mai 2011

Ny jakke til Emma

Emma har faktisk ikke hatt noe vårjakke eller vindjakke av noe slag, men i dag meldte behovet seg virkelig. Vi har egentlig klart oss fint med regnsett og parkdress som begge selvfølgelig lå i barnehagen. Ellers har vi kun brukt fleecejakker o.l. Jeg skulle bare bære Emma ut til bilen i dag tidlig, men fleecejakke var absolutt ikke det beste å ha på når det var så vått i været. Himmelen hadde jo åpnet seg, og vi ble jo våte selv om vi gikk under paraply! Så da bestemte jeg meg for å kjøpe en tynn vindjakke til henne. Og tro det eller ei, så fant jeg denne til 199 kr fra nameit:

Var veldig fornøyd med det kjøpet da tykkelsen på denne var helt perfekt til norsk sommer! Syns mange slike jakker er for tykke, men det var ikke denne.

Emma likte den kjempegodt og ville ha den på seg med en gang hun så den:) Hun begynner å bli riktig så opptatt av klær den lille snuppa vår! Selv om det er ikke alltid bruker plaggene riktig. Emma syns for eksempel strømpebukse på hodet er stilig, tar begge beina nedi samme bukseben, og tar gjerne på seg mamma's sokker:-)

Shopping til babyen og til Emma

Jeg har IKKE kjøpt mye til junior i magen. Og etter en gjennomgang av det jeg hadde kjøpt, så fant jeg kun én body i 56! Det er forøvrig det minste jeg har kjøpt selv om Emma brukte 50 i begynnelsen. Jeg har bodyer pakket ned på loftet etter Emma som er kjønnsnøytrale i fargen, men de ligger ikke akkurat lett tilgjengelig, så i dag måtte jeg kjøpe noen klær til gutten vår. Noe må vi jo ha klart! Jeg begynner å få litt redebyggerinnstinkt nå, akkurat som i forrige svangerskap og dermed må ting være på plass.

Her er klærne jeg kjøpte i dag. Det øverste bildet er tøy fra Lindex, resten er fra H&M.

Emma måtte jo også få noe, og denne snekkerbuksa fikk jeg såååå lyst på da jeg så et bilde av datteren til Ida Adine (idaogprinsessene.blogg.no) i den. Og heldigvis hadde de én igjen i str.86. Solhatter får man heller ikke nok av om sommeren, og de på H&M er billigst.

I helgen blir det forhåpentligvis en liten tur til Sverige for å få resten av babytingene på plass, men først skal jeg ta en kikk på loftet!

Hva syns dere om innkjøpene?

Emma sin godis

Lille Emma har smakt både litt is og kake, og bittelitt sjokolade... Men det er ikke ofte hun får sånt. Mest når vi er på besøk hos andre. Jeg syns ikke så små barn bør stappes i godteri når de nesten ikke vet hva det er en gang. Men vi sitter jo såklart ikke foran henne med godteri og frister heller da. Hun får jo også smake hvis andre spiser kake!

Emma blir for eksempel superfornøyd hvis hun får noe av dette:

 • Bær og frukt er populært, og da spesielt jordbær, blåbær, banan og ananas.
 • Kavli rugkjeks eller speltkjeks.
 • Special K, cornflakes (en håndfull som snacks).
 • Fruktsmoothie.
 • Juice og vann blandingsdrikk.
 • Yoghurt.

Så hvorfor gi sjokolade og is egentlig?

Folk har veldig forskjellige meninger om dette med godteri til barn har jeg skjønt. Men jeg syns hvertfall ikke Emma går glipp av noe! Hun er jo fornøyd og glad hun. Problemstillingen med godteri får tas opp igjen når hun skjønner mye mer av det. Vi skal da uansett kun ha lørdager som godisdag, og der skal det begrenses!

Vårt nye nærområde...

Jeg tenker naturlig nok mye på flytting for tiden, og jeg gleder meg til å farte rundt med barnevogna i det som blir vårt nye nærområde.. Det er ganske koselig der skjønner dere! Jeg tenker mye på at jeg kommer til å savne der jeg bor nå, og da er det veldig positivt å vite at jeg flytter til et så fint sted!

Brekkeparken med Telemark museum:

Den gamle bebyggelsen på Snipetorp. Her ligger også Ibsengården hvor Henrik Ibsen bodde en kort stund.

Skien brygge:Ruinene etter kryptkirken på Kapittelberget:

Alt dette og mye mer ligger i gangavstand fra oss når vi flytter. Er det rart vi hadde lyst til å flytte i dette området? Tror jeg skal kose meg i foreldrepermisjon jeg:)

Perfekt leke for barn på 1,5 år

Emma virkelig elsker denne gamle klassikeren. Hun løper fram og tilbake i stua her med Brio-hunden etter seg. Utrolig stas, og perfekt for hennes aldersgruppe. Skjønner godt at ikke denne leken har gått av moten;)

Tror det står fra 18 måneder og oppover på esken, og Emma er nå 19 måneder. Og det er først den siste måneden hun har vist skikkelig interresse for den. Men andre ord perfekt for barn på 1,5 år!

Høygravid og uvel av sparkene...

I dag er jeg 34+4, altså offisielt høygravid!!! Det kjennes for å si det sånn. Det er både tungt og slitsomt. I tillegg har jeg en liten ninjasparkende gutt i magen. Noen kvelder har bevegelsene hans vært så ekstreme at det ikke føles ut som om magen sitter i fast i kroppen min. Det er nesten så jeg har lyst til å kjefte litt på den lille babyen og be han være rolig;-) Jeg blir nemlig uvel når han beveger seg så mye. Blir både kvalm og får vondt i magen... Er dette vanlig? Kan ikke huske at det var sånn med Emma. Den ene kvelden når det var skikkelig ekstremt her, så lurer jeg på om han snudde seg med hodet ned... Håpe*

Ellers er jeg veldig glad for at vi skal flytte!!! Tenkte på det i stad da mannen jobbet overtid, og Emma nektet å gå noen av trappene opp til leiligheten. Hun pleier alltid å være flink, men nå måtte jeg bære den lille snuppa på litt over 11 kg opp til 4.etasje. Det var jo typisk det når jeg skulle hente hente i barnehagen for en gangs skyld. Glad jeg slipper å bo her med to barn! Gleder meg til å bo i hus;)

Våre kjøkken...

Nå da vi har kjøpt oss hus, så begynner jeg å tenke litt på hvordan kjøkkenet der skal bli. Det var nemlig det styggeste med hele huset, så det i tillegg til Emma sitt rom er førsteprioritet å pusse opp.

Slik ser kjøkkenet ut på huset vi har kjøpt:

Vi har pusset opp to kjøkken tidligere. Kjøkkenet til den første leiligheten vår:

De blanke overflatene på kjøkkenskapene her var geniale å rengjøre!

Her ser dere bilder av vårt nåværende kjøkken, i leiligheten vi har solgt:Begge er Ikea-kjøkken med benkplater fra et annet sted.

Som dere ser, så liker vi farge på flisene;) Men denne gangen er det ikke sikkert vi skal ha fliser en gang. Er litt lei av å rengjøre mosaikkfliser. Jeg er så usikker på hva slags stil vi skal gå for, men finner det nok ut etterhvert. En ting er sikkert, og det er at vi skal ha et lyst kjøkken! Gi meg gjerne tips til nettsider med inspirasjon.

Vi har kjøpt oss hus!!

Nå blir vi Skiensborgere gitt! Har lenge vurdert å flytte ut av Oslo, og nå er det helt bestemt. I går kjøpte vi oss et gammelt trehus i en koselig historisk del av Skien. Huset ligger sentralt men rolig til. Vi har gangavstand til sentrum, og til vakre steder som Brekkeparken. Huset trenger litt oppussing, men det er ikke noe problem for min snekkermann;) Endelig fikk jeg spøkelseshuset mitt!

Bilder fra Krogsveen:

Her skimter dere den lille hagen, og den praktiske uteboden.

Koselig sitteplass utenfor:

Bilde av gangen oppe:

Badet er pusset opp for ikke så mange år siden, men med et litt merkelig fargevalg...Huset har 4 soverom og en TV-stue oppe i tillegg til stua nede. Så her har vi plass til både barna våre og gjester! Huset har bad med toalett oppe, og et lite toalett nede, også har det vaskerom som jeg alltid har ønsket meg. Er ingen vits i at jeg legger ut bilder av de andre rommene for de ser ikke spesielt spennende ut på bilder uansett. Tenkt det... Nå er vi huseiere! Og vi ga mindre for dette huset enn vi solgte leiligheten vår for:-)

Pakke fødebagen snart?

Lurer på om jeg skal begynne å pakke fødebagen snart?? Altså, det tar jo ikke så lang tid, men kanskje greit å ha noe klart. Nå er jeg over 34 uker på vei allerede, og man vet jo aldri. Har hatt mye mer "vondt" (kynnere osv.) denne gangen enn forrige gang, så kanskje det skjer noe før termin....

Jeg lagde hele 2 innlegg om fødebagen forrige gang jeg var gravid. Her kan dere lese de:

Camilla pakker sykehusbagen - Del 1

Camilla pakker sykehusbagen - Del 2 

Denne gangen har jeg lært at ikke alt på listen var like nødvendig. Siden denne fødselen skjer på sommeren, så blir det jo litt andre klær å ta med seg også. Men jeg er fortsatt litt usikker på hvilken størrelse jeg skal ta med til gutten vår. Tror Emma brukte 50 i begynnelsen, men husker ikke helt...

Skal lage et innlegg når jeg pakker bagen klar denne gangen også, så skal dere få se hva jeg tar med:) Kom gjerne med tips til lure ting å ha med.

Når pakket du fødebagen?

Høy mage, baby på tvers og mye som skjer...

Ja, det er mye som skjer her for tida. Midt oppi mine siste uker av svangerskapet! I dag er jeg 33 uker og 6 dager på vei, og det er 6 uker og 3 dager igjen til termin den 5.juli.

I går ble leiligheten vår solgt etter kun en visning. Da var det gjort! Nå gjelder det bare å finne et sted og bo. Vi fikk en pris vi var fornøyde med, men en av betingelsene var at vi kunne ha overtagelse 1.juli. Dermed må vi nok "mellomlande" hos pappa, og bo i huset hans når babyen blir født.... Men det skal nok ordne seg. Han har god plass, og da slipper jeg å bo i 4. etasje med det bekkenet mitt.

Tok dette bildet i går:

Når det gjelder magen min, så er den veldig høy denne gangen også. Forrige svangerskap, så sank den aldri ned slik som er vanlig. Og jeg har fått beskjed av både jordmor og kiropraktor at jeg "bærer barna mine høyt". Ikke rart jeg ikke klarer å spise mye!

Denne guttebabyen ligger også i tverrleie, men heldigvis så har han fortsatt tid til å finne riktig retning med hodet ned. Er litt bekymret for at han ikke skal gjøre det, og håper at hodet fester seg. Det gjorde nemlig aldri Emma sitt! Fikk vite at jeg skulle føde innen kort tid (0,5 -1 time) da jeg kom på sykehuset, men så tok det 7-8 timer!! De timene var litt traumatiske, så jeg håper på å slippe noe sånt igjen. Men allikevel så tar jeg alt som det kommer, men skal hvertfall skrive et lite brev jeg tar med meg på føden! Nå vet jeg jo hva jeg går til, og da er det lettere å komme med ønsker. Man må bare tenke at det er noe som skjer en dag i livet, og belønningen er absolutt verdt det!

Ha en fin lørdag alle sammen!

Ny mobiltelefon?

Emma får stadig vekk tak i telefonen min, og nå begynner den virkelig å skrante. Det er kanskje ikke så rart etter alle gangene hun har kastet den i gulvet:) Det er veldig irriterende å ha en telefon som slår seg av hele tida, så nå vurderer jeg å kjøpe meg en ny snart. Har lenge hatt lyst på Iphone, men tror ikke det er noe vits å skaffe seg nå som jeg snart får enda en liten tass her i huset, som sikkert også elsker telefoner. 

Leste om denne her for litt siden, og lurer på om jeg må skaffe meg en sånn:

Motorola Defy Black heter den, og den tåler vann, støv, sand og litt "hard bruk". Dette er den første android telefonen jeg har hørt om som gjør det, og det er jo perfekt for småbarnsforeldre! Den er ikke så dyr i forhold til andre telefoner heller, og i tillegg så fikk den terningkast 5 i en test jeg leste.

Noen som har erfaringer med denne?

Bilder fra 17.mai

Her ser dere hvalross-mamma (som nesten er 34 uker på vei), og lille Emma ved Ibsenparken.

Emma syns det var spennende å se på toget, og fulgte med som bare det! Før toget startet, så sov Emma i vogna, men hun bråvåknet av trommene. Hun ble ikke redd heldigvis, bare nysgjerrig:) Her sammen med pappa'n sin:

Vesla var så søt i den lille bunaden sin, og jeg tror hun var stolt selv til og med!Emma fikk en rosa delfin-ballong som vi hang opp på vogna hennes. Helst vil hun holde rundt den og tygge på den. Det er den hun strekker seg etter her. I bakgrunnen sitter lille Jenny, datteren til et vennepar.

Endelig får Emma holde ballongen sin sammen med pappa;) Se så blid og fornøyd!

Vi hadde en av de fineste 17.mai-feiringene vi hadde hatt på lenge i går. Følte virkelig at det var 17.mai! Vi har ikke vært så flinke på å feire 17.mai de siste årene, men når man har barn så er det like greit å lage en tradisjon på det. Det er jo barnas dag! Nå sover vi ikke til barnetoget er ferdig som vi gjorde før ;-)

Hva gjorde du på 17.mai?

Gratulerer med dagen!

Dagen i dag har vært kjempekoselig! Akkurat sånn som 17.mai skal være:). Vi feiret i Skien, og været var nydelig. Emma så ut som en liten dokke i bunaden sin. Hun kledde den sååå godt, lille søta. Legger nok kanskje ut flere bilder i morgen, men her er ett av blinkskuddene jeg tok i dag:

Ha en fortsatt fin nasjonaldag dere!

Vinneren er trukket!

Nå har jeg trukket vinneren av de tre Tomlingene!! Vinneren ble trukket helt tilfeldig og alle hadde lik sjanse. Vinneren er Gry Helene som deltok med å dele konkurransen på facebook. Send meg adressen din på mail badcamilla@gmail.com.Håper du blir fornøyd med de fine Tomling-kosedyrene fra nettbutikken CamaBaby.no

Siste sjanse! Vinn de tre Tomlingene!

I morgen trekker jeg vinneren av konkurransen. For å delta kan du trykke HER.

Håper dere alle har en kjempefin søndag ;)

Leiligheten vår er lagt ut for salg!

Nå da vi blir tobarns foreldre, så er tiden inne for å finne et nytt sted å bo. Vi vil hvertfall ha en hageflekk hvor barna kan leke. Men først skal vi selge leiligheten vår. Kommer nok til å savne den veldig mye, for her har vi virkelig trives!

Trykk på bildet for å komme til annonsen.

Ble fornøyd med bildene egentlig. Hvem trenger vel boligstylist? Syns vi klarer det ganske bra selv jeg :) Hva syns dere?

Det er mye som skjer her for tiden, så derfor forstår dere kanskje at det ikke har vært så mye blogging. Minner forresten på konkurransen hvor du kan vinne de tre Tomlingene. Trekker vinneren den 16.mai!

Sandaler til Emma

Tiden er kommet for nye sandaler til Emma, og jeg vurderer å kjøpe noen med lukket tå som disse fra Ecco.Syns det er lurt med lukket tå, så hun ikke slår de små tottelottene sine;)

Siden dette blir de første "gå-sandalene" hennes, så skal vi hvertfall kjøpe noe av kvalitet. De første skoene er veldig, veldig viktige, siden de former de små føttene, så det får man bare prioritere! Hun kommer nok til å gå mye med de i sommer. Vi kommer nok til å kjøpe noen rimeligere skift i tillegg, men hun må ha et par gode sandaler hvertfall. Hvis Emma er frisk i morgen (har feber i dag stakkars), så skal vi ta henne med på skoshopping, sånn at hun får prøvd selv. Vi må jo ha noen sko til 17.mai også, og det er viktig at hun får prøve først!

Noen som har noen sandaler til de minste å anbefale meg?

Enda en ting jeg ønsker meg... Ammemadrass!

Noe jeg ikke hadde da Emma ble født, men som jeg gjerne kunne tenkt meg denne gangen er en ammemadrass. Det hadde jeg virkelig hatt behov for da, men visste ikke at noe slikt fantes en gang. Jeg husker hvor problematisk det var å få lagt henne over i egen seng etter ammingene, men med en ammemadrass, så kan man jo bare løfte hele saken over i babyens seng. Da kan babyen sove i samme kjente miljø hele natten. Ellers kan man bare la babyen ligge i samme seng som oss på denne madrassen, og da er det ingen fare for at han plutselig ruller under dyna vår e.l.

DryKid ammemadrass hindrer også søl i senga. Det eneste er at jeg syns den er litt dyr. Så det er nesten så jeg vurderer å sy en selv:)

På ønskelista... Tinkafu

Jeg fant koppholder til søskenvogna!...Det MÅ jeg jo bare ha. Denne er fra Tinkafu, og ble visst nominert til årets nyhet i 2010.

Jeg er ikke helt fornøyd med myggnettingen jeg har til Simovogna, og har lyst på ny. Tror denne myggnettingen fra Tinkafu med marihøner på hadde gjort seg på den røde vogna vår.

 

Begge fant jeg på Barnevognskilt.no.

32 uker på vei! Magebilde...

Tiden flyr avgårde fortsatt. Selv om jeg har vondt overalt. Dette er nok den fine lille familien min sin fortjeneste:)

Slik ser den store magen ut 32 uker på vei! Den har ikke sunket, og jeg lurer på om den gjør det noen gang. Det skjedde ikke noen merkbar nedsynkning forrige gang heller... og jeg vet ikke om det hadde noe med at Emmas hode aldri festet seg?? Er livredd for at dette skal skje denne gangen også. Men tar det som det kommer. Orker ikke å tenke så mye på fødselen. Det er ikke så mye jeg får gjort fra eller til på hendelsesforløpet uansett, og ingen fødsler er jo like!

Nå har babyen intatt fosterstilling fordi han har mindre plass inni magen. Han er også i ferd med å få det litt lubne utseende som hos nyfødte, står det på babyverden. Nå klarer jeg faktisk å se for meg at det ligger en liten babygutt inni der. Og det er ikke vanskelig med de beina som strekker seg oppi ribbeina mine hele tida. Ikke så lett å sitte bøyd framover lengre bestandig for å si det sånn!

Nå skal jeg kose meg med litt snop og dvd med mannen min. Eller det blir nok ikke så mye snop da... Jeg spiser faktisk veldig lite for tida. Det er alt for trangt i magen min, så jeg lurer på hvor stor denne babyen er! Men det samme skjedde forrige svangerskap da, så jeg har aldri skjønt de som sier de spiser for to. Jeg blir mett av like mye som Emma spiser, og hun er ikke storspist!

Ha en fin søndag!

Innkjøp til babyen

Av erfaring, så kjøper jeg ikke så mye klær denne gangen til babyen i magen. Hvertfall ikke i de minste størrelsene. Ikke det at jeg overdrev forrige gang heller, men jeg fikk så innmari mye! Vi rakk jo ikke å bruke alt en gang. Men det hender jo innimellom at jeg kjøper noen søte ting til babyen også. Planleggingen er jo en stor del av gleden når man går gravid. Her er  noen søte bukser og en bamse fra H&M:

Dette er babyens første bamse, og da først begynner jeg å skjønne at vi snart får møte den lille gutten vår. Litt treig i oppfattelsen kan du si? Det er bare det at vi har mye å tenke på i det siste, så det blir ikke den samme planleggingen i denne graviditeten som i forrige. Nå vet man jo hva man går til, og da stresser man heller ikke så mye med å ha alt på plass. Butikkene stenger jo ikke selv om vi får en baby!! Hvis det er noe vi trenger, så er det jo bare å ta en tur i butikken etter at gutten er født. Sånn er det når man har ei lita jente som krever mesteparten av oppmerksomheten. Men om ikke lenge, så må hun dele den, og jeg håååååper det går fint. Lille Emma er så snill og søt, og vi skal nok passe på at hun får nok oppmerksomhet hun også. Heldigvis er vi to foreldre, og Emma er verken mamma- eller pappadalt. Hun er like glad i begge:)

Med strømpebuksa på hodet...

Slik starter morgenen hos familien vår:) 

Emma våknet før halv seks i dag tidlig, og det med feil bein. Ingenting var moro eller bra nok. Men etter litt mat og barne-TV så var humøret tilbake igjen.

Vesla har det med det å finne ting hun kan sette på hodet sitt og kalle "hatt". Denne fine strømpebuksa fant hun i skittentøyskurven. Sånn går det når mamma glemmer å lukke baderomsdøra... Der inne er det nemlig mye gøy å finne på. Badeendene til Emma har vært med på noen runder i vaskemaskinen (jeg har ikke oppdaget at de ligger inni der), søppelkassa har vært tømt utover, dopapir har vært dratt utover og revet opp i små biter... Og når vaskemaskinen står på, så må jeg passe på at ikke Emma forandrer temperaturen fra 40- til 60 grader. Verden og leiligheten vår er et spennende sted, når man er så liten som Emma ♥.

Håper alle har en flott fredag!! Og ikke glem konkurransen.


Gravid-diller... NammIS:)

Jeg har nesten ikke matlyst for tiden... Men dette under har jeg lyst på hele tida!! Føler meg konstant tørst, og har lyst på noe iskaldt. Det som står i kjøleskapet er liksom ikke kaldt nok, og ikke vannet i krana heller...
Har du noen gravid-diller???

Emmas favorittkosedyr!

Tro det eller ei, men det kosedyret Emma liker best av hele den hauen hun har er en billig kosekanin fra H&M til 29 kroner. Kjøpte den til henne i fjor, og nå da jeg så at de solgte de i butikken igjen, så kjøpte jeg en reserve. Egentlig burde jeg vel kjøpt et lite lager i tilfelle hun mister de?? Emma elsker denne lille kaninen og kaller den for noen lyder som bare Emma kan uttale:-) Hver gang hun nærmer seg senga si, så roper hun på den og strekker seg etter den. 

Kosedyrene på H&M er fine og gode og myke til de minste. Emma fikk det første kosedyret sitt derifra, og i dag kjøpte jeg det første kosedyret til gutten i magen og. Billige er de også!

 

Husk konkurransen hvor du kan vinne de tre Tomlingene fra Drømmehagen. Delta HERKonkurranse! Vinn de tre "Tomlingene"!

Nettbutikken CaMa Baby (camababy.no) har valgt å sponse meg med en kjempefin premie til en konkurranse. Premien er nemlig de tre Tomlingene fra Drømmehagen. CaMa Baby selger blant annet sengeutstyr til baby. Hvis du vil vite mer, har de også egen facebook side HER. For å komme til nettbutikken, kan du trykke på logoen under.

Vil du vinne disse tre?:
Alt du trenger å gjøre for å delta er:

1. Å linke til denne konkurransen på bloggen din (facebook eller liknende nettsted hvis du ikke har blogg).

2. Legg inn linken i kommentarfeltet på dette innlegget, og skriv "Jeg vil vinne".

Den 16.mai trekkes vinneren!! Lykke til:)

Æssss....

Ja, i dag fikk jeg en overraskende og irriterende beskjed. Nemlig et oppsigelsesbrev fra Emmas barnehage. Det viser seg at lokalene barnehagen er i ikke lengre vil være tilgjengelige fra 6.juni, og de så ingen annen utvei enn å sende oppsigelse til alle barna. Vi har lenge visst at huseieren har byggeplaner på tomta, men trodde at driften ville fortsette som normalt. Men det gjør den visst ikke, og hvis ikke egnet lokale blir funnet snart, så har rett og slett ikke Emma noen barnehageplass lengre!! Det passer utrolig dårlig i og med at jeg har termin den 5.juli. Og da sier jeg som Emma ville sagt; "ÆSSS!"

Over til noe annet... Her om dagen, så snudde jeg ryggen til i 1 minutt, og da satt Emma på kjøkkenbordet og gravde i potteplantene mine. Resultatet ser dere her:

Heldigvis fikk jeg stoppet henne og løftet henne ned før hun kom noe lengre. Og da gikk hun mot meg med jord i handa og sa "æsss"(bildet under). 

Emma er veldig renslig og kommer med hendene sine mot meg og vil at jeg skal vaske med en gang hun får noe møkk på seg, hehe. Er hun ute og leker, så kan hun finne på å kline av hendene sine på buksa mi for eksempel. Kanskje det er derfor hun har begynt å si fra når hun har gjort i bleia også? Det begynte hun nemlig med i helgen. "Blæiei" sier hun, og peker på bleia si. I dag så ropte hun det faktisk til meg med en gang hun hadde gjort noe. Flinkisen vår!! Lille Emma blir så fort stor, og nå blir hun snart storesøster!!

31 uker på vei! Rapport:)

I dag er jeg hele 31 uker på vei allerede! Tenk det... Big momma! Og slik ser jeg ut:

 MAGESTATUSRAPPORT:

 • Termin:5.juli
 • På vei: 31 uker
 • Igjen til termin: 9 uker og 2 dager
 • Kjønn:Gutt!
 • Bestemt navn?:Ja... Er vel 90% sikker på at det blir dette navnet, men vil ikke dele det på bloggen enda. Det er det guttenavnet vi har tenkt på siden Emma ble født. Har kanskje nevnt det på bloggen for de som har fulgt med her en stund.
 • Aktivitet innenfra: MYE! Ser hele magen bevege seg helt vilt noen ganger.
 • Vektøkning: 10 kg, ca. det samme som i forrige svangerskap på denne tiden. Er fornøyd med å gå opp normalt til tross for liten/ingen aktivitet.
 • Strekkmerker: Ingen foreløpig. Fikk ingen forrige gang, og håper på å slippe nå også.
 • Vann i kroppen:Ikke det jeg vet.
 • Innkjøp til babyen: Noen få klær, tøfler, TFK søskenvogn og BabyDan seng.
 • Plager: Bekkenløsning, bekkenlåsning og vondt i ryggen. Leddene mine er visst litt slarkete overalt for tiden (hormonelt), så jeg har "vrikket" skulderen og utviklet betennelse der også. Føler meg som en 80-åring. Vena Cava har jeg blitt plaget med i flere uker, svimmelhet og halsbrann:(. Blir nesten litt provosert av disse som sier hvor fantastisk det er å gå gravid....
 • Noen matkikk?:Bær, ananas, drikker med fruktsmak, isbiter og is.
 • Neste kontroll?:Neste kontroll blir hos jordmor den 11.mai.

 

Ja, det har ikke vært mye blogging fra denne kanten på en stund, men hvis dere ser på punktet med "plager" så skjønner dere kanskje hvorfor. Har også andre grunner til liten bloggelyst om dagen da en ulykke har hendt med et lite barn i min omgangskrets. Han er på Emma's alder og ligger for tiden på sykehus, og da tenker jeg på han hele tiden. Vil ikke utbrodere det noe mer på bloggen, men da skjønner dere at man kanskje ikke klarer å skrive noen "gla-innlegg".

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits