februar 2010

På Harrytur med baby:)

På fredag tok mannen min seg fri fra jobb, så vi tok turen til Strømstad og Svinesund. Hvis man skal kjøpe babyutstyr for eksempel så er prisene en del lavere her enn i Norge, pluss at de har mye bedre utvalg! Hvertfall på babyleker og sånt.

Babybutikker i Strømstad og Svinesund:

Det finnes sikkert flere, men favoritten min av disse tre er Happyland. Babyproffsen er som regel litt dyrere enn de andre to. Sikkert siden den ligger inne på et senter.

I går møtte jeg forresten en bloggvenninne tilfeldig på Happyland hvor vi slo av en prat. Nemlig Ragnhild som har bloggen Sweetmoments.blogg.no. Jeg har jo fulgt bloggen hennes en god stund, både under graviditeten og etter, så det var morsomt å se henne og lille Melissa i virkeligheten!

Mobilbilder av lille engelen vår på biltur;)

Jenta vår oppførte seg helt eksemplarisk på tur i går, og klagde ikke i det hele tatt. Hun har blitt en liten shoppe-bebis:) Vi hadde ikke med barnevogna, for de fleste steder har de handlevogner med babysete. Med barnevogn i bagasjen hadde vi ikke fått plass til noe som helst, men vi hadde med meitaien just in case:)

Vi kjøpte ikke så mye i går, men det ble noen småleker til Emma, noen klær til de voksne, litt vin til moder'n (som jeg forhåpentligvis kan drikke snart), litt øl, godis og mat... Egentlig lette jeg etter leketeppe til Emma, men det fant jeg ikke. Noen som kan si meg hvor jeg kan finne et tjukt godt leketeppe hun kan boltre seg på? Gjerne et med speil og diverse på.

Nå må jeg snart legge meg, for jeg er sååå sliten. Var ute og trilla i snøkaoset i stad også. Anbefales ikke... Men uansett, ha en fin kveld:)

Fuskepels til a mor

Jeg har ønsket meg fuskepels kjempelenge, og i dag fant jeg endelig en som jeg ikke så ut som den avskylige snømann i. Den kjøpte jeg på B young og den var satt ned fra 899 kr til 399 kr! Litt av et kupp:) Alle de fuskepelsene jeg har prøvd tidligere har hatt knytebelte, noe som har gjort at jeg har sett helt "stappa ut". Men denne var helt annerledes:) Den er kort med ribbestrikk nederst, og jeg syns den var ganske så fin! 

Man trenger litt å pynte seg med når man har følt seg som en slask i noen måneder;)

Beklager inget helfigurbilde, og litt dårlig fokus, men jeg er ikke flink til å ta bilder av meg selv i speilet. Orker ikke å prøve så mange ganger heller. Har så mye annet å gjøre! Derfor litt dårlige bilder på bloggen i det siste også...

Poseringen er tilfeldig selv om det ser ut som jeg prøver på et eller annet her;) 

I dag har jeg vært på café med barseldamene, og på et kjøpesenter etterpå. Caféen vi har begynt å "henge" på befinner seg rett bort i gata her, og er åpent 3 dager i uka. Det er nemlig et møtested for kunst og kultur i nærområdet med galleri og diverse aktiviteter. De har også gode kaker og cafe latte! Superkoselig sted å møtes;)

Lille Emma ble forresten 4 måneder gammel i går! Det er mer og mer moro med lille snuppa. Hun har så stor personlighet atte. Fniser, hyler og ler og er kjempeglad i å leke med mamma'n og pappa'n sin. Det er så herlig mye respons vi får fra henne nå, så jeg koser meg mer og mer som mamma jeg!

Ha en fin kveld, folkens!

Opp eller ned i vekt?

Gikk du opp eller ned i vekt når du fikk barn? Selv er jeg tilbake på normalvekta mi igjen, og veier vel kanskje 3 kg mindre nå enn jeg gjorde rett før jeg ble gravid (det var jo rett etter jul;)) Jeg vet at ammingen har mye å si, men jeg velger å tro at det ikke er bare ammingens fortjeneste. Jeg er en aktiv mamma som bor i 4.etg. I dag for eksempel bar jeg Emma på magen, ryggsekk på ryggen og bæreposer med mat i hendene... Kanskje ikke kjempelurt med tanke på bekkenløsningen min, men men. Etterpå var jeg på trening. Ellers bærer jeg vognbag og bilsete med Emma i opp og ned 4 etasjer flere ganger i uka, pluss at jeg er ute og triller, pluss at jeg trener ca. 3 ganger i uka (vil mer, men kroppen vil ikke). 

Men det å spise sunt har jeg større problemer med.... Jeg elsker nemlig sjokolade!!!


Webcam-bilde av meg og Emma etter dagens bæretur:)

Det gjelder å komme seg ut hvis man vil ha av svangerskapskiloene! Men når det er under 10 minusgrader ute så blir det litt verre. I dag var det akkurat 10, og da tok jeg sjansen på å gå ut med Emma i meitaien inni en stoor jakke, og det var jo bare en kort tur. Så de som blir mammaer på sommeren har det nok litt lettere sånn sett.

Jeg vet det ikke alltid frister, men jeg oppfordrer mammaer til å komme seg ut, eller på trening! Hvis du ikke kommer deg ut så tren hjemme i stua da vel. Det gjelder bare å komme i gang. Kiloene har en tendens til å bli sittende hvis man ikke gjør noe med de. Det har jeg sett på flere mammaer. Men så har du de som mister de når ungen begynner å gå og man må løpe etter hele tiden;P

Jeg skal på Barnas hus til uka!

Det er nemlig vintersalg! Også har de salg på noe jeg har håpet at skulle komme på salg snart, nemlig ullklærne fra Lille Lam. Disse klærne er ganske dyre, men Emma sin sparkedress har vært brukt masse i vinter og snart er den for liten. Denne strikkedressen er perfekt å ha på i vogna. Under har hun body og strømpebukse i ull. To lag ull på babyen oppi varmeposen holder når vi skal ut på tur. Babyer liker ikke å være for varme heller, og når hun har den dressen på seg har hun akkurat passe temperatur! Så gjett om mamma'n skal kjøpe en slik en i større størrelse! Love it!

Ikke sant den er fin?;)

Den Emma har fra før av er i beige (nesten brun), men jeg tenkte kanskje på rosa denne gangen hvis de har det. Dressen finnes også i offwhite og lyseblå. Neste str. i denne dressen fra 68 som hun har nå er 80, og den satser jeg på at hun kan ha en stund. De er små i størrelsen da, så det er sagt. For å se flere av Lille lam-klærne trykk HER.

Resten av vintersalget kan du se på barnashus.no

Når baby ikke vil ta flaske...

Emma er en slik baby som ikke vil ta smokk, og heller ikke flaske... Nå har vi prøvd flere ganger med flaske, og jeg fikk henne endelig til å drikke litt i går. Men i dag så var det fullstendig nekt! Hun vred seg og hylte hver gang vi prøvde. Hun var helt fortvila til slutt stakkar's, for vi prøvde jo gjennom hele dagen. Vi har prøvd både MME og morsmelk, men ingen av delene ville hun ha. Litt kjedelig fordi jeg har pumpet melk flere ganger som jeg har måttet kaste til slutt. Den blir jo så fort kald, og kan jo bare varmes opp en gang. Jeg var fast bestemt på å ikke gi henne pupp, men måtte til slutt gi meg. Lille engelen min kikket på meg med fortvilte øyne som liksom sa "hvorfor får jeg ikke mat i dag, mamma".... Nei, da var det stopp, også ble det ikke noe fest på meg i kveld allikevel.

Jeg trenger å komme meg litt ut snart, merker jeg, men vil jo ikke dra ut for enhver pris heller. Emma går foran alt! Jeg har bare prøvd Avent-flasker, og Mam-flasker så jeg tenkte på å kjøpe noe annet... Fins det ikke noe som likner mer på pupp, som hun kanskje vil ta? Som for eksempel denne:Nei, jeg leste desverre at disse flaskene var noe som ikke hadde kommet i produksjon enda... Det er visst bare en idé som designfirmaene leker med.

Men er det noen som kan anbefale meg en bra flaske?

Har du noen lure tips til flaskemating?

Har du prøvd Zumba?

Zumba har blitt kjempepopulært i det siste, og jeg har hatt lyst til å prøve det lenge.... I morgen har jeg endelig booket meg på Zumba-time på Elixia. For en gangs skyld så var det ikke fullt! Elixia har sånn online booking av gruppetimer, og Zumba-timene har vært fulle etter fem minutter hver gang. Så dette er første gangen jeg har fått booket, selv om jeg har prøvd mange ganger før. Men i morgen får jeg kanskje se hvorfor det er så populært.... Håper det ikke er bare fordi det har vært på TV.

Men i dag var jeg på en hard treningstime igjen, så vi får se hvordan formen er i morgen først. Timen jeg tok i dag heter Total Step og styrke, og det er første treningstimen min siden mandag! Timen på mandag gjorde nemlig at jeg hadde vondt i bekkenet fram til i går, så hvis jeg får det i morgen også så blir det ingen Zumba. Det er ikke bare, bare å komme seg i form etter en graviditet skal jeg si dere. Hvertfall ikke når man har bekkenløsning. Den kan nemlig henge i en stund:( Men, men... nok klaging!

ER DET NOEN SOM HAR PRØVD ZUMBA? VAR DET BRA?

 

 

I morgen skal jeg forresten drikke alkohol for første gang på mange måneder. Da blir det fest, og mannen min skal passe Emma og gi henne flaske. Men siden ikke Emma likte MME så må jeg pumpe meg da, så jeg håper ikke det øker melkeproduksjonen så innmari. Har ikke lyst på melkespreng på fest, men jeg tar med pumpa i veska for sikkerhetsskyld;-)

Ha en fantastisk fredagskveld! Nå skal jeg kose meg med en Stratos, og tenke over hvor lite flink jeg er til å følge kun én godtedag i uka...

Savne magen?

Da jeg gikk gravid og klagde over den store kroppen min som vraltet avgårde, så fikk jeg alltid høre: "Bare vent, du kommer til å savne magen etterpå".... Men stemmer dette på meg? - NEI, OG ATTER NEI! Kanskje det er for tidlig å si, men jeg tror ikke jeg kommer til å savne gravidmagen. De siste minnene jeg har med den store magen var jo ganske utmattende. Alt var slitsomt, og bekkenløsningen gjorde det ikke noe bedre.

Disse bildene tok jeg i bilen et par dager før jeg fødte, og en liten stund etter fødsel:) Mot slutten av svangerskapet, så var det litt trangt i bilen faktisk. Selv om vi har stasjonsvogn!

Nei, jeg syns det er så deilig å være normal i kroppen igjen, at jeg ikke savner magen. Også er det jo MYE bedre å ha lille snuppa mi utenfor magen, så jeg kan kose henne når jeg vil. Det å bli mamma er jo bedre enn jeg forestilte meg til og med, og ikke søren om jeg ville byttet det bort med å gå med en gigamage igjen!

Men jeg syns det er rart så fort man glemmer... Husker ikke helt hvordan det føltes å gå gravid, og jeg syns det er helt surrealistisk å tenke på at det var Emma som lå der inne. Min lille Emma med den store personligheten ♥

Ut på tur i Meitai!

Bærer du babyen din? Det er først nå jeg har begynt å få glede av det hvertfall. Når Emma var mindre syns jeg det var helt håpløst å plassere henne i Meitaien, men nå gikk det faktisk ganske enkelt. Nå er hun liksom litt stødigere og sterkere, så nå sitter hun bedre. Man skal jo helst ikke bære nyfødte for mye i vertikal stilling heller... Nå trenger hun ikke å sitte i froskestilling lengre heller;) Store jenta mi!

Lille Emma liker seg veldig godt i Meitaien også... Jeg var nemlig på barselgruppe i dag hos ei som bor ca. ti minutters gange unna meg. Og Emma sovnet faktisk etter to minutter i mei taien både på vei bort til barselgruppa, og på vei tilbake. For meg som bor i 4.etg og må hente vogna i kjelleren, så var det MYE mindre stress å bære henne bort. 

Lille  bamsefrøken i Meitaien:) Beklager litt dårlige webcam-bilder... Meitaien er av merket Tett i tett, og er kjøpt på Bæreglede.

 

♥ "Because they're only little once....

....keep them close to your heart" ♥

 

Bærer du babyen din? I såfall i hva?


 
Senere i dag var jeg på en den hardeste treningstimen jeg har vært på etter fødselen. Total og styrke het den, og nå føler jeg meg skikkelig flink! Jeg tok i alt jeg kunne, og det er en så deilig følelse etterpå syns jeg. Blir jo litt ekstra motivert når jeg ser vekten synke nedover og klærne bli større;)

Ha en fin kveld:) Nå skal jeg se på Cougar Town... Syns denne serien har blitt litt bedre etterhvert!

Oh happy day!

I dag er det jo både morsdag, Valentine's day og fastelaven på en og samme dag.... Tre ting på en gang? Det er jo ikke mulig det...;) Vi kom hjem fra Skien i stad, og i kveld skal jeg bare slappe av. Hadde egentlig tenkt å trene i dag, men jeg er sååå slilten så jeg velger å kose meg hjemme i steden. Men jeg er kjempeglad i dag! Jeg skled nemlig rett inn i et par av mine trangeste jeans! Og det kom som et sjokk. Jeg har gått rundt og trodd at jeg er mye større enn jeg er i det siste, og trodde det var noe galt med vekta til svigermor når jeg veide meg i helga. Så dette må feires med null trening, og favorittsnopen min, ha ha:

Den nyeste Stratosen anbefales! Nam...:)

Ellers fikk jeg jo blomsterbukett av min skjønne mann i dag. da. Han er så snill og god;) Han som ikke har fått bursdagsgave av meg enda en gang... Men etterpå skal mannen selvfølgelig se på OL, så han har kjøpt en jentefilm som jeg skal se på i mens.


Thank God for to TV-er sier jeg bare;-)

Noen som har sett denne? Jeg liker hvertfall både Reese Witherspoon og Vince Vaughn, så vi får se om denne faller i smak... Har en liten mistanke om at den ikke er kjempebra siden jeg aldri har hørt om den før, men da blir jeg hvertfall positivt overrasket hvis den er bra!

Ha en flott Valentine's Day, og gratulerer med morsdagen til alle mammaer i verden!♥

Edit: Filmen var dårlig...

Lurer du på hva du skal gjøre i helgen?

Hvis du bor i Oslo, så har jeg et forslag her:Bildet er lånt fra: http://www.orientaldancefestival.no/

Denne fantastiske magedansfestivalen er det min venninne Helene som arrangerer, og jeg er litt trist for at jeg ikke får dratt. Festivalen består av fantastiske show med noen av Norges (og verdens) beste magedanserinner, og workshops (magedans-kurs), så dette er en opplevelse man ikke får muligheten til hver dag. Det er ingen som har bedt meg om å skrive dette altså, men festivalen pleier å være såååå bra at jeg må opplyse leserne mine om den. Billetter kjøper du på Billettservice, ellers kan du lese mer HER.

Selv tar jeg straks turen til Skien for å besøke svigerfamilien og feire bursdagen til Theodor. Ha en fin helg folkens!

Endelig sover hun...

De siste par dagene har lille Emma plutselig begynt å sove litt mindre om natta. Jeg håper ikke det er en ny vane! Og med en gang jeg har fått henne til å sove, så har hun våknet igjen. Jeg trodde kanskje hun trengte noe mer mat, men hun er ikke så sulten heller. Tror hun har litt vondt i magen bare... Også har hun blitt overtrøtt og kommet inn i en ond sirkel. Men nå sover hun hvertfall da. Etter å ha våknet flere ganger og skreket. Lille engelen min sovnet mens jeg vugget vugga hennes og sang egenkomponert nattasang;)

Jeg er jo ikke vant til at Emma's søvn er et problem. Hun har jo sovet mellom 6-9 timer i strekk hver natt siden hun var 5-6 uker gammel så jeg er nok litt bortskjemt på det området. Fikk jo beskjed på helsestasjonen at vi var heldige, og at det var ganske tidlig å begynne å sove så mye...

Et bilde av Emma 4 dager gammel som også har fått gjennomgå litt i photoshop:

Noen andre som har babyer som plutselig har fått nye søvnvaner?

Ekstreme babyhyl;)

video:mov00245

 

Emma driver og tester ut stemmen sin for tida, og det er mange rare lyder som kommer fra henne! 
Hun har et nytt triks på lager også;) På barselgruppa på mandag, så lå hun i vognbagen og hylte, og med en gang jeg kom bort og kikka på henne begynte hun å glise og le;) Hun gjorde dette et par ganger, og jeg trodde hun gråt, men det gjorde hun altså ikke. Søte lille snuppa mi ville ha oppmerksomhet. Likner mammaen sin, hehe.

Min kjære sin bursdag og bytur med Emma

I går var jeg og trilla i Oslo sentrum med Emma for første gang! Jeg bor nemlig 15-20 min unna byen med T-banen, så det er nok av caféer og kjøpesentere som er mer babyvennlig enn sentrum i nærheten av der jeg bor. Men i går tok vi altså turen til sentrum for å møte bestevenninnen min Ingvild. Jeg hadde jo ikke sett henne siden Emma var 4 uker eller noe, og det var kjempekoselig å møte bestis igjen. Vi endte opp på Steen & Strøm siden jeg mente det var en babyvennlig café i øverste etasje. Men den var ekstreeeeemt sossete blitt, så der snudde vi i "døra", og endte opp med gamlis-caféen i 3.etg i steden. Der var det mange gamle damer som syns at Emma var sååå nydelig:)

Men det er ikke rart jeg holder meg litt unna sentrum med Emma.... Det er ikke så mange steder som er lagt opp for baby, og jeg skulle gjerne slippe å tatt heiser som stinker av urin på t-bane stasjonene! Æsj som det stinka... Hva med å vaske heisen innimellom da?

Og over til noe annet: The love of my life hadde bursdag i går!


Når jeg kom hjem i går så lagde jeg middag til kjæreste-mannen som fylte 29 år! Det ble pepperbiff, gratinerte poteter, maiskolber, pluss pluss og hvitløkssnegler til forrett.  Om 1,5 mnd. er det min tur til å bli 29.... Shit as, vi begynner å bli gamle. Snart 30 jo... Rart å tenke på at Theodor var 18 første gangen jeg møtte han. Tiden flyr så fort, og det gjelder å ta vare på hvert øyeblikk man har. I love you baby, and always will...

Ha en fin dag:)

Barselgruppe hver mandag!

Hvor ofte treffes barselgruppa deres? Vi har treff hver mandag kl. 12.00. Det er selvfølgelig frivillig da, men hittil har jeg bare gått glipp av ett treff pga. at det var for kaldt ute. Vi møtes ikke på helsestasjonen som mange gjør, men hjemme hos hverandre på rundgang. Vi er seks jenter, og måtte nemlig fikse denne barselgruppa selv siden ikke helsestasjonen hadde tid. Men det er såå utrolig koselig å møtes, og tiden flyr alt for fort hver gang. Dermed har vi truffet hverandre utenom også vi. Jentene i barselgruppa kommer jo så godt overens, også trener jeg sammen med hun ene. Snart joiner en av de andre jentene oss også på trening, så det blir gøy!


Lille Emma har ikke vært på biltur nesten uten klær altså:) Hun bare satt i setet og venta litt mens mamma'n fant fram tøy til henne. Jeg legger aldri fra meg henne alene på stellebordet, så da kan hun sitte i bilsetet i steden:)

Nå er det også snakk om å ordne et "barseltreff" hvor vi tar med mannfolka våres også. Gutta har jo godt av å få noen nye bekjentskaper som er nybakte pappaer de også!

Nei, nå må jeg ta meg av gulljenta mi litt før jeg drar på trening. Skal trene Core bar som har blitt en av mine nye favoritter. Formen min var helt elendig forrige uke så jeg trente bare på Elixia to ganger. Jeg har hatt vondt i rygg, bekken and so on, og er fortsatt støl etter trening for snart en uke siden! Hvor dårlig form går det an å være i sier jeg bare...

Ha en flott kveld folkens!

I noen land er det livsfarlig å bli gravid

Det er ikke alle gravide som er så heldige som vi her i Norge. Noen steder i verden er det å være gravid noe av det farligste man kan utsette seg for. Hvert år dør over en halv million kvinner av komplikasjoner i forbindelse med graviditet. Det er én kvinne hvert minutt! Mesteparten av disse kvinnene bor i utviklingsland, og dør av årsaker som lett kan kureres.

Derfor er det ikke noe å lure på når Care i forbindelse med neste søndag legger ut morsdagskort og tatoveringer som hyller mor, til salgs i alle landets Esthetique-butikker og på nettsiden: care.no/mamma. De koster 25 kroner. Alle inntektene går til helsearbeid for mødre i utviklingsland. Hjelp til å hylle mammaer verden over du også! Og støtt de som har det verst og ikke har tilgang til skikkelig helsehjelp.

Jeg har vært på fest!

Min første fest på en god stund kan man si...  Men samboeren til lillesøster fylte 30, og da må man jo feire! Det er rart å tenke på at i fjor på bursdagen hans fikk jeg vite at jeg var gravid dagen før. Dermed helte jeg alkoholfri hvitvin i en tom hvitvinsflaske (med skrukork) som hadde vært med alkohol i for å slippe alle spørsmål. Og jeg lurte alle;) De trodde jeg var full selv om jeg bare var meg selv, hehe.

Men jeg holdt meg likesågodt alkoholfri i dag også jeg. Jeg fullammer jo enda, og Emma har jo såvidt smakt melk fra flaske. Storesøster passet gullet og ga henne litt MME, men det falt visst ikke helt i smak. Hun hadde tatt to store slurker før hun hylte ut! Jeg vil nemlig IKKE PUMPE for da ødelegger jeg den fine balansen jeg har nå. Etterpå sovnet hun heldigvis, og sov helt til vi henta henne. Dette var jo første gang jenta vår hadde barnevakt på kvelden, så vi dro ganske sent på festen, og var ikke borte så lenge så Emma ikke skulle trenge så mye mat. For på natta sover hun jo uansett. Emma led ingen nød når vi kom og henta henne hvertfall, og var blid som en sol selv om vi vekket henne med å kle på henne bamsedress. Hun som egentlig ikke liker å få på seg yttertøy engang!

Uansett om mammaen gikk rundt med mobilen i handa hele kvelden så hadde vi det koselig på fest. Jeg er jo så glad i den lille babyen vår at jeg tror jeg er litt avhengig!

I tillegg til at jeg er naturlig utadvendt, så blir jeg litt gira av søtsaker, og siden jeg ble servert både brownies og alkoholfri punsj, så var jeg i farta og fikk dansa både swing og twist med lillesøs. Jeg trenger ikke alkohol for å ha det gøy! Kanskje like greit at jeg ikke drakk... Med alkohol innabords kan jeg nemlig bli "litt for mye av det gode" hehe... Her har vi flere eksempler på det. Eller forresten så er jeg kanskje edru på noen av eksemplene;P

Jeg er egentlig litt imot å legge ut sånne bilder av meg selv på nettet, så disse blir nok fjernet og erstattet av bilder fra festen:)

God natt folkens! Nå snorker Theodor på sofaen halveis sittende, mens Emma ligger på min side i senga vår. Jeg får vel legge henne over i vugga si, så jeg også får et sted å sove:)

Redigert bilde av prinsessa og tannstell

Sitter og leker meg i PS i kveld, men syns at alle bilder av jenta mi er mye penere uredigert egentlig. Men her har vi et før og etter bilde hvertfall. Kjemperask og enkel redigering, så ikke noe fancy;) Hvis man kan dypetse, så er dette fort gjort, og jeg har done my share i dypetsing for å si det sånn. (Vet at profilbildet mitt er dårlig dypetsa. Irriterer meg over det hver dag, men jeg lagde det i full fart med Emma på fanget). På jobben hadde jeg eget tegnebrett, men hjemme pleier jeg å dypetse med penneverktøy, og musa på laptopen, haha:)

Før:

Etter:

Ser ut som hun "flyr" litt her, men men...

I dag har jeg forresten vært hos tannlegen, og jeg hadde null hull som vanlig;) Har faktisk bare hatt et hull i hele mitt liv, så jeg har supersterke tenner. Men jeg var litt bekymret nå siden tannpussen ofte ble litt kjapp når Emma var nyfødt. Tannlegen roet meg med at det var de ukelange bakteriene som lagde hull i tennene, ikke de som kommer etter én forsømt tannpuss! Han fortalte meg også at man burde begynne å få inn en rutine på tannstell så tidlig som mulig på babyer også. Siden Emma's tenner har begynt å titte fram, så sa han at jeg kunne begynne allerede nå! Men det trengte ikke å være en tannbørste i begynnelsen. Jeg kunne for eksempel bare bruke en klut eller fingeren min. Bare for å venne henne til at "sånn er det":)

I dag har jeg forresten hengt med et par "barseldamer" igjen og ble servert kjempegode sjokolademuffins hjemme hos hun ene (og jeg som skulle være sunn). Men hva er vitsen med å trene hvis man ikke kan unne seg noen ting? Jeg brukte jo ganske mye energi på å dytte vogna bort i snøkaoset;P

Nå skal jeg hoppe til køys, for nå har mine to elsklinger lagt seg! Ha en fin kveld♥

Edit: Her har vi enda et PS-bilde:

Fra kveldens bad. Nei, nå MÅ jeg legge meg...;)

Fruene er tilbake:)

I kveld er det endelig sesongstart på Desperate Housewives på TV 2! Noen flere enn meg som skal sitte klistra foran skjermen?

Det skal hvertfall jeg... Dette er jo én av favorittseriene mine:) Nå for tida er jeg jo en housewive selv, selv om jeg ikke er fullt så desperate.

Jeg syns det er litt koselig å ha høydepunkter som går på TV i steden for å laste ned alt mulig. Da har jeg noe å glede meg til i steden! Følger med på to andre serier for tida også som er helt ok; Cougar town og The Vampire diaries. Sistnevnte liker jeg best, men den slår ikke True Blood. TVD er liksom litt mer tenåringsserie og True Blood er litt mer voksenserie syns jeg... Og jeg er jo voksen! (Sikkert ikke alle som er enig der;))

Ja, ja men før jeg skal sette meg ned og slappe av foran TV i kveld, så skal jeg trene pilates, og bade Emma. Lurer på om jeg må finne meg noe godt å spise på Meny også som ikke er usunt...

 

Hvilke TV-serier følger du med på? Noen å anbefale?

For kaldt til å trille

I dag skulle jeg egentlig på barselgruppe, men når temperaturmåleren viser -16 så er det rett og slett for kaldt. Hun jeg skulle til bor jo nesten tre km unna også, så det blir for langt i denne kulda. Bilen har mannen min i dag, så da må vi bare rett og slett holde oss inne. Babyer SKAL IKKE være ute når det er kaldere enn -10 grader, og det må man ta alvorlig. De tåler ikke så mye kulde, også er det farlig for lungene deres. Blir litt irritert når jeg ser småbarnsmødre som ikke bryr seg om denne regelen i det hele tatt. Når babyen bare er noen uker, så bør man forresten ikke ta den med ut når det er kaldere enn -5. Eneste mulighet spedbarnsmødre har nå, er hvis man går kjapt inn og ut av en oppvarmet bil.

Det var noen som lurte på hva slags vogn Emma hadde, og siden jeg ikke gidder å gå ned fire etasjer for å ta bilde, så fant jeg dette bildet på nettet i steden:

 

 

Det er en mørkerød Simo kombivogn. Jeg er kjempefornøyd med denne vognen. Dempingen er kjempebra, og det er god plass i bagen. 

Selv om det ikke ble noe barselgruppe på meg i dag, så koser vi oss hjemme. Greit å få gjort litt her også siden jeg har vært på farten hele helga. Var i bursdagsfest for pappa på lørdag, og på besøk hos storesøster på søndag. Så nå får jeg vasket litt klær og ryddet litt!

Varme drikker er fy fy når man har ungen på fanget, husk det! Men akkurat nå sover Emma litt i senga mi, så da koser jeg meg med en lowfat cappuchino... Eller den er ikke så god, hehe. Men det er en tilvenningssak. Syns den var bedre nå en sist jeg smakte den. Prøver jo å unngå for mye usunt, og for meg er denne uken en ny start. Det tok nemlig helt av i helga når det gjaldt godis og kaker. Spiste masse usunt både fredag, lørdag og søndag, men nå er det nok! Jeg må ha litt mer viljestyrke enn dette hvis jeg skal tørre å gå på stranda i sommer, så i dag skal jeg trene Core Bar, og spise sunt.

Ha en fin kald dag:)

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits