desember 2010

Her går Emma! Godt nyttår forresten...

video:mvi0468


Her ser dere et lite klipp av snuppa mi i dag. Er hun ikke søt da? Hun går ikke kjempefort, men slipper seg i hvertfall da. Lille store jenta vår:) Akkurat nå sitter hun klistra foran skjermen og ser på South Park. Lener seg godt tilbake i den nye stolen sin (skal vise bilde siden). Godt hun ikke skjønner hva den serien handler om ennå, hehe.

Hva skal dere i kveld da? Her har vi kost oss hjemme i hele dag, men skal snart til storesøsteren min og feire nyttår. Blir ikke hæla i taket på meg akkurat, så jeg skal vel kjøre hjem i kveld/natt. Noen fordeler er det med å ikke kunne drikke:) Vi har tatt med reiseseng til Emma, for hun må jo sove litt. Om hun skal være våken klokken tolv, vet jeg ikke ennå. Spørs vel om hun kanskje våkner av alt bråket... Men uansett; Godt nyttår til alle bloggere og lesere! Håper dere har en kjempefin kveld. Så snakkes vi på nyåret!

Termokopp-kupp!

Nå da jeg har fått meg kaffemaskin, så måtte jeg jo ha en ordentlig termokopp også! En som holder kaffen varm, og som ikke bare er en stålkopp. De jeg hadde fra før av var ikke noe tess... Og litt for små i tillegg. Da lokket på koppen min spratt av i går så jeg fikk kaffe på mobilen og jakka, bestemte jeg meg for å ikke bruke den mer! Så i lunsjen i dag tok jeg en tur på Kaffebrenneriet, og der solgte de disse til 149 kr. Det er faktisk ganske billig, for andre steder har jeg sett de til 300 kr og mer.

Også er de smarte; man kan bruke de som presskanne også! Det følger nemlig med to forskjellige lokk. Så denne får jeg brukt både til morgenkaffen på bussen og til lunsjen på jobb. Vi har trakter på jobben altså, men den kaffen der er sjeldent god...

Jo, jeg fikk forresten med latten jeg kjøpte på kjøpet;) Hun som jobbet der visste ikke helt om det var inkludert tror jeg, men jeg fikk den uansett;) Er jo (eller var før Nespresso-maskinen) fast kunde så... Men nå skal jeg nok spare litt penger på å lage kaffen min hjemme! Den er jo minst like god:)

Takk!

Dere vet ikke hvor glad jeg blir av alle de koselige gratulasjonene! Gøy å høre at noen henger ved bloggen min i tykt og tynt, og det gir meg motivasjon til å blogge videre. Så da skal dere nok få følge med på svangerskapet denne gangen også. Nå da jeg er "ute av skapet" så har jeg jo mye å blogge om igjen!

Her ser dere forresten et nytt bilde av meg. Tatt på juleaften, og jeg ser ganske så chubby ut allerede... Lurer på om magen syns fortere andre gangen? Ser den godt allerede jeg. Og sittestillingen på bildet gjør det kanskje ikke bedre akkurat.

Ellers har dette svangerskapet vært ganske likt det forrige så langt. Ikke noe særlig kvalm heldigvis, men trøtt, sliten og slapp. Har også fått B12-mangel, så jeg må gå på sånne piller. Bekkensmertene har begynt å vise seg for fullt allerede, og jeg har allerede vært borte fra jobb et par dager pga. det. Så jeg får vel bare være forsiktig med løfting osv. og håpe på det beste! Tenker både på bassengtrening og akupunktur denne gangen i tillegg til min faste kiropraktor, og håper det vil hjelpe:)

Ha en fortsatt fin kveld! Nå må jeg sove hvis jeg skal orke å stå opp tidlig i morgen:)
Emma skal bli storesøster!

Ja, det er faktisk en grunn til at jeg ikke har blogget så mye i det siste;) Emma skal nemlig bli storesøster! Det har vært veldig vanskelig å blogge når det er det eneste som har vært i tankene her i det siste. Foreløpig termin er 3.juli, og her har dere et bilde av lille nurket:

Overrasket? Vi bestemte oss for at Emma trengte søsken, og da er det vel like greit å bli ferdig med en gang eller hva? Så nå har vi mye å se fram til i 2011, og må både flytte (kan ikke bo i 4.etg uten heis med to små og bekkenproblemer), også må vi kjøpe større bil. Så da vet dere hvorfor jeg ikke har hengt så mye her i det siste:) Blir artig med sommerbaby denne gangen!

Joda jeg lever...

Og nå er jeg tilbake på jobb også. Lite røde dager på kalenderen i denne julen må jeg si! Angrer litt på at jeg ikke spurte om fri jula nå. Har mest lyst til å kose meg hjemme sammen med Theodor og Emma som begge er hjemme. Hvordan var julen for dere da?

Lille Emma sovnet rett etter julemiddagen, men vi vekket henne litt senere på kvelden for at hun skulle få åpne litt gaver. Og jenta vår var i knallform! Skikkelig skravlete og blid var hun der hun satt midt i gavehaugen. Også så mye som hun fikk! Masse praktiske og fine klær, og masse leker. Nå har hun til og med fått seg en egen sofastol som hun ser på TV i. Og vinterdress slipper vi å kjøpe til neste år. Det er jo kjempekjekt! Har tatt bilder av gavene hennes, men tror det blir litt mye å legge ut her. Kanskje det kommer noen bilder , men kan ikke legge ut alt. Fikk dere alt dere ønsket dere da? Vi fikk det og mere til.

Jeg fikk bl.a Nespresso-maskinen som jeg har ønsket meg så lenge:

Jippi! Dette var en gave fra flere i familien min:-) Så i dag tidlig hadde jeg med Latte på termokopp i steden for å gå på Kaffebrenneriet. Og den var god den!

Ha en fantastisk romjulsdag allesammen!

Lager barna dine julegaver?

Emma har begynt å lage julegaver allerede hun! Ettåringer kan visst lage ting de også, hehe. Disse små pakkene er noe Emma har laget til mamma og pappa i barnehagen, og det skal bli spennende å se hva hun har funnet på;) Men de skal ikke åpnes før julaften selvfølgelig!
Lillemor hadde jo glitter i fjeset den ene dagen vi henta henne, så hun har sikkert kost seg... Vi kan vel vente mye sånt framover. Og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle syns det var så gøy! Men jeg vet at det faktisk er disse gavene vi kommer til å sette mest pris på framover. Ting jenta vår har laget selv. Hun har blitt så stor jente lille Emma vår, går og lager ting og greier ;-) Tiden bare flyr avgårde og det å følge utviklingen til sitt eget barn, må vel være noe av det beste som fins!

Emma går!

Nå er det endelig den forsiktige lille jenta vår sin tur å begynne å gå! I går tok hun et par skritt uten å holde seg fast, og i dag i barnehagen hadde hun gått langs en 3-seters sofa uten å holde fast. Lille flinke Emma. I stad så tok hun flere skritt på stuegulvet og var både stolt glad og høylytt da vi oppmuntret henne og skrøt av henne. Dæ dæ dæ dæ, skriker Emma så høyt hun kan når hun er i farta;)

Emma har lenge benyttet seg av denne metoden for å komme fra rom til rom, nemlig å gå langs veggen. Hun har lenge vært stødig også, så det var litt gøy at hun endelig tør å slippe seg litt. Emma er straks 14 mnd., akkurat like gammel som faren hennes var da han begynte å gå. Skal få tatt noen fine "gåbilder" snart håper jeg, men det er ikke alltid så lett å ta bilde av en ettåring skal jeg si dere!

Når begynte barnet ditt å gå?

Jeg skulle egentlig opptre i kveld...

Men i steden ble jeg sittende å se på denne som snille mannen min hadde kjøpt til meg... Han visste jo at jeg gledet meg til å se den på nytt.

Grunnen til at jeg ble sittende å se på film i steden for å opptre gjetter du sikkert? Ja, jo jeg er fortsatt syk. Skulle egentlig ha opptrådt sammen med magedansegruppa på juleavslutningen til Studio Orient i dag. Men man kan desverre ikke planlegge alt på denne årstiden. Uansett, så hørte jeg at de klarte seg bra og var veldig flinke selv med to syke. Så det ble jeg glad for å høre. Selv holder jeg på å svime av hvis jeg står oppreist for lenge, så dansing hadde nok gått heller dårlig.

Men nå koker jeg opp her, og må nok prøve å sove litt på det kalde soverommet vårt. Natta!

Emma fikk nytt bilsete i dag!

I dag er det 20% på Besafe bilseter som er dagens kalendertilbud på Barnas Hus, så det måtte vi benytte oss av. Mannen min tok seg en tur dit i lunsjen for å kjøpe sete til Emma. Noe vi hadde planlagt helt siden jeg så det kalendertilbudet. Han kjøpte et Besafe Izi Kombi X3 Isofix til Emma, og sparte over 800 kr!

Lurer på om det er dette hun fikk. Turkis sa hvertfall mannen min. Men kan hende det var turkis og sort...

Så endelig får lillesnuppa bedre utsikt i bilen, og bedre plass i setet!

Ellers er både Emma og jeg fortsatt syke...  hun er på bedringens vei mens jeg så og si ligger rett ut med influensa :(

Emma ønsker seg...

Fleecedress:


Ulldress, klær i ullfrotte/ullfleece...

Kjekt å ha i barnehagen! Emma trenger slike "mellomtjukke" klær under vinterdressen. Gi meg gjerne tips hvis du kommer over noen slike gode plagg.

Nå er det min tur til å bli syk desverre, så derfor lite/dårlig blogging i det siste. Men både Emma og jeg kommer sterkere tilbake!! Ha en fin kveld allesammen. Jeg skal sove snart....

Barnehagebarn blir syke ja...

Emma har vært syk siden søndag stakkar... Etter 1,5 uke i barnehage. Magevirus og forkjølelse. I går var hun skikkelig slapp, og har ikke vært i form i dag heller. Så hun kunne ikke dra i barnehagen. Og kan nok heller ikke dra dit i morgen. I går ville hun nesten bare sove hele dagen, og var så slapp at hun ikke klarte å holde seg våken.Emma er en skikkelig kosejente, så sånn som det her kan hun ligge uansett om hun er syk eller ei;)

Emma ville selvfølgelig ikke ha mat i går heller! Men da tyr mamsen til lure metoder. Med magevirus så blir man ganske dehydrert, men har sjeldent matlyst. Uansett så bør man få i seg litt næring! Og da er det viktig å få i seg nok væske, og gjerne noe søtt. Vann drakk hun heldigvis masse av. Kald Smoothie ville hun også ha, så det fikk hun selvfølgelig. Hun spiste også noen få biter klementin. Og for å lure i henne litt brødskive, så fikk hun smake jordbærsyltetøy for første gang. Og det spiste hun gitt! Snudde seg først bort fra brødskiva først og nektet, men når hun fikk litt syltetøy på leppa, og smakte, så gikk det ned en halv brødskive.

I dag har hun spist bittelitt bedre, men er fortsatt syk. Også har hun smittet både mamma og pappa med forkjølelsen sin! Nå får Emma styrket immunforsvaret sitt litt hvertfall. Ja, ja det er vel dette vi kan vente oss framover nå som vi har et barnehagebarn...

Ny kjøredress til snuppa

Hele familien stod opp tidlig og dro avgårde til Strømmen storsenter for å handle julegaver i dag. Vi fikk gjort unna MANGE gaver, og heldigvis for det. Men jeg klarer jo ikke å dy meg når jeg finner noe fint til Emma, så hun fikk en liten førjulsgave i dag. Men en sånn dress har jeg sett etter såååå lenge, så da måtte jeg jo bare kjøpe den før det blir utsolgt. Det er en mellomtjukk strikket dress med fleecefor som er perfekt å ha på Emma på biltur! Små barn skal helst ikke ha så tjukke klær i bilen, da bilselen sitter best på uten. Så denne var helt perfekt!

Kanskje litt for stor, men det er bare å brette den opp litt. Kjøpt for 249 kr. på nameit. Hva syns dere?

Ull er gull for både mor og barn...

Jeg syns ull er det beste under nå om vinteren, men det gjelder ikke bare for de små. Når det er kaldt, så er bruker jeg det selv også. Så i dag kjøpte jeg meg en fin ulltrøye fra Janus av denne typen her... Blondeull kalles den, og fins også til barn. Husker Emma hadde en sånn body som nyfødt. De er veldig søte:)Bogerud tekstil er en gammel butikkjede, og et litt gammeldags konsept, men her har de faktisk strålende utvalg i ulltøy. Både til liten og stor. Var der jeg kjøpte denne. Men kjøpte ikke noe ull til Emma. Hun får vente og se hva hun får til jul, for hun har jo flere fine ullbodyer fra før av, så det er ikke noe vits i at jeg kjøper det hvis hun får det til jul. Ull er jo  noe som alltid blir brukt her i huset! Men kunne gjerne tenkt meg flere plagg i litt tjukkere ull til henne. Ullklær til å ha utenpå ullundertøyet igjen... Det trenger hun. Varmer mye bedre enn fleece.

Bruker du ull til deg og barna?

Morgenstund...

Hver morgen er det mye som må gjøres for de som har små barn. I dag så var det så godt å sove, og det syns Emma også. Heldigvis sov hun så lenge at jeg måtte vekke henne. Og det etter at jeg var ferdig med å sminke og ordne meg selv. Deilig å rekke det først. Emma's sveis var helt ekstrem i dag tidlig, så man ser at hun har sovet godt, hehe.

En liten trøttis som kikker opp av senga si. Mamma slo plutselig på sterkt lys, og da kunne jeg ikke annet enn å våkne!

Det er så herlig når barna har fått en god natt søvn. Alt blir så mye bedre. Emma satt og smilte og skravlet inni vogna på vei til barnehagen, og det er ikke alltid det skjer for å si det sånn. Ikke var det så kaldt i dag heller.

Da jeg skulle gå fra barnehagen tok jeg et raskt blikk inn i barnehagevindu imens jeg gikk forbi og så Emma ligge på gulvet og le av barnehagetanta som tullet med henne. ♥ En perfekt start på dagen med andre ord...♥

Hvordan har din morgen vært da?

Hun går ikke enda...

Men har blitt flink til å stå alene!

Hvertfall hvis det er noe spennende på TV;) Emma er ofte en forsiktig liten frøken, men jeg merker at hun har blitt litt tøffere etter den første fulle barnehageuka si. Hun vil vel kanskje henge med de andre barna der, og de fleste kan jo gå så. Men Emma går når hun er klar, og vi tar det helt med ro!

Den første barnehageuka har gått veldig bra egentlig. Barnehagetantene virker veldig koselige, og Emma liker de faktisk så godt at hun begynner å gråte hvis en av dem forlater rommet... Noe jeg fikk beskjed om at hun begynte med i går. Håper det bare er en fase. Barnehagetantene sa at Emma var skikkelig kosete, og det er jo ikke så rart når hun er vant til å få all den kosen hjemme. Blir glad av å høre sånt, for det betyr at hun føler seg trygg hos tantene. Hun koser jo bare de hun liker! Jeg har jo alltid hatt litt problemer med å legge Emma i seng midt på dagen også. Da har det alltid blitt litt skrål, men i barnehagen så sovner hun visst med en gang. Kanskje fordi hun sover på rom med andre små, og har lekt hele dagen? Barnehageuka har hvertfall gått over all forventning, og Emma har virket glad og det er det viktigste av alt. Tror hun har godt av å være sammen med andre barn også.

Når begynte forresten barnet ditt å gå?

Dette teppet kan alle strikke!

Hver dag når jeg triller Emma i vogna, så tenker jeg over hvor glad jeg er i teppet jeg strikket mens jeg gikk gravid. Jeg har skrevet om det før, men nå er det over et år siden, så tenkte å nevne det igjen. Det er et luftig ullteppe som er strikket med tynt merinogarn på tjukke bambuspinner, og det er kun er strikket med rettstrikk. Det er ikke vanskelig i det hele tatt, og resultatet blir et helseteppe i ull som kan brukes til det meste! Nå for tiden legger jeg det litt rundt ved hodet til Emma i vogna slik at ikke luften hun puster inn blir så kald. Anbefaler gravide, nybakte mødre og småbarnsmammaer som har litt tid til overs å strikke et slikt teppe. Du kommer garantert til å få bruk for det en gang!

Bilde fra bloggarkivet mitt.

Bilder fra Nøstebarn.

Bambuspinnene kjøpte jeg på Nøstebarn og jeg mener det var 150 masker jeg brukte. Det spørs jo såklart hvor stort man vil ha teppet. Det kan man jo bestemme helt selv! Man kan jo selvfølgelig kjøpe garn o.l hvor som helst, men jeg liker veldig godt Nøstebarn, som har ubehandlet ull som er fri for all den kjemiske behandlingen ull vanligvis får. HER kan du lese mer om teppet på Nøstebarn sine sider. Selv om du ikke kan strikke, så klarer du dette. Jeg husket ikke hvordan man la opp masker en gang, og måtte kikke på youtube og strikkekurs på Garnstudio.no.

Kulde og små barn

Hvor kaldt må det være før du ikke går ut i det hele tatt med barnet ditt? Jeg har hele tiden vært veldig nøye på å ikke gå ut med Emma i under 10 minus. Og ekstra nøye var jeg i spedbarnsperioden. Men hva når man må da? Sånn som i dag; gradestokken viste -16, men til barnehagen måtte hun, og vi har kun en bil som mannen bruker på jobb. Ellers ville jeg såklart gått for oppvarmet bil. Men Emma og jeg måtte ta bussen. Bussen stopper ca. 50 meter utenfor leiligheten vår, og når bussen stopper der vi skal av så er det maks 7 minutters gange. Så jeg tror ikke Emma rakk å bli så veldig kald i løpet av de ti minuttene vi var ute totalt.

Dette bildet er fra en litt varmere dag;-)

Men i denne kulda tar jeg forhåndsregler da. Jeg smører henne med en kuldekrem (som ikke inneholder vann), og lar den tørke før vi går ut. Jeg pleier å pakke henne godt inn, og legge henne i både Reimadressen (med ull underst) og nedi varmeposen sin. Ofte legger jeg et luftig ullpledd litt rundt henne slik at det ikke skal komme så mye kald luft der hun puster også. Jeg stenger ALDRI åpningen på vogna, som er en usunn trend som kan føre til oksygenmangel. Irriterer meg alltid når jeg ser mødre som gjør det.

Men lengre tur enn til barnehagen kunne jeg aldri gått med henne i denne kulda! Det er en grunn til at anbefalingen går på å ikke gå ut i under 10 minus med små barn mener nå jeg. Og noen ganger kan minus 8 grader være like kaldt som minus 15 hvis det er vind for eksempel. Jeg opplever stadig folk som ikke tar temperaturanbefalingen så nøye i det hele tatt. Noen steder, så sover barna allikevel ute i 20 minus i følge denne artikkelen. Men det hadde jeg ikke latt Emma gjøre. Men hvem vet; kanskje kroppen og lungene tåler med kulde når man er fra et kaldt sted?

Økologisk hudpleie for mor og barn

Både Emma og jeg har blitt sponset med noen produkter av bloggeren okobaby.blogg.no fra nettbutikken hennes levlogisk.no. Her skriver jeg litt om noen av produktene vi fikk prøveflasker på nemlig i serien Tom tom baby og Tom tom Mama:

Tomtom Baby har rukket å bli svært populære med omtaler i både Foreldre og Barn og i KK. Serien er økologisk og alle produktene er anbefalt av Grønn hverdag. Emma har testet både babyoljen og badeskummet og begge to var kjempefine syns jeg. Det at de ikke inneholder noen mystiske ingredienser er også et pluss når de skal brukes på de kjæreste man har. Produktene er ikke testet på dyr!

Emma har testet babyolje og vaskegel/skumbad i serien. Og vi er kjempefornøyde med begge to. Olje bruker vi til det meste, og Emma bader nesten bare i olje pga. sin ømfintelige hud. Men hun reagerte ikke på skumbadet/vaskegelen i denne serien heller. Og den bruker vi også som shampo. Barnehagebarn med leverpostei i håret trenger nemlig shampo innimellom! Begge funker kjempebra på tørr hud og lukter nesten ingenting, akkurat som babyprodukter skal!
Man må jo ikke glemme mor;) Jeg har testet oljen i Tom Tom Mama serien, og den etterlater huden både myk og god. Den er egentlig beregnet på å forebygge strekkmerker i og etter svangerskapet. Jeg har stor tro på å smøre seg for å forebygge dette. Jeg gjorde nemlig det i hele svangerskapet mitt (dog med en annen olje) og fikk ikke et eneste strekkmerke! Neste svangerskap skal jeg prøve denne i steden.

Her kan du kjøpe produktene og finne flere produkter i samme serie:

Ha en flott mandagskveld alle sammen:)

Lille klatremus

De finner på så mye rart disse små, og er Emma lik meg da jeg var liten, så er dette bare begynnelsen på klatringen! Sjekk Emma's nye teknikk! Nå har hun fått for seg at hun gjerne vil sitte på bordet;-)

Flink eller hva? Pappa'n sitter rett ved siden av og passer på. Emma syns det var kjempegøy og sitte på bordet, og hoppet opp og ned av glede der hun satt. Dermed ble hun litt sint da vi løftet henne ned igjen:)

Ny madrass til Emma

Siden Emma måtte ha en madrass i barnehagen (og reiseseng), så benyttet vi sjansen til å bytte ut madrassen i senga hennes, og tok med den gamle til barnehagen. Hadde tenkt å kjøpe en ny en uansett. Valget falt dermed på denne:Svane babymadrassen skal gi bra støtte til små kropper, samtidig som den er veldig hygienisk. Veldig kjekt at madrassen kan tas fra hverandre i deler og vaskes hvis uhellet først er ute også. Den kostet litt, men syns det er viktig at lilletuppa ligger godt. Og tror hun trenger en ordentlig madrass nå som hun stadig blir tyngre. Fra før av hadde hun en BabyDan madrass som var noe tynnere...

Hvilken madrass har du til barnet ditt?

Emma's nye ullbukse; fin ullserie

Mamma'n til Emma elsker ull, og blir så glad da jeg oppdager fine ullting. Her om dagen fikk Emma denne utrolig myke og gode buksen i børstet økologisk ull fra Joha:

Er stadig på utkikk etter varme bukser til Emma (til å ha på i bilen og sånt), så gi meg gjerne tips!

Her er de andre fine tingene i samme serie, fine ikke sant?:Finnes forsåvidt også i brunt for dere som har gutter:)

Emma's barnehagestart

I går begynte lille tuppa vår (som ikke er så liten lenger) i barnehagen. Emma og jeg var der bare i to timer første dagen. Neste dag var det 3 timer, og i morgen skal hun være der fra halv ni til halv to (eller litt tidligere). Det er i hovedsak tre dagers innkjøring i barnehagen.

Det var en kald start på morgenen i går. -15 minus viste gradestokken. Heldigvis hadde vi ikke så lang vei. Bussen bruker 4 min bort, også må man gå i 7 minutter ca. Det er ikke lange veien å være ute.

Her er vi rett ved barnehagen.

Og framme ser vi at det står noe på døra:

Koselig syns jeg:) Emma hadde også fått egen knagg og hylle og navnet sitt på en stol. På veggen hadde de laget en blomst med navnet hennes på hvor vi skal sette inn bilde. Jeg skrev også Emma's personlige historie og tok med, som de skal bruke i samlingsstunder o.l.

Slik ser barnehagen ut fra utsiden! Veldig koselig. Og beliggenheten er stille og rolig også har de en stor inngjerdet hage som barna leker i når det ikke er så kaldt. Det er et privat hus som blir leid av familiebarnehagen som er en kjede. Utrolig hjemmekoselig, og en myk start for de små som begynner i barnehage. Det er vel 8-9 barn der og nesten alle er på Emma's alder.

Etterpå tok Emma og jeg en tur på det lokale kjøpesentret. Emma syns det var mye å se på. Hun fikk rundstykke og banan til lunsj, mens mamma'n tok seg en bolle og en caffe latte. Minte meg om permisjonstiden som jeg savner veldig merker jeg!!

Det var som sagt veldig kaldt ute, og Emma var pakket godt inn. Hun lå godt nedi posen sin, og med ullteppe litt rundt seg så hun ikke skulle puste inn så kald luft. Lille gulljenta vår. Blir trøtt av barnehagen vettu. I dag var hun litt alene der (uten foreldre) til og med. Og da hadde hun laget julegaver;) Ikke vet jeg hva, men hun hadde litt glitter i fjeset og på øret da hun kom hjem. Skal bli spennende å se hva lillesnuppa har laget selv for første gang!

Emma er i skikkelig godt humør der hvertfall! Og både mamsen og papsen er kjempefornøyd med det vi har sett av barnehagen så langt!

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv

hits