august 2010

Se på det lille blåbæret mitt da

Denne søte lua fikk Emma fra H&M i stad. Syns hun kler blått.

Var den ikke søt da? Nevermind det slitne trynet i bakgrunnen, haha;)

Emma har fått så mye tøy i dag!

Nå har jeg kun denne uken, og neste uke fri før jeg begynner i jobb igjen, og siden mannen min også har fri (permisjon), så benyttet vi sjansen til å handle litt babytøy sammen i dag. Han har ikke gjort det så ofte, så jeg syns det er moro når han finner fram og velger ut tøy som han syns passer til Emma. Det blir jo hans oppgave, når jeg begynner på jobb igjen;P

Vi handlet så mye tøy at jeg ikke orker å ta bilde av det en gang. Legger kanskje ut noen babyoutfitbilder senere i steden. Nå trengte hun varmere klær, strømpebukser, gensere, jakker, luer og sokker. Varme sokker til de store små føttene hennes er vanskelig å finne. Noen som kan tipse meg om et sted? Vi handlet forsåvidt mest på H&M i dag. Og denne cardiganen var en av innkjøpene:

Søt ikke sant? Jeg syns den er supersøt, og har tenkt på å kjøpe den lenge... Nå måtte jeg bare før den ble utsolgt. Hun fikk noen brune bukser som passet veldig bra til.

Vi var også en tur på Barnas Hus og kjøpte ullpysj, men utvalget i ull var veldig dårlig der nå, så vi får satse på at det kommer mer. Trenger også parkdress til Emma snart...

Noen som kan tipse meg om hva lille Emma trenger denne vinteren når hun begynner i barnehage? Gi meg gjerne tips til lure steder å handle og lure ting hun trenger!

Stueputene er komplett

Mens jeg var borte fikk jeg et putetrekk i posten , som jeg hadde ventet på. Nemlig et paljett-putetrekk som jeg bestilte på ebay (ble sendt fra Kina). Syns det gjorde samlingen med stueputer komplett! Nå har jeg jo så stor sofa, så nå har vi plass til masse puter:) 

Putene er fra Bohus, Skeidar, Kid og Ebay.

Hva syns dere?

Hei, vi er tilbake!

Etter to og en halv uke i Frankrike, så er vi tilbake i kalde Norge! Men jeg må si det var godt å komme hjem også. Spesielt etter en utmattende reisedag i går. Vi kjørte fra La Grande-Motte til flyplassen i Marseille kl. 12.00, og var hjemme i leiligheten vår 22.45, så det var en slitsom dag. Ryanair var selvfølgelig forsinka, så vi satt i 1,5 time og ventet på at flyet skulle begynne å kjøre!

Å fly med et lite barn kan være en utfordring. Selv om det gikk greit, så er det slitsomt å ha en liten kålmark på fanget i 3 timer (eller nesten 5 timer tilbake pga. forsinkelsen). Spesielt når den lille kålmarken er trøtt, og ikke får sove.... Det værste var når vi satt og venta inne på det varme flyet før det lettet. Skjønte aldri hvorfor det ikke lettet heller for franskmenn er ikke særlig gode i engelsk. Og jeg kan ikke så mye fransk heller...

Det der med å gi barnet flaske akkurat når flyet letter og når det lander er ikke såååå lett å beregne som det høres ut som hvertfall. Ikke får man varmet noe babymat når man tar Ryainair (møkkaflyselskap), så vi tok med mme på kartong som hun drakk romtemperert. Men hva skal man gjøre når de ikke vil ha melk når man lander da? Emma nektet å ta flaska da, og satt og holdt seg for ørene. Så hun hadde nok dotter. Men pappa'n maserte litt på ørene hennes, og da virket alt bra igjen...Uansett så er vi hjemme igjen nå, og det finnes ikke noe bedre enn å komme hjem til sin egen seng. Det syns tydeligvis Emma også som sov som en stein i natt!

I dag fikk vi gått oss en tur, og tatt en liten tur på café/galleriet borti gata her. Da fikk Emma hilst litt på Stella igjen som er på samme alder, og mamma'n fikk skravlet litt med mamma'n til Stella igjen. Etterpå gikk vi en kjapp tur bort og besøkte Emma's tante og onkel som pusser opp ett rekkehus borti her. Føler at vi har vært borte kjempelenge, så stas å møte folk igjen. Jeg trenger nok mange turer framover også. Utrolig hva null trening og ammeslutt gjør med vekta!! Jeg som var kommet så godt igang.... Håper disse bekkensmertene gir seg en gang. Ellers kommer jeg til å bli kjempesvær!;P

Dette ble jo litt langt, men nå kommer jeg hvertfall til å både blogge, og svare på kommentarer framover:) Hvordan har leserne mine det da? Ser jo at dere er her fortsatt selv om jeg ikke har blogget noe særlig i det siste, og det setter jeg pris på.

Kyss og klem fra Camilla og Emma

Emma er ti måneder i dag!

283182-1-1282552452199.jpg
Emma er ti måneder i dag! Se så flink hun er, nå reiser hun seg opp ved trappa her hele tiden. Syns hun er kjempesøt i den nye kjolen som pappa'n fant til henne når vi var på Zara. Lille skjønne jenta vår, mamma og bappa sier hun hele tiden også. Tiden har gått så utrolig fort...

Det er så varmt her!

283182-1-1282490482905.jpg
Det er så varmt her! Den varmeste dagen hittil. Etter litt soling på terrassen og en gåtur langs stranda, sitter vi nå litt inne med aircondition. I stad når vi gikk ute, så måtte jeg ta en dusj med klærne på. Som dere ser;). Sitter og lurer litt på hva temperaturen hjemme er. Her er det 37 gr, og det går faktisk strålende fint med Emma. Hun har jo skygge hele tiden:). Men det blir ikke så mye strandopphold da. Ikke at det gjør meg noe. Er ikke glad i å sole meg uansett.

For et vakkert land!

Endelig er jeg en tur på nettcafe, men sliter litt siden tastaturet her er helt rart. Tusen takk for koselige kommentarer, og sorry for at jeg ikke rekker å svare på alt. Har en liten utålmodig snuppe her som sitter og maser etter "mamma". Men nå fikk hun sitte litt på fanget til pappa, og da var alt greit igjen. 

I dag har vi vært for andre gang inni en eldgammel borg, med koselige trange gater og cafeer. Stemningen der kan hverken beskrives, eller vises på et bilde. Dette landet må oppleves. Siden jeg visst ikke får lagt til bilder på denne pc; så kan dere se den borgen HER.

Jeg koser meg skikkelig her, og siden jeg egentlig har ferie, og Theodor har begynt på permisjonen sin, så er det han som tar seg av Emma hvis hun våkner om natta.

Det var alt jeg rakk naa! Ha en fin helg alle sammen  <3

Emma har blitt en liten flink jente

283182-1-1282228534832.jpg
Emma har blitt en liten flink jente mens vi har vært her nede. Nå krabber hun nesten, og har faktisk klart å reise seg opp helt når hun holder seg fast. Vi koser oss fortsatt kjempemasse, og nå er det bare oss tre her. Enda skal vi være her i 10 dager. Herlig!

En lur løsning i denne sola

283182-1-1281872982142.jpg
En lur løsning i denne sola er å feste parasollen på spisestolen! Emma sitter i skyggen, men greit å være på den sikre siden. Vi koser oss fortsatt, og i dag har jeg og Theodor 2 års bryllupsdag:) Da skal vi ut og spise mens gutta vi er her sammen med passer Emma. Håper alt er bra med alle hjemme. Har ikke vært på nettet siden tirsdag. Men skal nok finne en nettcafé snart:)

En liten hilsen fra Frankrike!

283182-1-1281700661722.jpg
Vi storkoser oss her og Emma er en glad og fornøyd liten jente. Nå går vi rundt og kikker litt i Montpellier i varmen. Alt er bare très bien! Elsker dette landet:)

MMS

283182-1-1281526435611.jpg
MMS

Nå er vi endelig på vei til flyplassen

283182-1-1281515484680.jpg
Vi reiser fra regnet i Oslo til solen i La Grande-Motte. Når vi setter våre føtter på norsk jord igjen, så er det virkelig høst. Lille Emma sitter og sover i bilen. Lite aner hun om at hun snart er i Frankrike:)

Emma Update

Det er sikkert noen som lurer på hvordan det går med Emma her? Har jo ikke skrevet så mye om utviklingen hennes i det siste akkurat. Dagene bare flyr, og jeg nyter den siste måneden hjemme med Emma.

"Senga til mamma og pappa er best!"

Lille Emma er nå over 9,5 mnd, og her er noen av tingene Emma gjør:

 • Hun kryper (åler seg) fort og effektivt bortover gulvet, og kommer seg over høye terskeler (som f.eks ut på balkongen).
 • Hun sier "mamma" maaaaaange ganger om dagen, og "baba" innimellom... Nå gjelder det for pappa'n å snakke om seg selv i tredje person og kalle seg "pappa";P når han går ut i permisjon!
 • Hun hermer etter diverse ting vi gjør.
 • Emma kan klappe i hendene! Det begynte hun med for fullt denne uken her, og hermer hvis vi gjør det også.
 • Hun spiller på slurva. Både med sin egen hånd eller min. Hvis jeg f.eks tørker henne på leppa med en klut begynner hun å lage lyd med en gang. Også hvis jeg bare "spiller" på leppa hennes med fingeren.
 • Hun setter seg opp i krabbestilling og vaier frem og tilbake. Det er i denne posisjonen jeg som regel finner henne i om morgenen når hun våkner. Krabbingen kommer nok om ikke så lenge den også.
 • Hun kan stå lenge når hun holder seg i noe, og klarer såvidt å reise seg opp litt sånn bøyd med rette bein når hun holder i en kant.
 • Hun gaper når hun ser d-vitamindråpene. Flink jente som vil ha vitamin! Får vel prøve oss på tran igjen siden hun er blitt så samarbeidsvillig:)
 • Spiser mer og mer store biter av brød, middag o.l. Vil helst ha det vi spiser, og ikke babymaten! Også holder hun flaska/koppen selv.
 • Emma lager så mange rare lyder og hyl, at det er helt ubeskrivelig!! Noen ganger sitter hun og "snakker" lavt for seg selv, nesten hvisker, og andre ganger kommer hun med høøøøøye lyder. Men det har dere jo hørt før;)
 • Hun rister på hodet veldig ofte! En merkelig ting hun har fått for seg det der;) Noen ganger, så gjør vi det annenhver gang, og da sitter hun og venter på at jeg skal riste på hodet, så ler hun og gjør det samme. Men hun kan også plutselig begynne å riste på hodet hvis hun ikke vil ha mer grøt f.eks. Tror ikke hun skjønner hva det betyr akkurat, men det er vel en grei avledningsmanøver for henne, hehe:)

 Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Sånn... det var noe av det Emma gjør. Hun gjør jo mye mer enn dette egentlig, men kan ikke ramse opp alt her. Merker at hun er mye mer bevisst på både omgivelsene, og menneskene rundt seg. Ting skjer for å si det sånn. Hun er også veldig sta, og liker ikke å gi opp hvis hun prøver på noe. Hun skjønner hvis man prater til henne, og følger med på det meste;P

Ja, nå får jeg vel ta siste innspurt her, før vi reiser til Frankrike i morgen!! Blir spennende med Emma's første utenlandstur. God natt folkens:)♥

Matchende mor og barn

Ved en tilfeldighet, så fant jeg nesten matchende Rolling Stones t-skjorter til meg og Emma i går;-) Min var på 70% på Lindex, og Emmas kostet bare 25 kr, da det var 2 for 1 på H&M! Jeg liker salg:) Er kjekt å ha noen t-skjorter til Emma også. Hun er jo så vill på stellebordet, så bodyene kan bli vanskelig å kneppe noen ganger.

Emma sin var finest da, syns jeg. Lurer på om jeg må kjøpe mer matchende tøy til oss før hun blir for stor til å ville matche mamma'n sin :-)

Et ekte surrehue. Ja, det er meg det.

283182-1-1281352198805.jpg

Etter at jeg har blitt mamma så styrer jeg så fælt. Og nå kan jeg liksom ikke skylle på ammetåka lengre heller.  For det første så rakk jeg ikke kiropraktor-timen min. Siden jeg alltid pleier å kjøre dit, så hadde jeg glemt at det var sommeruter på t-banen. Og som om ikke det var nok, så klarer jeg å sitte på banen en stasjon lengre enn dit jeg skal. Fordi jeg satt og dulla med Emma. Heldigvis fikk jeg utsatt timen til halv to, og i mellomtiden fikk jeg jo noe å bedrive tiden med. Gøy å vente på- og å kjøre t-bane! Not. 

Noen flere surrete mammaer der ute?

Outfit

Outfit-bilder er vel egentlig ikke helt min greie, men hender jeg poster et innimellom. Her har dere et helgeantrekk:

Enkelt og greit. Svart singlet (Vero Moda), kort dressjakke (Vero Moda), og lyse jeans (Dr.Denim). Tilbehør: Armbånd (Kappahl), halskjede (Lindex) og klokke (Ebay)...

Skal blogge mer senere i dag. Vet det har vært litt dårlig i helgen, men sånn blir det noen ganger... Og det kommer nok ikke til å bli superbra når jeg er på ferie heller. Har jo ikke internett i det huset vi leier!

Ha en fin mandag folkens:)

Ja, nå er filmen ferdig

283182-1-1281216934669.jpg
Ja,nå er filmen, Centurion ferdig og den var veldig brutal! Bra det ikke var så mange på kinoen for jeg klarer jo ikke å la være å skvette høyt. Tenkte det kanskje var litt dumt at broren til Theodor på 13 år var med, men han hadde sett værre sa han;) Han likte visst filmen veldig godt. Nå skal vi hjem til lille Emma som farmor passer på. Hun ligger nok og sover, men mamsen savner henne for det:)

Nå er vi på vei til kino

283182-1-1281209493817.jpg
Nå er vi på vei til kino i Skien, og da må brillene på. Har glemt etuiet, men utsetter lengst mulig å ta de på:) Føler meg ikke helt vel med briller og syns jeg ser nørd ut, ha ha. Det fins nok folk som kler briller bedre enn det jeg gjør! Skal forresten se centurion. Noen som har sett den? Ha en fin lørdag!

Hit skal vi på ferie...

Til neste uke har mannen min også endelig, endelig litt fri! Og gjett hvor vi skal da? 

Jo, nemlig til La Grande-Motte i Sør-Frankrike;) Dette blir Emma's første utenlandstur (utenom Sverige da). Noen som har vært der? Det er en liten badeby som ligger ca. 20 min unna Montpellier. Kameraten til Theodor har et lite hus som vi leier der, og det gleder vi oss masse til. Vi skal være der i hele to og en halv uke, og har leid bil. Jeg har jo som nevnt tidligere litt problemer med å gå mye pga. bekkenet, så det måtte bli sånn. Og nå har vi mulighet til å besøke vingårder, og oppleve den romantiske franske landsbygda♥

Det meste er i boks før turen, og jeg har til og med lillesøster til å passe leiligheten vår her hjemme. Eneste bekymringene jeg har er om hvordan det går med Emma i denne varmen. Men heldigvis er det aircondition både der vi bor, og i bilen vi har leid. Tenker også mye på hvordan ting skal gjøres lurest mulig på flyet med babymat også... Og spesielt MME som jeg er ganske nyopplært på.

Er det noen som kan gi meg tips til hvordan jeg gjør det med babymaten på fly?

Bilder av leiligheten vår ;)

I sommer så har vi gjort om litt i leiligheten vår, så dermed legger jeg ut noen bilder her. Vi har blant annet fått ny sofa, nytt gulvteppe og fikset balkongen. Jo, også har jeg fjernet og byttet ut alt som var lilla. Pynteputer, telysholdere og gardiner. Var litt lei lilla kan man si. Men jeg tror aldri jeg har vist dere noe av hjemmet mitt her før? Så, here goes:

STUE:

Sofaen ser litt mørkere ut her enn den er, men har ikke plass på hardisken til å redigere i ps...;) Bildet over sofaen skal flyttes litt til venstre... Det er ikke midt over sofaen, noe som irriterer psyko-meg hver dag;P

Spisestuen vår fra Living elsker jeg... Men vi skal kjøpe to stoler til. Hvis de selger de fortsatt da... Også har jeg fått mast meg til at vi skal få en lysekrone over spisebordet i høst ;)

Og TV'en vår som jeg også er blitt veldig glad i:) Den kjøpte vi også i sommer. Mannen min (og litt jeg) syns 37 tommer ble for lite, så vi kjøpte 50 tommer i steden. Som dere kanskje ser, så er det en del IKEA-bilder her, men noen av de skal byttes ut. Skal male noen selv når jeg får tid, også skal vi ha et stort foto av Emma et sted...

Jeg er glad i pynteputer, og liker å blande litt forskjellige. Den puta helt foran har saueull på seg:) Skikkelig god og myk. Mannen syns den likna på en angorakanin, hehe. Puta helt til høyre kjøpte jeg for 36 kr på KID. Billig billig, og det liker vi. Snart kommer det en sølvfarga paljettpute her også som jeg kjøpte på Ebay;-)

BALKONG:

Flinke mannen min la gulv her i vår, også kjøpte vi disse møblene. Det er MYE koseligere på balkongen vår nå enn det var i fjor. Da var det dårlig belegg og plastmøbler!

KJØKKEN

Kjøkkenet har vi ikke gjort noe nytt med siden vi pusset opp for 4 år siden, men slang ut et bilde uansett. De turkise flisene har såklart jeg valgt. Hadde litt dilla på sånne farger en periode. Men den grønne liftgardina skal nok byttes ut med en hvit en... Syns det blir litt mye farger;)

Sååå, det var de rommene som var ryddige nok til å ta bilde av;P Hva syns dere om hjemmet vårt?

Nå sitter vi og koser oss i solen

283182-1-1280926222743.jpg
Nå sitter vi og koser oss i solen på Lillestrøm torg. Her ser dere ett av mange merkelige ansiktsutrykk Emma har! Hun ser jo ikke helt ut som seg selv her, haha:) Emma er glad og fornøyd etter litt mat. Brød er favoritten for tida. Og alt annet som mamma spiser vil Emma ha:) Så hun fikk smake litt på baguetten min fra Subway:) Det var populært!

En stor utfordring!

Prinsessevilikke83.blogg.no har gitt meg en litt stor utfordring;-)

Utfordringen lyder som følger:

1. Svar på spørsmålene på din blogg, bytt ut et spørsmål du ikke liker -
med et spørsmål du selv finner på.
Legg også til et ekstra spørsmål du selv kommer på.

2. Gi utfordringen videre med link til 5 andre personer.

 Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 MINE SVAR:


1. Hva er din nåværende besettelse/Må Ha?

* Hmmm... jeg lurer vel bare meg selv hvis jeg ikke svarer stratos (den med hvit sjokolade inni). Den har vært en besettelse siden den kom på markedet. Men jeg prøver jo å la være å spise den hele tida;)

2. Hva er/var dagens middag?

*Vafler ;) Lillesøster har bursdag og kom på besøk. Etter vaflene har jeg ikke orket noe mat:)

3. Hva var det siste du kjøpte?

*En pyntepute som kostet 36 kr på Kid! Hurra for 70% rabatt;)

4. Hva hører du på nå?

* Ulver som hyler! Et dyreprogram på nrk2;)


5. Hvilke klær i garderoben er dine favoritter?

*Med favoritter så menes de jeg bruker mest eller hva? En lys hullete olabukse fra Dr.Denim som har revna mer og mer for hver dag;) Og en haremskosebukse! Også er jeg blitt veldig glad i t-skjorta jeg kjøpte på Guns n' Roses-konserten.

6. Hva er din favoritt iskrem-smak?

*Sjokolade selvfølgelig!! Italiensk sjokoladeis er favoritten.


7. Hva synes du om personen som utfordret deg?

* Hun virker kjempesøt:) Har en fin mammablogg!

 

8. Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden, i den neste timen, hvor ville du dratt?

*Krabi, Thailand!!! Vakreste sted jeg har vært:)

 

9. Hvilke språk ønsker du å lære?

* Jeg har lyst å lære litt mer fransk enn jeg lærte på ungdomsskolen. Også har jeg lyst å lære tyrkisk faktisk. Syns det er fint å høre på;)

10. Hva er din favorittfarge?

* Jeg er glad i mange farger jeg, og har liksom ikke noen favoritt nå lenger... Svart, rød, grønn... f.eks.


11. Hvilken bok leser du akkurat nå?

*Tre stk faktisk;) The Short Second Life of Bree Tanner, Dødsjakt i Louisiana (True Blood) og The Host (som jeg aldri blir ferdig med. Litt kjedelig;)).

12. Beskriv din personlige stil.

* Jeg varierer litt egentlig, men viktig at det ikke blir for "prippent"... Elsker nagler, hullete bukser, dill og dall og liker egentlig best litt rocka stil. Men av praktiske årsaker så er stilen ofte litt mer nøytral nå i det siste;-) Eneste skoene jeg kan gå med for tiden (pga. bekkenprob.) er nike shox så... Er også veldig glad i tatoveringer, så det kommer flere av de etterhvert også. Men piercingene derimot har jeg tatt ut.


13. Hva skal du gjøre etter du er ferdig å svare på utfordringen? 

*Surfe litt på nettet og se på tv... Oh, spennende. Jo, også kanskje lakke neglene. Begynner å bli litt flassete nå, haha.

14. Nevn noen av dine favorittfilmer.

*Det kommer vel ikke som noen bombe at jeg liker vampyrfilmer, så; Dracula, Interview with the Vampire og Twilight-filmene f.eks... Også digger jeg Snatch! Det er ikke vampyrfilm da, men den er vel en av de filmene jeg har sett flest ganger tror jeg...


15. Hva inspirerer deg?

*Å, det er så mye at jeg ikke kan liste opp alt her:) Familien min inspirerer meg, bloggere, venninner,  MUSIKK og mye mye mer.

16. Hva er din favoritt-frukt?

* Veldig glad i moreller;) Og ananas!

17. Nevn noe du VIRKELIG ser frem til.

* Akkurat nå tenker jeg ikke så langt framover, men å reise til Frankrike neste uke ser jeg veldig fram til.


18. Samler du på noe?

* Kan man si at man samler på konsertopplevelser?


19. Hvis du kunne endret navnet ditt til hva du ville, hva ville det være?

* Jeg vil ikke endre navnet mitt jeg:) Er veldig glad i navnet mitt! Det er en del av identiteten min. Jeg byttet jo ikke etternavn selv om jeg giftet meg en gang!


20. Hvor mange ganger trykker du på Slumre-knappen før du står opp?

*Det varierer... Nå for tiden er jo Emma vekkerklokka mi, så da blir det litt vanskelig å trykke på slumre...


21. Hva er din favoritt-lukt?

* Høstluft faktisk... Ikke lenge til jeg får kjenne den lukta nå.


22. Hva er ditt favoritt-snop?

*Stratos som nevnt tidligere, og Sørlandschips.

23. Hva er ditt største mote-feilsteg?

* Hmm... Noe fra 90-tallet må vel det være. Kanskje knæsj gule Sefa-bukser? Lilla Buffalosko? Rosa hår? Her er det mye å velge i! Selv om det ikke var noe feilsteg der og da;-) 

24. Hva er det du bare MÅ se på TV?

* Desperate Housewives for eksempel... Her har jeg ikke gått glipp av en eneste episode nesten.  Og seff True Blood som er favorittserien.


25. Hva ville du bli da du vokste opp?

* Lærerinne!


26. Hva ville du ha gjort om du vant mange millioner??

* Hvor mange millioner er det snakk om her? Jeg ville hvertfall bygd hus, startet egen bedrift, spart masse penger til Emma, kjøpt en ferieleilighet i sydeligere strøk og reist masse. Og kjøpt meg blant annet en Trans Am med ørn på, en Ford Thunderbird og en motorsykkel; Suzuki Gsx-R!


27. Har du noen fobier?

*Jeg har noia for insekter... Liker ikke ting med lange bein og fluer. Men gjør ingenting av slanger f.eks;)


28. Er det noe i livet ditt du virkelig angrer på?

 * Livet er for kort til å gå å angre ;)


29.Om du kunne velge EN person, hvem har formet deg mest?

*Emma!!! Det har skjedd en del forandringer med meg etter at jeg ble mamma:)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 

Kanskje du lærte noe nytt om meg i dag? Men jeg er så sliten at jeg ikke klarte å tenke helt klart i kveld, så jeg fulgte ikke helt reglene... Har ikke byttet ut - eller lagt inn noen nye spørsmal;) Også sier jeg at de som leser dette, og vil ta utfordringen kan ta den;)

Ha en fin kveld folkens.

Image and video hosting by TinyPic

Søte babybukser

Emma har fått seg to par nye bukser denne uken. Syns de var så utrolig søte!

Bukse nr. 1 er fra H&M. Digger blondedetaljen på lommene;-)

 

Bukse nr.2 er fra Name it, og den var satt ned til halvpris. Er ikke denne supersøt, så vet ikke jeg;) Var kjempefornøyd med dette kjøpet!

Jeg merker at jeg nesten er mer opptatt av hva Emma har på seg, enn hva jeg har på meg selv for tiden... Er det sånn det er å være mamma? Når jeg går i klesbutikker, så liker jeg meg best i babyavdelingen :-) Det er jo litt lettere å handle klær til Emma enn til meg når jeg har med barnevogn da. Jeg må jo alltid prøve, og det trenger ikke hun!

Hva syns dere om Emma's nye bukser da?

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits