juli 2011

Jeg elsker denne barnevogna!

Jeg kan ikke få rost TFK Twinner twist Duo vogna vår nok. Må si at dette var et utrolig genialt kjøp! Og nå er mannen også overbevist. Han syns faktisk at den er genial! Det er så utrolig digg å slippe å ha med to vogner, og denne vogna tar jo faktisk litt mindre plass sammenslått enn Simovogna vår. Den er lett og trille også, og faktisk ikke mye smalere enn man skulle tro. Den kommer gjennom de fleste steder, og funker fint i butikken også.

Lille Emil sover godt i den. Og bak ved hodet er det en lufteluke med netting, noe som er helt supert i sommervarmen! Her er den tilhørende myggnettingen over også.Emma er egentlig ikke så superglad i å sitte i vogn, men sitter utrolig godt i denne! Hun sovner ganske fort i den. Angrer ikke på dette kjøpet hvertfall. Og har superlyst på enkeltvogn i TFK også, i stedenfor den tunge Simoen. Det er noen skikkelige oppoverbakker her, siden vi bor i høyden over byen. Hvis noen lurer på hvor jeg kjøpte vogna, så var det på den tyske nettsiden Kiddies24.de. Betalte totalt ca. 6500 kr for vogna+ en hardbag og adapter til hardbag. Dette er inkludert frakt, postens tollgebyr, og mva. Bestilte ikke noe tileggsutstyr som regntrekk eller noe sånt. Men hadde jeg kjøpt det samme i Norge, så hadde det kommet på over 10 000 kroner! Så man sparer litt med andre ord. Hvis noen lurer på noe ang. dette, så bare spør meg. Det er faktisk ikke så vanskelig å bestille fra Tyskland, og vogna var på døra vår 8 dager etter den var bestilt.

Hva slags barnevogn har du, og hvorfor??

Emma's venninne...

Emma har en søt venninne her i Skien, nemlig lille Jenny;-) Og Jenny fyller hele 2 år i dag!! Hipp hurra!

Her leker de sammen i hagen vår i går. Det er godt at Emma har en på sin egen alder å leke med her. Jenny er datteren til et vennepar, så vi ser henne jo ofte nå som vi har flyttet til Skien.

Skjønne lille Jenny ville kose Emma. Har dere sett noe så søtt? <3

Tiden går kjempefort, og nå er det neimen ikke lenge til Emma er 2 år også. Det er jo ikke lenge til høsten kommer nå. På mandag, så begynner hun i barnehagen her, og da er det ikke avdelingen for de aller minste lengre. Det syns jeg er rart å tenke på. Men vi var og kikket på barnehagen i går, og der tror og håper jeg hun kommer til å trives. Det er den flotteste barnehagen jeg har sett, og de ansatte vi hilste på var også utrolig koselige.

De siste to dagene har været vært helt fortreffelig her, og vi har utnyttet det til det fulle, og grillet og gått masse rundt i området her. I dag har vi gått i hele dag, så nå er jeg trøtt:)

Emil er 2 uker i dag!

Tiden flyr fort, og i dag er lille Emil hele 2 uker allerede! Jeg trives som tobarnsmamma, og syns ikke det er så "vanskelig" som jeg hadde forestilt meg. Det går egentlig ganske greit. Er mye mindre sliten nå enn det jeg var da Emma var 2 uker gammel. Den første fødselen min var mye hardere også da, så dermed tok det litt lengre tid å komme til hektene igjen. Nå er jeg mye mer trygg på alt, og blir heller ikke så stressa av ammingen.

Her er vi alle tre i dag:)

Lille Emil sover stort sett på natta, og våkner kun når han skal ha mat... Det er faktisk ikke så ofte som hver tredje time. Han våkner kanskje 1 gang midt på natta, og så tidlig om morgenen igjen. På kvelden før vi legger oss, så vil han ofte ha mat litt oftere, så kanskje derfor han sover godt? Han har forresten sovet hver natt i vår seng, og jeg tror det har noe med saken å gjøre også. Føler meg mye tryggere på samsoving denne gangen enn jeg var første gangen også. Så alt i alt er ting lettere når man har gjort det før! Lille Emma begynner å bli vant til at babyen er her også, og hun blir veldig overrasket hvis han ikke sitter i bilsetet ved siden av for eksempel. Da peker hun og sier "Oi, oi.. Bebi?"

Nå skal jeg ut og nyte sola og grille i hagen vår:) Har hatt en fantastisk dag i Skien med familien vår i dag, som jeg kanskje blogger om etterpå. Deilig å få alt det tragiske som har skjedd på litt avstand og tenke på noe annet for en gangs skyld...

Norge gråter...

Og jeg gråter med... Det som har skjedd i Oslo og på Utøya er så grusomt at jeg ikke kan sette ord på det. Først bombing av Oslo min by som jeg flyttet fra for en uke siden, så massedrap på uskyldige ungdommer.Min tidligere arbeidsplass, som jeg akkurat har sluttet i etter å ha vært der i syv år, har akkurat flyttet til VG-bygget, så alle mine tanker gikk til kollegene mine først. Heldigvis er de like hele. Hadde jeg ikke fått Emil, så hadde jeg nok vært i Oslo sentrum i går jeg også. Og etterpå kom den grusomme nyheten om Utøya... I dag tidlig, så fikk jeg sjokk når jeg hørte omfanget. Uff, jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. Men mine tanker går til alle ofrene og pårørende etter gårsdagens tragedie.

Her har vi endelig fått internett, men det er ingen gledelige ting jeg har lyst å blogge om midt i denne tragiske tiden. Vi må bare slå på en dvd i kveld for å få litt avstand fra det hele... Og jeg priser meg lykkelig for at de to barna mine som ligger fredfullt og sover, ikke aner hvor grusom verden er.

Emil er en sterk liten tass.

283182-1-1311256992932.jpg
Han klarer fint å snu seg over på magen når han ligger på siden. Jeg syns det er ganske tidlig i og med at han bare er 8 dager gammel. Han løfter også hodet når han ligger på magen, men har jo selvfølgelig ikke full kontroll. Han er ganske vill på stellebordet også, så denne lille karen må vi følge ekstra nøye med på!

En uke har gått siden vår lille Emil ble født.

283182-1-1311173591572.jpg
En uke har gått siden vår lille Emil ble født. Her ser dere oss på sykehuset dagen etter. Dermed har jeg lov å se sliten ut;) Skal såklart blogge mer om alt som har skjedd, men akkurat nå venter vi fortsatt på å få internet i huset vårt. Dagene bare flyr avgårde og vi har såvidt kommet litt i orden. Jeg har heldigvis en handyman, så ting kommer fort på plass. Lille Emma begynner å vende seg til å ha en baby i hus, og er ikke så skeptisk til han lengre. Litt sjalu er hun, men hun kommer også bort for å kose "bebi". Vi er så heldige som har to slike skjønninger!

Jeg suger på totten allerede jeg!

283182-1-1310905397127.jpg
jeg er veldig snill og rolig akkurat som storesøster... foreløpig hvertfall. I natt sov jeg i 5 timer i strekk, så mamma måtte vekke meg for å gi meg mat:) Hilsen Emil

I dag er Emil 3 dager gammel, og denne dagen har vi flyttet inn i huset vårt! Vi kom hjem fra sykehu

283182-1-1310846179048.jpg
I dag er Emil 3 dager gammel, og denne dagen har vi flyttet inn i huset vårt! Vi kom hjem fra sykehuset i går, så derfor lite blogging. Men nå kommer jeg snart sterkere tilbake med mye å skrive om. På bildet ser dere utsikt fra huset vårt. Deilig å endelig være her! Har vært en slitsom periode nå. Men alt går fint med våre søte små:)

Endelig er lille Emil født!

283182-1-1310546003993.jpg

Prinsen vår kom til verden kl 07.46 i dag. Han veier 3662 g og er 52 cm lang.

Falsk alarm!

Nei nå er jeg hjemme fra føden igjen gitt. Har ligget der til observasjon fram til nå. Riene mine hadde visst ingen eller liten effekt selv om de er like vonde som vanlige rier, og kom like hyppig. Jeg hadde kun 1 cm åpning, og det er jo ingenting! Skjønner ikke hva det er med denne kroppen min jeg. De snakket om å sette i gang ting hvis det ikke ga seg, men ingenting kom til å skje i dag uansett annet enn at jeg fikk noe smertestillende. Så da spurte jeg om jeg heller kunne dra hjem enn å ligge på den harde sykehussenga. Så da må vi nok desverre vente litt til. Hvordan skal jeg klare å tolke ting her når de riene som tydeligvis ikke fungerer er like vonde som de jeg hadde sist jeg skulle føde???? Det er faktisk så vondt at jeg blir kvalm... Etter jeg fikk smertestillende, så har de kommet sjeldnere da, men er fortsatt nesten like vonde.

Det fine sykehusarmbåndet har jeg fått da:)

Nå begynner jeg å bli drittlei! Men når jeg kom hjem så hadde snille papsen min kjøpt Stokke Newborn seat til babygutten. Så noen koselige overraskelser blir det uansett:)

Uff, nei nå skal jeg bare slappe av, og prøve å se Frustrerte Fruer i kveld.Tror ikke junior vil ut jeg. Kanskje fordi han får så mye is og sjokolade i magen, og vet at det kun blir melk når han kommer ut??

Tar en tur på sykehuset!

Ja, det kan hende lillegutt blir født i dag... Tar en tur på sykehuset hvertfall, så får vi se! Har hatt rier siden i natt, men de blir ikke akkurat regelmessige. Det gjorde de ikke forrige gangen heller, så derfor tar vi en tur uansett. Litt dumt å komme så sent som forrige gang, og det verste som kan skje er at de sender oss hjem igjen;)

Ord blir fattige...

Mine problemer er ufattelig små bagateller i forhold til den nyheten jeg leste i går kveld. Det er så grusomt at jeg ikke vet hvordan jeg skal forholde meg til det nå. Martine, som jeg har fulgt bloggen til i flere år har mistet sin lille Felix i magen. Etter 8 måneder i mors liv, et helt ukomplisert svangerskap, så bare sluttet sparkene helt plutselig. Det er helt ufattelig... Jeg har virkelig ikke ord.Et sted, så venter den bittelille engelen på å en gang møte familien sin... Livet er så urrettferdig noen ganger. Tenker på dere, Martine♥

41 uker på vei!

I dag er jeg 41 uker på vei, og trodde jo helt sikkert at gutten skulle ha kommet til nå. Kjenner meg skikkelig igjen i DETTE klippet fra Friends hvor Rachel går over termin ;-) (klippet hadde ikke embed, så fikk ikke postet det på bloggen). Nå vil jeg bare ha han ut!!! Og aggressiv blir jeg også. Man kan jo ikke ringe en venninne en gang uten at de tror jeg har født. Alle bare venter, så det er liksom livet litt satt på vent!

Du har nok tatt deg litt for godt til rette i magen lillevenn... Snart må vi kaste deg ut! ;-)

Nå gidder jeg snart ikke å tenke at denne babyen skal komme noengang. Emma ble født 5 dager etter termin, og nå ser det ut som om den lille gutten vår har tenkt å vente enda lenger. Etter all den vondten jeg har hatt denne gangen også, så vet jeg ikke hvordan jeg skal tolke tegnene. Så jeg får vel bare vente mens jeg prøver å tenke på noe annet.... Satser på at jeg slipper jordmorkontrollen på tirsdag hvertfall. Kom deg ut lille baby!!!!!

Fødebag og stygge sko...

NEI, jeg har ikke født ennå... Spådommen min om at fødselen kom til å skje den 7. juli, slo altså feil. Selv om jeg trodde det skulle skje i går da. Hadde rieliknende smerter i hele går ettermiddag, og de kommer og går nå også. Kjennes faktisk ut som det samme som når fødselen var i gang forrige gang. Det er ikke kynnere, for det er vondere enn det, og jeg er ganske sikker på at det er det de kaller maserier. I stedet for å ta seg opp, så gir de seg i steden. Håper dette betyr at fødselen kommer til å gå fort når det først skjer!!

De sier at man vet det når det er fødselen som er i gang, men jeg skjønner ikke helt det. Forrige gang kom jeg på sykehuset til sluttfasen, og da hadde jeg allerede 8 cm åpning. Såååå hvordan skal jeg skjønne ting, når jeg nå har hatt samme smerter som forrige gang når fødselen egentlig var i gang??? Nå skjer det jo ingenting. :(

Men for å tenke på noe annet, så farter jeg litt rundt da. I dag har jeg vært på XXL og kjøpt noen sko jeg ALDRI trodde jeg kom til å kjøpe. Nemlig noen lyserosa Crocs. Jeg tenkte disse var kjekke å ha i fødebagen, og nå passer kun Nike Shoxene mine pga. hovne bein... Litt varmt å gå med de hele tida.

Jeg får da altså litt tid på å tenke på fødebagen igjen, og finner stadig ting som er kjekke å ha med. Som f.eks et par flasker med energidrikk som jeg kjøpte i stad. Så nå er jeg over godt nok forberedt!! Fikk til og med vite i går at vi kunne overta huset i Skien tidligere hvis vi ville, men det er jo ingen vits når ikke junior har kommet enda... Jeg skal jo føde i Oslo. Og det NÅ!!

Siste jordmorkontroll og stor mage!

Ja, i dag så har jeg vært på kontroll hos jordmor, og det SKAL være den siste kontrollen... håper jeg. Vi har satt opp en time neste uke for sikkerhetsskyld da, men. Jeg har jo bestemt meg for å føde i morgen!!

Her sitter jeg da, inne på "kinorommet" til pappa hvor vi har fått innstallert dobbeltsenga, TV'n vår og nå også macen. Har vært utrolig varmt her med kun et takvindu, men i går kjøpte vi oss en stor vifte, og det var det beste kjøpet vi har gjort på lenge!! Sov utrolig godt i natt, selv om den bråket litt.

Magebilde i dag. 40+3, dagen etter termin! 

Magen begynner å bli ganske stor, men jeg får fortsatt skryt av jordmor for både bra blodtrykk, og at jeg ikke har lagt på meg så mye andre steder på kroppen... (syns hun=)) Jordmor Aud er jo alltid så koselig hun. Har faktisk gått litt ned igjen fra forrige kontroll, men lurer på om det er fordi vannet i kroppen også har gått ned litt igjen. Kanskje fordi jeg er så flink til å drikke vann når jeg bor her hos pappa?? Han har jo isbitmaskin, og det er stas!

Nei, nå må jeg ned og leke litt med gulljenta mi. Må benytte sjansen nå før jeg skal på sykehuset og føde i morgen (som jeg har bestemt)...

Termin og lysekrone!

283182-1-1309892688340.jpg
Heisann, litt blogging fra mobilen igjen... I dag har jeg termin, men fortsatt ingen bebis. Men har hvertfall fått planlagt litt til huset vårt da! Har kjøpt sofa og lysekrone (bildet) fra Skeidar i Skien over telefon, også har svigermor vært på elkjøp i Skien og handlet komfyr og oppvaskmaskin. Deilig å få ting unna, og jeg gleder meg til å endelig få den etterlengtede lysekrona jeg har ønsket meg så lenge!

Kommer sterkere tilbake med litt blogging i morgen (hvis jeg ikke ligger på føden). For i morgen tidlig skal jeg nemlig på jordmorkontroll. Dette blir nok garantert siste kontroll!!! Håper jeg...

Termin i morgen!!

Ja, det er sikkert noen som lurer på om jeg har født ennå, men det har jeg ikke... Etter å ha flyttet til pappa, så har jeg kun hatt tilgang til internett via en tragisk pc (de som kjenner meg vet at jeg holder meg til mac), og htc telefonen min... derfor veldig lite blogging!! Skal prøve å finne et sted å sette macen min her i kveld.I dag er jeg 40+1 og har dermed termin i morgen... Er rett og slett drittlei, og trodde ikke det var mulig å bli så lei!! Nå vil jeg bare hilse på lille bebis, og få tilbake kroppen min!! Orker ikke dette flodhestlivet lengre!!!!!!!!!! Dette er ekstremt slitsomt, og jeg skal definitivt ikke ha flere barn. Kjenner jeg blir ekstremt provosert hvis noen så mye som foreslår det, eller forteller meg at det er koselig å gå gravid. Men hvis jeg har gjettet riktig, så kommer ikke junior før den 7. Det er nemlig den datoen jeg har fått for meg. Forrige gang, så fikk jeg nemlig for meg hvilken dag Emma skulle bli født, og den stemte den. Men denne gangen er jeg ikke like sikker, så vi får se;) Orker uansett ikke å gå sånn så veldig mye lengre, og det vet jeg at det ikke blir!!!

Men, men.... nå høres jeg sikkert ekstremt bitter ut, men det er nok ikke så mange dagene til jeg er glad igjen:-)

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits