mars 2010

Gjenopptar familiekontakten

I dag har jeg møtt mine to kusiner igjen som jeg faktisk ikke har truffet på flere år! Det er jo helt teit når man kommer så godt overens som vi gjør. Hun ene er 18 år, og hun andre er 25 år. De bor ikke i Oslo, men det er bare 1,5 timer unna med tog, så nå har vi bestemt oss for å møtes oftere! Har hatt en utrolig koselig dag, og jeg gleder meg til å treffe de igjen. De er jo så søte atte;)

Her er slitne meg på vei hjemover... Ble litt kaldt i dag, så hetta måtte på! Ser litt fjern ut her, men hater å ta bilde av meg selv i tilfelle noen plutselig ser meg, haha;) Det hadde vært litt flaut...

Kjøpte meg forresten en utrolig digg tights på Gina i dag. Den kosta bare 149 kr og var i tykkere stoff enn vanlige sorte tights. Denne kommer nok til å bli brukt mye siden nesten ingen av buksene mine passer lengre... De er faktisk ikke for små, men for store! Uansett så er jeg ikke fornøyd med kroppen min. Alt var mye strammere før, og jeg hadde faktisk litt muskler. Men hvor er de nå? Borte vekk? Ja, ja de kommer vel tilbake en gang forhåpentligvis;)

Noen som har gjort noe spennende i dag da? Håper andre er flinkere enn meg til å holde familiekontakten, men hvordan er det i din familie? Møtes alle stadig vekk?

Ha en flott kveld;) Smask!

Sliten og trøtt mamma på skijakt...

Ja, jeg er kjempesliten og trøtt i dag! Emma har nemlig bestemt seg for å ikke sove så lenge i strekk om natta lengre, og jeg er jo ikke menneske når jeg ikke får søvn. Nå sover hun maks 5 timer før hun skal ha mat. Hun pleier å våkne etter 4 timer....Selv om hun har begynt å få et måltid fast med grøt om kvelden. Ja, ja... Jeg var vel kanskje bortskjemt når hun sov mellom 7-9 timer i strekk fra hun var 5-6 uker gammel. Det var vel kanskje litt for godt til å være sant.

Emma har også begynt å komme med noen utrolig høye protesthyl innimellom på dagen og sånt når hun er trøtt, og det er ikke veldig behagelig å høre på for en trøtt mamma med vondt i hodet. Men jeg skal ikke klage... Jenta vår er jo generelt snill som et lam, men hun har plutselig blitt litt vanskeligere når det gjelder søvn. Hun sover kortere, og det er ikke så lett å få henne til å sove når jeg vil lengre. Men jeg satser på at det blir bedre etterhvert:)

Bilder av Emma fra dagens handletur. Dette er rett før hun sovner:-)

I dag var vi forresten på skijakt til meg, men måtte dra tomhendt hjem igjen. Det var utsolgt og dårlig utvalg både på XXL, G-sport og Smart Club. Mine langrennski er nemlig gamle og elendige, og nå skal vi plutselig på hyttetur i påsken. Men jeg får låne noen da, og jeg skal sikkert ikke stå så mye på ski uansett. Jeg skal kose meg med påskegodt inne på hytta sammen med Emma tenker jeg. Emma får ikke noe da. Det skal nok gå laaaang tid før hun får smake noe godis.

Ha en fin kveld:) Jeg skal legge meg rett etter Cougar Town. Nå er jeg trøøøøøøøøttt!

 

Ps. Det babymat-innlegget har jeg ikke hatt tid til å jobbe med enda, men det kommer. Og jeg tar fortsatt i mot alle tips om den første babymaten!!!

Min lille bonde

I går rakk jeg ikke å blogge desverre! Eller, jeg ville bruke tiden på kvelden til å kose meg med den lille familien min i steden, og det må vel være lov. Det var jo "Earth Hour" i går også, så da satt vi her med stearinlys og godis;)

Men på dagen i går var jeg på et kjøpesenter med Emma. Jeg koser meg faktisk veldig mye i mitt eget selskap (og Emma's), så det var bare oss to på litt shopping. Jeg satt og koste meg på café med kanelbolle og cafe latte, mmmmm digg. Mannen min syns jeg er litt rar som drar på café alene, men jeg syns det faktisk er koselig. Er jeg rar? Jeg kunne sikkert ha sitti på pub alene også jeg. Men det er noe som har skjedd de siste årene faktisk. Før så var jeg alltid så selskapssyk. Men det er jo mye selskap i Emma også da. Selv om hun sov på caféen;)

Jo, og over til overskriften... Jeg shoppet litt til Emma i ekte bondegårdstil!

Ku til å henge på vogna:

Og hver gang jeg ser en sånn god sparkedress, så må jeg slå til. Det er så behagelig for lille Emma å gå i! Denne er fra Lindex.

Også var det halv pris på bodyer og sånt, og da kjøpte jeg disse to:Jeg kjøpte også noen truser til meg, men de gidder jeg ikke å ta bilde av, hehe... Var uansett veldig fornøyd med å kjøpe str. Small da. Det er lenge siden sist for å si det sånn. Lurer på hva som skjer med meg når jeg slutter å amme... Da er det vel rett opp i str. XL så mye sjokolade som jeg spiser! I kveld har jeg kost meg med godis igjen, og alternative programmer på TVN;)

Ha en fortreffelig søndagskveld! 

For første gang...

Så pusset vi tennene til Emma... Eller tanna;) Man skal jo pusse fra første tann! Og lille Emma har en bitteliten hjørnetann som stikker ut.

Denne tannbørsten brukte jeg. Hadde egentlig lyst på en som man trer utenpå fingeren (etter å ha fått den anbefalt av helsesøster), men de hadde ikke den på apoteket her, så da ble det denne. Jeg tok på en bitteliten dråpe med babytannkrem.

Emma prøvde forresten å drikke vann i går også... Det falt ikke helt i smak for å si det sånn. Brukte en liten imsdal-flaske med tut og sprutet i munnen hennes. Hun så veldig forundret ut, og litt ble spyttet ut igjen. Men hun spiste masse grøt i går da! Mye mer enn hun har gjort tidligere. Lille snuppa vår vokser så fort. Både i størrelse og i utvikling:)

Når begynte du med den første tannpussen på babyen?

Testing av Vibralash mascara

Ja, jeg var jo en av de heldige utvalgte bloggerne som fikk Isadora sin Vibralash mascara hjem i posten. Så i dag måtte jeg jo teste den!

Her er min dom:

Positive egenskaper:

✔ Klumper ikke, uansett om du tar på flere lag!

✔ Øyevippene blir lange og flotte.

✔ Den legger seg på øyevippene ganske fort, så du slipper å stå å ta på mascara i en evighet. Kjekt for de som vil bli fort ferdig!

Negative egenskaper:

✔ Vibreringen kiler noe hel forferdelig (syns jeg), så jeg måtte skru den av.

✔ Mascaraen smitter lett av. Hvertfall jeg som har oppoverbøyde øyevipper som "stanger" måtte tørke vekk sorte merker under øyebrynene flere ganger i dag.

Altså.... Øyevippene ble lange... men IKKE sånn som på bildet der. Syns egentlig sånne bilder er litt irriterende, for alle ser jo at det er løsvipper!! Også syns jeg det er rart at dama ikke har mascara-prikker under øyebryna som jeg fikk etter fem minutter.

Konklusjon: 

Jeg kommer nok ikke til å kjøpe denne mascaraen, og heller ikke til å bruke den opp. Ganske enkelt fordi jeg hater sminke som blir klint utover. Nei, jeg holder meg til mascaraer som går av i varmt vann. De smitter ikke av. Men denne funker sikkert kjempebra for folk som ikke har øyevipper som "stanger" som jeg har.

5 måneders kontrollen!

I dag har Emma vært på kontroll. Og det er alltid like koselig å treffe jordmor Aud igjen. Helsesøster er også ekstremt hyggelig, så jeg har vært heldig med denne helsestasjonen. Har nesten ikke lyst å gå derfra, hehe.

Også har Emma fått vaksiner i dag stakkars... En skremmende stor sprøyte i hvert lår. Og uff, som hun skrek. Men heldigvis ga det seg fort når hun fikk trøst. Nå gjenstår det å se om hun reagerer på de utover dagen. I dag veide Emma 7185 gram, noe jeg syns var litt lite siden hun har veid ca. det samme for noen uker siden når jeg veide henne hjemme. Men det var visst innenfor normalen. Og hun trenger nok litt mer mat nå ja. Og lang var hun hvertfall blitt! I dag var hun 67,3 cm lang, og det er hele 5 cm lengre enn forrige kontroll. Så helsesøster måtte måle to ganger for å være sikker:)Emma ligger inni der et eller annet sted;) Det er bare dyna som står litt opp... Varmeposen er avleggs når det er plussgrader ute!

Her ligger hun;) Trenger ikke votter en gang når det er så varmt ute!

Vi snakket også om mating og sånt, og helsesøster mente at jeg skulle gi ett fast måltid med grøt/middag o.l om dagen. Så etter noen uker kunne jeg øke til to. Jeg har jo allerede begynt å gi litt andre ting, men nå skal jeg være flink å ha et fast måltid på dagen. Flaske mente hun også at jeg ikke trengte å prøve lengre, men heller gi kopp eller type imsdal-flaske i steden. 

Jeg planlegger forresten et innlegg om den første babymaten, og dere som er medlem i FB-gruppa mi vet jo det allerede. Men jeg trenger tips fra leserne!!!

Det kan være for eksempel tips om:
 Hvordan skal man begynne å introdusere mat?
 Hva skal man gi først?
 Hvor ofte?
 Hvor lenge skal man prøve en ting før man går over til en annen?

Har allerede motatt flere gode råd og tips, men ønsker enda flere!!!

It's my birthday:)

Hurra for meg! I dag fyller jeg hele 29 år (omg)... Dette året har vært det mest innholdsrike i livet mitt hittil. En stor del av det siste året har gått med til å gå rundt som en flodhest, og den andre delen har gått med til å være mamma for min herlige Emma. Dagen skal feires med indisk mat fra Haveli før vi drar på sykehuset og besøker pappa'n min. Han var nemlig igjennom en operasjon i går, så derfor skal vi ta med kake og kaffe på sykehuset.Bildet er hentet fra weheartit.com. Jeg må vel prøve å lage en kake etterpå, men den blir nok ikke så fin som denne. Det blir vel kanskje posekake, hehe.

Beklager hvis jeg ikke har svart så bra på kommentarer i det siste, men jeg har rett og slett ikke vært så mye hjemme.

Gulljenta er 5 måneder i dag!

Den lille jenta som gjør hverdagen vår til et lyspunkt hver dag er rukket å bli hele 5 måneder. Tiden har gått så fort, samtidig kjenner vi henne så godt. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; at en så liten person kan ha så stor personlighet!

Jeg syns ikke det er lenge siden vi tok med deg hjem fra sykehuset, lille Emma. Dette bildet er tatt den første dagen hjemme.

 

Alt går så fort når man har barn, og nå skal vi begynne å gi faste måltider med annen mat til gulljenta også. Tidligere har det vært mest smaksprøver, men nå trenger hun grøt fast før natta. Hun våkner nemlig ofte nå fordi hun er sulten! Så det blir mindre søvn på meg nå, enn det ble for noen måneder siden. Hun har til og med klart å øke melkeproduksjonen min betraktelig, så nå våkner jeg med melkespreng! Om ikke lenge så spiser hun ordentlig middag, og løper rundt på gulvet her. Tiden går så alt for alt for fort, så det gjelder å ta vare på hvert øyeblikk.

Overtrøtt baby er ikke så greit...

Visste du at søvn avler søvn? Så hvis du tenker at; "Nå lar jeg baby'n være mest mulig våken på dagen, så sover h*n bedre på natta!", så stemmer dette sjeldent. Det har seg nemlig slik at hvis babyen sover hver gang h*n er trøtt på dagen, så sover h*n også bedre på natta. En overtrøtt baby får mange ganger problemer med å sovne, og det blir mye skrik og skrål før babyen endelig sovner.

 

 

Bilde av Emma 4 dager gammel, som mamma'n har gått løs på i PS.

 

Emma var slik en overtrøtt liten baby i dag. Hun fikk liksom ikke til å sove ordentlig på dagen, bortsett fra når jeg gikk på tur. Og hun var veldig grinete før babysvømmingen. Jeg var superbekymra for om det ble ramaskrik på babysvømmingen, men det ble det ikke. Emma var rolig og fornøyd helt til vi kom hjem. Babysvømming i det varme vannet er nok behagelig for dissa små. I kveld måtte jeg vugge Emma til sengs og synge mens hun hylte, og da sovna hun til slutt;) Ingenting annet nyttet. Når Emma er overtrøtt, så hyler hun, og da hjelper ingenting annet enn søvn. Nå sover hun sikkert lenge og godt for nå er hun sliten etter babysvømminga!! Det er ikke bare bare å være liten bebis sier jeg bare:)

Ha en fin kveld. Jeg har rett og slett hatt veldig mye å tenke på i dag, så jeg har ikke vært i så godt humør. Derfor ble kanskje ikke blogginga så bra heller...

Koselige bilder som ikke er av baby

Jeg driver og rydder litt i harddisken min, og her er noen av bildene jeg fant i arkivet. Noen bilder som ikke er av Emma for en gangs skyld... Syns disse var litt sånn koselige på en søndag;)

Så, da skal jeg sitte med beina på bordet resten av kvelden og se på TV;) Emma er forresten helt Tarzan i babygymen sin. Sparker og hyler og ler og slår i lekene som spiller og plinger. Nusselige morsomme Emma...

Ha en koselig søndag :-)

Det går ikke så bra med prosjekt MILF...

Jeg har nemlig ikke vist mitt ansikt på Elixia på over to uker... Jeg har jo unnskyldning da. Bekkensmerter en uke, og sykdom neste... Og nå er jeg søren meg forkjøla! Hva er det med den svake kroppen min sier jeg bare. Nå har jeg begynt på kosttilskudd for ammende igjen i håp om at jeg skal bli litt sterkere. Og neste uke SKAL jeg trene! Men det blir ikke noe før tirsdag da. På mandag er det jo barselgruppe og babysvømming! Også hadde jeg tenkt å gå til hun som skal ha barselgruppa, og hun bor jo et stykke unna. Ja, så selv om jeg ikke har vært på treningsstudioet, så har jeg fått litt trim da. Jeg har nemlig vært ute og trilla så ofte jeg kan!

Kanskje jeg må ha en sånn t-skjorte, haha;)

Ha en fortsatt fin søndag... Jeg har lyst på snop i dag også jeg. Men, NEI... i kveld er det fruktkveld. Bikinikropp i år er nok lettere sagt enn gjort!

Chatteboks på bloggen...

Jeg elsker jo dill dall på bloggen min, og nå har jeg også fått en chatteboks på siden. Der kan du legge igjen en melding om hva du måtte ønske:)

For å få en slik chatteboks på bloggen din, så registrer deg HER. Etter å ha fått html-koden, så limer du den inn i widgets under design, og vips!

Etter at man har testet at den fungerer så kan man customize farger, fonter osv. og få en ny kode å lime inn. Min vises ikke helt slik som den gjør på forhåndsvisningen.... hva det kommer av vet jeg ikke, men den funker hvertfall! Så hvis du vil legge igjen en melding skriver du bare navn, evt. nettadresse, melding osv. inni feltet;)

Ps. Måtte skrive "left" under koden der hvor det står "center" for at den skulle legge seg på siden av bloggen...

Ha en fin søndag!

 

Noen buttons jeg mekka til bloggen i stad forresten;

blog3 blog3

Syns de ble litt søte:)

 

 

Denne har jeg lyst til å se!

Jeg bare digger Josef Fares-filmene Jalla! Jalla! og Kopps;) Jalla! Jalla! er en av mine favorittfilmer. Ler meg ihjel hver gang;) Og i går kom filmen Farsan på kino... eller Fatter'n som den heter på norsk. Kanskje jeg skal se den på babykino? Syns det er utrolig morsomt at Josef Fares har brukt sin egen far i hovedrollen:)

 

I dag har jeg forresten hatt en latterfull dag;) Ikke bare har jeg og mannen min ledd av mye rart, men lille Emma har vært i storform i også. Så det har kommet sååå mye latter og skravling fra henne. Det var ikke så lett å få henne i sengs når hun var i den formen akkurat. Men nå sover hun endelig. Nå skal jeg og min kjære mann se på dvd og spise godis:)

Ha en flott lørdag! Og takk til dere skjønninger som leser bloggen min og kommer med så fine kommentarer. Dere motiverer meg og gir meg selvtilitt!

Noen bursdagsgaver:)

I går hadde vi besøk av min svigerfamilien min, og siden jeg har bursdag på onsdag så hadde de tatt med gaver;) Jeg hadde sagt at jeg ønsket meg ting til Emma, og det fikk jeg. Fine ting:)

 

Den søte bjørnen spiller musikk når man trekker i den.

Den "sola" her var kjempestas med knitrelyder, rangling og forskjellige ting på "beina", den hadde også bitering og et speil under. En av Emma's favoritter allerede:)

Emma vokser så fort, og her fikk hun noen klær i str. 74 og 80... Veldig kjekt siden hun allerede har begynt å bruke 74 i noen bodyer. Trykk for større bilde...

 

Også hadde svigerinnen min Grete Lill bakt noen kjempegode fargerike muffins:)

Nam, nam...

Hadde en kjempekoselig kveld i går ;)

Og i kveld skal vi kose oss enda mer. Det er så herlig med helg når jeg kan kose meg med den lille familien min! Ha en fin lørdag;)

 

For å komme til Facebook-gruppa mi, trykk HER.

På babykino!

I dag var jeg på babykino for første gang med to jenter fra barselgruppa, og jeg må si jeg er veldig positivt overrasket! Ikke det at filmen var så imponerende bra (etter min smak), eller at jeg fikk fulgt med så mye... men hele opplegget var kjempebra. Vi var på Saga kino og så Crazy Heart, og det var kjempegod plass i salen, og før filmen kom det en kinomann med info. Lyden var lav, og de hadde stilt opp bøtter til bleier nede ved lerretet. Noen babyer skrek såklart litt, men det tåler man som regel når man har baby selv. Men lille Emma var stort sett rolig og stille under hele filmen. Hun lå og pludret litt for seg selv i vognbagen, og satt litt på fanget mitt. Jeg hadde selvfølgelig tatt med et par leker til henne også da:)

Her satt vi med goood plass!Vet ikke om det var lov til å ta bilde av filmen, men men...:)

Rett før vi dro hjem... Man kan se både kaffekopp, bleie og div. som ligger på gulvet her;)

Det som er bra med Saga er at de har Kaffebrenneriet også (og guuud som jeg har savnet den kaffen), så jeg koste meg værre jeg;). Nesten så jeg vurderer å få et barn til med en gang for å kose meg med permisjon igjen, haha! Ja, for jeg koser meg mer og mer nå som Emma har blitt større og litt mer forutsigbar. Og jeg gruer meg til å dra tilbake på jobb...

Alt i alt har dette vært en koselig dag, og jeg gleder meg allerede til neste babykino:)

Har du vært på babykino før? 

 

And the winner is...

Vinneren ble trukket helt tilfeldig og rettferdig, og vinneren av økologisk babymat fra Hipp til en verdi av 500 kr er HILDE M, med bloggen http://hmoholt.blogspot.com! Så gratulerer kjempemasse. 

Når du har sendt meg fullt navn, adresse og alder på barnet vil Hipp sende maten til deg:) Mail: badcamilla@gmail.com


Vinneren av konkurransen trekkes i morgen!!!

Siste frist å delta i konkurransen er i morgen kl. 17.00. Da trekkes vinneren av økologisk babymat fra HIPP til en verdi av 500 kr!!

For å komme til konkurransen, trykk HER.

Emma har forresten testet gulrot og potetmos fra Hipp denne uken, og det gikk også rett ned. Vi har enda ikke opplevd at hun sier nei takk til mat (bortsett fra tåteflaske). Hun er nok like glad i mat som pappa'n sin! 

Mat fra Hipp som Emma har testet:

  

Alt var nammis;) Det er ingen tilsatt sukker i barnemat fra HiPP for de som har lurt på det, kun naturlig fruktsukker dersom det er frukt i produktene!

Hvor finner jeg perfekte jeans??

Ja, jeg innrømmer det... Det er veldig lenge siden jeg har kjøpt jeans. Og siden jeg veier 5 kg mindre nå enn før jeg ble gravid, så trenger jeg noen nye. Men jeg er skikkelig lei av bukser som begynner å sagge etter å ha brukt de kun én dag, og bukser som mister formen etter én vask. Jeg er også lei av bukser som er alt for lave i livet så man ikke kan bøye seg en gang, og som fremhever mine lovehandles. Jeg vil ikke ha jeans med lommer som er så langt nede at det ser ut som man har hengerompe. Dermed vil jeg ikke ha Vero Moda-jeans eller Bik bok... Uffameg.

Jeg har veldig liten peiling på merkebukser også, da jeg ikke har vært så nøye på sånt de siste årene... Men nå vil jeg ha noen ordentlige jeans som jeg blir glad i!

Bilde lånt HER.

Mulig jeg er vanskelig nå? Men er det noen som kan fortelle meg hvor jeg kan finne perfekte jeans som fremhever mine gode sider og ikke mine dårlige;)? Tar i mot alle tips!

Jeg tok ut piercingen jeg...

Av ren nysgerrighet, så tok jeg ut øyebrynspiercingen min før jeg la meg på mandagen... Og gjett hva? Etter et par dager så er hullet veldig lite synlig. Dermed tror jeg at jeg legger 90-tallet bak meg og lar den være ute!

Egentlig syns jeg faktisk (ikke for å skryte) at jeg er en av de få kvinnfolka som kan ha piercing der uten å se for harry ut. Ja, det er stygt å si det, men det er litt "white trash" å ha piercing i øyebrynet. Sier jeg som har hatt det i 11 år, hehe. Men folk har jo nesten ikke lagt merke til den, og da må den jo passe inn! Jeg syns forresten ikke piercinger generelt er stygt, men plasseringen i forhold til hva slags ansikt man har, har alt å si! Uansett, så føltes ansiktet mitt "renere" uten. Men mer energi har jeg ikke fått. Er nok heller i ferd med å bli syk, så den teorien tror jeg lite på! Uansett, så er jeg kanskje harry i andres øyne. Når det gjelder klær, sko, ja det meste... så liker jeg ofte det andre syns er stygt. Jeg liker farger, frynser, blomster, mønster, fuskepels, store smykker, dill og dall som SYNS. Det kjedligste som fins er å være nøytral. Lurer på om jeg har litt sydlandske gener:) Og tatoveringene mine skal det bare bli flere av, hihi. Har så mange idéer inni hodet mitt... Mulig det blir en stor pinup-dame på leggen! Ja, det tror jeg:)

 Hva syns du om tatoveringer/piercinger?

Jeg gir meg ikke med den tåteflaska!

Emma har prøvd tåteflaske fra Avent, Mam og Tommee Tippee, men ingen av de falt i smak. Nå snur hun seg vekk bare hun ser en tåteflaske, så hun skjønner mer enn det man kanskje tror. Jeg hadde jo også kjøpt en tutekopp som var fra 4.mnd og oppover, og den ville hun visst heller ikke ha.

Innholdet i flaskene er nok litt av problemet det også. Jeg har nemlig fylt dem med MME (har forsøkt flere typer her og), men Emma vil jo ha morsmelk! Men jeg har desverre ikke så mye melk at jeg kan drive og pumpe i tillegg til amming. Melkeproduksjonen min har tilpasset seg Emma nå så den perioden hvor jeg pumpet og prøvde å få i henne flaske så hadde jeg lite igjen til henne når hun nektet flaske! Ja, hun nektet å ta flaska med morsmelk også...

Nei, det skal ikke være lett, men jeg skal prøve én flaske til før jeg innser at det kanskje ikke har noe med hvilken flasketype jeg bruker å gjøre... Nemlig denne Nuk-flaska:

Noen erfaringer med denne?

Emma spiser jo grøt og litt andre ting, så hun sulter ikke hvis jeg er borte fra henne litt... men hun blir jo veldig tørst da... Noen forslag til hva man kan gjøre hvis hun ikke vil ha flaske nå heller? Jeg skal jo på Metallica-konsert om en måneds tid, og den konserten VIL jeg på:)

Lille Tarzan-baby

video:mov00331

Sånn her høres det ut her hver morgen når Emma tester ut stemmen sin. Hun får hvertfall mamma'n sin til å le!

 

For å komme til konkurransen hvor du kan vinne babymat fra Hipp til en verdi av 500 kr, trykk HER. Vinneren trekkes den 18.mars!!!!

For å komme til Facebook-gruppa mi trykk HER.

Første babysvømming!

I dag var vi på babysvømming for første gang, og vi storkoste oss! Både Emma, Theodor og jeg. Det var ikke mange som hadde meldt seg på så det var bare Emma og en baby til. Jeg og mannen min klarte bare ikke å stoppe å smile, så gøy var det. Og Emma var blid og fornøyd hele tiden!

Vi var på kurs som blir holdt i regi av BADENYMFENE som holder til flere steder i Oslo. Bassenget vi var i holdt 32 grader og inneholdt lite klor. Man fikk kjøpt små badetruser som babyene måtte bruke. Badebleier var ikke lov siden da ser man ikke om babyen har bæsjet, og dermed tyter det plutselig ut. Men når man har badetruse (som sitter stramt rundt lårene) så kan man se det og dermed ta det med en gang!Bildet er lånt HERIFRA.

Men det å fikse alt i den bittelille garderoben er ikke like enkelt. Jeg hadde med stellematte også så jeg hadde et sted å legge henne når jeg kom, og til neste gang skal jeg kjøpe en sånn oppblåsbar liten som de har på Ikea. Etter babysvømmingen tørket vi og kledde på Emma ved bassenget, og dusjet henne når hun kom hjem, så hun ikke skulle få kuldesjokk. Det er nemlig veeeeeldig mye varmere i bassengområdet, enn det er i garderoben og dusjen. 

Men alt i alt var dette en herlig opplevelse som anbefales! Gleder meg masse til neste mandag;)

God natt, nå skal jeg se på Cougar Town!

Hun snur seg!!!

Lille gulljenta vår har begynt å snu seg;) I hovedsak fra mage til rygg, men hun har klart det den andre veien også. Jeg har sett at Emma lenge har hatt lyst til å snu seg, for hun ruller ofte over på siden, men i helgen klarte hun det endelig alene! Hun har fått til å snu seg før også, men da har mamma'n hjulpet henne litt i gang;) Lagt henne i "riktig stilling" på senga vår hvor madrassen heller litt når jeg ligger ved siden av for eksempel. Men nå fikk hun det til helt selv!

Det er sååå gøy å følge med på utviklingen til lillejenta. Jeg syns alt går så fort, og det føles ikke lenge siden jeg tok henne med hjem fra sykehuset. Men det er jo faktisk over 4,5 måned siden allerede!

Fire måneders alder er da det er vanlig at de snur seg fra mage til rygg, men alle babyer er jo forskjellige...

Når begynte din baby å snu seg rundt?


 

For å komme til konkurransen hvor du kan vinne babymat fra Hipp til en verdi av 500 kr, trykk HER.

For å komme til Facebook-gruppa mi trykk HER.

Sist jeg hørte denne var jeg gravid

Men i kveld måtte jeg bare høre den igjen... Gleder meg sånn til Metallica konserten, og håååååper Emma vil ta flaske til da. 

 

Dette blir faktisk min femte Metallica-konsert;) Sånn er det å være blod-fan. Jeg begynte faktisk å høre på Metallica når jeg var ti år gammel jeg:) Og liker selvfølgelig best de gamle platene, men denne her hørte jeg mye på ipoden mens jeg gikk gravid, og den er litt av en opptur etter ST. Anger som jeg ikke er så glad i kan du si... 

Har akkurat kost meg med film, godis og kjæresten min, men nå skal jeg legge meg. Ha en god natt, folkens!

Skittentøyskurv til babyrommet...

Lenge har jeg savnet en egen skittentøyskurv til Emma. Vi har nemlig stellebordet inne på babyrommet, og da blir det til at jeg slenger fra meg bodyer på gulvet mens jeg står der. Pluss at jeg liker å skille hennes og våre klær litt fra hverandre. Ikke minst fordi vi nesten ikke har noe tøy i de samme fargene som Emma sine klær.

Så i dag fant vi denne på Jysk til 199 kr! Fin og billig syns jeg;)

Tusen takk til dere som har meldt dere inn i Facebook-gruppa mi forresten;)

Handlet masse babytøy i dag!

Lille Emma er ikke så liten lengre, så dermed fikk hun noen nye klær i dag. De fleste plaggene i str. 68 og 74....

Først var vi på Barnas Hus og kjøpte Bodyer. Der har de 3 bodyer for 99 kr. Og etterpå var vi på Coop Obs, og jeg ante virkelig ikke hvor billig og fint babytøy de hadde der! Bodyene kosta 39 kr, og 49 kr.

Så her er alle bodyene:På Coop Obs hadde de også noen fine velour-dresser. Den rosa kosta 119 kr, og den stripete 79 kr. Perfekte å ha på i vogna! Syns det er veldig kjekt med hele dresser når man er på tur. 

Også var vi innom sportsbutikken XXL, og der kjøpte vi en Puma-joggedress til henne til halv pris;)Hva syns dere om Emma's nye klær?

Egen facebook-gruppe!

Nå har jeg også slengt meg på og laget en facebook-gruppe for bloggen. Hvis du vil være med i gruppa mi kan du trykke HER.

Dette er egentlig et lite eksperiment fra min side, for å se om det i det hele tatt er noen som vil melde seg inn;) Men hvis du leser bloggen min, kan du ikke melde deg inn da? Er jo litt nysgjerrig på hvem som leser her, og hvertfall dere som ikke har blogg!Kyss og klem fra meg;)

Husk konkurransen!!!

Trekningen er den 18.mars, og da kan du vinne babymat fra Hipp til en verdi av 500 kr! Selv syns jeg denne premien er kjempebra, fordi babymaten er økologisk og av god kvalitet. Min lille Emma liker den hvertfall kjempegodt;-)

TRYKK HER for å komme til konkurransen.

              


Ps. Konkurransen er i hovedsak for bloggere, men siden jeg har fått ønske om å delta av noen som ikke har blogg så skal jeg ikke være såååå streng. Hvis du ikke har blogg, men lurer på hva du kan gjøre for å delta så send meg en mail: badcamilla@gmail.com. Jeg må forresten ha noe kontaktinformasjon for at du skal delta. Det holder ikke å bare skrive Lise i kommentarfeltet når du ikke har blogg f.eks.

På Hard Rock Café....uten baby!

I kveld var jeg på Hard Rock Café sammen med jobben min (Universum) og Canal+. På jobben min har vi nær kontakt med de fleste TV-kanalene, men canal+ er i en klasse for seg. Så i kveld inviterte de oss på en tre retters på Hard Rock, og kino etterpå. Filmen vi så var "En helt vanlig dag på jobben" (Se og hør-filmen). Noe som passet bra siden tidligere kollegaer av meg har jobbet i Se og hør, og firmaet vårt har gjort TV-sidene deres i alle år. Helt til i høst... Ja, det gidder jeg ikke å utbrodere mer.

Det var forresten stas å møte de artige kollegaene mine igjen, og jeg tok meg til og med en 0,6 liter med øl!Nei, vi sitter ikke på Hard Rock her, men på banen hjem. Lillesøs backet meg opp, og dro hjem etter filmen hun også;) Sjekk hvor bleik jeg er a! Men jeg er faktisk en av de som ikke plages av å være bleik... syns egentlig det er ganske fint med hvit hud jeg.

Filmen var trist og morsom på samme tid, og Ingar Helge Gimle spilte råbra. Jeg fikk veldig medfølelse for både Sven O. og Mette Marit... Hele historien er jo tragisk egentlig, og jeg er veldig glad jeg aldri har jobbet i Se og Hør!!! Uff, da hadde jeg følt meg skitten....

 

Men hjemme var det andre boller, og Emma tok ikke flasken selv om jeg ikke var tilstede. Så der røyk den teorien! Men pappa'n klarte å få i henne både grøt og et halvt beger med Hipp fruktpuré, så hun var ikke så misfornøyd. Men det var ei jente som var blid som en sol da mamma kom hjem og drakk masse melk til hun sovnet som en stein:)

Jeg klarte forresten aldri å roe meg helt i kveld, og sjekka mobilen hele tiden da. Noen andre nybakte mammaer som kjenner seg igjen????

Sola skinner og jeg er så glad...

I dag har jeg allerede rukket å være hos legen, i butikken, på apoteket og en liten trilletur. Føler meg ganske produktiv jeg! Nå i det siste så har Emma begynt å sovne tidligere på kvelden, og dette resulterer selvfølgelig i at hun er tidligere våken på morgenen. Jeg klarer ikke akkurat å sove videre når Emma ligger og pludrer i senga si. Hun kommer med rare lyder som likner på alt fra små skrik til prompelyder. Det er morsomt å teste ut stemmen sin!!

I dag er jeg glad som en sol faktisk! Hvertfall foreløpig. Illustrerer bildet det godt nok eller? Kjøpte forresten en tutekopp til Emma på Boots Apotek som kan brukes fra 4.mnd. Alle de andre jeg har sett har vært fra 6.mnd, så da får vi se om denne funker som en erstatning for flaska.Nå skal jeg snart farge utveksten på håret mitt hvis Emma sovner snart, men fram til det så skal jeg kooooose meg med jenta mi. Hu er så god atte;)

I kveld skal jeg som nevnt tidligere på middag og kino med Canal+ og jobben min, så jeg gruer meg litt til å være borte fra jenta mi. Spesielt siden hun fortsatt ikke vil ta flaske. Hun har tatt et par slurker av flaske, men ikke mer. Kan jo hende hun gjør det når jeg ikke er hjemme da, og det ikke finnes noe mammalukt i nærheten. Uansett så får mannen min prøve å gi henne fra tutekopp, og gi henne litt grøt så hun skal nok ikke sulte ihjel!

Ha en fin dag, og kos dere i solen!

Og husk konkurransen som du finner HER. 

Jeg på topplisten? Takk, Anette-Marie:)

Ja, vi får se hvor lenge det varer, hehe. Men jeg syns det var litt stas å være på plass 41, når det høyeste jeg har vært tidligere er 90 eller noe...  Så da må jeg jo skryte litt i dag siden jeg sikkert ikke er like høyt oppe i morgen. Men det er jo en grunn til det hele da. Jeg møtte nemlig mammablogger Anette-Marie Antonsen på mandag, og hun laget et kjempefint innlegg om det som du kan lese HER.

Anette-Marie og jeg fulgte hverandre siden tidlig i graviditeten gjennom bloggen, så det var spennende å endelig møte henne og lille Tina Odine i virkeligheten. Tenk at de to søte nurkene har ligget i magen og sparket, og nå er de her i levende live. Syns det er helt surrealistisk å tenke på jeg. 

Bildebevis;)

Nei, nå må jeg legge meg. Har en aktiv dag foran meg i morgen. Jeg skal være borte fra Emma på kvelden ordentlig for første gang, og flaskematingen er fortsatt ingen suksess. Dermed må vi gi henne mat fra kopp e.l og litt grøt. Sulte skal hun hvertfall ikke. I værste fall får pappa'n kjøre henne ned til byen så jeg får ammet.

Morgendagens timeplan:

  • Legetime 09.30
  • Løpe til Apoteket for å finne et alternativ til tåteflaske som f.eks kopp.
  • Middag på Hardrock Café med jobben og Canal+.
  • Kino: " En helt vanlig dag på jobben" med de samme folka.
  • Forte meg hjem til en baby som kanskje er sulten.

Vi tok oss et lite bad...

Eller ikke vi, men Emma... Mange ganger så sier jeg "vi" når jeg prater med Emma. Selv om det bare er hun som skal gjøre det.... Som f.eks. "Skal vi ha litt pupp da?" Ho ho... Vet ikke hvorfor det blir sånn jeg, men. Jeg går jo rundt og snakker om meg selv i tredje person og kaller meg selv for mamma hele tiden også. Man prater liksom litt annerledes når man har fått baby. Det blir mye booop bopp, brrr, voooi osv.Lille søta mi. Mamma er så glad i deg;) At et så lite menneske kunne ha så stor personlighet hadde jeg aldri trodd♥

Hva slags spisestol til baby?

Tiden går så fort, og nå er det ikke lenge til vi må tenke på stol til Emma når hun spiser... Og jeg har faktisk ikke peiling på hva slags stol som er mest praktisk. Det finnes jo så mye forskjellig...

Vi kommer vel mest sannsynlig til å prøve å finne en brukt en på Finn.no. Godt for miljøet, og bra for økonomien!


Eksempelbilder fra Babyshop.no.

 

Noen som har en stol å anbefale?

 

♦ Husk konkurransen folkens! Du kan vinne økologisk babymat fra Hipp til en verdi av 500 kr HER.

Kan piercinger stjele energi?

Marit Bjørgen fjernet nylig sin øyebrynspiercing fordi hun fikk flere brev av folk som mente den stjal energi av henne... Selv syns jeg jo dette hørtes merkelig rart ut, men jeg tror jo på litt alternativt stuff, så jeg vet ikke helt. Men hvis det er slik så vurderer jeg å fjerne min.

Har jo tenkt på å ta den ut kjempelenge, da øyebrynspiercing ikke akkurat er så "in" lengre... Denne har jeg jo hatt i over ti år hvertfall. Men jeg syns det ser så innmari stygt ut når jeg tar den ut. Også har den liksom blitt en del av meg som jeg egentlig ikke tenker over lengre. Er litt usikker på om det blir et stort stygt arr også. Heller piercing enn stygt arr tenker jeg da...

Men hva syns folket? Bør jeg fjerne den? Tror du den kan stjele energi av meg?

Uff, nå må jeg få noe mat snart merker jeg... Har ikke spist noe enda, og har ikke lyst på noe heller...

I dag har jeg kun drukket Cola...

Og ikke spist noe! Gjett hvorfor da... Jo, jeg har nemlig fått matforgiftning. Og det er helt min egen skyld. Jeg tror lukte- og smakssansen min ikke funker helt som den skal lengre. Mens jeg var gravid hadde jeg jo sanser som Superman, og kunne lukte dårlig mat på mils avstand. I går derimot så tok jeg en bit av en tyrkisk fetaost som lå i kjøleskapet. Mannen min kjente med en gang at den luktet rart, men da var det allerede for sent. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke merket det? Det er vanskelig å forstå hvor lenge den kan stå åpnet når jeg ikke kan tyrkisk heller. Den hadde jo bare vært åpnet i litt over en uke, men det holdt tydeligvis i massevis!Sånne glass har jeg faktisk i skapet;)

Så denne natten var ikke morsom... Heldigvis begynner jeg å bli bedre nå, da men tør fortsatt ikke spise noe... Så da har det gått i Cola bokser i dag. Det hjelper mot kvalmen syns jeg.

Det er ikke bare positivt å være overhysterisk mot bakterier heller. Jeg er nemlig alltid den som blir syk og matforgiftet på tur. Noe som har endt opp med store sprøyter og behandling av leger som ikke kan engelsk. Men at jeg klarer å bli matforgiftet i mitt eget hjem er imponerende i seg selv....

Har du blitt matforgiftet før?

 

Minner fortsatt på konkurransen: VINN BABYMAT FRA HIPP HER.

All the single babies!

Kjæresten min syns det er litt upassende når jeg synger "All the single babies" til Emma, men kan bare ikke la være etter å ha sett denne:

Ler meg ihjel hver gang! Håper Emma blir like flink til å danse;P

God natt, sov godt!♥

Dagens baby outfit

I går var jeg i byen med mammabloggeren Anette-Marie. Hun har skrevet om møtet vårt HER.Vi møttes for første gang, og det var kjempekoselig. Føltes ut som om vi hadde kjent hverandre en stund siden begge har fulgt hverandre på bloggen. Og denne jenta er nok like vakker på innsiden som på utsiden;) Det er en grunn til at hun har mange lesere!!

Jeg fikk også kjøpt noen klær til Emma. Emma begynner virkelig å trenge flere klær nå, for plutselig har hun vokst ut av en hel hau. Denne grønne sparkebuksa fra Lindex måtte jeg bare ha;) Jeg vasket den med en gang jeg kom hjem i går sånn at hun kunne prøve den i dag. Var ikke den søt?Jeg tror Emma har lyst å ta tak i føttene sine. Hun strekker de opp i været hele tida:)

 

Ha en flott dag folkens, og jeg minner fortsatt på konkurransen hvor du kan vinne babymat fra HIPP til 500 kroner!!! For å komme til konkurransen, KLIKK HER. 

Vinn babymat fra Hipp til en verdi av 500 kr!

KONKURRANSE!!!

Babymatprodusenten Hipp vil gi bort produkter til en verdi av 500 kr. Økologisk tankegang og høy kvalitet er basisen for HiPP's barnematproduksjon. Les mer om Hipp barnemat på HIPP.NO.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i trekningen er:

  1. Skrive om konkurransen og linke til dette innlegget på bloggen din.
  2. Gi meg beskjed i kommentarfeltet når dette er gjort. (Veldig viktig, så jeg vet at du deltar!)

Enklere enn det blir det ikke! Om ti dager, nemlig den 18.mars trekker jeg vinneren.

Lykke til!!!!!!

Hvis du vil le, så lei denne i kveld!

Denne filmen så jeg på kino i sommer, og jeg lo så jeg holdt på å tisse på meg (var jo stor og gravid;)). Og på fredag så leide vi den sammen med et vennepar i Skien. De likte også filmen kjempegodt. Så hvis du skal leie en film i kveld, og har lyst til å le, så lei I love you man! Jeg digger Paul Rudd også da...

 

Filmen er morsommere og kulere enn den virker av traileren... 

Ha en fin søndagskveld!

Den første grøten

Den første grøten Emma har smakt er herved risgrøt med fersken og banan fra Hipp. Og gjett hva? Den var en stor suksess;) Emma spiste som bare det og gapte, så den likte hun kjempegodt.


Siden denne grøten er basert på ris, så er den glutenfri noe som gjør den mild for små babymager. Og en annen ting som er kjekt med denne er at det er MME i den fra før av så man trenger bare å bruke varmt vann i den. I morgen skal vi prøve litt mer. Det er viktig å venne babyen til én og én ting om gangen, så denne uken blir det nok bare den grøten. Forrige uke var det fruktpuré fra Hipp og det likte hun jo også kjempegodt til slutt!

Som nevnt tidligere har jeg fått produkter fra Hipp for å prøve de på Emma, men denne grøten hadde jeg faktisk kjøpt fra før av. Så den hadde jeg tenkt å prøve uansett. Har hørt mye bra om Hipp, og siden det er økologisk også så faller valget helt klart på Hipp når jeg skal ha ferdig babymat. Les mer om Risgrøt med banan og fersken HER.

Følg med for konkurranse hvor du kan vinne mat fra Hipp!

Denne leken er stas altså!

Leken jeg kjøpte på Babyshop på onsdag har blitt populær her den;) Så denne anbefaler jeg til baby. Emma liker å ligge å holde i den og bite i den. Det er jo så mange sånne leker som blir for vanskelig å holde i for de små babyhendene, men ikke denne. Ellers anbefaler jeg også en liknende leke i tre som ser ut som et molekyl. Den er også poppis blant små babyer og finnes på babyshop;)
Emma ligger og koser seg og ser på Dr. Phil, haha... 

Ha en flott dag! Solskinn i dag også... Kjenner jeg får fornyet energi!

Magedanskurs for nybakte mødre! Ta med baby;)

Venninnen min Helene som driver Studio Orient i hadde den geniale idéen om å ha mor-barn kurs på magendans-studioet sitt. Nemlig nybegynnerkurs i magedans for mor med barn. Det er jo veldig kjekt å kunne ha med babyen! Her er det som står om kurset på nettsiden: 

NYHET! MOR OG BARN: Dette er et nybegynnerkurs i magedans som er beregnet på mødre med spedbarn. Her kan du ta med barnet i klassen! Barnet vil bli stimulert av bevegelse og behagelig musikk og sover nok godt etter endt klasse. Vi fokuserer på bevegelser som hjelper å styrke bekkenet og myke opp kroppen. Dette er morsom trening og en fin måte å begynne å trene igjen etter en fødsel.

Det finnes så mange fine bilder av magedanserinner på nettet! Dette er et kalenderbilde fra 1953:)

Studio Orient ligger lett tilgjengelig i Oslo sentrum. Selv har jeg gått på magedans der i noen år, men allikevel vurderer jeg å ta dette nybegynnerkurset. Dette er jo forresten enda en måte å møte andre nybakte mødre på;) Har blitt kjent med en del nye mennesker etter at Emma kom til verden, og det er jo sååå gøy!

Kurset begynner den 18. mars, og går kl. 11-12 om dagen åtte onsdager framover. Noen som vil være med meg på magedanskurset? 

Ps. Man går ikke med bar mage hvis noen er redd for det...

Hipp Hipp hurra!

Jeg har blitt kontaktet av babymatprodusenten Hipp, som i dag sendte meg en stooor eske med forskjellig babymat som jeg skal prøve ut. Hele sortementet fra Hipp er økologisk, så jeg har hele tiden vært fast bestemt på at Hipp er alternativet når jeg skal ha ferdig babymat. Så nå har Emma litt å smake på;) Jeg skal blogge litt om maten etterhvert som jeg prøver den på Emma. Gleder meg!!!

HiPP har et sterkt miljøengasjement og hele HiPPs sortiment er økologisk. De har faktisk produsert økologisk babymat i over 50 år, tenk det! Les mer om Hipp babymat på HIPP.NO.

Neste uke kjører jeg konkurranse hvor man kan vinne masse babymat fra Hipp. Det er bare å følge med!!!

Litt babyshopping og "puppete" tåteflasker...

I kveld har jeg vært en tur på Babyshop med hun ene fra barselgruppa. Og vi hadde ikke med babyer! De fikk vente hjemme sammen med pappaene sine;) 

Jeg kjøpte noe jeg hadde planlagt en liten stund, nemlig nye tåteflasker til Emma! Syns disse Tommee Tippee Closer to Nature hørtes geniale ut etter å ha fått de anbefalt av bloggeren famwangaasegg. Jeg håper virkelig at Emma vil drikke av disse!!! De skal gjøre det lettere å kombinere amming og flaskemating siden de er litt mer "puppete";) (Nytt ord jeg har funnet på tror jeg... hvis det ikke fins fra før av da;))

 

Også fikk Emma sin første Nike-joggedress;) Merkeklær til baby er ikke særlig viktig for meg, men denne var det 70% rabatt på, så den kostet bare 60 kroner! Søt, ikke sant?

 

Noen ganger ser det ut som om Emma mangler noe å se på i bilstolen. Derfor kjøpte jeg en Maxi Cosi-leke til henne som man kan feste på bilstolen. Da blir det litt mer spennende å kjøre bil når hun ikke sover. Slik ser den ut:

Det er forresten et lite speil bak Maxi Cosi-logoen.

Hun ene på barselgruppa hadde en leke til babyen sin som var veldig stas, og derfor måtte Emma få en sånn også:

Den er ganske lett å holde rundt for små babyhender, pluss at den ikke veier så mye. Den er også god å tygge på;)

Hadde lyst på så mye mer, men alt koster jo så mye! Det er dyrt å ha baby skal jeg si dere, og det gikk med noen hundrelapper på Babyshop i dag;) De har jo så mye fint der... Vel, vel man kan jo ikke kjøpe alt heller. Det gjelder å handle litt smart, og ikke kjøpe masse leker og klær som er upraktiske.

Ps. Beklager dårlig svar på kommentarer, men jeg har så treg Mac for tiden, så det tar så lang tid. Og det er tid jeg ikke har! Må nok rydde harddisken....

Natta fra meg;)

Når baby er trøtt nok...

Så sovner hun i babygymen! Eller... det er vel første gangen det har skjedd. Hun har sovnet i vippestolen et par ganger tidligere bare. Veldig deilig for mamma'n at hun sovnet litt nå, for nå hadde jeg så lyst på kaffe! Kan jo ikke drikke det med baby på fanget akkurat. Babyer kan jo få brannskade ned i 40 grader, så det sier seg selv at det ikke er forsvarlig å drikke kaffe med de på fanget. Emma var jo så grinete i stad at jeg måtte gå rundt å bære henne, og hun ville ikke sove noen steder, så jeg la henne i babygymen. Der slokna hun etter fem minutter gitt! Det ble mobilbilde i dag også... Vet jeg har vært dårlig på foto-fronten i det siste, men harddisken min er jo sååååå full. Det er litt av et prosjekt å legge over på den eksterne. Har backup av de viktigste da. Nemlig de fleste bildene av Emma. Burde vel kanskje ta backup på bryllupsbilder fra Thailand også.... Jeg er alt for sløv på det området!

Nei, nå skal jeg snart ut i solen og trille sammen et par fra barselgruppa. Vi skal på den caféen/kunstforeningen/galleriet som er åpent tre ganger i uka. Gleder meg til å spise noe hjemmebakt...mmmmmm. Nei, nå må jeg skjerpe meg med dette usunne altså. 

Ha en fin dag! Jeg kjenner litt vår i luften:) Gjør dere?

Emma's nye badekar!

Emma begynner å bli litt lang for badekaret i stellebordet, så derfor kjøpte vi et nytt badekar til henne i Sverige. Nemlig et "Flexibath". Disse er supersmarte siden man kan slå de sammen. Vi fikk plass til det i den lille sprekken vi har mellom vaskemaskinen og veggen på badet. Veldig plassbesparende for å si det sånn.

Flexibath finnes i mange forskjellige farger, men vi kjøpte gjennomsiktig som er lettere å gjemme bort på badet uten at en knæsj farge stikker fram:)

Dette er den nye generasjonen babybadekar, dere!

Så nå bader vi Emma på gulvet på badet. Det eneste jeg lurer på om vi trenger nå er et "babysete" til badekaret så hun kan sitte og plaske litt selv. Så en sånn på Happyland, men syns den virket litt liten... Emma begynner jo å bli stor jente;)

Hva bader du babyen din i?

Hvordan skal jeg kutte sjokoladen?

Jeg eeeeeeeeelsker sjokolade for tida. Men jeg hadde egentlig bestemt meg for å droppe sånt i ukedagene. Allikevel ble jeg overlykkelig da jeg kom på at jeg hadde en minisjokolade i stellebagen etter Sverige-turen. Nam nam, den koste jeg meg med imens jeg så på Cougar Town (en serie jeg har begynt å digge). Bør jeg ha dårlig samvittighet? Jeg var jo og trente Core bar i stad... Noen som har tips til hvordan jeg kan få bort sjokolade-avhengigheten min?

Bildet er lånt HERIFRA...

Før i tida klarte jeg meg i lang tid uten sjokolade, og det var ikke noe jeg måtte ha ofte i det hele tatt. Dette er noe som har skjedd i det siste. Jeg har også lyst på andre matvarer, og liker andre ting enn jeg gjorde før graviditeten. Kan smakssansen forandre seg etter en graviditet?

Emma har smakt noe nytt!

Lille Emma har begynt å vise interesse for annen mat enn morsmelk i det siste, så derfor fikk hun smake noe nytt. Planen var egentlig å fullamme fram til hun er 6 måneder, men når babyen viser interesse for annen mat så skal man gi de det. Ellers har jeg hørt at interessen kan forsvinne litt igjen, og at det kan bli vanskeligere å få i de annen mat. Emma kikker veldig på meg når jeg spiser eller drikker og smatter med munnen sin;)

I går fikk hun prøve denne:

Det ble bare noen få skjeer med fruktpuré, og hun så litt forundret ut, men smattet det i seg. Hun ble blid som en sol, og strålende fornøyd etter måltidet. Etterpå fikk hun litt melk før hun sov i mange timer tidlig på kvelden. Det mettet kanskje litt mer? Hun pleier nemlig ikke å klare å sove i mange timer i strekk før hun sovner sånn i 10-tiden. Før den tid er det som regel bare korte lurer...

Noen som har bra tips til babymat til meg? Jeg har jo egentlig tenkt å lage litt selv, men er litt usikker på hva...

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits