GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits september 2009 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

september 2009

Er ikke dette bildet herlig?

liberosvanen1920x1080

Falt sånn for dette bildet når jeg så det bak på bladet Gravid. Det er Libero's bleiereklame fordi bleiene er merket med svanen. Er det ikke herlig kanskje?

Skjer forresten ikke mye spennende her om dagen. Gårsdagen ble brukt til mye soving. Er plutselig trøtt på de merkeligste tider av døgnet, men det er jo bare øvelse til babyen kommer:) Også tar jeg meg i å se på "I gode og onde dager" for tiden, hehe. Trenger jo bare én episode i uka for å skjønne hva som har skjedd. De holder som regel på med den samme samtalen fortsatt som de gjorde for en uke siden...

Må vel gå meg en tur i dag tenker jeg:)

-Camilla-

Barnepakke fra Rimi

Trodde nesten Rimi hadde glemt meg, men fredag fikk jeg verdikortet på den gratis barnepakken i posten. Rimi deler ut to gratis barnepakker. En med produkter for barn fra 0-6 mnd og en som er for barn fra 6-12 mnd. Rimis barnepakke kan du bestille HER.

rimi

Innehold: Avent flaske, avent smukk, Libero engangsstelleunderlag, Natusan mappe med bl. a våtservietter, Libresse nattbind, Pampers våtservietter, 4 Pampers bleier, små prøver på shampo, vaskemiddel o.l.

I DETTE INNLEGGET har jeg en oversikt over hvor man kan få gratis babypakker.

-Camilla-

Undertøy av Dita Von Teese

Hadde det vært noe?

image1xl 3 image1xl 1

Selges på Asos.com, og det er ikke dyrt heller! Selv klarer jeg ikke å kjøpe undertøy på nett... syns det blir alt for vanskelig med størrelsene. Men digger denne dama her da, og likte spesielt den røde BH-en. Men det blir vel bare amme-BH på meg framover, hehe.

-Camilla-

Spennende film

Jeg er litt "etter", så jeg hadde ikke sett "Menn som hater kvinner" før i går kveld. Begynte å lese boka en gang, men kom meg aldri videre. Er ikke så veldig glad i å lese krimbøker, men det blir noe annet på film! Jeg skjønner hvorfor denne filmen har slått publikumsrekorder på kino. Den var skikkelig spennende, så nå gleder jeg meg til å se oppfølgeren. Anbefales!mennsom

Noomi Rapace (bildet) som hackeren Lisbeth Salander spiller kjempebra!

-Camilla-

Dagens innkjøp

Jeg klarer ikke å shoppe lenger..... Kjørte en tur til Bryn Senter i stad, og holdt ut en halvtime der eller noe. Skulle gjerne hatt en liten bil jeg kunne kjørt rundt med inne på sentret;) Men fikk hvertfall kjøpt noen småting som jeg trengte:

tfler

Disse tøflene fra H&M skal jeg ta med i sykehusbagen. De kan vaskes i maskin;-)

 

mascara

Også har mascaraen min sunget på siste verset i lang tid nå. På Cubus var det 25% på alt fra L'oreal, og det passet meg bra. Dette er da favorittmascaraen. Også håper jeg denne eyelineren sitter! Er møkk lei av eyelinere som blir klint utover.

 

Ha en fin lørdag! Nå skal jeg kose meg med film og snop og mannen min;-)

-Camilla-

Disse hjelper skikkelig mot halsbrann!

halsbr2
Måtte bare si det. Fikk prøve noen av en venninne først, så da måtte jeg bare kjøpe de. De hjelper med en gang! Jeg har ikke ofte halsbrann, men kan plutselig bli vekket av det midt på natta, og da er det ganske ekkelt. Det har ingenting å si hva jeg har spist i forkant heller. På slutten av svangerskapet er kommer nemlig halsbrannen av at livmoren presses mot magesekken!

Dette er tyggetabletter, men det er ikke så ekkelt som det høres ut som. Syns ikke de smakte så vondt heller jeg....

Det fins flere tabletter o.l mot halsbrann for gravide. Bare å spørre på apoteket!

-Camilla-

37 uker og avslutning med jobben...

Nå er jeg sliiiiiiten! I dag skulle egentlig vært min siste dag på jobb før permisjon, og jeg var faktisk på jobb i dag. Ikke for å jobbe da, men. Det har seg nemlig slik at flere skal slutte på jobben min. Den største kunden vi har (Se og hør) har sagt opp kontrakten etter mange år, og dermed gikk det utover oss. Heldigvis mister ikke jeg jobben siden jeg har vært der så lenge, men det skal bli trist å komme tilbake etter permisjonen når flere av mine gode kolleger mangler. Så derfor feiret vi med avslutning i dag, samme dag som jeg er 37 uker på vei!

Slik så jeg ut i kveld da. Stor og rund:-)

megleo2 megleo

Først på dagen var jeg innom jobb og spiste tapas, også hadde vi quiz (laget mitt vant, hehe).... Så dro jeg hjem, og møtte de andre senere igjen på Oskar Braaten Vertshus og spiste middag. Heldigvis har jeg privatsjåfør!! Snille mannen min;-)

Tror jeg kommer til å savne jobben litt, og syns det er rart å tenke på at det nesten er et år til jeg er tilbake. Men jeg regner med at jeg får nok annet å tenke på i tiden som kommer framover:-)

Sov søtt♥

-Camilla-

Jordmorkontroll og ammegruppe

Ingen blogging i går? Jøss, det var uvanlig! Jeg som nesten har blitt avhengig:) Men jeg har akkurat kommet hjem fra en liten biltur. Dro en tur til Skien i går kveld, og kom hjem igjen i dag. Mannen skulle nemlig fikse noen småting hos svigers før bebisen kommer. Men her er en liten oppdatering fra gårsdagen min:

meg2♥ I går var jeg hos jordmoren min igjen, og alt var bra som vanlig. Ingen hevelser og ikke noe annet galt. Jeg fikk også noen avslapningsøvelser til åpningsfasen, som jeg klarte uten problem. Det er nok ikke like vanskelig når man ikke har vondt;) Også viste hun hvordan Theodor kunne hjelpe til, så nå skal øve oss en del hjemme. Stakkars han ble litt uvel når jordmor snakket om fødselen, men det merket jeg at jeg ble også... De detaljerte bildene vi så på gjorde det ikke bedre akkurat. 

 

♥ Senere på dagen var jeg i ammegruppe i regi av jordmoren. Det var meg og fem andre gravide damer. Jeg var én av de to mest høygravide der, men følte meg ikke så stor allikevel etter å ha vært der. Jeg var ikke den største der for å si det sånn. Ammegruppe anbefales hvis man har mulighet til det!

 

PS. Har du tenkt å amme? På ammehjelpen.no kan man lese mye nyttig om amming, og bl.a bestille hefter.

-Camilla-

 

Magebilde og vafler

Nå er det lenge siden sist jeg la ut bilde av magen, så her er den i dag, 36+4! Snart bare 3 uker til termin... så nå begynner den å bli rund og stor. Den ser litt forskjellig ut hele tiden også... spørs hvordan ungen ligger og breier seg der inne. Mange dager våkner jeg med helt skjeiv mage, hihi;)

mage 37

Siden jeg har noja for pigmentflekker, så er jeg veldig blek.... har vært forsiktig med solingen i år for å si det sånn...

Jeg føler meg skikkelig gravid nå, så da bestevenninnen min spurte om cafétur i dag, så foreslo jeg heller at hun kom til meg. Kan jo lage café hjemme også jeg. Det er jo bare å slenge sammen noen vafler;)

vafler

Nam, nam.... Lagde så mange vafler at jeg tror jeg må ta med noen til pappa i kveld. Da blir han sikkert glad...

-Camilla-

Flodhesten er klar for en ny uke

Jeg orker ikke gjøre stort lenger, men etter en noe slitsom helg er jeg nå klar for en ny uke! Dette skulle egentlig vært min siste uke i jobb før permisjon... det er litt rart å tenke på siden jeg har vært sykemeldt siden 20. juni.

Var veldig stolt av meg selv på lørdag for da holdt jeg ut lenge! Jeg våknet tidlig, og gikk og shoppet litt. Det er jo slitsomt i seg selv når man må ta dopause hele tiden, og får mer og mer bekkensmerter for hvert skritt man tar. Etterpå hadde Theodor og jeg besøk av kompisen hans, og det ble flere og flere øl og vin på de to. Vi skulle egentlig bare spise pizza, men vi skravlet til over klokka to om natta. Da måtte vi si stopp gitt. 

Så på søndag, ble den lille flodhesten liggende på sofaen med blant annet dette:

rosa

Har fått helt dilla på den isen... Gleder meg allerede til neste gang jeg skal spise den! Filmen gir jeg terningkast tre. Grei underholdning for jenter. Tror ikke mannen min hadde likt den noe særlig hvertfall. Men det er sikkert mange jenter som kunne lært noe av denne. For meg var det ingen nye ting hvertfall ;-) 

PS. Har forresten hatt litt problemer med å skrive kommentarer i det siste. Hele greiene bare henger seg opp. 

Hvordan har din helg vært?

-Camilla-

Ammetopper og sånt...

Det er greit å ha noen ammetopper når man skal bli mamma. De gjør ting så mye enklere. Ammetopper er dyrt de fleste steder, men heldigvis ikke på H&M. Virker ut som butikkene skal tjene ekstra penger på alt når man skal bli forelder. 

Var innom H&M her om dagen, og kjøpte blant annet en slik ammetopp til 199 kr:

dxl7807075773009719448 1

Og en 2 pk. med kortermede til 249 kr:

dxl75570510d0777999999

Det eneste jeg kan si negativt om H&M sine mamma-klær er at BH-størrelser o.l er en vits. De er alt for små! Tenkte på å kjøpe mamma-badetøy i sommer, men den største størrelsen de hadde ville ikke passet puppene mine som ikke-gravid en gang. Så bra amme-BH har jeg ikke funnet enda, men den finner jeg hvertfall ikke på H&M!

-Camilla-

Kjendisbaby på vei! ....igjen

heidiklum91795

Siden jeg ikke orker å blogge i dag, legger jeg ved et bilde av vakre Heidi Klum i steden. Flottere blivende firebarnsmor har jeg nemlig ikke sett. Heidi har også termin i oktober en gang, så da er jo babyen hennes rett rundt hjørnet. Dette bildet er fra 17. september, og hun har jo struttemage som meg;)

 

-Camilla-

Nå sitter jeg og drikker rødvin!

Riktignok rødvin uten alkohol, men denne her var slett ikke verst...

vin

I kveld har vi en skikkelig kosekveld. Jeg har sovet mesteparten av dagen, og ryddet mesteparten av ettermiddagen. Så nå er leiligheten strøken, biffmiddagen spist opp, og resten av kvelden er bare kos. Nå skal vi slappe av med en film!

Har kanskje vært dårlig på å svare på kommentarer i det siste, men kommer sterkere tilbake! Er bare så utrolig sliten, og stolt av meg selv som i det hele tatt klarer å blogge;) I dag er jeg forresten hele 36 uker på vei wwæææ....! Tiden går så fort. Kun 4 uker til termin. Tenk hvis det skjer før.... jeg har jo ikke pakket bagen en gang.

Ha en fortreffelig fredag!

-Camilla-

Sliten, men fornøyd gravid kvinne...

Nå er jeg helt utrolig sliten... Har fartet rundt i byen med en venninne og søsteren min, og det er ikke mye jeg tåler lenger! Først var vi på Grünerløkka og kikket i babybutikker. Blant annet en vintage babybutikk som heter Skrulla og Gamle-Erik, hihi :)

Å holde følge med spreke "ikke-gravide" er slitsomt i seg selv, nå... så det var digg når vi endelig satt oss ned for å spise middag på Habibi. Jeg elsker nemlig arabisk mat! På Habibi er det forresten magedans som underholdning hver lørdag, og hun som danser er den gamle instruktøren min:) Hvis du ikke har vært der, og vil oppleve litt av Midtøstens mystikk, så les mer på Habibi.no

meg

Sånn ser jeg ut når jeg er utslitt... Må jo ha et illustrasjonsbilde på hvert innlegg;-) Så nå er det vel liten sjanse for å få søvn i natt. Bekkensmertene ble ille i dag, og jeg begynte å halte etterhvert på veien hjem. Brukte sikkert 20 minutter å vagge hjem fra t-banen, en vei som jeg vanligvis ikke bruker mer enn 10 minutter på! Er uansett kjempefornøyd med en fantastisk dag, for det er ikke ofte jeg henger med jentene lenger!

 

Ps. Så på Klarsynte etterforskere på FEM i stad, og jeg er imponert! Nå er det Studio 5: fra den andre siden, og det skal jeg også se på... Liker spøkelser og sånt jeg....

-Camilla-

Bade babyen i en bøtte?

Jeg må si at jeg syns dette "badekaret" så litt merkelig ut da jeg så det for en stund siden i Sverige.... Tenkte nesten; "stakkars unger, skal man bade de i bøtter også nå?" Men "Tummytub" har jo en flott funksjon egentlig! TummyTub er en liten oppfinnelse som gjenskaper den trygge tiden i mors liv.

ttlg

Badebøtten omslutter spebarnet slik at det kan bevege seg fritt i vannet i oppreist embryonal stilling, kun med litt støtte. Urolige barn blir roligere, og dette medfører bedre søvn om natten. Barn som bader i denne "bøtten" har mindre problemer med 3 mnd.-kolikken, og barnet blir mer avspent . Den lille vannoverflaten gjør at temperaturen i vannet avtar saktere og det avslappende badet kan nytes lenge. Les mer på www.tummytub.no

Vi har jo badekar i stellekommoden vår, så tror vi klarer oss med det, men dette er jo hvertfall et tips til andre babymødre:)

tummytub

 -Camilla-

Mennesker og dyr er ganske like

Se bare på denne nydelige kattungen. Minner mye om en menneskebaby syns jeg. Sååå søt!

 

Fikk lyst på en liten katt jeg nå....

-Camilla-

Rosa etui til Ipoden!

rosa1

 

Ebay er bare helt fantastisk:) Kjøpte meg et glossy rosa etui til ipoden for kun 50-lappen totalt! Med gratis frakt. Syns det var litt fint jeg....

Selv om jeg ikke er så glad i rosa klær, så liker jeg rosa jenteting! Har litt lyst på rosa mobiltelefon også:)

 

Har foreløpig ingen dårlige erfaringer med ebay, men så kjøper jeg ikke så dyre ting der heller. Og jeg bruker alltid paypal!

    ♥

-Camilla-

 

Da vi var unge og gale...

Og red på kuer...kuride

Noen som husker disse kuene her? De var spredd rundt omkring i Norges land, og skulle auksjoneres bort på Dyrsku'n i forbindelse med kunstprosjektet Cowparade. Denne stod nede på Oslo S. i 2006. Tre år siden allerede! Fant disse bildene på den gamle mobilen til mannen min, og måtte bare le litt. Dette var på natten/morgenen etter en bytur når vi skulle ta taxi hjem. Vi har det med å sette oss på sånne statuer.... En gang satt vi på tigeren utenfor Østbanehallen også;-)

-Camilla-

Formsydd bæresele til babyen...

Har lest mye om bæretøy til babyen i det siste. Og på på tettintill.no står det masse nyttig informasjon. Før trodde jeg Babybjørn var bra, men etter å ha lest mye har jeg funnet ut at den ikke er så bra allikevel. En formsydd bæresele derimot er mye bedre for barnet å sitte i. Og siden det nok er mest mannen min som skal bære, så er sjal uaktuelt, og da har vi kommet fram til at vi har lyst på en Manduca formsydd bæresele. Selen finnes i mange farger og mønstre, og det blir nok kanskje en litt mindre femi en enn den som er på bildet;)

 

 mandu1

Manduca er en ergonomisk bæresele i økologisk bomull, som kan brukes fra nyfødt og opp til 20 kg. I Manduca kan et nyfødt barn bæres trygt takket være et integrert spebarnsinnlegg. Babyer fra 2-3 måneder kan bæres uten spebarnsinnlegget. 

På nett kan du kjøpe Manduca hos krusedull.net, lotusbarn.no og syvsjal.no

Selges også på butikken Bæreglede i Oslo, og her kan man prøve den på!

 -Camilla-

In memory of Patrick Swayze

Rest in peace.

-Camilla-

Skinn vs. Pels

Vil du vite mine meninger om skinn og pels? Selv syns jeg de er ganske logiske....  Mange er sikkert uenige. Hva er din mening?

Jeg er imot pels. Av den enkle grunn at dyrene som brukes i pels, kun avles opp til dette. De lever hele livet i et lite bur, og drepes kun for at vestkantfruer skal se fjonge ut.

Skinn derimot, går jeg med. Grunnen er enkel her også: jeg spiser kjøtt, og bruker derfor skinnet til dyrene jeg spiser. Skinnjakker o.l er som regel laget av skinnet til dyr som allerede er slaktet til mat. Svin- og okseskinn blir brukt mye. Og når man slakter et dyr til mat, så hvorfor ikke bruke hele dyret? Det var sånn indianerne tenkte om bøflene også... helt til den hvite mann kom og nesten utryddet de for kun å bruke deler av dyret. Dette betyr forresten ikke at jeg syns alt ved kjøttindustrien er bra.

gizmo

Seriøst... Ville du hatt en jakke laget av han her?  (Kaninen min Gizmo;))

Lurer du på min mening om jakt og slakt, kan jeg godt lage et innlegg om dette også. 

Sov søtt♥

-Camilla-

Redebyggerinstinktet!

vintagehousewifeJa, det redebyggerinstinktet slår til hos meg også merker jeg... Selv om jeg er aldri så sliten, så klarer jeg ikke å slappe av før ting er gjort. Nå har jeg akkurat skrubbet hele badet vårt, og det tok på! Det kan nemlig være litt av en utfordring å skrubbe bak toalettet med den store magen i veien. Føler at jeg har tatt en real treningsøkt, så jeg kan vel kanskje ikke vaske mer i dag...

Nå sitter jeg i sofaen med South Park på TV, og tenker at jeg skulle ha skiftet på senga. Selv om kroppen er sliten, så arbeider hjernen på høygir med all slags planlegging. 

Noen andre som har det på samme måte?

PS. Husk å stemme i kveld folkens!

-Camilla-

Å, nei.... halsbrann!

Jeg har hittil vært ganske heldig og sluppet unna den verste halsbrannen under svangerskapet. Men nå i helgen virker det som den har bestemt seg for å komme allikevel! Og Nyco hjelper tydeligvis bare i fem minutter.... 

halsbrann
Må nok ta meg en tur på apoteket på mandag, men imens; Er det noen som har tips mot halsbrann her? Noe jeg kan få tak i på en søndag? Har forresten en Joker-butikk rett rundt hjørnet som er åpen til kl. 23 i kveld....

-Camilla-

PS. Følg gjerne bloggen her:

blog3

Man blir tjukk av tights!

tights2

Har du tenkt over det? Tightsen i seg selv er selsagt ikke fetende, men når man går med tights, så merker man nemlig ikke like lett at man blir bredere over baken. Hvertfall ikke hvis man går med det hver dag. Tightsene er jo så tøyelige...

Så pass dere for tights jenter! 

Har hørt om jenter som kun har gått med tights i lang tid, og når de skal ta på seg en av sine gamle bukser igjen, så er den for liten!!

Det er faktisk en grunn til at jeg ikke har brukt tights så mye under graviditeten... Når jeg går med jeans, så merker jeg hvertfall om de blir strammere;)

 

PS. Hadde en kjempefin helg i Telemark, og som jeg forutså, så glemte jeg å ta med kamera på Dyrsku'n. Så det blir desverre ingen bilder.

PS.PS. Filmen The Proposal var kjempemorsom! 

 -Camilla-

Vi skal på luksuskino...

Eller kanskje ikke helt luksuskino, men salen kalles hvertfall luksussal. Her er det bare noen få rader og setene er gode og myke og til å lene bakover. Perfekt for høygravide meg som forresten er 35 uker på vei i dag!  Theodor og jeg var der i sommer en gang og hadde hele salen for oss selv. Da kunne vi le og skravle og bråke med snacksen. Hadde vært digg å ha den for oss selv i kveld også... men tviler vel på det siden det er høst og fredag!

Vi skal kose oss med en komedie, nemlig The Proposal.... Se traileren her:

 

Kino er perfekt for oss gravide; da kan vi bare sitte og slappe av.... og hvem vet når man får gjort sånt igjen etter at babyen har kommet...

God fredag alle sammen!

-Camilla-

Dyrsku'n i Seljord

dyrsku2I helga er det klart for Dyrsku i Seljord. Skal du dit? Det skal vi. Mannen min og jeg pleier som regel å dra dit hvert år. Syns det er kjempekoselig å kikke på alle dyra og alt det rare som finnes å få kjøpt i de forskjellige bodene. Men verken Theodor eller jeg kan gå masse denne gangen. Jeg pga. graviditeten og bekkenløsningen, og mannen pga. overbelastede knær stakkar. Så det blir nok noen vaffelpauser på oss!

Blogger kanskje bilder fra Dyrsku'n senere. Hvis jeg husker kamera.... glemsk som jeg er for tiden.

Ps. svarer på kommentarer litt senere, men akkurat nå har jeg bare tilgang til et skikkelig treeeeeeeeeeeeeeegt internett.

-Camilla-

 

 

Måtte bare låne dette søte bildet fra Dyrskun.no. Originalfoto: Leif Jamtveit.

I kveld skal jeg VIRKELIG kose meg!

 • For det første har jeg fått det nye nummeret av Gravid i posten.....

lese3lese2

Jeg har merket at alle de bladene jeg pleier å lese ikke er så spennende for meg lenger, men "Gravid" derimot leser jeg fra perm til perm. Denne gangen inneholder bladet blant annet en stor bæreguide om sjal, slynger og bæreseler til nyfødte. Vi skal hvertfall ha én av delene til vår lille, og kanskje vi klarer å bestemme oss etter å ha lest litt i Gravid.


 • Og for det andre begynner det en ny sesong med True Blood på Canal+ i kveld. Det har jeg  gledet meg til sååå lenge!!!

image2

 Så da blir det nok ikke mer blogging fra meg i dag!

 -Camilla-

Ny skinnjakke!

Kom over denne skinnjakken fra marie phillipe i dag, og bare måtte ha den. Selv om jeg ikke får lukket den nå, så kunne jeg bare ikke la vær. Har jo ikke tenkt å ha denne store magen for alltid heller. I mellomtiden kan jeg jo gå med den åpen!

skinn1

Er kjempefornøyd jeg, og gleder meg til jeg får lukket jakka igjen!

-Camilla-

Smøretips til gravide

Her skal jeg komme med noen tips til andre gravide. Flere sliter nemlig med tørr hud i graviditeten, og de færreste vil vel ha strekkmerker eller revne der nede. Kan produkter hjelpe oss med disse problemene? Jeg velger å tro det. Og uansett; HVIS DET KAN HJELPE LITT Å SMØRE, SÅ ER DET VEL VERDT DET? Det tar jo ikke lange tiden...

Mange sier at ingen produkter kan motvirke strekkmerker uansett, men det skader ikke å prøve! Selv smører jeg meg i god tro hver morgen og kveld, og har ikke fått noen strekkmerker foreløpig. Om ikke annet så holder huden seg hvertfall glatt og myk!


Mine fuktighetstips til magen og kroppen:clarins

  • Bytt ut dusjsåpen med dusjolje. Såpe tørker ut huden! Selv er jeg fornøyd med Sebamed dusjolje fra apoteket. 
  • Clarins Huile "Tonic", er en olje som skal motvirke strekkmerker, og den bruker jeg på utsatte steder både morgen og kveld. Smøres rikelig rundt hele magen, og man kan gjerne massere og tøye huden litt samtidig. Kjøpes på parfymeri. Man kan også bruke en fet krem eller en annen olje. Jeg har prøvd flere og syns denne oljen er desidert best da den gjør huden silkemyk. Min personlige favoritt!
  • Peel huden en gang i uken! Når man fjerner gamle hudeceller så trekker fuktigheten av kremer og oljer bedre inn i huden.
  • Smør deg med en fuktighetskrem eller et Bodybutter over hele resten av kroppen hver dag eller så ofte som mulig. Selv liker jeg Mum to Be bodybutter fra Boots apotek (har også nettbutikk).
  • Har du ikke råd til dyre kremer eller oljer, så kjøp Spenol og babyolje på matbutikken. Det er bedre enn ingenting, og det viktigste er å holde på fuktigheten!Også over til olje et annet sted på kroppen da...:

  • Fødselsforberedende olje fra Weleda anbefales å brukes fra 34. svangerskapsuke, for å motvirke revning ved fødsel. Mer om denne kan du lese HER. Syns det blir litt flaut å forklare i detaljer;-) Denne finnes på de fleste Helsekostbutikker, men det finnes sikkert andre oljer som man også kan bruke.

 

 

-Camilla-

Handsome Theodor

Jeg glemte jo å legge ut bilde av bamsen jeg kjøpte til babyen på Sia i Sverige.... De har bamser der med forskjellige navn, og selvfølgelig måtte jeg kjøpe den som het "Handsome Theodor". Pappaen til bebisen heter jo Theodor, så da syntes jeg det passet bra. Selv om han syns det var teit at jeg fortalte det til kassadamen ;-)

teddy1ny

teddy2ny

teddy4

Søt eller hva? Det tror jeg bebisen vil synes også. Selv elsket jeg kosedyr når jeg var liten og ga klem til alle bamsene mine hver kveld så ingen skulle bli lei seg. Ikke noe forskjellsbehandling her nei... selv om bare én av de fikk sove i senga:)

-Camilla-

På ønskelisten: STOR KLOKKE!

Det er ikke mye jeg har kjøpt til meg selv i det siste, og mindre skal det sikkert bli... men uansett så har jeg denne klokken på ønskelisten:

klokke1

Har kjempelyst på en stor hvit klokke, og denne passer perfekt til beskrivelsen. Liker litt bling bling jeg;) Selges forøvrig på Asos.com. Noen som har sett denne D&G modellen i Norge?

-Camilla-

Sykehusbagen

Hva skal man ha med på sykehuset til fødselen? Det kan være lurt å skrive en liste, og hvertfall pakke bagen klar en liten stund før. Men det viktigste av alt er HELSEKORTET! Det skal også inneholde blodprøvesvarene (Rubella virus osv). Har du ikke disse kan du risikere å bli behandlet som smittet, og lagt på enerom uten besøk (!)

Her er en veiledende liste til sykehusbagen fra Babyverden.no :

TIL DEG SELV:pinkmybag2

• Morgenkåpe og tøfler
• T-skjorte
• Joggebukse e.l. 
• Klær til hjemreisen 
• Kam og hårbørste
• Sjampo og balsam
• Såpe og deodorant
• Fuktighetskrem og håndkrem 
• Makeup 
• Lesestoff
• Brevark og konvolutter, skrivesaker 
• Småpenger eller kort til telefon
• Noe å drikke, evt. frukt 
• Fotoapparat og filmer

 

TIL BARNET:

• Body, ev.truse og underskjorte
• Sparkebukse 
• Sokker
• Kjøredress
• Babyteppe
• Babypose (hvis det er kaldt)
• Bilsete eller babybag med sikkerhetssele

 

TING JEG SKAL HA MED SOM IKKE STÅR PÅ LISTEN:

• Amme-BH/amme-topp
• TANNBØRSTE! 
• Også skal jeg kjøpe meg en ny kosedress til hjemreisen.

 

Q: Er det noe jeg har glemt som er lurt å ta med? Og når pakker/pakket du sykehusbagen?

 

-Camilla-

Babyshopping og kupp i Sverige!

Nå har vi nok utstyr til den første tiden med babyen... tror jeg. I går var vi nemlig i Sverige, og da ble det litt mer shopping. Det meste er jo billigere i Sverige, og jeg hentet også en gratis babybox på Babyproffsen. Oppi den lå blant annet nok en bleiebøtte og vareprøver på Pampers-bleier. Minnet mye om Apotekets gavepakke egentlig. Men greit å ta med alt som er gratis!

Babybutikkene vi var på var Happyland i Svinesund, Kittys Babyshop i Strømstad, og Babyproffsen på Nordbysentret. Ble ganske sliten til slutt, men litt fikk vi kjøpt da.

 

På Happyland og Kittys Babyshop hadde de 4 stk. body til 100 SEK (tilsvarer ca. 84 NOK), det er jo kjempebillig og da kjøpte jeg likesågodt 8 stk. 

body1

 

På Happyland hadde de tilbud på Avent brystpumpe til 399 SEK (tilsvarer ca. 334 NOK), og dette er litt av et kupp, da den koster minst 600 kr her i Norge!amme1

 

Var selvfølgelig innom H&M en tur også, og der kjøpte jeg sokker og en bamselue...;-)lue1


...og pysjamas...pysj1


....og to søte dresser...dresser1

Det eneste jeg vet jeg må kjøpe nå er amme-BHer, og amme-topper... Noen som kan gi meg noen tips hvor jeg skal kjøpe det? Og ikke si H&M, for den største BH-størrelsen de har er nemlig for liten for meg nå ;-)

-Camilla-

Stellekommoden er klar!

Hvem sier at alt trenger å være nytt? Vi har nemlig arvet en smart stellekommode med badekar oppi, og den er noen år gammel. Kommodens skuffer hadde egentlig forskjellige farger; rødt, grønt, gult og blått, men snille mannen min malte alt hvitt. Syns det ble MYE finere. Ved siden av står bleiebøtta som jeg har fått gratis ;-)

stelle3

Vi har også kjøpt ny stellepute, så nå er jo kommoden så god som ny!stelle2

Og selvfølgelig har jeg begynt å fylle opp skuffene...stelle

Var på apoteket her om dagen, og kjøpte de viktigste stelleproduktene, nemlig babyolje, sinksalve og talkum. Kjøpte også A-krem som er smart å ha hvis babyen har tørre partier, og den kan jo også mor bruke:-) Våtserviettene skal bare brukes på tur for det er ikke bra for babyhuden å bruke de hver dag. Så jeg kommer hvertfall til å bruke mest vanlige kluter, og papirkluter med vann på. 

Det er såååå gøy å planlegge, og i morgen skal vi en tur til Sverige også. Så da kan det nok tenkes det blir mer ting til bebisen! 

-Camilla-

Uvant klesvask

Av mangel på noe annet interessant å skrive, så tenkte jeg at jeg skulle vise fram klesstativet vårt :)klr

Har aldri før hatt så mange små plagg i samme vask. Dette er uvant ;-) I morgen er jeg 34 uker på vei, og nå begynner det virkelig å gå opp for meg at jeg skal bli mamma.... hjelp!

-Camilla-

Kanskje denne kan hjelpe meg å sove?

Hurra! Kanskje det endelig blir noe søvn på meg allikevel:-) Er litt lei av disse 4-timers nettene og i  dag er jeg skikkelig svimmel pga. søvnmangel. Derfor er jeg sååå glad for å ha funnet denne puten. Den er for tiden utsolgt på Bambina.no, men de får den inn om en uke, og da skulle de holde av en til meg som jeg kan hente!

841055305226

841386483881

84107345882884513006968

Denne puten er jo kjempesmart, for den kan man bruke til babyen og amming etter graviditeten. Har kjøpt ammepute da... men tror nok denne er bedre gitt.

Åååååå, skulle ønske jeg hadde den i kveld.... Det er viktig å være uthvilt før fødsel!

-Camilla-

- Det er sånn sunne gravide skal se ut!

skyggeI dag fikk jeg bare skryt hos jordmoren, og må si jeg ble bittelitt innbilsk :) Hun syns jeg hadde vært flink med kosthold under svangerskapet, og syns det var utrolig at jeg ikke hadde gått opp mer i og med at jeg har bekkenløsning og ikke får rørt meg så mye. "Det er sånn unge, sunne gravide kvinner skal se ut" var beskjeden!

Det var ikke måte på hvor mye skryt jeg fikk av både henne og mannen.... Og det trenger man når man føler seg litt flodhest. Det gjør bare dagen sååå mye bedre!

Ja, Theodor er fortsatt med på hver kontroll, og i dag fikk han til og med kjenne hvor hodet til babyen ligger. Vi hørte også på hjertelyden og sammenliknet når jeg lå på ryggen og når jeg lå på siden, og det var tydelig at babyen hadde det best når jeg lå på siden!

Senere i september skal jeg delta i ammegruppe i regi av jordmoren, og da lærer jeg forhåpentligvis litt om det også.

-Camilla-

Se hva babyen skal få!

bamse

Jeg er vel snart ferdig med å kjøpe inn basisgarderobe til den nyfødte... Men måtte bare ha denne dressen som jeg kom over i stad. Var den ikke søt? Har en forkjærlighet for sånne bamsedrakter. Denne skal pakkes i sykehusbagen, så skal nurket ha den på ved hjemreise fra sykehuset. Viktig at han/hun ikke fryser! Nå er planleggingen i full gang, så i morgen skal jeg vaske alle babyklærne i allergitestet vaskemiddel!

 

-Camilla-

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv