januar 2011

Baby outfit

Kan jeg kalle Emma en baby lenger mon tro? Føler at hun er litt større enn som så:) Men her har dere uansett Emma's antrekk for gårsdagen. Bestefar hadde bursdag, og da måtte hun pynte seg litt. Emma gikk i behagelig og søt tunika med bukse til som hun har arvet. Og selvfølgelig i lilla som er Emma's favorittfarge, hehe.

Har kommet hjem for å legge seg, så litt trøtt i trynet, og litt luesveis:)

Men Emma er aldri for trøtt til å tøyse litte grann, og lage lure ansiktsutrykk;)

Vi var på "pølsefest" i går hos faren min som hadde bursdag, og det var jo selvfølgelig Emma veldig glad for. Emma elsker pølse i lompe, og spiser en hel en alene. Nesten like mye som mamma'n som har maksgrense på to pølser. Da er jeg alltid stappmett, så jeg skjønner ikke hvordan små barn klarer å spise så mye jeg! Emma koser seg alltid hos bestefar, og var skikkelig i farta i går;-)

Nam nam:)

Har dere hatt en fin helg da? Nå er Emma i barnehagen og leker, så nå skal jeg kose meg med en latte fra kaffemaskinen og litt lunsj. Ha en fin mandag!

Mammaklær

I går måtte jeg ta ut alle buksene av skapet mitt... De får jeg nemlig ikke brukt på en stund. Godt man har tights! Så nå er det opp på loftet og finne fram mammaklærne igjen. Eneste som er litt kjedelig er at mesteparten av mammaklærne mine er sommerklær, så jeg lurer på om jeg må gå til innkjøp av noen langærmede topper hvertfall. Syns de har noen fine Mama licious-topper på Nameit.com.Onepiecen har kommet mye til nytte i heimen i det siste for å si det sånn. Men man trenger jo egentlig ikke å se ut som en dass selv om man er gravid... Man kan finne klær som både er behagelige og fine. Ubehagelige klær+gravid hører hvertfall definitivt ikke sammen...

Tips meg gjerne om butikker/nettbutikker med fine mammaklær!

Update

Hei folkens! Lenge siden jeg har blogget nå. Koselig å se at det uansett er mange som titter innom her hver dag. Kan jo fortelle litt hva som har skjedd her i det siste da. For det første har jeg blitt 100% sykemeldt, og bekkenet blir bare verre og verre. Men jeg tar det med godt mot, og prøver å lytte til hva kroppen orker. I dag er jeg forresten 18 uker på vei allerede!

Lille Emma trives i barnehagen, og har blitt riktig så populær. Når jeg leverer henne om morgenen, så blir hun omringet av de andre barna som vil leke. En av de små guttene sier "Emma, Emma, Emma" når hun kommer og klapper henne på hodet og gir henne klem. De er så søte disse små. De fleste i barnehagen er under to år, så de er ganske jevne i alder. Nå er Emma litt mer med også etter at hun har begynt å gå!

Emma før hun skal i barnehagen en morgen denne uka. Blir aldri ferdig med å kle på henne for hun skal opp og stå og gå hele tida! Er hun ikke søt den "one piecen" i ull fra Stilongs?

Emma var forresten hos barnelege og tok masse prikker på armen for å sjekke allergier denne uken. Det likte hun ikke! Og lille Emma var lille frøken sosial hos barnelegen. Hun gikk til døråpningen på venterommet hver gang det kom nye folk for å ønske de velkommen med et "Hei". Ellers skulle hun jo prate med alle som var der, og gå bort til de forskjellige kontorene for å titte inn. Litt slitsomt å gå etter henne hele tida, for nå begynner hun å bli rask!

Ellers så har jeg både fått den nye macen min (har ikke photoshop ennå:(), og barnevogna. Totalpris på TFK twinner twist duo vogna+ 1 hardbag og adapter ble litt over 6500 kr. Nå har jeg fått regningen fra tollvesenet også så nå er det ingen flere utgifter. Ikke ille da den koster nærmere 10500 kr på Barnas Hus. Skal ta bilde av vogna når jeg får tid:)

Ha en flott helg, alle sammen:)

Null energi...

Derfor lite blogging fra denne kanten for tiden. Sliter med så godt som konstante smerter i bekkenet og null overskudd til noen ting! Er såvidt jeg orker å ta meg av Emma etter jobb, og trening av bekkenet som jeg egentlig skulle ha gjort, har jeg hvertfall ikke ork til! Heldigvis har jeg en snill og hjelpsom mann som gjør ting når jeg ikke klarer å reise meg opp. Men dere skal nok høre mere fra meg snart, håper jeg... Ha en fin mandagskveld alle sammen!

Noen som kan anbefale bekkenbehandling  i Oslo hvor det er mulig å få ledig time?

17 uker på vei og babynavn!

Tiden flyr avgårde når man har et barn fra før av, det skal være sikkert. Nå er jeg 17 uker på vei allerede, og skal snart på ordinær UL. Bortsett fra bekkenløsningen, så har jeg ikke rukket å tenke ordentlig på at jeg er gravid en gang. Håper, håper at vi får vite om det er en jente eller gutt som ligger der inne. Vi fikk jo bare vite 80% sikkert da jeg skulle ha Emma. Så det ble mye offwhite tøy på henne i begynnelsen.

Hvis vi ikke får vite kjønn, så tror jeg ikke vi kommer til å klare å finne noe navn! Syns det er ekstremt vanskelig denne gangen. Emma var vi jo enige om fra jeg var 3 måneder på vei forrige gang. Men nå, så er det mange vi kjenner som har "tatt" navn vi liker allerede... Ikke vil vi at babyen skal få et for spesielt navn heller. Syns noen tar litt av på det området nå til dags, også tenker de ikke på at det kanskje kan bli vanskelig for barnet å vokse opp med et så spesielt navn.

 

Sånn ser det ut ca. når man er 17 uker på vei. Barnet er ca. 17 cm i full lengde, og veier ca. 180 gram. Selv om babyen er liten, så kan han/hun faktisk til og med suge på totten! Litt rart å tenke på. Nå kjenner jeg bevegelse der inne hver dag, men kjenner ikke spark utenpå magen ennå. Babymagen min begynner å se litt mer gravid ut også. Nå er det ikke bare flesk der lengre, haha:-)

Sånn, det var en liten oppdatering fra meg. Ellers har jeg ennå ikke fått macen min, så derfor er det lite personlige bilder på bloggen for tiden. Klarer såvidt å blogge fra denne pcen her:) Lille Emma er syk igjen med høy feber, og hoste. Hun var en dag tilbake frisk i barnehagen før hun ble syk igjen. Så det er ikke bare bare å gå gravid mens man har en liten en fra før av. Tenker naturlig nok mest på hun som er utenfor magen, som er syk og ikke har det bra og gråter "mamma" for å få trøst. Stakkars lille Emma min <3 Håper hun blir frisk fort.

God helg alle sammen!

Vintersko til de aller minste...

Nå da lille Emma har begynt å gå, så må hun jo ha noen ordentlige vintersko også... Emma hadde et par, men de fikk hun ikke på seg. Jeg tror jenta vår er høy over rista (som sin mor), og da er det ikke alle skomodeller som passer selv om de er store nok i lengde. Så det var ikke så lett å finne sko til lillemor. Vi prøvde litt forskjellig, og endte opp med noen fra Viking. Rett og slett fordi det var de hun fikk på seg! Sko til de minste er ganske dyrt må jeg si, men det er viktig å ha gode sko som holder de små føttene tørre i barnehagen! Og et lite tips: nå var det 30% rabatt på barnesko på Skoringen.

Slik ser de ut. Lilla og fine.. Emma er så fin i lilla!

Emma var så søt der hun stabbet rundt med de nye skoene sine:) Hun må nok øve litt på å gå i så store klumpete sko...

Hva slags sko har du til din lille?

Barnevogna er bestilt!


Det ble en TFK Twinner Twist Duo bestilt fra den tyske nettbutikken kiddies24.de. Dette var den eneste fargen de hadde på lager (bortsett fra hvit), men vi syns den var fin vi. Hadde egentlig lyst på den som var litt lysere (bilde lengre ned på bloggen), men denne her var neimen ikke verst den heller. Nå satser vi på at alt skal gå knirkefritt med bestillingen.

Har vært i kontakt med de i Kiddies24.de på mail, og de virker veldig serviceinnstilte hvertfall! De gjør det også enkelt for nordmenn å bestille da det er mange norske som kjøper derifra. Hittil har jeg betalt mellom 5000-5100 kr for barnevogn, hardbag og adapter til hardbag og frakt. Den tyske momsen (19%) ble trukket fra, og når vogna kommer får jeg en regning på norsk moms (25%), og postens fortollingsgebyr (200 kr ca). Det skal ikke være noen utgifter jeg har glemt da? Barnevogner er nemlig tollfri vare. Hvis jeg regner riktig så blir prisen rundt 6500 kr totalt (det er jo det folk selger den for brukt her), og det er neimen ikke ille når man måtte betalt 10500 kr for det samme i Norge!! Regntrekk o.l har jeg ikke bestilt, for da ble det så dyr frakt siden det måtte sendes i to pakker. Men jeg har inget hastverk og kan bestille det senere eller evt. kjøpe brukt:) Dere får uansett oppdatering når jeg har fått vogna!

Det er mye å spare på å importere barneutstyr. Les mer i denne artikkelen fra Dine penger.

Hva syns dere om vogna da?

Endelig...

Nå "får" jeg snart ny mac. Vi bestilte den i går, så nå er det bare vente, og forhåpentligvis kommer den i løpet av uka. Og da skal jeg love dere at det blir mer blogging!! Det har blitt veldig lite etter at macbooken min gikk åt skogen, og jeg klarer virkelig ikke å sitte på den virusinfiserte pc'en til mannen min. Og på jobben har jeg ikke tid til å blogge (ups, hva gjør jeg nå da? he he). Uff og æsj... jeg bestemte meg for at jeg aldri skal ha pc igjen nå da jeg har måtte bruke det. Jeg har brukt mac i mange år, og kommer aldri, aldri til å gå tilbake til pc.

Snart har jeg en slik en i steden:

Det ble stasjonær iMac denne gangen. Tenkte det var like greit, siden jeg sjeldent har med meg macbooken min noe sted uansett. Kan jo hende jeg får fikset den på en eller annen måte også. Det kapittelet er ikke helt lukket enda:)

Once you go mac, you never go back!

Bestille barnevogn fra Tyskland?

Jo mer jeg leser om søskenvogna TFK Twinner Twist Duo, jo mer har jeg lyst på den. Jeg kommer nemlig til å bruke søskenvogn mye i permisjonsåret mitt. Problemet er bare at jeg syns denne er sinnsykt dyr her i Norge. Så nå vurderer jeg å enten bestille den fra Tyskland, eller rett og slett ta en helgetur et eller annet sted og kjøpe den. Man kan nemlig spare mange tusen kroner på å kjøpe den i et annet land! Toll sier du? Nei, da. Barnevogn er faktisk tollfri vare. Men norsk moms på 24% må man selvfølgelig betale. Også har jo posten Norge egne gebyrer for fortolling. Akkurat hvor mye dette er husker jeg ikke nå. Hvis man vil slippe de, så er det enkelt å bestille varer til postkontor i Strømstad f.eks også. Uansett, så sparer man mye, og man kan få en helt ny vogn til lavere pris enn de blir solgt for brukt her i Norge.Fin, praktisk og ikke minst god og trille er hva jeg har hørt om denne vogna.

Satser på at dette er en søskenvogn vi kan ha en stund, men før vi bestemmer oss helt så skal vi bort på Barnas Hus og prøve den med Emma. Jeg har jo ikke testet den i "real life", og må også se hvor lang bagen er. Kan jo hende neste mann er like lang og tynn som Emma;)

Men, det jeg skulle fram til: Gi meg dine tips med nettsider i utlandet hvor jeg kan finne vogna! Vet den er billigere i både Tyskland og Nederland, men kan ingen av språkene, så jeg syns det er vanskelig å finne en nettbutikk som sender til Norge. Vet at flere har kjøpt den på kiddies24.de, men der er det utsolgt så ofte. Ellers vet jeg om bikeshopp2000.de, men skjønner lite av den nettsiden.

Fortell meg gjerne om dine erfaringer!! Både med vogna og kjøp i utlandet.

Macbooken funker ikke

I går da jeg var på blogg.no (faktisk), så hang macen min seg opp. Jeg måtte slå den av til slutt, siden jeg ikke fikk gjort noen ting. Men nå går den desverre ikke på igjen. En tom skjerm lyser mot meg når jeg prøver å få den på.

Sånn ser den ut.... Syns det er rart den ikke fungerer.

 

Nei da. Fullt så ille er det ikke...

 

Hvordan skal jeg klare meg uten den?! Heldigvis har jeg backup av det viktigste (bilder av Emma osv.), men ikke alt jeg har laget i photoshop og illustrator for eksempel. Hva skal jeg gjøre???? Jeg takler ikke å bruke pc, og har ikke brukt det på mange år. Men nå må jeg kanskje... En gravid kvinne kan lett bli aggressiv av sånt. Jeg er avhengig av macen min og bruker den hver dag. Skal prøve å starte den med programvare-cden i dag og se om jeg får den i gang igjen. Hvis noen som er litt tekniske her kan tipse meg om hva som er galt med den, så rop ut!!

Pervofanten

"Vil du være vennen min, så kom å gi med snabelen din", lyder det så fint i én av Fantorangens mange viser. Små barn tenker heldigvis ikke koffert, men det gjør jeg! Moren hans er en sjimpanse, og faren en elefant (eller var det omvendt?). Da Fantorangen fortalte dette på TV, så kom det hvertfall fra søsteren min; "Okei... det der var vel litt vel perverst vel?" Så jeg er nok ikke det eneste som syns at han er litt tvilsom:) Lurer på om det er noen voksne i NRK som har hatt det utrolig morsomt mens de har skrevet dette her? Ja, ja... barna liker han hvertfall, og Emma elsker det lille oransje krapylet. Sikkert fordi han er så forbaska "snibel snabel snubel-glad" hele tida;)

Er ikke bitter på Fantorangen altså, men det irriterer meg at jeg får sangene hans på hjernen!!

For en stund siden, så lurte jeg på om Fantorangen fantes på dvd, siden det er han Emma liker best på barne-TV, også fant jeg ut at man kan se klipp på NRK Nett-TV hvis du klikker HER.

Å ha lyst på noe, men å ikke vite hva...

Ja, overskriften sier vel sitt. Sånn hadde jeg det i så godt som hele forrige svangerskap, og sånn har jeg det nå. Det er vel en av grunnene til at jeg ikke la på meg så mye forrige gang tror jeg. De tingene som jeg til vanlig elsker å ha som lørdagskos; som potetgull og sjokolade... ja, de smaker ikke så godt lengre. Og middagene jeg liker er heller ikke så gode lengre. Kjøtt spiser jeg kanskje litt for lite av for tiden, og jeg har mye heller lyst på fisk! Når mannen min skal handle middag for eksempel, så kan jeg nevne en ting jeg tror jeg har lyst på, men allikevel blir det feil når jeg skal spise det... Matlysten er ikke helt på topp for å si det sånn. Men jeg vet at jeg har lyst på noe... men hva?

I går da min kjære skulle løpe bort på Joker å kjøpe noe filmgodis til meg, var det eneste jeg fikk lyst på "lovehearts", og da ble det det da:)

Disse er det forsåvidt mange som bruker mot halsbrann i svangerskapet, men jeg må si at jeg syns Gaviscon hjalp mye bedre:)

Noen flere som har det sånn?

Søskenvogn - hvilken er best?

Siden vi blir enda flere her til sommeren, så må vi begynne å tenke på søskenvogn. Ennå vet jeg ikke helt hvor ofte, og når vi kommer til å bruke den, så derfor er ikke valget så lett. Fra før av, så har vi en Simo Kombivogn, og en reisetrille (som er veldig kjekk på sommeren). Så en ny enkel bagvogn trenger vi egentlig ikke. Men jeg tror nok ikke Emma skal gå fulltid i barnehage når jeg er i permisjon, så da må jeg jo ha med meg begge to på tur! Men jeg vil gjerne ha en vogn som jeg kommer inn i butikken med o.l. Vet at søsteren min hadde problemer med slikt den gangen tvillingene hennes var små. Men det er noen år siden (de er 13 år), så kan hende butikkene har blitt litt mer rullestol/barnevogn-vennlige siden da.

Det er en jungel av søskenvogner der ute, og den er MYE vanskeligere å finne fram i enn i enkeltvogn-jungelen. Her er noen av de vognene jeg har sett litt på:

  • TFK twinner twist Duo har jeg hørt mye bra om. De fleste som har den sier at de er kjempefornøyde med den. Den kan brukes med både bag og sportsdel samtidig, noe som er perfekt for aldersforskjellen mellom Emma og den nye babyen. Også kan ryggene legges ned uavhengig av hverandre. Men den er bred som de tradisjonelle søskenvognene pleier å være, og kanskje ikke så lett å komme seg fram med på trange steder. Men uansett skal den visst være lett å manøvrere med det svingbare forhjulet. MEN, den er dyr. Pris: 8399 kr på Barnas Hus. Hardbag må kjøpes utenom til 1899 kr. Så totalt blir dette en veldig dyr vogn hvis man ikke kjøper den brukt, på tilbud eller i Sverige f.eks.

  • Phil and Ted's søskenvogner har den praktiske greia at den ikke er bred siden det ene barnet ligger bak det andre. Så den er nok veldig kjekk å komme seg fram med i butikker og sånt. Men jeg liker ikke helt at den ene ungen må ligge under der uten oversikt. Den er sikkert kjekk til korte turer, men ikke hvis begge skal sove barna skal sove? Og får babyen luft under der forresten?? Hjulene ser solide ut, og jeg tipper den er både lett og god og trille. Selve vogna koster mellom 4500-5000 kr, og søskensetet ca. 1800 kr. Skal man bruke den til det formålet jeg skal, så måtte jeg kjøpt softbag i tillegg. Og den er jeg usikker på prisen på.  • Også har vi en med som kan brukes i mange 16 forskjellige kombinasjoner her da; Baby Jogger City Select. Kan brukes med bilsete, og også som enkeltvogn til ett barn. Jeg liker at denne ikke er så bred, men allikevel så ligger/sitter barna som i en vanlig vogn. Også med denne som Phil og Teds er det er lettere å komme fram rundt omkring. Utenom de små forhjulene, så er dette min favoritt. Skulle gjerne hatt noe liknende denne med mer solide hjul! Enkel vogn uten søskensete koster 5999 kr på babycare.no og vognbagen 2999 kr på samme sted.

Se så morsomt det ser ut for barna å sitte mot hverandre for eksempel:

Ingen av disse vognene er spesielt billige, så jeg vet ikke om det blir noen av disse i det hele tatt. Vi ender sikkert opp med å kjøpe en i Sverige eller en brukt en.

Har du en søskenvogn å anbefale meg? Har du prøvd noen av disse vognene?

Salt og pepper

Denne salt- og pepperkvernen fikk jeg av jobben til jul:

Design by Norway Says for Muuto.

Jeg fikk opprinnelig den fargerike til høyre, men byttet med en kollega så jeg fikk den svarte i steden...  Den med fargene liknet litt for mye på lekene til Emma etter min smak. Og på juleaften så trodde faktisk mannen min at det var akkurat det den var;) Nå fikk jeg lyst på den hvite også, så har jeg én til salt og én til pepper. Men det spørs vel om jeg gidder å bruke 500 kroner på det. Er ikke så opptatt av å ha designting egentlig, men fint med noen innslag innimellom! Så derfor syns jeg det er helt greit å få sånne ting i gave, når jeg ikke ville prioritert det selv.

Hva syns dere om disse da? Hvilken farge ville du valgt?

Stakkars stakkars liten...

I natt våknet vi av at Emma satt og kastet opp i hele senga si.... Uffameg. Sengetøy, dyne og alt gikk rett i vaskemaskinen, og lillemor rett i dusjen. Dette er første gangen Emma kaster opp slik som dette. Og det ga seg ikke med denne ene gangen skal jeg si dere. Det er stunder som dette man virkelig setter pris på tisselaken!! Så i dag er pappa'n hennes hjemme med henne.

Bildet av Emma er tatt i oktober...

Først lurte vi på om hun hadde fått hjernerystelse. Hun falt nemlig og slo seg i panna i går kveld. Og det var ganske så hardt fall... Emma skader seg jo hele tiden selv om hun er en rolig unge. Lurer på hvordan det er med de virkelig aktive barna jeg da. De som løper rundt non-stop. De må jo slå seg enda oftere?

Ringte legevakten også til og med, men de mente det bare var å vente og se. Hvis formen var ok ellers var det ikke farlig. Damen der sa også at det skulle ganske mye til for at så små barn fikk hjernerystelse, og at de tåler veldig mye. Så det var jo beroligende. Så ringte vi til barnehagen, og fikk høre at det gikk skikkelig omgangssyke der. En av de ansatte hadde også fått det. Så mest sannsynlig er det omgangssyke.... Ønsker lille jenta mi god bedring jeg. Tenker på henne hele tiden her jeg sitter på jobben.♥

Svangerskapskontroll og litt shopping

Ja, i dag var jeg på min første ordentlige svangerskapskontroll i dette svangerskapet. Siden det har vært juleferie osv. så har jeg ikke fått gjort det før nå. Fikk høre hjertelyden til det lille nurket også, og det er alltid beroligende♥. Legen ga meg 40% sykemelding, så vi får håpe det hjelper på bekkensmertene med litt kortere arbeidsdager. Kanskje jeg får litt mer tid og energi til å trene, som er ganske viktig for meg nå.

Etter jobb i dag måtte jeg bare innom noen butikker som jeg gikk forbi. Fant en billig topp på Cubus som jeg får plass til magen i. Må vel bare innse at jeg ikke ser så stilig ut i vanlige klær for tiden. Akkurat det hater jeg med den perioden her. De fleste gjetter nok bare at jeg er litt feit, hehe. Den kosta bare 99 kroner, og det er jo salg overalt nå så jeg! Farlig...

Og siden Nespresso har butikk i byen, fikk jeg kjøpt meg litt kaffe til maskina også:) Veldig praktisk! Også passet det veldig bra at ARK ligger rett ved siden av, så jeg fikk kjøpt bok nr.4 i True Blood-serien. Ble nemlig ferdig med nr.3 på vei hjem i dag. Så nå gleder jeg meg til å begynne på den. Klarer ikke å legge fra meg den serien altså! VELDIG spennende. Og ikke nok med det, så lå Id foundationen jeg venta på i posten da jeg kom hjem (150 kr på ebay, bra kjøp!;)).

Men, men... Nå skal jeg prøve å følge med litt på Gossip Girl, som jeg ser på litt innimellom:)

Barnehagetøy i julegave

Emma var så heldig og fikk masse klær til jul. Her er noen av de plaggene som hun skal bruke i barnehagen;

To vinterdresser til neste år! Det var vi kjempeglad for, og det er penger spart for oss som da kommer til å ha to bebiser i hus. Den ene er fra Norheim, og den andre er testvinner fra Coop Obs!

Hel ulldress og to fleecedresser. Alle disse kan hun bruke nå selv om de er litt store. Det er jo bare bra, så kan hun ha de en stund.

Ulltøy får man aldri nok av! Den rosa ulldressen kan nok Emma bruke neste år. Strømpebuksene på bildet er kjempekjekke. De er i ull med antiskli. Du får kjøpt de HER. De lilla ullbuksene er fra Cubus, og det hvite ullundertøyet fra H&M.

Ja, det var noen av Emma's julegaver. Ikke de beste bildene, men. De fleste av plaggene ble jo lagt til vask med en gang. Syns hun fikk utrolig mye fint, og det er så kjekt når det er klær hun får brukt masse.

Ja, nå skal jeg stryke på noen navnelapper på noe av Emma's tøy så det ikke blir borte i barnehagen! Etterpå skal jeg... legge meg? Trøtt, vondt og sliten og gravid ja...

Bassengtrening for gravide?

Noen her som har drevet med det? Nå har jeg så store plager med bekkenet mitt allerede at jeg må finne på noe sånt. Tenker også på gravid-yoga, men vet ikke hvor lurt det er for ei som har vært på yoga to ganger i løpet av livet... Hvor har de slik bassengtrening i Oslo forresten? Noen som vet om man får det gratis med rekvisisjon fra legen??Skal til legen i morgen, så jeg får vel høre litt med henne også:)

Kosestolen til Emma!

Emma fikk en rosa, skikkelig prinsessestol til jul av sin tante, og hun elsker den! Om morgenen sitter hun og koser seg der med tåteflaska si og Mikke's klubbhus:-) Veldig kjekt når mamma'n må ordne andre ting.

Tror stolen er kjøpt på Ekstra Leker forresten...

Stolen går an å dra ut sånn at man kan ligge i den slik som på bildet. Veldig praktisk. Emma har lagt seg ned der og holdt på å sovne i den opptil flere ganger. Hun har blitt kjempeglad i kosestolen sin!

Og her leker hun "titt tei" ... Noe hun har begynt med i det siste. Plutselig går hun rundt med koseteppet sitt over hodet og sier "titt tei" (eller prøver å si det hvertfall, noen ganger er det tittit, tittæ osv.). Og for en liten jente som ikke kan gå ordentlig i utgangspunktet så er det ikke så lurt å ikke se noe. Emma fikk erfare det da hun gikk på bordet stakkars...  Lille snuppa vår. Blir litt knall og fall for tiden. Emma vil så gjerne gå selv, men er fortsatt litt skeptisk og ustødig med en gang hun ikke holder seg i noe. Tror hun rett og slett er litt redd for å falle?

Ja, ja det var alt fra meg i kveld. Håper alle har hatt en flott start på det nye året:)

Enda et nytt år!

I går var  vi som nevnt hos min storesøster og feiret det nye året som skal komme.. Et år med mye forandringer for min del... Tenk at vi skal få enda et nytt familiemedlem! Også fyller jeg 30 om noen måneder også...Iiiik ;)

Vi spiste nydelig kalkun (Emma også selvfølgelig), og koste oss kjempemasse. Niesen og nevøen min var der (tvillinger på 13 år), og såklart samboeren hennes. En gravid og trøtt dame holder ikke ut like lenge som andre folk, så jeg måtte ta meg en hvil før fyrverkeriet. Er jo så trøtt hele tida, og bekkenet gjør vondt omtrent hele tida det også... Emma hadde det gøy hun selv om hun la seg klokken åtte. Hos tante fikk hun kose med både marsvin og undulat, og stjålet seg en pepperkake som stod i en bolle på bordet. Lille frekkasen vår;) Hun våknet ikke av fyrverkeriet heller, selv om det smalt som bare det ved husene rundt. Fyrverkeriet kikket vi på på verandaen deres i andre etasje, hvor det er god utsikt. Her er noe av det fyrverkeriet som blir sendt opp av bydelen, og det er det som er finest å se på!Fint ikke sant? Hadde dere en fin nyttårsaften da? Og har du noen nyttårsforsetter? Jeg har ingen... bare planer som jeg håper på å realisere for en gangs skyld. Er veldig flink til å planlegge og drømme uten å gjøre noen ting, og det skal det bli slutt på!

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits