GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits januar 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

januar 2009

Jentekveld....

middag

Helt alene... Eller ikke helt. Først var jeg med storesøs og traska på Grønland. Vi lette etter magedansslør, men fant ikke noe vi ville ha. Også var det så kaldt!

Etter det dro jeg hjem, men først på Burger king og kjøpte meg middag;) Som nevnt tidligere er jeg ikke glad i å lage mat.

Spiser egentlig lite til middag i forhold til andre tror jeg, da barnemeny er sånn perfekt størrelse for meg. Men da duden i kassa spurte om jeg skulle ha leke, måtte jeg se rart på ham. Jeg sa jo at jeg skulle ha en barnemeny til MEG. Men uten leke heter det visst noe annet...

Nå skal jeg kose meg litt til. Tror det blir en jentefilm nå;)

Har vært sykt utslitt i det siste, så sorry hvis jegikke har svart på alle kommentarer. Men kommer snart sterkere tilbake!

Kisses♥

2831821233086192431

 

Led Zeppelin og symboler

Selv er jeg veldig interressert i symbolikk og symboler, og når det er en gammel rockestjernes eget symbol, blir det enda mer interressant. Spesielt når ingen andre enn han selv vet 100% sikkert hva det betyr for han personlig. Da snakker jeg om gitaristen, Jimmy Page sitt symbol "Zoso"... som ble brukt på platen Led Zeppelin IV (albumet har ingen offisiell tittel, men blir kalt dette), utgitt 1971... Zoso er ikke et ord, men et symbol, og det blir bare kalt Zoso siden det ser ut som det er det som står skrevet. Det har ingen alfabetiske bokstaver.

De tre andre Zeppelin-medlemmene har også hvert sitt representerende symbol på plata. Men ingen av de tre har uviss betydning. Alle tre er symboler som fantes fra før av, men ikke Jimmy Page sitt. Her ser du alle fire.

zoso 1

Jimmy Page var veldig opptatt av det okkulte, og er det kanskje fortsatt for alt jeg vet... I sine yngre dager hadde han en egen okkult bokhandel i London. Men har aldri inrømmet offentlig hva symbolet betyr for ham. Det sies at Zoso-symbolet er hentet fra matematikeren og okkultisten Girolamo Cardano som levde på 1500-tallet hvor det blir brukt til å representere planeten Saturn med formål innen magi. Jimmy er nemlig født Steinbukkens tegn og derfor styrt av planeten Saturn. Den kjente gitaristen skal ha tatt i bruk symbolet fra boken "Ars Magica Arteficii" av Cardano, og endret deler av det. 

Robert Plant har fortalt at Page en gang fortalte ham hva symbolet betyr, men at han nå har glemt hva det var, og at Page ikke vil si det igjen.... Så helt hemmelighetsfull var han ikke.;)

Jimmy Page var/er også veldig opptatt av okkultisten Aleister Crowley som blant annet er blitt kalt verdens ondeste mann... Jimmy har også vært eier av Crowleys gamle bosted "Boleskine House" fra tidlig på 70 tallet til midten av 80 tallet en gang.

Jimmy Page karakteriseres som en av verdens beste gitarister, og det er jeg helt enig i! 

led zeppelin11

DE TRE ANDRE SYMBOLENE:

John Paul Jones. Dette symbolet består av en sirkel og tre sammenhengende ovaler, hentet fra en runebok. Det symboliserer selvtillit og kompetanse, selv om Jones selv hevder det symboliserer eksorsisme.

John Bonham. Med tre sikler koblet sammen, syboliserer dette tradisjonelt treenigheten mellom mor, far og barn, noe sønnen Jason Bonham har bekreftet. Det kan også tolkes som et trommesett sett ovenifra. I tillegg ville Bonham ha dette som sitt symbol fordi det er logoen på et engelsk ølmerke, som var hans favoritt.

Robert Plant. Med en sirkel som representer livet, med en fjær inni, er Plants symbol hentet fra den egyptiske gudinnen Maat, og symboliserer sannhet, rett, orden og skrift.

 

Stairway to Heaven er fra "Led Zeppelin IV"

Nydelig.... Det er mye mer mystikk med Led Zeppelin enn det jeg har skrevet om i dette innlegget. Bare hør på den merkelige teksten. Sikkert noe med den konstante rusen folk levde i på den tiden;) Da blir man litt dypere, hehe.

Kilder: Mest min egen hjerne, litt google og litt Wikipedia...

cmb

Jeg er misunnelig

evalongoriapregnant

Siden tirsdag egentlig er dagen for Desperate Housewives på TV 2, må jeg benytte sjansen å legge ut bilde av denne dama her. MEN I DAG ER DET INGEN FRUSTRERTE FRUER Å SE!!!! Æsj, den jævla håndballen. Burde egentlig ha visst det litt før, da jeg jobber der man lager alle mulige TV-guider;) Mannen min, Theodor er fornøyd da. Nå blir han nemlig ikke forvist til gjesterommet for å se Man U i kveld...;)

Forrige uke la jeg ut noen bilder av Marcia Cross som jeg beundrer for hennes eleganse. De damene jeg syns er de stiligste og peneste damene i serien er Marcia og Eva Longoria Parker.

Her er hun rett og slett nydelig.... Eller hva? 

evalongoriasagawards2008

Liker Eva både for stilen, og hennes sprudlende vesen. Hun virker ikke som en person som er redd for å gå ut døra uten sminke heller. Se bare på rollen hun spiller i denne sesongen av Desperate Housewives;) Hun er jo talentfull også vil jeg si. Hadde heller ikke gjort meg noe å være så liten og nett som hun er... Nå ble det mye skryt av henne her, men noen har bare alt! Flere enn meg som er litt misunnelig?

PS. GRATTIS MED DAGEN CATHARINA!

PS.PS Skal legge ut et litt mystisk innlegg som har noe med Led Zeppelin å gjøre i morgen;)

Følg bloggen min med bloglovin´

cmb

Yes! Endelig...

120...har jeg bestilt ny mobil. For første gang på lenge MÅTTE jeg ha ny. Både høytaler  og diverse var helt fucka på min gamle. Fikk låne en annen av pappa, men etter at jeg slo den av, fikk jeg den ikke på igjen så dermed bestilte jeg Nokia 5220 med hodetelefoner som på bildet. Ikke noe fancy shit. Men den er i hvertfall i farger jeg liker;)

Har vært en dårlig blogger de siste dagene noe som har sin forklaring,  men her er en oppsummering av helgen:

FREDAG: Reiste til Skien til svigermor. Internett fungerte ikke der pga. noe med et tre. Dro på kino, og så MAX MANUS som var BRA bra bra! 
LØRDAG: På kino igjen og så Twilight♥ for andre gang sammen med min svigerinne på 17 år. Senere på kvelden ble det aking, johoooooo!
SØNDAG: Koste med kaninene til svigermor, og reiste hjem. Så på filmer, spiste peppes pizza, og snop. Kosekveld med kjæresten;)
I DAG: Jobb:( MAGEDANS kl 17.45!


bilde 93
Måtte bare legge ved det rare bildet som jeg fant inne på maskinen min;) Sånn ser jeg ut når jeg prater i telefonen. "Crazy eyes" ;P
Den mobilen jeg holder her, en sony ericsson, går muligens rett i søpla!

♥KISSES,
cmb

Neglested å anbefale?

neglerEr skikkelig lei av mine kjipe negler som ikke blir lange om vinteren, så nå vil jeg sette på negler igjen. Det ser så mye mer elegant ut enn mine korte svartlakkerte negler. Noen ganger får jeg bare lyst å være litt mer jåledame! Er det noen som har et neglested å anbefale? Helst et som er rimelig, og som setter på fine negler, og som ligger i OSLO-området...

BLIR KJEMPEGLAD FOR ALLE TIPS!


cmb
Håper jeg ikke besvimer

I kveld skal jeg trene aerobic igjen. Nå har jeg ikke gjort det på et par måneder hvertfall, men må gjøre noe da jeg trener magedans kun én gang i uka nå. ALT FOR LITE... Må trene på denne måten da treningsapparater blir for kjedelig for meg (er litt for hyperaktiv). Heldigvis er aerobicen på et lavt nivå, så jeg ikke ser så dum ut i forhold til de andre. På nybegynnernivå er jeg faktisk en av de flinkeste, hihi ;-) En gang havnet jeg på en time som het "Total mix", og tenkte at det hørtes gøy ut.... Men har vel aldri sett så dum og ukordinert ut i hele mitt liv. Så ut som treneren i denne reklamen, hahah;P


Mens målet mitt egentlig er å se ut som damene i denne videoen:
Da hadde jeg gladelig trent i g-streng.... hehe... Lurer på om jeg klarer å nå målet mitt?
Noen flere som liker aerobic?
cmb

Søt hamster? Ja, da er det greit...

Hadde det vært marsvin i denne curryen ville jeg nok stått over...;)
cheerfulhamster
Tipper hamsteren ikke var cheerful veldig lenge....
cmb

Hold kaffen varm og trendy

Har lenge lett etter en kul termokopp, og nå har jeg endelig funnet det. Lurer på om jeg skal gå innom Åhlens og kjøpe meg en slik en...
term2    term1
Ikke bare er det miljøvennlig å slippe alle engangskoppene fra kantina, men koppen er jo stilig i seg selv. Den holder jo også kaffen varm lengre. Skal begynne å ta med meg kaffe hjemmefra om morgenen. Tenk på alle kronene man sparer ved å ikke gå innom Kaffebrenneriet så ofte...
cmb

Dagens spilleliste

appleipodm9802llaDa er jeg ferdig med boka New Moon, og må skaffe meg Eclipse så fort som mulig. Men inntil da blir det Ipod på bussen. Sitter og hører på på jobb også da;) Her er noen av sangene jeg allerede har hørt på i dag:
GODT OG BLANDET KAN MAN SI;P
 • Burn - The Cure (fra soundtracket til The Crow)
 • Stranger Things - Foo Fighters (denne er nydelig)
 • Starlight -  Muse
 • In Your Honor - Foo Fighters
 • My Friend of Misery - Metallica
 • Snow blind friend - Steppenwolf
 • All Apologies - Nirvana
 • Revelations - Iron Maiden
 • Enjoy the Silence - Depeche Mode (blir jeg aldri lei...)
 • Tourniquet - Marilyn Manson 
 • Iron Man - Black Sabbath
 • Tainted Love - The Cure
 • Clone Your Lover - Zeromancer
 • Lullaby (Spiderman) - The Cure (en av mine favorittsanger)
 • Knights of Cydonia - Muse
 • Patience - Guns n' Roses
 • No One Knows - Queens of the Stone Age
 • All of my love - Led Zeppelin
Og ja, jeg har fortsatt en sånn gammel Ipod... Akkurat sånn du ser på bildet her, og den funker helt perfekt. Leverte den nemlig inn til reperasjon i fjor, og fikk en helt ny tilbake, så den funker nok en stund til. Husk: en mp3 spiller skal holde i FEM ÅR, det har nemlig Forbrukertvistutvalget slått fast.

Har DU noe forhold til noen av sangene jeg har hørt på i dag?

En av mine favorittmusikkvideoer:
cmb

Ønsker meg...

Var akkurat innom nettsiden til en av de tøffeste damene jeg vet om, Kat Von D. Er der stadig vekk, og beundrer kunsten hennes... Ønsker meg blant annet denne toppen "Bed of Roses". Perfekt til sommeren og alle utekonsertene jeg satser på. Kat Von D merchandise finner du HER.

00040471452445
Og boken High Voltage Tattoo by Kat Von D vil jeg også ha! Her har Nikki Sixx skrevet forord. Hun er sammen med han, for de som ikke vet det. Og tro det eller ei, etter hva jeg har lest tidligere har HAN roet HENNE ned... Ja, ja han begynner jo å bli gammel. Er jo en del år eldre enn henne. Men kan tenke meg at denne boken er veldig bra.
Trykk på boken hvis du vil lese mer om den.
9780061684388
megSånn ser forresten panneluggen min ut for de som spurte om det. Ser veldig sliten ut her, da bildet er tatt veldig tidlig om morgenen på jobb;)

Hva syns du om du Kat Von D? Og tatoveringer generelt?
cmb

Everlong

Må legge ut en av mine absolutte favorittlåter her før jeg går i loppekassa. Nydelig. Bringer tilbake mange minner.

skriftheartoss copy

cmb

Snø hos Gizmo

gizStakkars lille Gizmo (babyen min)♥.... Nå er det snø på verandaen hans til og med! Han bor på den innglasserte balkongen vår som tydeligvis ikke er helt tett.... Han har et stort hus med varme i der ute. Er jo ikke dyreplager heller, men han foretrekker å hoppe rundt i kulda han. Har han ikke fine ryggstriper? Sånne er mer vanlig på katter tror jeg;)

Flere Gizmo-bilder her og her som liten.

Har du kjæledyr?

cmb

 

Denne sangen danser jeg til

Vanskelig å finne på youtube, men her er den hvertfall.

LEYLA'S MUSIC

Det er sang nr. 3 på venstre side.... 

Har andre time med magedanskoreografien i morgen. Gleder meg. Tror den blir ganske bra til slutt. Bare hør på den nydelige sangen! Eventyrlig... som 1001 natt...

Må bare si at været ikke er særlig nydelig i dag. Theodor♥ og jeg skulle egentlig på kino i kveld, men droppet det. Deilig å kose seg hjemme også. 

bilde2

Follow my blog with bloglovin´

 cmb

Twilight og (jævla) fjortiser

I kveld har jeg endelig sett Twilight-filmen, og jeg likte den kjempe godt! Tok 18.30 forestillingen på Saga. Eneste minus med å dra så tidlig var at salen var proppfull med fjortiser! Mannen min bemerket at det bare var fjortiser der, og jeg sa: – Nei, se da! det er jo noen voksne som sitter der... eh..med barna sine (!). Drittungene i salen fniste, lo, kastet ting og ropte woooooooooooh under kyssescenene.... MINN MEG PÅ Å ALDRI DRA PÅ EN TIDLIG FORESTILLING MED LAV ALDERSGRENSE IGJEN!

Jeg har jo vært fjortis før, men kunne aldri falt meg inn å oppføre meg sånn på kino. Er jo der for å følge med på filmen! For deg som ikke har sett filmen enda, poster jeg traileren her...igjen. De fikk til Edward kjempebra♥.

Ha en fin lørdag! I morra tror jeg vi skal se Max Manus. Gleder meg... 

cmb

Pannelugg, øl og fredag;)

Ja, overskriften sier vel det meste om planene mine for dagen.... I lunsjen skal jeg ned og klippe pannelugg for nå er jeg drittlei "voksesveisen".... Men resten av håret får de ikke røre. Har nemlig bestemt meg for skikkelig langt hår igjen som jeg hadde før. Og da må jeg ikke klippe hele tiden! Nå når jeg er enda mer inn i magedansinga, må jeg jo ha hår som står i stil, hihi. En magedanserinne uten langt hår er liksom litt "amputert"....

draughtbeerhairstyleshallmain 
Senere i kveld blir det ute-øl med bestisen min Ingvild! Noen som vet om en pub i Oslo med unaturlig billig øl?
cmb

Waiter, this tastes like....

craps
Anbefaler deg å ta en kikk på ENGRISH.COM hvis du vil ha deg en god latter...
cmb

Kjoler, Golden Globe

Min mening om Golden Globe kjolene. Ser også på hvordan de bæres...
De absolutt HOTTESTE.... Både kjolene og damene. Klum er noe for seg selv!
Trykk for større bilde...
mfoxgl12jan08pab320x480hklumgl12jan08pab320x480elongoriaparkergl12jan08pab320x480dmooregl12jan08pab320x480
HOTTE... Hvis jeg skulle valgt en kjole til meg selv ville det  kanskje blitt Rumer sin.
sbullockgl12jan08pab320x480rwillisgl12jan08pab320x480mcyrusgl12jan08pab320x480kwinsletgl12jan08pab320x480
hpanettieregl12jan08pab320x480erachelwoodgl12jan08pab320x480dbarrymoregl12jan08pab320x480aadamsgl12jan08pab320x480
De ikke fullt så hotte...
jlopezgl12jan08pab320x480dmessinggl12jan08pab320x480aferreragl12jan08pab320x480blivelygl12jan08pab320x480
De aller verste!
mgyllenhaalgl12jan08pab320x480gclosegl12jan08pab320x480fpintogl12jan08pab320x480ajoliegl12jan08pab320x480
Maggie Gyllenhall var den verste av alle... Dette er ingen Golden Globe-kjole etter min mening.... Angelina sin er alt for slapp, formløs og blass, men hun er kanskje så tynn nå at det er derfor hun går sånn?
Hvilken er din favoritt, og hvilken syns du er styggest?
cmb

Surrehue

meggJa, det er meg det... Kjørte for langt med bussen i dag.... Ikke snakk om at jeg kjørte én stopp for langt eller noe....MEN HELE FIRE STOPP! Noen ganger lurer jeg på om jeg er verdens største surrehue. Så dermed måtte jeg ta trikken tilbake. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg en Latte på veien;)
Satt jo og leste boka mi da, så jeg har jo en unnskyldning.... Men lurer på hvorfor sånne ting har en tendens til å stadig skje meg. Det må jo være noe med meg?

Er det andre som er like surrete som meg her i verden?

cmb

En fotograf jeg beundrer

Har tidligere skrevet om David La Chappelle i dette innlegget (her har jeg også lagt ut flere bilder). Han er en fotograf og kunstner jeg beundrer veldig... Han fotograferer ofte kjendiser og har gjort mange covere for magasiner som Rolling Stone. Bildene hans skiller seg virkelig ut fra mengden.Vakkert or what?

Tori Amos

toriamos

Liv Tyler

livtyler

Rose McGovan

rosemcgowan

ALLIMAGES © DAVID LACHAPELLE

Mange av bildene er for mange kanskje provoserende og inneholder mye nakenhet. Har ikke tatt med de verste her akkurat... Ta en kikk på mange av portrettene hans her.

Lachapelle er også rå på reklame!

Er så mange fantastiske bilder at jeg syns ikke man får helhetsintrykket her. Men ta en kikk på LACHAPPELLE STUDIO.COM og det vil du ikke angre på. Kan sitte der å kikke og kikke...Blir aldri lei;)

cmb

Mjau...

Grrrrr...

cmb

Elegant frue

Er det bare meg, eller er denne damen ALLTID elegant?!

ny6

ny4

ny5

ny2

utsikt

Også har hun former til og med. Sjekk den kroppen! (sikkert litt retusjert, men allikevel)... Alt i alt er Marcia en dame med utstråling og eleganse, også har hun NYDELIG hår...

I kveld skal jeg sitte benket foran TV med Desperate Housewives. Bree (Marcia Cross) er en av mine favorittfruer i denne serien. Har fulgt tålmodig med på disse fruene på TV 2 fra begynnelsen, og er ikke gått lei enda. Ser du på Desperate Housewives i kveld?

cmb

Endelig litt trening

rkenI kveld har jeg vært på magedans-time igjen. Første gangen etter jul. Deilig å være i gang igjen! Selvfølgelig hos Helene Skaugen i Studio Orient som er Norges største magedansstudio. Hun er så utrolig flink, og nå skal hun lære bort en oriental-koreografi på 14 uker...

Dette var virkelig en oppvikker, jeg har nemlig følt meg litt slapp i det siste... Klarte å forsove meg i dag og var ikke på jobb før 09.30! 

Vet ikke hvem damen på bildet her, men syns det var litt idyllisk. Dessuten så er turkis er en av favorittfargene mine. Har så lyst på en sånn drakt, men de fineste koster mange tusen kroner.... Har faktisk gått barbeint i Sahara selv for et par år siden. En meget spesiell opplevelse... (Hun damen er vel sikkert i Sahara, eller hva?)....

 

Har du vært i ørkenen før? Eller har du sett magedanserinner i f.eks Egypt eller Tyrkia? 

 

Må slenge på et klipp av Helene Skaugen i dette innlegget også;) "Tales of the Sahara"

Natta;)

cmb

Bite Me...

Lekt meg litt i polyvore igjen, og her er en av resultatene....  Selvfølgelig vampyr-innspirert, haha...Red twilight

I går så jeg på nok en vampyr-film. Nemlig The Lost Boys fra 1987 som tilfeldigvis gikk på canal+... LOL...finnes det noe mer 80-talls? Sjekk ut traileren her hvis du ikke har sett den:

 Follow my blog with bloglovin´

cmb

Jentekveld og skøyter i bakrus

I går hadde jeg det utrolig festlig! Hadde besøk av en venninne som bor i Liverpool, men som nå er i Norge en tur. Vi skravlet, drakk og lo og lo. Har ikke ledd så mye på lenge! Egentlig hadde vi tenkt oss ut på byen, men plutselig var klokka for mye til det, så vi ble likesågodt hos meg. 

img9387 img9389

img9390 img9391

Har du noen gang ledd så mye på vorspiel at du har glemt å dra på byen?

Men i dag da Theodor (mannen min) spurte om jeg skulle være med gutta på skøyter, kunne jeg ikke si nei! Så vi sto klare kl. 11.00 hos en kompis for å gå til et tjern i Lillomarka. Elsker å stå på skøyter! Selv i bakrus. Og det hjalp faktisk med all den friske lufta! Ekstra herlig er det å stå på skøyter i marka med skogen rundt seg;) Eneste minus er at man må måke isen som heldigvis gutta tok seg av;)

megsk

Skal ut i frisk luft og stå på skøyter i morra også!

Liker du å stå på skøyter?

 

cmb

 

Har ingen idéer

Dermed orker jeg ikke blogge i dag... Utrolig hvor gøy å bare ta bilde av en tom Cola-flaske...flask2

flask

cmb

Buddha og bestevenninne

Thailandsk Buddha som jeg kjøpte til bestevenninnen min, Ingvild i Thailand. 

buddah2

Vi var på Stockfleth's og tok en kaffe i går, og da hadde jeg ikke møtt henne siden før jeg reiste til Thailand! Dvs. jeg traff henne sist i august! Sånn er det å bli voksen sier jeg bare. Før så hang vi sammen hele tiden, og det gikk ikke en uke uten at vi traff hverandre. Hun er en jeg kan fortelle alt til, og hun var også den eneste venninnen som visste at jeg skulle gifte meg i Thailand. Men selv om vi i perioder ikke møtes like ofte som før så vet jeg alltid at vennskapet vårt alltid består!!!!!

buddahr

Bildet er fra Tiger cave temple hvor vi måtte gå 1237 trappetrinn for å nå toppen av fjellet. Skal si det var tungt i varmen, men det var virkelig verdt det. En av mine største opplevelser.


Jeg kan ikke så mye om Buddhisme, men det jeg vet er veldig bra ting, og hvis jeg måtte valgt å konvertere til en religion, måtte det vært denne.

Buddhister påtar seg å følge disse fem grunntankene for etisk livsførsel:

Jeg avstår fra å skade levende skapninger (drap, vold).
Jeg avstår fra å ta ting som ikke har blitt gitt meg (tyveri).
Jeg avstår fra seksuelle utskeielser, eksempelvis seksuelt misbruk.
Jeg avstår fra ukorrekt bruk av tale (lyve, frastøtende språk, baktaling, tomt prat).
Jeg avstår fra rusmidler som forkludrer sinnet og resulterer i likegyldighet.


Disse levereglene skal ikke forstås som en plikt som man påtvinges av andre, men som et løfte man gir seg selv, i kjærlighet til andre. De er altså ikke plikt-etiske bud, men sinnelags- og konsekvens-etiske retningslinjer.

cmb

New moon og stalker

newmooncoverVar og tittet på Oslo City i stad, og der opplevde jeg noe ubehagelig.... En mann fulgte etter meg. Og da er jeg ikke bare paranoid. Først tenkte jeg: Dæven, han har jeg sett mange ganger i dag.. Og plutselig stod han bak meg i neste butikk også, og smilte! Jeg kikket surt tilbake, men han ga seg ikke. Han fulgte etter meg i flere butikker, og gikk fram og tilbake utenfor mens han kikket inn. ER DET MULIG?!!?? Noen er sjuke i huet, og skjønner ikke et hint. Heldigvis er det mange mennesker der inne, men passet på at jeg ikke så han da jeg tok banen hjem. Ble rett og slett litt redd jeg, men fikk heldigvis ristet han av meg til slutt....

Noen andre som har opplevd å bli stalket?

Fikk også tak i NEW MOONoppfølgerboken til Twilight. Leste den første på norsk, og angrer ikke for at jeg kjøpte nummer to på engelsk... Så nå skal jeg kose meg fram til Desperate Housewives begynner.

cmb

Vil du ha seks?

lattartimgKlarte jeg å spørre damen på Kaffebrenneriet om i stad, og det kan jo misforstås.

Slik foregikk samtalen omtrent: "46 kroner, da"... Jeg ga 100, og hun spurte om jeg hadde 1 krone. Etter en liten pause sa jeg:  "Vil du ha seks?".....(alle som stod der kikket opp)..... "Eeeeh, kroner..."  fortsetter jeg. Og det ville hun;)

cmb

En ny start....

meggulDet er klart for en ny mandag... og et nytt år. Selv har jeg bestemt meg for å gi meg selv en ny start i dag. Både når det gjelder matvaner, og andre ting. Føler at alt bare er kaos. Så i dag blir det rydding, og noen telefoner jeg skulle tatt for lengst (utmelding av bokklubb.o.l). Nå skal det bli system på sakene!

Det har blitt litt mye av det gode når jeg hadde fri. Har liksom bare tatt en pause fra alt. Også har jeg vært syk siden nyttårsaften, så jeg har ligget alt for mye på sofaen..... Nå er det OPP OG HOPP!

Har ingen spesielle nyttårsforsetter, men her er hvertfall ett; IKKE BRUKE PENGER JEG IKKE HAR! Det er mulig kredittkortet mitt blir klippet i to i nærmeste fremtid. Føler at jeg ikke har noe orden på ting når jeg kjøper ting på kreditt. Så nå er det slutt!

Har også planer om å danse ræva av meg dette nye året. Slutte med den treningen jeg syns er kjip, og heller konsentrere meg fullt og helt om det jeg elsker; nemlig MAGEDANS!

Noen flere som føler at de trenger en ny start?
cmb

Fuskepels

vestSom nevnt tidligere er jeg veldig glad i alt mulig med fuskepels.... Derfor ble jeg veldig glad da jeg fikk denne vesten fra Bik Bok til jul av min kjære storesøster. Var den ikke kul? Den er laget av imitert skinn og fuskepels. Eneste som er kjipt er at det er så kaldt ute nå så jeg klarer ikke gå ut uten boblejakke. Har brukt den en gang da. Går greit når jeg kjører bil og sånn. Gleder meg til det blir litt varmere....

Men for at jeg skal bruke det MÅ det være uekte pels. Har skrevet litt tidligere hva jeg syns om ekte pels i dette innlegget: Mord for mote. Blir kvalm av tanken på å kle meg i pelsen av et dyr. Det er rett og slett unødvendig.

Hva syns du om pels?

Liker du fuskepels?

cmb

The Forbidden Fruit Tastes the Sweetest

parfEtter tips fra Victoria (rosalipgloss.blogg.no) fikk jeg vite at det nå også er kommet en parfyme som tiltrekker vampyrer;)

Nemlig en Twilight inspirert parfyme. Når og hvor den selges er jeg ikke sikker på, da de nettsidene jeg har sett med den bare sender i USA, men den kommer vel snart til Norge.

Selv ble jeg akkurat ferdig å lese denne populære boken i går. Tok ikke lang tid for meg å lese denne;) Likte den kjempe godt, men må si jeg merker at jeg begynner å bli voksen. Savner nemlig litt voksen-ting, hehe. Favoritt-serien min på TV er jo True Blood♥, og den er hakket mer brutal enn Twilight. Men alt i alt så likte jeg leseropplevelsen. Må nok lese oppfølgerne også. Da blir det nok på originalspråket, siden denne oversettelsen var langt fra perfekt.... parfy

 

 

 

 

Minner forresten denne parfyme-flasken deg om noe? Vil si den minner meg mistenkelig mye om Nina Ricci sin parfyme Nina. Vakker flaske uansett da. Bare ved å se på flasken er jeg sikker på at den lukter kjempegodt! Jeg med min parfyme-dilla skal absolutt ha denne;)

 

 

cmb

 

Twilight...

visbildeservletMin kjære er på XXL og kjøper seg spinningsykkel, og jeg med mitt ræva immunforsvar har selvfølgelig fått feber og forkjølelse. Vi har kost oss masse med hjemmelaget pizza i kveld, selv om jeg ikke spiste så mye. Men  imens Theodor er vekk, koser jeg meg med denne boken; Evighetens kyss, eller Twilight som den er originaltittelen. Utrolig bra bok, som jeg snart er ferdig med. Anbefales♥ Men merker jeg burde lest den på originalspråket, da ikke alt er perfekt oversatt. Men sånn er det bestandig;)

Denne boken handler jo nemliig om en av mine store besettelser; nemlig VAMPYRER. Dette er en tenåringsbok, men det gjør ingenting for meg. Er jo en tenåring innerst inne fortsatt;) Gleder meg til å se Twilight på kino...

Tidligere innlegg som har noe med vampyrer å gjøre:

Kunne du falt for en vampyr?

True Blood

Dublin here I come og Bilder fra Dublin (Bram Stoker bodde her)

 

cmb

 

Sparkly dresses

Stjernene liker å skinne i høytiden....

slide1368slide3192

slide4192slide5183

slide6175slide8162

slide10137slide9160

Selv liker jeg best nr.1 Eliza Dushku sin og selvfølgelig Sarah Jessica Parker sin;) Syns også den helsvarte langermede Rachel Weisz sin var stilig. Er veldig glad i litt kortere kjoler for tiden, men hvis jeg skulle på galla ville jeg nok valgt Aguilera sin.

Hvilken kjole liker du best?

cmb

Tester kamera....

stjerne3 stjerne2

stjerner

lysestake

hedda2

hedda

hedda3

fisk

Blir nok mer testing etterhvert. Dette var bilder jeg tok med en gang jeg kom hjem, og det er ikke så mye interressant å ta bilde av her;P Den jeg har mest lyst å ta bilde av; lille Hedda hund hater jo å bli tatt bilde av....

cmb

 

 

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv