oktober 2011

Vinterskoene til Emma

Årets vintersko er i boks til lille Emma. Og i år falt valget på disse fra Ecco:


Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har lest noen tester av vintersko for barn i år, men vet at Ecco pleier å være bra. Jeg var faktisk ikke med å kjøpe disse en gang, da Emma og pappa'n fikset det på egenhånd. Syns de var flinke jeg:)

Gjett hvilken størrelse 2 åringen vår måtte ha i disse vinterskoene da? Hele størrelse 25!! Syns det hørtes utrolig stort ut med en gang, men de var og målte føttene hennes i to skobutikker. Hun vokser så fort lille snuppa vår, og får vel kanskje bli svømmer hvis føttene hennes fortsetter å vokse i den hastigheten. I sommer brukte hun jo størrelse 22...

Hvilke vintersko har du valgt til barnet/barna i år?

Muffinskveld...

Jeg er redd jeg har blitt litt hekta på å lage muffins! Det er jo så enkelt å bake, og man kan jo lage så mange spennende variasjoner:) Her ser dere noen jeg lagde i kveld:

Skikkelig søte og rosa! Egentlig så er ikke jeg så glad i sånn smørkrem, men mannen min syns det er kjempegodt. Skikkelig sukkerbombe spør du meg! Men det ser jo veldig dekorativt ut da. Jeg må få kjøpt meg noe ordentlig dekoreringsutstyr snart. Det blir fort søl med de posesprøytene jeg har hjemme. Hvis det er interresse for det, så kan jeg legge ut oppskriften på disse muffinsene. Den er veldig enkel... Brukte akkurat samme oppskrift som på regnbuemuffinsene. Det er en grunnoppskrift som kan brukes til alt egentlig.

Men nå må jeg ta kvelden. Emma har ikke har vært helt i form om nettene i det siste, så kan jo hende hun våkner i natt også. Samme med lille Emil... Det skal ikke alltid være lett å ha to småtasser. Men det er så herlig at noen våkenetter er fullstendig verdt det! Sov godt <3

Emmaljunga vs. TFK

Jeg elsker TFKen min. Men i dag måtte jeg jo testkjøre Emmaljungaen en tur. Og konklusjonen er at jeg elsker denne vogna også. Hadde jeg kjøpt denne før jeg kjøpte TFKen, så hadde det nok mest sannsynlig blitt med denne. Kan fortsatt ikke tro at jeg fikk den for 1500 kr! Var jo på utkikk etter denne vogna som gravid, og billigste jeg fant brukt var 3500 kr.

Emmaljunga City Cross er lett og god å trille, og bagen er overraskende stor. Den er også veldig lun, så lua måtte til slutt av. Emil sov hvertfall kjempegodt i den, og våknet ikke en eneste gang på hele turen. Han sov inne på kjøpesenteret, og fortsatte å sove en stund etter at vi kom hjem. Hvis han hadde vært våken inne på senteret, så hadde jeg nok savnet lufteluken bak som TFKen har. Emil elsker nemlig å ligge og kikke ut der.

Lille gullgutten vår. Lett smilende i drømmeland...

På vei hjemover fra byen i dag, merket jeg imidlertid at Emmaljungaen må være hakket tyngre enn TFKen, ellers så er den bare tyngre å trille. Men jeg tror den ristet bittelitt mindre enn TFKen. Når man begynner med å ha Simo som første vogn, så skjønner man fort at dempingen på denne er unik. Men det hjelper ikke når den er så tung som den er.

Jeg liker begge vogner like godt, men TFKen passer nok best til mitt bruk. Når man blir vant til håndbrems i de bratte nedoverbakkene, så savner man det også... Men vi får se hvilken som er best på vinterføre, og jeg har ennå ikke prøvd å slå sammen Emmaljungaen.

Never too small to rock

Lille Emil, så søt i rockepysjen sin fra H&M:

Jeg syns vanligvis ikke babyer er så fine i svart, men det syns jeg Emil er. Han får jo så gode roser i kinnene når vi fyrer i peisen om morgenen:)

I dag har vi gått oss en tur med Emmaljungaen som jeg kanskje skriver litt om etterpå. Nå skal storesøster hentes i barnehagen!

Postkasser for store og små

Er det noe vi virkelig trenger her, så er det ny postkasse.... Jeg tør ikke engang vise dere bilde av den som henger her:-) Siden vi flyttet inn i sommer har jeg lett etter den perfekte postkassen, og nå har jeg endelig funnet den! Den er fra Bruka Design, men jeg må bare finne en nettbutikk hvor jeg kan bestille den først. Prisen ligger på rundt 500 kr.

En som bor borti gata her har denne i rød, og den ser kjempeflott ut på et hvitt hus! Men jeg har litt lyst på hvit...

Bruka Design har små postkasser for barn også:

De selges blant annet på Lilleprinsen.no hvor jeg lånte dette bildet fra.

Emma ønsker seg en sånn!

Noen som kan fortelle meg om en nettbutikk som har disse store postkassene i flere farger?

Edit: Tror jeg har funnet en butikk i Skien som har de:-)

Enda en barnevogn!

Ja, noen vil vel kanskje kalle meg barnevogndilla, og de har vel sikkert rett... Men når man har to barn, så er det ikke sikkert det holder med to enkeltvogner. Spesielt ikke når den ene vogna står fast i barnehagen.

Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe noen flere, men så kom jeg over denne her. Den hadde jeg ikke råd til å la gå fra meg:Bildene er fra finn-annonsen. 1500 kr for en Emmaljunga City Cross inkludert Citybag (ikke avbildet)!! Det må jo kunne kalles et kupp?! Vogna er hel og pen og ren. Innimellom, så fins det folk som ikke er så opptatt av å tjene penger på sine brukte ting.

Det er veldig greit å ha en vogn hvor jeg kan ha Emil mot meg når han begynner å sitte. Det kan jeg nemlig ikke med TFKen. Og denne her blir vel Emil sin barnehagevogn etterhvert. Pluss at jeg alltid har vært svak for Emmaljunga, og nå har jeg endelig en jeg også!

Bursdagskakene!

Jeg lagde 2 kaker og muffins til Emma's bursdag. Siden vi hadde Hello Kitty som tema var selvfølgelig Kitty på muffinsen.

Emma kikket lenge forundret på muffinsen før hun tok en bit. Den spiselige Hello Kitty-pynten er fra Wilton, og jeg har kjøpt disse på ebay.

Jeg hadde brukt ulike color paste fra Wilton for å farge røren slik at det ble "regnbuemuffins"!

Utrolig morsomt for barna! Fremgangsmåten har jeg skrevet om på Foreldremanualen. Oppskrift kommer senere.

Og mens jeg først var i gang, så farget jeg ostekaka likesågodt rosa:

Den siste kaken var en helt vanlig bløtkake med masse bær og fyll av krem, vaniljekrem og kirsebærsyltetøy (som var veldig forfriskende). Når man ikke er flink til å smøre på krem sånn som meg, så gjelder det å slenge på masse pynt!

Hadde det kun vært barn i bursdagen, så hadde det nok kun blitt Hello Kitty kaker siden dette var tema:-)

Hva syns dere om kakene?


Lego!

Lego er alltid populært hos de små, og Emma var kjempeglad for å få sin første Lego Duplo på bursdagen sin. Papiret ble fort røsket av da hun så hva det var for noe...

Hun var flink til å bygge også, så dette må hun ha gjort før i barnehagen. Hun hadde bare vanlige treklosser hjemme fra før av.

Jeg lurer på hvor lenge Lego har vært egentlig? Vi elsket det jo også som små. Apropos barneprogrammer som jeg skrev om i forrige innlegg. Nå blir det jo til og med laget filmer hvor karakterene er Lego-figurer:

Men den så kanskje litt skummel ut for Emma da...

Æsj!

Lille Emma er så glad i å se på barnekanalene vi har... Noe som slår meg er hvor utrolig mye reklame for leker som finnes der. Er det fordi det nærmer seg jul, eller er det alltid sånn? Emma tenker heldigvis ikke på å mase på å få lekene i reklamefilmene enda, men følger like mye med på reklamene som på tegnefilmene.

Denne her husker jeg spesielt godt siden hun alltid ler av den og sier "æsj" ;-)

Emma's Hello Kitty-bursdag:)

Bilder sier mer enn tusen ord, så her får dere et lite bilderas fra Emma's 2 års dag! Emmas dag ble gjennomført i Hello Kitty-stil noe hun syns var kjempegøy.Jeg fikk endelig prøvd meg på Regnbue-muffins etter tips fra martheogwilliam.blogg.no. Disse blir nok en slager i barneselskapene framover! Blogger kakene i et senere innlegg.

Emma var rett og slett henrykt over kjolen sin!... og ballongene da såklart:)Lille prinsessa til mamma og pappa... Tiden går så fort, og vips så var hun 2 år.

Gratulerer med dagen, Emma!

I dag fylte lillejenta vår 2 år. Det har vært en fantastisk helg med vellykket feiring både i går og i dag. Emma har kost seg skikkelig!

Søte Emma blåste ut lysene selv til og med!

Flere bilder kommer, men akkurat nå er jeg for sliten til å blogge og skal heller slappe av sammen med min bedre halvdel <3

Deilig høstmorgen

Denne morgenen har en så frisk og fin luft at jeg likesågodt gikk meg en tur etter å ha levert Emma i barnehagen. Kaldt var det, men det er noe spesielt med høstlufta som gjør den ekstra god å puste inn. Jeg gikk litt rundt i nærområdet, og innser mer og mer at vi ikke kunne funnet noe mer perfekt plass å bosette oss på her i Skien.

Ikke bare bor vi på toppen av Skien, med utsikt over hele byen mange steder. Men området er historisk, og fullt av gamle vakre og koselige hus. Skulle gjerne bodd i dem alle sammen!

Lille Emil sov så godt ute denne herlige høstmorgenen.

Hadde det ikke vært for at jeg ble kjempekald på rumpa, så kunne jeg sikkert gått rundt i en evighet. Nå er det godt å være inne igjen med glød i peisen fra i dag tidlig...

Forberedelse til bursdag

Til søndag fyller lille Emma 2 år, så til helgen skal hun feires!! Det er en stoooor dag. Hvertfall for oss foreldre. Lille Emma aner vel lite om at hun har bursdag på søndag.

Dere kan jo gjette hva som blir temaet for bursdagen hennes?? Selv om det er "voksenselskap", betyr ikke dette at Emma ikke skal få en bursdag med de tingene hun liker best;-) Neste år, så inviterer man vel barnehagen, men denne gangen blir det kun familie. Men selvfølgelig skal hun ha besøk av venninnen sin Jenny etterpå for litt kakespising og lek:)

I dag skal jeg ut og kjøpe siste rest av baketing og gavepapir, så får dere se mer bilder når bursdagen er overstått!

Pysjamaser og sånt...

I går ble det litt shopping på H&M til de to små. Det ble mest til Emil da. Han vokser jo ut av alt han har! Eneste som er til Emma her er Hello Kitty strømpebuksa og hårspennene:-)

Når babyen vokser så fort som vår lille Emil, så kan det være greit med noen pysjer uten føtter også. De kan man ha litt lenger:) Den sorte rocke-pysjamasen er selvfølgelig min favoritt! Men det er pysj i ull vi egentlig er ute etter nå. Noen som kan anbefale meg noen gode noen som man har råd til å kjøpe flere enn én av??

Jeg har kjøpt Babybjörn!

Dette uglesette bæretøyet som jeg bestemte meg for å aldri kjøpe har jeg kjøpt i dag! Den er kanskje ikke like ergonomisk korrekt som en Meitai eller et bæresjal (jeg har begge deler), men gurimalla så enkel den er å sette på i forhold! Også betalte jeg bare 150 kroner for en lite brukt Babybjörn Active som jeg fant på finn. Dette er den med bittelitt mer støtte i ryggen enn den originale.

Sånn ser den ut:

Behovet for en slik sele har meldt seg når vi for eksempel skal handle og må inn på senteret for å se etter en sånn handlekurv med babysete. Da er det utrolig kjekt å bære Emil på denne måten i steden for på armen.

Ullgutt!

Ull er gull til små babyer. Og det er stort sett det går i av klær her når det begynner å bli kaldere. Her ser dere Emil i Lille Lam-dressen han har arvet etter Emma. Er nok ikke lenge før den blir for liten! Passer akkurat. Også har han ullue fra Nameit og ulltøfler fra Janus.


Lille skjønningen har vært med mamma på handletur i dag!

Store hunder kan brukes til alt...I hvertfall i følge Emma ;-) Hun elsker kosehunden sin, og har brukt den som hest opp til flere ganger...

Godt vi har noen dyr her i hus! Vurderte først om vi skulle kjøpe en ny kanin eller to, men jeg tror rett og slett vi venter litt. Her har vi egentlig nok å tenke på for tiden, og med kjæledyr så følger nye bekymringer. Nå er det oppussing av rommet til Emma vi tenker på, og pappa'n hennes har revet der inne allerede. Nå er det isolering som står for tur. Veldig viktig i et gammelt hus som er over 100 år gammelt! Før vi begynte å isolere, så var det kun slagg i veggene (en slags aske-sand), så ikke rart det er kaldt her!

Å miste et kjæledyr...

Blogglysten min har ikke akkurat vært på topp i dag. I går ettermiddag fant nemlig Emma og jeg lille Gizmo død i buret sitt... Hvil i fred lille venn.

Gizmo var den skjønneste lille kaninen man kan tenke seg, og jeg er veldig glad for at ikke Emma er eldre så hun skjønner hva som skjedde. Hun trodde bare han sov. Heldigvis har hun ikke rukket å knytte seg så mye til han. Han har nesten nettopp flyttet tilbake til oss etter å ha bodd på gården til Emma's farmor en god stund.

Men allikevel var det fælt å miste han. Før jeg ble mamma var han jo min lille baby. Håper han har det bra der han er nå.

Min lille kunstner!

Må bare skryte litt av Emma. Jenta vår fyller 2 år om en uke, og allerede så kan hun tegne litt;-) Hun tegner stadig vekk sirkler og kaller de "ballong", "ball", "sol" osv. Halvmåne prøver hun seg også på. Men i stad, så tegnet hun noe litt mer avansert. Nemlig et "HJÆTTE" (som hun sa selv).

Jeg syns det ble ganske fint jeg! Er egentlig overrasket over hvor flink hun er. Kanskje hun blir like glad i å tegne som mamma'n sin? Eller som jeg en gang var. Kan ikke si jeg tegner like ofte lenger akkurat.

Hvor tidlig er det vanlig at barn bevisst klarer å tegne former da? Det er utrolig spennende å følge utviklingen til lille Emma. Hun overrasker oss hver dag med nye ord og ferdigheter ;-)

Smykkeaksjonen 2011

Jeg nevnte i forrige innlegg om Rosa Sløyfe, at bloggeren Mitt Lille Smykkeskrin samler inn penger til aksjonen. Og her ser dere armbåndet jeg bestilte av henne. Hun gjør hele jobben med å lage smykkene gratis, så alt overskudd går til Rosa Sløyfe. I fjor samlet hun inn 6000 kroner, og i år håper hun på 10000! Jeg syns armbåndet var utrolig fint!

Armbåndet er laget av nikkelfri lenke og har flere symbolske charms;

 Det rosa hjertet - kampen mot kreft
 En engel - for de vi savner
 Et åpent hjerte - for de vi ønsker velkommen i våre liv
 To forskjellige sløyfe symboler med teksten "hope" - noe vi alle har!

En flott måte for meg å minnes mamma... Armbåndet kan man blant annet kjøpe på Eplabutikken Sammen står vi sterkere! Og der får man også kjøpt en søt nøkkelring.

Middagstips: Hjemmelagede hamburgere!

I går spiste vi de beste hamburgerne jeg har smakt på lenge! Og disse var hjemmelaget. Det er ikke vanskelig å lage hamburgere i det hele tatt. Ved siden av spiste vi potetbåter av nypoteter med krydder og olje som vi stekte i ovnen. Enkelt og godt!


Oppskriften hentet jeg fra Klikk.no. Der finner du også oppskrift på hamburgerbrød.

Emil 3 måneder!

Tenk at lille babyen vår er 3 måneder allerede. Tiden fra hjelpeløs liten nyfødt til smilende babygutt med stor personlighet har gått utrolig fort!

En av de første bildene vi tok av gutten vår. Før man blir tobarnsmor, så lurer man kanskje på om man har nok kjærlighet til to små, men det skal jeg love at man har!

Mye har skjedd på 3 måneder, og i går var vi på 3 måneders kontroll. Emil har vokst mye; 6650 gram, og 64,5 cm lang er han. Stakkars lille Emil fikk sprøyte i hvert lår, og det gjorde vondt i mammahjertet. Han syns ikke det var noe særlig, nei.

Ellers har ikke de siste dagene her hjemme vært særlig morsomme. Jenta vår gikk fra å virke frisk til å bli skikkelig dårlig igjen. Hun har hatt feber, hostet, grått og nesten ikke sovet på natta. Men nå krysser vi fingrene for at hun er frisk i morgen. Lille gulljenta vår.

I morgen skal jeg på min første barseltreff her i Skien, og håper på nye bekjentskaper:-) Hadde vært gøy å bli kjent med flere mødre i området!

Natta!

Stakkars søte små...

Både Emma og Emil er litt pjuske. Emma har blitt forkjøla og har fått øyekatarr, og Emil er forkjøla og hoster som en gammel mann (igjen). Dermed ble lillemor hjemme fra barnehagen i går, også tok jeg en tur til legen med begge to. Det er virkelig ikke bare bare å komme seg til legen med to små. Ingen av de hadde lyst å sitte i bilen, så da blir det hyling i kor. Og den ene smitter over på den andre;-)

Da vi endelig hadde kommet til legen, måtte vi vente i nesten en time!!! Legen var forsinka, jippi!

Men, det gikk faktisk overraskende bra på venteværelset. Selv om hun ser litt utålmodig ut på bildet, så satt Emma og lekte stille og rolig stort sett hele tida.

Legen undersøkte Emil, og fant heldigivis ikke noe galt med ham. Jeg har jo lett for å få lungebetennelse selv (før jeg fikk vaksine), så da tenkte jeg jo på det. Han er jo forkjøla i ett sett stakkars. Og Emma er i barnehagen i dag igjen selv om hun nå har katarr på begge øynene. Uansett, så har visst de fleste barna i barnehagen det, så de holdes ikke hjemme av den grunn!

Man får så vondt av alt disse små må gjennom stakkars....

Smykk deg!

Nadja, en av favorittbloggerne mine (unadostres.blogg.no),  har sin første konkurranse på bloggen, og her kan man vinne smykker fra Pearls for Girls. Fine ikke sant? Må jo bare videreformidle det. For i morgen trekkes nemlig vinneren. Og det skal den skjønne datteren hennes Una gjøre:-)

Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

Peiskos!

Nå er virkelig høsten her! Og jeg er kjempeglad for at vi har kjøpt oss ny peis. Med en handyman som min, så var den nye peisen satt opp i løpet av en dag;-) Den gamle peisen ville nok vært helsefarlig å bruke, så den måtte bort.

Peisen vår heter Åsgård 2, og kostet rundt 3000 kr på tilbud på Coop Obs. Den har fått bra resultat i flere tester, så dette er billig! Den skal settes i andre etasje etterhvert som vi får pusset opp her. Stua skal jo etterisoleres, og her har jeg egentlig lyst på en hvit peis. Drømmen hadde jo vært en flott kakkelovn, men det blir nok for dyrt. Som dere ser er det en slik "mursteinstapet" bak peisen, og den må også bort. Men da må hele stua stenges av, for den er det nemlig asbest i (iiiiiiiik!).

Endelig har jeg tatt fram pynteputene og teppene mine igjen også. De har nemlig ligget pakket vekk etter at vi flyttet. Og nå merker jeg at "pute-fetisjen" min kommer snikende igjen. Elsker pynteputer, og har lyst å kjøpe nye hele tida! Men det fins andre her i huset som ikke skjønner vitsen når de ikke er til å ligge på, hehe...

Jeg elsker høsten jeg.

Med ostekake på taket...

Tro det eller ei. I stad kjørte vi hele veien fra butikken og hjem med ostekake på biltaket:Ha ha, man blir litt surrete av å være småbarnsforeldre;-) Godt Theodor har fått en roligere kjørestil etter at vi fikk barn, ellers hadde det ikke blitt noen ostekake på meg i kveld! Og det hadde jeg sååå lyst på da jeg så denne på Rema. Men om den er noe god er gjenstår å se!

Emma er veldig glad i å handle mat, og derfor må vi dra på matbutikker som har egen handlevogn til henne.

Selv om det ikke syns på bildene her, så går det stort sett i full fart når Emma er og handler. Og noen ganger putter hun oppi litt ekstra i kurven;-)

Ha en flott fredag folkens! Nå skal jeg kose meg med ostekaka!

Samlingen har startet...

Jeg har ikke klart å slutte å tenke på det serviset fra Pip Studio. Dermed dro jeg og kjøpte meg disse to skålene i serien i går. Har klart å lokalisere den eneste butikken i Grenland som selger dette (Bikuben i Skien). Så det blir nok noen besøk der på meg framover. De hadde jo utrolig mye annet fint også!

Jeg klarer ikke å bestemme meg helt om hvilke farger jeg skal ha serviset i. Men jeg tror jeg satser på å ha forskjellige farger i de store kaffekoppene hvertfall. Når det gjelder tallerkner og cappucino-kopper så bør de vel være i samme farge for at det ikke skal bli for rotete. Det khakifargede (bildet) serviset passer jo selvfølgelig best inn her hjemme, men jeg har lyst til å bli mer fargerik, for jeg elsker jo farger!!

Hva syns dere om mine nye skåler?

Dagens baby outfit

Denne overskriften var egentlig bare en unnskyldning til å poste noen skrytebilder av gullgutten min. Men for de som lurer på hva han har på seg, så er ullbodyen og ullsokkene fra Cubus og buksa fra Name it.Lille Emil begynner å bli stor gutt! Om en uke så er han 3 måneder gammel allerede! Når jeg sammenlikner med bilder av Emma på den alderen, så er de veldig like. Skal bli spennende å se hvordan Emil ser ut i 2 års alderen:-) Han er veldig glad og sosial, og skravler mye. De som har sett videoklippet på facebookgruppa mi (som jeg ikke fikk til å poste her) har sett et eksempel på skravlinga hans. Han har nemlig mye på hjertet stort sett, og smelter mammahjertet med alle de skjønne ansiktsutrykkene sine ♥

Konkurranse med flott premie!

Divamamma holder en konkurranse på bloggen sin hvor man kan vinne en superflott premie! Dette må jeg bare dele videre, for denne premien var finere enn i de fleste bloggkonkurranser. Man kan nemlig vinne en vognpose fra Eloide Details. Krysser fingrene for at Emil skal få en ny vognpose;-)

Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

Servise på ønskelisten

Pip Studio har et utrolig lekkert servise som jeg har kikket på en stund nå. Har funnet ut at dette er serviset for meg. Et som jeg kan begynne å samle på. Det finnes jo i så utrolig mange farger og kombinasjoner, og etter min mening så trenger ikke alt å være i samme farge. Selv om den lyseblå kanskje er favoritten min.

Et slikt servise setter farge på hverdagen! En hverdag som ofte har lett for å bli litt for beige, offwhite og grå ;-)

Facebook-siden min!

facebook-siden min poster jeg ikke kun bloggoppdateringer. I dag kan dere se en søt videosnutt av Emil som snakker for eksempel! Etter at jeg byttet facebook-side, har jeg ikke så mange medlemmer enda. Håper at hvertfall dere som leser her fast (og har facebook) blir medlem. Litt gøy å vite hvem leserne mine er også!Ull til små og store prinsesser

Jeg syns Janus blondeull er helt herlig, og jeg har en slik trøye til meg selv... Emma hadde en body i blondeull da hun var baby, og i år så ønsker hun seg en slik trøye (snart 2 års bursdag, hint, hint). Det pynter litt ekstra opp med blonder, og pluselig er ullundertøyet utrolig pent å se på!

   

Ull er alltid gull, og det finnes ikke noenting som varmer og regulerer temperaturen like godt.

Rosa måned

Oktober betyr rosa sløyfe-måned. Og for meg personlig så er dette en veldig viktig kampanje. Jeg mistet nemlig min egen mor til brystkreften, og hun døde ironisk nok i begynnelsen av oktober 2004. Det går ikke en dag uten at jeg savner henne og ønsker at ting var annerledes. Men jeg orker ikke å skrive for mye om min personlige erfaring her. Brystkreft er en forferdelig sykdom som vi skulle vært foruten. Derfor er det viktig å støtte kampanjen mot brystkreft!!

Målet til Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft og samle inn penger til brystkreftforskning.

 Hvordan kan DU hjelpe til?

Send sms ROSA til 2277 og gi kr 50,-

♥ Kontonummer 7001 09 88592

♥ Kjøp en Rosa sløyfe i Kreftforeningens nettbutikk eller hos en av samarbeidspartnerne.

♥ Du kan også kjøpe rosa sløyfe til din mobil eller til facebook-bildet ditt.

♥ Hjelp til å spre budskapet på din blogg:

♥ Hege med bloggen Mittlillesmykkeskrin.blogspot.com har laget sin egen smykkeaksjon hvor hun blant annet selger disse fine armbåndene til inntekt for Rosa sløyfe. De kan kjøpes i Eplabutikken "Sammen står vi sterkere".  I fjor samlet hun inn 6000 kr til Rosa Sløyfe, og i år håper hun på å samle inn enda mer!

Et nydelig armbånd som jeg har bestilt til meg selv. Blir så glad når enkeltpersoner tar slike initiativ, og skulle ønske jeg hadde tid og energi til det selv.

Håper håper håper at mange støtter årets Rosa Sløyfe aksjon!

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits