GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits mars 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

mars 2009

Dårlig blogger....

Ja, det er meg for tida. På jobben sitter vi midt i påskeproduksjonen, og den begynner en stund før påske der jeg jobber... Sittestillingen og arbeidtempoet er anstrengende om dagen. Dermed har jeg liten lyst å sitte foran mac når jeg kommer hjem også! Må bare beklage. Egentlig har jeg hatt mye å skrive om. Har både shoppet en del, og fått bursdagsgaver som jeg burde tatt bilde av. Men uansett om jeg er en kjiping i bloggverdenen har jeg et motetips: TA EN TUR PÅ HM OG KJØP ET SKJERF! Det er fantastisk mange kule skjerf nå, og jeg blir aldri kvitt min skjerf-dilla;) Har kjøpt to bare det siste døgnet, hehe.

Kveldens låt, dedikert til min Theodor♥

 
Foo Fighters - My Hero

28318221234725445579n400

Sminkefavoritter

Som så mange andre jenter elsker jeg sminke! Det var vanskelig å plukke at bare noen favoritter blant sminkehauen, men her er de hvertfall. Okei, faorittene mine skifter ofte, så det kan hende det er noen helt andre om et halvt år... Men her er noe av det jeg bruker mest for tida:

hud

Solpudder og skimmerpudder: Guerlain. Et solpudder tilpasset brunetter med litt skimmer, og et matt ensfarget solpudder. Den tilhørende kosten er perfekt å ha i veska med litt pudder på. Foundation: Mary Kay, farge 300 og 400 ettersom hvor brun jeg er. Blander noen ganger. Pleier huden og dekker. Den beste jeg har prøvd hittil, men begynte med foundation for kun 2-3 år siden da... Rouge: Mary Kay, men denne tror jeg har gått ut av produksjon, så ingen vits i å skrive om fargen.

Drev som nevnt tidligere som Mary Kay-konsulent, og derfor har jeg hatt litt sminke og produkter hjemme en stund, men når disse tar slutt har jeg hvertfall tenkt å prøve åssen I.D. fungerer på huden min.


eyebrow

Kjempesmart øyebrynspenn: med highlighter i andre enden for å løfte brynene. Bruker alltid highlighter under brynene, men har som regel brukt lys øyeskygge, men denne her er genial. Hører med egen spisser som kan stilles inn på rund eller spiss tupp. Eneste minus er at denne pennen ikke er særlig drøy. Hvertfall ikke hvis man vil ha den spiss.


eyes

Mascara: Har prøvd sinnsykt mange mascaraer, og denne Loreal-mascaraen er favoritten hittil. For det første går den kun av i varmt vann, og på en måte at den ikke blir klint utover. Og for det andre smitter den ikke så lett av når man går med den ute i fuktig vær. Pluss at øyevippene blir både fyldige og lange fort. Man bruker ikke lang tid å legge denne nei..

Eyelinere: Våt eyeliner fra Maybelline som ikke er så våt. Den sitter bra, og har en hard tupp som gjør den lett å påføre. Våt eyeliner fra Kanebo med samme funksjon som mascaraen. Går kun av i varmt vann, og i noen situasjoner passer jo det perfekt!

Øyeskygger: Noen av de fargene jeg bruker for tida. Også Mary Kay. Har aldri kun en øyeskygge på meg, men minst to. Liker å lage effekter med øyeskygger. Var veldig vanskelig å velge ut hvilke øyeskygger jeg skulle ta bilde av, for jeg bruker jo alt mulig, og har en hel hau. Men dette er de jeg bruker mest til hverdags.


lips

Lipglosser: Ja, jeg har dilla på lipgloss... Det her er bare noen få av de jeg har. Elsker Mary Kay sine som nesten føles som leppomade på leppene. De pleier og skinner. Men hadde faktisk aldri trodd at jeg kom til å bruke den plummefargede! Men nå er den favoritt til min vinterbleke hud og kalde farger som jeg bruker på sminken. Den fremhever faktisk blåfargen på øynene mine! Utrolig men sant.

Liker også å plutselig gå med knallrød f.eks. Den fra Gosh er billig og fin. Oriflame har en lipgloss (den hvite) som forstørrer leppene, og som faktisk funker! Ellers elsker jeg selvfølgelig Dior:)


Ok, folkens... kan hende det er en del skriveleif o.l siden jeg er supertrøtt....

Men har du noen sminkefavoritter du vil dele med meg?

Smask♥

28318221234725445579n400

Vil du ha gratis mascara?

Har du lyst på en gratis Diorshow Iconic mascara? Alt du trenger å gjøre er å klikke på DENNE LINKEN og fylle inn navn og adresse. Har selv gjort det... Om det fungerer er jeg ikke sikker på, men alt som er gratis er jo gøy! Har selv aldri prøvd denne mascaraen, så jeg vet ikke hvordan den er.

iconicsplash

Gi meg gjerne tips om du vet om flere "free sample-sider" for kosmetikk! Senere i dag tenkte jeg å skrive litt om mine favoritter i sminkepungen...

28318221234725445579n400

Min første kjærlighet...

...var faktisk Morten Harket! Jeg var nemlig veldig tidlig musikkinterressert, allerede som 3-4 åring. Når vanlige barn kanskje så på Labbetuss, satt jeg benket foran skjermen og så på musikkvideoer. Det var da jeg oppdaget aha, og Morten Harket! Ble helt bergtatt da jeg så "Take on me", og da var det gjort. Ved siden av sprinkelsenga mi hadde jeg a-ha-utklipp ustrategisk teipet rundt omkring på veggen. Men Morten Harket-interressen avtok etterhvert som jeg ble eldre. Uansett om jeg ikke er forelsket i Morten lenger, syns jeg fortsatt han er en fantastisk vokalist, og at a-ha hadde mange bra låter i storhetstida...

Denne sangen våknet jeg til i dag tidlig, og kan ikke si annet enn at det er en særdeles behagelig måte å våkne på!

 
A-Ha - Stay On These Roads

God kveld og god natt.... Nå må jeg prøve å skjønne noe av LOST. Takker forresten for alle bursdagsgratulasjoner (hvis jeg har glemt å takke noen).

Q:

Hvem var din første kjærlighet?

Hva var den første musikken du likte?

28318221234725445579n400

 Follow BadBrunette

Hurra for meg!

 1111topsyturveybirthdaycakebyp
Jeg har bursdag i dag, og gjett hvor gammel jeg blir..... Gammel! Nå går det bare en vei.... Neida;) Har det bedre og bedre for hvert år jeg får med ny visdom. Ja, for det er faktisk sant at man blir smartere og smartere med årene!

Hurra for 28 år i dette livet! (haha=)

I kveld blir det familiebesøk, og kake... Slipper heldigvis å lage kake da Theodor har bestilt på Samson... Snill er han!

28318221234725445579n400

Nå gleder jeg meg til sommeren!

Mailene jeg får fra Asos.comer sååå utrolig inspirerende! Hvis du ikke er på mailinglista deres, må du klikke deg inn på nettsida og melde deg inn! Om jeg ikke kjøper noe derfra får jeg hvertfall utrolig mye inspirasjon av disse mailene. Ble rett og slett i bedre humør jeg av dagens mail fra asos. Et lite utsnitt;

nlw23030903
nlw23030904
nlw23030905

Elsker fargene! Spesielt korall;)
Hva syns du om vårens/sommerens farger?
28318221234725445579n400

Solbærsaft og økologiske bjørner

img9770

img9786

Ja, jeg koser meg i kveld. Og tro det eller ei, godteriet er økologisk. Hva nå enn det måtte bety. Skjønner hvordan økologiske grønnsaker blir til, men økologisk godis blir litt vanskeligere for hjernen min til å få til å stemme. Nå skal jeg snart se på Jakten på den 6. sans. Johoo, jeg gleder meg, hehe. Theodor syns det er morsomst med de folkene som driter seg ut, mens jeg liker best å se de som forbløffer meg. Blir så flau når folk er helt på jordet. Da skjønner jeg liksom ikke at de meldte seg på i det hele tatt.

Noen andre som ser på Jakten på den 6.sans?

28318221234725445579n400

Panda, panda...

I dag har jeg sett på Animal Planet... Jeg elsker den kanalen! Eller det vil si når det ikke er noen ekle kryp det handler om.

Når jeg gikk på barneskolen fikk jeg dilla på kjempepanda. Når andre jenter skrev "Hest er best" på tavla, skrev jeg "Panda er best". Har aldri sett en panda i virkeligheten, og da er det bra å ha Animal Planet. I dag så jeg på programmet "Baby Planet" og der så man blant annet pandaungen Zhen Zhen (som betyr dyrebar).

Se så nydelig hun er!

2173849167bf19aeebb3
Nå har jo Zhen Zhen blitt voksen da... Men hun er sikkert like søt fremdeles.

Kjempepandaen er som sikkert alle vet utrydningstruet. Jeg husker min mor fortalte meg dette da jeg var kjempeliten, og det gjorde virkelig inntrykk. Kunne det virkelig hende at kanskje de ikke fantes lengre når mine barn ble store? Kanskje det er derfor jeg har blitt så glad i disse bamsene? Mammaen til Zhen zhen (og andre pandamammaer) kan kun bli gravid to dager i året, tror jeg det var. Og da er det ikke rart man ikke kan "masseprodusere" nye pandaer akkurat. Alt må jo stemme for at en liten pandaunge skal komme til verden.

Heldigvis er det snille mennesker som forstår viktigheten av at ikke kjempepandaen dør ut. Og disse kan man hjelpe ved å for eksempel adoptere en panda. Det kan du blant annet gjøre på WWF sin nettside. Du velger selv beløpet du vil betale (fra 25-250 dollar)... 

Her har vi en annen morsom pandaunge:

28318221234725445579n400

Jeg vet hvilken sang jeg skal heie på!

Denne dagen startet riktig så bra.... Tidlig på jobb (dvs. 07.30), også hadde min søte venninne og kollega, Aysel tatt med kake og kaffe fra Kaffebrenneriet. Vi har det alltid så koselig om morran! Også viste hun meg Tyrkias MGP-låt. Den er jo kjempefin til å være MGP. Man kan jo danse til den! Vet hvilken jeg skal heie på hvertfall. Syns ikke noe særlig om den norske. Det irriterer meg at vi hvert år skal ha en sanger med dårlig engelskuttale... og det ødelegger jo alt. Det er jo faktisk mye lettere å ha perfekt uttale når man synger enn når man snakker syns jeg.

Her har vi den tyrkiske låta!

Hadise med låten DÜM TEK TEK ( som betyr den dunk dunk lyden hjertet lager...)
Sexy damer med magedans-moves er kulere enn en liten nerd med fele, haha.

Hva syns du om sangen? 
28318221234725445579n400

Nye negler!

Har ikke hatt så mye å skrive om i det siste, men her er hvertfall bilder av de nye neglene jeg fikk hos Neglemannen! Anbefales virkelig. Han er den flinkeste jeg har vært hos! Sjekk ut bloggen hans her.

img9731

img9735
Ja, vet jeg er blek....det er faktisk vinter... men se på fine neglene da!;)

Og, jo kveldens låt:

Fordi jeg elsker Muse, og denne minner meg om Twilight-filmen.... Digget denne sangen før det, men nå liker jeg den enda bedre! PS. ALLE SOM LIKER MUSE BØR SE DE LIVE!!!!!!!!♥

28318221234725445579n400

Twin Peaks

Siden jeg har sett på Twin Peaks på dvd i kveld, velger jeg rett og slett introen til Twin Peaks. Her uten vokal... Men for de som vil høre den med er det Falling med Julee Cruise (hvor David Lynch selv har stått for teksten)... Elsker  kjenningsmelodien til denne fantastiske og merkelige serien;)

 

Angelo Badalamenti har komponert denne, og er kjent for sine soundtrack for regissør David Lynch, og i tillegg til Twin Peaks har han komponert musikk for Lynch til blant andre Blue Velvet og Mulholland Drive.

Ps. De som ikke har sett Twin Peaks bør gjøre det...

God natt....♣

28318221234725445579n400

Dette fikk jeg med meg hjem...

fra Alternativmessen i Lillestrøm...

Pinne til fotmassasje ol.:

img9719

Slike pinner brukte de under føttene mine når jeg var i Thailand. Man presser på forskjellige punkter under føttene som skal tilsvare punkter i kroppen, f.eks hjerte, nyrer o.l. Er det akupressur det heter? Ellers kan man bare bruke pinnen til å få i gang blodsirkulasjon under føttene og i hendene....

Ørelys:

img9722

Skal visstnok rense ørene for voks og andre urenheter... Disse kjøpte jeg av ren nysgjerrighet... En må selvfølgelig ha en person til å holde lyset mens man har det i øret, ellers kan man jo brenne seg!

Hodemassasje-ting:

img9726

Denne her elsker jeg! Sitter med den i hodet hele tida når jeg ser på TV! Tror Theodor syns jeg ser litt gal ut, men skitt au! Den får i gang sirkulasjonen i hodebunnen, og treffer de punktene som er bra... Skikkelig behagelig!

Ellers fikk jeg med meg masse blader og borsjyrer som vanlig, og gratisutgaver av bladet Medium....


Denne helgen her har jeg ikke blogget noen ting jeg... Rett og slett fordi jeg ikke har hatt lyst. Så sorry fokens for ingen svar på kommentarer! Er jo ikke noe vits i å skrive noe hvis man ikke har noe å skrive eller hva?

På lørdag var jeg som nevnt på Alternativmessen i Lillestrøm med storesøster. Vi fikk blant annet med oss to foredrag, også mediterte vi;) Var på tur ved et nydelig vann med fossefall, og kjørte luftballong til en fantastisk øy! Skal lære meg å meditere ordentlig, for det var en nydelig avslappet følelse! Og folk som kjenner meg vet at jeg har problemer med å slappe av. Har alltid vært litt hyperaktiv...


På søndag så jobbet min kjære, og da satt jeg her og koste meg med en av favorittfilmene mine som jeg aldri blir lei... Nemlig: Interview with the Vampire.  Den er helt fantastisk;) Må se og få lest alle bøkene til Anne Rice en dag snart. Har liksom aldri fått rompa i gir. Nå har jeg jo bare noen få sider igjen av Breaking Dawn som jeg sparer..... så da har jeg sjansen til å begynne på noe nytt;)

interviewwiththevampirebradpitt28558895873
Blir ikke lei denne filmen nei.... Romantisk bilde, hehe...

28318221234725445579n400

Ønskeantrekk

I kveld har jeg lekt meg i polyvore igjen.... og latet som jeg hadde masse penger.... Det er jo lov å drømme eller hva?

 

 

Wish2

 Wish...

28318221234725445579n400

Nydelig sang av Marilyn Manson...

Nydelig og Marilyn Manson er to ord som ikke passer sammen tenker du sikkert nå. Kan forsåvidt si meg enig med det, men dette er den fineste sangen jeg vet om med Marilyn Manson... Minner meg om sol og sommer og Quarten 1999! Hadde nettopp fylt atten, og foreldrene mine uttrykte en viss bekymring i telefonen etter å ha sett Marilyn Manson i avisen med mikrofonen opp i rompa.... Skjønner ikke at de var bekymret for meg når lillesøsteren min på 16 var på vei til Mo i Rana bak på typen sin motorsykkel! Ja, ja det var tider!

Hele Mr. Manson er jo gal, men den sangen her elsker jeg!

ps. Musikkvideoen er ekkel som bare det.... typisk Manson.

 
Marilyn Manson Tourniquet

Hva syns dere om Slideshowet mitt forresten? Er det litt for sjølvdigger? Vet ikke om jeg skal ha den der...Bare noe jeg prøvde... 

28318221234725445579n400

Hurra for Neglemannen!

Denne dagen startet så dårlig... Først oppdaget jeg uforklarlige flekker på en av de nye toppene mine, så knakk neglen min.... men den kjipe dagen varte ikke lenge:) Fikk beskjed av neglmannen at jeg var trukket ut til å få gratis støpenegler hos han i Lillestrøm, og skal dit på tirsdag. Har fulgt med på bloggen til Neglemannen (Roger) en stund og sett at han er kjempeflink, så jeg gleder meg! Har hatt lyst på støpenegler sååå lenge, men med høyt lån og masse regninger får man ofte litt andre prioriteringer. Hvertfall nå i det siste... Blir nok kanskje fast kunde hos Neglemannen.

Her kan du lese bloggen hans: Neglemannen

Ps. Han har et superbra tilbud på nye negler....

28318221234725445579n400

Det var for godt til å være sant....

diamondNå tror du sikkert jeg skal blogge om noe alvorlig som har skjedd, men det skal jeg ikke. Vil bare si at neglen min knakk i dag! Uææææ:( Endelig hadde jeg klart å få veldig lange negler, men det varte ikke lenge. Og jeg som planla å lakkere de på morsomt vis i dag... Neglene mine er så utrollig skjøre. Selv om jeg tar tran og spiser frukt og grønt. Skulle ønske de var steinharde som storesøster sine. Noen som kjenner seg igjen? Vel, vel nok om mine bittesmå problemer....

Her er helgens planer: 
  • I kveld:  Slappe av VS. Rydde? Tror det blir det første siden jeg har en skikkelig lateperiode nå...
  • I morgen: Alternativmessen i Lillestrøm med storesøster:) (vi prøver å få med oss det meste av slike ting...)
  • Søndag: ?
Har også veldig lyst på en tur på Fretex, til Sverige og på kino, men tviler på at det blir noe av....

Hva er helgens planer? Noen som skal noe gøy?

Noen tips om en bra negleforsterker som funker?

28318221234725445579n400

Ønskelys...

love wish candlejoysite
prosperxoxo wish candle

wish wish candleinspire

Er ikke disse fine? Dette er noen av de såkalte Wish candles som finnes på den morsomme nettsiden http://www.fredala.com/

Og selvfølgelig så er det luktelys;)
28318221234725445579n400

Metallica, kommersiell musikk og sånt...

Som kanskje noen har skjønt så er mitt favorittband over alle Metallica. Det har det vært siden 1991, da jeg var 10 år gammel... Dette året kom Black Album ut, og på begynnelsen av 90-tallet økte også deres fanskare nettopp pågrunn av dette albumet. Metallica endret stilen sin litt, og begynte å spille litt mer moderne heavy metal. Mange følte at de sviktet "trash metal"-sjangeren, og det er jo ingen tvil om at The Black Album er et mer kommersielt produkt enn de tidligere albumene. Tror faktisk dette var meningen også med tanke på platesalg. Men den største kommersielle endringen vil jeg si kom med Load og ReLoad. Gutta endret stil, til og med hårsveis... Disse to albumene har jo noen bra låter, men det er sjeldent jeg hører på disse. Syns de kan sidestilles med nye Death Magnetic. For min del er Metallicas storhetstid fra The Black Album og bakover i tid. Her har man akkurat de intelligente, talentfulle låtene som jeg kan leve meg inn i. Resten er laget for massene. Men ikke misforstå: Metallicas mest kommersielle musikk er av mye høyere kvalitet enn annen kommersiell musikk. Og når det gjelder aggressive og lite melodiøse ST. ANGER som i mine øyne er den eneste katastrofen av dem alle, vil jeg bare si dette:

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Jeg kunne skrevet så mye om Metallica, men dette er vel mest for spesielt interresserte, så jeg gir meg her. Men kveldens låt skal vi få med. Enter Sandman (The Black Album)... det var her det hele begynte for meg;) 


Metallica - Enter Sandman
Uploaded by metallica

n85222065415725045378

Me and baby...

28318221234725445579n400

Hvorfor tar alle stjernetatoveringer?

Stjernetatoveringer er in som aldri før... tydeligvis. Spesielt hos unge jenter. Med stjernetatoveringer mener jeg tatovering av en eller flere stjerner. De siste årene har antallet stjernetatoveringer eksplodert, det er jeg sikker på... Hva er det med stjernetatoveringer egentlig? Ja, skjønner at det kan se fint ut... MEN ALLE HAR DET! Hver gang man går inn i et tatoveringsstudio så er det noen som skal ta en stjernetatovering jo... Hvorfor er det så kult? Er det fordi Rihanna har det for eksempel? Det er mange stjerner som har slike tatoveringer, og det forstår jeg... Det betyr jo noe for dem, de er jo STJERNER ;P

rihanna

Etter min mening står stjernetatoveringer i fare for å bli det nye "TRAMPSTAMP"... (blir brukt som navn på tribal på korsryggen for de som ikke vet det...). Et råd til alle som tenker på en sånn tatovering: Selvfølgelig kan tatoveringer av stjerner være fine, men skal du ta en tatovering, så ta noe litt unikt da hvertfall. Gjør stjernene litt unike hvis du absolutt vil ha stjerner.

Hva er andres mening om stjernetatoveringer?

Ps. Synes ikke det er stygt, og har sett mange fine, men skjønner bare ikke greia. Ville selv aldri tatt en tatovering som alle har. Sorry hvis noen tok seg nær av dette, men måtte bare få det ut;)

28318221234725445579n400

November Rain - Guns N' Roses

Noe av den første musikken jeg begynte å høre på som liten var Guns N' Roses. Men fikk ikke sett de live før 2006 i Oslo spektrum. Riktignok stod jeg utenfor Vallehovin da de spilte der i 1993, men da var jeg bare 12 år så jeg hadde ikke akkurat biletter;) Den gangen siklet jeg på Axl Rose plakatene mine hver kveld, men da jeg endelig fikk sett han i virkeligheten var han jo mr. plastic fantastic... Men uansett; konserten i Spektrum gnistret til tider til tross for plasticface Rose og mangel på originalmedlemmer i gruppa... Det er ingen tvil: Axl rocker fortsatt! Denne konserten er og blir på topplisten min over konserter! Guns N' Roses har mange sanger jeg aldri har gått lei. Så her har vi kveldens låt:


GUNS N ROSES - November Rain
Uploaded by GunsnRoses

I kveld sitter jeg her og ser på Charterfeber, men orker ikke følge med så mye... blir SÅ flau på deres vegne. Og hva er det med de tvillingene? Stakkars jenter... De kommer nok til å angre om noen år. Tenk så flaut å oppføre seg sånn på TV! Men det er vel trenden å oppføre seg teit på TV for tiden har jeg skjønt... Etterpå skal jeg se på Desperate Housewives.... MYE BEDRE;)

God kveld og god natt!

28318221234725445579n400

Vampyr-smykker...

Er du hekta på Twilight-serien? Da vil du kanskje ha disse smykkene her?:
376791468
376792468
376799468
Dette er kun et lite utvalg. Finnes mange på etsy.com og på ebay:) 
28318221234725445579n400

No pants, no problem...

Er det bare meg, eller begynner flere og flere å gå uten bukser nå om dagen?... Eller jeg vet at det ikke bare er meg. Har nemlig bevis her:
dark mary
linds red

oops

pam perry
gaga oc
Hva syns du om denne moten? Syns den er litt risky jeg... Så nemlig en dame ute som gikk slik med en veldig kort genserkjole. Kjolen var kul den, men problemet var at den hadde sklidd opp, så bak henne så alle strømpebuksa hennes og trusa. Damen gikk intetanende bortover og pratet i mobil. Det verste var at hun så ut som en seriøs businessdame forfra...  

Er fortsatt glad i tights jeg....
28318221234725445579n400

Showbiz - Muse

Det var da jeg hørte denne låta (på radio faktisk) for flere år siden at  jeg for alvor fikk øynene opp for Muse. Matthew Bellamy's vokalprestasjon er helt rå! Senere har jeg hatt den glede å høre Muse live, og det var helt ubeskrivelig!

Kveldens låt:

Muse - Showbiz (Live)

God kveld folkens!

Kiss kiss

28318221234725445579n400

Savner sommer

Nå begynner jeg å bli sååå lei vinter, slafs og snø. Det eneste jeg ønsker meg nå er sommer og sol... I dag tok jeg selvfølgelig på meg vinterstøvler og ikke gummistøvler, men angret straks jeg gikk ut døren. Heldigvis pleier jeg nesten alltid å ha med et ekstra par med sokker. Det verste jeg vet er nemlig å være våt på beina. Å være våt på beina kan forsure en hel dag! Om sommeren slipper man sånne problemer... Eller man kan jo bli våt på beina da også, men alt er mye verre når det er kaldt.

Men... selv om det er en stund til sommer er det jo godt å ha noe å glede seg til! Har selv ikke lagt så mange ferieplaner, men vet at jeg skal til Nice i juni og det gleder jeg meg selvfølgelig masse til! Nå er leiligheten der nede pusset opp også så det er jo enda bedre!

Har du ferieplanene klare?

Har forresten veldig lyst på denne kjolen i sommer:

En annen ting jeg gleder meg til i sommer er bilturene... Tro det eller ei, JEG ELSKER å dra på lengre bilturer. Liker å sitte i bilen og se på alt som foregår langs veien. Syns også det er kjempekoselig å stoppe steder man ikke har vært før, og spise ol. Eller grille ved et koselig vann for eksempel. Men, én viktig detalj for bilturer om sommeren: BILEN MÅ HA AIRCONDITION!
mega
Er som regel passasjer sånn at jeg får tatt bilder av meg selv... Haha! Neida...
Hva jeg ikke skulle gitt for å sitte å svette i sola nå....
28318221234725445579n400

Kveldens låt: Død manns blues

Fordi CC Cowboys ruler... Vi skal være stolte av de få norske artistene vi har som faktisk er verdt å høre på!

Elsker denne sangen!

 

Desverre fant jeg ingen ordentlig video, men sangen hører man hvertfall da!

PS. Gratulerer med dagen jenter! Vi må ikke glemme at det er våres dag i dag! Brenn BH'n! Eller burkaen... eller whatever...

28318221234725445579n400

Overnaturlige evner?

6sanslogoTror du at noen personer kan ha overnaturlige evner? At de kan være klarsynte for eksempel? Det gjør jeg.... eller rettere sagt jeg vet. I kveld er det klart for Jakten på den 6. sans igjen, og ja jeg gleder meg! En av de som var med i fjor har jeg faktisk vært så heldig å pratet med. Han fortalte meg og søsteren min ting han IKKE kunne ha visst på noen måte, og det var litt spennende. Ingen tvil om at denne mannen er klarsynt hvertfall. Dette var Jan-Erik Hanssen som driver Skoger naturterapi.

Men tilbake til kveldens program. Her er noe av det som står på TVNorges nettsider: Du kommer ikke til å tro dine egne øyne. Du vil grøsse, le, overraskes ? og selv den mest innbitte skeptiker blir på gli.

Vil du teste din egen intuisjon? Her kan du ta noen klarsyntester og her kan du ta enda flere...

Ps. Det ble ingen låt i går kveld da jeg kom ganske sent hjem, men i kveld skal jeg poste kveldens låt igjen... Må ikke bryte den nye tradisjonen min så fort, hehe...

28318221234725445579n400

Til inspirasjon...

Dita Von Teese
ditavon
Isn't she hot? Tenk at hun virkelig var gift med Marilyn Manson... Holder ikke at han har noen kule sanger asså. Han er jo så strange....... Men hun fikk jo sin berømmelse og var med på å gjennopplive burlesk som en «mainstream»-attraksjon. Det syns jeg er fett. 
28318221234725445579n400

Kveldens låt: Alive

90-tallet hadde mye bra musikk, så det blir grunge i kveld også:)
Pearl Jam - Alive (Live)

28318221234725445579n400

Johnny Depp dyppet i sjokolade...

Skal jeg kose meg med i kveld. 
totallydeppendabledarkangel
chocolatebillb

Ja,  for det er det denne filmen handler om eller hva? Ellers blir jeg skuffet...
cjoko
Noen som har sett denne filmen her? Snille søster tok den med på jobb i dag så jeg har noe å se på i kveld. Har en mistanke om at man får veldig lyst på sjokolade av denne filmen, så jeg skal kjøpe inn litt just in case:)
Sjokolade finnes i alle merkelige fasonger. Sjekk de sjokoladeskoene jeg fant på nettet:
chocolategiftshoes
Noe for en fashionista?

2831821233086192431
Follow BadBrunette

Romantikk og gammel Hollywood glamour

Overskriften er stikkord for Kappahls nye kolleksjon "Vintage Stories" som blir lansert i april. Kolleksjonen består av rundt 30 artikler med alt fra bluser, kjoler og skjørt til undertøy og accessories.

- Det er en romantisk kolleksjon med lyse pasteller som fører tankene til 1920-tallets Hollywoodfilmer. Plaggene er gjennomarbeidet med mange detaljer. Blonder, fine knapper, silkeblandinger og tynne materialer gjør hvert plagg unikt, sier Carina Ladow, sjef for KappAhl Dame. 

kappahlvintage1
kappahlvintage2
kappahlvintage4
kappahlvintage3
Bildene er så nydelige! Ikke sant?!

Selv mener jeg at denne kolleksjonen virkelig gjør KappAhl verdt et besøk i april. Dette var noe annet enn den stilen de pleier å føre. Ser egentlig på det som en kjedelig "kjerringbutikk", men i april skal jeg dit en tur! Gleder meg;)
28318221234725445579n400

Kveldens låt: Drain you

Siden jeg er i et svært så bloggete humør i dag, tenkte jeg jeg skal begynne med noe nytt. Nemlig fast å ha kveldens sang på bloggen min. Da lærer leserne meg faktisk mer å kjenne siden jeg er utrolig opptatt av musikk!

Kveldens: Drain you med Nirvana♥

 

Syns Kurt Cobain er en av de flotteste menn som har levd... R.I.P

28318221234725445579n400

Min Mary Kay-karriere

Eller... Vil vel ikke kalle det en karriere akkurat. Kom til å tenke på dette da jeg fant noen gamle bilder i går. Jeg var nemlig Mary Kay konsulent litt over et års tid, men ga meg med det i fjor (tror jeg det var). For de som ikke vet noe om Mary Kay, kan du lese her.

Som Mary Kay konsulent holder man hudpleiekurs, sminkeveiledninger, spakvelder o.l. Men i det lange og det hele hadde jeg ikke tid til å konsentrere meg om dette pluss jobb. I løpet av den tiden jeg var konsulent var jeg med på kjempestort seminar i Gøteborg, og det er det jeg har bilder av her:

img5414

Meg i full MK uniform, og med Valentino veska mi som er ødelagt:(

img5518

"Awardsnight"....JA, det er veldig amerikansk...

img5533

Meg til venstre, og venninnen min Kristine som er Sales Director nå;)

Har du hørt om Mary Kay? Hudpleieproduktene er sinnsykt bra....

28318221234725445579n400

Sprøyteskrekk?

Var akkurat hos legen en tur og skulle ta blodprøve. Jeg syns hun som var på blodprøverommet så forfærdelig ung ut, men tenkte ikke noe særlig over det. Jeg satt meg ned og gjorde meg klar , så spør hun: "Er det greit at jeg stikker deg eller?"... (? tenkte jeg).... "ja, for jeg er elev her skjønner du..."Men jeg har gjort det mange ganger altså!". "Go ahead!", svarte jeg, "for ellers får du aldri øvd deg..." Men må jo si jeg tenkte mitt da hun hentet en pleier til og spurte om det var greit at hun stakk på den blodåren hun pekte på. 

needlepink

Ellers pleier jeg å være ganske så pingle når det gjelder sånne ting. Spesielt siden jeg blir dårlig av å se mitt eget blod. Bortsett fra når det gjelder tatovering da av en eller annen merkelig grunn. Men det var en episode som herdet meg. Da jeg ble skikkelig syk i Tunisia. Og tro meg... du vil ikke bli syk i Tunisia. De snakker nesten bare fransk, ikke engelsk. Dermed fikk jeg god bruk for den lille ungdomsskolefransken jeg hadde. Måtte ta en sprøyte i baken hvor spissen var lengre enn pekefingeren min, og dette skulle gjøres tre dager på rad. Dette er første gangen jeg har fått kramper lenge etterpå av en sprøyte. De stakk den nemlig ikke på skrått engang. Theodor klarte ikke å la vær å si "FYfaaaen" da han så sprøyta, og det hjalp meg ikke noe særlig der jeg lå magen og ventet på stikket. Enda vet jeg ikke hva de sprøytene var for. Men frisk ble jeg hvertfall!

Har du sprøyteskrekk?

28318221234725445579n400

Tatoverte jenter

Hva syns folk generelt om jenter med masse tatoveringer? Selv syns jeg det er kjempestilig... Har alltid likt det. Kat Von D er en av mine idoler. Hun er rett og slett en kunstner. Hadde ikke gjort meg noe å ha tatoveringer overalt, men tror kanskje jeg hadde angret en gang. Det hadde kanskje blitt vanskelig hvis jeg skulle søkt ny jobb f.eks, hehe. Har bare tre nå, men merker jeg vil ha flere...  Det er avhengighetsskapende. Heldigvis har jeg en mann som også syns det er kult. Han syns den ene tatoveringen på håndleddet mitt er skikkelig fin;) Mange andre gutter syns det er harry med tatoverte jenter... men så har jo jeg en litt langhåra gutt da, hehe. 


pic12257387935361
Bare se hvor fin Kat Von D er på bildet her:) Eller syns du det er stygt? Folk har jo veldig forskjellig smak, og godt er det! Er veldig interressert i å høre andres meninger her!
28318221234725445579n400

Klakk klakk klakk... new boots

Her er de skinnstøvlettene jeg kjøpte for 199 kroner;) Hadde flaks med de der. Skal lete etter rester i skobutikker en annen gang også... Gikk med de i går, så derfor er de litt møkkete alt, men de er sånn slitt skinn da. I går da jeg og jentene hadde vært på Planet Bollywood, så ropte noen gutter etter oss: "Klakk, klakk, klakk, klakk".... Alle gikk jo med høye heler, hihi.

Hva syns du om gutter som roper ting etter damene? Selv syns jeg ikke det er så mange norske som pleier å gjøre sånt...  Utenlandske gutter er litt mer frigjort på denne måten. Men de som ropte i går var faktisk norske.

 stvletter

Hadde en fantastisk kveld i går, og maten var nydelig... Jeg var den eneste norske jenta for en gang skyld, og føler at jeg blekner ved siden av disse eksotiske skjønnhetene:) Men det var morsomt da. Vi skravlet og lo og lo... Bilder kommer senere hvis jeg får skaffet av de andre. Glemte seff kameraet mitt som vanlig;)

Nå skal jeg se på Sawyer som vanlig, og prøve å bli enda mer forvirret av handlingen i LOST.

bilde 89

Meg med de crazy akvariefiskene til Theo i bakgrunnen;)

28318221234725445579n400

Planet Bollywood

I kveld skal jeg ut og feire bursdagen til en god venninne av meg og da skal vi spise på Planet Bollywood;) Elsker indisk mat og syns alt som har med Bollywood å gjøre er ganske underholdende. En av Bollywoods største stjerner ser du her: Aishwarya Rai. Vakker ikke sant?

aishwaryarai12

Og Bollywood-filmene er utrolig festlige;) Blir så fascinert av dansingen deres...

Et lite klipp her:

Hva er ditt forhold til Bollywood?
28318221234725445579n400

Husker du denne?

Helt skutt i kveld, så det ble ikke så spennende blogging i dag. Men må legge til en liten "nattasang" som jeg syns er helt nydelig:) Husker du denne?

 

Aaaaaah, det var den gang jeg var 17, ung og uskyldig det.... God natt folkens;)

28318221234725445579n400

Stiv og støl

Ja, da var nok en helg vel overstått... og som overskriften sier er jeg stiv og støl. Dette pågrunn av dansing. Masse dansing. Theodor trodde jeg ble veldig glad da han foreslo for gamle gubber jeg ikke kjente at jeg likte å danse, jadda... Vi var som nevnt tidligere på cowboyfest og der ble det hæla i taket. Og nei, jeg tok ingen bilder, og heldigvis for det. 
Men nå er jeg tilbake i sivilisasjonen og skal være flink og blogge hver dag. Var faktisk litt deilig å ikke gå på nett en eneste gang i løpet av helgen. 

bilde 11

Utenom Cowboyfesten har jeg shoppet mer, og fikk blant annet tak i noen skinnstøvletter til 199 kroner!!!!!!!! Førpris: 1100. Må si meg fornøyd med det;) Var nemlig restesalg i en av skobutikkene i Skien.

Hvordan har din helg vært?

28318221234725445579n400

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv