matt ensfarget solpudder. Den tilhørende kosten er perfekt å ha i veska med litt pudder på. Foundation: Mary Kay, farge 300 og 400 ettersom hvor brun jeg er. Blander noen ganger. Pleier huden og dekker. Den beste jeg har prøvd hittil, men begynte med foundation for kun 2-3 år siden da... Rouge: Mary Kay, men denne tror jeg har gått ut av produksjon, så ingen vits i å skrive om fargen.

Drev som nevnt tidligere som Mary Kay-konsulent, og derfor har jeg hatt litt sminke og produkter hjemme en stund, men når disse tar slutt har jeg hvertfall tenkt å prøve åssen I.D. fungerer på huden min.


eyebrow

Kjempesmart øyebrynspenn: med highlighter i andre enden for å løfte brynene. Bruker alltid highlighter under brynene, men har som regel brukt lys øyeskygge, men denne her er genial. Hører med egen spisser som kan stilles inn på rund eller spiss tupp. Eneste minus er at denne pennen ikke er særlig drøy. Hvertfall ikke hvis man vil ha den spiss.


eyes

Mascara: Har prøvd sinnsykt mange mascaraer, og denne Loreal-mascaraen er favoritten hittil. For det første går den kun av i varmt vann, og på en måte at den ikke blir klint utover. Og for det andre smitter den ikke så lett av når man går med den ute i fuktig vær. Pluss at øyevippene blir både fyldige og lange fort. Man bruker ikke lang tid å legge denne nei..

Eyelinere: Våt eyeliner fra Maybelline som ikke er så våt. Den sitter bra, og har en hard tupp som gjør den lett å påføre. Våt eyeliner fra Kanebo med samme funksjon som mascaraen. Går kun av i varmt vann, og i noen situasjoner passer jo det perfekt!

Øyeskygger: Noen av de fargene jeg bruker for tida. Også Mary Kay. Har aldri kun en øyeskygge på meg, men minst to. Liker å lage effekter med øyeskygger. Var veldig vanskelig å velge ut hvilke øyeskygger jeg skulle ta bilde av, for jeg bruker jo alt mulig, og har en hel hau. Men dette er de jeg bruker mest til hverdags.


lips

Lipglosser: Ja, jeg har dilla på lipgloss... Det her er bare noen få av de jeg har. Elsker Mary Kay sine som nesten føles som leppomade på leppene. De pleier og skinner. Men hadde faktisk aldri trodd at jeg kom til å bruke den plummefargede! Men nå er den favoritt til min vinterbleke hud og kalde farger som jeg bruker på sminken. Den fremhever faktisk blåfargen på øynene mine! Utrolig men sant.

Liker også å plutselig gå med knallrød f.eks. Den fra Gosh er billig og fin. Oriflame har en lipgloss (den hvite) som forstørrer leppene, og som faktisk funker! Ellers elsker jeg selvfølgelig Dior:)


Ok, folkens... kan hende det er en del skriveleif o.l siden jeg er supertrøtt....

Men har du noen sminkefavoritter du vil dele med meg?

Smask♥

28318221234725445579n400

Vil du ha gratis mascara?

Har du lyst på en gratis Diorshow Iconic mascara? Alt du trenger å gjøre er å klikke på DENNE LINKEN og fylle inn navn og adresse. Har selv gjort det... Om det fungerer er jeg ikke sikker på, men alt som er gratis er jo gøy! Har selv aldri prøvd denne mascaraen, så jeg vet ikke hvordan den er.

iconicsplash

Gi meg gjerne tips om du vet om flere "free sample-sider" for kosmetikk! Senere i dag tenkte jeg å skrive litt om mine favoritter i sminkepungen...

28318221234725445579n400

Nye negler!

Har ikke hatt så mye å skrive om i det siste, men her er hvertfall bilder av de nye neglene jeg fikk hos Neglemannen! Anbefales virkelig. Han er den flinkeste jeg har vært hos! Sjekk ut bloggen hans her.

img9731

img9735
Ja, vet jeg er blek....det er faktisk vinter... men se på fine neglene da!;)

Og, jo kveldens låt:

Fordi jeg elsker Muse, og denne minner meg om Twilight-filmen.... Digget denne sangen før det, men nå liker jeg den enda bedre! PS. ALLE SOM LIKER MUSE BØR SE DE LIVE!!!!!!!!♥

28318221234725445579n400

Hvorfor tar alle stjernetatoveringer?

Stjernetatoveringer er in som aldri før... tydeligvis. Spesielt hos unge jenter. Med stjernetatoveringer mener jeg tatovering av en eller flere stjerner. De siste årene har antallet stjernetatoveringer eksplodert, det er jeg sikker på... Hva er det med stjernetatoveringer egentlig? Ja, skjønner at det kan se fint ut... MEN ALLE HAR DET! Hver gang man går inn i et tatoveringsstudio så er det noen som skal ta en stjernetatovering jo... Hvorfor er det så kult? Er det fordi Rihanna har det for eksempel? Det er mange stjerner som har slike tatoveringer, og det forstår jeg... Det betyr jo noe for dem, de er jo STJERNER ;P

rihanna

Etter min mening står stjernetatoveringer i fare for å bli det nye "TRAMPSTAMP"... (blir brukt som navn på tribal på korsryggen for de som ikke vet det...). Et råd til alle som tenker på en sånn tatovering: Selvfølgelig kan tatoveringer av stjerner være fine, men skal du ta en tatovering, så ta noe litt unikt da hvertfall. Gjør stjernene litt unike hvis du absolutt vil ha stjerner.

Hva er andres mening om stjernetatoveringer?

Ps. Synes ikke det er stygt, og har sett mange fine, men skjønner bare ikke greia. Ville selv aldri tatt en tatovering som alle har. Sorry hvis noen tok seg nær av dette, men måtte bare få det ut;)

28318221234725445579n400

Min Mary Kay-karriere

Eller... Vil vel ikke kalle det en karriere akkurat. Kom til å tenke på dette da jeg fant noen gamle bilder i går. Jeg var nemlig Mary Kay konsulent litt over et års tid, men ga meg med det i fjor (tror jeg det var). For de som ikke vet noe om Mary Kay, kan du lese her.

Som Mary Kay konsulent holder man hudpleiekurs, sminkeveiledninger, spakvelder o.l. Men i det lange og det hele hadde jeg ikke tid til å konsentrere meg om dette pluss jobb. I løpet av den tiden jeg var konsulent var jeg med på kjempestort seminar i Gøteborg, og det er det jeg har bilder av her:

img5414

Meg i full MK uniform, og med Valentino veska mi som er ødelagt:(

img5518

"Awardsnight"....JA, det er veldig amerikansk...

img5533

Meg til venstre, og venninnen min Kristine som er Sales Director nå;)

Har du hørt om Mary Kay? Hudpleieproduktene er sinnsykt bra....

28318221234725445579n400

Tatoverte jenter

Hva syns folk generelt om jenter med masse tatoveringer? Selv syns jeg det er kjempestilig... Har alltid likt det. Kat Von D er en av mine idoler. Hun er rett og slett en kunstner. Hadde ikke gjort meg noe å ha tatoveringer overalt, men tror kanskje jeg hadde angret en gang. Det hadde kanskje blitt vanskelig hvis jeg skulle søkt ny jobb f.eks, hehe. Har bare tre nå, men merker jeg vil ha flere...  Det er avhengighetsskapende. Heldigvis har jeg en mann som også syns det er kult. Han syns den ene tatoveringen på håndleddet mitt er skikkelig fin;) Mange andre gutter syns det er harry med tatoverte jenter... men så har jo jeg en litt langhåra gutt da, hehe. 


pic12257387935361
Bare se hvor fin Kat Von D er på bildet her:) Eller syns du det er stygt? Folk har jo veldig forskjellig smak, og godt er det! Er veldig interressert i å høre andres meninger her!
28318221234725445579n400

Big Lips Anyone?

lipsStadig flere lipgloss på markedet lover større lepper... Men hva er det egentlig i disse? Og fungerer det?

 Egentlig har jeg ikke noe stort behov for større lepper, men av nysgjerrighet bestilte jeg en slik av venninnen min som driver med Oriflame. Oriflame Beauty Maxi Lipgloss, heter den så fint. Og den hevder å være beriket med Insta-plump?.... (hva i huleste er det?).

Testresultatet: Lipglossen virket urovekkende bra... selv om ikke resultatet varte særlig lenge. Så seriøst ut som jeg hadde silikon i leppene.... Hva er det som gjør de sånn? Er det giftig? Er det farlig å bruke sånt ofte? Skjønner egentlig ikke hvordan det er mulig...

Liste over ingrediensene er jo her på nettsiden, men kan ikke si at det gjør meg så mye klokere....

Noen som har en fjerneste idé om hva som gjør at dette funker?
2831821233086192431

Neglested å anbefale?

neglerEr skikkelig lei av mine kjipe negler som ikke blir lange om vinteren, så nå vil jeg sette på negler igjen. Det ser så mye mer elegant ut enn mine korte svartlakkerte negler. Noen ganger får jeg bare lyst å være litt mer jåledame! Er det noen som har et neglested å anbefale? Helst et som er rimelig, og som setter på fine negler, og som ligger i OSLO-området...

BLIR KJEMPEGLAD FOR ALLE TIPS!


cmb
The Forbidden Fruit Tastes the Sweetest

parfEtter tips fra Victoria (rosalipgloss.blogg.no) fikk jeg vite at det nå også er kommet en parfyme som tiltrekker vampyrer;)

Nemlig en Twilight inspirert parfyme. Når og hvor den selges er jeg ikke sikker på, da de nettsidene jeg har sett med den bare sender i USA, men den kommer vel snart til Norge.

Selv ble jeg akkurat ferdig å lese denne populære boken i går. Tok ikke lang tid for meg å lese denne;) Likte den kjempe godt, men må si jeg merker at jeg begynner å bli voksen. Savner nemlig litt voksen-ting, hehe. Favoritt-serien min på TV er jo True Blood♥, og den er hakket mer brutal enn Twilight. Men alt i alt så likte jeg leseropplevelsen. Må nok lese oppfølgerne også. Da blir det nok på originalspråket, siden denne oversettelsen var langt fra perfekt.... parfy

 

 

 

 

Minner forresten denne parfyme-flasken deg om noe? Vil si den minner meg mistenkelig mye om Nina Ricci sin parfyme Nina. Vakker flaske uansett da. Bare ved å se på flasken er jeg sikker på at den lukter kjempegodt! Jeg med min parfyme-dilla skal absolutt ha denne;)

 

 

cmb

 

Love this tattoo

img2706small

Tilhører tribal fushion bellydancer Zoe Jakes.

img2743small

Zoe Jakes er med i Tribal Fusion dansegruppen The Indigo sammen med Rachel Brice og Mardi Love. Stilig dame må jeg si da;) Likte dette bildet så godt:

la9f8e5c60e5097ae1927431f805e93b4

Hva syns du? Liker du tatoveringer?

cmb

 

Taxfree innkjøp - kosmetikk

Elsker å handle på taxfree;) Man "sparer" jo masse penger, hehe. Dette kjøpte jeg til meg selv på turen....  To av de er mine absolutte favoritter...

2f7abec5120766823813303 06930880102img483ebff0678df

Chance Eau Fraiche Hair Mist: Parfyme til håret er jo helt genialt! Siden dette er favorittparfymen, og jeg er storforbruker måtte jeg ha denne. Sprayer jo masse parfyme i håret uansett;)

Dior Addict Ultra Gloss, Organdi Pink nr 257: Lys rosa som passer til det meste. Lipgloss får jeg aldri nok av.... er avhengig;)

L'Oréal Double Extension Beauty Tubes: Beste mascaraen jeg har brukt... ikke bare forlenger den, men man slipper å bruke sminkefjerner. Den går nemlig av i varmt vann, men ikke kaldt... Tidligere hadde jeg alltid problem med mascaramerker under øyebrynene utover dagen (uansett hvilken masara), men ikke med denne! Den smitter ikke av, men er heller ikke vannfast! Nei nå ble det mye skryt.... Kjøpte selvfølgelig 2 pakning, hehe...

img8456

Også ble det selvfølgelig noen julegaver;) Og masse godteri og alkohol...Mer om Irland-turen og bilder kommer når jeg har lagt inn på macen... Litt treg... I morra tenker jeg;)

Har du noe kosmetikk å anbefale som er dine absolutte favoritter?

cmb

Smells like......

 

chanelviktordiornyescada

Chanel Chance Eau Fraiche bruker jeg hveeeeeer dag, og har brukt opp flere flasker. Min absolutte favoritt. Blir aldri lei! Viktor og Rolf, Flowerbomb er perfekt til fest, varer hele kvelden. Dior Addict Shine passer når som helst, perfekt flaskefasong til veska. Escada into the Blue er god, lett og søt sommerparfyme, men funker egentlig hele året.

Dette er kun noen av mine parfymefavoritter. Er egentlig helt parfymegal, og har både baderomsskap og kjøleskap fullt. Har du noen parfymefavoritter?

cmb

Råtøff dame

Har du sett på Miami Ink eller LA Ink? Da vet du sikkert hvem Kat Von D er. Digger henne. Hun har skikkelig talent, og har til og med kommet med en egen sminkeserie.

                                            5905logo

 c18792smc18791sm

Foreløpig vet jeg ikke om noe sted man kan bestille det i Norge, og nettsiden http://sephora.com sender ikke til Norge... Men på ebay finnes det heldigvis. 

Rock n' Roll Eyeshadow Duo,  Lightning Lip Gloss og Painted Love Lipstick er bare noe av det jeg har lyst på:

p219507herop219508herop211912hero

cmb

Tattoo-dilla

Her er min nyeste tattis... søt?

img8969

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv