august 2011

Vippestol og Stokke newborn

Er det noe jeg virkelig anbefaler til nybakte mødre, så er det å ha en vippestol. Det er rett og slett et must! Vi har to stykker vi. Det er kjekt nå når vi har to etasjer, så slipper jeg å bære den opp og ned hele tida. Emil elsker å sitte i vippestolen allerede. Har hele tiden ønsket meg en Babybjørn vippestol også, og her ser dere den som jeg kjøpte brukt for 400 kr inkludert leken. Babyer sitter kjempegodt i denne stolen, og den vipper utrolig bra.

Det er et par bittesmå hvite malingsflekker på denne, men ellers er den i god stand. Syns finn.no er et genialt sted for å finne babyutstyr. Ofte bruker man det jo ikke så lenge, så det er liten vits i å kjøpe alt nytt. Lille Emma har også lyst å sitte i denne stolen (som i alt annet Emil har). Også har hun funnet ut av vippefunksjonen, så jeg må passe på når hun tar i fart for å gjøre det moro for broren sin ;-) Det kan bli litt voldsom vipping for en liten tass, men det skjønner jo ikke Emma.

Her sitter Emil i Stokke newborn setet sitt, nok en genial oppfinnelse. Hadde denne kommet på markedet tidligere, så hadde jeg hatt den til Emma. Den kan også brukes som vippestol på gulvet, men det er best å ha den fastmontert for å slippe å ta den ned hele tiden. Emil pleier å sitte der når vi spiser, slik at han også får være med. Emma vil gjerne sitte på samme stol, og prøver å sitte under Emil :)Emma er så glad i "babyen sin" atte, og koser han hver dag. Hun har lært seg navnet hans også. Først het han bare "bebi", men nå sier hun Emil også. "Mamma, pappa, bebi... Emil" ramser hun opp. Lille søta vår. Spesielt når jeg henter henne i barnehagen og sier at vi skal hjem;)

Nå sporer jeg litt av som vanlig. Sånn er jeg når jeg snakker også. Det vet dere som har møtt meg:) Jeg vil jo gjerne fortelle alt mulig, og noen ganger er jeg umulig å stoppe kjeften på. Men det innlegget skulle handle om var vippestoler. Hvilken syns du er best?

Marked, festivaler og sånt...

Nå på høsten så er det mye som skjer i Skiensområdet, og i helgen var det Matfestivalen Mersmak, og Snipetorpmarken. Vi tok oss en liten tur på begge deler. Når det gjelder matfestivalen, så kunne den jo nesten hett "Asiamatfestivalen":) Det var jo det det var mest av virket det som. Jeg er veldig glad i thaimat da, så for meg gjorde ingenting. Emma fikk prøve noen nye smaker også!

Snipetorpmarken finner sted i den eldste trehusbebyggelsen i Skien. Der ligger også "Ibsengården" hvor Henrik Ibsen bodde. På søndag trillet jeg en tur ned på Snipetorp sammen med en venninne. Emma og Emil var med i søskenvogna, men jeg merket fort at det ikke var noe sjakktrekk med barnevogn i den folkemengden:

Men Emma sovnet uansett, og begge gullene sov søtt hele tiden. På dette markedet får man kjøpt alt fra håndarbeide, mat, gamle ting osv. Det var utrolig mye fint der!

Jeg kjøpte en søt fleecelue til Emma (som hun elsket) og noen herlige pulsvarmere til meg (de er enda finere på). Begge deler håndlaget. Fikk også med meg en ost fra prisbelønte Den blinde ku og syltetøy fra Huldras hus. Markeder er gøy! Og nå er det klart for handelstevnet i Skien. Vi får vel ta en tur dit også! Der er det nemlig noen små karuseller som Emma kan ta også.

Nå er forresten kjøkkenet vårt straks ferdig, og det skal bli så deilig! Skal vise dere bilder snart. Det blir riktig så fint:)

Har bestilt vognpose til Emma!

Lille Emma trengte en ordentlig vognpose nå som hun sover i vogna i barnehagen. Den hun hadde tidligere begynner å bli liten, så den skal Emil bruke i vinter. Vanlig Voksi Classic blir visst litt åpen til så store barn som Emma, så valget falt på Voksi Urban i fargen svart:


Voksi Urban har to overdeler, en kortere og en lengre, som gir posen lang brukstid, til ca 6 år (men spørs vel om vi bruker den så lenge.) Blir vel heller at Emil arver den når Emma slutter med barnehagesoving? Den er fôret med dun og fjær, og har en underdel av ull. Fikk den til en ok pris på kopbarnvagn.se. Her koster den 1585 kr fraktfritt og uten noen andre omkostninger. Det var jo ikke så ille med tanke på at den koster 1999 kr i Norge.

Hadde egentlig tenkt å kjøpe testvinneren Igloo Troller, men den selges ikke i noen butikker her. Den koster jo omtrent det samme som jeg ga for Voksi Urban posen. Og Igloo Troller og Voksi Urban skal visst være så og si identiske, og laget av av samme fabrikant. Håper vi blir fornøyde!

Hvilken vognpose har du?

Kids will be kids

Når man har barn selv, så ser man jo at de finner på utrolig mye rart. Jeg ler meg ihjel av alt det rare Emma gjør for tiden. Hun er en morsom liten jente som begynner å forme en skikkelig sterk personlighet :-) Og det er rett og slett ikke alltid små barn er like rene og pene. Her om dagen svømte Emma i en sølepytt på tur med barnehagen stakkars. Hun datt midt oppi dammen og hadde sølevann på hele seg... og da snakker jeg om i ansiktet og i håret også. Barnehagetantene er flinke til å dokumentere ting med kamera, så derfor ser jeg for meg ansiktsutrykket hennes på bildet. Hun var ikke lei seg, men for et syn! Dette er bare et eksempel på ting som skjer når du er liten. Derfor likte jeg denne reklamefilmen til Name it, hvor barn er barn og ikke jålete veslevoksne som i så mange andre klesreklamer:

 

Ja, jeg kan vel bare glede meg til hun blir så stor at gjør skikkelige rampestreker. Det var nemlig noe av det morsomste mammaen hennes visste da hun var liten. Selv om jeg stort sett var snill:) Gjør barna dine mye rart?

Med en sovende baby på magen...

Nå har jeg testet bæresjalet fra Tricot slen for første gang:

Føler ikke at jeg fikk det helt til, fordi jeg får litt vondt i skuldrene... Men noe må jeg ha gjort riktig, for lille Emil ligger og sover inni der:) Nå ligger han i fosterstilling. Prøvde den stillingen med kroppen rett opp og ned først, men da begynte han å gråte. Det var litt dumt siden den var enklest å knyte. Men nå ligger han hvertfall og koser seg:)

Babyutstyr fra finn.no!

I dag har jeg vært en tur i Porsgrunn og hentet noen ting jeg kjøpte brukt på finn.no. Det ble en Babylonia Tricot slen i fargen Petrol:

Og en blå Babybjørn-stol med tilhørende treleke:

                          

Det er mye kjekt å finne på finn! Alt var pent brukt, og ble solgt til under halvparten av nypris;) Så i morgen skal jeg teste bæresjalet på Emil. Det virket veldig enkelt å knyte syns jeg. Syns det var enklere enn Meitaien vi har fra før av. Blir litt hekta på finn.no jeg, men syns det er litt kjedelig at det blir lagt ut færre annonser i dette området enn det jeg pleide å finne i Oslo. Noen ting er kjedeligere i en liten by, selv om jeg trives bedre her enn i leiligheten vi hadde i Oslo ;-)

Emil 6 uker!

I dag er det 6 uker siden vårt andre gull ble født. Og i går var vi på 6 ukers kontroll. Her fikk jeg møte helsesøsteren vår her i Skien for første gang. En utrolig koselig dame, heldigvis! Siden jeg ikke kjenner så mange mødre her i Skien, så er barselgruppe litt viktig, men den begynner ikke før i oktober siden de har hatt så mye å gjøre. Har visst vært mange fødsler her i sommer som så mange andre steder i landet. Planlagt?;-)

Her er et lite bilde av tigergutten vår fra i går:

Nå veier han 5480 gram og er 58 cm lang. Stor gutt?? Han har jo vokst 5 cm, og nesten 2 kilo siden fødselsvekta si (3662 g), og det er jo kjempebra. Da vet jeg at han får nok mat hvertfall. Lille Emil er også veldig sosial. Han lager mange rare lyder, smiler og har begynt å le litt. Han var i god-humøret på helsestasjonen også, så det syns helsesøster var litt morsomt. 

Hvilket bæresjal?

Nå vurderer jeg virkelig å skaffe meg et elastisk bæresjal til lillemann. Men hvilket skal jeg velge i såfall??

Har en Mei tai fra før av, men syns den er litt knotete å få på. Og stoffet er litt tjukt også, så jeg syns den egner seg best utendørs. I tillegg syns jeg den var bedre egnet til litt større barn enn nyfødte. Brukte den ikke supermye på Emma, men nå når jeg har to barn og kun to hender, så melder behovet seg mye sterkere.Har du erfaring med bæresjal?? Vil høre positive og negative. Er det samme hvilket merke man går for, eller er det noen forskjell??

Babysmil

Babysmil er noe av det herligste som fins! Men det er utrolig vanskelig å fange de første smilene på et bilde. Her klarte jeg det allikevel med mobilen:Det sies at de første bevisste smilene gjerne viser seg i en alder fra 4-6 uker, men lille Emil smilte bevisst rett før han ble 4 uker gammel. Han smiler gjerne når jeg prater og tuller litt med han mens han ser på ansiktet mitt og får øyekontakt. Det er utrolig koselig, for det er noe av den første ordentlige kommunikasjonen man har med babyen sin!

Finn-kupp!

Jeg har ikke rukket å blogge om Emil sin vugge, så det skal jeg gjøre nå! Vuggen hans kjøpte vi brukt på finn.no til den nette sum av 200 kr!! Den er superkjekk, og har hjul så man kan trille den rundt. Angret litt på at jeg solgte Rockstar Baby vuggen til Emma, men denne her gjør samme nytten. Hvis ikke bedre... Her kan man nemlig vugge den samtidig som man har på hjul, og det kunne man ikke med den andre. Emil sover kjempegodt i denne om natten, selv om jeg ikke har brukt vuggefunksjonen en gang (Emma ble nemlig litt avhengig, så bruker det kun hvis nødvendig denne gangen).

Litt dårlige mobilbilder, men slik ser den ut:Madrass og sengekant kjøpte vi i tillegg på Barnas Hus, for sånt kjøper jeg ikke brukt. Egentlig hadde vi tenkt å male vuggen hvit, men kom aldri så langt siden den ble kjøpt rett før jeg fødte. Så nå får den bare være sånn. Dette er vel det beste kjøpet jeg har gjort på finn noensinne, så det lønner seg å følge med der! Hurra for gjenbruk sier jeg bare:)

Har du noen gang gjort et finn-kupp?

Livet som tobarnsmor...

Er noe ganske annet enn det å kun ha et barn! Som dere sikkert har oppdaget, så er jeg ikke særlig aktiv på bloggen for tiden. Det er rett og slett fordi jeg hverken har tid eller energi. Så beklager liten feedback på kommentarer dere legger igjen. Tusen takk for at dere fortsatt følger meg uansett! Har faktisk ikke sittet foran macen på flere dager (de som kjenner meg vet at det er helt rart), og de gangene jeg er på nett så er det via mobilen (det er mye enklere når man sitter der og ammer).

Emma går jo i barnehage, greit nok det... Men mannen min jobber fra morgen til kveld med oppussing av kjøkkenet, så jeg må jo ta meg av begge to i tiden utenom barnehagen. Og da vil gjerne begge to ha min oppmerksomhet samtidig. Veslemor gjør ofte ting hun ikke får lov til når jeg sitter og ammer, og når jeg legger fra meg Emil så begynner han og hyle. Tror jeg må skaffe meg et bæresjal for å få frie hender!

Når Emma er i barnehagen, så skal jeg prøve å vaske klær, rydde opp osv- alt innimellom 8 bæsjebleier i døgnet, amming hver tredje time (mange ganger mye oftere), bæring av Emil som bruker en evighet på å få ut en rap, eller bare vil bli båret rundt, and so on... Så det er ikke bare lett. Men selv om jeg har fått utrolig lite søvn i det siste og er såååå sliten, så er jeg lykkelig. Jeg elsker de to barna våre over alt på jord♥, og jeg ville ikke gjort noe annerledes.

I dag og i går hadde Emma planleggingsdag fra barnehagen, så i går var hun sammen med oss hele dagen. Emma syns det var morsomt å være med på kjøkkenbutikk å finne benkplate. Og var veldig glad da vi stoppet for å spise junkfood. Har blitt litt lettvint mat i det siste da vi ikke har noe kjøkken, men kun en kokeplate- har litt dårlig samvittighet for det. Men Emma fikk pølse, så hun var fornøyd.

Hun ser kanskje ikke så blid ut her, men her venter vi fortsatt på maten:)

I går ettermiddag tok jeg en tur til Brekkeparken med begge to. Er så heldig å ha denne skjønne parken kun 5 minutter unna. Lekene her var litt store for lille Emma, så mamsen fikk kjørt seg litt. Måtte jo hjelpe lille Emma som hadde lyst å prøve alt:) Selvfølgelig slo hun seg litt også stakkar. Vesla er nemlig litt for tøff til å være så liten, og setter ned store sklier uten forvarsel.

Lillemor koser seg alltid ute. Hun elsker å være ute og leke, og var helt i hundre på lekeplassen.


Her ser dere lille pluggen min som koser seg i vogna i mens. Emil er snill og rolig. Kanskje fordi han får så mye mat og alltid er fornøyd? Gutten vår var 5 uker på onsdag allerede, og når vi veide han på vekta hjemme (stemmer sikkert ikke helt), så veide han 5,4 kg. Hvis dette stemmer, så har han snart lagt på seg 2 kg! Han kan til og med begynne med 62 i noen plagg allerede, så han har vokst utrolig fort. I tillegg er han en oppvakt liten gutt, som har begynt å smile til oss og lage koselyder. Så nå begynner det å bli morsomt! Babysmil er jo så skjønne.

Dette ble visst et litt langt innlegg, men jeg må blogge når jeg har sjansen. Som sagt er det mye å gjøre, men jeg ville ikke byttet det mot alt i verden. Hvordan man skal rekke alt, det skjønner jeg ikke. Det handler om prioriteringer. En sliten mamma er jeg. Men heller kvalitetstid med barna enn ryddig hus!!

Bryllupsdag!

I dag har jeg vært gift med verdens beste mann i 3 år♥. Angrer ikke et sekund på at jeg ga Theodor mitt "ja" på stranden i Krabi, Thailand den 15.08.08!En av de fineste dagene i mitt liv!! Selv om det ikke var noen fest med familie og venner, så kunne jeg ikke bedt om noe bedre bryllup. Det var vår dag, og vi gjorde det på vår måte. Perfekt ♥♥♥♥♥♥

Babies are angels with invisible wings...

Støtte på dette utrolig skjønne skiltet i en interiørbutikk i dag. Og da måtte jeg jo bare ha det... Fant forresten samme skilt på sofiesvilla.no

Nå har jeg jo et helt hus med ledige vegger og dobbelt så stor plass som tidligere, så da må jeg jo kjøpe litt stæsj:-) I dag har jeg trillet en tur med Emil i den nye joggsteren, og er superfornøyd med vogna (og ikke minst at jeg sparte ca. 3000 kr på den). Det er utrolig koselig å trille i Skien by, men jeg er ikke overimponert over servicetilbudet. Utrolig synd at alle butikkene har samlet seg på det store kjøpesenteret når sentrum er så koselig.

Skjult i gamle vegger...

Jeg har ikke snakket så mye om huset vårt, eller vist bilder... Men vi er midt i en oppussingsfase. Huset ser ok ut, men kjøkkenet var helt falleferdig. Dermed går mannen min (som er tømrer) grundig til verks i rivingen av det gamle kjøkkenet. Huset er fra ca. 1895, og derfor har han revet ned tak, vegger og gulv for å se hvilken tilstand det er i, fjerne gammel "isolasjon", og deretter etterisolere. Kjøkkenet er så ribbet at man kan se rett ned i krypkjelleren!

Og inni gamle vegger kan man finne mye rart. Før i tiden isolerte man ofte med det man hadde for hånden, og mesteparten av vegginnholdet er jord og slam. Men her er et par ting han fant inni kjøkkenveggen og taket;

En tallerkenbit, boksider, avisutklipp datert 1898 og en barnesko.


Barneskoen er ganske musespist, men man kan tydelig se at det er en 1800-talls støvel. På andre siden så fins det knapper.

Syns dette er litt spennende jeg da. Og gleder meg til å undersøke det avisutklippet nærmere. Skal prøve å få børstet av det og rammet det inn på det nye kjøkkenet! Artig ikke sant? Skal bli spennende å se om vi finner andre ting i veggene etterhvert som vi pusser opp:)

Cute baby outfit

Jeg syns lille Emil var så søt i dette antrekket fra H&M. De har mye herlige babyklær på H&M, og dette fantes i humle og frosk også (tror jeg det var). Elsker babyluer med ører på;-) Bildet er fra forrige uke, så det ble nok siste gangen dette ble tatt i bruk. Nå er nemlig høsten her. Fint vær og sol ute, men jeg har fått på meg en god myk og varm joggedress.

Nå får jeg vel kikke litt på høstklær til han i steden. Vi har egentlig nok klær nå, men mangler "genserjakker" har jeg sett. Var veldig vanskelig å finne slikt i butikkene i sommer, men jeg tipper det har kommet nå.

Ha en fin tirsdag!

Da Emil ble født - fødselshistorien min.

Jeg har jo lovt å fortelle denne fødselshistorien også, så her kommer den. Jeg har alltid hørt at ingen fødsler er like... og det stemmer virkelig. Hvertfall i mitt tilfelle. Alt var annerledes denne gangen.

Dere som har fulgt med på bloggen min husker sikkert at jeg dro på sykehuset tidlig på formiddagen tirsdag den 12.07, men fikk beskjed om at det var falsk alarm. Da hadde jeg allerede hatt vondt i mange timer, men på sykehuset fikk jeg beskjed om at jeg kun hadde 1 cm åpning, og at riene jeg hadde hatt til da ikke hadde hatt noe særlig effekt. Og at det kanskje bare var "falske rier". Riene var aldri regelmessige da, men med ujevne mellomrom. Uansett, så var noen av de VELDIG vonde. Det kjentes akkurat som det var forrige gang jeg fødte og hadde kommet langt inn i fødselen. Ikke rart jeg trodde det var noe på gang! Riene mine ble nemlig aldri regelmessige første gangen heller, og da kom jeg jo på sykehuset med 8 cm. Ville ikke komme like sent denne gangen i tilfelle ting skulle gå fort. Men det var utrolig kjipt å komme på sykehuset da, og føle at smertene ble bagatellisert. De tilbød meg å ligge over natta, og evt. vurdere på nytt neste morgen. Men jeg ville heller dra hjem, og fikk da en time til overtidskontroll på torsdagen. Skulle jeg gå rundt å ha så vondt i to dager til???

Bilde fra blogginnlegget mitt den dagen...

Så for å tenke på noe annet, tok Theodor og jeg en tur på Barnas Hus etter at Emma hadde lagt seg (vi bodde hos faren min da). Og mens vi var der måtte jeg stoppe opp og henge over hyllene flere ganger. På kvelden når det var tid for Frustrerte fruer, så lå jeg på sofaen og fulgte med og hadde så vondt at jeg ble kvalm. Og riene kom også hyppigere. Så etterhvert tok vi en taxi ned til Ullevål igjen. Ankomst kl. 00.15. Nå måtte det vel være noe på gang??

Jordmor sjekket meg, og det var kun 2 cm åpning... Ja, ja men det var jo bedre enn 1 cm som jeg hadde tidligere på dagen! Så jeg fikk beskjed om å gå litt rundt i gangene for å få litt fortgang. Gikk vel rundt i en halvtimes tid og da hun sjekket meg igjen var det 3 cm. Etter en svært så slitsom graviditet, og krevende førstefødsel så var jeg ganske bestemt på å få epidural denne gangen. Og jeg ville ha den så den rakk å virke! Jordmor hadde til og med skrevet det foran på helsekortet og streket under med rosa markeringspenn! Fikk beskjed om at jeg kunne få det når jeg hadde 4 cm åpning, så da var det bare å vente. Og det gikk treeeeegt. Så midt på natta en eller annen gang, fikk jeg epidural.

Etter at epiduralen var satt, ble riene sakte men sikkert mindre smertefulle... Aaaaaahhh sweet heaven. Hadde jeg bare visst at det skulle hjelpe såååå bra! Først fikk jeg en ganske lav dose. Eneste jeg ikke likte var at den fikk meg til å klø på hele kroppen! Men det er visst vanlig. Ved første fødsel, så var jeg fast bestemt på å prøve uten epidural. Men nå skjønner jeg ikke hvorfor. Hvis man kan velge å ta en operasjon med eller uten smertestillende f.eks, så velger man vel med???

Men progresjonen var langdryg... Hver gang jordmor sjekket meg, så var ikke åpningen stort større. Men så behagelig som jeg hadde det plutselig, så ga jeg rett og slett f... i om ting gikk litt treigt. Om dette var epiduralen sin feil, vet jeg ikke. Endelig kunne jeg slappe av litt! Og det trengte jeg virkelig før siste innspurt. Jeg fikk beskjed om at epiduralen ikke ville hjelpe i utdrivningsfasen, så jeg samlet opp energi i mens:-)

Etter en lang natt, uten at det skjedde spesielt mye... kom den finske jordmoren inn til meg og sa "Det er ingen vits i at du ligger her i tusen år heller" (med finsk Pirkaa-aksent=)). Tidlig på morgenen hadde jeg nemlig ikke større åpning enn 5-6 cm tror jeg det var. Så hun satte meg på hormondrypp for å sette det i gang. Hun satt også opp epiduraldosen litt fordi riene kom til å bli sterkere. Men jeg fikk beskjed om at jeg ikke kom til å merke stort mer enn det jeg gjorde nå.

Men jaggu satt det fart på sakene!! Det tok faktisk bare noen minutter før det skjedde noe. Fra å ane fred men ingen fare, og ligge og slappe av og prate litt med mannen min, så kom det plutselig noen intense smerter fra HELVETE! Jeg fikk faktisk helt sjokk... og det fikk mannen også som så det ansiktsutrykket mitt;-) Jeg ringte på jordmor, og hun kom og sjekket meg igjen... - OJ, du har 10 cm!! Nå skal du føde! Jeg rakk ikke å få noen ordentlig fødeseng, og hadde ingen håndtak å holde i, og ble sinna på jordmor fordi hun ikke ville hente en annen seng til meg. I ettertid, så skjønner jeg jo hvorfor.

Resten av historien er nemlig ganske kort. Jeg fikk lystgass som jeg innhalerte til jeg holdt på å svime av, og skrek "Faeeeeeeeeeen i helvete" og at mannen skulle sterilisere seg. Etter 5 min med pressing så var babyen ute! Og babyen skrek av full hals - han fikk sikkert sjokk han også stakkars:)

 

Hvem hadde trodd det, at det skulle gå så fort?? Plutselig var vi tobarnsforeldre, og jeg fikk oppleve å få enda et uskyldig nyfødt lite knøtt oppå meg i det han kikket ut i verden for første gang. Plutselig var alt bra igjen, og smerten og slitet... alt var verdt det.♥

Hvis jeg skal sammenlikne fødsler, så fant jeg visst ingen vei utenom smerten hvertfall. Smertene denne gangen var mye mer intense, så jeg er sikker på at jeg skremte hele avdelingen med mine bannehyl;-) Men så var de også over på et blunk! Og etter fødselsen så var jeg i motsetning til forrige gang i strålende form! Lite vondt, og oppegående som bare det. Så de timene jeg slapp unna med mindre smertefulle rier gjorde susen:) Det takker jeg epiduralen for.

Den 13.07.2011 kl 07.46 ble lille Emil født. Han veide 3662 gram og var 52 cm lang, og hadde 37 cm hodeomkrets. Lille vidunderet vårt♥ Nå er vi så heldige å ha to...

Emma rocker

video:video0020
Noe av det beste Emma vet er å danse, og i dag har vi rocka litt til Guns 'n' Roses:-) En av Emma sine moves er å snurre rundt så hun blir svimmel. Men hun kan mange andre også. Typisk Emma er å digge musikken med hodet:) Hver gang Emma ser en et stereoanlegg, en radio e.l, så maser hun på at den må slås på. Den lille jenta vår er utrolig glad i musikk!

Emil vokser så fort!

I går var gutten vår 3 uker allerede, og da tok vi turen innom helsestasjonen for veiing. Og gjett hva? Emil har gått opp en hel kilo fra han ble født. Det var vel ikke ille? Fødselsvekta hans var 3662 g, og nå veide han 4664 g (hvis jeg husker riktig). Så da får han hvertfall nok mat!

Tok dette bildet akkurat:)

Emil er veldig våken for alderen syns jeg, og veldig sterk. Helt fra fødselen av har han løftet sitt eget hode, og nå gjør han det hele tida. Han virker veldig nysgjerrig og vil kikke på mamman sin når han ligger mage mot mage, så da løfter han hodet for å se på meg. Tror jeg må ta fram babygymmen, for dette er en nysgerrig liten kar. Syns ting går så fort denne gangen jeg. Plutselig sitter bodyene i 56 ganske stramt, også har vi bytta til bleiestørrelse nummer 2. Vet ikke om ting går fortere denne gangen, enn om det bare føles slik?? Hvor mye er det vanlig at spedbarn går opp i uka forresten??

Ha en fin kveld:)

Da ble det en TFK joggster twist!

I går bestilte jeg endelig barnevogna som jeg har ønska meg så lenge! Da blir det å trille rundt på en sort TFK joggster twist i permisjonstiden min. Å, som jeg gleder meg til å ha noe annet enn den tunge Simoen i oppoverbakkene her når jeg er alene med en av barna.

Denne blir definitivt mye mer praktisk her vi bor nå. Nå bor vi høyden, og det er stort sett fortaustrilling det går i også, så en lett trehjuling er helt perfekt! Blir nok en del bedre for meg med disse bekkenproblemene også. Hva vil skal gjøre med Simoen er ennå uklart, men foreløpig så trenger Emma den i barnehagen hvertfall. Vi har jo egentlig en eldre Brio-vogn hun kan bruke til barnehagesoving, men den ligger i Oslo. Simoen er jo mye bedre på ulendt terreng og snøføre da, men vi får se om vi trenger noe sånt noe så sentralt som vi bor:)

Hvis du lurer på hva jeg gjør foran dataen og bloggen i dette fine været, så er det burot og gress sin skyld. Har vært ute, men orker rett og slett ikke mer nysing og kløing! Man skal visstnok unngå allergimedisin hvis man klarer når man ammer, så da får jeg bare sitte her og klø og glede meg til ny barnevogn:)

Dagene går

Dere har jo ikke sett så mye bilder av den lille prinsen vår akkurat, så her har dere et par jeg har tatt med mobilen:Emil er en skjønn liten, rolig gutt som ikke gjør så mye ut av seg. Han sier kun ifra når han skal ha mat... Ellers sover han eller ligger og kikker rundt seg. Han er ganske våken for alderen, akkurat som storesøsteren var da hun var baby.

Dagene bare flyr avgårde, og på onsdag er Emil 3 uker allerede! Siden helsestasjonen her har hatt ferie, så har vi ikke vært på noe kontroll enda, men denne uken skal vi dit og veie han. Jeg bekymrer meg ikke akkurat, for han både spiser godt, og har kommet seg noe veldig siden han ble født.

Hverdagen begynner så smått å stabilisere seg for oss alle fire, og i dag hadde Emma første dag med innkjøring i den nye barnehagen. Lillejenta var utrolig blid og koste seg skikkelig der, så jeg tror nok hun kommer til å trives;-) Alt går hittil ganske strålende i det nye huset vårt og vi trives kjempegodt her. Når det kommer litt mer system på sakene her, så skal jeg vise dere noen bilder. Mannen er i full gang med å rive det gamle kjøkkenet allerede, så her går det unna. Fødselshistorien kommer også snart, så følg med! Ha en fin uke dere:)

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits