mars 2011

Solbriller til de minste!

Solbriller til barna er viktig! Ozonlaget er visstnok rekordtynt, og det er ingen grunn til å bare beskytte sine egne øyne. Jeg hørte akkurat på radioen i stad om hvor mange foreldre man ser som går på tur med sine mysende søte små i barnevogn mens de har fancy solbriller på selv... Og det minte meg på at jeg måtte på apoteket og kjøpe noen nye solbriller til Emma. 

Hello Kitty solbrillene er fra Cubus, mens de nederste med strikken er fra apoteket. De uten strikk tar hun av seg hele tida, og jeg er litt redd hun skal stikke de i øyet. Så derfor håper jeg hun vil beholde de med strikken på seg. Hun gjorde hvertfall det før!

Her ser dere lille lille Emma med solbriller på i slutten av april i fjor:

Det er også apotek solbriller, men de har forsvunnet.... Også ble de ganske godt brukt i sommer! 

Husk også solkrem;-) 

Seng til minstemann!

Nå har vi senga til minstemann nesten i boks. Har avtalt med en dame på finn.no å hente den til helgen. Han får samme seng som Emma, bare med annet bilde på. Liker disse Babydan sengene kjempegodt, og syns de ser litt mer solide enn Ikea-senger for eksempel. På Emma's seng står det "Princess" med et rosa hjerte ved siden av i steden for den lille hesten...

Når denne er hentet, må vi bare skaffe madrass (blir vel Svane eller Jennsen), sengekant og sengetøy...

Blir som nevnt tidligere ikke noe vugge på lillegutt i magen. Syns det var litt styr med vuggeavenning med Emma, så like greit med sprinkelseng med en gang. Og hvis man absolutt vil ha senga til å vugge for det, så har vi sånne fjærer man kan sette under føttene på senga;-) 

Fin seng, ikke sant?

Gode muffins!

I dag hadde jeg familie på besøk for å feire 30 års dagen min, og da sto jeg for muffinsene mens mannen lagde bløtkaka. Jeg lagde "Red Velvet Cupcakes" minus rødfargen. Jeg syns ikke konditorfargen gjør de så røde uansett, og de smaker jo akkurat det samme. Hvis man bruker konsentrert gelefarge, så blir de ordentlig røde etter hva jeg har hørt, og da trenger man kun en halv teskje i motsetning til 6 flasker konditorfarge. Jeg er veldig glad i ostekake, og toppingen på disse er litt sånn ostekakeaktige.

Bildet er fra jeg lagde de til Emmas bursdag. I dag lagde jeg de større (amerikansk størrelse).

OPPSKRIFT:

Ingredienser:

 

 • 4 stk egg
 • 7 dl sukker
 • 7 dl hvetemel
 • 2 ts natron
 • 1 ts salt
 • 2 ss kakao
 • 5 ss vaniljesukker
 • 2 ss hvitvinseddik
 • 2 dl olje (smaksfri, for eksempel soyaolje)
 • 5 dl kefir
 • 6 ss rød konditorfarge (1 ss tilsvarer en flaske)
Fremgangsmåte:

Pisk egg og sukker. Bland så alle de tørre ingrediensene for seg. Ha i dette sammen med olje og melk. Ta i konditorfarge til slutt.

Stek på 175 grader (jeg bruker både under og overvarme med varmluft) ca 15 min.

Dette er til ca 3 brett med 12 cupcakes. Vil du kun lage et brett så er det bare å dele på 3. Alt spørs jo såklart på hvilken størrelse du vil ha de. I dag delte jeg oppskriften på to, og fikk vel 10-12 store muffins.

 

GLASUR:

 • 3 pk Philadelphia ost
 • 150 g smør
 • 250 g melis
 • 1 ts vaniljesukker


Bland smør og halvparten av melisen.
Ha i kremosten, vaniljesukker og 
resten av melisen, og bland alt. Ha ostekremen i en sprøytepose, og lag fine topper på muffinsene. Pynt etter smak.

Oppskriften er hentet fra Klikk.no

 

Taxfree shopping til mor og barn

Her er noen av tingene jeg kjøpte på Taxfree på båten. Kjøpte såklart masse godis og alkohol (ikke til meg;)) også, men det er ikke noe spennende å ta bilde av.

Emma fikk vrinskende hest, en veske og en telefon-hund med lyder og opptaksfunksjon. Jeg gidder ikke å kjøpe store kosedyr o.l til Emma for det har hun nok av, og de bruker så stor plass! Hun er jo mest opptatt av leker som lager lyder og sånt, så disse ble hun kjempeglad for. Har lenge tenkt på å gi henne en liten veske også. Hun er jo en liten utkledningsprinsesse og er ofte sett med en liten veske som de har i barnehagen.

 

Mamsen kjøpte sparepakker med sminke, og litt kroppspleie fra bodyshop! Syns jeg var flink som klarte å la være å kjøpe parfyme denne gangen. Men det var ganske enkelt siden jeg ikke syns noen parfymer lukter godt nå. Ikke de jeg har hjemme som jeg vanligvis elsker en gang!

 

Måtte jo kjøpe noe til vår lille babygutt i magen også, så han fikk søte tøfler! Slike hadde jeg tenkt på å kjøpe til Emma i sin tid, men rakk det aldri før hun ble for stor:-) Syns de er utroooolig nusselige.

Jeg digger det nye bordet mitt!

Midt i alt det slitsomme, så er det mange kjekke ting med å være gravid også!

Jo større magen blir, jo bedre kaffebord blir det:) Menn er sikkert litt misunnelige der, hehe. Det er så deilig vær ute, så jeg har sittet ute på balkongen og kost meg som vanlig. Jeg orker jo ingenting, og er ekstra sliten etter turen i går. Så hvorfor ikke kose seg litt med god samvittighet? Jeg må lade opp til å handle på Rema sammen med mannen etterpå.... Ja, faktisk så er jeg så ødelagt at en så liten ting krever oppladning av batteriene. En ting er sikkert; dette blir siste gangen jeg går gravid! Kroppen min hadde nok ikke tålt en gang til med dette her... Men, men. Man får jo hvertfall noe helt fantastisk ut av det til slutt! Det har jeg hvertfall lært med Emma <3

Goood fredag, og tusen takk for gratulasjonene i går folkens!

Hurra! I dag har jeg blitt voksen!

Tro det eller ei, men i dag fyller jeg hele 30 år! Jeg syns det er helt rart å tenke på, for jeg føler meg ikke som en 30-åring i det hele tatt. Det er ikke mange år siden jeg så på 30-åringene som litt "gamle". Men jeg syns jeg har oppnådd mye av det jeg ønsker i mitt 30 årige liv. For noen år siden, så hadde jeg nok ikke trodd jeg kom til å få barn før jeg var 30 en gang. Men, jeg er gift med mannen i mitt liv, har barn nummer to på vei, utdannelse og fast jobb, 4-roms leilighet og stasjonsvogn:). Men jeg ønsker meg både hus og ny bil!! Man kan jo ikke få alt på en gang heller;)

Kanskje jeg skal ønske meg en sånn t-skjorte. Lurer på om de har "størrelse flodhest"...

Kom hjem fra Spa-turen min på Stena Line for ikke lenge sida, og jeg kjenner det vugger ennå. Det var skikkelig sjø i natt, så det ble ikke mye søvn på meg ihvertfall. Hadde det ikke vært for magen, så hadde jeg kanskje falt ut av senga i natt:) Ellers har vi hatt det veldig koselig og kost oss på spaet i dag. Tok til og med årets første utebad! Satt i boblebad ute på dekk, men må nok innrømme at det ble litt for kaldt på hodet og ørene:-)

Favoritten min på spaet var faktisk disse avslapningsstolene med sjøutsikt. Det var varme i de, og dermed var de utrolig behagelige å ligge i. Tror de var bra for bekkenet mitt!

Nå skal jeg kose meg resten av kvelden sammen med mannen min som akkurat var og henta en cheeseburger til meg!

Gratis gavepakker til gravide og mødre

 

Kom over dette innlegget fra 2009 på bloggen i stad, og nå er jo det aktuelt for meg igjen. Selv om jeg ikke har tenkt så mye på slike ting denne gangen. Så derfor poster jeg det igjen for alle dere andre gravide/nybakte mødre der ute:

Det er dyrt nok å få en liten baby i hus, så  hvorfor ikke ta med seg alt som er gratis? I de gratis babypakkene er det selvfølgelig en del reklame, men også ting som kan være nyttige. Og bleier får man hvertfall ikke nok av! Her er en oversikt over gavepakker og gratis ting som jeg vet man kan få:

 

Er det noe jeg har glemt da? Si i fra hvis noen lurer på noe ang. gavepakkene. Selv har jeg hentet Apotekets babypakke i dag, og har registrert meg for de andre... noen av pakkene kommer i posten, mens andre mottar man et verdikort per post eller mail når termin nærmer seg. Bleiebøtte har jeg også hentet. Man trenger ikke å hente den på Barnas Hus. Det er flere babybutikker som har dette tilbudet.

Her er innholdet i Apotekets babypakke:

img0487

Bilde fra 2009, så innholdet er sikkert noe endret.

 

Drar på spa-tur i dag!

Nå tenker du sikkert at jeg skal på en tur langt avgårde.... Men nei da:) Jeg skal nemlig på Stena Line med de to søstrene mine! De har nettopp åpnet "Pure Nordic Spa" der, så hvorfor ikke ta seg en tur? Det er ikke så ofte jeg finner på noe med begge søstrene mine. Betalte 150 kr for billetten inkludert inngang til spaet, så det var jo ikke galt i det hele tatt. Det er ikke mye jeg orker i min tilstand og dette passer meg helt ypperlig! Her kan jeg bare slappe av, og slipper å gå lange strekninger. Det er mange år siden jeg var på danskebåten, så det blir nok litt artig. Gleder meg til å shoppe taxfree også.Bilder fra Stenaline.no

I dag er faktisk siste dagen min som ung jente... I morgen fyller jeg 30, og da ligger jeg i et boblekar og koser meg:-)

Sunny sunday:)

I dag har været vært helt fantastisk her! Vi har sittet mye ute på balkongen og kost oss, og jeg følte nesten at halve dagen hadde gått allerede. Men som småbarnsforeldre så står man gjerne opp tidlig på en søndag (7-8 tiden), så man får mye mer ut av dagen og den blir litt lengre. Så derfor fant vi ut at vi også skulle ta oss en gåtur i det fine været. Emma har vært syk siden tirsdag, og nå er hun endelig frisk igjen!

Emma er ikke så veldig glad for å bli tatt bilde av...

Vesla vil helst gå sine egne veier... Mye fine pinner og gamle tyggiser som er fristende å plukke opp:)


Tok oss en tur på det lokale gartneriet, så Emma kunne se på den søte papegøya som bor der.

Egentlig hadde vi tenkt å se på hestene i stallen her borte, men de var tydeligvis ute på tur, inne til middag eller noe sånt. Så det var jo litt dumt. Emma elsker jo dyr, og fikk heldigvis sett noen søte hunder og katter på veien hvertfall!

Er været like fint hos deg da? Gjort noe spennende i dag?

Magebilde 24+5 og statusrapport!

Forrige svangerskap postet jeg både statusrapporter og magebilder, så nå er det kanskje på tide å skrive litt om den lille i magen kanskje? Her er magen min i dag: • Termin: 5.juli
 • På vei24 uker og 5 dager
 • Igjen til termin: 15 uker og 4 dager 
 • Kjønn: Gutt!
 • Bestemt navn?: Nei! Det er utrolig vanskelig denne gangen. Mange av favorittguttenavnene våre er "tatt" av venner og bekjente allerede:)
 • Aktivitet innenfra: Masse. Denne uka har det vært ekstremt! Han sparker ekstra når Emma hyler og bråker:)
 • Vektøkning: 7 kg tror jeg...
 • Barnerom ferdigAlle rom er "ferdige" i leiligheten vår, men småen skal nok ikke sove på eget rom før han har fylt 1 år, så interiør i barnerommet stresser vi ikke med. Stellebord og utstyr har vi jo etter Emma. Eneste vi må kjøpe er babyseng...
 • Innkjøp til babyen: Har kjøpt et par bodyer, to sparkedresser, tre bukser og en shorts. Alt har jeg vist bilde av her tidligere. Gutten får arve mye kjønnsnøytrale nyfødtklær etter Emma.
 • StrekkmerkerIngen enda. Håper på å slippe unna denne gangen også. Har null strekkmerker fra før av:-)
 • Plager: Bekkenløsning og bekkenlåsning som er MYE mer plagsom denne gangen. Halsbrann, og Vena Cava allerede (svimmel av å ligge på ryggen). Så jeg får visst det meste utenom kvalme...:(
 • Noen matkikk?: Det kommer og går litt, men helst ikke så mye kjøtt, men heller fisk denne gangen og. Får ofte lyst på ting med fruktsmak...
 • Neste kontroll?: Neste kontroll blir hos lege mellom den 12-14 april...

Er ikke t-skjorta mi kul da kanskje? Kjøpte den forrige svangerskap, og den blir flittig brukt denne gangen også. Jeg har en liten rockebaby i magen:) Det stemte jo når det gjelder Emma. Hun digger jo rock!

Superkule ammeinnlegg!

Ja, du leste riktig... Ammeinnlegg kan visst være kule de også. Det fant jeg ut i stad da jeg kom over en eplabutikk som solgte disse:Innleggene kan kjøpes HER.

Forrige gang, så brukte jeg mest ull med stoffbiter i bomull- eller engangsinnlegg innenfor. Engangsinnleggene er ikke spesielt behagelige, så de kommer jeg nok ikke til å bruke denne gangen. Og jeg ser for meg at det er kjekt å ha innlegg i stoff når man får sommerbaby. Ikke alltid det frister med ull i den værste sommervarmen! Må nok gå til innkjøp av noen av disse. Bra for miljøet er det også. Fine ikke sant?

Bussjåfører bør ta mer hensyn...

En av tingene jeg hvertfall har lært meg etter å ha blitt mor er at man ikke kan regne med å komme seg hvor som helst uten bil.... Hvertfall ikke med sikkerheten i behold. Om morgenen er jeg avhengig av å ta buss med vesla, og det tas ikke mye hensyn til fra bussjåførens side at man har barnevogn. Det skal være sikkert... Og det forundrer meg, siden vi ofte er alene på bussen om morgenen.

For det første så stopper bussen gjerne en halvmeter unna høye fortauskanter slik at det er nesten er umulig å få barnevogna på uten hjelp. Flere av bussene har til og med en senkefunksjon for barnevogner som de ikke gidder å bruke.  Uansett om man trykker på barnevognknappen når man skal av, så skjer det ingenting. Og, NEI det er ikke flere som tilbyr seg å hjelpe når man går gravid. Hvertfall ikke sjåføren. Det har faktisk aldri skjedd meg at sjåføren har tilbudt seg å hjelpe.

Og for det andre så kjører de før man har rukket å sette vogna trygt på plass. Selv om man er så rask som bare det. Det var akkurat det som skjedde med denne damen du kan lese om i den artikkelen HER. Bussen bråstoppet, og hennes 10 dager gamle baby falt ut av vogna og rett i gulvet på bussen. Kan dere tenke dere noe verre?

Det er ikke meningen å henge ut alle bussjåfører her, men dette er desverre min erfaring som mamma i 16 måneder...

Verandakos!

Emma digger den innglasserte balkongen vår. Et helt lite rom som er nytt for henne! Hun husker nok ikke at vi satt der i fjor. Hun elsker å kikke ut av vinduet og peke på forskjellige ting. Nå når solen står på, så er det varmt nok til å sitte der i bikini allerede! Så Emma har hatt på seg solhatten sin som såvidt fortsatt passer. Hun må vel få en ny snart. Men det er ikke bare Emma som digger balkongen. I dag har jeg sittet og lest og kost meg på balkongen i et par timer, og nå har jeg ikke flere True Blood-bøker igjen å lese. Har lest alle ti... Neste kommer i mai. Hva skal jeg gjøre i mellomtiden da?

Jeg ser veldig fram til sommeren nå! Formen min er ikke bra om dagen, så godt man har noe å se fram til:-) Jeg er forresten 24 uker på vei allerede, og lillegutt forventes i begynnelsen av juli. Skal bli gøy med sommerbaby denne gangen.

Mmmmm... tran

Her i huset tar vi tran hver dag, både store og små. Jeg er oppvokst med å ta tran, men det betyr ikke at jeg syns det er godt. Jeg må ta det veldig fort, og drikke melk rett etterpå. Det kamuflerer nemlig smaken. Emma er den eneste jeg kjenner som sier "mmmmm" når hun ser tranflaska og mamsen kommer med skjeen. Hun syns tydeligvis tran er godt, og gaper høyt:) Men det har ikke alltid vært så enkelt å gi henne tran, og det kommer sikkert ikke alltid til å være så enkelt heller. Og som spedbarn måtte vi gi opp og gi henne D-vitamindråper i steden.

mollers.no fant jeg imidlertid noen trantips til spedbarn. Så når lillegutt blir født, og fyller 6 uker, skal vi nok prøve igjen:

Ble litt liten skrift, men klikk på linken til møllers hvis du ikke kan lese det.

Helseeffektene av Tran er godt dokumentert, så jeg syns ikke det finnes noen grunn til å ikke ta det. Og nå som jeg er gravid er jeg ekstra nøye med å huske det hver dag.

Tar du tran?

Shopping til Emma og babyen

Som nevnt i forrige innlegg, så var vi en liten tur i Sverige på fredag. Det ble en liten tur til Strømstad og Svinesund, så vi fikk besøkt tre babybutikker. Det var salg på alle tre, og det var det jeg håpet på:) Ble ikke så mye trasking akkurat, da jeg skulle ønske jeg hadde en egen reisetrille å sitte i eller kunne sette meg i handlevogna sammen med Emma. Men allikevel, så fikk vi kjøpt litt da! Når mamma'n ikke orker å kikke noe særlig, så blir man mer effektive har jeg oppdaget:)

Emma fikk noe hun trenger skikkelig, nemlig langærmede trøyer. De tre øverste kjøpte vi på på Babyproffsen (70%), to av de nederste på H&M, og den helt til høyre nederst er fra Happyland (70%).

Også må jo den navnløse babygutten vår få litt også. Olabukse og body er fra H&M salg (50 kr og 30 kr;)), og sparkedressen kjøpte vi på 70% på Happyland.

Emma fikk joggedress fra Happyland (70%), og Reimalue fra Babyproffsen (50%).

Det lønner seg å handle på salg! Syns vi gjorde noen kupp jeg. I tillegg til dette fikk Emma potte (som nevnt), gafler og skjeer (bøyde for å spise selv), og nakkepute til bilstolen (hodet hennes faller alltid forover når hun sover).

Barnehagebarn som Emma sliter skikkelig på klærne sine. De bruker sjeldent smekke i barnehagen har jeg skjønt, så klærne hennes må vaskes ofte og blir veldig slitt. Og Emma bruker ikke de samme klærne når hun kommer hjem fra barnehagen. Kall meg gjerne pirkete, men her blir jenta alltid enten badet eller vasket grundig etter en dag i barnehagen, og får på rene klær.

Hva syns dere om de nye barneklærne?

La pottetreninga begynne!

Nå har endelig Emma fått seg potte:

Vi kjøpte ikke rosa, men heller en farge lillebror kan arve. Norske barn er blant de som går lengst med bleie, men egentlig er det på full tid allerede å begynne pottetilvenning for Emma. Vi tok en liten impulstur til Sverige i går og kjøpte klær til Emma og litt til lillegutt. Skal vise bilder etterpå:) Ha en fin lørdag!

Q: Når begynte barnet ditt på potte, og når var h*n ferdig med bleier?

Emma ønsker seg...

Emma trenger flere praktiske klær, og som flere sikkert har skjønt er lilla favoritten. Mye fordi Emma kler lilla så utrolig godt! Egentlig så er jeg veldig glad i grønt også, men det kan ikke Emma gå med. Da ser hun syk ut...

Emma går mest i behagelige og bevegelige klær. Det er det beste for de små:)

 

Alt er fra Nameit.

Nå bruker vi ikke så mye body lengre heller. Det er ikke så lett å ta på body etter en viss alder. Emma vil at påkledningen skal skje fortest mulig! Og hun vil helst stå mens jeg kler på henne, og hjelpe til litt selv. Derfor er det mye enklere å ta på en genser. Emma elsker jo også å løfte den opp og tromme seg på magen:)

Leker som aldri går av moten

Emma begynner å bli lei av noen av lekene sine, så derfor tok jeg fram Brio-klovnen som hun fikk av tante Susanne til jul. Den er egentlig beregnet på barn fra 19 måneder og oppover, men det ser ikke ut til å gjøre noen ting! Emma skjønte fort hvordan klossene skal stables oppå, selv om hun akkurat nå sitter og slår de sammen;)Brio har mange leker som aldri går av moten for de minste. Visste du at denne Brio-klovnen opprinnelig er fra 1955?

Noen av de andre Brio-lekene til Emma:

Klosser er alltid populært! Emma bruker de som alt fra telefon til å slå de sammen... Har ikke blitt så mye bygging enda da. Hun liker bedre å rive ned igjen:)

Gåvogna har vært kjempepopulær! Emma fikk den skikkelig jentete Hello Kitty-versjonen:)

Også har vi den lille hunden hun fikk til bursdagen sin av tante Elisabeth m.fam.

Sånn tror jeg faktisk jeg hadde da jeg var liten også... Den har vi ikke begynt å bruke noe særlig enda, siden Emma ikke skjønner helt hva hun skal gjøre med den. Men det er godt å ha noen leker i bakhånd! Hun vokser jo stadig fra ting. Treleker er solide og fine, så jeg skjønner godt at de ikke går av moten!Vesla trenger nye klær

Emma vokser ut av og sliter ut (i barnehagen) klærne sine for tiden. Så nå begynner det å minke drastisk i klesskapet hennes. Jeg venter på et gigasalg sånn at vi kan ta en skikkelig shoppingrunde!
Her er en liten outfit jeg satt sammen fra Zara.com:) Litt for voksen kanskje? Nei da. Lille Emma elsker å kle seg ut, og det første hun gjør i barnehagen er å finne en liten veske som hun går rundt med. Det er fine klær på Zara, men kanskje litt for lite farge etter min smak. Syns de små skal få lov til å være barn med masse farger rundt seg jeg!!

Hekta på Drømmehagen?

Nå kan man visst også få Drømmehagen-tapet:)


Emma er ikke så veldig interressert i Drømmehagen lengre, men det er jo noen barn som blir helt hekta, så da må det vel være gøy med sånn tapet? Syns kanskje det hadde passet best med sprinkelseng på bildet jeg. Det er vel beregnet på de aller minste? Men søt var den uansett:) Fant den HER.

Tut tut sier Emmas bil...

...Den kan kjøre mange mil...(eller kanskje ikke)

Sjekk sveisen! Emma fikk strikk i håret i går:-) Hun smilte da hun så seg i speilet med den.

Gåbil er utrolig kjekt for de minste. Emma fikk sin av tanten sin til jul, og har elsket den fra første stund! Emma kjører rundt i leiligheten mens hun sier "Brrrr... tut tut!" Kanskje hun blir like glad i biler som mamma'n sin?

Så spennende verden er!

283182-1-1299050587935.jpg
Emma vil ikke gå glipp av noe der hun sitter i vogna på vei til barnehagen. Hun lener seg ut og peker på alt hele tida. I dag har vesla vært i ekstremt godt humør. Hun har ledd og tøyset hele veien! Lille søta:)

Update: Ble en litt hektisk dag for mamma'n i dag i forhold til det vanlige. Først fysioterapi; har fått time hos ei som har spesialisert seg på bekkenløsning og gravide etter å ha vært på venteliste i flere måneder. Hun var kjempeflink, og nå får jeg gratis behandling hver uke. Hurra! Så tok jeg en tur til legen, og etter det var det et lite møte med sjefen min. Helt til sist dro jeg en tur innom jobben til storesøsteren min. Hele dagen gikk unna til ærender, så nå er jeg sliten, og skal slappe av med Gossip Girl på FEM om en bitteliten stund;)

Søte matbokser

En søt liten butikk (Kreatrine), som jeg innimellom går innom etter å ha levert Emma i barnehagen selger noen utrolig fine retroinspirerte matbokser!! De er i norsk design fra Blafre.


Emma har ikke hatt helt det store behovet for å ha med matkoffert i barnehagen ennå... Ellers hadde hun fått en sånn en.

Matboksene finnes i mindre utgaver også:

Litt mer passende for Emmas to brødskiver i barnehagen:)

Fine, ikke sant?

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits