juni 2010

Ny sofa, rot og interiør...

Bloggen har nok ikke vært så veldig prioritert de siste dagene desverre. Orker liksom ikke å tvinge fram noe heller! Denne uka har jeg ikke hatt orden på noen ting føler jeg. Leiligheten flyter, og jeg får liksom aldri ryddet ferdig før jeg/vi roter det til igjen. Bare jeg kikker på gulvet i stua nå, så ligger det en oppreven Europris-reklame der som Emma fikk tak i før kvelden. Jeg har ikke orket å rydde den vekk. Emma hadde det sinnsykt gøy med den, akkurat som en liten hundevalp, hehe... Hun spiste ikke på den altså. Mamma passet på;-)

Jeg hadde jo tenkt å få litt orden her da, men så røyk plutselig hele slangen på støvsugeren rett over! Så Theodor må nok teipe den i morgen. Når vi ikke har orden på leiligheten, så spiser jeg av en eller annen merkelig grunn ikke sunt nok heller. Hverken ofte nok, eller næringsrikt nok. Rart det der. Akkurat som om rotet smitter av på alt! Jeg hater rot!

Men før helgen skal leiligheten skinne!! Uansett, så fikk vi kjøpt oss ny sofa i dag. Endelig:) Nå blir det bort med den beige, flekkete sofaen som vi har hatt siden vi flyttet sammen for første gang for over 5 år siden. Den skal inn på "TV-rommet" der Theodor koser seg med fotball (han ser på absolutt ALT, så noen ganger kan det være greit å ha stua for seg selv med Frustrerte fruer f.eks).

Slik ser den ut. Den er fra Skeidar, men må si bildet er litt misvisende.... Mye finere i virkeligheten!

Vi fant til og med en som begge likte tenk! Det er ikke alltid så lett.... Theodor og jeg har ganske ulik smak på noen ting, men heldigvis ikke alt. Han vil gjerne ha alt så enkelt som mulig, og jeg vil ha litt pynt:) For eksempel så vil han helst ha downlights i hele leiligheten, mens jeg ønsker meg lysekrone i stua over spisebordet. Stua er det eneste rommet uten downlights, så jeg syns jo jeg skal få lov til det! Nok et eksempel på at mannfolk har sansen for det praktiske, og kvinner har sansen for det estetiske.

Har egentlig ikke funnet den perfekte lysekronen ennå, men her er en fra Lisbeth Dahl som fås kjøpt i carolinesbutikk.no. 

Ja, men nå får jeg vel legge meg. Rotedama har akkurat dyttet i seg en hau med sjokolade på en onsdag.... Uffameg. Theodor spurte om jeg skulle ha noe på butikken i stad, og jeg svarte "Ja, jeg vil gjerne ha 450 gram sjokolade".... Han så på meg og lo, og jeg bare; "jeg kødder ikke...."

Nei, i morgen er det kun en grønn salat på meg, og da skal leiligheten være strøken også!

Har dere hatt en fin dag da?

Pass til baby

Nå er det visst på tide å skaffe et pass til vår lille Emma, men det er jo ikke måte på til styr spør du meg. Man må ha med en fullmakt fra den av foreldrene som ikke er med, og bildet skal se sånn og sånn ut. Jeg håper jo at de kan ta bilde på politihuset jeg da, men det er ikke alltid så enkelt av babyer som kikker alle veier uten munnen lukket (det skal den være på passfoto).

Jeg tar nok turen til Lillestrøm, og håper det er mindre mennesker der enn på Grønland. Håper at Emma og jeg slipper å stå lenge i kø...

Har du skaffet pass til babyen? Hva slags bilde brukte du?

Skinnende hår

Fikk testet denne finishen her i helga, og nå skal jeg også kjøpe meg sånn:)

Hvem vil ikke ha hår som skinner? Hmmmm.... hvor får jeg tak i den billigst mon tro? Beautybay.com kanskje?

Tenker mye på hår, da bad hair day er noe jeg opplever daglig:) Sånn er det å ha krøllete, frizzy hår. Til fredag skal jeg til frisøren og freshe opp fargen igjen. Tror ikke jeg skal klippe av noe... eller hva syns dere? Jeg får jo sånne kick hvor jeg vil ha kortere hår, men finner liksom ikke ut hvordan frisyre det skulle vært...

Midsommar

Ja, grunnen til ingen blogging i helgen er at jeg har vært på hyttetur sammen med tre andre par med babyer. Det var koselig for både barn og voksne! Vi kom hjem i går, men tror jeg begynner å bli gammel da jeg fortsatt er sliten etter turen, hehe. Har faktisk feiret midsommar på ekte svensk vis for første gang. Med både sild, potatis og midsommarstång... Vi spilte også kubbe, og noen drakk nubbe;-) Maten var helt fantastisk syns jeg.Her står vi dagen derpå ved midsommarstången som ble laget på fredag. Den er dog litt mindre enn de pleier å være... Uansett så er dette den første midsommarstången jeg har sett i virkeligheten, så jeg syns den var kjempeflott! Jeg tok til og med en liten froskedans rundt den når det ble sent nok på kvelden ;-)

Det var en virkelig koselig tur, og vi var kjempefornøyd med vertskapet som tok kjempegodt vare på oss. Tusen takk for en kjempeflott hyttetur! Skulle gjerne feiret midsommar på denne måten hvert år! 

Norsk nettbutikk med billig I.D sminke:)

Plutselig var ikke utvalget på I.D så bra på ebay lengre, og jeg fant ikke noenting hos selgere som jeg vet er trygge.... så da ble jeg utrolig glad når jeg fant nettbutikken COVERBRANDS.NO. ID foundation koster kun 259 med fri frakt!! Gjett om jeg bestilte herifra da:) Har sett flere norske nettbutikker med samme pris, men da er som regel frakten på ca. 100 kroner. Så dette var et bra kjøp syns jeg. Håper de er raske til å levere.

Foundationen har kommet i nytt design med doseringsåpning! Noe så genialt. Så slipper man å ha pudder over alt;)

Kan du anbefale meg noen bra nettbutikker med sminke, hudpleie o.l?

Riskaker til baby!

Snille damen fra Hipp har sendt Emma nok en pakke med babymat. Og den pakken inneholdt en aldri så liten nyhet... Nemlig økologiske riskaker for barn i alderen 8 måneder og oppover. Perfekte for små babyhender, og like kjekke som disse maiskrokene som jeg har nevnt tidligere. Emma syns disse var gode å knaske på.

Det er veldig viktig å la barnet spise litt selv fikk jeg beskjed om på helsestasjonen. Og gjerne grise masse, så de får følelsen av maten! Disse riskakene fås foreløpig kun på Coop Mega og Coop OBS.

Mommy's new outfit:)

I kveld har jeg vært på en effektiv shoppingrunde... klarte å svi av litt penger på en times tid. Jeg kjøpte en del klær til Emma som var på salg på Lindex, men det ligger i vaskemaskinen allerede så det blir det ikke bilde av nå. Og til meg selv kjøpte jeg blant annet dette:

Shorts fra Lindex, singlet og smykke fra Vero Moda. 

 

Tilbehør må man ha! Alt fra Vero Moda... Her ser dere smykket på bilde nr.1 litt nærmere:) Og de store øredobbene er til kveldsbruk når ikke Emma kan dra i dem!

Jeg kjøpte også tre bher, og bikinioverdel fra Lindex! Hurra, det er den eneste kjedebutikken som har bher som passer meg:) Endte opp med str 70DD, og det hadde de i bikinioverdel også! Kjempefornøyd jeg.

Hva syns dere om innkjøpene?

Jeg kan ikke trene i min tilstand...

Ja, når man fortsatt har bekkenløsningssmerter 8 måneder etter fødsel, så må man nok innse at det er en tilstand.... Og jeg har funnet ut at dette kalles "bekkenleddsyndrom", juhuuuu. Dette er når smertene varer lengre enn 6 måneder etter graviditeten. Og da er det en mer kronisk tilstand. Man skiller mellom fysiologisk bekkenløsning, symptomgivende bekkenløsning og bekkenleddsyndrom. De to første tilstandene er under graviditeten. Kort fortalt får alle gravide fysiologisk bekkenløsning for at bekkenet skal gi litt fra hverandre før fødsel, men noen får smerter, og da heter det symptomgivende bekkenløsning. Les mer HER.

Jeg har jo selvfølgelig nektet å innse at dette kunne skje meg, og har ignorert smerten så godt det lar seg gjøre for å håpe det går over. Jeg har heller ikke brukt henvisningen jeg fikk til fysio for flere måneder siden. Har nemlig så negativ erfaring med det etter graviditeten, hvor de gjorde vondt verre, så jeg har kviet meg.

Og hver gang treningsgleden sveiper over meg, så må jeg kaste inn håndkle pga. smerter i bekkenet som plutselig dukker opp igjen. De kommer spesielt når jeg har fremprovosert de med trening, gåing og løfting. Så nå tør jeg nesten ikke trene før jeg har snakket med en behandler. Skal jeg bare sitte her i sofaen i hele evigheten jeg liksom?

Så i dag så ringte jeg en fysioterapeut som kan litt om bekkenløsningsmerter, og som holder til i nærheten av der jeg bor. Men hun skulle ha ferie nå..... Og jeg syns det er så innmari vanskelig å finne noen som kan noe om dette. De jeg var hos under graviditeten kunne jo tydeligvis ingenting. De fikk meg heller til å fremprovosere mer smerte!

Noen som har bekkenløsningsbehandling å anbefale for meg?

Puter til balkong og reiseseng

Hvis noen lurer på hva Emma og jeg kjøpte på Alnabru i dag, så var det dette:

Disse putene kjøpte jeg 4 stykker av til 240 kr totalt!!! Billig, billig:) Man må slå til på halv pris på Kid. Skal bruke disse som ryggputer på balkongmøblene våre:Blir ikke det fint da?

Nå er Emma litt for stor til å sove i vognbag når vi er på overnattingsbesøk, så dermed kjøpte vi reiseseng til henne, og reisemadrass:

Denne reisesenga var på salg til 299 på Barnas Hus. Madrassen som er i reisesenga er veeeeeeldig tynn, så jeg kjøpte en reisemadrass i tillegg til 399. Man kan like gjerne bruke en vanlig madrass eller overmadrass, men jeg syns det var kjekt med en madrass som kunne legges sammen. Reisesengen ser dere sammenlagt i den bagen på bildet. Smart eller hva?

Ha en fortsatt fin St. Hans... jeg feirer ikke før til helga:)

Kontroll på 8 måneders dagen

I dag er Emma 8 måneder!!!! Tenk det! Jeg syns disse månedene bare har flydd avgårde jeg. Når jeg ser nyfødte babyer så tenker jeg at det ikke er så lenge siden Emma var sånn. Husker da Emma var nyfødt og jeg så eldre babyer, og tenkte at "det der er kjempelenge til". Selv om jeg syns månedene har gått fort, så har jeg på disse månedene rukket å bli kjent med en helt ny person som jeg elsker over alt i verden. Hun har sin egen lille personlighet hun lille jenta vår. Og fantastisk herlig er den!

Kontrollen var hyggelig og informativ. Emma hadde ikke vokst så mye denne gangen som hun har gjort mellom de andre kontrollene, men er allikevel "godt i stand". Lang og slank er hun da... 71,7 cm lang og 8195 gram tung;)

På HS snakket vi om både mating og legging. Emma får nå 3-4 måltider fast føde om dagen, og jeg skal gradvis gå opp til 5 måltider om dagen frem til hun fyller 9 måneder. Jeg kunne fortsatt amme 3 ganger i døgnet i tillegg sa helsesøster.... er litt usikker på hvor ofte jeg ammer nå, men tror det er 4 ganger i døgnet. Syns jo lille bebis skal ha mat ofte ifølge HS, men det er nok riktig. Melk er jo mer drikke for henne nå. Uansett så kan jeg jo ikke sammenlikne med hvor ofte jeg spiser selv, for jeg er ikke flink. Syns 3 ganger i døgnet holder på meg selv, men vet jo at det ikke er ideelt. Det har jo med hva man rekker også eller hva?

Emma satt og koste seg med en majskrok i den nye trilla si i dag når mamma spiste lunsj. Vi var på en liten shoppingrunde på Alnabru etter kontrollen;-)

Når det gjelder legging om kvelden så har jo lillesnuppa vår begynt å skrike så forferdelig mye! Akkurat som om hun er redd for å legge seg... Hun var jo ikke sånn før. Hun kan også begynne å skrike hvis jeg forlater rommet på dagen, så helsesøster mente at dette hadde en sammenheng. Og at dette bare er en fase... Hun mente også at det var riktig at jeg fulgte instinktet mitt som jeg gjør, og ikke lar henne ligge å skrike om kvelden. Jeg prøver først å roe henne i senga, men hvis ikke det går så tar jeg henne opp, roer henne og prøver å legge henne igjen. Men når Emma sover, så sover hun lenge så jeg skal ikke klage. I natt sov hun i 10-11 timer i strekk, våknet og fikk litt melk, så sov hun i over 2 timer til:) Det hjelper faktisk skikkelig å ha sort lystett rullgardin som vi nettopp har kjøpt oss!

Del gjerne dine erfaringer om legging og mating av barn på 8 måneder!

Tatovering og vann...

Overskrift = bilde som kanskje ikke er så relevant til teksten... Men jeg må jo ha bilde i hvert innlegg. Ellers blir det kjedelig!

På vei hjem for litt over en time siden bare måtte jeg kjøpe Voss vann pga. den stilige flasken! Typisk meg å kjøpe ting som ser fine ut, hehe. Kunne likesågodt kjøpt Imsdal for noen kroner mindre. Her får dere også sett en av tatoveringene mine i samme slengen;)

 

I kveld hadde jeg en liten "girls night out" og satt på Mona Lisa med bestis og to gamle skolevenninner. Kjempekoselig! Det er så deilig at Emma ikke bare må bli lagt av meg på kvelden. Nå klarer hun seg med kun grøt før hun sovner. Men jeg ammer jo fortsatt. Uansett så trenger mammaer som meg å komme seg ut litt alene på kvelden også!! Tok meg til og med en halvliter med god samvittighet. Hyggelig var det. Måtte ringe Theodor å be han ta opp Frustrerte fruer da... Viktig, viktig....;P

I morgen er det 8 måneders kontroll med Emma.... Nå er det lenge siden forrige kontroll, så jeg er litt spent. Og den er så tidlig som 10.30 (uffameg), så nå må jeg legge meg. Emma og jeg har jo blitt skikkelig syvsovere de siste dagene og har ikke kommet oss opp før i halv elleve tida, så vekkerklokka må nok på. Det er hardt å være i permisjon, hehe. God natt folkens:)

Testing av babymat

Emma var veldig nysgjerrig på mat i tidlig alder, så da hun var litt over 4 måneder fikk hun smake litt. I nesten 4 måneder har Emma testet babymat som hun har fått fra Hipp. Jeg har ikke fått noe krav om å skrive dette innlegget, jeg vil bare dele med dere lesere hvordan smakingen har gått.

Nå skal jo Emma straks over på 8-måneders mat, så her er en oppdatering om smakingen av babymaten for barn fra 4 måneder og fra 6 måneder:


 

GRØT:

Den første grøten Emma smakte var denne:Risgrøt med banan og fersken var lenge en favoritt, og det er vel den grøttypen hun har likt best av alle. Det er en mild grøttype å starte med fra 4 måneders alder.

Av 6. måneders grøt fra pose så har hun likt Mildgrøt med frukt best (den grønne). Havregrøten (den rosa) liker hun best med litt frukt i. Enten banan eller fruktpuré for eksempel. Uten frukt i så er hun ikke så glad i den, men spiser litt for det.

Posegrøt er ikke lenger enn favoritt. Mulig Emma er litt grøtlei? Hun spiser det, men gaper ikke ivrig, og spiser ikke like mye av det som hun pleide. Men en type grøt hun gaper ivrig av derimot, er grøtglassene med God Natt grøt! De er hun kjempeglad i. 


Sånn grøt er skikkelig nammis for Emma!


MIDDAG

Smaken forandrer seg tydeligvis hele tiden, og nå er det middag på glass og grøt på glass Emma liker best. Emma har testet all Hipp middagen som er å få tak i til 6. måneders alder. Også det jeg ikke fikk tilsendt. Her har vi middagsfavoritten:

Pasta med tomat og squash elsker hun! Denne er vel favoritten over all babymat har jeg skjønt. Jeg forstår godt at hun liker denne, for den er det virkelig god smak på syns jeg også! Hvis Emma ikke vil ha mat en dag pga. tenner eller noe, så tar jeg bare fram et sånt glass, og da spiser hun uansett;)Nudler, grønnsaker å skinke inneholder denne. Mamma'n liker ikke denne så godt selv, men Emma ser ut til å like den. Den kommer på andre plass når det gjelder middagsglass. Dette er første måltidet hun fikk smake som inneholdt kjøtt.


DESSERT/ MELLOMMÅLTID

Fruktpuré er vel den første maten utenom morsmelk Emma fikk smake. Husker så godt det lille fjeset med de merkelige ansiktsutrykkene når hun først fikk smake. Men hun lærte fort, og nå elsker hun fruktpuré som mellommåltid. 

Når det gjelder desserter og mellommåltid fra Hipp, så fins det vel ingen av de Emma ikke liker. Det eneste som har vært litt uvant i starten var denne typen:

 


Frukt og fullkorn, og frukt og spelt inneholder små korn noe Emma først har godtatt nå. Og nå nærmer hun seg 8 måneders alder! Nå spiser hun det og syns det er helt ok. Tidligere fikk hun brekninger hvis maten inneholdt supersmå biter o.l, men nå spiser hun det. I ett tilfelle så satt hun det i halsen også, men det gjaldt middagsglass av et annet merke... Men nå som hun begynner å bli så stor, blir hun mer og mer vant med biter.

Fruktpuréer er favoritten som mellommåltid eller dessert. Og da er det den med banan og eple Emma liker best.

Men hun liker også de andre kjempegodt. Yoghurt-fruktmos tok det litt tid å vende henne til, men nå spiser hun det også. Fruktmosen på glass elsker hun. Alt med frukt liker er nam nam. Men Emma har vært opp og ned på det området også. Det var vel nesten en måneds tid som hun ikke ville ha fruktpuré o.l. Da ville hun kun ha middag og grøt på glass! Med andre ord, ingenting søtt. Men nå elsker hun det igjen.... De er jo rare disse småtassene må jeg si:)


Alt i alt vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med babymaten fra Hipp. De har klart å lage næringsrike måltider for babyer som også smaker godt! I tillegg er det jo økologisk;) Så når jeg kjøper babymat til Emma, så faller valget på Hipp. Da vet jeg hvertfall hva jeg får!

Hvis du lurer på noe angående babymat fra Hipp, for eksempel om næringsinnhold o.l, så les mer på nettsiden: HIPP.NO

Ut i naturen!

Man må jo utnytte sommeren når den endelig er her eller hva? På søndag gikk jeg og Emma en herlig tur med lillesøsteren min, Susanne. 

Slapp av... det teppet som er over vogna er så hullete at det nesten er like gjennomsiktig som myggnettingen, selv om man ikke ser det på bildet. Hadde det på en liten stund for at ikke solen skulle skinne så sterk inn til Emma så hun fikk til å sovne. Har strikket det selv;) Det er mye tynnere og luftigere enn et helseteppe. Ellers er jeg veldig i mot tepper over vogna. Det er en usunn trend. Tenk hvor mange babyer som skriker fordi de har vondt i hodet pga. oksygenmangel!!Emma er veldig glad i å være hos tante;-) Men det er ikke like lett å få henne til å posere bestandig!

I dag har jeg også gått en fin tur, og vært på barselgruppe igjen. Treningen på treningsstudio har ikke gått helt som planlagt, men det tar jeg ikke så tungt når jeg får beveget meg så mye som jeg gjør:-) Nå virkelig elsker jeg å være mamma i permisjon!

Kommer du deg ut i naturen da?

Denne kan baby spise selv...

Emma elsker disse:Majs krokar får du kjøpt i Sverige... Veldig dumt at de ikke fins i Norge. Disse er enkle for babyen å holde i selv (passer perfekt i små hender), også løser de seg opp fort slik at ikke noe settes i halsen. Også får de øvd litt på tyggerefleksen som er kjempebra!!! 

Vi tar med noen sånne når vi skal på tur, så kan Emma sitte å holde den selv. De smaker ikke stort for oss, men de babyene jeg har sett som har spist det, har likt det. Jeg er litt rar, og syns de er kjempegode selv jeg da... Men så liker jo jeg også riskaker og andre ting som ikke smaker noe, hehe.

Ny reisetrille!

Endelig fikk vi kjøpt en reisetrille til vesla. Vi var nemlig på Happyland i Svinesund (eller Sviner'n som jeg pleier å kalle det), og der fant vi en kjempefin en! Avanti Moving Light heter den.

Har aldri hørt om merket Avanti før her i Norge, men det virker som den er av god kvalitet. Den er lett å trille, og Emma satt kjempefint i den. Hun satt og lo og koste seg siden hun hadde så god oversikt. Hun fikk også til å sove en god stund i den. Solskjermen beskyttet ganske bra, og hadde UV+ 50. Trillen veier lite (6-7 kg), og er lett å slå sammen.... Ja, jeg har vel egentlig bare positivt å si etter å ha brukt den en dag i Sverige.

Fargene ser litt finere ut i virkeligheten da. Den er Brun og lyseblå. Jeg har virkelig savnet en reisetrille å lempe i bagasjerommet når jeg skal på handletur. Simovogna er tung for "lille" meg å løfte... Tror jeg har litt for korte armer også, hehe. Men hovedgrunnen til at vi kjøpte den er fordi vi skal til Frankrike på ferie.

Trillen kostet 1198 SEK (ca. 985 NOK), så jeg syns vi gjorde et bra kjøp. Har sett den dyrere i visse nettbutikker. Anbefaler alle å kjøpe babyutstyr på Happyland. Der er det som regel en del billigere enn Babyproffsen;)

Har du reisetrille? I såfall hvilken? Eller har du ikke bruk for reisetrille?

Leker til sportsvogn

Emma setter pris på å ha noe å leke med i vogna, men nå har hun blitt så stor at hun kaster det meste i bakken. Så da må vi finne på noe nytt. Skal prøve å få tak i noen artige leker til å feste til den stanga på sportsvogna. Helst noen som er litt morsomme og lager litt lyd. Noen som har sett noen å anbefale? Ei på barselgruppa mi hadde noen fine noen fra Babyshop. Her ser dere noen fra Bambina.no.

Disse lager visstnok ranglelyder.... 

Hva slags leker har du med til babyen din når dere er på tur da?

Man kan ikke planlegge alt...

I dag hadde jeg tenkt meg på treningstime klokken ti, men det gikk nok desverre ikke etter planen. Emma var nemlig i sovemodus, pluss at hun skulle ha litt grøt til frokost før vi dro. Dermed rakk jeg ikke å være på Elixia før halv elleve. Men fikk jo trent litt allikevel! Også fikk jeg prøvd barnepasset for første gang (ikke overimponert). Hadde tenkt på å trene en halvtime, men etter 20 minutter med intervall på ellipsemaskinen, så kom Elixias barnepasser bort til meg med Emma. Så da måtte jeg bli med bort og "roe henne". Det var jo ikke så mye å roe ned, for hun var jo helt rolig! De hadde ikke så mye kapasitet der akkurat, og burde absolutt ha vært to barnepassere i dag.

Og plutselig var det bare 10-15 minutter igjen før barnepasset stengte, så da gikk jeg heller ned og dusjet. Er jo litt digg å ha barnevakt mens man dusjer... Lurer på om man kan benytte barnepasset kun til dusjing? Ha ha... eller hvis man for eksempel vil ta badstu eller solarium?

Meg i dag;)

Etter turen til Elixia, så dro jeg på café med barseldamene, og det var jo veldig koselig. Og etter det igjen, så ble jeg med hun ene hjem for å kikke på balkongen deres. Var så fint der atte! Plutselig var Emma trøtt igjen, og 17.30 på vei hjem igjen sovnet hun i vogna... Dermed er hun IKKE trøtt enda, og er fortsatt våken. Ikke så lett å planlegge alt med liten baby har jeg merket. Ingen dager er forutsigbare lengre!!

Emma skal legge seg snart og da skal mamma'n (som nesten er alene hjemme), ha en date med Ben & Jerry's.... Nam. Ha en flott fredag folkens!

Trening for mammaer

Vi som er mammaer i permisjon bør jo benytte enhver sjanse til å gå tur i det fine været! Det er jo ekstra trim når man har med barnevogn. Spesielt hvis man leter fram noen oppoverbakker;) Denne uken merker jeg uant energi komme fram (lurte på hvor den hadde blitt av...), så dermed prøver jeg å gjøre noe hver dag. I dag tok jeg en times tur, og det var veldig herlig i dette fine været. Man kan jo også prøve å jobbe med brunfargen i samme slengen! Skulle gjerne gått lengre tur, men hadde ikke tid da jeg skulle møte en venninne og lillesøs i byen etterpå. 

Bakker er bra:) Bilde fra dagens tur... Hvis du tror det er stygt i Groruddalen, så kan du gå å legge deg. Her har vi fantastiske turområder!! Denne stien går ved siden av en idylisk bekk.

Slik ser denne treningsuka ut for meg:

Mandag: 0 trening

Tirsdag: 10 min oppvarming på ellipsemaskin, 30 min styrke og core, derretter 10 min på ellipsemaskin igjen.

Onsdag: 9 km tur til Lilloseter med barnevogn. Kun oppoverbakker på veien bort (4,5 km).

Torsdag: 1 times gåtur med barnevogn (usikker på hvor langt jeg gikk).

Fredag: Planlagt time med Styrke og Total. 20 min. intervall på ellipsemaskin + liten gåtur.

Lørdag: 0 trening

Søndag: Planlagt time Total step og styrke.

Så får vi se om dagene går etter planen da... Jeg tar det ikke så tungt hvis det ikke gjør det. Tror det er viktig å ikke være så "nazi". Hvertfall for meg. Og for meg er variasjon i treningen ganske viktig. Ellers blir jeg drittlei med en gang. Og de der vektapparatene er jeg ikke så veldig glad i. Boooooooring. Skulle jeg bare sittet på sånne, så kunne jeg trent på et billigere treningsstudio enn Elixia. Da syns jeg det er mye bedre med styrketimer;-)

Men uansett! Mammaer; benytt det fine været og finn dere noen bakker å gå i:) Godt for deg, og godt for bebis som får frisk luft. Hvis du går i skogen som meg, så husk mygnett!

PS. LITT TRENING ER BEDRE ENN INGEN TRENING....

Baby som drikker kaffe?

Nei, det er nok litt tidlig... Men Emma var litt urolig på vei hjem fra byen i stad, så da lot jeg henne holde min tomme kaffekopp. Merkelig hvor stas sånne små ting kan være! Emma var veldig entusiastisk til den tomme kaffekoppen om jeg kan si det sånn. Humøret skiftet tvert, og hun lo og smilte så lenge hun fikk holde koppen og slå litt på den. 

Emma har litt solkrem i ansiktet her, hvis noen lurer på de hvite flekkene:)

Alt som ikke er Emma's leker er merkelig nok mye morsommere å leke med. Fjernkontroll, vannglass, papir, tallerkner, en tom eske til d-vitamin.... Ja, you name it. Er det ikke rart? Noen som kjenner seg igjen i dette?

Ps. Syns det er veldig koselig å få stemmer til Emma her: Lanoungen 2010. Takk til alle som stemmer på gulljenta vår♥

Skal jeg liksom sove her, mamma?

Den store senga (vanlig sprinkelseng) er jo rene lekegrinda for lille Emma som er vant til en liten vugge. Så om kvelden når jeg legger henne så skjønner hun ikke helt at hun har lagt seg. Det er jo ikke her hun pleier å sove!!

Tullete mamma som tar bilde av Emma i senga... Den blitzen er jo litt irriterende stakkar.

Emma har jo også en sånn en på senga som hun elsker:

Den lager fuglekvitter eller melodier og har fine lys og farger i seg. Dyrene inni beveger seg såklart! Emma strekker seg og trykker på knappene for å skifte melodi helt selv. Flinke jenta til mamma:) Men hun syns det er litt vanskelig når den henger så høyt. Uansett, så er det er ikke noe sjakktrekk å sette på denne når Emma skal sove... Da blir hun nemlig skikkelig gira, og vil hvertfall ikke sove! Det har jeg funnet ut.... Så denne er veldig grei å ha når jeg trenger å underholde henne litt mens jeg for eksempel tar meg en dusj;-)

I dag har jeg og noen barseldamer gått oss en tur til Lilloseter. Og det var jammen meg godt å bevege seg litt! Turen opp fra parkeringsplassen er jo 4,5 km, så på toppen spiste jeg kanelbolle og vaffel med god samvittighet. 9 km med barnevogn er jo ikke så værst:)

Har dere hatt en fin dag da?

Ny vampyr-bok å lese i sommer...

Jeg som mange andre slukte jo hele Twilight-serien rått:) Jeg savnet noe liknende å lese, og prøvde å lese The Host. Men den falt nok ikke i smak her i gården. Ikke det at jeg har hatt tid til å lese så mye de siste månedene akkurat. Men nå håper jeg på å få tid til litt lesing på balkongen i sommer. Og da skal jeg lese denne:

Denne boka kom ut 5. juni. Og den skal leses på engelsk såklart. Leste den første Twilight-boka på norsk, og syns jeg fikk mye mer ut av å lese resten på engelsk. Denne boka er en slags oppfølger til Eclipse, og handler om den nyfødte vampyren Bree Tanner som vi møter på et par sider i den boka. Hvis du lurer på mer, så kan du lese HER.

Noen som har lest denne, eller har begynt å lese den?

Good morning sunshine

Finnes ikke noe bedre enn å ta morgenkaffen i sola eller hva? Altså det er noen timer siden nå... Mener ikke at det fortsatt er morgen;-) Nå er det tid for lunsj nå!

Lyyys kaffe. Det eneste jeg har drukket de siste par årene da jeg for vondt i magen hver gang jeg ikke har melk i. Men kaffe må jeg ha uansett. Latte fra Kaffebrenneriet er favoritten. Men kan ikke si det stedet blir så ofte besøkt lengre nå som da jeg var i jobb.

Jeg elsker sommeren!!! Burde kommet meg mere ut i dag, men får nøye meg med noen balkongpauser mens jeg rydder og vasker kåken. Det må jo gjøres det også! Og alt tar jo så forbaska lang tid når man har en liten bebis som må underholdes, mates og skiftes på i mellomtiden:)

Ha en herlig sommerdag dere!

Emma's første servise

Siden ikke Emma har hatt noe dåp, så har hun jo ikke fått noen ting som servise o.l. Men det gjør jo ingenting når mamma kan kjøpe det til henne! Hun er litt liten til å bruke det enda, men jeg syns det var så søtt;-) Det er fra Prins og Prinsesse-serien til Porsgrund Porselen. Og det er på salg på Glassmagasinet akkurat nå!


Vi har planlagt navnefest en gang i sommer, men det blir uten seremoni. Det blir nok to stykker siden familiene våre bor så spredt. Det at man kan gjøre akkurat som man vil er gøy med navnefest syns jeg:) Vi vil jo ha en tilstelning eller to for å feire jenta vår!

Hva syns du om serviset? Har du kjøpt noe barneservise, og i tilfelle hva slags?

Utfordring!

Jeg har blitt utfordret av Ragnhild, sweetmoments.blogg.no og Trine, trinekjosnes.blogg.no. Og jeg må ta denne utfordringen nå før jeg glemmer det som vanlig;)

Jeg skal skrive seks fine ting om meg selv, og poste et bilde av meg som jeg er fornøyd med. Når det er gjort skal jeg utfordre seks andre bloggere til å gjøre det samme :)

 Det ble et gravid-bilde, haha;) Syns jeg så overraskende bra ut i forhold til det jeg følte meg da jeg gikk sånn!

 

Jeg utfordrer:

Kontakt

Hvis du lurer på noe angående meg eller bloggen, så send meg en mail på: badcamilla@gmail.com.

Ellers har jeg jo disse:

 

blog3 blog3

 

Meny-knapper

Jeg har laget meny-knapper på bloggen, og dermed kommer det snart et par nnlegg som ikke er så spennende. Må jo lage innlegg til meny-knappene! Tenkte jeg bare skulle si fra. Oppskrift på Meny-knapper fant jeg på carolineviktoria.blogg.no. Jeg har bare forandret litt på de så de passet bedre inn i designet. 

Ha en fortsatt fin dag!

Sometimes I need some time all alone...

I går tok jeg en liten senterrunde alene, og slik så det ut:

Det er vel bare helg en gang i uka? Måtte bare ha det når jeg så brownie uten nøtter (allergisk).

I helga kan mamsen få seg litt alenetid! Theodor er jo bare glad for litt ekstra tid med Emma, og jeg trenger en stund helt for meg selv innimellom... Kjøre meg en tur, ikke litt i butikker, og sitte på café helt alene er akkurat det jeg trenger en gang i blant. Var skikkelig fornuftig i går også, og kjøpte ingenting til meg selv. Fikk tak i sommerdyne og sengetøy til Emma på Kid. Det var salg der, og sengesett kosta kun 23,50!!! Sommerdyna var satt ned fra 299 til 119 kr! Alle mammaer: ta dere en tur til Kid og gjør et kupp!

Er du som meg, og må ha litt tid alene?

Only-rumper og rumpe-skjulere!

I går var jeg på besøk hos storesøster, og vi byttet litt klær. Blant annet jeans. Dermed begynte vi å snakke om hva gutter syns om dagens buksemote (les: tights), og at man ikke viser rompa, og jeg fikk vite av at samboeren hennes syns det var kjipt at man ikke ser noen "Only-rumper" lengre! Ja, han kaller det faktisk det, he he. Han liker nemlig jeans med lommer på jentene og syns det var noe dritt at alle jenter går med lommeløse bukser og "rumpe-skjulere" nå for tida. Jeg kan jo skjønne det litt da. Når vi alle går rundt med tunikaer og lange gensere så gir vi ikke gutta mye å se på!Må man ha helt strøken mini-rumpe for å vise den fram nå for tida?

Etter at jeg fikk tilbake en bukse som jeg kjøpte for 7 år siden, som passer igjen så viser jeg rumpa mi med stolthet! Hva så om den ikke er like spretten og liten som for ti år siden? Jeg er kvinne for svarte. Og formene min er de som gjør at jeg føler meg som en kvinne.... Og  mannen min er nok enig:) Vær stolt av kroppene deres jenter, og vis frem det dere har! Prøv å finne klær som fremhever dine beste sider i steden for å skjule kroppen i et telt. Det finnes nemlig jeans til de fleste fasonger. Selv om du er kritisk selv, så betyr det ikke at ikke gutta liker det de ser:) Når jeg tenker etter, så har jeg alltid vært misfornøyd og kritisk uansett hvor tynn jeg har vært... Det er først nå jeg begynner å like meg selv. Man er som regel litt for kritisk til sin egen kropp, og ser ting verre enn det de egentlig er. Hvorfor skal man bruke mange år på å mislike kroppen sin, og aldri nyte nuet? 

Etter at jeg så på Trinny og Susannah i dag så får jeg litt ekstra girl-power merker jeg. Ha en flott dag!

Hvor kan man svømme med baby?

I kveld var siste babysvømming før sommeren. Den skulle egentlig være på mandag, men siden bassenget stenger for sommeren så måtte det bli i dag. Men vi vil jo ikke at Emma skal glemme sine kunster, så spørsmålet er om noen av leserne mine kan anbefale et sommeråpent basseng som passer for å ta med baby? Enten i Oslo eller Skiensområdet...

Babysvømming en gang i uka er en av de kosligste familiestundene vi har. Både for Emma, Theodor og meg. Selv om det er litt sent, så er vi glad vi valgte kveldskurs så hele familien kunne være med. Det blir morsommere og morsommere også jo eldre Emma blir. Merker at hun får mer ut av det nå enn første gangen. Hun ler og plasker og bråker med morsomme lyder:) Prøver å svømme litt også tror jeg:)

Bilde fra mandagen. Dette er vel en av de få gangene dere får lov til å se meg uten sminke:) Jeg blir mer og mer avhengig av sminke merker jeg.... Uffameg:(

Sjekk skøyerjenta vår da. Kikker du nøye, så ser du kanskje tannebissen hennes? I dag har hun plutselig to som stikker fram nede. Også har hun en jeksel (tror jeg). Den fikk hun faktisk først!

 

Ja, jeg får kose meg videre med Stratosen min jeg da. No more "sunn sjokolade" på meg. Da får jeg heller holde meg til en gang i uka med ordentlig sjokolade.... som jeg forsåvidt liker best uansett. Jeg har jo fått Stratos-dilla etter graviditeten. Merkelig det der. Før Emma kom til verden så spiste jeg ikke sjokolade hver uke en gang. Nå er jeg flink hvis jeg klarer å holde meg til én dag. Men når jeg slutter å amme så må jeg spise mindre sånt noe. Jeg er jo en av de heldige som lever litt på de kaloriene amminga forbrenner:) Veier jo mindre nå enn før graviditeten selv om jeg spiser mer godis!

Men over til hovedpoenget i dette innlegget igjen: Si fra hvis noen vet om et bra sommeråpent basseng eller badeland de kan anbefale! Et som vi kan ha med Emma i:)

Ps. Blir veldig glad for stemmer til Emma som årets Lanounge:) Takk til alle som stemmer. Ikke det at jeg tror vi vinner, men moro å være med uansett. Stem HER.

Sunn sjokolade er litt lureri

Ja, desverre. Jeg kjøpte nemlig sjokoladen til Sjokoladeprinsen igjen. Det finnes jo to typer, en med sukker, og en sukkerfri en. Jeg kjøpte den sukkerfrie varianten i går. Og da leste jeg innholdsfortegnelsen litt nærmere... Og det står søren meg næringsinnhold per 25 gram!!! Selv om platen er 50 gram altså. Vanlig i Norge er jo at man skriver per. 100 gram.  I 25 gram sukkerfri sjokolade så er det 124,5 kcal. Det betyr at det er 500 kcal i 100 gram. Noe som er ganske nærme det en vanlig sjokolade inneholder om jeg ikke husker helt feil. Ikke det at jeg har så peiling på næringsinnhold, men jeg vet at kalorier = feit.

Vet ikke akkurat hva den varianten med sukker inneholder da, men tror den inneholder ganske mye sukker etter hva jeg fant skrevet om den når jeg googlet. Sukker står først i innholdsfortegnelsen, og det betyr jo at det er mest sukker i sjokoladen! Sunt?

Nå har jeg også fått vite av Veronica  at dette heller ikke kan kalles rå sjokolade, så dette er jo bare lureri! At den er økologisk, fri for e-stoffer er vel det eneste positive med hele sjokoladen. Hvis det er sant da. Han er visst flink til å tulle denne sjokoladeprinsen. Den sukkerfrie varianten er kanskje et alternativ for diabetikere, men IKKE for slankere... så er det sagt. Og den med sukker i tror jeg slankere bør holde seg langt unna! Man bør hvertfall ikke spise mer enn 25 gram om dagen, som er en halv sånn plate. Søtningen de har brukt i den sukkerfrie er maltitol. Noe som også kan brukes som avføringsmiddel i større mengder! Nok en grunn til å ikke spise så mye... Jeg fikk vondt i magen av en plate!

Jeg kom over en blogger som tester mat. Hun vil gjerne sende en mail til sjokoladeprinsen fordi hun føler seg lurt. Den kan du lese her: Veronicas gale matverden.

Sånn. Tenkte jeg bare skulle oppdatere leserne mine her... Så jeg ikke feilinformerer noen!


PS. Mannen som er ansvarlig for denne sjokoladen, er ikke Johannes Riisager Døderlein som vant Skaperen. Jeg fikk en mail av moren hans som informerte meg om at rettighetene til sjokoladen er kjøpt av Trond Strand, og at denne sjokoladen ikke har noe med denne sjokoladen i det hele tatt. Hans visjon var en rå, fairtrade, økologisk melkefri sjokolade. Så det er synd at det ikke ble slik.

Fika og shopping

I dag har jeg hatt en kjempekoselig dag med Emelie fra barselgruppa mi. Vi var på sentret og shoppet litt, og tok oss en kaffepause på café, fika som det heter på svensk:)... Det har jeg lært av Emelie. Jeg fikk kjøpt litt nytt sommertøy til søta da. Det trenger hun jo!

Her er det jeg kjøpte:

Søt kjole og matchende solhatt fra Lindex:) Min favoritt blandt dagens innkjøp. Emma var så søt i den solhatten!! Gleder meg til å bruke kjolen på henne.

Søt body fra Lindex og truser fra H&M (kjekke under sommerkjoler)...

Alt fra H&M. Tøffe jenta vår trengte en caps og shorts;) Den singletbodyen kosta bare 30 kr!

MEN... Hvorfor er nesten alt jentetøy rosa? Kjenner jeg begynner å bli lei av å kle Emma i rosa nå. Man må jo virkelig lete for å finne noe som ikke er i rosa til jenter. Og det finnes jo så mange andre fine farger! Må jenter være rosa liksom?

Dagene går virkelig i ett her om sommeren. I kveld har det vært fullt hus med familiebesøk, og det er jo alltid koselig. Det har ikke blitt noen trening på meg siden tirsdag, men jeg har fortsatt problemer med å gå, så det er kanskje like greit. Typisk meg å ta i for hardt når kroppen ikke er vant til det. Men jeg skal greie minst én trening til den uka, og flere neste uke!!!

Ja, ja både Emma og Theodor sover søtt nå, så jeg får vel joine dem:) Natta da!

Billig og bra spisestol til baby

Det trenger ikke å være så dyrt med spisestol til baby. Kjenner flere og flere som har kjøpt denne stolen på Ikea, og som syns den er kjempekjekk. Emma testet den på barselgruppa på mandag, og jeg syns hun satt bra i den.

Den finnes også i blå, og gjett hva den koster da? 129 kr!!! Pappa'n til Emma skal innom Ikea og kjøpe en sånn en etterpå. Nå orker jeg nemlig ikke å mate henne i vippestolen lengre. Lillemor putter jo føttene i munnen samtidig som hun har grøt der, og det blir jo bare søl! Hun vil nok sette pris på å få sitte i høyden sammen med de voksne også tror jeg. Har planer om å skaffe Tripp trapp stol senere, men den er jeg ganske sikker på at jeg kan få tak i brukt til en rimelig penge.

Man får også spisebrett og ryggpute til denne spisestolen. Begge koster under 50-lappen.

Noen her som har Ikea-stolen? Hva slags spisestol har du til din baby?

We're off to never never-land

Ja, nå har jeg akkurat sett på en dokumentar om Metallica's låt "Enter sandman". Prøver jo selvfølgelig å få med meg alt som har med Metallica å gjøre. Men tror jeg har sett noe av denne dokumentaren tidligere da... Var veldig kjent. Uansett, så er det en fantastisk låt:

Unik i sin sjanger vil jeg si. Denne pleide jeg å sovne med på walkman av alle ting da jeg gikk på barneskolen... Ikke rart jeg er litt dauhørt. Ja, nå er det vel ikke sikkert alle her vet hva en walkman er? Hi hi... 

Og nå er det min tur å reise til drømmeland. Prøver å komme meg til sengs til litt normal tid for tida:) Natta!

Trening og sunn sjokolade!!!!

Jeg kan vel med en gang innrømme at sjokolade er min største last i matveien. Spiser ikke så ille mye annet usunt, men sjokolade syns jeg det er vanskelig å holde seg unna. Så derfor passer jeg på å ikke ha det i hus. Skulle gjerne ha spist sjokolade hver dag jeg! Så jeg er kjempehappy for at denne sjokoladen har kommet i butikken:

Dette er sjokoladen fra han som var med i "Skaperen" på TV 2, og den er faktisk både sunn og god. Det finnes to typer i butikken (Meny har den hvertfall), og den det er bilde av her er den jeg ikke har smakt på ennå. Smakte en bit av den andre typen i stad, og den var lys og kjempegooood! Me ♥. Denne sjokoladen er nesten for god til å være sann, og kan nytes med god samvittighet (selvfølgelig ikke i gigantiske mengder selv om den er sunn da). Les mer om sjokoladen her: EKTESJOKOLADE.NO. Hurra! Jeg er så glad!!!!

Jo, og grunnen til at jeg er så glad for denne sunne sjokoladen er at jeg fortsatt ikke har gitt opp å få litt bedre beach-kropp før ferieturen i august. Er egentlig ikke misfornøyd med vekta, men skulle så gjerne vært litt strammere. Hvertfall på magen! Så i dag dro jeg på trening etter nesten en måneds opphold! Varmet opp først og tok deretter en styrke og coretime som bare varte i 30 min. Det fikk holde. Etterpå klarte jeg nesten ikke å komme meg opp trappa, men skal det trenes så skal det trenes. Er ingen vits å dra på treningsstudioet og ikke gi alt. Er litt usikker på hvor bra disse utfallene på stepkasse er for bekkenet mitt, men det får jeg se i morgen.... Men uansett, så er jeg i gang med treningen igjen. Og nå skal jeg få til 4 dager i uken. Håper jeg. Er hvertfall veldig bestemt, og skal nok klare å presse det inn i timeplanen igjen.

Q: Åssen går det med din beach-kropp? Og har du smakt denne sunne sjokoladen?

Ha en fin kveld:) Jeg skal kose meg med Frustrerte fruer og sunn sjokolade i kveld. Jeg gleder meg....:)

Verandakos

Etter at  vi fikk gulvet og de nye møblene på plass på verandaen (eller det er vel strengt tatt en balkong det heter), så har vi kost oss masse der. Sitter der og spiser, og det har faktisk blitt mindre TV på kveldene;) Balkongen vår er jo innglassert også, så det er som å ha et ekstra rom! Og varmelampe har vi også der ute hvis det skulle trengs. Eneste som trengs nå er noen malingsstrøk ser jeg, men det får vente til høsten. Nå vil vi bare kose oss der. I går kjøpte vi jordbærplanter som jeg håper vil overleve der ute. Har også litt lyst på tomatplante...

Emma koser seg også på balkongen, og særlig i armkroken til pappa;-) Bodyen og skjørtet hun har på seg er fra "Bamse", kjøpt på Lindex. Syns hun var veldig søt i det settet...

I dag har vi vært på barselgruppe som vanlig på mandager, og i kveld er det babysvømming igjen. Lille snuppelure var skikkelig blid og i farta forrige babysvømming. Får håpe hun er det i kveld også! Ha en fin kveld alle sammen:)


Stem på Lano-ungen vår!

Syns du ikke lille Emma fortjener din stemme da? Stem HER.

Lille skøyerjenta vår:) Hva skulle vi gjort uten deg? Skjønne Emma ♥

Gårsdagens bloggfest

Ja, i går var dagen for bloggfesten, og jeg var der med min herlige venninne Ingeborg (missis.blogg.no).

Bloggfesten ble arrangert av Susanna (http://miss0.se), og jeg syns hun hadde vært veldig flink. Det var morsomme konkurranser og goodiebags, og sånt liker vi! Jeg vant bl.a en hårvoks til min kjære, og masse sminke til meg selv. Fikk nemlig prisen for kveldens antrekk! Det hadde jeg hvertfall ikke forventet på en fest med motebloggere som er en del mer oppdatert på den fronten enn meg;)

Å posere stilig er jeg hvertfall ikke vant med:) Jeg tok ikke så mange bilder pga. lite batteri på kameraet, men her kan du se flere fra festen: ceciliasinstitute.blogg.no

Og her er det jeg fikk med meg hjem:Goodiebagsene var ikke fullstendige pga. Tollpost-streiken, men jeg var fornøyd jeg. Mesteparten av sminken fra Elf vant jeg pga. anntrekket. Kommer nok til å bruke det meste her, men er litt skeptisk til tannblekingen. Har bleket tennene med hjemmebleking fra tannlegen for noen år tilbake, og det er egentlig bare tannlegen jeg stoler på når det gjelder sånt noe. Kjenner faktisk folk som har fått grå/flekkete tenner av å gjøre det selv!

MEN! Jeg begynner å merke at "bylivet" er litt over for min del. Jeg ble dødssliten i går jeg. I ett-tiden var jeg helt skutt, og måtte komme meg hjemover etterhvert. Mens andre kan ligge lenge og sove dagen derpå, så blir jo jeg vekket like tidlig som vanlig. Emma tar seg ikke ferie selv om jeg er fyllesjuk. Selvfølgelig er det jo pappa'n som tar seg av henne om morgenen da, men jeg våkner jo uansett når vi sover på samme rom. Dundrende hodepine er deilig! Not...

Hadde uansett en kjempe hyggelig kveld i går da. Og det var utrolig koselig å treffe Ingeborg igjen. Men, som jeg pleier å si: borte bra, hjemme best. Mulig noen syns jeg er litt kjedelig, men aller koseligst har jeg det hjemme med den nydelige datteren min og den fantastiske mannen min;-)

Hva gjorde jeg i går?

Neste mobil jeg kjøper skal ha et bra kamera sånn at jeg kan ta bilder på konserter, haha, For her er det vel ikke så lett å se hvem dette er akkurat. Klarer du å gjette? Det er vel ikke så vanskelig å vite hvis man følger litt med;)

Nye utemøbler!

Ble veldig glad i dag da mannen min stakk av gårde og kjøpte nye møbler til verandaen! Slik ser de ut:

De er sorte da, selv om det kanskje ikke syns så godt på bildet.

Mannen min har lagt gulv (platting) på balkongen nå også. Det ble veldig fint og mye lunere. Det er så kjekt å være sammen med en tømrer! Hvertfall en effektiv og nøyaktig en som min. Gulvet hadde han fikset på et par kvelder bare. Så i år skal vi endelig kose oss skikkelig på balkongen. Da blir det nok både frokost, middag og vin der ute i sommer. Og jeg skal pynte med lykter og puter som jeg alltid har hatt lyst til;) Viser nok noen bilder av den framtidige koselige balkongen vår etterhvert!

Hva syns dere om møblene?

På en benk i solen

Skulle gjerne ha sittet ute på en benk i solen nå som Emma og jeg gjorde i går... Men som dere sikkert forsto av forrige innlegg, så gjør jeg husmorplikter i dag. Nå MÅ jeg ordne litt hjemme. Klarer ikke å gå ut eller kose meg med noe som helst annet når det ser stygt ut hjemme. 

Emma og meg i går:

Lille Emma kikker etter skjærene som bråker på bildet til høyre her. I går var siste dagen uten sportsvogn, for nå har jeg funnet selene!!! Hurra!

Emma har fått seg fin ny solhatt igjen fra Barnas Hus. Denne har UV beskyttelse med solfaktor 15. Skal kjøpe oss en med 50, men de hadde ingen i Emma's størrelse, så denne får holde foreløpig. Emma blir jo ikke sittende i direkte sollys uansett. Men jeg er veldig forsiktig da, så i går hadde hun solkrem i både ansiktet og på armene.

Håper vi rekker å gå ut en tur i dag.... Kanskje hvis jeg slår av data'n? ;-)

Dagens husmortips!

Syns du det er vanskelig å få dusjen ren? Shampo, og balsam er jo fett som har lett for å sette seg i hjørner, på fliser, og på glasset i dusjen. Og hva er det som fjerner fett? Jo nemlig:

Etter at jeg gikk tom for Jif baderom, en søndag og bare hadde Zalo tilgjengelig har jeg funnet ut at Zalo kan brukes til det meste. Og det funker kjempebra!!! Så nå bruker jeg bare svamp og Zalo hver gang jeg vasker dusjen. Da slipper man å bruke kjemikalier man sikkert kan drepe små mus med. Tror ikke alle disse "magiske" sprayene er så bra å puste inn.

Ja, Zalo kan brukes til det meste. Bare les her: Slukket brann med Zalo

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits