GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits mai 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

mai 2009

Fashion against AIDS

Siden jeg syns denne kampanjen på H&M var så bra, så må jeg legge den ut her:

Noen av de største mote- og musikkstjernene deltar i Fashion Against AIDS i samarbeid med H&M og Designers Against AIDS (DAA), for å øke bevisstheten hos unge og støtte kampen mot sykdommen. Katy Perry, Dita von Teese, N.E.R.D og Yoko Ono er blant artistene som sammen med H&M designer t-shirts, topper, trøyer og bodyer. 25 prosent av salgsprisen vil bli donert til prosjekter som øker bevisstheten om HIV/AIDS. Kolleksjonen, som er i 100 % økologisk bomull, inneholder plagg for både jenter og gutter og vil bli solgt på H&Ms ungdomsavdeling DIVIDED & på Shop Online fra 28. mai.

 

Litt av utvalget:

KATY PERRY

751faakaty

751faashirtskaty2dxl7517041711001999999


DITA VON TEESE

751faadita

 

dxl7517041510100455956
CYNDI LAUPER
751faacyndi
dxl7516975008005455951

 

Hva med å støtte en god sak?-Camilla-

I dag fikk jeg nøklene!

nice

Var på NTB og hentet nøklene til jobbleiligheten i Nice i dag! Gleder meg kjempemasse til en etterlengtet ferie på den franske rivieraen.

Det eneste som er kjipt er at jeg må unngå vin og ost:(

Har vært i Nice en gang tidligere, men føler at jeg ikke har sett så mye der for det. Noen som har vært i Nice, som kan gi meg noen tips?

-Camilla-Supermodell + hamburger = sant?

heidiklumcandyqueen 1

Måtte bare legge ut dette bildet. Syns det var så tullete med disse flotte modelldamene, som sikkert nesten aldri har smakt hamburger...Heidi Klum hjalp hvertfall ivrig til uansett når McDonalds skulle promotere sin nye Snack Deluxe i Tyskland. Nei, supermodell+hamburger gjelder nok bare gravide supermodeller tenker jeg...;)

Venner på blogg.no - Hvorfor?

questionmarkpinkHvorfor adder noen venner i hytt og gevær her på blogg.no? Dette er et spørsmål jeg har stilt meg selv flere ganger. Selv adder jeg bare blogger jeg er interessert i å lese... Men det har vært ganske mange som har addet meg som jeg tipper ikke har noen interesse av å lese bloggen min. Og til disse spør jeg: Tror du virkelig jeg som 28-åring er veldig interressert i ditt fjortisliv, og hvem som er kjipe og bitch på skolen din? Jeg er selv så glad for at pubertetsårene i livet mitt er over at jeg virkelig ikke har lyst å lese om det.

Jeg kan godt lese bloggen til noen som er mye yngre enn meg... Faktisk så gjør jeg det allerede. Det er ikke det det er snakk om i det hele tatt. MEN: du må ha noe å skrive om!!!!!! 

-Camilla-

En 250 grams baby sparker meg...

Jeg er nå 19 uker og 4 dager på vei, og jeg kjenner at bebisen rører på seg! Jeg kjenner bittesmå spark og kilinger i magen. Veldig vanskelig å forklare, siden jeg ikke har noe liknende å sammenlikne det med, men jeg kjenner at det er babyen for å si det sånn...  

133112231v7350x350front

Jeg syns det er rart å tenke på at en bitteliten baby på ca. 250 gram og 21,5 cm full lengde driver og sparker mamman sin fra innsiden;) Jeg kjenner det ikke så hardt at jeg våkner av det, men det gjør man ofte når den blir stor nok. Venninnen min fikk til og med brist i ribbeinet av den store babyens harde spark! Men jeg gleder meg faktisk til å få "tydeligere" signaler fra den lille. Det er baaare gøy å merke at den er der! Jeg er faktisk aldri alene for tiden!

-Camilla-

Fint vær = lite blogging

sunshineI helgen var været helt fantastisk, og i dag er det helt nydelig... Så lenge været er så flott blir det lite blogging på meg. Her er en liten oppsummering av min helg:

I helgen har vi hatt besøk av søstrene til Theodor (hun ene var på x-factor audition), vært i campingvogna til pappa, og spist smågodt og sett på en av de verste filmene ever; FATSO. Den var pinlig, ekkel og ikke minst skikkelig pervo. IKKE SE DEN!!!!!

Nå skal jeg snart ut i finværet og på siste magedanstime før sommeren... nå er det nemlig ikke lenge til jeg drar på ferie til Nice!! Gleder meg!

Noen flere som heller vil være ute i det fine været enn å blogge? Ha en fin dag folkens!
♥Smask♥
-Camilla-

En vampyrdrøm

I natt drømte jeg om Bill Compton og Sookie Stackhouse. Og det var en lang drøm... De som har sett serien True Blood vet hvem jeg snakker om. Jeg drømte at jeg var inni TV-serien i natt, og det var ganske spennende, selv om jeg ikke husker alt. Drømmer så mye rart for tiden;) 

True Blood har bare sendt en sesong så langt, men sesong 2 er på vei!!! Den er på lufta allerede i juni, men ikke i Norge så klart. Er litt usikker på når den sendes i Norge, men tror neimen ikke jeg kan vente så lenge! Må nok lastes ned tenker jeg. På HBO's offisielle side: www.hbo.com/trueblood/, kan du lese det meste om serien.

trueblood2

MIN LILLE OMTALE AV SERIEN: Tv-serien er basert på The Sookie Stackhouse novels av Charlaine Harris. Handlingen utspiller seg i nær fremtid, og vampyrene som har levd blant menneskene i skjul, har akkurat kommet "ut av skapet". En fabrikk i Japan produserer uekte blod "Tru Blood" som gjør det mulig for vampyrene å overleve uten å ta menneskeliv. Hovedpersonen er Sookie som har en meget spesiell egenskap: hun kan lese tanker. Og dette er ganske irriterende noen ganger. Hvertfall når det kommer til dating, og hun hører alle skitne tanker gutten har. En dag møter hun vampyren Bill Compton, og hun kan ikke lese tankene hans... Dette gjør Soookie mer og mer interressert. Vampyren får en sterk interesse av Sookie også, og hun vekker menneskelige følelser i ham som han trodde var borte for lengst. Det hun begir seg utpå med Bill er både mystisk, romantisk og livsfarlig...

 

 Har du ikke sett den, så måååå jeg anbefale den til alle som liker denslags:)

Her er en noe spesiell trailer til sesong 2.

 

-Camilla-

Hurra for storesøster!

I dag har verdens beste storesøster bursdag, hurra, hurra, hurra! Hun er en å se opp til som jeg alltid kan prate med og spørre om alt! Heldig er jeg. Gratulerer så mye søster!!!

ss

Søsteren min Elisabeth til venstre og jeg til høyre på bryllupsmiddagen til meg og Theodor i fjor.

- Camilla -

M.W for H&M var ikke utsolgt

I Skien var tydeligvis ikke Matthew Williamsons H&M-kolleksjon så populær som jeg trodde. Det var flere av plaggene, og badetøyet igjen når jeg var der i helgen. Men selvfølgelig ingenting som passer min kropp akkurat nå. Det var også lommebøker, vesker, saronger og belter. Trodde ikke det var så mye igjen i butikken når det er så skrapa på nettbutikken! Endte med å få med meg et belte fra den første delen av kolleksjonen hjem hvertfall:

1238082554extrasalbumes0

Favoritten min i hele kolleksjonen var denne kjolen som ble revet bort fortere enn svint overalt... Den skulle jeg gjerne hatt.

 

mwhmsfp12may09
- Camilla -

 

Antrekk og mage 17. mai

Her er de første gravid-bildene jeg har lagt ut av meg selv noe sted... Byttet til og med profilbilde på facebook, så nå kommer nok spørsmålene på løpende bånd tenker jeg;) Jeg kjøpte meg en billig sommerkjole på Lindex, og brukte en kort cardigan fra Mango som jeg har hatt lenge. Kjekt med sånne korte nå med den voksende magen!

img9983

img9207

Her er jeg 18 uker + 2 dager på vei... (Babywidgeten på siden er litt feil)...

- Camilla -

Jeg spiser ikke svin

Og det er ikke fordi jeg er muslim eller jøde.... Det er heller ikke fordi jeg tror at man får svineinfluensa. Det er rett og slett fordi jeg ikke tåler det. Og nei, jeg blir ikke aggressiv eller homofil som en pakistaner jeg jobbet sammen med tidligere klarte å uttale. Jeg får vondt i magen, blir kvalm osv. Jo mindre konservert kjøttet er (jo renere), jo verre er reaksjonen. For eksempel bacon og pølser spiser jeg innimellom, men det som liksom er sunt; svinefilet, reagerer jeg skikkelig på.

Mange ser på meg som en galning når jeg sier det, men det kan faktisk være stoffer i kjøtt man ikke tåler. Og som den allergikeren jeg er så er det vanskelig å finne konkret ut hva jeg ikke tåler bestandig. Men vet hvertfall at det er mye histaminer i svin, og det har jeg skjønt at har sammenheng med allergi. Har også hørt enkelte historier om at svinekjøtt egentlig er tungt fordøyelig, og har ligget bedervet i tarmsystemet i opptil 3 måneder, og det syns jeg er ganske disgusting. Revmatikere for eksempel, frarådes å spise svin. Hva som er fakta eller ikke er vanskelig for meg å si siden jeg ikke har noen faglig bakgrunn på dette området... men en ting jeg vet er at mat og sykdommer har mer sammenheng enn det folk tror.

Enkelt og greit så spiser jeg minst mulig kjøtt for helsen min sin skyld!

cutepig08

♥Visste du at grisen er vårt smarteste husdyr? Den er sosial, leken, nysgjerrig og mer intelligent enn hunder og katter..... Det sies at en voksen gris er like intelligent som et gjennomsnittlig barn på 3-4 år!

Fikk du lyst på koteletter nå?;)

- Camilla -

Litt Thailand i Oslo

Her var jeg og spiste i dag med søstra mi og en venninne som jeg har kjent i hundre år...jaja

(Trykk på bildet for å komme til nettsiden.)

Yaya's er et koselig spisested med skikkelig Thailandsk atmosfære. Innimellom går lyset av, det tordner, og man hører en skikkelig regnskur komme. Akkurat som i Thailand. Også er det fuglekvitter på do, og det er mye bedre enn mange andre dolyder;) 

Sist men ikke minst: MATEN ER HERLIG! Men så er jo Thailandsk mat det beste jeg vet da...

Åååå som jeg savner Thailand....

img8815 me

img7634 img7653

♥For de som ikke har lest bloggen min så lenge, så giftet jeg meg med denne kjekke mannen i Thailand i september;)♥

img8948

Å reise til Thailand er noe jeg anbefaler alle. Det desidert vakreste landet jeg har vært i! Det eneste negative jeg kan komme på er at håret mitt ble skikkelig fluffy, hehe...

- Camilla -

Feirer du 17. mai?

I år skal jeg feire 17. mai... på ordentlig. Jeg skal se på toget, spise god mat, is og kanskje pølse og brus? De siste årene har det vært dårlig med engasjement på nasjonaldagen fra min side. Det ene året var jeg til og med i Egypt! Er litt flau over dette egentlig, og må skjerpe meg når bebisen kommer.

Det eneste jeg lurer på nå er om det holder seg til helgen også? I fjor var det grusomt kaldt på nasjonaldagen og det resulterte i en kjapp tur i byen, og hjem igjen. Håper virkelig det blir fint vær på 17. mai i år!  Vi feirer dagen i Skien hvor mannen min er fra, og skal se på det lille toget der... Og det er virkelig mini når man er vant til toget i Oslo. Også har alle bunad! (unntatt meg:()...

megsol3 megsol3gr

Er så utrolig godt humør når været er som nå!

- Camilla -

Indiska, here I come

2561200934912195312710826332009458102224140264

2578200934161611588281402531200925201313763635


258120093416164314428242252220092116192628771291
25792009341616235888775256920093416113936720104
Lurer på om jeg må ta meg en tur innom Indiska før ferien til Nice.... Eller kanskje før 17.mai?
- Camilla -

Disse var søte

rockstargirl4onesiewbgp
gunsrosesblackonesie

På nettsiden punkbabyclothes.net finner man masse tøffe klær for de små! Gjett om jeg gleder meg å begynne å shoppe til den lille! Men venter nok en liten stund til... Vil være litt lenger på vei først. Men når den tid kommer så skal den lille hvertfall få en Metallica-body! Og kanskje en Foo Fighters, og en med Nirvana, og en med... ja den bebisen skal få så mye så! Hvis du er på utkikk etter liknende babyklær i Oslo, så anbefaler jeg den lille søte butikken Kool Kidz på St. Hanshaugen. 

Irriterer meg forresten over at babywidgeten min teller feil (2 dager for lite)... Har jo stilt den inn til ny termin nå. Den er nok beregnet på i fjor eller noe.

Ha en fortreffelig tirsdag! Er i usedvanelig godt humør denne tirsdagen på grunn av været... (selv om kanskje det ikke virket sånn for de som sto i veien for meg som jeg skjelte ut på bussen i dag tidlig (hormoner;))

- Camilla -

Jeg vil ha lang pannelugg fordi...

Jeg vil flette den! Så derfor har jeg latt den vokse. Fletter gjør så mye med håret, og er utrolig fint om sommeren. Fletter rundt omkring i håret har vært populært en lang stund nå, og jeg har alltid likt det. Men når panneluggen er kort får man bare flettet andre steder. Heldigvis har jeg hår som vokser fort, og er på god vei til å få lang nok pannelugg... Får bare håpe jeg ikke ombestemmer meg innen den tid...

5244l

Pynt håret ditt med fletter i sommer! Bare se hvor glad Jennifer er...

- Camilla -

Hjemmelaget ansiktsmaske

Søndag er en perfekt dag til å pleie seg seg selv... Syns alle jenter fortjener det, og det er ikke mye man får tid til i en stressende hverdag med jobb eller skole og trening. Så her har jeg noen oppskrifter på hjemmelagede ansiktsmasker funnet på nettet. Enklere enn dette blir det nesten ikke!

 

Avokadomaske
Forfriskende maske som gjør huden myk og tilfører mange viktige næringsstoffer.
Du trenger:
- 1 Avokado 
Slik gjør du:
Ta innmaten av en avokado og mos den til den er jevn. Smør den på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter. Skyll med varmt vann, og avslutt med kaldt vann for å lukke porene.

 

Bananmaske mot rynker
Bruk naturens egne midler for å redusere aldringens tegn!
Du trenger:
- 1 banan 
Slik gjør du:
Mos ¼ banan til den er jevn og kremete. Skyll ansiktet ditt godt og tørk av. Smør masken på ansiktet og la den virke i 15-20 minutter. 
Rens av med varmt vann, og skyll deretter med kaldt vann for å lukke porene.

2012

 

Honningmaske
Deilig og oppfriskende honningmaske til ansikt og hals. Etterlater en deilig lukt av honning!
Du trenger:
- Honning 
Slik gjør du:
Rens ansiktet ditt godt med varmt vann for å åpne porene. Legg på et jevnt lag honning over hele ansiktet (ikke øynene), og la det virke en halv time. 

Vask av honningen med varmt vann først, så skyller du godt med kaldt vann for å lukke porene igjen. Du vil garantert føle deg vel og lukte godt!

 

Oppstrammende ferskenmaske
Maske basert på fersken og egg som gir ny næring til huden!
Du trenger:
- 1 fersken
- Eggehvite fra 1 egg
- 1 teskje yoghurt 
Slik gjør du:
Bland sammen innmaten av ferskenen med eggehviten og yoghurten. Rør godt til blandingen er jevn. Smør den på ansiktet og la den virke i ca. 30 minutter. Rens av med kaldt vann.

2007

 

Sjokolademaske til ansikt
Denne masken er fuktighetsgivende, og etterlater huden myk som silke! Anbefales for normal til tørr hud.
Du trenger:
- 1/3 kopp med kakaopulver
- 3 spiseskjeer med fet fløte
- 2 teskjeer cottage cheese 
- 1/4 kopp med honning
- 3 teskjeer med havremel 
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene sammen til en jevn blanding. Bruk gjerne en stavmikser om du har, så går det fort, og du får en ekstra jevn blanding! Smør masken på ansiktet, og slapp av i 10-15 minutter slik at masken får trukket godt inn i huden. Vask så av med lunkent vann.

Husk at du må ha rene hender og rent ansikt før du begynner å smøre på!

 

Alle oppskrifter er igjen hentet fra nettstedet feelings.


Ha en fin søndag, og kos dere med egenpleien, jenter!

- Camilla -

Har du bunad?

17. mai nærmer seg med stormskritt, og gatene er snart full av kjærringer i bunad. Ja, kjærringer er faktisk det mannen min ser på de som. Han syns ikke det er særlig sexy med bunad.

Selv syns jeg det kan være riktig så fint, og ble sååå misunnelig da venninnen min hadde vært til prøving for Oslos Jubileumsdrakt som hun har bestilt. Ja, jeg vet at dette ikke er en bunad, men en festdrakt. Men det hadde jeg ikke brydd meg om hvis jeg hadde fått en sånn. Syns nemlig den er finere enn de fleste bunader jeg har sett, og ville gjerne hatt en drakt som representerer byen jeg er fra. Selve "Oslo-bunaden" er jo skikkelig stygg, så den ville ikke jeg hatt. Nei da er denne MYE finere:

drakt2draktdrakt4

Hun som har designet den heter Eva Lie, og HER kan du besøke nettsiden hennes.

Drakten ble designet i forbindelse med Oslos 1000-ård jubileum, og hver minste detalj er grundig gjennomtenkt. Fargene er tradisjonelle Oslo-farger, og stoffene er kopier av gamle tekstiler som ble laget ved Hjula Industrier på Sagene.

Svigermor har tilbudt seg å brodere Telemarksbunad til meg, og det kan hende jeg takker ja til det en dag... Men føler kanskje at det blir feil siden jeg er fra Oslo? Akkurat nå elsker jeg drakten på bildet hvertfall......

 

Hva syns du om Jubileumsdrakten?

Har du bunad? Hvilken?

-Camilla-

Ultralyd og helg!

pramforbabygirlthumb4032502
Ja, i dag er dagen vi hadde ventet på... Den ordinære ultralyden på sykehuset. Riktignok hadde vi vært på en tidligere hos Lena Milling (kjempeflink jordmor) på FAMILIEKLINIKKEN, men det er spennende å se hvordan bebisen utvikler seg. Nå var den jo en del større. Fikk flyttet termin enda litt lenger fram også. Bebien var veldig fin og aktiv, og jordmor var 80% sikker på at det var en jente.

Har helt siden jeg fikk vite om graviditeten hatt på følelsen av at det er en jente, og jeg har kun jentenavn i tankene for tiden... Lena Milling var også veldig sikker på at det er en jente.


Men allikevel.... Man kan ikke vite helt sikkert. Tenk hvis jeg får en gutt? Tror ikke jeg skal male barnerommet rosa riktig ennå;)
istock000003047118xsmall

Jeg er hippetihoppetiglad for at det er helg, og skal grille og kose meg på balkongen i dag med min kjære! (Regn er inget hinder når man har innglassert balkong med varmelampe;))

-Camilla-

Skal du på HM i dag?

I dag skjer det igjen! Salget av del 2 av kolleksjonen Matthew Williamson for H&M starter i alle H&M-butikker. Har du planlagt å kjøpe noe? 

bilde copy
Selv om kolleksjonen finnes i butikken allerede i dag, legges den ikke ut for salg før 14. mai på nettsiden. Men bilder finnes selvfølgelig på nett, så da kan man jo la seg inspirere;)
- Camilla -


Nytt bloggdesign...

Ja, da var jeg lei av den rosa headeren, og designet mitt, så jeg måtte sette inn en ny. Lagde egentlig den nye bare som en test, men bytter hvertfall foreløpig. Da ble det hvit bakgrunn, da... Litt kjedelig, men selv om jeg er designer og kan photoshop, så er jeg ingen html- og css-ekspert så jeg mangler litt idéer. Blir nok kanskje en lys farge inni rammen, men er litt usikker, så jeg orker ikke i kveld.

Hva syns du om forandringen?

Header før:devil

Header etter:test hvit2
Har forsåvidt slengt inn en slik en også der man kommenterer innleggene.

pinupsign2

Denne idéen fikk jeg fra Trinecam sin blogg. Hun kommer stadig med designtips. Men er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg får "signaturen min" under hvert innlegg uten å sette inn et bilde hver gang? Vet ikke om alle ser Camilla-signaturen som jeg har satt inn nederst som et bilde, men det er den jeg mener....

28318221234725445579n400

Kveldens sang!

Denne herlige låta minner meg om den gangen jeg var 19 år, og russ... Det virker ikke så lenge siden, men det er det... Var nemlig Millenniumsruss! Får nesten litt lyst til å sitte på bakken med skitten russedress, pilotbriller og øl.... men det skjer nok ikke igjen i dette livet nei;)

 

28318221234725445579n400

Wanted gloss

Hadde nesten glemt hvor godt jeg liker denne glossen før søsteren min nettopp kom med en hun hadde kjøpt med på taxfree. Neste gang du er innom taxfree, eller parfymeri for den saks skyld, så kjøp med deg en Wanted gloss fra Helena Rubinstein. Føles herlig på leppene, glitrer fint, og lukter akkurat passe lite. Rett og slett en perfekt gloss!

demimoorewantedgloss2

Dagens anbefaling fra Bad Brunette!

demimoorewantedgloss 1

Demi liker den også;-)

28318221234725445579n400

Hjemmelaget hårpleie

Hvis du ikke har mer hårkur eller balsam igjen, så fortvil ikke. Det er så mye du kan lage selv!

Agurk- hårmaske
Hårmaske med agurk som er super for slitt og skadet hår!
Du trenger:
- 1 egg
- Oliven olje (1- 1 1/2 dl)
- En kvart agurk
Slik gjør du:
Skrell agurken og mos den til du har en jevn blanding. Bland så agurkmosen med oljen og egget.

Fordel massen i håret og la den virke i 10-15 minutter. Gre gjerne gjennom håret for å fordele massen godt. Husk at tupper er mer utsatt for slitasje, så gni gjerne inn litt ekstra i tuppene av håret. Skyll godt ut. Gjenta gjerne hver måned for best og varig resultat!


Oliven- og honningmaske

Hårmaske som passer godt til tørt og skadet hår.
Du trenger:
- 1/2 kopp med honning
- 1/4 kopp med olivenolje
Slik gjør du:
Bland honningen og olivenoljen godt sammen. Ta for deg litt og litt av håret slik at du er sikker på at du får dekket til alt. Når du har fordelt massen godt i håret venter du omtrent en halv time før du skyller godt ut. Avslutt med å vaske håret som vanlig.

For enda bedre effekt av hårmasken kan du ta på deg en badehette, gjerne med et varmt håndkle rundt!

2016

Honning- glans

Deilig honning- og banankur som etterlater håret mykt og glansfult!
Du trenger:
- 1 Banan
- Honning

Slik gjør du:
Mos bananen og tilsett èn spiseskje med honning. Bland dette godt sammen. Fukt håret ditt i lunkent vann, og fordel så blandingen godt i håret. Dekk til med dusjhette og et varmt håndkle for best effekt!

La kuren virke en times tid mens du slapper av med et deilig fotbad eller en god ansiktsmaske! Skyll ut, og vask håret som vanlig.

Eggebalsam
Lag din egen balsam på bare noen få minutter!
Du trenger:
- 1 teskje babyolje
- 1 eggeplomme
- 1 kopp med vann
Slik gjør du:
Visp eggeplommen til den er luftig, tilsett så oljen og visp litt til. Hell deretter blandingen over i vannet og bland det godt sammen. Fordel jevnt i hele håret, og masser det godt i hodebunnen og utover i tuppene.

Gre gjennom håret etter påføring for jevn fordeling. La det gjerne virke noen minutter før du skyller godt.

Avocado-balsam til håret
Avokado inneholder oljer som er supre for slitt og skadet hår!
Du trenger:
- 1 avocado
- Kokosmelk
Slik gjør du:
Mos avocadoen til den er jevn og bland i kokosmelk til du har konsistensen du ønsker. Vil du ikke lage så mye kan du ta mindre avocado.

Masser blandingen i håret, spesielt i tuppene. La det virke 15-20 minutter, og skyll deretter godt.


♥ Alle oppskrifter er hentet fra Feelings.no
28318221234725445579n400

Jeg skal ikke sole meg i sommer

sunlesstanningsinglesSiden gravide har lett for å få pigmentflekker av sola pågrunn av hormonforandringene skal jeg IKKE sole meg i år... Og når jeg skal til Nice skal jeg bruke Sahara-testet solkrem;)

Men heldigvis finnes råd. De beste selvbruningsserviettene jeg har prøvd heter Comodynes og selges blant annet på Vita. De gir en jevn farge, og lukter ikke så verst. Fargen blir også gradvis mørkere. ANBEFALES!

Q: Har du en selvbruning til kroppen å anbefale meg?
28318221234725445579n400

I love Asos!

Man trenger ikke å gi helt f... selv om man er gravid, asos.com har nemlig mange fine mammaklær. Her er noe av det jeg gjerne skulle hatt:
image1xl10image2xl
image1xl2image1xl8
image1xl3image1xl5
image1xlimage1xl7

28318221234725445579n400

I år skal jeg pynte balkongen!

Er så heldig å ha innglassert balkong, og i år skal det pyntes! Balkongen skal være et avslappende sted hvor vi skal tilbringe mye tid i sommer. Blir nok ikke så mye reising i ferien når jeg er gravid. 

Så i dag har vi vært på Plantasjen og kjøpt oss hver vår Baden baden stol:)

badenclarge

Har bestemt meg for å kjøpe lanterner og diverse å gjøre balkongen så koselig som aldri før. Min lille kanin er på "sommerbeite" hos svigermor i sommer, og kan derfor ikke gnage i stykker noe;)

 

Utebelysning er noe av det viktigste til koselige sommerkvelder:

468ikea

Jeg elsker lykter og lanterner i alle mulige farger!

2468200903281719203754

Også skal jeg selvfølgelig gjøre det koselig med puter, pledd og duker....

l8500824dupionputer2464200903281741437161 1

Gleder meg til å pynte! Noen planter blir det nok også... Håper jeg finner noen som tåler litt!

obj

Håper resultatet blir et koselig uterom;) Det er faktisk utrolig mye man kan gjøre med en balkong hvis man er litt kreativ! Nå skal jeg ut på balkongen og grille og drikke alkoholfri sommerøl! Blogges;)

Ps. Hvis noen lurer: Lykten og pute nr. 2 er fra Indiska, og bildet med flere puter er fra Skeidar. Lyktene på første bildet vet jeg ikke...

 

28318221234725445579n400

Camilla betyr fullkommen!

Nå når jeg skal ha en liten en, så kikker jeg på alle mulige navn, og også betydningen av dem. Er du klar over betydningen av ditt eget navn?

glittersHer har vi det som står om betydningen mitt navn på Wikipedia:

Camilla er et kvinnenavn dannet av det romerske familienavnet Camillus, som er hevdet å bety «altertjener» (ung jente som hjelper til ved ofringer) på latinsk, men navnet kan også være av etruskisk opprinnelse, da med ukjent betydning. Det finnes både mannlige og kvinnelige fornavn dannet av Camillus.

Kamila er også et arabisk kvinnenavn dannet av mannsnavnet Kamil som betyr «fullkommen».

 

Må si jeg liker den arabiske betydningen best;)

 

♥ Q: Hva er det peneste navnet du vet om, og hva betyr ditt navn?

28318221234725445579n400

 

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv