GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Musikk (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Musikk

Innholdsrik dag

Denne morgenen startet jeg med å titte ut på all den vakre snøen som hadde lagt seg på bakken... Og lille Emma var ikke vanskelig å overtale til å gå til barnehagen i dag. Hun syns snøen var kjempestas! Jeg lurer på hvordan det er å se verden gjennom en 2-årings øyne egentlig. Tenk å få oppleve så mye nytt og spennende hele tiden! Ja, for selv om hun har opplevd snø før, så vet jeg ikke om hun husker så mye av det.

Da Emma var levert i barnehagen, så kjøpte jeg billetter til Metallica-konsert på Vallehovin 23.mai. Det var forsalg i dag, og det ordinære billettsalget er i morgen tidlig.

De som har fulgt meg en stund vet at jeg er veldig glad i Metallica, og at dette blir min sjette Metallica-konsert ;-)

Ellers var det min tur å ha den flotte barselgruppa hos meg i dag, og da miksa jeg i stand en julelunsj! Det syns jeg er lov en hvit desemberdag som denne. Og kvelden har gått med til å pynte litt mer til jul, og å hekle en kant på teppet som jeg strikket til Emma som baby... Nå husker jeg jo endelig hvordan man hekler:) Emil sitt bestemorteppe ble ferdig her om dagen også, så det får dere snart se bilde av.

Nå er jeg trøtt og ønsker dere alle en god natt!

Nattasang til dere:)

Noe må jeg blogge selv om jeg ikke er helt i form... Føler meg nemlig ganske elendig i kveld, så det skal bli spennende å se hvordan dette utvikler seg :/ Emma er også forkjøla. Kanskje ikke så rart med tanke på at hun stjal smokken til lille forkjøla Jenny i helga... Emma som ikke bruker smokk en gang! Men hun ville jo såklart ha den når Jenny hadde den i munnen. Men, men. Nok om det. Her har dere en sang jeg liker:

Sov godt alle sammen!

We're off to never never-land

Ja, nå har jeg akkurat sett på en dokumentar om Metallica's låt "Enter sandman". Prøver jo selvfølgelig å få med meg alt som har med Metallica å gjøre. Men tror jeg har sett noe av denne dokumentaren tidligere da... Var veldig kjent. Uansett, så er det en fantastisk låt:

Unik i sin sjanger vil jeg si. Denne pleide jeg å sovne med på walkman av alle ting da jeg gikk på barneskolen... Ikke rart jeg er litt dauhørt. Ja, nå er det vel ikke sikkert alle her vet hva en walkman er? Hi hi... 

Og nå er det min tur å reise til drømmeland. Prøver å komme meg til sengs til litt normal tid for tida:) Natta!

Hva gjorde jeg i går?

Neste mobil jeg kjøper skal ha et bra kamera sånn at jeg kan ta bilder på konserter, haha, For her er det vel ikke så lett å se hvem dette er akkurat. Klarer du å gjette? Det er vel ikke så vanskelig å vite hvis man følger litt med;)

Der fikk jeg gåsehud

I tildligere innlegg om Metallica-konserten så hørtes jeg sikkert veldig negativ ut. Men jeg var ikke bare det egentlig altså. Metallica er jo heltene mine. Det er en grunn til at jeg ser de igjen og igjen.

En sang som jeg syns er veldig sterk er One. Jeg lever meg skikkelig inn i den, og den går inn på meg rett og slett. For de som ikke vet det så har denne sangen et krigstema, og er basert på en novellen Johnny Got His Gun fra 1939. Den handlet om en mann som blir så skadet i 1. verdenskrig hvorav armene, bena, øynene, munnen, nesen og ørene er borte... men sinnet hans fungerer allikevel. Med andre ord virkelig fanget i sin egen kropp. Så denne er sterk dere. Får vondt i magen bare jeg tenker på det. Og ca. 00:37 ut i denne videoen her så fikk jeg skikkelig gåsehud under konserten!

Litt konsertopplevelse for dere som ikke var der. Fant dette klippet av konserten på Telenor Arena på Youtube:)

"Flott type på han der altså" husker jeg min kjære mamma sa en gang om James Hetfield... og jeg kan vel si meg enig.

Nei nå MÅ jeg sove... Natta!

Dagen derpå...

Ja, jeg begynner å bli gammel! Har vært helt utslitt etter konserten i går. Ikke bare ble jeg brisen av 2 og en halv øl, men Telenor Arena var et ekstremt slitsomt sted. Makan til dårlig organisert konsert-sted enn Telenor Arena skal man lete lenge etter. Det var supervarmt der inne, og selvfølgelig vanskelig for de som hadde sitteplasser å kjøpe øl eller annen drikke siden køen var kjempelang. De hadde tydeligvis heller prioritert øl-skrankene til de med ståplasser hvor det ikke var noe særlig kø i det hele tatt.

Rett før Metallica kom på scenen ca. kl. 21.50....

Sort neglelakk må man ha... Fingrene mine ser ikke så pølsete ut i virkeligheten altså;)

Jeg har så mye negativt å si om Telenor Arena og blant annet buss-organiseringen etter konserten. Hvorfor kunne de ikke bare hatt konserten i Oslo Spektrum?? Det hadde gjort alt så mye lettere, og vi hadde ikke trengt å bruke nesten 2 timer på å komme oss hjem. Lyden hadde vært bedre også. Som den kresne gamle damen som jeg er så var jeg ikke videre imponert over hverken lyd eller akustikk. Men så har jeg noen konserter å sammenlikne med også da! Dette var min femte Metallica-konsert, og Gud vet hvor mange andre konserter jeg har vært på. Jeg fikk noen stygge blikk i busskøen da jeg poengterte den dårlige lyden. Det er tydeligvis fy, fy og si sånt. Og dagens MP3 generasjon hører det sikkert ikke uansett. Ungdommen nå til dags er jo vant med dårlige piratkopier og komprimert musikk. Ha, ha, nei nå får det være nok kritikk fra gamlemor, som faktisk ikke er så gammel selv om det høres sånn ut;PHer er jeg dødssliten når vi endelig var hjemme ca. kl. 02.00...

Men alt i alt så var konserten en god opplevelse. Men så er det jo Metallica da. Mine helter fra jeg var 10 år gammel! De er jo det desidert beste livebandet jeg har sett. Jeg liker jo egentlig best de gamle låtene, så det var først med sang nummer tre, "Creeping Death" jeg fikk godstemningen. Jeg var betatt under en av mine for alltid favoritter "Fade to Black", og fikk selvfølgelig gåsehud under "One" som vanlig:)

Var du på konserten? Hva syns du?

Metallicaaaaaaa!

I kveld skal jeg på min femte Metallica-konsert, og jeg gleder meg selvfølgelig masse;) Metallica går ikke på scenen før 21.30 heller, så da rekker jeg å få Emma til sengs. Har ikke noen interresse av oppvarmingsbandene, så da er det jo greit. Lillesøsteren min skal passe Emma, og hun syns det var litt kjedelig at Emma bare skulle sove da... Men jeg tenkte det var lurt å få henne til sengs så det ble litt lettere for søster. Emma er jo vant med å få pupp før hun sovner, og det er det jo bare jeg som kan gi henne, hehe. Emma er fortsatt flaskenekter for de som lurer, og jeg tror ikke jeg gidder å prøve mer heller. Har begynt så smått med kopp i steden. Hun er jo snart 6 måneder! Tiden flyr....

Dette bildet er tatt av meg og min kjære før konserten på Vallehovin for et par år siden;)

Lurer på hva jeg skal ha på meg i år? I fjor på Metallica-konserten så var jeg jo gravid. Og da hadde jeg på meg denne kule t-skjorta:

 

 

Ha en flott dag! Nå skal Emma og jeg på Babyshop;)

Sist jeg hørte denne var jeg gravid

Men i kveld måtte jeg bare høre den igjen... Gleder meg sånn til Metallica konserten, og håååååper Emma vil ta flaske til da. 

 

Dette blir faktisk min femte Metallica-konsert;) Sånn er det å være blod-fan. Jeg begynte faktisk å høre på Metallica når jeg var ti år gammel jeg:) Og liker selvfølgelig best de gamle platene, men denne her hørte jeg mye på ipoden mens jeg gikk gravid, og den er litt av en opptur etter ST. Anger som jeg ikke er så glad i kan du si... 

Har akkurat kost meg med film, godis og kjæresten min, men nå skal jeg legge meg. Ha en god natt, folkens!

Kveldens sang: Wheels

Før pleide jeg å ha et innlegg med kveldens låt nesten hver dag. Jeg har ikke tenkt til å gjøre dette hver dag, men fikk veldig lyst akkurat nå. Grunnen er at jeg elsker den nye sangen til Foo fighters♥ Før skrev jeg mer om musikk også, men erfaringen er at ingen gadd å lese innleggene. Det er tydeligvis ikke så mye interesse for "min type musikk" i bloggverdenen, men ta deg tid til å høre på denne vakre sangen hvertfall da:)

 

Jeg sitter nå og koser meg med denne låta før jeg hopper i loppekassa:) Nå er det tilbake til jobb-hverdagen for mange i morgen, men ikke for meg. Begynner ikke på jobb før til høsten igjen. Det er jeg glad for, fordi akkurat nå har jeg verdens beste jobb som mamma på fulltid;) Også får jeg betalt for det til og med!

Sov godt folkens!

Fikk du Metallica-billetter i dag?

I dag har man hatt hele to sjanser til å få billetter til Metallica! Både til konserten den 13. april, og ekstrakonserten den 14. april. Jeg fikk heldigvis billetter til konserten den 13. april og får oppleve Metallica live for femte gang! Johoo, jeg gleder meg;)

metallica3031a

Jeg satt med internett og telefon samtidig her hjemme, men kom ikke gjennom til der hvor man kan velge billetter engang. Billettservice.no kollapser jo hver gang jo. Heldigvis satt lillesøster på jobb og prøvde samtidig, og det var hun som skaffet til meg! Hva er det med internett på jobben som gjør at man alltid får billetter der a?

Skal du på Metallica-konserten?

-Camilla-

The The Kids Are On High Street

Må bare legge ut denne sangen som jeg syns er sååå fin:-) Hørte på den på ipoden før i dag og får den ikke ut av hodet. Jeg får aldri nok av den nydelige stemmen til Sivert Høyem!

 

Natta peeps;-) For en gangs skyld så er jeg skikkelig trøtt på kvelden....

-Camilla-

Jeg elsker Foo fighters!

Har nå sittet og sett på konserten som Foo Fighters holdt på Wembley i fjor... og skulle virkelig ønske jeg var der! Var selvfølgelig på konserten de holdt på Norwegian Wood i fjor og det var helt klart en av mine største konsertopplevelser. Men tenk hvilken historisk opplevelse det hadde vært å få oppleve konserten på Wembley! For de som ikke fikk det med seg, så hadde Foo Fighters STORE gjesteartister på scenen, og disse var ingen ringere enn Jimmy Page og John Paul Jones fra Led Zeppelin! Dette var nok stort for Dave Grohl og gutta, for jeg vet hvertfall at Dave er stor fan av Zeppelin.

Foo Fighters er blant mine største helter, og jeg bare digger multitalentet Grohl. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: kulere type skal man lete lenge etter! Helt siden deres andre album "The colour and the shape" kom ut i 1997 har Foo Fighters vært blant mine to favorittband (det andre er Metallica). Til tross for at jeg har hørt på de i mange år, har jeg kun sett de live to ganger. Gleder meg masse til neste gang de kommer til lille Norge. Selv om mange hevder de kanskje har drept grungen, mener jeg at det er takket være Grohl og Foo Fighters at lyden av Seattle lever videre...

Tidligere relaterte innlegg: Led Zeppelin og symboler

-Camilla-

Kveldens sang: Thriller

Alle har skrevet om Michael Jackson i det siste.... og kanskje noen tror jeg har glemt ham? Nei, det har jeg absolutt ikke. Faktisk så digget jeg MJ da jeg var liten, og ikke bare litt heller. Hadde MJ-sengetøy, og prøvde til og med å danse som ham selv om det funket litt dårlig. I det siste har gamle låter dukket opp i hodet mitt igjen, og en Michael Jackson-periode jeg trodde jeg forlengst hadde kommet over er blitt mindre fjern enn på mange år. Fikk selvfølgelig med meg minnestunden på TV, og den syns jeg var popkongen verdig.
Så her har dere en av videoene som jeg husker best fra jeg var liten. Fra kanskje Jacksons beste album?
R.I.P Michael Jackson.... det blir umulig for verden å glemme et sånt talent.
-Camilla-

Gjett hva jeg har kjøpt!

appleipodtouch8gbFøler meg litt materalistisk siden jeg allerede har en ipod som fungerer helt fint... men allikevel ble det en ipod touch 8 gb på meg i dag. Den bestilte jeg på APPLE for da fikk jeg med gravering!

I følge apple så er jo ipod touch den morsomste ipoden noensinne... Og 8 gb holder i massevis for meg. Har 4 gb på den gamle, men har lånt Theodor sin noen ganger som har 80 gb, og det blir for mye for meg! Bruker hvertfall ikke shufflefunksjonen med sååå mange giga!

-Camilla-

Kveldens sang!

Denne herlige låta minner meg om den gangen jeg var 19 år, og russ... Det virker ikke så lenge siden, men det er det... Var nemlig Millenniumsruss! Får nesten litt lyst til å sitte på bakken med skitten russedress, pilotbriller og øl.... men det skjer nok ikke igjen i dette livet nei;)

 

28318221234725445579n400

Kveldens låt

Tenkte jeg skulle begynne å slenge ut litt musikk igjen, men orker ikke skrive noe særlig i dag desverre. Ikke vet jeg om noen leser det jeg skriver om band eller musikk heller. Har jo ganske mange egne meninger og oppfatninger innenfor dette feltet;)


Den fantastiske synthgruppa Depeche Mode var revolusjonerende i sin sjanger. Gruppa hadde sin storhetstid på 80-tallet, men her er en av deres nyere låter som jeg elsker....

 
Depeche Mode - Precious

En sang som passer meg helt perfekt i dag...

28318221234725445579n400

Min første kjærlighet...

...var faktisk Morten Harket! Jeg var nemlig veldig tidlig musikkinterressert, allerede som 3-4 åring. Når vanlige barn kanskje så på Labbetuss, satt jeg benket foran skjermen og så på musikkvideoer. Det var da jeg oppdaget aha, og Morten Harket! Ble helt bergtatt da jeg så "Take on me", og da var det gjort. Ved siden av sprinkelsenga mi hadde jeg a-ha-utklipp ustrategisk teipet rundt omkring på veggen. Men Morten Harket-interressen avtok etterhvert som jeg ble eldre. Uansett om jeg ikke er forelsket i Morten lenger, syns jeg fortsatt han er en fantastisk vokalist, og at a-ha hadde mange bra låter i storhetstida...

Denne sangen våknet jeg til i dag tidlig, og kan ikke si annet enn at det er en særdeles behagelig måte å våkne på!

 
A-Ha - Stay On These Roads

God kveld og god natt.... Nå må jeg prøve å skjønne noe av LOST. Takker forresten for alle bursdagsgratulasjoner (hvis jeg har glemt å takke noen).

Q:

Hvem var din første kjærlighet?

Hva var den første musikken du likte?

28318221234725445579n400

 Follow BadBrunette

Jeg vet hvilken sang jeg skal heie på!

Denne dagen startet riktig så bra.... Tidlig på jobb (dvs. 07.30), også hadde min søte venninne og kollega, Aysel tatt med kake og kaffe fra Kaffebrenneriet. Vi har det alltid så koselig om morran! Også viste hun meg Tyrkias MGP-låt. Den er jo kjempefin til å være MGP. Man kan jo danse til den! Vet hvilken jeg skal heie på hvertfall. Syns ikke noe særlig om den norske. Det irriterer meg at vi hvert år skal ha en sanger med dårlig engelskuttale... og det ødelegger jo alt. Det er jo faktisk mye lettere å ha perfekt uttale når man synger enn når man snakker syns jeg.

Her har vi den tyrkiske låta!

Hadise med låten DÜM TEK TEK ( som betyr den dunk dunk lyden hjertet lager...)
Sexy damer med magedans-moves er kulere enn en liten nerd med fele, haha.

Hva syns du om sangen? 
28318221234725445579n400

Twin Peaks

Siden jeg har sett på Twin Peaks på dvd i kveld, velger jeg rett og slett introen til Twin Peaks. Her uten vokal... Men for de som vil høre den med er det Falling med Julee Cruise (hvor David Lynch selv har stått for teksten)... Elsker  kjenningsmelodien til denne fantastiske og merkelige serien;)

 

Angelo Badalamenti har komponert denne, og er kjent for sine soundtrack for regissør David Lynch, og i tillegg til Twin Peaks har han komponert musikk for Lynch til blant andre Blue Velvet og Mulholland Drive.

Ps. De som ikke har sett Twin Peaks bør gjøre det...

God natt....♣

28318221234725445579n400

Nydelig sang av Marilyn Manson...

Nydelig og Marilyn Manson er to ord som ikke passer sammen tenker du sikkert nå. Kan forsåvidt si meg enig med det, men dette er den fineste sangen jeg vet om med Marilyn Manson... Minner meg om sol og sommer og Quarten 1999! Hadde nettopp fylt atten, og foreldrene mine uttrykte en viss bekymring i telefonen etter å ha sett Marilyn Manson i avisen med mikrofonen opp i rompa.... Skjønner ikke at de var bekymret for meg når lillesøsteren min på 16 var på vei til Mo i Rana bak på typen sin motorsykkel! Ja, ja det var tider!

Hele Mr. Manson er jo gal, men den sangen her elsker jeg!

ps. Musikkvideoen er ekkel som bare det.... typisk Manson.

 
Marilyn Manson Tourniquet

Hva syns dere om Slideshowet mitt forresten? Er det litt for sjølvdigger? Vet ikke om jeg skal ha den der...Bare noe jeg prøvde... 

28318221234725445579n400

Metallica, kommersiell musikk og sånt...

Som kanskje noen har skjønt så er mitt favorittband over alle Metallica. Det har det vært siden 1991, da jeg var 10 år gammel... Dette året kom Black Album ut, og på begynnelsen av 90-tallet økte også deres fanskare nettopp pågrunn av dette albumet. Metallica endret stilen sin litt, og begynte å spille litt mer moderne heavy metal. Mange følte at de sviktet "trash metal"-sjangeren, og det er jo ingen tvil om at The Black Album er et mer kommersielt produkt enn de tidligere albumene. Tror faktisk dette var meningen også med tanke på platesalg. Men den største kommersielle endringen vil jeg si kom med Load og ReLoad. Gutta endret stil, til og med hårsveis... Disse to albumene har jo noen bra låter, men det er sjeldent jeg hører på disse. Syns de kan sidestilles med nye Death Magnetic. For min del er Metallicas storhetstid fra The Black Album og bakover i tid. Her har man akkurat de intelligente, talentfulle låtene som jeg kan leve meg inn i. Resten er laget for massene. Men ikke misforstå: Metallicas mest kommersielle musikk er av mye høyere kvalitet enn annen kommersiell musikk. Og når det gjelder aggressive og lite melodiøse ST. ANGER som i mine øyne er den eneste katastrofen av dem alle, vil jeg bare si dette:

Cyanide and Happiness, a daily webcomic

Cyanide & Happiness @ Explosm.net

Jeg kunne skrevet så mye om Metallica, men dette er vel mest for spesielt interresserte, så jeg gir meg her. Men kveldens låt skal vi få med. Enter Sandman (The Black Album)... det var her det hele begynte for meg;) 


Metallica - Enter Sandman
Uploaded by metallica

n85222065415725045378

Me and baby...

28318221234725445579n400

November Rain - Guns N' Roses

Noe av den første musikken jeg begynte å høre på som liten var Guns N' Roses. Men fikk ikke sett de live før 2006 i Oslo spektrum. Riktignok stod jeg utenfor Vallehovin da de spilte der i 1993, men da var jeg bare 12 år så jeg hadde ikke akkurat biletter;) Den gangen siklet jeg på Axl Rose plakatene mine hver kveld, men da jeg endelig fikk sett han i virkeligheten var han jo mr. plastic fantastic... Men uansett; konserten i Spektrum gnistret til tider til tross for plasticface Rose og mangel på originalmedlemmer i gruppa... Det er ingen tvil: Axl rocker fortsatt! Denne konserten er og blir på topplisten min over konserter! Guns N' Roses har mange sanger jeg aldri har gått lei. Så her har vi kveldens låt:


GUNS N ROSES - November Rain
Uploaded by GunsnRoses

I kveld sitter jeg her og ser på Charterfeber, men orker ikke følge med så mye... blir SÅ flau på deres vegne. Og hva er det med de tvillingene? Stakkars jenter... De kommer nok til å angre om noen år. Tenk så flaut å oppføre seg sånn på TV! Men det er vel trenden å oppføre seg teit på TV for tiden har jeg skjønt... Etterpå skal jeg se på Desperate Housewives.... MYE BEDRE;)

God kveld og god natt!

28318221234725445579n400

Showbiz - Muse

Det var da jeg hørte denne låta (på radio faktisk) for flere år siden at  jeg for alvor fikk øynene opp for Muse. Matthew Bellamy's vokalprestasjon er helt rå! Senere har jeg hatt den glede å høre Muse live, og det var helt ubeskrivelig!

Kveldens låt:

Muse - Showbiz (Live)

God kveld folkens!

Kiss kiss

28318221234725445579n400

Kveldens låt: Død manns blues

Fordi CC Cowboys ruler... Vi skal være stolte av de få norske artistene vi har som faktisk er verdt å høre på!

Elsker denne sangen!

 

Desverre fant jeg ingen ordentlig video, men sangen hører man hvertfall da!

PS. Gratulerer med dagen jenter! Vi må ikke glemme at det er våres dag i dag! Brenn BH'n! Eller burkaen... eller whatever...

28318221234725445579n400

Kveldens låt: Alive

90-tallet hadde mye bra musikk, så det blir grunge i kveld også:)
Pearl Jam - Alive (Live)

28318221234725445579n400

Kveldens låt: Drain you

Siden jeg er i et svært så bloggete humør i dag, tenkte jeg jeg skal begynne med noe nytt. Nemlig fast å ha kveldens sang på bloggen min. Da lærer leserne meg faktisk mer å kjenne siden jeg er utrolig opptatt av musikk!

Kveldens: Drain you med Nirvana♥

 

Syns Kurt Cobain er en av de flotteste menn som har levd... R.I.P

28318221234725445579n400

Husker du denne?

Helt skutt i kveld, så det ble ikke så spennende blogging i dag. Men må legge til en liten "nattasang" som jeg syns er helt nydelig:) Husker du denne?

 

Aaaaaah, det var den gang jeg var 17, ung og uskyldig det.... God natt folkens;)

28318221234725445579n400

En av mine favoritter

Noensinne! 

Gleder meg til min fjerde Metallica-konsert den 17. juni:) God kveld folkens, nå skal jeg se på LOST og prøve å skjønne noe... eller Sawyer, hehe...

28318221234725445579n400

Er du en pirat?

Nå sitter jeg på jobb, har drukket opp min Cafe Latte, og har egentlig fått en grei start på dagen. Men kom til å tenke på noe som det er en del snakk om i media nå. Nemlig det svenske nettstedet Pirate Bay. Hva er folks syn på den saken egentlig? De som står bak siden hevder at nettstedet de står bak er lovlig, mens påtalemyndigheten mener de legger til rette for tyveri av opphavsrettbeskyttet materiale. Hva mener du? Rundt  200.000 nordmenn - drar nytte av Pirate Bays trackertjeneste. Er du en av de? Det virker jo som de fleste støtter denne typen piratvirksomhet. Er du en av de som laster ned på piratebay, eller syns du det er helt forkastelig? Eller bruker du andre nettsider/metoder til å laste ned ulovlig? Er det det samme som å stjele? 

bigstockphotopirateflag877869 copy
Selv har jeg aldri benyttet meg av Pirate bay, men kan innrømme at jeg har benyttet meg av liknende tjenester. Tar ikke det så tungt egentlig... Men det har bare vært hvis det har vært en sang jeg MÅ ha der og da, eller en serie jeg ikke får tak i alle episodene til f.eks... og selvfølgelig programmer o.l som koster en formue. Ellers gidder jeg rett og slett ikke.

Men når det gjelder musikk, er jeg egentlig veldig kresen, så jeg laster sjeldent ned. Mesteparten av musikken jeg har på hardisken er faktisk fra cd-er. Grunnen til dette er kvaliteten, og at jeg egentlig er litt mer imot piratkopiering av musikk. Ikke spør meg hvorfor, for jeg vet ikke helt selv en gang. Liker egentlig best å bare spille cd-er. Mp3 er så komprimert at jeg irriterer meg ofte når jeg hører på ipod... Dette er noe man hører veldig godt når man hører på Rock...

Forresten... Kan noen hjelpe rockeverdenen med å bringe han trommisen her tilbake?:) Følg med...


koreandrummermissingHer har vi en fyr som kan rocke skikkelig! Selv har jeg hørt rykter om at han syns låta var så dau uten bass, så han bestemte seg for å gjøre noe med det! Hva syns du? Lol...

Her er en mailadresse du kan sende til dersom du har noen tips: bring_back_KD@KoreanDrummer.com
28318251234303314406n400

Madonna og fredag og sånt...

Endelig er dagen her som jeg gleder meg til hele uken! Elsker fredager:) Tror det faktisk er min favorittdag selv om jeg må på jobb. Det er så digg å vite at man har helgen framfor seg, også er det alltid litt koseligere stemning på jobb...

Som mange sikkert vet skal Madonna til Norge for første gang, og ha konsert 30. juli på Vallehovin med sin "Sticky & Sweet Tour". Dermed har det har gått i billettkjøp her i dag hos mine kolleger blant annet. I dag hadde livenation.no forsalg, mens det offisielle salget er på mandag. Jeg har ikke kjøpt billett, da det helt klart ikke er min type musikk, men måtte selvfølgelig hjelpe en kollega å skaffe noen flere billetter med mitt brukernavn.

madonna2I går fikk jeg også en sms av en venninne som spurte meg om jeg hadde noen tips til henne for å få tak i billetter, og jeg anbefalte henne selvfølgelig å melde seg inn på livenation så hun kunne ta del i forsalget... Lurer på om folk tror jeg er en slags konsert-billett-guru eller noe sånt, siden så mange alltid spør meg om råd ved billettkjøp. Men det skal jo sies at jeg har litt erfaring med billettkjøp da, og lykkes (nesten) hver gang på en eller annen måte;)

Er det noen som skal på Madonna-konsert her?
Må innrømme at hun holder seg bra til å være 50 år gammel, og det står det respekt av. Men en ting jeg ikke forstår: Hvorfor la hun plutselig om til britisk aksent?????? Lurer på om hun har sluttet med fake-aksenten etter skilsmissen fra Guy Ritche...
2831821233086192431

Led Zeppelin og symboler

Selv er jeg veldig interressert i symbolikk og symboler, og når det er en gammel rockestjernes eget symbol, blir det enda mer interressant. Spesielt når ingen andre enn han selv vet 100% sikkert hva det betyr for han personlig. Da snakker jeg om gitaristen, Jimmy Page sitt symbol "Zoso"... som ble brukt på platen Led Zeppelin IV (albumet har ingen offisiell tittel, men blir kalt dette), utgitt 1971... Zoso er ikke et ord, men et symbol, og det blir bare kalt Zoso siden det ser ut som det er det som står skrevet. Det har ingen alfabetiske bokstaver.

De tre andre Zeppelin-medlemmene har også hvert sitt representerende symbol på plata. Men ingen av de tre har uviss betydning. Alle tre er symboler som fantes fra før av, men ikke Jimmy Page sitt. Her ser du alle fire.

zoso 1

Jimmy Page var veldig opptatt av det okkulte, og er det kanskje fortsatt for alt jeg vet... I sine yngre dager hadde han en egen okkult bokhandel i London. Men har aldri inrømmet offentlig hva symbolet betyr for ham. Det sies at Zoso-symbolet er hentet fra matematikeren og okkultisten Girolamo Cardano som levde på 1500-tallet hvor det blir brukt til å representere planeten Saturn med formål innen magi. Jimmy er nemlig født Steinbukkens tegn og derfor styrt av planeten Saturn. Den kjente gitaristen skal ha tatt i bruk symbolet fra boken "Ars Magica Arteficii" av Cardano, og endret deler av det. 

Robert Plant har fortalt at Page en gang fortalte ham hva symbolet betyr, men at han nå har glemt hva det var, og at Page ikke vil si det igjen.... Så helt hemmelighetsfull var han ikke.;)

Jimmy Page var/er også veldig opptatt av okkultisten Aleister Crowley som blant annet er blitt kalt verdens ondeste mann... Jimmy har også vært eier av Crowleys gamle bosted "Boleskine House" fra tidlig på 70 tallet til midten av 80 tallet en gang.

Jimmy Page karakteriseres som en av verdens beste gitarister, og det er jeg helt enig i! 

led zeppelin11

DE TRE ANDRE SYMBOLENE:

John Paul Jones. Dette symbolet består av en sirkel og tre sammenhengende ovaler, hentet fra en runebok. Det symboliserer selvtillit og kompetanse, selv om Jones selv hevder det symboliserer eksorsisme.

John Bonham. Med tre sikler koblet sammen, syboliserer dette tradisjonelt treenigheten mellom mor, far og barn, noe sønnen Jason Bonham har bekreftet. Det kan også tolkes som et trommesett sett ovenifra. I tillegg ville Bonham ha dette som sitt symbol fordi det er logoen på et engelsk ølmerke, som var hans favoritt.

Robert Plant. Med en sirkel som representer livet, med en fjær inni, er Plants symbol hentet fra den egyptiske gudinnen Maat, og symboliserer sannhet, rett, orden og skrift.

 

Stairway to Heaven er fra "Led Zeppelin IV"

Nydelig.... Det er mye mer mystikk med Led Zeppelin enn det jeg har skrevet om i dette innlegget. Bare hør på den merkelige teksten. Sikkert noe med den konstante rusen folk levde i på den tiden;) Da blir man litt dypere, hehe.

Kilder: Mest min egen hjerne, litt google og litt Wikipedia...

cmb

Dagens spilleliste

appleipodm9802llaDa er jeg ferdig med boka New Moon, og må skaffe meg Eclipse så fort som mulig. Men inntil da blir det Ipod på bussen. Sitter og hører på på jobb også da;) Her er noen av sangene jeg allerede har hørt på i dag:
GODT OG BLANDET KAN MAN SI;P
 • Burn - The Cure (fra soundtracket til The Crow)
 • Stranger Things - Foo Fighters (denne er nydelig)
 • Starlight -  Muse
 • In Your Honor - Foo Fighters
 • My Friend of Misery - Metallica
 • Snow blind friend - Steppenwolf
 • All Apologies - Nirvana
 • Revelations - Iron Maiden
 • Enjoy the Silence - Depeche Mode (blir jeg aldri lei...)
 • Tourniquet - Marilyn Manson 
 • Iron Man - Black Sabbath
 • Tainted Love - The Cure
 • Clone Your Lover - Zeromancer
 • Lullaby (Spiderman) - The Cure (en av mine favorittsanger)
 • Knights of Cydonia - Muse
 • Patience - Guns n' Roses
 • No One Knows - Queens of the Stone Age
 • All of my love - Led Zeppelin
Og ja, jeg har fortsatt en sånn gammel Ipod... Akkurat sånn du ser på bildet her, og den funker helt perfekt. Leverte den nemlig inn til reperasjon i fjor, og fikk en helt ny tilbake, så den funker nok en stund til. Husk: en mp3 spiller skal holde i FEM ÅR, det har nemlig Forbrukertvistutvalget slått fast.

Har DU noe forhold til noen av sangene jeg har hørt på i dag?

En av mine favorittmusikkvideoer:
cmb

Everlong

Må legge ut en av mine absolutte favorittlåter her før jeg går i loppekassa. Nydelig. Bringer tilbake mange minner.

skriftheartoss copy

cmb

Lullaby

Elsker denne sangen; The Cure - Lullaby (Spiderman)... Har alltid vært mest fan av The Cures gotiske periode, og det kommer nok ikke som noe sjokk på folk som kjenner meg;)....

Er ikke særlig glad i edderkopper, så jeg var ikke noe glad i denne videoen da jeg var liten. Var ikke helt som alle andre barn da: - De så på barne-TV, mens jeg så på musikkvideoer. Pappa tok opp videokassetter til meg til og med. Da var jeg bare fem år;)

Natta, håper du får sove nå....

Denne er vakker

Blir aldri lei Madrugadas Majesty. Den kan få meg til å grine rett og slett. Siste blogginnlegg fra meg denne helgen. Nå legger jeg meg til å sove etter en veldig avslappende helg med romantiske filmer og komedier. Akkurat hva jeg trengte etter en stressende uke tilbake på jobb etter ferien.

God natt! Sweet dreams!

cmb

Løp og kjøp

Guns n' Roses skiva Chinese Democracy kan du finne i butikkene fra og med i dag!

up1guns

Så spørs det da om fansen blir fornøyd. Axl har nemlig jobbet med denne siden 1994, så det var vel på tide;)

cmb

Ps. Metallica

Jeg gleder meg så mye at jeg får vondt i magen.

oss

Må rett og slett høre på noe annet på ipoden for det er alt for lenge å vente på konserten!
Her er et bilde av meg og Theodor før forrige konsert på Vallehovin... Den i sommer blir som nevnt tidligere min fjerde Metallica-konsert. Begynte å høre på Metallica da jeg var ti år, så jeg har vært fan i 17 år! Tenk det;)
Har jo selvfølgelig hatt noen fjortis-perioder innimellom hvor jeg sviktet litt, og Backstreet Boys perioden som jeg helst ikke vil fortelle om, hehe. Men, Metallica is 4 ever in my <3
cmb

Hot, blond og tyrkisk

Feel free to comment. Liker sangen (som er en nyinnspilling av en eldre tyrkisk poplåt) men er litt usikker på videoen, hehe... Hun synger: Kom, kom min blondie kom eller noe sånt;)

cmb

Love U guys

foofighters1a

Dette bildet er bare så fint at jeg må poste det. Har det som bakgrunnsbilde på jobbmacen, og det har vært der siden jeg gleda meg til Norwegian Wood i sommer;) Blir aldri lei disse gutta. Foo fighters er bare så j**lig bra. På dette bildet er Dave Grohl sin hårsveis perfekt også;)

cmb

 

...And Justice for All

...Eller kanskje ikke alle syns det var like rettferdig. Men jeg fikk hvertfall Metallica-billetter til slutt. Var gråten nær da klokka nærmet seg halv elleve, og jeg enda ikke hadde fått tak i noen. På billettservice.no sto det utsolgt siden litt over ni, men heldigvis hender det at billetter blir frigjort! Nå gjenstår det bare å glede seg til 17. Juni!  Det blir min fjerde Metallica-konsert:)
metallicaband
cmb

AC/DC... still popular:)

Brukte mye av morgenen i dag til å skaffe AC/DC-billett... Selvfølgelig tålte ikke Billettservice sine servere all pågangen, så de kollapset helt. Fikk heldigvis tak i 2 til slutt...puh. Mannen min elsker jo AC/DC, men har ikke mulighet til å sitte i tlf pluss ha flere datamaskiner oppe samtidig mens han er på jobb. Syns det var rart at det ble så mye pågang, da jeg har bestilt derfra maaaange ganger, og det er første gangen det har skjedd. Billettene var ikke så dyre heller 550 kr. Når jeg bestilte til Metallica og Foo Fighters gikk det finfint. Er AC/DC virkelig så populære? Det må jeg si... Still going strong.
5189
Noen sko jeg kjøpte til babyen til venninna mi;) Er de ikke rå? Butikken Kool Kids på St.Hans haugen har sinnsykt mye morsomme baby-ting, hehe...

Dagens spilleliste på Ipoden

Siden jeg ikke har noe annet jeg orker å skrive om i dag..; Ca. sånn så spillelista ut på Ipoden min i dag.... :

 • Make Me Smile (Come Up and See Me) - Steve Harley & Cockney Rebel
 • Freebird - Lynyrd Skynyrd
 • All of my love - Led Zeppelin
 • Time of the season - The Zombies
 • Spiderman - The Cure
 • Let it die - Foo fighters
 • One- Metallica
 • Dance of death - Iron Maiden
 • All Apologies - Nirvana
 • Personal Jesus - Depeche Mode
 • The River - Bruce Springsteen

Var i litt sånn "koselig" humør i dag;) Vanligvis er det litt tyngre spilleliste. Natti natt;)

cmb

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv