GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits februar 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

februar 2009

Litt shopping

Kjempeglad for at korallfarge er så lett å få tak i på klær nå! Elsker slike farger;) Her er noen småting jeg kjøpte i stad:

topp

kleeeer

dall2

Den lange grå toppen er fra Vero Moda. Er helt avhengig av disse! Bruker de til alt;) Den korallfargede kjøpte jeg på Bik Bok. Den er mer knallfarge i virkeligheten... Dilldall fra Glitter og øredobber fra Vero Moda. Dilldall får jeg aldri nok av!

28318221234725445579n400

Vil du vite hvor mange som leser bloggen din?

Har du lyst på en sånn widget på siden av bloggen som jeg har, hvor det står f.eks 3 leser denne bloggen NÅ?
Da gjør du sånn her:

1. Kopier denne koden:
<!-- Start FastOnlineUsers.com --> <a href="http://www.fastonlineusers.com" mce_href="http://www.fastonlineusers.com"> <script type="text/javascript" src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=http://camillamaries.blogg.no/ mce_src=http://fastonlineusers.com/on4.php?d=http://camillamaries.blogg.no/></script> </a> leser denne bloggen N?</a> <!-- End FastOnlineUsers.com -->

DE TO STEDENE I KODEN HVOR BLOGGADRESSEN MIN STÅR LIMER DU INN DIN EGEN ADRESSE!

2. Gå til Design -> Rediger. Under Rediger stilsett har du en Widgets knapp på høyre side. Trykk på denne og lim koden inn her! Husk å lime inn bloggadressen din!

Voilà!
28318221234725445579n400

En av mine favoritter

Noensinne! 

Gleder meg til min fjerde Metallica-konsert den 17. juni:) God kveld folkens, nå skal jeg se på LOST og prøve å skjønne noe... eller Sawyer, hehe...

28318221234725445579n400

Bad Hair Day

Denne uken har jeg hatt bad hair day hver dag... HVORFOR ER DET SÅ MYE FUKTIGHET UTE?????? Vi som har krøllete/bølgete hår vet hva det vil si å ha bad hair day. Håret blir helt ustyrlig om vinteren. Må bruke glattetang hele tiden. Merker at det går utover humøret til og med. Jeg blir VELDIG bevisst på håret mitt og sjekker det i speilet hele tida. Å ha bad hair day kan faktisk ødelegge store deler av en dag for meg. Føler meg mindre attraktiv der jeg går med mitt fluffy hår. Nei, det gjelder å tre på seg en lue da. 

badbair

Jeg hadde til og med bad hair day i bryllupet mitt jeg. Prøv å dra til Thailand med krøllete hår sier jeg bare. Ingenting funket. Håret var helt vilt av luftfuktigheten etter ti minutter. Alt hadde vært mye lettere med glatt hår.... Dere vet ikke hvor heldige dere er.....

28318221234725445579n400

What to Wear?

pinup120På lørdag skal jeg på cowboy-fest av alle ting... Det blir sikkert ganske så harry, men morsomt. Må bare glemme fordommene mine når det gjelder noen typer musikk den kvelden så går alt bra. Dette er på landet, så det er jo ikke godt å vite hva som spilles, haha... 


Vet hvilke boots jeg skal ha på meg, men det er vel det. Noen forslag til hva jeg skal kle meg i? Og hvor får jeg kjøpt meg cowboyhatt? Har liksom ikke så mye erfaringer med denne stilen.....

Please hjelp meg!!!

28318221234725445579n400

Ny header...

Men kun foreløpig... Syns det egentlig er dritkjedelig å lage header til meg selv. Men jeg var drittlei av å se mitt eget tryne hver gang jeg skulle åpne bloggen, så noe måtte gjøres... Og det kjapt! Lagde bare denne fort i stad. Ble litt harry, men shit au. Men skal nok ikke ha den sånn... Blir kvalm av rosa i lengden også, hehe...Noen som har forslag til hvordan bloggen min skal se ut?

Den gamle headeren

bilde 1

28318221234725445579n400

 

Hipp hurra for fetetirsdag

Ja, for dagen i dag kalles faktisk fetetirsdag, eller pannekakedagen! Fetetirsdag er altså dagen før fasten begynner, og den begynner i morra (askeonsdag). Men så er det jo sånn da at vi følger jo bare de tradisjonene vi liker, så det blir nok ikke faste på mange nei! Men i dag skeiet vi hvertfall ut med pannekaker med blåbærsyltetøy...

pannekakerweb

Kanskje jeg skal prøve å "faste" på min egen måte? Dvs. Bare spise sunt? Går jo an å prøve, for jeg har faktisk nesten mistet godtesuget mitt helt av en eller annen grunn... Grunnen til at det ble pannekaker i dag er psykisk.... (fordi jeg syns det er veldig koselig), ja for jeg hadde faktisk mere lyst på ordentlig middag. Og det er uvanlig når det gjelder meg.....

Noen flere som blir med å "faste" fram til påskeaften?

28318221234725445579n400

Mandag og magedans

Har vært litt syk, så det har desverre ikke blitt mye blogging i helgen. Men nå er jeg klar for mandag og en ny start. Har spist litt for mye godis i helga og syns synd på meg selv, hehe. Men det rare er at jeg ikke har lyst på godteri i det hele tatt nå. Har fått helt smoothie-dilla, så jeg drikker det nesten hver dag:) Nam nam...

Men nå skal jeg endelig på magedans igjen, og håper jeg klarer å huske noe av koreografien sånn etter vinterferien. Magedansstudioet har nemlig opphold i skoleferier. Da avslutter jeg dette innlegget med en liten snutt av vakre Helene som er min magedanslærerinne, og gamle skolevenninne;)


En av mine favorittklipp av Helene på Youtube;) Fra Oslo oriental Dance festival i fjor... Og for de som lurer; dette er ikke vanlig arabisk magedans, men romaniinspirert.

PS. Vil du lære magedans, så har studioorient.no helgekurs i mars!
28318221234725445579n400

Kle deg som en Pinup

På nettsiden pinupgirlclothing.com har de alt mulig av retroklær og wannabe pinupklær.... Supersøte badedrakter, og supersexy kjoler. Og de sender til andre land enn USA. Riktignok er det ikke så billig, da men tror det er verdt det hvis man finner noe man virkelig liker. De fleste klærne finnes også i store størrelser.

Pinup Girl Clothing har også egen blogg som man kan lese her.

pinupgirlclothing20408068422

Me like♥

28318221234725445579n400

Må ha den, bare må ha den...

breakingdawn731111Har tidligere nevnt mitt avhengighetsforhold i å drømme meg bort. I det siste har jeg vært hekta på tenåringsbøkene i Twilight-serien, og nå har jeg kun den siste boka igjen. Noen vil kanskje si de er barnslige for en 27-åring, men hva med alle voksne som leser Harry Potter sier 
jeg bare... 

Har prøvd å få den forrige boka (Eclipse) til å vare en stund, men det er ikke så lett. Leser mest på bussen, og plutselig har jeg kjørt forbi jobben.... ja sånt skjer faktisk når jeg leser. I løpet av helgen må jeg bare få tak i Breaking Dawn. Håper jeg ikke blir skuffet. 

Har du lest Twilight-serien?

Noen som kan fortelle meg om Breaking Dawn var bra?

28318251234303314406n400


Rens luften

Akkurat nå kikker jeg på nettet etter saltstens lamper med salt fra Himalaya. Disse skal visst ha en rensende funksjon i tillegg til at de er dekorative og gir et koselig lys, og jeg har sett de flere ganger på Alternativ-messene, så nå vil jeg ha en også! De fins både som elektriske, og til telys, men jeg tror jeg vil ha til telys. Elsker telys! Har nesten en telys-fetisj, for jeg har egentlig alt for mange telys-holdere.... Mannen min lurer på hva jeg skulle med alle, men jeg prøver å forklare at DET ER KOSELIG!!!!! 

TIPS TIL GUTTA (ikke at jeg tror dere leser dette): Telys er også en viktig ting å ha for single gutter hvis de vil imponere når de får jentebesøk:o) De fleste jenter elsker telys!
slampsb
LITT OM SALTSTENSLAMPER: Saltkrystall-produkter kan komme fra ulike kilder rundt om i verden, men den fineste kvalitet salt kommer fra visse områder og gruver innenfor Himalayafjellene i Pakistan. 
Saltlamper er kjent for å gi:
  • Renere, ferskere og sunnere luft.
  • Redusere støv og andre luftbårende partikler, inkludert virus og bakterier.
  • Forminsker allergiproblemer.
Ps. Hvis du søker i google, finnes det en hau med nettsider, både norske og utenlandske som selger de.... 
28318251234303314406n400

Drømmer om å sove

Er bare dødssliten i dag, og føler meg rett og slett ikke bra. Men allikevel er jeg på jobb.. Juhuuu. Gleder meg til å komme hjem og sove. Drømmer bare om å sove akkurat nå. Men snart er det helg! I morgen er det fredag, favorittdagen min! Klarer vel å holde ut en time til her eller hva?
meg
Sjekk det trøtte trynet:)

Åh, det snør jo hele tiden også! Syns ikke det er en bra ting. Tenker på alle de stakkars dyrene i skogen som sliter med å finne mat, og dør... Ja rådyr og sånt. Stakkar.

Skulle ønske jeg var i Italia akkurat nå.
italy
Church in Ceriana, Italy 2007

28318251234303314406n400

Avlyst

vanityfair

Ja, da ble det ikke noe AC/DC på meg allikevel. Føler meg rett og slett ikke bra, så Theodor ringte enn kompis som hadde kjempelyst! Ja, han fortjente det sikkert mye mer enn meg, siden jeg ikke er noen skikkelig fan. Men tenkte jeg skulle slappe av på sofaen og se film, og så LOST. Verdens søteste lillesøster har nemlig lånt meg to jentefilmer som jeg aldri får sjansen til å se, så da kan jeg benytte sjansen nå. Tror det kanskje blir Vanity Fair med Reese Witherspoon (bildet)... Uff, jeg er slapp.

28318251234303314406n400

 

Hva syns du om Nail Art?

negler

Ok, bildet over er kanskje litt ekstremt. Men hva syns du om nail art? En rekke kjendiser har omfavnet trenden. Mange syns det kanskje er tacky, men jeg syns det kan være kult også. Gjelder bare å bruke det med stil... Det er jo bare fantasien som setter grenser...  Er jo egentlig ikke så nøytral av meg, så jeg kan godt gå med kult dekorerte negler!

Heidi Montag med sine Chanel-negler:
heidi

28318251234303314406n400

Er du LOST?....og konsert

Fikk vite at jeg skal på AC/DC-konsert i kveld. Typen til storesøstra mi,  som skulle ha den ene biletten til Theodor kan ikke allikevel. Så da blir det meg og min kjære. Syns jo konserter er moro jeg, selv om jeg ikke er den største AC/DC-elskeren. Syns jo de er artige å høre på innimellom på fest og sånt...
meg
Så her sitter jeg med min dårligste uvane (cafe latte), og koser meg på jobb... Men jeg drikker den med lettmelk da, så det er jo ikke så ille med kun én om dagen, er det vel? Drikker ikke mye melk ellers akkurat... Det er nok verre med tekakene jeg spiser til frokost innimellom, hahaha.... Må begynne å spise frokost før jeg drar på Kaffebrenneriet!

For dere som ikke skal på konsert i kveld kan jeg tenkte meg mange grunner til å ikke se på premieren av LOST på TVNorge. Hele serien har blitt ganske så forvirrende og teit etterhvert, men allikevel har jeg tenkt til å prøve å følge med. Jeg kan nemlig tenke meg én grunn som veier opp for alt det negative. Nemlig han her:

sawyer
ER DU HELT LOST? (en overskrift vi sikkert kommer til å se på trykk igjen snart)...
28318251234303314406n400

Avhengig av drømme meg bort...

Flere som har det som meg? Jeg er nemlig avhengig av å drømme meg bort. Det gjelder i bøker, tv-serier, filmer, musikk osv. Men jeg kan også drømme meg bort i nettsider med shopping for eksempel. Har perioder hvor jeg utvikler et sterkt avhengighetsforhold til noe. For eksempel hadde jeg en ebay-periode hvor jeg kikket på ebay hver dag. Når jeg engasjerer meg i noe, tenker jeg på det nesten hver dag. Jeg skravler også om det titt og ofte. Henger meg nesten litt opp. Noen syns det er irriterende å høre på meg. Lillesøster for eksempel. JEG ER JO SÅ ENGASJERT! Lever mesteparten av tiden min i en drømmeverden...

bok

Noen som kjenner seg igjen?

Gleder meg forresten kjempe mye til sesong 2 av TV- serien True Blood.... Den ble jeg ganske avhengig av kan man si...

28318251234303314406n400

Er du en pirat?

Nå sitter jeg på jobb, har drukket opp min Cafe Latte, og har egentlig fått en grei start på dagen. Men kom til å tenke på noe som det er en del snakk om i media nå. Nemlig det svenske nettstedet Pirate Bay. Hva er folks syn på den saken egentlig? De som står bak siden hevder at nettstedet de står bak er lovlig, mens påtalemyndigheten mener de legger til rette for tyveri av opphavsrettbeskyttet materiale. Hva mener du? Rundt  200.000 nordmenn - drar nytte av Pirate Bays trackertjeneste. Er du en av de? Det virker jo som de fleste støtter denne typen piratvirksomhet. Er du en av de som laster ned på piratebay, eller syns du det er helt forkastelig? Eller bruker du andre nettsider/metoder til å laste ned ulovlig? Er det det samme som å stjele? 

bigstockphotopirateflag877869 copy
Selv har jeg aldri benyttet meg av Pirate bay, men kan innrømme at jeg har benyttet meg av liknende tjenester. Tar ikke det så tungt egentlig... Men det har bare vært hvis det har vært en sang jeg MÅ ha der og da, eller en serie jeg ikke får tak i alle episodene til f.eks... og selvfølgelig programmer o.l som koster en formue. Ellers gidder jeg rett og slett ikke.

Men når det gjelder musikk, er jeg egentlig veldig kresen, så jeg laster sjeldent ned. Mesteparten av musikken jeg har på hardisken er faktisk fra cd-er. Grunnen til dette er kvaliteten, og at jeg egentlig er litt mer imot piratkopiering av musikk. Ikke spør meg hvorfor, for jeg vet ikke helt selv en gang. Liker egentlig best å bare spille cd-er. Mp3 er så komprimert at jeg irriterer meg ofte når jeg hører på ipod... Dette er noe man hører veldig godt når man hører på Rock...

Forresten... Kan noen hjelpe rockeverdenen med å bringe han trommisen her tilbake?:) Følg med...


koreandrummermissingHer har vi en fyr som kan rocke skikkelig! Selv har jeg hørt rykter om at han syns låta var så dau uten bass, så han bestemte seg for å gjøre noe med det! Hva syns du? Lol...

Her er en mailadresse du kan sende til dersom du har noen tips: bring_back_KD@KoreanDrummer.com
28318251234303314406n400

Hun er faktisk 40

jennifer
En av mine "favoritt-damer" har rukket å bli 40 år uten at jeg har klart å nevne det i bloggen, så da må jeg gjøre det nå. Gratulerer på etterskudd Jennifer Aniston! Hun hadde bursdag den 11. februar. Dama holder seg fantastisk godt! Det er vel en grunn til at hun klarer å kapre yngre gutter;)

Jeg var og er en av de som elsker serien Friends, og faktisk (believe it or not), så ser jeg på den fortsatt.... på dvd. Det er noe eget med Friends, og jeg blir aldri lei! Det er vel en av grunnene til at jeg begynte å like Jennifer Aniston, men liker henne ikke bare for rollen som Rachel. Jeg har fått med meg at hun er et fint menneske ellers også. Også har hun en utstråling som er veldig ekte. Men syns ikke jeg har sett henne i noen bra filmer egentlig utenom. Som skuespiller vil hun liksom alltid være Rachel... og for min del er ikke det en negativ ting:)
28318251234303314406n400

Englevakt

Mannen min er tømrer, og noen ganger har de mye å gjøre. Man skulle kanskje ikke tro det i disse tider, men de jobbet faktisk overtid i dag. På en søndag. Jeg fikk sjansen til rydde og vaske leiligheten og leke husmor (gøy! not...). Men skulle overraske min kjære som var så snill å gi meg blomster i går:)

Når Theodor kom hjem i dag fikk jeg høre at han hadde falt ned en etasje, rett på ryggen i betongen! Det var da han skulle gå over et bjelkeliknende gulv (som visstnok ikke var helt trygt) at han falt rett igjennom og knuste lysrør og litt av hvert. Det han falt gjennom dempet heldigvis fallet litt, og han slapp heldigvis unna med kun blå-røde overarmer og albuer med litt kutt her og der. Han må ha hatt englevakt! Det er jo over nærmere 3 meter ned. Uff, det får meg til å tenke på hvor fort sånne ting kan skje...

img9677

Men over til noe annet: Hvordan var din Valentines Day? Sånn var min: Vi gikk på ski i den vakre marka, og jeg tryna selvfølgelig, men ellers var det veldig koselig. Etterpå bestilte vi verdens beste pizza fra Pizza Bua. Da jeg skulle opp i leiligheten med pizzaen, skulle T parkere bilen..... og brukte veldig lang tid. Pizzaen ble kald... Det var selvfølgelig fordi han hadde vært og kjøpt roser til meg:) Søt er han. 

En av sangene til meg og Theodor:)

28318251234303314406n400

En vakker ulykkesdag

Ja, for fredag den 13. er jo egentlig en ulykkesdag. Selv har jeg ikke opplevd noe ille hittil i dag hvertfall. Har hatt en ganske så koselig dag. Allerede før lunsj kom det en leveranse med gode Valentines Day-sjokolader til oss på jobben fra Canal+. Er så glad i gimmickene deres. De innebærer ofte noe spisellig:) Bortsett fra når de hadde premiere på Lipstick Jungle, da fikk vi sminke♥ (kjipt for de mannlige kollegaene mine da, men de fleste er jo ikke single så...) Men uansett så ødela jeg dages lunsj da jeg stappet i meg sjokoladene på 2 minutter eller noe...

sjoko

Sluttet heldigvis ikke så sent på jobb i dag... (hipp hurra for flexitid!), og etter jobb dro jeg til en av mine venninner som jeg ikke har sett på to måneder! Været da jeg gikk bort var jo heeeeelt nydelig. Selv om det var kaldt, skinte solen så vakkert i snøen. Kanskje det blir skitur i morgen? Håper ikke Theodor blir syk da... Virker litt sånn nå:( Stakkars.

sol1

Venninnen min som jeg var hos har nemlig vært på langt besøk hos familien sin i Tyrkia. Vi koste oss, spiste, skravlet masse, og kikket på sko og kjoler på nettet. Det var kjempegøy å se datteren hennes igjen også, som nærmer seg året, og har lært å gå siden sist jeg så henne. Hun har også lært et nytt ord som hun sier hele tiden: dou, dou, dou;) Hun har til og med egen skohylle på det fine rommet sitt! En liten diva! Hvor søtt er ikke det a?sko

Sov godt og ha en flott Valentines Day i morgen!
2831821233086192431

Katie Holmes

Miu Miu Campaign Spring/summer 2009

ma1ma2ma3ma4ma5ma6

Katie Holmes har utviklet seg til å bli en vakker kvinne må jeg si. Liker virkelig disse bildene!

2831821233086192431

Luksusfellen eller luksushore?

Noen av bloggene jeg er innom får meg til å tenke på hvilket forbrukersamfunn vi lever i... Eller ikke bare bloggene. Men når jeg for eksempel ser 17 åringer kjøpe designersolbriller tll flere tusen kroner o.l uten å blunke. Spesielt unge mennesker er sykelig opptatt av merkevarer og luksus. Luksus som man egentlig ikke har råd til. Jenter elsker å shoppe, og mange bruker det rett og slett som terapi. Noen ender opp som i Luksusfellen: Med skapet fullt av designerklær, sko og vesker. Nyoppusset leilighet med en fet bil i garasjen.... MEN med gjeld oppover ørene som de aldri i verden har mulighet til å betale tilbake uten å endre livsstil.

dollMange ganger undrer jeg over hvordan mange unge mennesker har råd til å leve som de gjør... Men de som er veldig unge og bor hjemme vet jeg hvordan skaffer penger: FORELDRENE. Disse foreldrene som skjemmer bort barna på denne måten, glemmer at barna egentllig bør lære om selvstendighet. Også når det gjelder penger. De kan bare glede seg til de faktisk sitter der med boliglån og studielån, og må ta litt ansvar. Da håper jeg foreldrene kan hjelpe dem med det også siden det er deres skyld at ungen ikke kan noe om økonomi. Husker spesielt en Jessica Simpson-kopi jeg gikk i klasse med på Videregående som bommet røyk hver dag... - Hvorfor gidder dere å jobbe a? Kan dere ikke bare få penger av foreldrene deres? Tragisk.

Også er det studenter da.... Jeg har faktisk aldri hatt så god råd som jeg hadde da jeg var student. Jeg levde på studielån, stipend og ekstrajobbene mine (Ica, Shell, dyrebutikk osv.), men hadde lite regninger. Eide ikke noe leilighet den gangen, og de fleste pengene mine gikk faktisk til shopping og festing. Ikke reiste jeg mye utenlands da heller. Men jeg kjøpte jo ikke designerklær for det! Det gikk for det meste i Vero Moda og Bik bok, og det gjorde meg ingenting. Det hadde det ikke falt meg inn å kjøpe Dior-solbriller for eksempel.

diamaMen det finnes utrolig nok studiner som er villige til å gå laaaaaaaaaangt for å få råd til de riktige klærne, og for å spe på studielånet. Så langt at de velger å prostituere seg som luksushorer. Ofte vet verken venner eller bekjente hva de driver med på fritiden, og hvordan de får råd til alt de har. JA, dette er faktisk noe som skjer. Syns det er veldig trist, da man umulig kan få et normalt liv igjen etter å ha gjort noe sånt. Tenkte spesielt på dette da jeg har kommet over blogger hvor f.eks eieren av bloggen har laget et eget innlegg om at ingen har noe med hvordan personen har råd til alle de dyre klærne som blir kjøpt. Da tenker jeg faktisk mitt. Så egentlig er det bedre å fortelle hvordan man har råd hvis folk spør. Ikke at man har noen plikt, men det er bedre at folk vet at du jobber som søppeltømmer, eller får penger av mamma og pappa (selv om det er flaut) enn at de begynner å lure på om du er en luksushore... 

Her er det en artikkel om Oslostudenten "Tina" som selger sex.

Lurer du på hvordan et liv som prostituert i Norge kan være kan du lese bloggen:
conf


Follow BadBrunette
2831821233086192431

Noen som bryr seg om OUTFIT?

Tidligere i bloggen min prøvde jeg å poste outfit-bilder (som det så populært heter i bloggene, selv foretrekker jeg antrekk, men sier outfit så fjortisene skal henge med) noen ganger, men nå har jeg rett og slett "detti helt ut".

For meg blir det et stort prosjekt å ta bilde av hva jeg har på meg hver dag! I begynnelsen spurte jeg mannen min, og han sa: ? Håper ikke jeg må gjøre dette hver dag.... og jeg sa; ? Nei, da! og førte oppgaven videre til min lillesøster. Vi jobber sammen, så jeg tok med kamera på jobb, eller brukte mobilkamera, så tok hun bilde av meg i lunsjen eller noe.... Men hun var heller ikke videre fornøyd med oppgaven. Så det ble bare to-tre ganger. Det endte opp med at jeg måtte begynne å ta bilder av meg selv i speilet... og det syns jeg rett og slett er vanskelig! Gidder ikke å ta 20 bilder av meg selv foran speilen hver dag for å se tilnærmet normal på ett av de. Har skjønt at jeg tilhører den eldre generasjonen når det gjelder sånne ting. Det faller rett og slett ikke naturlig for meg å posere foran kamera når jeg tar bildene selv... Internett hadde vi jo ikke før jeg var 16 år, og da skjønte jeg ikke helt hvordan jeg skulle bruke dette nymotens greiene, mens nå begynner man helst å blogge som 11 åring eller noe. Gammel er jeg.

photoshoo

Noen av bildene lillesøs tok av meg tidligere på jobben... (Her håpet jeg virkelig ikke at noen av kollegene mine kom inn..!)

Er det forresten noen som bryr seg om outfit-bildene?

Vet at selv syns jeg det er temmelig uinterressant med mindre det er litt stilige klær, og fine bilder. Er abolutt ikke interressert i hva den gjennomsittlige fjortis har på seg til daglig. Men en ting jeg har tenkt over er at jeg hadde flere sidevisninger de dagene jeg postet slike bilder, så kanskje noen syns det er spennende allikevel? Hver gang jeg skal på fest o.l. har jeg alltid dårlig tid så jeg glemmer å ta bilde uansett, men kan jo prøve å begynne å poste partyantrekk?

Hva mener du? Poster du outfit-bilder?

Ps. Vil bytte design på bloggen min nå snart... drittlei. Noen forslag til hvordan jeg skal ha den?

2831821233086192431

Merkevarer til under 200

Tenkte jeg bare skulle komme med et tips. 

 logo

Her selges merkevarer direkte fra USA til under 200 kr. Perfekt for oss i Norge med den sykt lave 200 kroners-grensa for toll. Riktignok er det ikke det beste utvalget, og det er sikkert varer som er fra restlager o.l., men det er stadig nye ting der, og man kan komme over noen kupp. De selger blant annet klær for voksne, barn og babyer, tilbehør, og forskjellige parfymer. De selger merker som Ed Hardy, Guess, Juicy Couture, DKNY, Baby Phat osv. Det aller beste er jo at ingenting koster mer enn 200 kroner da!

Jeg er veldig glad i Guess, og må nesten vise noe av det nåværende utvalget fra Guess:

 

guess

Og, nei... ingen betaler meg for denne reklamen. Har laget collagen selv. Vil bare informere om nettsiden fordi de tar inn flere og flere billige og bra ting. Bildene er linket til nettsiden. Enjoy:)

2831821233086192431

Verdens beste

thHar bursdag i dag! GRATULERER MED DAGEN, KJÆRE! Mannen min som jeg er så heldig å ha, Theodor fyller 28 år i dag, og det skal vi feire med å gå ut og spise. Skal på en indisk restaurant som ligger et par minutters gangavstand fra der vi bor. Hva er vel bedre en å ha kort vei hjem i denne kulda?

Ellers startet ikke dagen min så veldig bra, da jeg frøys og frøys og venta og venta på bussen i dag. Da bussen endelig kom var jeg stivfrossen... MEN SÅ VAR DET IKKE VARME PÅ BUSSEN HELLER! Sitter på jobb nå, og er fortsatt kald. Syns synd på meg selv og gleder meg til lunsj. Kanskje jeg skal ta en vaffel:)
2831821233086192431Jeg har reisefeber

Er såååå misunnelig på min kollega som tilbragte hele forrige uke i Egypt. Jeg elsker sol og varme, og har kjempelyst til å se alt av gammel stein i Egypt.

kairo2
Har bare vært i Egypt en gang, og da var vi bare på en impulsiv charterferie hvor vi tilbrakte mest tid i nærheten av hotellet. Selv syns jeg én uke ar alt for kort ferie hvis man skal reise rundt i Egypt, men hun jeg jobber sammen med klarte å se mye på en uke. Hun var blant annet i Kairo.
Har du vært i Egypt?

Men det blir ikke noe tur på meg før slutten av mai. Første uke i juni reiser jeg, Theodor, storesøster og samboeren hennes til Nice. Er så heldig at jobben har en stor leilighet man kan benytte seg av. Stor er den, og dyrt å leie den er det heller ikke. Den ligger også veldig bra til, og har egen parkeringsplass under bygningen. Var der for et par år siden, og det var skikkelig herlig. Leide bil og reiste til Cannes, Monaco og til San Remo i Italia blant annet. Koste meg også på en stor outlet som lå ved byen Ventimiglia... Håper den er åpen fortsatt. Har lyst på en Valentino-veske til;)

nice
Visst er det herlig i Nice da.....
Har du noen ferieplaner?
2831821233086192431Om å google seg selv...

Inspirert av Maddi sin blogg fikk jeg lyst til å google navnet mitt (i bildesøket)... Her er noe av det som kom opp:

bilde75
image002
spirit bythenumbers

Hvordan du vil tolke dette får du bestemme selv:) Fikk også opp mange av de jeg er venner med på facebook, men legger ikke ut bilder av de her.... 

Hva skjer når DU googler deg selv i bildesøket til google?
2831821233086192431

Elger som gjør det

God kveld folkens.... Nå skal jeg ha en skikkelig jentekveld med meg selv. Og skal kose meg med en skikkelig jentefilm. Har du sett Fornuft og følelser? Det har ikke jeg, og aldri om jeg får Theodor til å gjøre det, så den er greit å se på alene;)

megfilm

Nevermind vraket på bildet... det er bare meg. Og, JA.. det er faktisk masse elger som "gjør det" på t-skjorta mi... Så harry er jeg...

2831821233086192431

 

Madonna og fredag og sånt...

Endelig er dagen her som jeg gleder meg til hele uken! Elsker fredager:) Tror det faktisk er min favorittdag selv om jeg må på jobb. Det er så digg å vite at man har helgen framfor seg, også er det alltid litt koseligere stemning på jobb...

Som mange sikkert vet skal Madonna til Norge for første gang, og ha konsert 30. juli på Vallehovin med sin "Sticky & Sweet Tour". Dermed har det har gått i billettkjøp her i dag hos mine kolleger blant annet. I dag hadde livenation.no forsalg, mens det offisielle salget er på mandag. Jeg har ikke kjøpt billett, da det helt klart ikke er min type musikk, men måtte selvfølgelig hjelpe en kollega å skaffe noen flere billetter med mitt brukernavn.

madonna2I går fikk jeg også en sms av en venninne som spurte meg om jeg hadde noen tips til henne for å få tak i billetter, og jeg anbefalte henne selvfølgelig å melde seg inn på livenation så hun kunne ta del i forsalget... Lurer på om folk tror jeg er en slags konsert-billett-guru eller noe sånt, siden så mange alltid spør meg om råd ved billettkjøp. Men det skal jo sies at jeg har litt erfaring med billettkjøp da, og lykkes (nesten) hver gang på en eller annen måte;)

Er det noen som skal på Madonna-konsert her?
Må innrømme at hun holder seg bra til å være 50 år gammel, og det står det respekt av. Men en ting jeg ikke forstår: Hvorfor la hun plutselig om til britisk aksent?????? Lurer på om hun har sluttet med fake-aksenten etter skilsmissen fra Guy Ritche...
2831821233086192431

Det er hardt å trene....

Men det er enda hardere å la vær.... Hvertfall etter min mening. Hvis jeg går for lang tid uten trening blir jeg slapp i kroppen, og får lett vondt i ryggen på jobb. Jeg har en stillesittende jobb, og bør egentlig trene MYE mer enn 2 ganger i uka som jeg har gjort i det siste. Hvor ofte bør jeg trene egentlig? Før trente jeg stort sett hele tiden, man da hadde jeg inget sosialt liv. Ca. sånn så/ser for eksempel denne uka ut:
liste
Her kan jeg selvfølgelig presse inn litt trening både fredag, lørdag og søndag... Men orker jeg det tro? Helgen har på en måte vært hellig for meg den siste tiden siden det er eneste mulighet til å slappe av littegrann. Jeg får nok prøve på en langrennstur eller skøyter hvertfall. Det er jo trening det og! Viktigste er å komme seg opp av sofaen, og få ny energi! Hvertfall hvis jeg skal nå målet mitt med å se slik ut:

callonme
Er du flink til å prioritere trening?
2831821233086192431

GucciLove

Spring/Summer 2009
bilde 1

bilde 2

bilde 3

bilde 4

bilde 5

bilde 6
Fine bilder, eller hva? Jeg simpelten elsker Gucci.... Og hadde jeg vært rik, hadde jeg spradet rundt hele sommeren i fullt Gucci-antrekk som disse modellene.... Eller eh, kanskje ikke med fullt så mye Gucci. Jeg hadde nok gitt litt penger til fattige også. Men jeg hadde hvertfall kjøpt meg denne vesken her:
veske
2831821233086192431

Big Lips Anyone?

lipsStadig flere lipgloss på markedet lover større lepper... Men hva er det egentlig i disse? Og fungerer det?

 Egentlig har jeg ikke noe stort behov for større lepper, men av nysgjerrighet bestilte jeg en slik av venninnen min som driver med Oriflame. Oriflame Beauty Maxi Lipgloss, heter den så fint. Og den hevder å være beriket med Insta-plump?.... (hva i huleste er det?).

Testresultatet: Lipglossen virket urovekkende bra... selv om ikke resultatet varte særlig lenge. Så seriøst ut som jeg hadde silikon i leppene.... Hva er det som gjør de sånn? Er det giftig? Er det farlig å bruke sånt ofte? Skjønner egentlig ikke hvordan det er mulig...

Liste over ingrediensene er jo her på nettsiden, men kan ikke si at det gjør meg så mye klokere....

Noen som har en fjerneste idé om hva som gjør at dette funker?
2831821233086192431

Dancing Queens

I dag har jeg fått en utfordring av Catharina!

Den lyder som følger:
Gå til den mappa som hos deg tilsvarer Mine Bilder-mappen 
Velg den sjette mappen med bilder 
Velg det sjette bildet i denne mappen 
Lim det inn i et nytt (evt. gammelt) innlegg 
Fortell litt om bildet 
Spre sjukdommen til seks andre bloggere

Her har vi mitt bilde:

n8522206542401982697

Dette er da meg og min lillesøster i full gang på nyttårsaften for et år siden... Vi er glade i å danse, men det trenger ikke alltid se like smart ut, haha! Hvertfall ikke når alkoholen har satt sin virkning;P

Måtte le litt når jeg så dette bildet... Her er flere eksempler fra den dagen:

n8522206542401996490n8522206542401920718

Tror det er ganske mange som har tatt denne utfordringen, så jeg velger å utfordre de som leser bloggen min som ikke har tatt den! Enkelt og greit;) Gi meg gjerne en beskjed hvis du tar utfordringen, så jeg får se!

I kveld skal jeg kose meg med Desperate Housewives, endelig!!!:o)

2831821233086192431

Jeg har fått en award!

Marthe eller
ga meg en "kreativ" blogg-pris som jeg skal videreføre.

Tusen takk! 

Min award går til 7 nye bloggere du finner nedenfor!
Dette er blogger jeg leser ofte og fordi jeg liker de godt, alle har sine spesialiteter.
De setter sitt eget særpreg på bloggverden!

Gratulerer alle sammen! 
 
kreativ bloggReglene for denne award kommer her: 

1. Vinneren setter awarden på sin blogg.
2. Link til personen som utmerkelsen kom fra.
3. Nominere minst syv andre blogger
4. Link til disse blogger i din blogg
5. Legg igjen en beskjed til personene på deres blogger

Mine awards går til følgende 7 bloggere:

 
Catharina H.Pedersen: catharinahp.blogg.no
Mira Jakobsen: mirajakobsen.devote.se
Mia Christine: taaketussa.blogg.no


De er alle bloggere som på en eller annen måte er kreative enten i form av 
musikk tips, reise tips, dikt, humor og  kreative blogginnslag osv.

Og jeg syns de fortjener en en liten award for sine sider.

Sjekk dem ut hvis dere ikke har hørt om dem før! 

Takk for min award og gratulerer dere 7 bloggere, med deres award!
2831821233086192431

God Smoothie

smooth
I går var det bursdagsfest for faren min og der ble det masse kaker, og senere øl. Fredagen min var heller ikke særlig sunn. Dermed syns jeg det er digg å vende om litt på søndager. Så i dag koser jeg meg med en god smoothie. Den er sikkert ikke kjempesunn, men et godt alternativ til godteri. Her er hva jeg har i smoothien:

Biola naturell yoghurt, ananas, steinfrie druer, frossen skogsbærblanding. 

Har ikke noe mål jeg går etter. Bare putter oppi litt av hvert. Avhenger ofte litt av hvilken frukt jeg har hjemme.

Har du en smoothie-oppskrift til meg?

Nei, nå ble det mye matprat på bloggen min denne helga, og det er ganske ulikt  meg;)

2831821233086192431

 

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv