juli 2010

Vinkveld på balkongen :)

283182-1-1280605698503.jpg
Har en vinkveld på balkongen med min kjære:) Koser oss med en Elvis-vin. Digg med innglassert balkong i regnet. Koselig å sitte inne, men samtidig sitte ute:) Og hvis det blir kaldt så har vi varmelampe i taket. Ha en fin lørdag folkens:)

My first scrapbook page

I går hadde vi scrapbook kveld hos en venninne av meg, og her ser dere mitt resultat:

Det er det samme bildet som vi brukte til Lanoungen, derfor teksten. Også er det et felt til høyre hvor man kan skrive noe...

Hva syns dere?

Dette er det aller første jeg har gjort innen scrapping i det hele tatt. Så det ble litt søl, og små feil ;-) Fant fort ut at rødvin i kroppen og dimmet lys heller ikke var den beste kombinasjonen. Men det er den første siden jeg noensinne har laget så jeg syns ikke den ble så værst allikevel. Neste gang skal jeg hvertfall planlegge litt bedre. Nå visste jeg verken hvilket bilde jeg skulle bruke, eller hvilke farger... Så jeg brukte litt tid på å komme i gang kan man si. I motsetning til Emilie, som bare kjørte på ;-)

Litt vanskelig å vite hvor jeg skal søke inspirasjon da den grafiske designeren i meg gråter innvendig (litt overdriving;)) av mange slike scrapbook-arbeider. Det er bare et fåtall jeg faktisk syns er fine. Hjernen min er alt for bundet av å følge linjer. Verden er et rutenett og all tekst følger registerlinjer i mitt hode, hehe nei da.  Men det er vel en tilvenningssak å "tenke som en scrapper"? Det er jo bare klipp og lim, og det er vel ikke sikkert alle andre ser de "feilene" som man ser selv...

Vet du om en bra scrapbooking-nettside?

Scrapbooking heaven!

283182-1-1280495979613.jpg

Nå har jeg vært på den største butikken jeg har sett med alt av scrapbooking-utstyr. Bikuben heter den og ligger i Strømmen;) De har så mye her, at det er vanskelig å vite hvor man skal starte. Hvertfall for en nybegynner som meg. Ble jo lettere forvirret!

Resultatet av min første scrapbookingkveld får dere se i morgen;-)

Jeg har kjøpt den fineste jakka:)

I går kjøpte jeg denne jakka på Vero Moda, bare i svart:

Den er skikkelig fin i virkeligheten, og i litt sånt skinnende stoff. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter jakke, men denne bare lyste mot meg med en gang jeg kikket inn i butikken! Nå har jeg jakke til jeg begynner på jobb igjen i september... Eller den er jo ikke så tjukk, så det er nok ikke lenge før jeg kan begynne å bruke den. Jakken kostet 499 kr, og er verdt hver krone. Kjempefin er den!

På Vero Moda der jeg var, så fantes den i sort og militærgrønnaktig... Og hun som jobbet der mente at de ble utsolgt fort, så løp og kjøp!

Hva syns du om jakka?

Videoklipp av Emma og Tina Odine

Måtte bare låne dette her fra anettemarie.blogg.no ;) Dette er fra jeg var på besøk hos Anette-Marie for et par uker siden. Utrolig gøy å se hvordan de små tassene  våre oppfører seg mot babyer på sin alder. Det har jo blitt veldig spennende med andre barn har jeg merket på Emma;-) Og her er ikke minst mobilen som filmer veldig interressant. Jeg må le. De er så søte;)

 

Nytt teppe, ny stue

Forrige uke, så fikk vi oss nytt teppe, og Emma liker å ligge på det og leke;) Teppet er hvitt/offwhite og litt skinnende. Kjøpte det på Skeidar. Syns det gjorde mye for stua vår!

Stua vår ser nesten ut som en helt annen stue etter at vi byttet ut sofaen, fikk nytt teppe, nye gardiner, nye puter... Jo, også er TV også nytt i sommer. Er så fint her nå, men det er fortsatt noen interiørdetaljer som mangler før jeg er fornøyd. Jeg er nemlig så lei av noe av pynten her, så den er fjernet. Blant annet en Tutankhamon-byste som ikke passer til stilen vår lengre. Det passet inn i den forrige leiligheten vi bodde i for snart 4 år siden:) Skal ta noen bilder og blogge stua etterhvert:)

En blogg du MÅ lese

Jeg må bare få tipse dere om en blogg... Hvis du ikke leser den allerede, så MÅ du bare. Martine er en medisinstudent som befinner seg i Ghana denne sommeren. Og opplevelsene hennes der er definitivt verdt å lese om. Jeg leser hvertfall bloggen hennes med stor innlevelse!

Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Litt dumt jeg ikke har skrevet dette innlegget før, for nå kommer Martine snart hjem igjen. Men bla deg bakover i bloggen hennes, og LES, LES, LES.... Martine skriver om flere sterke opplevelser i Ghana, og et rørende innlegg om fødsel kan du lese HER.

Fin nettside med bloggdesign

Tenkte jeg skulle tipse dere om en fin nettside jeg har kommet over. Her kan du laste ned headere, bakgrunner, buttons og andre designelementer til bloggen. Alt er i "Shabby-stil". For å komme til siden, trykk på bildet:

 

Noen kule buttons:

 

  

 

   

Eksempel på header:

Mye mer finner du på nettsiden:)

Skjønnhetsfavoritter:)

HUDPLEIE

Dermalogica special cleansing gel, og Daily microfoliant. Elsker spesielt microfolianten som er et pulver som skummer opp ved kontakt med vann. Denne er kjempedrøy, og huden føles veldig ren etterpå. Disse bruker jeg hver morgen, og hver kveld. Kan kjøpes på blant annet Strawberrynet.com.

 

 

Ansiktskrem og øyekrem fra MD Formulations. ´Antioxidant moisturizer er en av de beste ansiktskremene jeg har prøvd. Trekker godt inn i huden, og gjør mye bra for huden min hverfall. Antioxidant eyecream syns jeg også er ganske god. Jeg er en av de som ikke kan leve uten øyekrem, og det å bruke en god øyekrem, eller øyekrem i det hele tatt er vel en av de beste skjønnhetstipsene jeg kan gi. MD Formulations kan kjøpes blant annet på Ebay. En trygg ebayselger som jeg har kjøpt fra finner du her: Midwest Skincare.

 

SMINKE

ID Bare Minerals sitt foundation-pudder har jeg blitt avhengig av, og bruker det hver dag. En veldig bra nettside, som forsåvidt også er norsk selger dette billig. Coverbrands.no er den billigste jeg har funnet av norske sider som selger ID. Og de leverer veldig kjapt også!

  

Den eneste mascaraen jeg får til å funke på mine øyevipper er L'Oreal Double Extension Beauty Tubes. Nemlig fordi denne kun går av i varmt vann. Jeg har øyenvipper som er veldig oppoverbøyd, og med alle andre mascaraer som ikke er vannfaste, så får jeg prikker under brynene hvor vippene "stanger" i løpet av dagen. Men Beauty tubes funker såklart ikke superbra i veldig varmt vær:)

 

PARFYME

Denne her kan jeg rett og slett ikke leve uten!! Jeg er storforbruker av denne parfymen, og bruker den nesten hver dag. Både til hverdag og fest:) Jeg elsker Chance Eau Fraîche, og kjøper alltid med meg en flaske når jeg er ute og reiser.

 

 

Hva er dine favoritter? Gi meg gjerne tips.

Norge er ikke stort:-)

283182-1-1280083638177.jpg
Norge er ikke stort:) På vei hjemover kjørte vi forbi en gammel venninne av meg. Nå ligger hun bak oss i den kule Mini'n sin!

Ut på tur, aldri sur.

283182-1-1280057510460.jpg
Nå er vi på vei til campingvogna til pappa og Elin på besøk. Den er like ved Råde. Nå er det en stund siden de har sett Emma, så det blir koselig:)

Sokkespiser'n

Hvorfor er det så godt å spise sine egne sokker? Ja, det kan du spørre lille Emma om...

Mamma'n må ha med opptill flere ekstra par sokker når vi skal noe sted. Og Emma drar de av hele tiden og putter de i munnen. 

Og sta er hun som søren! Hvis man prøver å ta fra henne sokken, så holder hun den i fast så hardt hun kan med både munn og hender. Søsteren min skulle prøve å ta fra henne sokken her om dagen, og når hun endelig fikk tatt den fra Emma så skrek Emma i; "Maaaaamaaaaaaaaa!" Lille søta mi, skulle sladre hehe...

På ønskelisten

Jeg har kjempe, kjempe, kjempe lyst på en sånn her:

Tenk hvor deilig det hadde vært å kunne laget seg en kopp nydelig latte eller cappuchino om morgenen? Og denne lager kjempegod kaffe. 

Men nå har vi brukt nok penger på ting til leiligheten i sommer... Og mannen min drikker ikke kaffe heller, så det blir nok vanskelig å overbevise han om behovet for en Nespresso Citiz & Milk D120 ;-) Men når jeg begynner på jobb igjen og han ser hvor mye penger jeg bruker på Kaffebrenneriet, så kanskje;P

Jeans til 100 spenn? Er det virkelig mulig?

Jepp, det er mulig:) Disse jeansene var litt av et kupp syns jeg. Det er jo salg overalt nå, og egentlig skal ikke jeg shoppe før jeg drar på ferie, men når buksene koster 100 kroner så har man jo ikke råd til å la være... De er forresten fra H&M.

Hva syns dere?

Skulle til å bevege meg akkurat da selvutløseren slo til, så det ble litt rart;) På siden der skimter dere vår nye sofa som kom i stad. Me like♥. I morgen skal jeg vaske ordentlig her, så legge ut vårt nye teppe også. Blir så fint atte:)

Her er noen andre kupp fra i stad:

Accessories til 10 og 20 kr stykket fra Kappahl.

Også måtte jo såklart gulljenta få litt:

 

Det var 70% på Lindex, så dette kom på 89 kr tilsammen!

Så nå er det ut og shoppe hvis du ikke har brukt opp alle pengene dine i ferien;) Salg overalt!

Høylytt liten jente:)

video:mov01228

Her har dere lille Emma da vi var på Kaffebrenneriet i stad. Hør på de lydene da! Må bare le jeg;P Lille snuppa bråker alltid så fælt når det er andre folk rundt henne som snakker. Akkurat som om hun vil overdøve de andre:) Akkurat sånn her holder hun på hver gang jeg er hos kiropraktoren også. Spesielt når kiropraktoren prøver å si noe. Da snakker Emma bare høyere;)

Noen som kjenner seg  igjen i dette med sitt barn?

Oj, nå må jeg visst avslutte, Emma holder på å dra ned gardinene her:)

Dagens sunne middag!

I dag har jeg laget nok en enkel, god og sunn middag, nemlig stekt kyllingfilet, og bakte grønnsaker! Nam, nam;)

Grønnsakene jeg har brukt er;  tomat, squash, champignon og rødløk. Disse stekte jeg i folie i ovnen med litt olivenolje og krydder over. 

Gi meg gjerne dine middagstips!

En liten kaffepause

283182-1-1279627695842.jpg
Sitter på kaffebrenneriet på St. Hanshaugen og koser oss. Emma har vært med på lunsj på jobben min:) Jeg har savnet kaffen her. Er ikke så ofte her lengre. Filmet klipp av høylytte Emma også som jeg skal legge ut senere. Hun bråker så fælt når vi er på café eller andre steder hvor det er mange mennesker! Oppmerksomhetssyk? Må si hun likner mer og mer på mamma'n sin, hehe;-)

Passfoto av baby

Ja, det var mange som sa at jeg burde dra til fotograf, til Foto Knudsen osv. for å ta passbilde til Emma. Apparatet til Foto Knudsen var ødelagt den dagen jeg var der, og neste gang jeg var i nærheten så sov Emma, og etter det igjen så har jeg liksom ikke rukket å få tatt bilde. Men nå begynte det å haste med dette passet, så i går stakk jeg på passkontoret i Lillestrøm uten bilde jeg. Og det angrer jeg ikke på. De hadde jo fotoboks der hvor de små kunne ta bilde. En sånn type hvor man fryser bildet. Også lå det en hvit plate der som man skulle holde mellom seg selv og barnet. Fikk hjelp av en dame der jeg da, som hadde med seg baby selv.  

Det kostet forsåvidt 60 kr i fotoboksen, og Foto Knudsen ville ha 179 kr for passfoto.

Jo, også er det visst ikke så nøye som jeg trodde med disse babybildene heller. Jeg trodde munnen måtte være lukket... noe som var helt umulig da Emma så seg selv inne i fotoboksen. Hun begynte jo å le! Også mikser de visst og trikser på bildet når de setter det i passet også. Så hvis det er litt skjevt eller bakgrunnen ikke er helt hvit så fikser de det også:-) Så nå er endelig passet til Emma i boks!

Har du fikset pass til babyen din? Og hvor tok du passbildet?

Dagens sunne og enkle middag

Nå har jeg for ørtende gang bestemt meg for å starte et nytt og sunnere liv. Ja, for nå når jeg har disse problemene med bekkenet, så kan jeg ikke trene, og da merker jeg at kiloene så smått begynner å komme. I tillegg så ammer jeg ikke så mye som før, og da må jeg nesten innse at matvanene må bli bedre enn de har vært de siste par månedene før det blir for ille! Så nå har jeg planlagt middag for hele uken. Det er så mye lettere å spise sunt når man har planlagt middagen!

I dag ble middagen salma laks og brokkoli. Stekte laksen i folie med sitronpepper, og dampet brokkolien. Enklere blir det ikke!

Jeg har så dårlig fantasi når det gjelder middag, så dette tipset ga Anette-Marie meg. Og denne laksen er jo bare helt nydelig! Jeg har som regel holdt meg unna laks siden jeg ikke tåler fiskefettet så godt (får vondt i magen), men denne magre laksen tålte jeg helt fint.  

Visste du at laks og brokkoli er to av de mest helsebringende matvarene som fins? På en oversikt i en bok jeg har, så står brokkoli på 1.plass, og laks på 4.plass over 100 matvarer som gir deg god helse. Her skal jeg si dere hvorfor:

BROKKOLI:

  • Innehold: Kalsium, magnesium, fosfor, vitamin B3, vitamin B5, betakaroten, Rik på vitamin C og Folsyre.
  • Fordeler: Kreftforebyggende antioksidant, Rik på fiber, antibiotisk, antivirus-effekt (inneholder svovel), Leverstimulerende. Den perfekte matvare.

LAKS:

  • Innehold: Kalsium, selen, vitamin D, E, omega-3, essensielle fettsyrer.
  • Fordeler: Rik på fiskeolje, bra for hormoner, hud, immunapparat, skjellet og tenner.


Sånn, da håper jeg dere lærte noe:) Skal blogge flere sunne middager denne uken.

Se, Emma kryper!

video:mov01209

Ja, dette var kanskje ikke det beste eksemplet... Hun føyk mye fortere bortover da jeg la fjernkontrollen foran henne på gulvet for eksempel. Men det er dette jeg fikk filmet uten høylytte mamma- og pappastemmer som ødelegger videoen;-) Dette mener jeg med å krype. At babyen drar kroppen sin etter seg bortover gulvet. Det er ikke alle babyer som gjør det, men det kommer som regel før krabbingen. Uansett så er det veldig artig å se på:) Men nå må det passes på... Det var ledningen til macen min hun ville ha her...

Dette har vi ventet på!

I dag har Emma plutselig begynt å krype i full fart bortover gulvet! Og siden babyer jeg kjenner som er yngre enn Emma har gjort det en stund allerede, så har vi venta på dette:) Hun har jo hele tiden vært sterk i armer og ben, tror bare ikke hun har tenkt på å krype? Tror ikke hun er sent ute heller... bare de andre som er tidlig ute? Vet ikke jeg. Hun har jo dytta rompa opp i været mange ganger også, så krabbinga kommer vel snart den også. Uansett så skal man ikke stresse med sånt noe. De gjør det i sitt eget tempo:) Noen hopper jo til og med over krabbingen, og begynner å gå med en gang. Og Emma har jo klart å komme seg rundt på gulvet tidligere også skal jeg si dere, men nå har hun til fått krypeteknikken! Og den er langt mer effektiv:)

Emma har for eksempel vært tidlig ute med andre ting som vokalen, og snakking som hun har gjort en stund. Nå er det jo "Mamma" hele tida! Som regel når hun vil at jeg skal løfte henne opp eller hvis jeg går ut av rommet.

Skal forresten få filmet et videoklipp av krypingen som jeg skal legge ut etterpå:)

Q: Når begynte barnet ditt å krype? Og når begynte barnet ditt å krabbe? Eller begynte han/hun og gå med en gang? I såtilfelle når begynte barnet ditt å gå?

En liten sensasjon!

283182-1-1279392835346.jpg

En liten sensasjon! Endelig nekter ikke Emma å drikke mme:) Også drikker hun av flaske til og med. Det gjør alt så mye lettere.

Emma har blitt veldig skrikete når vi legger henne, og i går hjalp mme kjempebra. Når hun fikk flaske, så roet hun seg og sovnet med en gang etterpå!! Nå gjenstår det å se om det funker neste gang hun ikke vil sove:)

Siden mannen min slutta tidlig i dag...

283182-1-1279283280778.jpg
Siden mannen min slutta tidlig i dag så tar vi en kjapp tur over grensa. Må ha vin til moder'n og maiskrokar til Emma. Tar med en pose til Tina også så hun får smake:). Første gang jeg mobilblogger så håper det funker:)

God helg fra Emma og meg;)

Måtte denne helgen bli like bra som den forrige;) Været lover ikke like bra da, men man kan kose seg for det!

I helgen har vi nesten ingen planer, og det er herlig! Jeg har hatt en hard uke pga. de kiropraktortimene, så det har vært lite søvn og mye vondt. Så nå skal jeg kun slappe av!

Denne helgen skal jeg blant annet: Drikke vin og kose meg på balkongen, gå noen turer med lille Emma, og få ryddet litt på harddisken min. Nå har det vært mye mobilbilder på bloggen i det siste, men jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake så snart jeg har plass på macen!

God helg kjære lesere:)

Bloggen blir, og besøk hos Anette-Marie...

Etter nøye overveielse har jeg bestemt meg for å bli her litt til... Som nevnt så er jeg nøye med hva slags bilder jeg legger ut av Emma, og bruker sunn fornuft. Jeg har jo ikke lyst til å slutte å blogge heller. Det er jo rett og slett en del av livsstilen min nå, så jeg hadde nok savnet det veldig.

I dag har jeg vært på besøk hos bloggvenn anettemarie.blogg.no, og det var kjempekoselig! Full fart for de små bebisene hvertfall. Tina og Emma var skikkelig i farta. Anette lagde god mat, og vi skravlet og koste oss;-) Koselig å se de igjen. Jentene våre vokser jo såååå fort! 

Et par mobilbilder fra i stad:

Emma og Tina satt i hver sin stol og spiste grøt:) Jeg matet faktisk begge to samtidig. Måtte prøve hvordan det føles å ha tvillinger, hehe. Emma var mer interressert i TV enn i grøt:)

Det var full fart på gulvet kan man si. Begge to ville jo ha samme leke hele tiden, og dette er to høylytte små tupper!

Før i dag var jeg hos kiropraktor, og er dermed helt gåen igjen. Kan nesten ikke huske å være så sliten som jeg har vært denne uka, så de kiropraktortimene tar skikkelig på! Nå har jeg til og med fått erklæring jeg kan levere til Elixia for å pause abbonementet mitt der. Ingen vits i å være støttemedlem heller... Så får jeg heller trene ordentlig når det er "trygt".

Har dere hatt en fin dag da?

Legge ned bloggen?

Stadig flere mammablogger jeg leser blir lagt ned. Dette fordi man vil skjerme barna sine... Dette er fullt forståelig egentlig. Jeg er veldig fram og tilbake på dette selv. Akkurat nå lurer jeg på om jeg skal legge ned bloggen min også. Det siste jeg har lyst til er at noen skal misbruke bilder av Emma.... Men jeg er jo forsiktig med hva slags bilder jeg legger ut da. Uansett så vil jeg ikke gjøre henne flau senere i livet heller. Eller kanskje jeg bare skal slutte å legge ut bilder av Emma? 

Hva syns leserne?

Au au au...

I dag har jeg vært hos kiropraktor i dag for første gang, og nå føler jeg meg helt elendig! Vondt overalt! Men kiropraktoren var kjempeflink da. Hun trengte bare og kikke litt for å fortelle meg hvor jeg hadde vondt. Og det stemte! Hun syns ikke det var rart jeg hadde vondt heller for jeg hadde visst noen skikkelige låsninger der. "Bekkenlåsning" kaller man det vel. Så jeg har både det og bekkenløsning jeg. Heldige meg... Men nå skal jeg bli bra!!! Låsningene kunne hun gjøre noe med, men bekkenløsningen kommer nok til å henge i så lenge jeg fortsetter å amme. Den er nemlig hormonell. 

Noen med bekkenlåsning her? Del gjerne erfaringer.

Ja, ja... nå skal jeg slappe av å se på den nye 50 tommeren vår ;) Ha en fin kveld!

Helgen vår i bilder...

Denne helgen har vi som nevnt vært hos svigers i Skien. Og jeg har solt meg, shoppet, spist og drukket. Ja... storkost meg rett og slett! Men de bildene jeg har her er tatt med mobilkamera, og dermed ikke så mye å skryte av. Shit au.. 

Emma ble passet på av farmor, så i helgen var vi på Høyers hotell og spiste middag med et vennepar. De er så gøy å få dratt ut litt med gutten min, det er jo ikke så ofte det skjer lengre ;)

Vi endte opp på by'n. Jeg som ikke tåler noenting, ble ganske full som vanlig. Her på Lekter'n:

Og moder'n hadde på seg en ny, slightly horete tights:

Emma likte forresten å leke med mamma's outfit:

Det er ikke jeg som har lagt klærne på hodet hennes altså... Det har hun klart helt fint selv;) Lille skøyerjenta vår. Det er gøy å komme seg ut, men litt slitsomt når Emma våkner 2 timer etter at man har lagt seg selv... Sånn er det å ha barn!

Emma har kost seg masse i helgen og lekt på et teppe på gresset i skyggen mens mamma'n har sola seg, og pappa'n har lagt vegger på huset til farmor. Jeg nevnte i tidligere innlegg at jeg ikke ble solbrent, men det trekker jeg tilbake. Jeg har nemlig blitt solbrent på øyelokkene!!!

Har dere hatt en fin helg da?

Har føttene krympa?

Nei, det er nok heller at de var litt større da jeg gikk gravid... Jeg som tenkte at jeg ikke trengte å kjøpe flate sandaler siden jeg kjøpte noen i fjor. Men der tok jeg feil! De hang og slang på beina!! Så i stad når jeg var en kjapp tur i byen for å kjøpe solkrem, så gikk jeg også til innkjøp av disse:


Var på salg til 349 kr på Eurosko... Passet meg bra siden jeg liker sandaler med litt gull og sølv. Da blir de ikke så kjedelige;) 

Nå skal jeg ut i solen og steke meg litt mens solen ennå er høyt oppe:) Det tar jo hundre år for meg å bli brun... Ikke blir jeg brent heller. Akkurat som om solen ikke oppdager meg? Merkelig...

Glemsk mor og ekle folk på facebook

At det går an å være så glemsk som jeg har vært i dag. Nå har vi kommet til Skien, og jeg har klart å glemme hele bagen til Emma!! Jeg hadde pakket en egen bag til henne med mat, bleier, klær osv. Men nå har hun ingenting her bortsett fra en ekstra korterma body, en tynn bukse, et par bleier og litt grøt. Så moder'n må nok ut og shoppe litt fort som svint. Klærne må jo vaskes først også så... Ja, ja. Gjort er gjort.

Apropos overskriften... Noen av dere som har opplevd slibrige meldinger i chatten på FB? Det har jeg... Jeg er ikke venner med hvem som helst der heller, så det var litt overraskende egentlig. En fyr jeg gikk på ungdomsskolen med, som jeg nesten ikke kjenner fant ut at han skulle kontakte meg hver gang jeg var online. Først var det uskyldige mld som "Hva skjer'a?", og "Tror du det blir OL-medalje i kveld?"... Naiv som jeg er så svarte jeg i begynnelsen. Kjenner jo nesten ikke fyren, så jeg vil vel ikke være uhøflig heller. Etter hvert så prøvde han å kontakte meg hver gang jeg var på, så jeg har i det siste alltid satt statusen til offline. Noen meldinger virket litt tvilsomme, men jeg tenkte at jeg sikkert bare misforsto, og overså han (naiv, jeg??). Men i går fikk jeg en ekkel melding som var umulig å misforstå. Og fikk senere vite at han har sendt slike meldinger til minst ei annen jente fra samme skole.

Håper egentlig ikke han leser bloggen min da... Men til deg ekle facebook-mannen som jeg nå har blokkert: "Jeg har ingen interresse av noen av dine lemmer eller noe annet som har med deg å gjøre!!! Jeg syns du heller bør konsentrere deg om kona di, og dine to barn!!!"

Så var det sagt.. Noen som har opplevd liknende?

Jeg skal begynne med scrapbooking

Noen som har erfaring med scrapbooking? Jeg syns det ser så gøy ut, og vil lage et fiiiint album med Emma i. Kjøpte inn noen scrapbook-greier de hadde på tilbud på Fotoknudsen (tips til Emelie;)).

Jeg handlet inn masse forskjellig:) Sånne bokstaver som dette kostet vel 10 eller 20 kroner eller noe... Og sånne sett med ark bokstaver og stæsj til en stor side kostet 49 kr, og 30 kr. Jeg handlet scrapbooking-ting for 180 kroner eller noe, og fikk ganske mye for penga syns jeg. Men dere som har peiling; hva pleier slike ting å koste egentlig? Og hvor er det best og kjøpe sånt?

Gi meg dine scrapbook-tips!!

Baby Outfit

Dette hadde Emma på seg i helgen da vi koste oss hos i hagen til min svigermor i Skien. Var hun ikke nydelig da? Selvfølgelig hadde hun en sånn hvit babytruse med blonder på rompa under kjolen:)

Kjole og solhatt fra Lindex.

Jeg liker at Emma matcher i klærne, så hun gjør stort sett det hver dag... Hvis ikke pappa'n har kledd på henne da, hihi;) Da er det ikke alltid mønster og farger matcher sånn. Jeg burde egentlig blogge baby outfit oftere, for Emma har jo så utrolig mye fine klær!

Hva syns du om Emma's antrekk?

Besøk av tante:)

Oj, jeg glemmer visst bloggen litt for tiden. Men siden det er sommer, så er det vel lov? I dag skulle jeg egentlig både fikse pass til Emma, og på gåtur men ingenting ble noe av. Jeg har ikke vært helt i form pga. det hersens bekkenet, men til mandag skal jeg endelig på behandling hos kiropraktor! Uansett så fikk Emma og jeg litt besøk av Emma's tante, og verdens beste storesøster i ettermiddag:)


Emma smilte og lo til tanten sin i dag:) Hun er en så blid liten jente! Og ekstra blid blir hun når hun får oppmerksomhet av de voksne... Det er nok det beste hun vet!

Hun har også begynt med enda noen nye lyder som jeg ikke vet helt hvordan jeg skal beskrive, hehe... Har jeg forresten fortalt at Emma har begynt å prate? Hun sier både mamma og pappa (på sin måte; noen ganger mammam og bapa)... Det har hun faktisk gjort en god stund. Mamma'n hennes begynte å prate tidlig, så det er ikke så overraskende egentlig:) Lurer på om Emma blir like skravlekjerring som meg?

Har dere hatt en fin dag da?

Emma's første mobil

Hvorfor er det sånn at disse små eeeeeelsker mobiltelefoner, fjernkontroller.... ja, alt med små knapper på? Emma elsker fjernkontrollen til TV, og kaster seg etter den hvis hun ser den. Og den er det jo ikke noe fine farger på en gang. Den er mørkegrå og lysegrå. 

Derfor tenkte vi at kanskje hun ville ha denne:


Og det ville hun.... Kjøpte den på Ekstra Leker ti 199 kroner. Denne butikken er generelt billigere på leker enn de fleste andre steder:) Også har de masse fine leker til de aller minste der!

Frisørtime med feilfarging

Ja, i går var jeg hos frisøren... Nå var det på tide igjen syns jeg, da utveksten ikke helt matcha resten, og håret bare var en eneste stor dott. 

Jeg satt hos frisøren fra kl 16 til kl 19 for å få farget utvekst og klippet håret. Jeg klippet av masse, og så kort hår har jeg ikke hatt siden videregående! Frisøren fant ut at det ikke var så lurt å stripe håret mitt denne gangen, da det blir så tørt. Så hun farget bare utveksten. Men allikevel så var ikke første utvekstfargingen helt vellykket. Hun brukte en farge som lysnet håret litt også, dermed ble utveksten et par toner lysere enn den skulle bli. Heldigvis så hun det selv, og rettet det opp med en ny farge så jeg slapp å klage. Jeg hater å klage! Har gjort det en gang, og det var skikkelig pinlig. Da turte jeg ikke å si noe med en gang, men kom tilbake etter to dager siden det var så jævlig at jeg helst ville bruke lue hele tida. Og da ble det rettet opp, så det lønner seg å si i fra. Men det ferdige resultatet i går ble jeg uansett veldig fornøyd med!!

Fargen er veldig misvisende på disse dårlige mobilbildene da... Men her ser dere forskjell på håret mitt når det kun fønes og børstes (bilde 1.), og når det fønes litt med hairsoftner (sånt munnstykke), har produkter i og lufttørkes (bilde 2). Syns jeg så skikkelig snasen ut på bilde nummer 1. Det kom en liten gutt innom som ikke klarte å la være å glo, og flire av meg;-)

Så det var gårsdagens prosjekt;) Er du alltid fornøyd hos frisøren? Hadde du turt å klage?

Endelig har jeg sett Eclipse

Jeg og lillesøsteren min var på Colosseum Kino (må dit for å få den ultimate opplevelsen syns jeg) og så Eclipse nå i stad.... Denne har jeg ventet på siden i november, og jeg syns filmen var kjempe bra! Lurer nesten på om denne er blitt favoritten min av de tre filmene som har vært til nå? Eclipse var spennende, trist og selvfølgelig romantisk♥. Og for meg er vel Twilight-serien den eneste bokserien som har blitt filmatisert så likt som jeg ser det for meg. Stephenie Meyer må jo være veldig god til å skildre siden jeg nesten lurer på om filmskaperne har vært en tur  inne i hodet mitt ;-)

Hmmm.... Lurer på hvorfor amerikanske filmer aldri inneholder frostrøyk? Men det er det eneste jeg har å pirke på, hehe.

Aj, aj... det evige trekantdrama. Hvem ville du valgt? Personlig så syns jeg at Jacob blir kjekkere og kjekkere ;P

Men alle vet vel hvem som egentlig hører sammen her... ♥

Nå er det bare å glede seg til neste film. Jeg kan nesten ikke vente!!! Breaking Dawn blir jo enda mer "voksen", hehe.... og det gleder vi oss jo til eller hur?

Har du sett Eclipse enda? I såfall, hva syns du?

Barnesikring av leiligheten er vel på sin plass...

Emma er nysgjerrig på absolutt alt, og mest spennende er alt hun egentlig ikke skal røre... Heldigvis har mamma beskyttet stikkontaktene med barnesikring:) 

Tatt på fersken?

Emma har ikke begynt å krabbe eller krype enda, men beveger seg ganske mye rundt uansett. Hun skyver seg rundt omkring... Krabbingen kommer nok snart den også. Senest i går dyttet hun rompa si opp fra gulvet;-)

Nå lurer jeg på hva annet jeg må barnesikre her i leiligheten... Må vel sikre både skapdører, skuffer og spisse kanter. Kom gjerne med innspill!

Tips: De har masse barnesikringsutstyr på Ikea, så det trenger heldigvis ikke å bli så dyrt!

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits