GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits september 2008 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

september 2008

Velkommen til min blogg!

Da blir det visst en blogg til da, hehe.... Her kommer jeg til å skrive om mye rart som opptar tiden og tankene mine. Denne bloggen kommer til å handle om det visuelle- og litt om det som ikke alle kan se....

Alle kunstneriske bilder o.l på bloggen har jeg laget selv (hvis ikke det står skrevet noe annet) i photoshop, illustrator eller tegnet for hånd... Tar gjerne imot tilbakemeldinger!

Kommer også til å skrive om andres kunst.

cmb

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv