september 2010

Antiskli

Antiskli på både sokker og strømpebukser er kjekt å ha... Og ikke bare under føttene, men også på knærne. Spesielt hvis man har glatte gulv. Da hjelper det med slike strømpebukser:

Hege Gabriel (hegefjellet.blogg.no) tipset meg om denne siden: Ulliver.no hvor de selger flere forskjellige antiskli-strømpebukser i både ull og bomull. Det skal bestilles til Emma! Det var veldig mye annet fint på den siden også forresten.

På sjokobons-kjøret...

Uff, jeg skulle aldri ha kjøpt disse i Sverige i helgen.. Midt i uka, på selveste lillelørdag, så ble fristelsen for stor. Og ikke er det bånn i meg heller;P Noen tips for å få meg til å bli kvitt dette hersens søtsuget? Fins det en pille man kan ta? Lurer på om jeg må begynne å drikke vin hver dag for da får jeg ikke lyst på godis, haha neida. Men så stort søtsug som jeg har nå har jeg ikke hatt på lenge. Skjønner ikke at det er mulig jeg...

Nå er posen snart tom....HJELP!

Babytøfler i skinn

Ja, hva kan man si... Jeg elsker ebay! I stad bestilte jeg noen søte skinntøfler til Emma for 55 kr med gratis frakt. Det er litt forskjell fra hva sånt koster i Norge!!

Hva syns dere?

Kjøpte de av DENNE SELGEREN, og de finnes i utallige mange varianter og farger... Hvis de er fine, så skal jeg kjøpe flere! Emma fikk noen liknende tøfler av tanten sin da hun var nyfødt, og de var også fra ebay. De var av god kvalitet, så jeg håper disse er det også. Da er det et aldri så lite kupp! Nei... nå må jeg jobbe litt folkens. Blogges!

Emma

Måtte bare ta bilde av den fine sprettballen til Emma. Hadde det fantes slike da jeg var liten, så hadde jeg vært overlykkelig;-) Ball er stas å leke med. Emma kaster den bortover gulvet, men blir sint hvis den havner under sofaen...


Fin, ikke sant?

Plastikkirurgi på flaske

Jeg har aldri brukt foundationprimer før.... Men med alderen så trenger man mer avanserte saker for at sminken skal se bra ut;) Dermed har jeg bestilt meg primeren som alle snakker om fra Smash box. Den heter photo finish, og da må den nesten være bra ikke sant? Den er hvertfall en bestselger, og blir omtalt som "plastikkirurgi på flaske".

For de som ikke vet hva en primer er: Det er en underlagskrem som er laget for at huden skal jevnes ut, porene skal trekke seg sammen, og at foundationen skal sitte på. Man tar først på vanlig fuktighetskrem og venter til den har trukket inn, så påfører man primeren, og deretter foundation (mineral eller vanlig).

PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

Skal oppdatere dere om hva jeg syns etter at jeg har prøvd den.

Her har dere en Ebay-selger med god omtale som fører dette produktet: DEXTERTRADING LLC (trykk på navnet for å komme direkte til produktet). Hvis du trenger veiledning til å handle på kosmetikk på ebay, så har jeg et par veiledende innlegg her: HVORDAN HANDLE PÅ EBAY og EBAY OG KJØP AV KOSMETIKK PÅ NETT.

Har du prøvd Smashbox Photo finish Primer?

Brio gåvogn

Emma fikk en gåvogn i går. Hello Kitty edition:) Rosa og skikkelig jentete. Regner med at hun kommer til å få mye bruk for denne framover. Brio gåvogn har jo eksistert i ganske mange år, så den må jo nesten være en suksess?

Fin å putte leker og ting oppi også:) I Bakgrunnen ser dere Emma's lekekasse og hesten hennes som hun elsker. Hesten lager galopplyder og vrinsker!

Nei, nå blir det nok ikke mer blogging på meg i dag. Er lettere redusert etter i går. Var nemlig på tapas og vinparty hos en venninne, og på Smuget etterpå. Som mor er jeg ikke så vant til å drikke alkohol å være lenge oppe lenger, og det merkes i dag! Klar for kosekveld med masse snop og film jeg nå;)

Jo, hva syns du forresten om gåvogna til Emma? Litt for rosa?;) Har du gåvogn til barnet ditt?

Vintertøy

I går da vi var i Sverige, så fikk vi endelig kjøpt litt vintertøy til Emma, og den vinterdressen som jeg har tenkt så mye på. Deilig å ha fått den unnagjort hvertfall. Ikke det at disse tingene var så mye billigere i Sverige akkurat, men man sparer litt på kursen. Også er utvalget nesten alltid bedre i Sverige. Ikke så utplukket som her i Norge...

Emma fikk litt ull fra Joha, samme serie som hun har litt av fra før - kjøpt på Happyland:

 

Hun fikk en ullbody med hals også, "vottesko" som jeg kaller det, og strømpebukse med skliknotter på knær og under føtter.

Sjekk den lille hånda til Emma nede i hjørnet av bildet:) Ikke så lett å ta bilder av ting på gulvet lengre. Måtte forte meg fordi Emma flyttet på tingene hele tiden:)

Også har vi den mye omtalte vinterdressen fra Reima da. Med matchende votter og "vottesko". Denne kjøpte vi på Babyproffsen på Nordbysentret.

Emma syns den var fiiiiin:)

Deilig å få unna litt barnehagetøy! Og jeg syns den vinterdressen var veldig fin. Fargene passet Emma så godt også. Akkurat sånne farger som hun liker, hehe. Hva syns dere om Emma's nye vinterklær?

På babyshopping i Sverige!

283182-1-1285420670179.jpg

Nå er vi på vei hjem fra en liten shoppingrunde sammen med et vennepar og en venninne av Emma:). Tuppa har fått mye i dag for å si det sånn. Vinterdress, gåvogn og ull blant annet. Skal blogge alt senere. Nå sitter jeg ved siden av Emma i bilen og håper hun sovner snart. Litt misfornøyd baki her:)

For 11 måneder siden

Kom dette lille vidunderet til verden...

emma5

Lille skjønningen til mamsen ♥

Eller det var jo strengt talt i går Emma var 11 måneder gammel da. Men det har vært lite ork til bloggen i det siste må jeg ærlig innrømme. Uansett så er snuppa vår 1 år om kun en måned! Tenke seg til at det har gått så fort. Emma utvikler stadig større og større personlighet, og vandrer rundt sofaen og stuebordet hver dag på jakt etter fjernkontroller. Det er så rart å tenke på at for noen måneder siden jublet vi fordi hun tok tak i en leke på babygymen sin! Ting har skjedd siden den gang! Hun kan ikke gå enda, men går når hun holder seg fast i ting. Emma kan krabbe, men foretrekker fortsatt å åle seg siden det går fortere. På mykt underlag krabber hun, og på hardt underlag åler hun seg.

Lille Emma er en glad liten jente, men blir sint hvis hun ikke får det som hun vil. Som for eksempel hvis man fjerner noe hun er i ferd med å ta tak i. Når hun hører musikk, så begynner hun og "danse" med en gang, og vaier fra side til side i takt med musikken og shaker den lille rompa si (inspirert av mamma's magedans?). Hun lærer fort også. Jeg sa "Titt titt" til henne, og da gjentok hun det med en gang. Hun prøver ofte å herme etter lyder og ord. Jeg lærte henne "give me five" på et par minutter, og ansiktsutrykk hermer hun også etter som bare det. Emma sitter og klapper når det er politisk debatt på TV (hvor publikum klapper), så jeg tror nok Emma har en lovende fremtid i møte ;-)

My morning

I dag stod jeg opp tidlig for å rekke babysvømmingen med god margin etter jobb. Litt deprimerende å reise fra tulla før hun i det hele tatt har våknet da. Men hun våknet bittelitt og gråt litt først i fem-tida, så hun lå jo en times tid ved siden av meg og sparket meg før jeg stod opp;-)

Når man er tidlig på jobb (les: 07.00), så får man med seg soloppgangen fra bussen.

Syns dette bildet ble litt kult til å være tatt med dårlig mobilkamera:


Det er dette jeg elsker med Oslo. Å gå i byen mens det ennå er stille og rolig. Før byen har våknet helt.

Også prøver vi å ta et kjapt bilde av oss selv med kaffe i hånda før noen ser det. Flaut:)
Forsøk nr.1 ble hvertfall mislykket.

Litt bedre. Her ser man hvertfall at det er et menneske på bildet.

Og da var man framme på jobben. Med Emma som skjermsparer selvfølgelig:)

Slik er min start på dagen. Hvordan er din?

Bilstol nr.2

Hvilken bilstol skal man velge som nr. 2 da?....Hmmmm. Vi kikker etter ny bilstol til Emma nå vi. Det er litt irriterende at det blir solgt så mange forovervendte seter når det er bakovervendt som er anbefalingen. Og at disse forovervendte setene også er med i tester. Grunnen til dette er at mange av de som blir solgt i Norge er utenlandske, og de har ikke samme anbefaling som i Norge (men det kommer mer og mer). Men lurer på om det enten blir et Besafe sete eller Maxi Cosi. Tror vi helst vil ha et med Isofix. Det er forresten bilsikringskampanje på Babyshop nå...

Hva med denne?:


Har du en bilstol å anbefale meg?

Litt senere start på arbeidsdagen i dag.

283182-1-1285055324775.jpg
Har nemlig vært hos kiropraktor. Herlig å få knekt opp litt igjen. Sitter nå på banen med en dobbel latte, og hører på filmmusikken til Twilight. Ja, da jeg har noen fjortis-tendenser:) Kiropraktoren min er skikkelig flink forresten. I dag kom jeg haltende inn og gikk vanlig ut igjen! Nå begynner jeg å bli bra, hurra!

Den fjerde barnesykdommen

Barnesykdommer er en type infeksjoner man får som barn, og siden de fører til livslang immunitet, så får sjeldent voksne det. Og noen av de blir man vaksinert mot. Etter litt kjapp googling, så fant jeg fort ut at Emma har fått den fjerde barnesykdommen. 5-10 dager etter at barnet har blitt smittet, så får de 2-3 dager feber, og deretter utslett når feberen synker. Også kalt 3-dagers feber, og 3-dagers utslett. Emma sin feber har sunket, og nå har hun utslett. Jeg mener at en av småguttene på barselgruppa hadde hatt det også, så da er det jo logisk. Utslettet klør ikke, og almenntilstanden hennes er bedre og bedre nå. I dag har hun endelig spist litt!!

Her kan du lese om barnesykdommer. Og HER kan du lese om den fjerde barnesykdommen.

Hvilke barnesykdommer har barnet ditt hatt?

Hektisk morgen!

Emma har sovet såååå dårlig i det siste! Det er jo ikke så rart når hun er syk, men det passer litt dårlig når man skal på jobb neste dag. Jeg skulle vel nesten ha sovet på et annet rom egentlig. Jeg våkner jo av det minste pip. Og det har ikke akkurat vært pip hun har kommet med i natt. Det har vært ekstreme skrikeanfall!

Sliten sier du?

Så planen min om å stå opp tidlig å være her kl. 07.00 gikk i dass, og i steden var jeg her 08.30, uten å ha rukket å spise frokost en gang. Tok bare et par koffeinpiller (må ikke tas hvis man ammer) før jeg dro, for å klare å holde meg våken på bussen. Marilyn Manson på ipoden hjalp meg også litt. Og Thank heaven for Kaffebrenneriet på St. Hanshaugen sier jeg bare. Det ble "sunn" frokost; Kaffe latte og tekake, hehe.

Ha en flott morgen folkens:)

En syk liten jente... med dårlig matlyst

Uff, for ei uke! Lille Emma har vært litt småsyk lenge nå, og torsdag kveld så hadde hun feber. Feberen har bare steget de siste dagene, og i dag så hadde hun 40,1. Dette ble for mye syns vi, så vi tok oss en tur på legevakta. Heldigvis fant de ikke noe rart, og legen trodde det var fordi hun frøys litt på babysvømmingen på onsdag. Og kanskje ble smittet av et virus der...

Snuppa vår har hatt veldig liten matlyst, og vil bare ha melk nesten. Men vi kan jo ikke gi henne for mye melk heller, da blir det vondt i magen. Heldigvis så har vi oppdaget disse økologiske smoothiene, og de vil hun ha kalde. Da drikker hun rett fra "kartongen".

Nå har vi endelig fått henne til sengs, og jeg håper hun sover bedre i natt enn hun gjorde forrige natt. Da våknet hun sikkert hver halvtime. Og når hun våknet om morgenen så ville hun ikke stoppe å gråte og var helt utrøstelig... Stakkars lille jenta vår. Jeg får så vondt av henne.

Ingen tvil om at dette har vært en tøff uke for oss alle tre. Ingen bra start på min første jobbeuke akkurat. Det har jo selvfølgelig gått utover bloggingen også. Men både jeg og Emma kommer sterkere tilbake:)

Ha en fortsatt fin lørdag folkens ♥

Babysolkrem fjerner neglakk!

Det skjedde noe merkelig da jeg var på ferie som jeg har glemt å fortelle her på bloggen. Den ene solkremen til Emma gjorde at neglakken min løste seg opp!! Og, ja jeg er helt sikker på at det var solkremen som gjorde det, for jeg testet det ut flere ganger. Jeg kunne bare smøre den på neglene og tørke vekk neglelakken med papir!!! Helt vanlig Isadora neglelakk som jeg tidligere kun har fått bort med aceton.

Denne solkremen fra Babyline var det:

Emma fikk også røde nupper på kroppen de to gangene jeg brukte den. Denne solkremen skal jo være uten skummelt innhold, men det kan jo umulig stemme?

Noen som har litt peiling på kjemikalier, og vet hvorfor den fjerner neglelakk?

Vinterdresser igjen...

Vet jeg nylig hadde et innlegg hvor jeg var bombesikker på at Emma skulle få en Reima tec-dress til vinteren... Men nå er jeg ikke så sikker lenger. Fikk nemlig anbefalt Polarn O. Pyret av en erfaren barnefar på jobben.Noen som har erfaringer med den?

Den er hvertfall vanntett, og har utagbart fleecefor. Er litt usikker på om jeg har funnet bilde av riktig dress, da men. Så jeg vet jo ikke helt hvordan disse er. Også vet jeg ikke om den er "rompeisolert". What to do?

Jeg har begynt å danse igjen!

Etter over ett års opphold, så har jeg endelig begynt å danse magedans igjen. Denne gangen, så er jeg med i en dansegruppe, men får ikke vært med på opptredenen for da har Emma bursdag. Det er nok kanskje like greit, for denne dansen var litt vanskelig å lære!

Kjøpte meg et nytt magedansbelte da. Jeg har noen hjemme, men ikke av denne typen, og jeg har ønsket meg et slikt et lenge. Det har ikke de klirrende myntene som bråker så fælt, så dette er et mer proffbelte.

Synd dere bare får se webcam-bilde her, for detaljene er flotte. Får prøve å ta et bilde av det en annen gang. Men akkurat nå er jeg bare sliten, og har kjempelyst på en brødskive med Nutella (litt håpløst at man begynner å like sjokoladepålegg i en alder av 29 år, når man aldri har likt det før;)).

Hvis du lurer på hvor jeg danser, så er det hos Helene på Studio Orient. Nettsiden finner du her.

En liten presentasjon av magedans fra en gang Helene var på TVNorge:

Ha en fantastisk kveld folkens!

Ilse Jacobsen

Nå da det er slikt et møkkavær, så er jeg veldig glad for gummistøvlene mine fra Ilse Jacobsen. Gummistøvler generelt er ikke gode å gå i, men jeg tør å påstå at disse er bedre å gå i. De er ikke så stive, og har ull innvendig så de varmer mine føtter som nesten alltid er kalde. Også er de jo fine også. Mye finere enn Hunter syns jeg. Men de er jo dyre da. Uansett, så er det vel kanskje 5 år siden jeg kjøpte mine, og de holder seg like fine. Jeg husker da jeg kjøpte de, og mannen lurte på om de var laget av gull pga. den stive prisen, hi hi:)

Denne modellen har jeg:

Men det finnes mange andre fine. De med røde lisser under her, var de jeg egentlig lette etter da jeg kjøpte mine:
Fine, ikke sant?

Back to work...

Ja, i dag er den første dagen min tilbake på jobb da. Må innrømme at det har vært hardt. Ikke selve jobben, og det å være her, men gruingen i forkant. I uken som har gått har jeg gruet meg skikkelig mye til å ikke være sammen med Emma fra morgen til kveld. Heldigvis så våknet hun litt før jeg dro i morges så jeg fikk sett henne litt. Hadde ikke mye lyst til å dra da hun stod i senga si og sa "mamma, mamma, mamma" ♥

Men, en annen ting som er kjiiipt... Før jeg gikk i permisjon, så jobbet søsteren min her. Men nå hadde hun sin siste dag på fredag. Hadde vært koselig å ha lillesøster her å skravle med, og spise lunsj med. Når jeg kikka på photobooten på jobbmacen her, så fant jeg flere gamle bilder av oss på jobb. Her er et av de:


Savner deg søster. Skulle ønske du fortsatt jobbet her;-)

Syns du det var hardt å begynne i jobb etter permisjon?

I jungelen av vinterdresser

Det er søren ikke enkelt å vite hva slags vinterdress man skal kjøpe til et barnehagebarn når man ikke har gjort det før. For det er jo en uoversiktlig jungel der ute! Og tester man finner på nett er som regel på dresser til de litt større barna. Og der er det andre ting som spiller inn enn hos et lite barn på 1 år. Det er veldig viktig at barn som sitter mye på bakken har isolering i baken f.eks, og at de har en dress med stor bevegelsesfrihet. Og, NEI det er ikke bare å kjøpe en dress til 200 kr på Europris. Billige dresser er dårlig isolert, og puster sjeldent veldig bra. Så det er ikke slike ting man skal spare på for å si det sånn. Det er jo viktig at barnet har det bra i barnehagen!

Så etter mye overveiing har vi funnet ut at Emma skal få en vinterdress fra Reima. Reima tec er dyre (1099 kr), men er nok det beste for de minste barna. Her har de minste god bevegelsesfrihet, og isolering i baken. Dressene er gode, varme og myke og romslige. Fasongen er spesielt beregnet på de minste. Minuset er vel at de ikke er like slitesterke i stoffet som f.eks Troll (1500 kr), men denne dressen er stivere igjen, og da mister man litt av den bevegelsesfriheten som Reima har. Trolldressen har heller ikke isolering i baken. Men et pluss med Troll-dressen igjen er at den er to dresser i en. Hvis man tar ut ulldressen på innsiden, så har man en vårdress! Så hvis Emma hadde vært litt eldre, så hadde jeg absolutt gått for en slik en. Men i første omgang blir det en Reima tec dress til barnehagen.

Den på bildet her er én av de vi har sett på til Emma...


Håper min lille oppsummering hjalp noen:) Hvilken vinterdress kjøpte du til barnet ditt for første gang? Kom gjerne med tips:)

KUL SVEIS!

Lille Emma har alltid så kul sveis:-)

Denne antenne-sveisen har hun stort sett hele tida. Det går ikke an å børste den ned. Men hun kler den syns jeg da. Passer til det skøyeraktige humøret hennes;-) Tror hun har en liten ramp inni seg også som begynner å vise seg så smått...

Lille søta vår. Gruer meg til å ikke kunne se henne hele dagen. På mandag er det jobb igjen. Back to reality...

Støvletter

I dag var Emma og jeg i byen en tur, og da fant jeg noen riktig så snasne støvletter:) Passer perfekt over tightsene jeg pleier å dra på meg. Har ikke så mange olabukser igjen som passer for øyeblikket. Dumme meg skjønte ikke at jeg kom til å gå opp i vekt etter ammeslutt, så bukser og sånt som jeg kjøpte før jeg dro på ferie er litt ubehagelige nå;) Glad for denne tights-moten altså;-)

Hva syns dere om støvlettene? Kjøpte de på Din Sko.

Ny "gå-leke"

Se hva Emma fikk i dag! Denne supre babyleken fant vi på Toys R Us i stad. Vi måtte bare kjøpe den. Leken kan brukes i tre forskjellige stadier, og trenger ikke bare være i "oppreist modus" slik som her. Og den har helt fantastisk mange lyder, lys, brytere og knapper. Synd vi ikke fant denne før, for dette er virkelig noe for Emma!


Emma så ut som en liten DJ ved miksebordet i stad da hun stod og digga musikken med hodet og trykka ivrig på knappene;-)


Leken har hjul som kan låses, men vi satt den intill sofaen i tillegg, så den ikke skulle velte overende. Når hun begynner å ta flere skritt, så kan hun gå rundt og trille med den.

Fin leke, ikke sant?

Kjekt å ha til bebisen i vinter!

Lille Emma som så mange andre babyer har sine perioder hvor hun sikler ganske mye. Spesielt hvis det er tenner på gang. Og da er det kjekt å ha noen kule siklesmekker. Men disse her fra Joha er superkjekke i tillegg, de har nemlig ull under!


Også fryser hun bittelitt på hendene når vi er ute og triller tur, så derfor fikk hun noen tynne ullvotter. Også ull-stilongs som nok blir brukt mye framover.


Ull er gull:)

Guttebesøk

Emma fikk guttebesøk i kveld! John Martinius, sønnen til hegefjellet.blogg.no kom nemlig en tur hit. Han er bare noen uker yngre enn Emma, så de er omtrent like gamle.
Utrolig gøy å se hvordan de lekte sammen! Og begge ålte seg i full fart bortover gulvet i samme retning. Plutselig var begge inne på kjøkkenet. De hørte nok at det var grøt på gang, hehe;P


Se så søt han er:)

Et av kveldens hendelsesforløp:

"Kom, igjen! Det er grøt på gang på kjøkkenet"


"Er maten ferdig snart?""Ja, ja. Vi får vel skravle litt i mens. Detta tok jo sin tid"


"Hviske, hviske, tiske"


"Nei, detta hadde vi ikke tid til. Vi stikker!"


Morsomme småtassene, haha;-)

Ha en god natt folkens!

Jepp, jeg skal selge den

Har bestemt meg for å selge den fine Rockstar Baby vuggen/sengen til Emma... Har egentlig ikke lyst, men siden det er usikkert om vi skal ha flere barn, og at vi ikke har så mye lagringsplass så har jeg bestemt meg for å selge den. Har jo ikke lyst at den skal bli ødelagt under lagring heller! Da er det bedre hvis noen andre får utbytte av den.

Den kan gjøres om til både vugge og seng, og er perfekt i spedbarnsperioden. Alt utstyr følger med. Så den er akkurat som på bildet her. Og den er kun brukt i ca. 6 mnd. Selges komplett for 2000 kr. Kan hentes i Oslo. Send meg en mail hvis du er interressert: badcamilla@gmail.com. Ellers kan du lese alt om senga HER.

SOLGT!

Benytt tiden vel

Dette sto som motto på mitt ukeshoroskop. Har ikke helt troen på slike horoskop, men allikevel så stemmer det så utrolig bra denne gangen. Dette er nemlig min siste uke før jeg begynner på jobb igjen. Og jeg må innrømme at det er med vemod. Jeg føler at jeg har benyttet tiden ganske bra i permisjonstiden min, og det skal jeg også gjøre denne siste uken. På en måte så gleder jeg meg til å komme inn i vante rutiner igjen, men på en annen måte så gruer jeg meg til å ikke se Emma 24-7. Også har tiden gått så fort! Så fort at jeg ikke har rukket å tenke over ting en gang. Begynner virkelig lille Emma å nærme seg et helt år?


Bilde fra dagens barselgruppe. I dag var det fem bebiser, hvorav en gående! Han er yngre enn Emma, og riktig så stødig også. Jeg er imponert;) Emma liker best å stå ved bordet.

Når man sitter der med et nyfødt barn, så vil alle fortelle deg hvor fort tiden går, men man tror liksom ikke helt på det. Ikke før tiden allerede har flydd forbi. Og i dag var jeg med på mitt siste barseltreff. Det ble holdt hjemme hos meg, og Theodor var også med. Etterhvert tar mannfolka helt over barselgruppa. Nå er det nemlig de som er hjemme med barna.
Ja, ja... en epoke er over for min del. Eller man kan vel ikke akkurat kalle det en epoke? Mitt råd til nybakte mødre er uansett: BENYTT TIDEN VEL!

Tidenes mest geniale babyleke!

283182-1-1283587148749.jpg
Tidenes mest geniale babyleke! Emma fikk denne av tanten sin i går. Dette er ikke en ekte mobil, selv om den ser sånn ut. Tror det har vært en utstillingsmodell eller noe. Bildet på skjermen er konstant. Tanten til Emma kjøpte denne for 35 kr på nett. Genialt! Skal prøve å finne ut hvor hun kjøpte den, for Emma elsker den!

Ja det var frisørtimen sin det.

283182-1-1283525761676.jpg
Ja det var frisørtimen sin det. Slik ble resultatet. Litt vanskelig å se akkurat fargen i dette lyset, men den ble veldig fin. Endelig føler jeg meg som meg igjen!

Ja nå sitter jeg i frisørstolen igjen.

283182-1-1283520039085.jpg
Ja nå sitter jeg i frisørstolen igjen. Skal bli ganske mørk igjen. Eneste fargen jeg trives med har jeg funnet ut. Også blir det litt klipping igjen. Blogger resultatet senere. Håper det blir bra. Ønsk meg lykke til:)

Lillesøsteren til mannen min har fått seg hest.

283182-1-1283457308502.jpg
Lillesøsteren til mannen min har fått seg hest. Er og hilser på han nå. En veldig snill vallak som heter Man Ray. I morgen kommer dyrlegen hit og undersøker tennene hans. Er på besøk hos svigerfamilien i Skien i helga. På lørdag er det nemlig slektstreff her:) Blir spennende.

Noen bilder fra Frankrike

Vi tok veeeeeeeldig mange bilder på turen vår til La Grande-Motte. Det er jo ikke så rart. Vi var jo borte i 2,5 uke, og i tillegg så hadde vi med Emma!

Litt om reisen vår: Vi reiste ned til et lite feriehus som kameraten til mannen min eier, og når vi kom ned dit så var han der, pluss en kompis til også hadde de med hvert sitt barn på 7 år.  Så den første uken tilbrakte jeg med tre voksne gutter, og tre barn. Vi hadde det superkoselig og gøy, men jeg skal ikke legge ut noe bilde av reisefølget vårt her uten deres samtykke, og av hensyn til barna deres. Resten av ferien tilbrakte jeg kun med min lille familie♥

La Grande-Motte:

Alle menneskene du ser her er franske, bortsett fra skyggene nederst på bildet;) Vi støtte ikke på noen andre mennesker enn franske her hvertfall.
Happy family ♥Vi gikk ofte tur langs stranda og havna. Gjerne på kvelden når det ikke var så varmt der...

Barn legger seg like sent som voksne i Frankrike!

Nei, da... Det er ikke så ille sent som det ser ut. Men Emma var oppe bittelitt lengre på kvelden her. Hun var jo med på restaurant og koste seg! Men det er tydeligvis helt vanlig i Frankrike at små barn er oppe sent. Vi så nemlig mange bebiser oppe sent den kvelden vi hadde barnevakt også. Folk satt med små barn på "drinksteder" med høy musikk langs stranda (!) sikkert klokken ett på natta!!

Et glimt av stedet vi bodde.

Stuen i artiumshuset er innredet i fransk stil:) Dette feriehuset er ikke stort, men har vanvittig god planløsning, og en stoooor terasse utenfor uten innsyn.

Et par turer til Montpellier ble det også.

Her koste vi oss etter å ha spist en Crêpe (pannekake) med vaniljeis og mørk sjokolade, min absolutte favoritt-mat i Frankrike! (Ja, jeg vet det ikke er mat... men jeg elsker søtt;)).

Er forresten ikke overimponert over det franske kjøkken som alle skryter av. De eneste gangene jeg har vært fornøyd med maten jeg har bestilt, så har det vært når jeg har bestilt pizza!! Også irriterer det meg at de har pommes frites til ALT! Spiste den værste middagen jeg har spist der også (kan skrive mer om det senere).

En vakker hage i Montpellier

Husker ikke hva den heter akkurat nå...

Emma gjorde mange framskritt!

Hun reiser seg opp etter ting hele tiden, og har utviklet en MYE mer tydeligere personlighet. Litt sta er hun også, også blir hun sint når hun ikke får det som hun vil;) Hun skjønner forskjell på mamma og pappa også... Vet ikke om hun gjorde det tidligere, men nå er det tydelig at hun gjør det. Hun sier "mamma" når hun ser meg, og "pappa" når hun ser pappa'n sin..

Som sagt så har jeg såååååå mange bilder, så det er vanskelig å velge. Det er vanskelig å få frem stemningen i de trange gatene i gamlebyen i Montpellier på et bilde. Og hvertfall stemningen som fantes i den gamle middelalderborgen Aigues Mortes. Og bare det å gå på et Patisserie, og se på vakre bakverk og kjøpe baguett (i vårt tilfelle grovbrød) hver morgen fyller hjernen min med franske klisjeer og inntrykk som er umulig å få frem på bilder;-) Jeg savner Frankrike litt...

Jeg så også en gjeng flamingoer (eller "flamenkoer" som jeg liker å kalle dem) som vi kjørte forbi innimellom. De skulle jeg gjerne sett nærmere på, og tatt bilde av. Området Camargue er jo også kjent for hesterasen Camargue hvorav noen av de fremdeles lever vilt. De skulle jeg så gjerne sett, men de eneste Camargue-hestene jeg så var inngjerdet. Jo, også så jeg noen skrøpelige politihester der. Og vingård ble det rett og slett ikke tid til. Heldigvis har vi mulighet til å leie dette stedet igjen, pluss at jobben min har en leilighet i Nice som jeg har leid et par ganger, så vi kommer nok tilbake til Frankrike♥

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits