GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits juli 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

juli 2009

Nå blir det trening!

brar01excerciseballintro

I dag har jeg kjøpt meg gymball, så endelig kan jeg trene litt!

Jeg skal først og fremst gjøre øvelser for bekkenet som jeg har lært hos fysioterapeuten, men det er jo så mye mer man kan gjøre med en sånn ball! Så nå satser jeg på at smertene i bekkenet skal avta litt så jeg kan komme i litt bedre form. Jeg vil så gjerne trene, men det er ikke enkelt når man har smerter som kommer av ingenting! Det er jo ganske viktig å holde seg i form i svangerskapet. Det gjør jo både fødsel og alt enklere.

 

Er det noen som vet om noen øvelser man kan gjøre med gymball, eller har en link til en nettside for eksempel?

 

PS. I dag er jeg 29 uker på vei!!!!!! Bare 11 uker og 2 dager til termin ;-)

 

-Camilla-

Svinet har reist

I litt over en uke har jeg passet på marsvinet til storesøster, mens hun og samboeren har vært på båttur. Men nå fant de ut at det ikke var så nydelig båtvær lenger, og dermed ble Mia hentet i dag. Må si det har vært koselig å ha besøk av det lille nurket, og dagene blir nok stille uten marsvinhyl:)

Jeg lovte noen bilder av henne, og here comes!

img0525

img0523

img0527

Marsvin er morsomme dyr, og jeg savner litt å ha marsvin selv. Mia har lang pels som krever børsting. Er hun ikke søt med den midtskillen kanskje?

-Camilla-

Som en drukna katt...

Himmelen åpnet seg da jeg ventet på bussen etter fysioterapitimen i dag, og selvfølgelig hadde jeg ikke med meg paraply! De tynne klærne jeg hadde på var gjennomvåte, og jeg følte meg nesten som en drukna katt. Da er det godt å ha en snill mann som er klar med varm kakao og pannekaker når man kommer hjem :)

img0533

Må si jeg syns litt synd på de som skal på Madonna-konsert i kveld hvis dette været fortsetter... Har noen venninner som skal dit, og: JEG HÅPER DERE KOSER DERE UANSETT! Men jeg vet at hvis jeg skulle ha dratt på noe konsert i kveld, så hadde det hvertfall ikke vært Madonna! Nei, tenk da hadde jeg nok dratt på Metallica igjen. Syns det nesten er litt trist å gå glipp av de når de er i Oslo, for det pleier jeg nemlig ikke!

Nei, nå tror jeg at jeg koser meg inne under teppet resten av dagen!

-Camilla-

Shopping til babyrom og baby

Var innom Kremmerhuset i dag og kjøpte noen søte ting til babyrommet... Der har de forresten utrolig mye fint!

En søt ramme:

img0505

Noen enda søtere bilder av dyrebebiser:)

img0512

Også måtte jeg selvfølgelig benytte sjansen når de hadde så mye babyklær på HM i nøytrale farger!

img0517

Nå har babyen snart det meste klart. Bare litt pleieprodukter, litt varmere klær og bleier som må på plass...

Jeg har forresten funnet en nettside med akkurat mye av det jeg leter etter til babyrom! Ble kjempeglad da jeg fant den. De har til og med de søte karusell-spilledåsene jeg vil ha! Sjekk den ut HER.

-Camilla-

Gratis gavepakker til gravide og mødre

Det er dyrt nok å få en liten baby i hus, så  hvorfor ikke ta med seg alt som er gratis? I de gratis babypakkene er det selvfølgelig en del reklame, men også ting som kan være nyttige. Og bleier får man hvertfall ikke nok av! Her er en oversikt over gavepakker og gratis ting som jeg vet man kan få:

 

Er det noe jeg har glemt da? Si i fra hvis noen lurer på noe ang. gavepakkene. Selv har jeg hentet Apotekets babypakke i dag, og har registrert meg for de andre... noen av pakkene kommer i posten, mens andre mottar man et verdikort per post eller mail når termin nærmer seg. Bleiebøtte har jeg også hentet. Man trenger ikke å hente den på Barnas Hus. Det er flere babybutikker som har dette tilbudet. 

Her er innholdet i Apotekets babypakke:

img0487

-Camilla-

Interiør babyrom: Hjelp meg!

karuseller

Er det noen som vet om noen nettsider (eller butikker i Oslo) med bra interiør og dekorasjon til babyrom? Syns det er utrolig vanskelig å finne. Leter blant annet etter koselig pynt som karusellen på bildet her...  Og fine knagger, rammer og bilder for eksempel.

 

Syns det er kjempevanskelig å finne spesielle ting, og overalt er tingene enten kun blå eller knallrosa. Har ikke tenkt å ha rosa eller blått babyrom, og vil at det skal være babyrom, ikke barnerom... Kan nok hende jeg må være litt kreativ og lage noen ting selv. Og mens jeg er i gang: fins det noen bra hobbybutikker på nett?

 

Er glad for alle tips! 

 

♥God natt♥

-Camilla-

Babyhikk og hjertelyd

fetaldev28Tiden går, og nå er jeg over 28 uker på vei... og dermed er jeg i min syvende måned allerede! Babyen sparker og holder på som bare det flere ganger om dagen, og det har den gjort en stund. Men to nye opplevelser har jeg/vi hatt den siste uka. Den ene er hikking. Merket noe som jeg ikke skjønte hva var med en gang, siden det var for svakt til å være spark, og alt for rytmisk... men så gikk det opp for meg at det måtte være hikking. Og etter denne gangen har jeg merket det flere ganger. Spesielt etter at jeg har drukket kaldt. Når jeg ser for meg lille nurket ligge der inne å hikke, så må jeg le!

Og så til den andre nye opplevelsen... Vi har jo selvfølgelig hørt hjertelyden til babyen tidligere på kontroll, men da har man brukt et apparat. Søndag morgen derimot la Theodor øret inntil magen min, og da hørte han hjertet til den lille! Så fort som det lille hjertet går i forhold til mitt er det jo ikke til å ta feil av. Hjerteslagene til fosteret ligger normalt mellom 110 og 160 slag i minuttet!

(Bildet: Slik ser det ut når man er gravid i uke 28)

-Camilla-

Jeg liker å ta bilder!

Det er en hau med bilder inne på macen min, på en ekstern hardisk, og på pc-en til Theodor.... Både han og jeg elsker å ta bilder. Det ligger over 4000 bilder på macen min som jeg har tatt. Kanskje på tide å skrive ut noen og lage et album? Det var mye enklere før når man sendte inn filmen til fremkalling, og hadde de i hånda med en gang. Har merket at jeg rett og slett ikke gidder å printe ut lenger, og det er vel litt sløvt.

Her er noen bilder jeg tok en regnfull kveld i sommer:vann3


vann2


vann

Noen flere som er som meg, og glemmer å printe ut eller fremkalle?

-Camilla-

Alkoholfrie drinker!

Fant noen oppskrifter på alkoholfrie drinker på Babyverden.no som jeg tenkte jeg skulle dele her. Drinker er jo fristende i sommervarmen selv om man ikke kan drikke alkohol!

43019r1

Easy Driver

4 cl Bitter Lemon
4 cl limejuice
Seven Up

Begynn med limejuicen, tilsett så Bitter Lemon, og fyll opp med Seven Up i et longdrinkglass. Pynt gjerne med en appelsinskive.


Virgin Mary

Tomatjuice
Litt salt
Litt pepper
1 dråpe tabasco
1 dråpe Worchestershire sauce

Legg noen isbiter i et pjolterglass. Hell på litt tomatjuice. Krydre drinken med salt, pepper, tabasco og Worcestershire sauce og rør om. Pynt med en sitronskive og selleristilk.


Olsen Driver

3 cl limejuice
5 cl eplemost
7,5 cl ingefærøl
Farris

Hell ingrediensene med isbiter i et pjolterglass. Farris has i til slutt. Rør lett. Server med appelsinskive og sugerør. 


Cinderella (Askepott)

5 cl appelsinjuice
5 cl sitronjuice
5 cl ananasjuice
3 dråper grenadin
Soda

Rist alle ingrediensene unntatt sodaen med is. Sil og server i et pjolterglass med is. Fyll opp med soda. Pynt med en skive fra fruktene du har brukt.


Lemon squash

6 cl sitronsaft
1 cl sukkerlake

Rist sitronsaft og sukkerlake godt med is. Sil over i høyt pjolterglass med is. Fyll opp med soda. Pynt med en sitronskive, cocktailbær og sett i et par sugerør.


 

Nå ble jeg tørst.... Riktignok er jeg tørst hele tiden nå da...

-Camilla-

Kan noen gi meg en pedikyr?

Prøvde å ta neglelakk på tærne mine i dag, og fyttikatta så vanskelig det var! Alt blir med ett mye vanskeligere med en sånn diger mage i veien... og verre skal det bli! I dag er jeg 28 uker på vei, så det er enda 12 uker igjen.

pedicure211193036std

Nei neste gang får jeg vel gå til pedikyr, eller lure lillesøster til å lakkere neglene mine, hehe... Man kan jo ikke gå med avflasset neglelakk selv om man er gravid?!

Snart klarer jeg ikke å knyte lisser på skoene lenger heller, og hva skal jeg gjøre da? Gå med tøfler? Heldigvis er det enda sandalvær:)

 

-Camilla-

Jeg skal lese for babyen min!

Og derfor har jeg meldt meg inn i Go' boken allerede. Her er startpakken man får som gravid:

bokenomdegrosapakke420

 

I Go' boken har de bøker for de forskjellige alderstrinnene fra 0-6 år. Det er forskjellige startpakker om man bestiller som gravid, eller for barn som er 0+, 1+, 2+, 3+ eller 4-6 år. 

Jeg likte alltid når mamma leste for oss da vi var små, så derfor vil jeg at barnet mitt skal få oppleve det samme. Helt fra h♥n blir født! Og i denne bokklubben får man bøker som støtter barnets utvikling, og hvor bra er ikke det?

Skal du lese for barnet ditt? Eller gjør du det allerede?

-Camilla-

Hundetyver på ferde...

Må si jeg ble litt trist da jeg leste DENNE artikkelen på dagbladets side i går... Tenk deg følelsen av desperasjon hvis noen stikker av med hunden din? Det er jo som han mannen i artikkelen sa, at den blir som et barn for mange. Det verste var at når hunden ble funnet igjen etter et døgn hadde den så store skader at den måtte avlives. Uff, så forferdelig. 

img9020

Vet ikke hva jeg hadde gjort hvis noen hadde stjålet lille Hedda hvertfall... Men hun er nok ikke den som er mest utsatt. Hun er en 10 år gammel beagle. Så hun er verken ung eller en dyr rase. Det er jo de små dyre hundene som tyvene er ute etter. Men uansett hadde det vært som om noen kidnappet et familiemedlem....

-Camilla-

Kan gravide stripe håret?

Jeg syns fargen i håret mitt begynner å se litt utvaska ut nå... Kunne tenkt meg noen striper for å jevne litt ut. Leser så mye om at det ikke er bra med hårfarging osv. når man går gravid, men finner ikke noe konkret svar. Vil jo ikke gjøre noe med håret som kan være skadelig for babyen. For det er ikke noe som syns skikkelig, men jeg ser det selv og jeg er ganske pirkete!! Men hvis det er farlig får jeg bare holde ut og vente;)

blondxl

Er det noen som kan gi meg en link det står om dette, eller fins det noen frisører her som vet mer enn meg?

-Camilla-

Det er ikke bare gøy å gå gravid...

Jeg elsker å shoppe, og den shoppingen jeg gjorde i går tok på. Gikk rundt i butikker i kun et par timer, og dermed har jeg smerter i bekkenet i dag, og fikk ikke sove i natt. Trodde at bekkenløsning bare var sånt andre fikk, og tok det som en selvfølge at det ikke kom til å skje meg. Tenkte at: - Nei, jeg er jo i bra form, pluss at jeg har driver med magedans som styrker bekkenet... men det har tydeligvis ingenting å si!!!!!!!

Så nå håper jeg bare at fysioterapeuten på fredag kan hjelpe meg!

...klage klage....

 

bilde 6

Hadde det ikke vært for at jeg venter på den lille bebisen og gleder meg masse hadde jeg nok vært litt mer grinete... Og selv om jeg ikke kan gjøre så mye har jeg heldigvis litt selskap da. Er "marsvinvakt" for det lille svinet til storesøstra mi... Legger nok ut bilde av den lille krabaten her etterhvert ;-)

-Camilla-

Knæsje neglelakker

negleJeg elsker farger, og nå er det lov med de knæsje farger på neglene!!!!!! Jeg er så utrolig fornøyd med at det nå finnes neglelakker i alle mulige farger i butikkhyllene! Syns det er så mye styr med støpenegler, og nå har jeg nok en grunn til å ikke ha det. I lang periode har det gått mest i nøytrale lyserosa negler her i gården... og en sjelden gang svarte eller knallrøde. Men nå er det så mange neglelakkfarger i butikkene at jeg føler vi er tilbake til 90-tallet igjen!

To av mine favoritter i sommer ser du på bildet.... Det er nr. 635 sugar rose og  nr. 92 lime. Begge fra Isadora.

Q: Liker du fargerike neglelakker eller foretrekker du nøytrale og støpenegler?

 

-Camilla-

 

Babyshopping: salg!!!!

Nå når jeg er sykemeldt, og det er så mye salg måtte jeg ta en liten tur på et senter å se etter ting til bebisen. Det er moro når man kan gjøre noen kupp! Her er det jeg kjøpte på salg:

Body: 30 kr på Cubus

img0405

Bukser: 29 kr stykket på Lindex

img0411

Varmedress: 99 kr på Lindex
img0414

Også måtte jeg kjøpe noe på Lindex som ikke var på salg da. Jeg har jo så dilla på sånne dyreører!

img0407

Matchende body må babyen også ha:

img0406

Også var det bittelitt til mammaen da: Skjørt 50 kr på Cubus, solbrilleetui 10 kr på Lindex!

img0415

Dette skjørtet kunne likesågodt vært mamma-skjørt... Veldig kjekt med den kanten jeg kan brette over gigamagen!

Som jeg har skrevet tidligere er vi ikke 100% sikker på hvilket kjønn babyen blir, så jeg prøver å kjøpe litt nøytrale farger. På første UL som jeg var på i uke 14-15 var damen på Familieklinikken sikker på at det var jente... men det var jo så tidlig så vet ikke om jeg kan stole på det. På ordinær UL på sykehuset i uke 17 var jordmor 80% sikker på at det var jente siden babyen ikke ville "vise seg" ordentlig. H♥n snudde seg feil hele tiden! Har alltid sett for meg at min førstefødte skulle bli en gutt, men helt siden testen viste positivt har magefølelsen min sagt meg at det er en jente... Uansett er det viktigst at barnet er friskt. Selv om jeg har litt lyst å kjøpe rosa klær:-)

-Camilla-

Giftige pleieprodukter til baby!?

greenglobeJa, det er faktisk en del pleieprodukter til barn som inneholder både parabener, miljøgifter, parfyme og andre allergifremkallende stoffer. Helt vanlige stelleprodukter som utgir seg for å være bra og skånsomme inneholder helse- og miljøbelastende stoffer. Den nye verstingen er visstnok Boots egne babyprodukter, så styr unna!

I denne artikkelen på grønn hverdag kan du lese mer om hvilke produkter du trygt kan stelle babyen din med. Her finner du oversikten over testvinnerne 2009.

gronnhverdag.no er en kjempebra side hvis du skal sjekke produkter til seg selv også.... Oppfordrer alle til å "tenke litt mer grønt!" 

-Camillla-

Sykemeldt - hva nå?

megNå er jeg akkurat ferdig med ferie, og hadde egentlig sett for meg at jeg kom til å jobbe fram til permisjonen min startet... Men ikke alt kan man ta på forskudd. Jeg er så uheldig å ha fått symptomgivende bekkenløsning som bare blir verre, så nå er jeg sykemeldt foreløpig.

Men spørsmålet mitt er da: HVA SKAL JEG GJØRE NÅR JEG ER SYKEMELDT?

Har aldri vært langtidssykemeldt før, og nå orker jeg veldig lite også... Dette kommer til å bli kjedelig. Noe jeg kan gjøre er hvertfall shoppe babyklær på nettet og planlegge bebisen ankomst. Og det er jo hvertfall gøy.

(Bildet er fra forrige uke i Brevik. Magen begynner å bli diger!)

 

-Camilla-

Nye lesevaner...

Vanligvis har jeg kjøpt og abbonert på det ene motemagasinet etter det andre... Jeg er vel det man kan kalle storforbruker av slike magasiner. Men i det siste har de ikke interressert meg så veldig. Sikkert fordi det er lenge til jeg kan gå med mange av klærne de viser fram, og fordi jeg rett og slett er opptatt av helt andre ting for tiden. Så mens jeg går med bolle i ovnen abbonerer jeg på GRAVID.

coverfem

Forsidemodellen fødte visstnok to dager etter dette bildet ble tatt.... Kan du tro det? Hun ser jo nesten ikke gravid ut spør du meg...

Anbefaler uansett GRAVID til alle kommende mødre. Dette bladet koser jeg meg med, og leser det nøye fra perm til perm! Akkurat nå er dette mitt favorittmagasin. Hvilket er ditt?

-Camilla-

Etterlysning: mamma-bloggere!

illustrationrockinbabysling 1

 Er du gravid eller mamma?

 

 Jeg trenger flere blogger å lese, og vil gjerne lese din blogg. Det er ikke alltid  like lett å finne mamma-bloggerne der ute i fjortiskaoset...

 

Legg igjen en kommentar hos meg, så kommer jeg på besøk:-)

 

 -Camilla-

I Norge i ferien...

Hvem har sagt man trenger å reise utenlands i ferien? Man kan jo kose seg her hjemme i Norge også. Dette er forsåvidt veldig uvant for meg og Theodor som alltid pleier å ta turen til varmere strøk når vi har ferie. Men allikevel har vi fått mye ut av denne ferien i Norge må jeg si. Vi har bare tatt dagene som de kommer og kosa oss skikkelig.

img9425

Her koste vi oss på indisk restaurant i forrige uke. Nam ;) Jeg drikker Cola, så det er sagt...

 

Vi har også vært hos familien til Theodor i Skien, og kjørt tur til Langesund og nytt været og god mat ved bryggene. De dagene det har vært fint vær har vi kjørt forskjellige steder og badet ved idylliske små vann. Regnværsdagene fikk vi blant annet brukt til barneutstyr-shopping både her og i Sverige. Så det er nok å gjøre selv om man ikke reiser sydover... Tror jeg vil "bruke opp" ferien min i Norge en annen gang også jeg...

Nå har vi en uke igjen av ferien, og vi skal gjøre akkurat det som faller oss inn.... Herlig♥

Er du også en av de som alltid drar utenlands i ferien? Eller foretrekker du gamlelandet?

-Camilla-

Her håper jeg babyen sover godt...

img0399

Nå har Theodor satt sammen vuggen som jeg skrev om i dette innlegget, og jeg må si jeg er fornøyd! Håper babyen blir like fornøyd og sover godt her... Har også kjøpt en liten kanin på H&M som jeg syns var ganske søt.

Vi har hvertfall fått noen viktige ting på plass nå; seng, bilsete og vogn! Det er mye som skal i hus før bebis kommer...

-Camilla-

En liten kalv...

Jeg vet ikke hva det er med meg og babyer kledd ut som dyr med ører... men jeg syns det bare er så utrolig søtt!  Derfor måtte jeg bare ha dette ku-settet fra H&M!img0387

Bebisen vår kan nok regne med å bli kledd ut som dyr ved flere anledninger. Har kjempe lyst på en sånn bamsedrakt fra ellos også...;-)

533629

Hva syns du om at man kler ut babyer som dyr?

-Camilla-

Pregnant Chicks!

Som nevnt i forrige innlegg var vi på harrytur til Svinesund i går... men ikke for å kjøpe alkohol. Vi kjøpte babyutstyr! Sammen med oss var Theodors kompis Oddmund, og kjæresten hans Gry som også er gravid! Var vi ikke søte her i snekkerbuksene våre?

img9433

Gry skal ha sin lille om ca 6 uker.... Jeg er kortere på vei enn henne, men ser allikevel mye større ut syns jeg. Men så er jo hun mye mindre enn meg ellers også da.... Og det må også nevnes at ryggen min er sinnsykt svai, hehe.

-Camilla-

Den kuleste bebisen...

...får den kuleste vuggen. Er kjempefornøyd med gårsdagens kjøp; en vugge fra Rockstar Baby. Var på Happyland i Svinesund i går. Der har de masse billig barneutstyr!! Anbefaler alle småbarnsmødre og vordene mødre å ta en tur dit. Og denne sjansen kunne vi ikke la gå fra oss. Bare se hvor fin vuggen er da. Den ser akkurat ut som på bildet, med alt utstyr:

8943rs1babyseng

Også kan man gjøre den om litt, og sette på hjul hvis man vil:

8943rs1babyseng2  8943rs1babyseng3

Trykk på bildene for større versjon.

-Camilla-

 

Påvirket av andre bloggere?

Ja.... det blir jeg. Så nå har jeg vært på Rema og kjøpt meg dette:

img0373

I gravid-bloggene jeg leser for tiden blir det snakket mye om mat osv, og i går leste jeg et innlegg i Anette Maries blogg hvor hun fikk anbefalt sjokolademelk, banan og lovehearts mot halsbrann... Ikke har jeg halsbrann akkurat nå, men fikk skikkelig lyst på det uansett. Oreos leste jeg også noen spiste i en blogg, men husker ikke hvilken. Er sikkert et ypperlig offer for reklame for tiden. Skal lite til å påvirke meg nå:)

Så nå skal jeg kose meg. Sjansen er liten for at jeg får stappet inn noe særlig av dette her, for det skal ingenting til at jeg blir mett for tiden. Magesekken min er skikkelig trykt sammen på grunn av bebisen, og det merker jeg! 

-Camilla-

Noen som har lest The Host?

thehostJeg forelsket meg jo helt i Twilight-serien, så da må jeg lese nok en bok av Stephenie Meyer... Nemlig The Host. 

Kort fortalt handler den om at jorda har blitt invadert av "sjeler" som tar over menneskenes kropper, og hjerner. Mesteparten av menneskeheten har bukket under for disse "parasittene". En av sjelene blir overstyrt av tankene til Melanie, kroppen den befinner seg i. Melanie nekter nemlig å gi slipp på mannen hun elsker, og begynner å fylle den iboende sjelen med en lengsel etter denne mannen....

Har nesten nettopp begynt på boka, og jeg er usikker på om jeg kommer til å like den, men vi får se hva som skjer...

Noen som har lest denne boken og kan fortelle meg hva de syns?

-Camilla-

Kveldens sang: Thriller

Alle har skrevet om Michael Jackson i det siste.... og kanskje noen tror jeg har glemt ham? Nei, det har jeg absolutt ikke. Faktisk så digget jeg MJ da jeg var liten, og ikke bare litt heller. Hadde MJ-sengetøy, og prøvde til og med å danse som ham selv om det funket litt dårlig. I det siste har gamle låter dukket opp i hodet mitt igjen, og en Michael Jackson-periode jeg trodde jeg forlengst hadde kommet over er blitt mindre fjern enn på mange år. Fikk selvfølgelig med meg minnestunden på TV, og den syns jeg var popkongen verdig.
Så her har dere en av videoene som jeg husker best fra jeg var liten. Fra kanskje Jacksons beste album?
R.I.P Michael Jackson.... det blir umulig for verden å glemme et sånt talent.
-Camilla-

i.d-frelst

bareminerals3Tidligere Mary Kay-konsulent som jeg er har jeg kun brukt MK-foundation en god stund. Nå da jeg hadde gått tom, tenkte det var på tide å prøve i.d bareMinerals, og jeg er kjempefornøyd!

I.d ser kjempenaturlig ut på huden, og dekker bra. så fin glød har aldri huden min fått av noen foundation tidligere! Så nå er jeg også i.d-frelst!

Tips:

Facelook.no  er en norsk nettside som selger i.d langt billigere enn andre steder jeg vet om.

Sjekk hvilken farge som passer best til din hudtone her på BareEscentuals nettside.

-Camilla-

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv