GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits oktober 2008 (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

oktober 2008

Kle meg ut som Glamourmodell?

De er jo ganske skremmende etter min mening. Men jeg mangler nok det rette utstyret. Eller hva med Michael Jackson? En horror-maske i seg selv. Nei tror ikke det... Er litt for skremt av dårlig plastisk kirurgi. Hadde nok ikke turt å se meg i speilet da. 
Har allerede funnet ut hva jeg skal være og det mekker jeg med ting jeg har hjemme fra før av...Billig og bra, og ser ikke så masseprodusert og dårlig ut som mange hele kostymer. Neste år blir det nok å bestille fra ebay eller en amerikansk nettside i steden. 
Må finne på en morsom velkomstdrink jeg kan lage i kveld... En som ser litt blodig ut. Tenkte på en punch-bolle med noe rødt i. Noen forslag? 
Outfit-bilder fra festen kommer senere:)
halloweenmichaeljackson
cmb

Shopping med lillesøs

Har trasket rundt i byen på shoppingrunde med lillesøster, og har kjempe vondt i bena. Endelig fikk jeg meg boblekåpe som jeg trengte og morsomme halloween-ting til partyet mitt på fredag. Kanskje det blir outfit-bilde i morra med ny jakke. Er kjempeglad jeg har en lillesøster som er like glad i å shoppe som meg. Gikk rundt og titta i butikker fra fire-tida til ni sånn ca. Men nå skal jeg se på True Blood på Canal+;) Håper den er bra!

Etterpå er det My name is Earl <3 Bra TV-dag for meg:)

Kisses

cmb

14 år og under kniven?

Bedøm selv. Ali Lohan (Lindsay Lohans lillesøster)  før og etter. Legg merke til puppene.

alilohanboobsb
Og hva med leppene hennes her?
alilohanimai20189008b

Hvis dette er tilfelle syns jeg det er trist. Hun er bare 14 år. Hva skjer med verden? 
cmb

Hot, blond og tyrkisk

Feel free to comment. Liker sangen (som er en nyinnspilling av en eldre tyrkisk poplåt) men er litt usikker på videoen, hehe... Hun synger: Kom, kom min blondie kom eller noe sånt;)

cmb

Sånn ser jeg ut...

 

meg1

Eeeeh nei jeg gjør ikke det. Men etter en kjapp runde med photoshop ser jeg sånn ut...

Originalbildet:

bilde 95

Vil ikke ha det stort ved siden av det andre... :) Det blir så stort sjokk... (Sitter jo bare sliten og trøtt foran mac-kameraet)

cmb

Hvilke land har du besøkt?

Sitter her, og klarer ikke tanke på annet enn ferie. Jeg elsker å reise, og skulle gjerne vært på ferie hele året. Hadde vært gøy å reise jorden rundt og oppleve all slags kultur.... Her er stedene jeg har vært hittil (som jeg husker i farta):

Norden: Norge (seff), Sverige, Danmark og Finland. Resten av Europa: Romania, Spania (kun Lanzarote og Mallorca), Hellas (Rhodos), Italia (kun rivieraen), Frankrike (kun rivieraen), Bulgaria, Tyrkia, Tyskland, England Afrika: Tunisia, Egypt. Asia: Thailand

Noen som har et spesielt sted å anbefale som jeg ikke har vært? Vet ikke hvor jeg skal i november, og vet ikke hvor turen går neste år, men mest sannsynlig blir det USA... Tar imot spesifikke anbefalinger med stor glede og entusiasme.

n8522206548358459625

Kort oppsummert har jeg to spørsmål:

1.Hvilke land har du besøkt?  2.Hvilke land/ steder vil du anbefale?

Kisses

cmb

En fantastisk fotograf og kunstner

Og da snakker jeg om David LaChapelle! LaChapelles bilder er ofte av de mest berømte ansiktene vi kjenner, og henviser til renessansen, kunsthistorie, filmer, bibelen, pornografi og den globaliserte popkulturen. Utrykket i bildene er både surrealistisk og ironisk, og har skapt mye debatt, sevfølgelig mest pågrunn av nakenhet.  Ikke så mye nakenhet i disse da... Men vakre er de!

Madonna

davidlachapellemadonna10

davidlachapellemadonna11 1

Angelina

dlachapelleang

Foo Fighters (utsnitt)

 vmafoofighterssmall

Rihanna (utsnitt)

rihannavmapromo1

De to bildene over er et utsnitt av dette: Oppdrag for Mtv VMA 2007

822200710404pml

Paris Hilton

parishiltondrumsbq9

Lil' Kim

lilkimlachapelle

All credits: David Lachappelle

Og det fins så mange fler! 

Hva syns du? Love his work!

cmb

 

 

Høstinspirasjon

Leker meg jo stadig vekk i polyvore. Her litt høstinspirasjon:)
Fall 08 by CamillaM
cmb

Love U guys

foofighters1a

Dette bildet er bare så fint at jeg må poste det. Har det som bakgrunnsbilde på jobbmacen, og det har vært der siden jeg gleda meg til Norwegian Wood i sommer;) Blir aldri lei disse gutta. Foo fighters er bare så j**lig bra. På dette bildet er Dave Grohl sin hårsveis perfekt også;)

cmb

 

True Blood

Er en ny serie fra skaperen av "Six feet under". Den skal jeg så absolutt se på. Går på Canal+ First på onsdager kl 22.00, og handler selvfølgelig om  vampyrer;)

trueblood truebloodver5

Deler av handlingen: 
To år har gått siden vampyrene bestemte seg for å fortelle menneskene om sin eksistens, etter at det ble kjent at kunstig blod ble fremstilt i Japan. Istedenfor å sette tennene i hederlig folk, kan vampyrene nå skaffe seg den nødvendige væsken på flasker som selges over disk.

Servitrisen Sookie Stackhouse er ikke vampyr, men skiller seg likevel ut, hun er nemlig tankeleser. Dette har gjort henne ensom og mange tror hun har en skrue løs. Når den 173 år gamle vampyren Bill Compton dukker opp på baren hvor Sookie jobber er han den første av sitt slag i dette området. Sookie blir umiddelbart betatt av ham når hun oppdager at de telepatiske evnene hennes forsvinner i hans nærvær. Men Bill viser seg å være et risikabelt bekjentskap som trekker Sookie inn i trøbbel... 
Kilde: www.canalplus.no

Gleder meg til onsdag!
cmb

Tror du på spøkelser?

Selv vet jeg at det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi ser ved første øyekast. Selvfølgelig er jeg trofast seer av Åndenes makt på TVNorge, og gleder meg spesielt til kveldens episode: 

Klarsynte Gro Helen Tørum (t.h.) og Åndenes makt er på Balaklava restaurant, i gamlebyen i Fredrikstad. Der sies det at en prestekone drepte elskerinnen hans i et anfall av sjalusi. Elskerinnen går hvileløst naken rundt fordi hun ble drept i badekaret som står der den dag i dag. Etter hva jeg har sett på klipp, ser det ut som det er et grusomt syn som møter den klarsynte da hun titter inn på badet.

Personalet opplever også stadig hendelser som er vanskelig å forklare, og vi får se om det er besøk fra det hinsidige som er årsaken....?

andenesmakt

Tror du på spøkelser?

cmb

 

Outfit

Eller antrekk som jeg liker å si. Her har vi søndagens. Har hatt vondt i hodet hele helga, så derfor litt avslappet.

meg

Genser: Ed Hardy

Bukse: Bik bok

Lang topp: Vero Moda

Fake Uggs: Cab

cmb

Caffè latte

Er det beste jeg vet. Det blir oftest Kaffebrenneriet siden det ligger nærmest jobben, ellers syns jeg Stockfleth's er helt nydelig. Faktisk best. Savner litt gode gamle dager da jeg slapp å bli fristet av dette unødvendige fettet. Svart kaffe var det eneste jeg drakk, men nå liker jeg det nesten ikke lenger! Skulle aldri begynt med Caffè latte!

art1 art3 

Hvordan skal jeg klare å slutte med denne usunne vanen? Det er jo så godt.... Nå skal jeg ta meg en Caffè latte...

cmb

 

Vi du danse med en TV 2-kjendis?

Er du i det barnslige hjørnet? Sjekk ut: http://www.tv2underholdning.no/skalvidanse/spill/

Her er dansepartnerne du kan velge mellom...

danse1

Jaja... Må bare si at spillet var utrolig kjipt. Og her er poengene jeg fikk:

danse3

Bra ikke sant? Men fikk hvertfall danset med en Harald Rønneberg da...

Nei takke seg til gode gamle Tetris sier jeg bare;)

cmb

 

 

Føler du deg noen ganger smartere enn alle andre?

Det gjør jeg. 

081008Akkurat som Nemi og Cyan;)

God helg!!!!!!!!!!!!!

cmb

For et kaninliv;)

img6459img6460img6461img6688img6691img8238img6686img6908img6905

Dette er altså kosedyret mitt Gizmo. Han ruler.

cmb

Hvor skal jeg reise?

Har ferie i en uke i november, og nå vet vi ikke hvor vi skal hen...(luksusproblem?) Jeg og mannen skulle egentlig til Dublin noen dager med bestevenninna mi Ingvild og typen hennes, men den turen blir utsatt. Skulle nemlig besøke lillesøsteren hennes som skulle vise oss rundt.  Pleier alltid å ha en sein høstferie å reise et sted, men nå vet jeg virkelig ikke hvor vi har tenkt oss. Noen som har noe tips om et sted med bra shoppingmuligheter, og hvor det kanskje er litt billig? Har lyst å dra til London som i fjor, men vet at man ikke får så mye for pengene der...
Håper noen kommer med forslag! 
En vinterdag i fjor:
n85222065417196584778
n85222065417196544281

cmb

Lilla er en fin farge

Liker du lilla? Det gjør jeg... Nå er det ikke lenge til advent, hihi:)

cmb

Leopard for alle penga...

Dyreprint er kjempe hot igjen, og man kan finne det i alle kjedebutikker. Selv syns jeg at de tingene som koster litt er finere, og hvis man vil ha leopardmønster har en av mine favorittdesignere, Karen Millen et flott (men dyrt) utvalg. Her er noen eksempler:

Denne kåpen kan bli din for 299 pund.... Men mistenker at den er dyrere i Norge hvis de har tatt den inn.

leo2leo

Eller hva med én av disse veskene? Kjempestilig som tilbehør til et svart elegant antrekk...

leobagleobag2

Lommebok og leopardmønstrede sko er jo også noe man "trenger";)

314gf10542 copyleosko

cmb

 

Kle deg som stjernene...

Den ene stjernen etter den andre kommer med eget klesmerke. Men jeg syns denne annonsen for Beyoncè Knowles` "Deréon" by House of Deréon, barnekolleksjon er i drøyeste laget:
dereonad
Hva syns du? Er det ok at små barn går rundt som små voksne? Jeg syns det er skikkelig drøyt. Selv om det bare er en annonse.

"Deréon" voksenklærne er ok, men litt harry:
home20080815

Mens "House of Deréon" som det hele startet med er couture. En del dyrere, men vakkert og klassisk:
bilde nyy bilde ny
cmb


Damer jeg digger;)

Dette er noen kjendis-damer jeg liker av forskjellige grunner. Felles for alle sammen er at de har en sterk utstråling og skiller seg ut fra mengden.

614b88a5119264627126880


n172362381426014779233jaime0
nicolekidmanlivtyler
marciacrosspicture1zrro2b
jenniferaniston5kate beckinsale
aishwaryaraipicture4camerondiaz00
Har du noen damer du digger? Kunne fortsatt langt nedover siden jeg...
cmb...And Justice for All

...Eller kanskje ikke alle syns det var like rettferdig. Men jeg fikk hvertfall Metallica-billetter til slutt. Var gråten nær da klokka nærmet seg halv elleve, og jeg enda ikke hadde fått tak i noen. På billettservice.no sto det utsolgt siden litt over ni, men heldigvis hender det at billetter blir frigjort! Nå gjenstår det bare å glede seg til 17. Juni!  Det blir min fjerde Metallica-konsert:)
metallicaband
cmb

Outfit...

Jeg ønsker meg... Har lekt meg litt på polyvore.com. Er til å bli avhengig av hihi;)
cmb

Jenter som snuser

Syns jeg er ganske stygt... Ler inni meg når jeg ser en pen og pyntelig berte med perleøredobber og prisen under overleppa... Det er bare noe som er feil med det bildet der. Greit at det er avslappende osv, men det er bare såååå grusomt å se på. Hva er vitsen med å dresse seg opp hvis man skal se så lite smart ut uansett? Syns selvfølgelig ikke det er noe fint på gutter heller. 
Vet hvordan det er å være avhenigig av noe, røykte selv i 8 år før jeg sluttet. Men hvorfor snuser man? Er det bare fordi man er avhengig, fordi det er trendy, godt eller hva? Hvorfor begynner man med det egentlig? Nå finnes det jo jente-snus i alle farger og fasonger, er det derfor? Vi jenter er jo opptatt av det visuelle. Da jeg var tenåring var snusingen forbeholdt de jentene som drev med hockey.

005767
Er du jente og snuser? Hvorfor? Er veldig nysgjerrig på denne trenden så jeg håper på å få noen argumenter for, så jeg forstår det bedre. Det har seg nemlig slik at jeg er av den generasjonen hvor jenter IKKE snuser. Kjenner ingen jenter som gjør det heller. Håper jeg ikke har fornærmet så alt for mange med dette innlegget...
God natt;)
cmb

Fake Uggs

Er det jeg har kjøpt meg i dag. Er egentlig ingen Uggs-jente, men tenker disse er gode å ha når jeg er ute og trasker tidlig om morgenen i kulda. Syns de var litt søte også. Hvorfor betale i dyre dommer for ekte Uggs når jeg fikk disse til kroner 499 på Trapes sko? Skinn er det også, og kvaliteten ser ikke så verst ut.

ugg4ugg3ugg1

(Bildene er klikkbare)

Hva syns du om Uggs eller etterlikninger? Syns originalen er litt for dyr jeg. Bruker heller de pengene på noen stilige støvletter med høye heler;) Syns det er liten vits i å bruke så mye penger på noen "kose-sko"...

cmb

 

 

 

Smells like......

 

chanelviktordiornyescada

Chanel Chance Eau Fraiche bruker jeg hveeeeeer dag, og har brukt opp flere flasker. Min absolutte favoritt. Blir aldri lei! Viktor og Rolf, Flowerbomb er perfekt til fest, varer hele kvelden. Dior Addict Shine passer når som helst, perfekt flaskefasong til veska. Escada into the Blue er god, lett og søt sommerparfyme, men funker egentlig hele året.

Dette er kun noen av mine parfymefavoritter. Er egentlig helt parfymegal, og har både baderomsskap og kjøleskap fullt. Har du noen parfymefavoritter?

cmb

Råtøff dame

Har du sett på Miami Ink eller LA Ink? Da vet du sikkert hvem Kat Von D er. Digger henne. Hun har skikkelig talent, og har til og med kommet med en egen sminkeserie.

                                            5905logo

 c18792smc18791sm

Foreløpig vet jeg ikke om noe sted man kan bestille det i Norge, og nettsiden http://sephora.com sender ikke til Norge... Men på ebay finnes det heldigvis. 

Rock n' Roll Eyeshadow Duo,  Lightning Lip Gloss og Painted Love Lipstick er bare noe av det jeg har lyst på:

p219507herop219508herop211912hero

cmb

Fra TV-bitch....

...Til egen kleskolleksjon. Jaime Pressly, kjent fra blant  annet "My name is Earl" kom tidligere i år med egen kleskolleksjon. Hun er fantastisk på skjermen etter min mening. Jeg er en kjeeeeempefan. Men så spørs det om hun er like fantastisk i moteverdenen? Hva syns dere? Syns det funker kjempebra jeg.
l87d5e9a4de4d76cde0b607dd889a3040
1063714783l
77309596js2868695a48842cabcbf02677309596js2563cb4f0e27cedaea6d4b
77309596js2949e823aea715430349bb
77309596js2884c5b8d5142028edd9d877309596js2902df3d179e0ff04a5cf9
cmb

Outfit...

Hvorfor ikke kalle det dagens antrekk? Vi bor i Norge.... Her er et såkalt "outfit-bilde" av meg.. Kommer IKKE til å poste slike hver dag, og det kan til og med hende de er noen dager gamle. Her er lørdagens antrekk:

 meg

"Tights-Bukse": Only

Tunika: Added by Vero Moda

Smykker: Nr 1. Guess og nr 2. en butikk i London

Belte: Vintage

Skinnstøvletter: kjøpt i Italia

 

Love,

cmb

 

 

Gratis klær meg i ræva...

Ingen trenger å prøve å gi meg tilbud om gratis klær lenger.... For det første; DET ER IKKE GRATIS!!!!!!! Man må jo verve og verve og verve... Og hva får man? 10 poeng per pers? Wow. 400 poeng er 150 kroner. Hvis jeg bare verver en hau med folk, så kanskje jeg har gavekort nok til en g-streng! Johooooo! Trumf-poeng er mer verdt enn det her.  Og for det andre; har allerede registrert meg, og det ser ikke ut som jeg gidder å gjøre noe utover det. Så dårlig råd har jeg faktisk ikke......

Men hvis noen andre har lyst, så gå inn på denne linken:  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=38430           -Så får jeg 10 poeng jippi;) 

girl

cmb

 

Ristet på magen...

I dag. Hjemme fra første time trommesolo med Helene. Det gikk fort fort, men var gØy!  Her er et klipp av Helene fra So You Think You Can Dance - en liten introduksjon i magedans for de som er interresserte i å lære litt:

 

Vakkert ikke sant?;)

cmb

AC/DC... still popular:)

Brukte mye av morgenen i dag til å skaffe AC/DC-billett... Selvfølgelig tålte ikke Billettservice sine servere all pågangen, så de kollapset helt. Fikk heldigvis tak i 2 til slutt...puh. Mannen min elsker jo AC/DC, men har ikke mulighet til å sitte i tlf pluss ha flere datamaskiner oppe samtidig mens han er på jobb. Syns det var rart at det ble så mye pågang, da jeg har bestilt derfra maaaange ganger, og det er første gangen det har skjedd. Billettene var ikke så dyre heller 550 kr. Når jeg bestilte til Metallica og Foo Fighters gikk det finfint. Er AC/DC virkelig så populære? Det må jeg si... Still going strong.
5189
Noen sko jeg kjøpte til babyen til venninna mi;) Er de ikke rå? Butikken Kool Kids på St.Hans haugen har sinnsykt mye morsomme baby-ting, hehe...

Jennifer Lopez har giftet seg...

På nytt...? J Lo og ektemannen Mark Anhony fornyet ekteskapsløftene sine denne helgen i Las Vegas. De har jo bare vært gift i 4 år... Skal de gjøre sånt hvert fjerde år kanskje da? Trodde ekteskapsløftet skulle vare for livet uansett, så jeg skjønner ikke helt vitsen med å fornye de. Hvertfall ikke etter bare fire år. Men Jennifer Lopez er jo litt spesiell da....
jlowi0312468x576
cmb

Søndag søndag....

Er veldig sliten i dag. Ble festing i går for å feire bryllupet vårt. Pappa spanderte middag på hele familien på Villa Sandvigen, så vi dro ut dit i maxi-taxi. (http://www.villasandvigen.no/). Utrolig koselig sted. Etterpå hadde vi fest så det ble hæla i taket hjemme hos pappa:) Var ikke hjemme før i seks tiden på morgenen.

I morra er jeg klar for trommesolo-kurs med Helene Skaugen! Blir moro. Håper jeg får det til....

 

Her ser dere ett klipp av en trommesolo hun gjorde på Oslo Oriental Dance festival i år. Var utrolig morsomt å være publikum! Men nå må jeg fortsette å se på "Åndenes makt".... Hva skal man gjøre uten husfred? Selv syns jeg det er koselig med spøkelser, men bare hvis de har gode intensjoner. Er vel hyggelig med litt selskap?

cmb

På alles føtter...

I 1908 ble en skofabrikk startet opp av Marquis M. Converse i Malden, Massachusetts. Han ante nok lite om hvilken suksess skoene skulle bli, og at de fortsatt kom til å være populære 100 år senere. De har vært ut og inn av motebildet de siste årene, men har aldri forsvunnet helt. Skoene er kule å se på, men etter min mening ikke spesielt behagelige i forhold til Nike Shox...Har hatt flere par Converse selv, men kan ikke gå med de for mange dager på rad. De er alt for flate.. 

imgthingimgthing 2

Hva synes du om Converse-sko? Hvorfor er de så populære?

Ha en fin lørdag!

cmb

 

Love U

     ♥ Giftet meg med verdens beste gutt i Thailand 15.08.08. ♥

bryllup

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

cmb

Shake shimmy, shake;)

Nå er det klart for magedans-kurs igjen. På mandag skal jeg til en skolevenninne av meg, Helene Skaugen på Studio Orient (http://www.studioorient.no/). Hun skal lære bort en trommesolo. Helene blir regnet som en av norges fremste magedanserinner. Hun er kjempeflink! Sjekk bare på Youtube..... 

Ser hun kjent ut? Helene har vært på TV i flere sammenhenger; bl.a "So You Think You Can Dance" hvor hun opptrådde med dansegruppen som hun er med i; Divas of Bellydance: 

 

 

Magedans er sinnsykt bra trening for både mage, rompe, lår, armer, holdning... ja hele kroppen! +At det er sinnsykt gøy og frigjørende!!!!

Anbefales til alle.

cmb

Frøken Norge

Nå kan man melde seg på Frøken Norge 2009 og fristen er 1. November... Noen som føler seg kallet? En haug håpefulle unge jenter har nok allerede meldt seg på. I dagens samfunn handler jo alt om å bli sett... På froken.no kan man til og med stemme på månedens kandidat. I mange land er deltakerne i slike missekonkurranser skjønnhetsoperert. Er dette rettferdig da? Hvem som helst kan jo bli pen ved operasjon...

Min kjære kusine var deltaker i Frøken Norge i 2007, men trakk seg desverre:

1166104765024frokennorge11060349n

Pen er hun hvertfall! Og naturlig!

God natt;)

cmb

 

Tattoo-dilla

Her er min nyeste tattis... søt?

img8969

Det er såååå 90-talls da...

Hva husker du best fra 90-tallet? Selv var jeg tenåring på 90-tallet, og ville ikke vært tenåring nå til dags. Tror at jeg med dette kan bevise at alt var bedre før....:

 

Grungen var på topp, og Kurt Cobain levde (en stund hvertfall...)♥ ♥

 kurtcobspecial     cobainkurt1

Fjortisene kunne være både bleke, ha flatt hår  uten at noen reagerte. Tan Can fantes ikke, og selvbruning var noe kroppsbyggere brukte. (Solarium var det riktignok et fåtall som brukte)..

Tenåringer hadde aldri hørt om Prada - de tok til takke med Adidas.

 prada            VS.            adidas logo


Gutta var ikke metrofile. Enten var de homofile, heterofile eller transvestitter. Kun sistnevnte brukte bling blings i øra.

Gutta var driiiiiiitkjekke

 brad legends                            johnnydepp03

Ok... disse er kanskje kjekke fortsatt da....♥

 

Uten spraytan, løsnegler, hairextensions, vippeextensions, tannbleking osv., kunne man faktisk se hvordan venninnene sine så ut. Riktignok var det populært å kle seg ut på 90-tallet også:

Keith Flint ♥ fra The Prodigy... 

 92

Vi klarte å avtale tid og sted vi skulle møtes uten mobiltelefon. Noen av oss hadde til og med personsøker med to ringelyder. Den var dødsrå. 

  motorolapager

Det var ingenting som het Glamourmodell kun nakenmodell, og dette var det selvfølgelig ingen som ville bli!

Vi la ikke så mye på oss; det fantes ikke Deli de Luca og Kaffebrenneriet på hvert hjørne.  

artworkimages425324282369633davidlachapelle

Det var ingen grunn til å lære å gå på stilettheler, vi hadde jo disse:

1820234862 1buffalotexas

Og sist, men ikke minst; VI HADDE GIRLPOWER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spicegirls4

              Godt dokumenterte bevis mener nå jeg....

cmb

Ny header....

Tar gjerne imot inspill...

Den gamle:                   VS.                    Den nye:          

sommerfugel bad

 VS.              Den aller nyeste: 

bad2

What do ya think?

Kommer nok til å lage en ny en i morra tenker jeg. Foreløpig er jeg mest fornøyd med dan gamle... Si fra hvis noen vil at jeg skal lage til dere. Bare send bilde og beskriv hva du vil ha. Retusjerer også (kun høyoppløselige bilder)...

Natti;)

cmb

 

 

Litt grafisk portrettkunst...

Litt av min grafiske kunst.... Bilder laget i Adobe Illustrator:

Selvportrett, hehe;)

camilla

Rihanna... fordi hun har et pent ansikt......

rihanna

Likner selvfølgelig ikke helt da de er tegnet i vektorgrafikk;) (Med musa på den bærbare macen min....)

Nok et pent ansikt til å bli inspirert av.. Megan Fox:

(Samme som i headeren)

megan

God kveld;)

cmb

 

Dagens spilleliste på Ipoden

Siden jeg ikke har noe annet jeg orker å skrive om i dag..; Ca. sånn så spillelista ut på Ipoden min i dag.... :

 • Make Me Smile (Come Up and See Me) - Steve Harley & Cockney Rebel
 • Freebird - Lynyrd Skynyrd
 • All of my love - Led Zeppelin
 • Time of the season - The Zombies
 • Spiderman - The Cure
 • Let it die - Foo fighters
 • One- Metallica
 • Dance of death - Iron Maiden
 • All Apologies - Nirvana
 • Personal Jesus - Depeche Mode
 • The River - Bruce Springsteen

Var i litt sånn "koselig" humør i dag;) Vanligvis er det litt tyngre spilleliste. Natti natt;)

cmb

Savner varmen, men ser fram til spøkelser på TV...

Hvordan skal jeg holde ut hele vinteren sier jeg bare. Savner sol, varme og Thailand. Godt jeg har ullteppe, mange myke puter, smågodt og Friends på dvd;) Utenfor er været grått, og det regner. Men det går jo an å drømme seg litt bort og se på bilder fra forrige Thailand-ferie da.....:

img8846img8802img7574

Søndagen har imidlertid et høydepunkt på TV hvertfall. I kveld er "Åndenes makt" tilbake på TVNorge... Vi får se om det virkelig spøker på Stiklestad Park Hotell i Verdal. Hva er det som puster de ansatte i nakken der mon tro?

cmb

Mord for mote...

Leste tidligere i Blondinbella sin blogg om en jævla kaninpels som hun syns var så vakker. Det er akkurat som jeg mistenkte tenkte jeg da... En overfladisk fjortis...Tenker hun ikke på hvor mange kaniner som ble drept for den jakken? Man trenger seriøst ikke pelsjakke, vi lever ikke i steinalderen...Fryser ikke i hjel uten pels. Etter å ha lest i Miss Dior Cherie sin blogg fant jeg heldigvis ut at andres umiddelbare reaksjon er samme som min når det gjelder pels. Seriøst.... Ville du ha hatt en jakke laget av han her?

img5203

Bildet er av min kjære Gizmo som liten... Er han ikke skjønn? Dyrene er uskyldige. De er våre venner.... Og man går vel ikke med klær som vennene sine må dø for? Pels er mord for mote.

cmb

cmb

Dagens jente-drink:)

Jentekveld på byen og Cosmopolitan er vel noe som hører sammen eller hva?

cosmo3

cmb

My boots are ok!?

Nei ikke akkurat... De jeg gikk med i dag lakk vann som bare pokker. Hva kan man regne (hihi) med for under 100 kroner på Skopunkten sier jeg bare... Tette sko er nok litt for mye forlangt. I går gikk jeg på shopping i gummistøvler, og det var en heller klam opplevelse så jeg satset på at det ikke skulle regne noe særlig i dag. Da tok jeg skammelig feil! Har vært våt på beina halve dagen.. og det kan man bli hissig av! Noe jeg merket på jakt etter drømmestøvlettene som jeg har sett meg ut i skinn på Bianco. Sånne som jeg kan bruke til både hverdags og fest, men selvfølgelig er de utsolgt over hele Oslo! Noe jeg fant ut etter å ha gått overalt og ringt masse.....

304147610350x330jacobsenrub1black

Det er vel ikke meningen da at jeg skulle bruke de i morra som jeg hadde lyst til....Da blir det nok gummistøvlene fra Ilse Jacobsen igjen. De er jo søte de også eller hva? Så får jeg heller bare bli klam hvis det blir lite regn! Er bedre med litt klam enn søkkvåt. Får håpe de får inn de Bianco støvlettene snart. Gleder meg faktisk til å bruke vinterstøvlettene jeg kjøpte der i fjor. Høye heler og lammeull inni! Perfekt for kalde dager, og for oss som kanskje føler oss litt uelegante i UGGs!

284066522350x330Love these boots;)

Natti natt, hilsen en skodilla dame!

cmb

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv