GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits juni 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

juni 2009

Nye sandaler for slitne føtter...

Det er ikke store utvalget man har å velge mellom når sandalene både skal være kule og behagelige. Til slutt ga jeg opp, og kjøpte et par helseskoliknende Scholl-sandaler. Disse såkalte Bioprint-sandalene skal være veldig bra for føttene.

 

f218601004

 

Jeg må nok ha et sandalpar til vel og merke... Det funker dårlig med høye heler til meg nå, og det er det skapet er fylt opp med. Er jo både tyngre pluss at føttene verker, og hovner i varmen :-(

Noen som kan anbefale noen behagelige og stilige sandaler til meg? (Ikke klatresandaler)...

- Camilla -

Bortskjemt kanin

Min lille Gizmo fortjener kun det beste, og dermed har Theodor hatt et lite prosjekt på gang de siste helgene vi har vært i Skien. Kaninen min har fått seg en kaninvilla, og et område å løpe på. Alle kaniner liker å hoppe og løpe, og Gizmo koser seg skikkelig på sommerbeite! 

Klikk på bildene for større versjon.

img0045img0054

img0058img0039

Gizmo er en løvehodehermelin for de som lurer. Denne rasen har et kjempe godt lynne. Han er tam, leken og snill. Flere bilder av min søte Gizmo finner du i dette innlegget.

-Camilla-

Det koster å være gravid...

Ja, for det er faktisk ikke gratis å gå gravid. Når verken klær eller bh-er passer, bena verker og man vil unngå strekkmerker på magen... da er det en del ting man trenger!

 

♦ I dag kjøpte jeg min andre flaske Clarins-olje til magen (anbefales), og bare den koster 400 kroner. Og dette er ikke den eneste gravid-oljen jeg har brukt. Har brukt opp masse annen fuktighetskrem for gravide, og dr. greves strekkmerkekrem (udrøy). Huden blir fort dehydrert når man går gravid. 

♦ Også var det undertøyet da... truser er ikke noe problem, men BH-er derimot.... Må nok til undertøysbutikk snart og kjøpe noen, da det er vanskelig å finne noen som er store nok eller støtter bra nok og er behagelige. Slitsomt! Og dyrt... Også leste jeg her om dagen at BH med spiler var fyfy for gravide. Les mer HER.

sexymaternitycharacter

♦ Føttene hovner fort opp når man går gravid, og dermed er støttestrømper tingen! Et par koster 200 kr, og det går med noen av disse. Men nå er det alt for varmt ute, og da må jeg kjøpe noen behagelige sandaler. Dette er heller ikke billig... hvertfall ikke hvis de skal være litt kule også.

♦ Når det gjelder klær har jeg arvet litt og kjøpt litt, men oppdager stadig mammaklær jeg trenger når temperaturen og været er skiftende. Og det finnes sjeldent salg på mammaklær... Syns det er dyrt i forhold til den lille perioden man får bruk for det. Er veldig glad for at tunikamoten er på topp!

Og for ikke å snakke om alt babyutstyret man trenger!!!!!!!

 

Dette ble et litt klagete innlegg, men det er sikkert noen som kjenner seg igjen?;-)

- Camilla -

Gjett hva jeg har kjøpt!

appleipodtouch8gbFøler meg litt materalistisk siden jeg allerede har en ipod som fungerer helt fint... men allikevel ble det en ipod touch 8 gb på meg i dag. Den bestilte jeg på APPLE for da fikk jeg med gravering!

I følge apple så er jo ipod touch den morsomste ipoden noensinne... Og 8 gb holder i massevis for meg. Har 4 gb på den gamle, men har lånt Theodor sin noen ganger som har 80 gb, og det blir for mye for meg! Bruker hvertfall ikke shufflefunksjonen med sååå mange giga!

-Camilla-

Shit, jeg ser at magen rører på seg!

mage2Blir helt sjokkert jeg... trodde ikke at man så sånt så tidlig. Babyen er skikkelig hyper inni magen, og når den sparker ser jeg magen røre på seg. Er nå 22 uker og 5 dager på vei. 

Er umulig å ikke tenke over at man er gravid med en så hyper unge inni magen... Kanskje den blir lik mamma'n sin. Jeg var ikke akkurat den som satt stille som liten;-)

Gjett hva jeg skal i dag? På METALLICA-konsert!!!!! Er egentlig ikke i form denne uken i det hele tatt, men på konsert skal jeg koste hva det koste vil. Gidder ikke å høre på oppvarmingsband, og har sitteplass, så det skal nok gå bra. Får håpe bebisen liker Metallica da.

Bildet er fra ferien i Nice... syns det var litt morsomt;)

- Camilla -

Livet som gravid

meg2Det er mange fordeler, og en del ulemper ved å være gravid. Men selv om jeg akkurat nå er sykemeldt og utslitt, så velger jeg å fokusere på det positive. Mange av disse fordelene kunne jeg tenkt meg å ha når jeg ikke er gravid også.

♥ Man trenger aldri å bære noe (bortsett fra magen da). 

♥ Alle smiler og er ekstra hyggelig... spesielt menn (?!)

♥ Man blir skjemt bort litt ekstra (spesielt av kjæresten)!

♥ Sjelden jeg trenger å lage mat, siden jeg mister matlysta av det, og mannen min lager gode sunne ting som jeg liker for at bebisen og jeg skal få det beste.

♥ En sjelden gang reiser folk seg for deg på t-banen eller bussen hvis du ikke får sitteplass (har foreløpig bare skjedd meg en gang)...

♥ Man har en unnskyldning til å ta tissepauser ofte...  på biltur f.eks (jeg pleier nemlig å gjøre dette ellers også)

♥ Man kan spise litt ekstra uten at noen bryr seg!

♥ Det er supergøy å finne babynavn!

♥ Det er morsomt å planlegge at babyen kommer, og kjøpe utstyr...

♥ Endelig kan jeg være akkurat så kresen i matveien som jeg vil uten at noen reagerer!

♥ Og sist, men ikke minst...: Jeg går rundt og bærer på en liten passasjer som jeg gleder meg mer og mer til å møte... Føler meg aldri alene lenger. Hvertfall ikke nå som jeg kjenner spark hver dag;)

-Camilla-

Min tatovering...

Av thailandske mørkerosa blomster på håndleddet... Tok denne i Thailand på bryllupsreise. Er faktisk veldig fornøyd;)

Det er så vanskelig å ta bilde av tatoveringer... men skal love at detaljene ser mye bedre ut på denne i virkeligheten. Her skinner lyset litt igjen i huden min...

img0201

img0184

Hva syns du om tatoveringer? Har du noen selv? Jeg vil gjerne se bilde. Selv har jeg tre, og har planer om flere. Men skal vente til den lille kommer såklart. Da blir det kanskje en tatovering til ære for henne... (eller kanskje han).

-Camilla-

Bryllupsgaver og shopping!

Vi fikk gavekort av min storesøster på Glassmagasinet til bryllupet vårt i høst, og nå har jeg endelig fått brukt mesteparten av det. Hva er vel bedre enn å velge sine egne gaver?;) Ville ikke bruke det før jeg fant noe jeg virkelig ville ha, så nå har jeg kjøpt en lysestake, en vase og et fruktfat. Theodor ble også kjempefornøyd!

vase

fat

Kjøpte meg også en tunika på salg fra Bik Bok av merket Montan Paris.Det er salg og halv pris på masse klær der nå!

tunik tunik2
Den rekker meg til ca. knærne, så den ser litt kortere ut på bildet.  Pluss at jeg får plass til magen!

Nice-bilder osv. som jeg har skrevet at jeg skal legge ut, kommer senere en gang. Er mye å se igjennom, pluss at det har brukt så innmari lang tid for meg å laset opp bilder her i det siste. Blogg.no suger litt noen ganger må jeg si. Ting går tregt her.... og nei det er ikke nettverket mitt for jeg har prøvd flere steder.

Ha en flott kveld, nå skal jeg pakke til helg i Skien!

-Camilla-

Gleder meg til New Moon

Gleder meg skikkelig til New Moon har verdenspremiere 20. november.... Da har jeg nettopp blitt småbarnsmamma, og må kanskje se den på babykino?;)

Offisiell trailer her:

Håper jeg ikke blir skuffet. Boka var hvertfall fantastisk.... I dag har jeg lånt bort Twilight-filmen og første bok til lillesøster også. Prøver å få henne hekta;) Savner nesten å lese bøkene selv og lurer på om jeg skal lese de for andre gang?

-Camilla-

Utfordring fra Ragna!

Det er alltid gøy med utfordringer, og denne gangen har jeg blitt utfordret av Ragna som står for bloggen Tingenes tilstand:


Hva er du opptatt av for tiden? 
Det kommer vel ikke som noe sjokk at baby-greier er det jeg er mest opptatt av. Planlegger den lilles ankomst i oktober;)

1614
(Body fra på Rootless & Tootless av Miami Ink-gutta...)


Hva har du på deg i dag? 
Mammaklær fra H&M: Svart dressbukse, leopardmønstret tunika. Nike shox sko i rosa-sølvfarge (må ha gode sko nå), svart lang dressjakke (skreddersydd fra Thailand), Tilbehør: Dolce gabbana klokka mi <3, favorittsølvarmebåndet og perleøredobber. Også har jeg selvfølgelig den nye hvite Valentino-veska fra Italia. Nå høres jeg skikkelig jåle-soss ut... men er egentlig ikke det altså.


Hva skal du spise til middag? 

Noe med kylling og grønnsaker tror jeg... Kanskje thaimat (nam nam)


Hva vil du gjerne lære deg? 
Mer om digital fotografering... og mer om webdesign. Vil også gjerne lære meg å holde kjeft, noe jeg har vanskelig for, hehe.


Hva hører du på akkurat nå? 
Mye Metallica for tiden siden jeg snart skal på konsert. Er klar for min fjerde Metallica-konsert neste uke!

n852220654834258269


Hvordan er ditt favorittvær? 

Vårsol... Ikke for varmt og ikke for kaldt. Også er det så hærlig når finværet titter frem etter en lang vinter.


Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? 
Å bli en flink mamma.


Hva synes du om personen som tagget deg? 
bloggheader
Ragna er en veldig kreativ blogger som jeg har vært på besøk hos fast siden jeg oppdaget bloggen hennes. En jente med egen stil og personlighet, og det er vel det som gjør bloggen hennes så inspirerende å lese!


Hvis du kunne få et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det være? 
Ved sjøen i nærheten av Oslo et sted... Et koselig sted jeg kunne bosatt meg med min lille familie.


Hva vil du gjerne ha akkurat nå? 
landingpagegucci2

Gucci-solbriller... men det er nok for dyrt for meg desverre... Kommer til å sette meg på de uansett, og nå som jeg er gravid, blir de garantert ødelagt.


Hva vil du gjerne bli kvitt? 
Ekstra kilo på kroppen (kun det som er fett)... men det er vel litt vanskelig akkurat nå.


Hvis du kunne dra hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dra? 

krabibeach
Thailand! Peneste stedet jeg har vært...


Hvilket språk vil du lære? 
Tyrkisk! Nydelig språk... Også flytende fransk (kan litt)...


Hva ser du etter i en venn? 
Felles interresser, og at personen er utadvendt og engasjert, men samtidig kan lytte til andre. Liker å være rundt morsomme mennesker som kan le av ting - også seg selv!


Hvem vil du gjerne møte? 
Dave Grohl. Kulere type skal man lete lenge etter...

davegrohl


Hva slags musikk liker du? 
For det meste Rock n' Roll fiskeboll... fra de fleste tiår. Men har ganske bredt spekter i musikksmaken, og liker mye forskjellig.


Hva er favorittplagget i garderoben din?  

Akkurat nå er det faktisk denne:

28318251240563457378n400

Kjøpt på www.cafepress.ca


Hva er drømmejobben?  

Leve av kunst, og sitte oppe i høyden med fantastisk usikt fra min egen vingård i Provence og male hele dagen...  Men da hadde jeg nok blitt alkoholiker desverre;) Ellers kunne jeg tenkt meg å jobbe i et magasin (mote e.l.). Før drømte jeg om å bli motorsportsfotograf. Hadde vært spennende å ta fartsbilder av roadracer Valentino Rossi for eksempel. Har mange drømmejobber, kunne også tenkt meg å eie en alternativ butikk, bli healer eller bo på landet med mitt eget atelier og masse søte dyr rundt meg.


Har du noen favorittmodeller? 
Egentlig ikke. Er ikke så opptatt av motemodeller. Men syns Heidi Klum er flott da.


Hvis du hadde 1000 kroner nå, hva ville du brukt dem på?  
Frisørtime. Det trengs.


Beskriv stilen din? 
Stilen min varierer veldig. Jålete med et hint av guttejente kanskje? Er aldri redd for å prøve noe nytt, og elsker farger og ting som syns! Da jeg var yngre var jeg vel det man kaller en friker. Men nå kan jeg også kle meg ganske nøytralt til tider...


Hva var det siste motebladet du leste?  
Engelske Look magazine som jeg kjøpte på flyplassen i Nice.


Den siste cd-en du kjøpte? 
Hmmm... Tror kanskje det var en magedans-cd.

bellydancer

Hva hørte du på da du ble tagget?  
Var det i går tro? Hørte på min egen stemme synge Hunting high and low i dusjen... (ja, jeg liker a-ha)


Hva vil du akkurat nå? 

Ha ferie!!!!!! 


Jeg utfordrer: 

Victoria (Rosa lipgloss), Angelida og Anette-Marie Antonsen

73f4c31def1553e887363672fe9c3b1f
-Camilla-

Se så søte da!

Disse her må jeg bare ha til bebisen. Var de ikke søte?
631rla003pin13
Bebisen blir jo født på høsten, og disse Ralph Lauren tøflene ser så herlige ut at jeg nesten vil ha de selv;) Ta en kikk på nettsiden nok200.com hvor ingen merkevarer koster over 200! Frakt kommer i tillegg da, og prisen på den varierer. Disse kommer på ca 300 totalt. Love them;) ♥

-Camilla-

Selvbruning - Anbefaling!

350lov

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive et innlegg om Nice og legge ut bilder, men siden det tydeligvis nesten er umulig å få lastet de opp får jeg prøve igjen i morra.

 

Når jeg er på tur, kjøper jeg alltid noe på taxfree. Det lønner seg! Tenkte jeg skulle prøve ny selvbruning, og valgte Dior sin som jeg har hørt mye bra om.

Kjøpte en til ansikt, og en til kropp. Prøvde kremene i går kveld, og må si jeg er kjempefornøyd med resultatet. Det ble jevnt og fint. Kremen gir ikke mye farge, og dermed kan du kontrollere det lettere ved å påføre flere ganger til du får den fargen du ønsker deg. Selve kremen er geleaktig med brun farge, så hvis man er ganske lys kan man nok se hvor man har smurt seg. Den tørket også fort, og luktet godt ved påføring. Neste dag hadde den bittelitt selvbruningslukt.

 

♥ Passer for deg som vil ha en naturlig brunfarge!

 

Terningkast 5 fra Bad Brunette;)

-Camilla-

Vi har kjøpt vogn!

kombiredsilverlI dag har vi kjøpt barnevogn! Hadde egentlig tenkt til å dra til Sverige for å se på vogner, men babyshop hadde et så sinnsykt godt tilbud på Simo komibivogn at vi ikke kunne dy oss. Og gjett hvilken farge? Jo nemlig rød:) Den er litt mørkere i virkeligheten enn bildet.

Denne vognen var satt ned mye, og kun fordi det er fjorårets modell. Tror faktisk det bare er fargen som er forskjellen! Og Simo er jo et norsk merke som har vært på markedet lenge.

Kjempefornøyd! Var den ikke fin da?

-Camilla-

 

 

 

I'm back!

I natt var jeg tilbake i gamlelandet igjen etter en fantastisk ferieuke i Nice med Theodor, storesøster og hennes kjæreste. Eller... vi var ikke bare i Nice, men også Italia (Ventimiglia og San Remo), Monaco og en liten tur i Cannes. Det ble mye vandring og til og med sykling! Merker at jeg ikke tåler likke mye nå som jeg er gravid, men fikk slappet av mye tross alt.

Ferieleiligheten vi leide (gjennom jobben min) har tilhørende sykler så da måtte vi jo benytte oss av de. Dette er andre gangen jeg ferier her, og jeg vil tilbake! Uansett om jeg har hørt på to gutter snakke "tulle-fransk" en uke nå, hehe.

img9219

Rivieriaen er bare helt herlig! Bilde fra stranda i Nice...

img9227

Det er litt deilig å ikke være på nettet i det hele tatt i løpet av en hel uke også.... Da slapper jeg virkelig av!

Legger ut noen flere bilder og kanskje noen ferietips senere...

-Camilla-

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv