GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Mammaliv (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Mammaliv

Hvorfor er dere her fortsatt??

Jeg ser at mange henger på denne bloggen her selv om jeg har flyttet;-)

Det er på camillamaries.com det skjer!

En mer ryddig og oversiktlig blogg

Som de aller fleste leserne mine sikkert har fått med seg, så har jeg flyttet bloggen til camillamaries.com.

Alle de gamle innleggene mine ligger nå på den nye bloggen, og jeg har som et mål at den nye bloggen skal være mer oversiktlig og ryddig enn denne. På Meny-linjen øverst finner dere bla. noe som heter "Guider" hvor jeg har lagt inn trinn for trinn-innleggene jeg har laget om hvordan man kan kjøpe barnevogn i Tyskland, en Ebay-guide og Babymatguide. Der kommer det flere etterhvert.

Trykk på bildet for å komme til den nye bloggen.

Ha en flott torsdag alle sammen! Og takk til dere som velger å følge meg videre:-)

Den nye bloggen min!

Jeg blogger nå på eget domene:

Det er her jeg kommer til å oppdatere fremover. Designet på bloggen er ikke helt 100 % enda, men det får vi ta etterhvert. Håper dere vil fortsette å følge meg her. Jeg sletter ikke bloggen min på blogg.no helt enda, men nye innlegg vil komme på camillamaries.com.

Dere som syns det er vanskelig å følge bloggen min, bruk BLOGLOVIN! Der kan man samle sine favorittblogger på ett sted, uansett om det er blogg.no, wordpress, .com, blogspot osv. Jeg har allerede bloglovin, og dere som følger meg der fra før av trenger ikke å gjøre noen ting. De blir bare overflyttet.

Det er jo litt trist å flytte fra blogg.no siden jeg har vært her i flere år nå.  Og alle de flotte kommentarene deres får jeg desverre ikke med meg på den nye bloggen (hvis ingen kan fortelle meg hvordan). Men for det første er jeg lei av reklamen mellom innleggene, og vil bestemme selv hva jeg skal ha på MIN blogg. Og for det andre så bruker jeg ikke kontrollpanelet til å lese blogger på vennelisten heller lenger, fordi jeg har mine favorittblogger fra mange ulike steder. Og for det tredje, så føler jeg at det er litt "fjortis" med mange på blogg.no som legger igjen kommentar kun for at man skal se på deres blogg, for at de skal få plass på topplisten. Men jeg vil at folk som er innom skal være her fordi de liker bloggen min, og ikke for noe annet. Så nå var tiden inne til å flytte selv også syns jeg.

Takk for at dere har vært så trofaste, og jeg håper dere følger meg like trofast på camillamaries.com. Ha en fortsatt fin kveld <3

Mine to gull

Jeg kan jo ikke bli annet enn glad langt inni hjerterota av de to skjønne små gullene mine. Noen ting skjønner man bare ikke helt før man blir mor sier jeg bare.... Jeg har hatt en fin helg med den lille familien min. Mannen min holder på å male panelen til Emmas rom, så da hjalp Emma meg å bade Emil i stad. Det var en festelig og våt affære kan man si. Tror aldri det har vært så mye vann på badet vårt før, men barna syns det var kjempegøy da.

Emil har blitt en liten gutt i bevegelse. Han forflytter seg rundt på sitt eget lille vis, og skyver seg ofte bakover og i sirkel. Her kan dere se hvor stolt han er (og ikke minst blid):). Han syns posene jeg hadde hentet ved i var utrolig fascinerende å slå på:-) Han begynner å nærme seg 8 måneder, så det skal bli spennende å se når han begynner å krabbe.
Og lille Emma var så stolt av sine musefletter og den fine tunikaen sin i dag, men var ikke helt seg selv i dag. Hun hadde blitt litt pynta før vi dro til farmor på middag. Men på kvelden før hun la seg, ble hun ordentlig syk, stakkar. Stakkars lille jenta mi. Syns hun er syk så ofte. Men sånn er det vel med barnehagebarn.

Emma begynner å bli stor jente, og skravla går hele dagen (akkurat som hos mor). I stad gikk hun rundt og pratet i leketelefonen sin. Og det var en viktig samtale skjønner dere: "Jaaa, farmor... Hallo? Emma på Eventyrfabikken, leke Jenny... sklie... pappa. Jente tråkke Hello Kitty-skoa Emma sine. Emma si stopp! Stopp! Emma si nok!"

Plutselig tenkte visst vesla på det som skjedde forrige helg, og hadde liknende samtale flere ganger i dag i leketelefonen sin. Rart å tenke på hva som foregår inni det søte hodet til en 2 åring. Men denne hendelsen satt vel sitt preg på lille Emma siden hun plutselig snakker om det.


Men, men. Jeg får vel legge meg nå. Ville bare gi dere en liten update siden jeg ikke har blogget noe denne helgen. Kan vel regne med å bli vekket i natt, så nå er det bare å sove mens man kan. Ha en fin kveld:-)

Goodmorning sunshine!

For en vakker dag det er i dag! Å se solen kikke inn gjennom vinduet hjelper virkelig på humøret. Egentlig hadde jeg bare tenkt til å være hjemme og gjøre unna noen plikter, men nå tror jeg det må revurderes. Jeg opplever stadig at jeg ikke rekker det jeg har lyst til å gjøre mens jeg er i permisjon, men med dette fine været kan jeg ikke la sjansen gå fra meg. Jeg tror jeg tar en kjapp opprydning på kjøkkenet og deretter kommer meg ut på tur med Emil!

Herlig... Nå håper jeg våren er her :-)

 

Som dere ser, så har jeg ikke flyttet helt fra blogg.no enda. Jeg blogger også på eget domene, men designet på denne bloggen er ikke helt ferdig. Skrik ut hvis noen er flinke i dette og kan hjelpe meg med tips og triks i wordpress.org. Lurer spesielt på horisontale menyknapper for øyeblikket...

Snart flytter jeg bloggen

Jeg har hatt et lite prosjekt på gang i det siste, og det er nemlig å flytte bloggen min over på eget domene, og min helt egen nettside som ikke er drevet av noen bloggplattform. Jeg har nemlig lyst til å bestemme over alt selv:-) Så dette er noe jeg har tenkt på lenge.

Men spørsmålet er da... Vil DU fortsette å følge meg???? Eller syns du det er dumt at jeg flytter fra blogg.no?

Intervjuet av Foreldre & Barn

For andre gang i min blogg's historie ligger det et lite intervju på Klikk.no:-) Jeg syns jo selvfølgelig det er litt gøy! Det er en sak om hva man skal ha med på Fødestua, og da ville de høre min erfaring.

Klikk på bildet for å lese hele saken.

 

Eventyrfabrikken for store og små!

Det var ikke bare Emma som hadde det gøy på Eventyrfabrikken (et stort innendørs lekeanlegg) i dag; Emil fikk være med en liten runde han også:-)Emma sin sveis ble litt ødelagt av all turninga, hehe:-)

Vi prøver så ofte vi kan og få til en tur på Eventyrfabrikken på søndager. Da reiser vi sammen med et vennepar som har en datter på Emma sin alder. Nemlig søte Jenny:-) Småjentene koste seg skikkelig i dag, og pappaene tar runden sammen med dem. Jennys mamma er gravid, og jeg har jo lille Emil så vi blir som regel sittende og skravle over en kopp kaffe eller noe annet godt. Det er jo greit, siden barna våre har fedrene sine og hverandre... Men en ting  jeg syns er litt rart er når andre små barn leker inni der heeeelt alene, mens en av foreldrene sitter med laptop eller avis.En jente i 4 års alderen var rett og slett ufin mot Emma flere ganger i dag, og hun så ut til å gå rundt alene hele tida. Hun ropte at Emma skulle flytte seg, og når lille Emma ikke gjorde det, så tråkket hun på beina hennes. Da ble jo Emma lei seg. Pappan til Emma sa selvfølgelig i fra at jenta ikke måtte gjøre sånn, men jenta ga seg ikke og skulle hele tiden trenge seg forbi Emma og gjøre ting Emma ikke likte. Til slutt var det nok for lillemor.... Og gjett om Emma sa i fra! Plutselig sto hun og kjefta på den eldre jenta, og ga henne en liten lusing! Ja, ja... Pappan til Emma kunne liksom ikke kjefte på henne, Emma tok jo bare igjen! Men han forklarte at man ikke skulle slå, og spurte den andre jenta om det gikk bra med henne. Og denne jenta hadde bare hatt helt steinansikt mens hun svarte ja....

Selv om jeg ikke vil at barna mine skal ty til vold, så kjentes det litt godt å vite at Emma kan forsvare seg. Jeg vil ikke at hun skal være en person som lar seg tråkke på heller. Uansett fikk jeg litt vondt av den andre jenta også stakkars. Det er sikkert en grunn til at hun oppfører seg som hun gjør der hun leker helt alene.

Det er mye å tenke på som forelder, og plutselig fikk dette innlegget en helt annen vinkling enn jeg hadde tenkt. Barn er barn, med det er ofte en grunn til at de både reagerer og oppfører seg slik de gjør.

Ha en fin søndagskveld folkens. I kveld skal jeg endelig spise litt sjokolade:-) Den Stratosen som er hvit inni er Nam, nam.

En glad gutt!

Emil er mammas lille gla'gutt, og i det siste har han begynt å smile til kameraet:-)

Begge bildene er fra de siste dagene. Det var full fart i går, derfor rakk jeg ikke å blogge. Først bakte jeg, deretter møtte jeg en god venninne på café, så hadde vi middags- og kakebesøk:-) Mannen min fylte nemlig år forrige helg, men vi feiret med familien hans i går. Det var utrolig koselig.

Nå skal vi snart på Eventyrfabrikken. Emma gleder seg.

Hei, vi er tilbake!

Endelig er jeg tilbake på bloggen igjen etter en ufrivillig pause med masse sykdom og lite søvn. Først ble mannen syk, så ble Emma syk, så ble Emma syk igjen, så ble jeg syk og nå er Emil og jeg syk... Det går i ett! Men jeg begynner hvertfall å bli bra heldigvis. Fra og med mandag skal Emma tilbake i barnehagen igjen, og jeg er også tilbake for fullt på bloggen. Såfremt det ikke skjer noe annet da.

I helgen ble det en liten svipptur til Oslo som vi hadde utsatt lenge. Vi hadde en rekke ting å ordne, og måtte hente både bilstol til Emil og et treningsapparat som hadde stått lenge i butikkene og ventet på oss. Så dette var siste frist...

Emma shoppet litt til seg selv mens vi ventet på litt etterlengtet service på XXL:-)

Men vi rakk heldigvis en liten tur å hilse på storesøsteren min, og fikk sett litt MGP på kvelden hos pappa... Tooji som vant er faktisk fra samme sted som meg, nemlig Manglerud :-) Jeg syns vinnerlåta var fengende, og tror nok den kommer til å gjøre det bra i Baku. Ellers syns jeg Reidun Sæter og Nora var kjempeflinke. Det var mye merkelig i årets norske MGP-finale som jeg absolutt ikke forbinder med Grand Prix. Har skjønt at det er mange med sterke følelser for årets låter, hehe. Men jeg kaller bare en spade for en spade og sier at noe hører hjemme i MGP annet IKKE:-) (Ikke lynsj meg nå...)

Hva syns dere om MGP forresten?

Ha en fantastisk søndagskveld <3 Og fortsatt gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute!

 

Følg meg gjerne på Facebook

Hvis jeg ikke blogger, har jeg som regel alltid Samsung Galaxyen min innen rekkevidde, og oppdaterer facebook-siden min;)Ha en fin kveld:-)

Vinneren av goodiebagen!

Da har jeg endelig trukket en vinner, og det ble Linda (heltlindz.blogg.no) som vant goodiebagen! Gratulerer så mye!!Tusen takk til alle som deltok, og ha en fortsatt fin kveld videre!

Full fart!

I går hadde Emma besøk av venninnen sin Jenny hele dagen, og det var full fart fra morgen til kveld!

De brukte mye av tiden på å hoppe og danse i sofaen etter en syngende hund som sto i vinduet:-)

Jeg er så glad for at vi har vennepar med barn på samme alder. Det er gull verdt! Også leker de så fint sammen mens de voksne får skravlet litt:-)

Vinneren av goodiebagen trekkes forresten i kveld! Fikk ikke blogget i går da jeg brant fingrene mine på peisen (kløna)... Men de føles bedre i dag, så følg med i kveld:-)

Hvor er babyen?

Nei, han er ikke borte... Langt inni der ligger lille Emil. (Og han har ikke teppet over hele ansiktet heller selv om det ser sånn ut på bildet). Han ligger inni tre lag med ull, vognpose og det luftige Nøstebarn-teppet litt opp til ansiktet. På kalde dager som dette er jeg glad for at jeg ikke har byttet ut vognbagen på søskenvogna enda. Her ligger han hvertfall lunt selv om det er trangt. Gradestokken viste -14 grader i dag! I utgangspunktet er jeg skeptisk til å gå ut med de små i kaldere enn -10, men Emma skulle i barnehagen, og da kan jo ikke Emil vente hjemme alene akkurat... Heldigvis har vi kun 5 minutter å gå til barnehagen.

Det er veldig mange forskjellige synspunkt på det med babyer og kulde, og jeg tror man rett og slett må se det an. Hva skal man gjøre hvis man bor langt oppi nord da? Må man holde seg inne hele vinteren da? Korte avstander tror jeg ikke gjør noenting, så lenge de er godt kledd og ligger lunt. Selvfølgelig må man se an temperaturen da. Og noen ganger kan det være mye kaldere enn det gradestokken viser pågrunn av vind. Men allikevel så er det alltid varmere nedi en vognbag. Man kan jo legge en temperaturmåler oppi der og se. Også kan man passe på at lufta den lille puster inn ikke er så alt for kald ved å legge et hullete luftig ullteppe litt opp til nesen (ikke tett over ansiktet!!). Ull puster og varmer best, og er alltid det beste i kulda!

Hvor kaldt skal det være før du holder deg inne med den lille?

Noen som kjenner seg igjen?

Det blir så som så med nattesøvnen når man har små barn. Og innimellom (alt for ofte i det siste) må en av de sove sammen med oss... Denne illustrasjonen var veldig beskrivende syns jeg :-)

Den i midten øverst er klassisk Emma!

Nå skal jeg legge meg og krysser fingrene for at jeg får en god natts søvn! Det er sjeldent begge barna sover godt samme natt, men jeg håper bestandig. Hadde vært kjekt hvis Emil våknet litt senere enn 04.15 som han gjorde i dag tidlig... :-)

Brennkopper?

Emma har vært hjemme fra barnehagen i dag... igjen. Det går brennkopper i barnehagen, og jeg er usikker på om det er det hun har. Hun har fått noen små røde prikker på beina, og litt andre steder på kroppen. Også i ansiktet. Så da gjenstår det bare å se om de utvikler seg til noe mer.

De prøver å bli kvitt brennkoppene i barnehagen, derfor vil de helst at man holder barna hjemme ved mistanke om slike. Og jeg vet faktisk ikke helt om det er det hun har. Tenkte også på den fjerde barnesykdommen, siden hun hadde feber først. Men denne sykdommen trodde jeg jo også at hun hadde i fjor.

Noen som har peiling på brennkopper, og kan fortelle meg hvordan de ser ut i starten?

Et bilde fra et av våre hyggeligste øyeblikk i dag :-)

I dag har jeg underholdt mine søte små stort sett hele dagen. Og siden Emma ikke sover på dagen lengre, så har det ikke vært mye pause for hu mor. Jeg har bygget noen Lego-hus i dag for å si det sånn, og har hatt nok å henge fingrene i. Men hellandussen så koselig vi har det (når ikke barna skriker og smitter hverandre med hyling og begge vil bli båret rundt og mamma bare klarer å løfte en av gangen, men prøver allikevel). :-)

Hvis Emma blir hjemme i morgen også så blir det hvertfall en tur ut i snøen!

I barnehagen på en søndag

Nei da, vi har ikke sendt Emma i barnedagen i dag;-). Men i dag hadde foreldreutvalget i barnehagen til Emma arrangert vinterfest, så i dag var hele familien i barnehagen! Utrolig bra initiativ syns jeg. Vi grillet pølser, spiste kake også akte barna. Emma syns det er kjempegøy å ake, og roper "en gang til!" hele tida:-) Man får jo også mulilgheten til å hilse på andre foreldre på slike arrangement, og det er jo kjempekjekt.

Jeg hadde bakt sjokoladekake for anledningen (oppskrift kommer). Emma elsker kake, og nærmest angrep kaka da hun endelig fikk en bit. Hun hadde jo venta helt siden jeg bakte i dag tidlig!

Lille Emil var selvfølgelig også med. Han har begynt med sportsvogn nå, så han fulgte nysgjerrig med på de større barna.

Emma elsker snø!! Og i dag virket hun heldigvis frisk som en fisk:-)

Når vi kom hjem igjen, så ble det litt lek i hagen. Dette var en flott vinterdag, og det er så koselig med masse snø! Kan ikke si jeg savner å bo i blokk. Eneste minuset er at man må måke (men det tar sjeldent jeg meg av).

Ha en fin søndagskveld!

Emil 6 måneder


I dag, fredag den 13. er den lille prinsen vår 6 måneder... Jeg vet det er en klisje å si det, men jeg kan ikke fatte at tiden har gått så fort! Emil har utviklet en personlighet, og begynner å bli en skikkelig morsom liten gutt. Jeg føler meg som verdens heldigste som har to så skjønne små barn. Nå er vi på besøk i Oslo hos min pappa , og lille Emil ligger på gulvet og skravler mens vi ser på Nytt på nytt. Han tester ut stemmen skikkelig og er i storform :-). Og den lille prinsessa vår ligger og sover søtt. Blogger fra mobilen, så det kan hende dette ble litt rart, men, men... Ha en fin fredag!;-)

Vinter

Det har ikke vært mye vinter denne vinteren... Lurer på hvor lenge det kommer til å vare denne gangen? Ikke har vi rukket å lage snømann sammen med Emma som vi hadde tenkt til. Hun har heller ikke fått brukt akebrettet sitt (men har akt litt i barnehagen da), og mannen min har ikke fått stått på langrenn som han pleier. Sist jeg var på kontroll med Emil kunne helsesøster fortelle meg at en busk i hagen hennes plutselig hadde begynt å blomstre i desember, så da kan man jo begynne å lure litt.

Emma skulle på tur med barnehagen i dag, så da blir det nok litt lek i snøen og aking. Hun elsker å være ute og leke, så det blir hun sikkert glad for.

Måtte bare dele et bilde jeg tok av den fine himmelen i dag tidlig. Nå er det plutselig litt vinter igjen. Jeg merker at jeg gjerne vil til varmere strøk når vinteren er så dårlig som den har vært. Jeg liker ikke sånt uberegnelig vær! Hvis vinteren ikke har tenkt til å bli, så kan det likesågodt bli vår for min del. Jeg begynner å glede meg til sommeren.

Hva syns du om denne vinteren? Er det den globale oppvarmingen som har skylda?

Eventyrfabrikken på en søndag

Dette har vært en perfekt søndag hittil. Klokken 10 i dag ankom vi Eventyrfabrikken med våre søte små. Der møtte vi et vennepar og datteren deres som er på alderen til Emma.

Eventyrfabrikken er Norges største lekekonstruksjon hvor barna virkelig kan boltre seg. Emma og Jenny er begge 2 år, og de koser seg skikkelig der. I tillegg til at de får utviklet motoriske ferdigheter, så har begge jentene blitt skikkelig tøffe etter noen ganger på Eventyrfabrikken. Emma blir helt i hundre når vi kommer dit, og jeg syns hører henne fortsatt: "Se på meg! Se på meg!"...

Resten av dagen har vært en skikkelig kosesøndag. Etter å ha gitt begge barna et bad, spiste vi god elgstek. Deretter var det natta for lille Emma som sovnet søtt etter at hun fikk høre eventyret om sjøormen Ruffen:-)

Har du vært på Eventyrfabrikken før?

6 måneders kontroll for Emil

I dag var det endelig tid for en sprøytefri kontroll på helsestasjonen. Vi veide og målte lille Emil, og målene hans er nå: lengde: 70 cm, hodeomkr: 44,7 cm og vekt: 8030 g. Det betyr at det er tid for bleiestørrelse nummer 4 allerede! Han var også på legeundersøkelse og alt var tipp topp ;-)

Han vokser så fort, og vi prøver fortsatt like motivert med fast føde hver dag. Jeg startet å introdusere det for han allerede 4 måneder gammel, og har gjort det hver dag siden da. Vi prøver først og fremst å få til et grøtmåltid på kvelden slik at han skal sove godt på natta. Men det er sjeldent han vil ha mer enn et par skjeer. Vi får ta tiden til hjelp. På Emma så gikk det litt fortere, men alle barn er forskjellige... Men stor gutt begynner han å bli! Også så blid hver dag da!

Årets julekort

Håper alle bloggleserne mine har hatt en fantastisk jul sålangt. Jeg må bare beklage blogg-fraværet, men tipper leserne mine også har hatt nok av andre ting å gjøre i jula:-) Tenkte jeg hvertfall skulle vise dere et par av bildene jeg brukte til årets julekort:

Emil har ofte tunga ut av munnen, og det er ikke så lett å få han til å lukke den heller. Da han endelig smilte, var Emma lei og løp vekk... Skal bli spennende å se hvordan det blir til neste år! Da er det vel Emil som stikker av ;-)

Bildene ble tatt i full fart den 18.desember, og var framme hos de fleste mottakerne den 20.desember. Postens julekortbestilling var rask! Anbefales hvis man er sent ute.

Vi har forresten hatt en super julefeiring i barndomshjemmet mitt. Hele familien var samlet, og det var kjempekoselig. Og pappa var både julenisse og flink kokk. Bilder kommer:-)

I kveld er jeg invitert på middag og skal kose meg med et par venninner:-) Gleder meg!

Har dere hatt en fin jul sålangt?

Et bilde sier mer enn tusen ord...

Her venter vi på at jula skal komme til Blåfjell:-)

Jenta vår gjør ikke annet enn å gå rundt i blånisselua si om dagen. Det er vanligvis ikke lov til å klatre på møblene her i huset, men plutselig la Emma seg der allikevel. Skal bli spennende å se hvordan hun reagerer når jula plutselig er over, og Blånissene ikke lengre finnes på TV. Men blånisselua blir hun nok ikke ferdig med før sommeren kommer tenker jeg;-)

Lucia

Da var Lucia-feiringen i barnehagen til Emma vel overstått. Og jeg syns selvfølgelig hun er den søteste Lucia-jenta jeg har sett :-) Kjolen er forresten kjøpt på H&M til 99 kroner, og de var så store i størrelsen at hun sikkert kan bruke den neste år også. Men Emma visste råd og løftet den opp når hun gikk :-) Morsomme søte Emma. Hun syns det er ekstra stas å ha besøk av oss i barnehagen og skal vise oss alt mulig.

En fornøyd liten jente med Lussekatt i handa!

Det er nok mange år siden sist jeg hadde en så koselig førjulstid... Det eneste som mangler nå er snø i stedet for iskaldt regn!

Danse danse bamsen min!

Emma har fått dilla på "Hamster Song"... Dette er egentlig vår feil da vi satt den på i bilen for å roe henne sist vi kjørte til Oslo, og det funket faktisk. Men nå vil hun høre på den litt for ofte syns jeg. Og neimen om hun vil danse alene! Helst skal mamma eller pappa være med, men bamsen er også en god erstatning.Her er hun i full svingom med den søte bamsen hun fikk i sitt første møte med julenissen. Nissen var nemlig på besøk på Eventyrfabrikken i går, og det var utrolig morsomt å se det forundrede ansiktet til Emma da hun tok i mot pakken.

For de som ikke vet hvordan "Hamster Song" lyder.... så har dere den her:

Ikke den sangen du har lyst til å høre 10 ganger i løpet av en dag egentlig... Men Emma vil høre på "jåtta" (rotta) som synger eller "doddlo" som hun også kaller den ;-) Heldigvis er det bare for korte perioder at hun bare vil høre på samme sang, og vi har allerede vært igjennom "Haba haba" og "Kaptein Sabeltann" på repeat...

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv