oktober 2010

Dagens baby outfit

Her skulle vi ut på tur, men Emma skulle nesten bare sitte i bilen, så da holdt det med disse klærne. Var ikke så kaldt i dag. Emma ser ikke så veldig fornøyd ut her akkurat, men er veldig glad for å leke litt med mamma's nøkkelknippe!

Fleecejakke og strømpebukse fra H&M, Ulllue fra Joha, supersøte Adidas-sko (nesten ubrukte som jeg arvet av ei på dansegruppa).

Også har vi innetøyet da:

Snekkerbukse (som jeg syns er ekstra søt), body og smekke fra Nameit.

Hva syns dere om søta vår i dag?

 

Ps. Beklager at jeg ikke har svart på alle kommentarer i det siste, men har ikke hatt tid rett og slett. Beklager!

Hel ulldress

Leter etter en kjekk ulldress eller to som Emma kan ha i barnehagen. En som er litt tjukkere enn vanlig ullundertøy. Ser mange fine eksempler på nettet:

Ulldress fra Nameit. 279 kr.

Ullfrottedress fra Cosilana, 325 kr, finnes i nettbutikken Englebarn (trykk her)

Reflexdress, 399 kr fra Barnas Hus:

Dress i ullflece, 405 kr. Fra Nøstebarn.no.

Har du en kjekk Ulldress å anbefale Emma?

Merking av klær i barnehagen

Det lønner seg å ha navn inni klærne til barna i barnehagen har jeg skjønt. Etter hva jeg har hørt så blir klær lett blandet, og det er ikke alle som har med skift til barna sine. Så da kanskje barnehagetantene låner andres hvis det er en unge som blir helt våt for eksempel. Og det er ikke alle foreldre som er så ærlige at de leverer tilbake andres klær heller. Tro det eller ei. Ofte har barna like klær også, og da er det lett å blande hvis man ikke har merket dem.

Men for å kjenne igjen ditt barn sine klær så kan man sette på slike strykelapper:


Dette er bare et eksempel. Lønner seg såklart å ha fullt navn og telefonnummer på lappene:) Jeg har akkurat bestilt 120 stk. på Navnelapper.no!

Noen som har opplevd barnehagetøy som forsvinner?

Babysvømming

På onsdag er fast babysvømmingsdag for oss. Emma går på kurs nummer 2, og hun koser seg som bare det. Hun har blitt en liten tøffing som hele tiden plasker i vannet. Lille jenta vår kaster seg mot oss hvis vi setter henne på kanten, og det finnes ikke gråt når hun dukker under. Har til og med hoppet fra kanten sammen med pappa'n sin!

Vi har et undervannshus til fotoapparatet, så derfor har vi både tatt bilder og filmet under vann. Moro! Dette bildet er tatt i våres på det forrige kurset. Nirvana-baby?

Det er utrolig koselig å ha en sånn familiegreie en gang i uka, og jeg tror Emma får mye ut av det også. Hun kommer nok til å lære å svømme tidlig. Ser ut som hun prøver allerede!

For mer info om babysvømming i Oslo, kan du lese her: badenymfene.no.

Tiden strekker ikke til...

Etter at jeg var ferdig med permisjonstiden så føler jeg det slik hele tiden! Hvordan skal jeg rekke andre ting enn å jobbe, og å være mamma etter jobb? Jeg har jo såklart ledig tid etter jobb, men det er jo tross alt bare 2-3 timer jeg får med Emma hver ukedag før hun legger seg! Og da frister det ikke så veldig å bruke den tiden på å trene eller andre ting. Og etter at hun har lagt seg, så er jeg som regel så sliten at jeg bare vil slappe av litt før jeg legger meg. Danser med dansegruppa 1-2 ganger i uka, og har danset med de i kveld, men det er det liksom.

Og det er ikke bare trening jeg ikke rekker/har energi til. Har tenkt på å farge håret mitt i et par uker nå for eksempel...

Dere andre mamma'er med full jobb; hvordan rekker dere alt? Spesielt trening...?

Fantorangen

Emma digger denne lille oransje elefanten, og begynner å le hver gang han kommer på skjermen. Hun blir sååå glad for å se Fantorangen... De vet hva de liker disse små:)

Noen som vet om man kan få Fantorangen på dvd? Han er jo så kort på TV om gangen... Emma skulle vel hatt et sånt kosedyr også:)

Vi skal på kjærestetur!

I november tar vi oss en tur til fantastiske Edinburgh i Skottland i 4 dager.... Syns vi fortjener det altså:) Det blir første gangen vi er borte fra Emma i mer enn noen timer begge to samtidig. Nå gjelder det bare å ordne barnevakt, men det skal vel gå bra (hint hint).

Hotellet vi skal sove på har utsikt til Edinburgh Castle:)

Gleder meg! Noen som har vært her?

Bursdagskakene

Her ser dere Emma's bursdagskaker. Mannen min har laget kakene, og jeg har laget muffinsene.

Bløtkake:

Daim-iskake:

Red velvet cupcakes:

Alt smakte helt fortreffelig. Emma fikk smake bittelitt muffins, og det var stor stas;-)

Emma fylte 1 år i går!

Lille, lille jenta vår har fylt sitt første år. Tenk det! Hun er ikke en liten baby lengre, men en liten jente! En jente som fyller dagene våres med glede.Vi er så glad for at lille Emma har kommet  inn i livet vårt, og kunne ikke tenkt oss å vært uten henne ♥.

Det er mange som er glad i Emma, og hun var midtpunktet i går fra morgen til kveld. Hun fikk maaaaange fine gaver. Masse kjekke klær og ulltøy som kommer godt med i barnehagen, leker, dyne og sengetøy, veggur, innrammet broderi, ullsokker m.m. Orker ikke å ta bilder da jeg allerede har vasket mye av klærne.

Emma hadde selvfølgelig pyntet seg i går. Med kjole og bolero fra H&M som hun fikk av mamma og pappa. Hun fikk et hjertesmykke av oss som hun også har på seg. Det kan jeg vise bilde av siden. Siden Emma ikke er døpt, så får hun litt "minnegaver" av oss i steden.

Fine jenta vår i den lille kjolen sin:) Var vanskelig å ta bilde av Emma i går. Hun hadde så mye å kikke på!

Emma elsket den nye leken sin. Og blå er tydeligvis fargen hun liker best av klossene oppi der. Hun velger den hele tida:)

Leker litt med mamma på gulvet.

Har veldig mye bilder fra kvelden, men det er masse personlige familiebilder, så jeg legger ikke ut de her. Tror Emma hadde en kjempefin dag i går. Hun var veldig trøtt på kvelden i hvertfall. Det ble en dag hvor mye skjedde, og alt i alt en kjempeflott feiring av gulljenta vår!

Tusen takk for alle de fine gratulasjonene Emma har fått!

Red Velvet cupcake

Lurer på om jeg skal prøve meg på disse til Emma's bursdag i morgen? De høres veldig gode ut da. I følge Klikk.no, så er det jo de beste cupcakes som finnes...

Bilde: google. Hvis du googler "Red velvet cupcakes", så får du opp mange fine bilder!

Noen som har smakt disse? Oppskriften finner du HER.

Vugge-vippestol-spisestol. Alt i ett!

Leste akkurat om en ny oppfinnelse som kommer på markedet i november. To norske designere står bak, mens den er produsert av danske Baby Dan. Angel heter denne nyskapningen:

Genial, ikke sant? Kan brukes fra nyfødt til 4 års alder.

Her er det bekmørkt!

283182-1-1287689648098.jpg

Her er det bekmørkt! Strømmen har gått her i hele området. Litt skummelt egentlig... Når vi kikker ut av vinduet så er det mørkt over alt. Men litt romantisk at man kan tenne lys og sette rundt omkring da. I mens det var så mørkt så kom det en jente som kjøpte en jakke av meg. Var ikke så lett for de å finne fram hit  i mørket. Annonserer litt på finn.no i ny og ne, og det lønner seg. I dag fikk jeg 400 kr for en jakke som bare lå der, men som var pen og nesten ubrukt. Et bomkjøp for meg rett og slett. Har bestemt meg for å prøve å legge til side penger til Emma's nye bilsete for ting vi selger. Og nå  er vi oppe i 2400 kr. Må tenke litt smart også! Hvertfall når barneutstyr er så dyrt som det er, og jeg har så mange ting jeg ikke trenger. Et tips til dere andre småbarnsforeldre også; selg ting du ikke trenger!

Ha en fin kveld folkens. Nå er lyset tilbake, stearinlysene slukket og TV'n på igjen... Snart er det natta.

En super dag!

Alt gikk liksom min vei i går... Og det er SJELDENT det skjer altså. Positive ting som skjedde meg i går:

  • Emma fikk tilbud om barnehageplass fra 1.desember!!!!!! HURRA!
  • En medarbeider fylte 40, så vi fikk KAKE på jobben.
  • Når jeg kom hjem ble jeg servert indisk mat (en av mine favoritter).
  • Fikk tilbud om skyss til og fra trening av magedans-instruktøren/venninnen min, og takket såklart ja;-)
  • Lærte mer av koreografien som vi skal opptre (!) med, og hadde det kjempegøy.
  • Arvet en STOOOOOOR pose med barnetøy til Emma av ei på dansegruppa, og det var virkelig fine ting!

Det beste av alt var såklart at Emma fikk barnehageplass. Blir fortsatt veldig glad når jeg tenker på det. Det er i en barnehage som gjør at jeg må reise noen stasjoner tilbake med t-banen før jeg reiser ned til byen, men uansett så er det ikke så langt hjemmefra. Det er en hyggelig liten familiebarnehage i trivelige omgivelser. En dag så må vi vel nesten bort og kikke litt;-) Nå er jenta vår stor altså... Begynne i barnehage og greier...

Random bilde fra cuteoverload.com bare fordi grisen var så søt... og fordi jeg trengte et bilde til innlegget:)

Flotte kaker

Kilde: pinkcakebox.com

Hadde man bare vært baker.... Eller konditor er det vel som lager slike? Ja, da skulle Emma fått en bursdagskake hun sent ville glemme;-) Fine ikke sant?

Det er faktisk under 4 dager til!

På lørdag er Emma et helt år!! Vi gleder oss sånn til jenta våres første bursdag nå på lørdag. Det er noe spesielt med den første bursdagen selv om Emma nok ikke kommer til å huske det. Men det er viktig for mamsen at alt blir perfekt hvertfall. Kan egentlig ikke fatte at tiden har gått så fort. På denne tiden i fjor så satt jeg som en stranda hval hjemme i sofaen og strikket, blogget og spiste sjokoladeis:)

Og nå har vi ei lita tuppe som finner på utrolig mye rart. Her sitter hun oppi lekekassa:-)

Hvordan feiret du den første bursdagen til barnet ditt? Her skal vi ha besøk i to omganger. Først Theodor sin familie, og så min. Og lille Emma skal være midtpunktet hele dagen (som om hun ikke alltid er det fra før av;)). Gi meg gjerne tips til kaker vi kan servere på lørdag!

Dette syns jeg om Smashbox Photofinish

Nå har jeg testet den "sagnomsuste" primeren i over en uke, og har dermed gjort meg opp en mening om den. Jeg har prøvd den med mineralfoundation, og kremfoundation, og med og uten fuktighetskrem under. Det å kalle den "plastisk kirurgi på flaske", kan jeg si med en gang at er litt oppskrytt.
 

Jeg bestilte den som kun heter Photofinish, og det var visst ikke det lureste jeg kunne ha gjort. Jeg burde ha bestilt den som er for fet hud; Smashbox Photofinish light, selv om jeg ikke har spesielt fet hud. Utover dagen så er nemlig ansiktet mitt ofte veldig blankt med denne primeren, og foundationen sitter heller ikke noe særlig bedre på enn vanlig. Hvertfall ikke hvis jeg bruker kremfoundation.

Etter litt forskjellig testing, så har jeg kommet fram til at den gir best resultat uten fuktighetskrem under, og med id. mineralpudder over. Men man må være supernøye på at primeren har tørket først. Selv om jeg ikke var superfornøyd med primerens festeegenskaper, så har den sine positive sider også såklart. Huden kjennes silkemyk ut etter påføring, huden blir jevnere og porene trekker seg sammen. Men jeg anbefaler de fleste å gå for Smashbox photofinish light hvis man ikke har tørr hud. Jeg skal hvertfall kjøpe en slik neste gang!

Hvis du lurer på noe mer om Smashbox, så kan du kikke her: www.smashbox.com

Har du prøvd Smashbox Photofinish? Hva syns du?

Byttefest!

En venninne av meg pleier å ha en årlig byttefest, og i går var jeg med for første gang. Jeg reiste dit med en søppelsekk med klær, og kom tilbake med like mye. Byttefest er et utrolig smart konsept. Man kvitter seg med klær man er lei av, eller som ikke passer og får klær man heller vil ha. Det er mange måter å ha byttefest på men slik gjorde vi det: Vi la alle klærne i en hau på gulvet og samlet oss rundt og la til side det vi syns var fint. Så gikk vi og prøvde litt og beholdt det vi kledde. Det vi ikke ville ha gikk tilbake i hauen. Vi satt og drakk litt vin, spiste litt ost og kjeks osv, og tok oss en ny kikk i hauen senere på kvelden. Merkelig nok var plutselig flere ting fine med litt vin innabords, hehe;-)

Her er noe av det som ble med hjem:Den sebrastripete toppen er egentlig mammatopp, og hun ene som var på festen hadde designet den!
Og Helene som festen var hos, mente at jeg måtte begynne å spare på "dansesmykker" til magedansopptredner:) Så det har jeg tenkt å bruke dette armbåndet til.


Denne toppen var min favoritt, og den var det bare flaks at jeg fikk med. Var flere andre som prøvde den først...

Jeg fikk også med meg noen babyklær til Emma, og mange andre klær som jeg kommer til å bruke til hverdags. Det var fortsatt mange plagg igjen når vi dro i går kveld, og alt dette blir sendt til Fretex. Hadde en utrolig koselig kveld i går, og er lettere redusert i dag merker jeg. Men etterpå må jeg til Helene igjen og hente mobllen min, for den klarte jeg selvfølgelig å glemme...

Har du vært på byttefest før?

Ettårskontroll med bivirkninger...

Emma og pappa'n var på ettårskontrollen i går, og lille Emma har feber ennå stakkars. Det er den første vaksinen som har gitt henne så kraftige bivirkninger! Alt var fint fram til i natt, og vi var til og med på babysvømmingen i går. Men i natt så sov Emma minimalt, og fikk over 40 i feber!! Hun lå ved siden av oss i senga, og det var som å ha en liten stekeovn der. Så vi tok av henne pysjen, og ga henne paracet. Men det var klynking og våkning i hele natt. Og nå er det på'n igjen. Har brukt over en time på å få henne til å sovne. Stakkars lille jenta vår. På HS så sa de at vi måtte dra til legen hvis det ikke gikk over etter et par dager... Håper hun er frisk i farta i morgen igjen.

Men over til kontrollen da. Emma's mål på 1 års-kontrollen var da: Lengde: 76, hodeomkrets: 46,5, vekt: 9570. Nå begynner hun å bli stor jente!

Hvordan var ditt barns ettårskontroll?

Full barnehagedekning sier du?

Ja, kanskje for de som er født på den rette tiden av året... Og dette gjelder ikke Emma som er født i oktober stakkar. Hvis alt hadde gått etter planen, så hadde Emma fått barnehageplass f.om 1. november, men nå ser dette heller dårlig ut. Vi har til og med forandret på ønskelisten en gang for å være mer taktiske (i følge den lite hjelpsomme fyren på barnehageformidlingen). Så nå står hun på 3. plass i den barnehagen det er størst sjanse for at hun kommer inn i. Og hvis det kommer et barn som er eldre enn Emma og plutselig vil ha plassen, så blir hun skjøvet lengre bak i køen. Håpløst...  Her blir man straffet for å være født sent på året!

Hva skal mamma gjøre nå da?

Håper vi finner en løsning snart hvertfall... Si gjerne fra hvis du vet om en privat barnehage (f.eks) som vil ta i mot snuppa vår i området rundt Kalbakken i Oslo.

Babyhjelm?

Ja, vi har flere ganger spøkt med at Emma kunne trengt en hjelm sånn som hun holder på. I hvertfall da hun begynte å reise seg opp overalt hvor hun fant noe å holde i! Dette skjedde selvfølgelig da vi var på ferie i en leilighet med flisegulv... Da ble det mye harde knall og fall, og hun har hatt noen merker i panna for å si det sånn. Men vet dere hva? Det finnes faktisk et beskyttende hodeplagg for barn til akkurat dette formålet. Jeg ser absolutt smarte sider ved denne, men samtidig så har jo normale barn alltid klart seg uten hjelm... Uansett, så fikk Emma tilsendt en for å prøve den:

Hi hi;) Alt kleder den smukke!  Den var jo ganske søt da:)

Den heter Thudguard, og er laget av 1,27 cm tykt støttestet materiale. Den er beregnet for bruk spesielt i den perioden barna begynner å gå, og har hatt stor suksess i England. Den skal såklart kun brukes i korte perioder om gangen og under oppsyn av voksne. Thudguard kan bestilles her: THUDGUARD.NO.

Hva syns dere om "hjelm" til baby? Overbeskyttende eller smart?

Baby Outfit

Dere ser ikke hele antrekket til Emma her, men jeg legger det ut uansett. Her har hun på seg den nye fleecejakka fra H&M. Den er i størrelse 86, så den er litt stor som dere ser. Etterpå så brettet jeg opp ermene;) Luen og smekken er fra Name it, også har hun tynne ullvotter fra Joha.

Nøstebarn-teppet jeg strikket er fast innslag i vogna.

Jeg syns Emma er så fantastisk søt i denne lua, og er så fornøyd med det kjøpet!

Lille snuppa vår:) Var hun ikke fin da?

Sammenleggbart badekar

Jeg har litt lyst på et sånt et til Emma:

Veldig kjekt for oss som kun har dusj... Lurer på om en voksen får plass oppi der;P  Fra før av så har vi en sammenleggbar badebalje fra Flexibath som Emma bruker. Men kunne jo gjerne hatt noe større etterhvert. Men, men... kan jo hende vi flytter siden, og skaffer oss badekar uansett.

De sammenleggbare badekarene fra Bibabath kan du blant annet kjøpe på lilleprinsen.no.

Har du badekar eller dusj? Eller begge deler kanskje?

Redesign av bloggen...

Har lenge vært lei både headeren og fargene på bloggen min egentlig. Men jeg syns det er skikkelig pes å redesigne den for å være helt ærlig. Header er kjempevanskelig å lage siden jeg aldri blir fornøyd, og jeg har så få bilder som passer over der. Men i går kveld, så prøvde jeg litt uansett, og skiftet fargene her, og profilbildet. Hva syns dere om resultatet? Er ikke 100% fornøyd, da jeg syns det ble litt rotete,men jeg syns headeren ble litt mer personlig hvertfall. Slik så bloggen ut tidligere:Rammen rundt profilbildet skal jo egentlig ikke være der, så jeg skjønner ikke hvorfor den viser seg egentlig. Den gjorde ikke det før, og viser seg ikke i Opera.

Prøvde noen forskjellige headere før jeg kom fram til den jeg har nå også:

Hva syns dere om bloggens nye utseende?

Emma digger denne:

Merker mer og mer TV-slave-tendenser på lille Emmis:) Hun likner nok på faren sin på det området, haha. Emma begynner å le av ting på TV som f.eks Fantorangen. Også slipper hun alt hun har i hendene når den Posten-reklamen med beagle-hunden kommer... Du vet den lille tassen som legger seg på togskinna. Pappa'n til Emma har jo en slik hund som bor hos svigermor som Emma elsker! Emma prøver å legge seg i kurven til Hedda hele tiden når vi er der. Heldigvis er Hedda en veeeeeeldig snill hund. Nei, nå sporer jeg jo helt av igjen, typisk meg. Det jeg egentlig skulle si var jo at Emma digger denne;

Emma begynner å le av denne videoen;)

Nå skal jeg kose meg med et kostymedrama på dvd. Mannen min er nemlig på golftur i Sverige denne helgen, så da må jeg benytte sjansen å se en skikkelig jentefilm. Young Victoria tror jeg den heter. Sånt noe vil jo aldri Theodor se på, så nå har jeg potetgullposen og brillene klare!

Ha en fin lørdag folkens!

Ute og kjører...

...i den nye Hello-Kitty gåvogna mi:) Noe galt i det eller?Emma har blitt riktig så glad i gåvogna si. Hun går etter den, sitter i den, står i den, putter bamsen sin i den... ja, you name it. Er det ikke rart å tenke på at man starter med en slags rullator som liten, og avslutter med det når man blir gammel også?

Nei, nå får jeg legge meg før jeg får for mange dype tanker:) Natta sov godt bloggverden!

Fremtidig blogger?

Emma elsker mamma sin mac:) Helst vil hun slå på den, men det får hun egentlig ikke lov til. Kanskje vi ser på en liten fremtidig blogger her? Hvis blogger ikke er avleggs når Emma blir eldre da.... Kanskje det er noe nytt og fancy da som vi ikke kan tenke oss nå?

Jeg er syk og hjemme i dag, og Emma er også litt syk... Skulle ønske vi begge var friske og hadde ferie! Savner samværet med Emma om dagen merker jeg. Men det er ikke mye vi får gjort nå. Mamma'n orker ikke å gjøre annet enn å  ligge på sofaen uten og gjøre noenting, og Emma er overalt og ekstra grinete hvis hun ikke får lov til noe. I stad klatret hun nesten helt opp på bordet! Beina var rett ut hvertfall, og hele overkroppen på bordet. Heldigvis passer pappa på;)

Nattasang til dere:)

Noe må jeg blogge selv om jeg ikke er helt i form... Føler meg nemlig ganske elendig i kveld, så det skal bli spennende å se hvordan dette utvikler seg :/ Emma er også forkjøla. Kanskje ikke så rart med tanke på at hun stjal smokken til lille forkjøla Jenny i helga... Emma som ikke bruker smokk en gang! Men hun ville jo såklart ha den når Jenny hadde den i munnen. Men, men. Nok om det. Her har dere en sang jeg liker:

Sov godt alle sammen!

Emma's første bursdagsgave

Emma har ikke bursdag før den 23.oktober. Men da vi var i Skien, så fikk hun sin første bursdagsgave på forskudd av venninnen sin Jenny, 14 mnd. (og av foreldrene da;)). Men, tenk at jenta vår snart er ett helt år!!!! Det har gått så fort!

Hun fikk en fleecejakke som sikkert blir brukt mye framover:

Emma syns den var kjempefin, og likte at det var lilla i den:-)

Kanin i sursøt saus

Det hørtes ut som en middagsrett, gjorde det ikke? Men... nei, jeg spiser nok ikke kanin. Det er en av yndlingsdyrene mine faktisk, og jeg har jo en egen kanin som heter Gizmo til og med!

Men over til overskriften. Noen som opplever at barnet deres kaster alt han/hun får tak i? Emma har begynt å kaste ting veldig ofte. På lørdagen så fikk hun en kosekanin på H&M, og det var nettopp det hun gjorde med denne. Svigerinnen min og jeg spiste nemlig på et Wok-sted, og Emma satt jo selvfølgelig ved bordet hun også med sin nye kanin. Etter at vi alle var ferdige med å spise (heldigvis), så siktet hun på tallerkenen min og pælma kaninen sin oppi. Så nå har kaninen fått nytt navn: Kanin i sursøt saus....

Var den ikke søt? ( ehhh...sursøt?)

Internett på bussen!

283182-1-1285945066529.jpg
Disse nymotens greiene slutter aldri å fascinere meg, ha ha :) Ungdommer nå til dags vet ikke hvor godt de har det:). Før måtte vi nøye oss med discman eller minidisc med kanskje 14 sanger på, hvor vi måtte bytte album og ha med oss store cd-mapper på bussturer, men nå får man ipod med internett! Man trenger ikke ha med lesestoff engang jo. Sitter på vei til Skien nå. Theodor og Emma reiste dit i går...

Ny adresse: camillamaries.com

Ja, jeg fikk nå lyst på et eget domene jeg da.... Har jo aldri hatt  det før. Så nå kommer dere til bloggen min ved å skrive camillamaries.com også!

For de som tror det er vanskelig og dyrt og skaffe domene; DET ER VELDIG ENKELT!... og billig (fra 45 kr i året).

Bestilte mitt domene på www.nordichosting.com, og etter ca. et døgns behandlingstid, så er domenet klart til bruk. Det eneste man gjør for å koble det til bloggen er å gå inn på profilen sin på nordic hosting og ta redirect på domenet. Så nå vet dere det!

Ha en fortreffelig fredag!

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits