GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Nære og kjære (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Nære og kjære

Alle hjerters dag!

Hvordan feirer du Valentine's day?

//weheartit.com

Jeg tar ikke denne dagen så alvorlig, men syns alltid det er koselig å få noen blomster eller liknende... Men jeg tar det ikke så tungt hvis jeg ikke får noe heller:-) Uansett, så var faktisk gårsdagen en helt vanlig tirsdag her.

Men jeg er hvertfall ikke totalt motstander av dagen! En dag hvor man kan gi hverandre litt ekstra oppmerksomhet er vel ikke negativt? Selv om mange beskylder handelstanden for å promotere denne dagen litt vel mye. Man trenger faktisk ikke å bruke hauevis av penger for å gi sin kjære en påminnelse om at man fortsatt er glad i han/hun. Hva med et lite brev for eksempel? Eller en enkel rose? Noen trenger faktisk en påminnelse på at man skal sette pris på de man er glad i. Men jeg syns jo også man burde vise sin kjærlighet mye oftere enn en gang i året:)

//weheartit.com

Hva syns du?

Julaften

Som sagt, så var julaften utrolig koselig!

Emma så ut som en liten prinsesse. Snille flinke jenta vår. Jeg hadde kjøpt kjole til Emma på Lindex, og kjole (og smykke) til meg selv på Zoma. Elsket blåfargen! Nå er det nok av svart i dette klesskapet mitt...

Emil hadde hel sparkedress fra Lindex. Med sløyfe i halsen og påsydd vest og greier. Han var så søt, og i tillegg hadde han det behagelig i de myke klærne. Men lille Emil er ikke så glad i festlige sammenkomster med mange mennesker. Det husker jeg at ikke Emma var heller. Det blir litt mye lyder, så da vil han helst sitte mest mulig i fanget:-)

Emma fikk møte den ekte julenissen! Ja for han så faktisk veldig ekte ut, og var også flink til å spille. Dette er da min far i nissedrakt som jeg kjøpte på Nille! Pappa var nisse i mange år hos oss uten at vi skjønte lunta som små, så han er en ganske dreven nissefar;-)

Det var så artig å se Emma's reaksjon på ting i år. Jeg er veldig glad for at vi filmet henne også. Hun skjønte at hun skulle få pakke av nissen, for det hadde vi fortalt henne. Så med en gang nissen kom fortet hun seg bort og løp avgårde med pakka si;-)

Emma's Hello Kitty-bursdag:)

Bilder sier mer enn tusen ord, så her får dere et lite bilderas fra Emma's 2 års dag! Emmas dag ble gjennomført i Hello Kitty-stil noe hun syns var kjempegøy.Jeg fikk endelig prøvd meg på Regnbue-muffins etter tips fra martheogwilliam.blogg.no. Disse blir nok en slager i barneselskapene framover! Blogger kakene i et senere innlegg.

Emma var rett og slett henrykt over kjolen sin!... og ballongene da såklart:)Lille prinsessa til mamma og pappa... Tiden går så fort, og vips så var hun 2 år.

Å miste et kjæledyr...

Blogglysten min har ikke akkurat vært på topp i dag. I går ettermiddag fant nemlig Emma og jeg lille Gizmo død i buret sitt... Hvil i fred lille venn.

Gizmo var den skjønneste lille kaninen man kan tenke seg, og jeg er veldig glad for at ikke Emma er eldre så hun skjønner hva som skjedde. Hun trodde bare han sov. Heldigvis har hun ikke rukket å knytte seg så mye til han. Han har nesten nettopp flyttet tilbake til oss etter å ha bodd på gården til Emma's farmor en god stund.

Men allikevel var det fælt å miste han. Før jeg ble mamma var han jo min lille baby. Håper han har det bra der han er nå.

Smykkeaksjonen 2011

Jeg nevnte i forrige innlegg om Rosa Sløyfe, at bloggeren Mitt Lille Smykkeskrin samler inn penger til aksjonen. Og her ser dere armbåndet jeg bestilte av henne. Hun gjør hele jobben med å lage smykkene gratis, så alt overskudd går til Rosa Sløyfe. I fjor samlet hun inn 6000 kroner, og i år håper hun på 10000! Jeg syns armbåndet var utrolig fint!

Armbåndet er laget av nikkelfri lenke og har flere symbolske charms;

 Det rosa hjertet - kampen mot kreft
 En engel - for de vi savner
 Et åpent hjerte - for de vi ønsker velkommen i våre liv
 To forskjellige sløyfe symboler med teksten "hope" - noe vi alle har!

En flott måte for meg å minnes mamma... Armbåndet kan man blant annet kjøpe på Eplabutikken Sammen står vi sterkere! Og der får man også kjøpt en søt nøkkelring.

Beautiful day!

Kan ikke si annet enn at jeg har hatt en fantastisk dag i dag! Har kost meg med familie og venner, og i kveld har Emma lekt med venninnen sin Jenny hos et vennepar av oss. På dagen i dag fikk jeg besøk av venninnen min Silje og den skjønne hunden hennes Biscuit. Vi tok en kaffe hos meg til regnet ga seg, og etterpå bega vi oss ut på tur. Turen gikk såklart til den flotte Brekkeparken som fins i mitt nærområde.

Jeg elsker denne fantastiske paviljongen, og skulle gjerne hatt den selv, hehe:) Det vakre området vi bor i gir meg inspirasjon hver dag.

Bryllupsdag!

I dag har jeg vært gift med verdens beste mann i 3 år♥. Angrer ikke et sekund på at jeg ga Theodor mitt "ja" på stranden i Krabi, Thailand den 15.08.08!En av de fineste dagene i mitt liv!! Selv om det ikke var noen fest med familie og venner, så kunne jeg ikke bedt om noe bedre bryllup. Det var vår dag, og vi gjorde det på vår måte. Perfekt ♥♥♥♥♥♥

Emma's venninne...

Emma har en søt venninne her i Skien, nemlig lille Jenny;-) Og Jenny fyller hele 2 år i dag!! Hipp hurra!

Her leker de sammen i hagen vår i går. Det er godt at Emma har en på sin egen alder å leke med her. Jenny er datteren til et vennepar, så vi ser henne jo ofte nå som vi har flyttet til Skien.

Skjønne lille Jenny ville kose Emma. Har dere sett noe så søtt? <3

Tiden går kjempefort, og nå er det neimen ikke lenge til Emma er 2 år også. Det er jo ikke lenge til høsten kommer nå. På mandag, så begynner hun i barnehagen her, og da er det ikke avdelingen for de aller minste lengre. Det syns jeg er rart å tenke på. Men vi var og kikket på barnehagen i går, og der tror og håper jeg hun kommer til å trives. Det er den flotteste barnehagen jeg har sett, og de ansatte vi hilste på var også utrolig koselige.

De siste to dagene har været vært helt fortreffelig her, og vi har utnyttet det til det fulle, og grillet og gått masse rundt i området her. I dag har vi gått i hele dag, så nå er jeg trøtt:)

7-års jubileum <3

I dag (16.mai) har Theodor og jeg vært sammen i hele 7 år. Tenk det! 17.mai-helgen for 7 år siden er den beste jeg har hatt ever. Selv om vi ikke gikk ut av døra en gang:) Det var nemlig litt turbulent før vi ble kjærester og det tok litt tid før det endelig ble oss to. Men det er en helt annen, og komplisert historie. 

Vi har opplevd så utrolig mye sammen på de 7 årene. Desverre så har jeg bare bilder fra de siste 3 årene inne på macen her, så dere får ikke sett oss som "unge" på disse bildene;)

Og nå har vi også fått verdens beste gave, vår lille Emma. Jeg håper vi alltid kan ha det så bra som vi har det nå.....♥

Red red wine...

Ja, det blir litt rødvin på meg når lile snuppa endelig sover hele natta igjen. Jeg elsker jo rødvin! Både i dag og i går har det vært litt rødt i glasset på kvelden. Men i kveld nøt jeg litt vin i godt selskap også da. Hadde jentekveld med besøk av begge mine søte søstre. Så da sitter vi og skravler i munnen på hverandre i ett sett. Det er så koselig atte.

Men det ble ikke så mye vin på meg i kveld da. Har hatt skikkelig magesmerter i dag. Får sånn noen ganger, og da kan jeg nesten ikke drikke vann en gang uten at det gjør vondt. Også ligger jeg og kaldsvetter fordi det gjør så vondt. Så vondt at jeg nesten ikke kan reise meg opp eller være nær magen min en gang. Har litt samme symptomer som magesår noen ganger (som forsåvidt ligger til familien), men tror det bare er overproduksjon av magesyre og de usunne dagene jeg har hatt i det siste med sjokoladekjeks til frokost o.l har nok gjort utslaget.

Men, men nok om min usunne kropp. Eneste jeg bekymrer meg for nå er hvordan jeg skal få gutten min hjem. De var jo optimister og planla å ta fly hjem på søndag, men det skjer jo ikke. Og nå er det fullt på Kiel-ferja også. Tror det var ganske tettpakka på togene også, så nå vet jeg ikke helt hvilken dag jeg får se han:( Pratet med Theodor i telefonen før han la seg i stad, og han håpet de skulle finne en smart løsning i morgen. Både Emma og jeg savner deg gutten min.

Natta sov godt! I morgen skal jeg på alternativ-festival. Fikk ikke vært der i dag siden nesten ikke kunne reise meg opp før middagstider i dag : )

Gjenopptar familiekontakten

I dag har jeg møtt mine to kusiner igjen som jeg faktisk ikke har truffet på flere år! Det er jo helt teit når man kommer så godt overens som vi gjør. Hun ene er 18 år, og hun andre er 25 år. De bor ikke i Oslo, men det er bare 1,5 timer unna med tog, så nå har vi bestemt oss for å møtes oftere! Har hatt en utrolig koselig dag, og jeg gleder meg til å treffe de igjen. De er jo så søte atte;)

Her er slitne meg på vei hjemover... Ble litt kaldt i dag, så hetta måtte på! Ser litt fjern ut her, men hater å ta bilde av meg selv i tilfelle noen plutselig ser meg, haha;) Det hadde vært litt flaut...

Kjøpte meg forresten en utrolig digg tights på Gina i dag. Den kosta bare 149 kr og var i tykkere stoff enn vanlige sorte tights. Denne kommer nok til å bli brukt mye siden nesten ingen av buksene mine passer lengre... De er faktisk ikke for små, men for store! Uansett så er jeg ikke fornøyd med kroppen min. Alt var mye strammere før, og jeg hadde faktisk litt muskler. Men hvor er de nå? Borte vekk? Ja, ja de kommer vel tilbake en gang forhåpentligvis;)

Noen som har gjort noe spennende i dag da? Håper andre er flinkere enn meg til å holde familiekontakten, men hvordan er det i din familie? Møtes alle stadig vekk?

Ha en flott kveld;) Smask!

It's my birthday:)

Hurra for meg! I dag fyller jeg hele 29 år (omg)... Dette året har vært det mest innholdsrike i livet mitt hittil. En stor del av det siste året har gått med til å gå rundt som en flodhest, og den andre delen har gått med til å være mamma for min herlige Emma. Dagen skal feires med indisk mat fra Haveli før vi drar på sykehuset og besøker pappa'n min. Han var nemlig igjennom en operasjon i går, så derfor skal vi ta med kake og kaffe på sykehuset.Bildet er hentet fra weheartit.com. Jeg må vel prøve å lage en kake etterpå, men den blir nok ikke så fin som denne. Det blir vel kanskje posekake, hehe.

Beklager hvis jeg ikke har svart så bra på kommentarer i det siste, men jeg har rett og slett ikke vært så mye hjemme.

Noen bursdagsgaver:)

I går hadde vi besøk av min svigerfamilien min, og siden jeg har bursdag på onsdag så hadde de tatt med gaver;) Jeg hadde sagt at jeg ønsket meg ting til Emma, og det fikk jeg. Fine ting:)

 

Den søte bjørnen spiller musikk når man trekker i den.

Den "sola" her var kjempestas med knitrelyder, rangling og forskjellige ting på "beina", den hadde også bitering og et speil under. En av Emma's favoritter allerede:)

Emma vokser så fort, og her fikk hun noen klær i str. 74 og 80... Veldig kjekt siden hun allerede har begynt å bruke 74 i noen bodyer. Trykk for større bilde...

 

Også hadde svigerinnen min Grete Lill bakt noen kjempegode fargerike muffins:)

Nam, nam...

Hadde en kjempekoselig kveld i går ;)

Og i kveld skal vi kose oss enda mer. Det er så herlig med helg når jeg kan kose meg med den lille familien min! Ha en fin lørdag;)

 

For å komme til Facebook-gruppa mi, trykk HER.

Nei Gizmo, jeg har ikke glemt deg...

gizmo

Stakkars lille kaninen min Gizmo har nesten ikke fått noe kos av meg den siste måneden... Før var han babyen min, men nå har jeg en ordentlig baby å ta meg av. Og den babyen trenger litt mer stell enn Gizmo. Heldigvis er mannen min flink med Gizmo da, så han er ikke ensom selv om Emma har flyttet inn.

Men, jeg har ikke glemt deg Gizmo, og du skal ikke bli oversett selv om jeg har fått en baby. Om noen uker skal jeg love at jeg skal ta meg av deg igjen. Imens får du bare savne mammaen din.

Gizmo er verdens tammeste kuleste løvehodekanin, og når jeg var gravid og ikke orket så mye var han godt selskap!

-Camilla-

My baby loves me

Theodor og jeg hadde en kjempefin 1 års bryllupsdag i går! Først var vi og spiste på en indisk restaurant som kun ligger fem minutter unna der vi bor. Hvorfor reise til byen i det fæle været når vi har kjempegod mat rett rundt hjørnet? Resten av kvelden var kosekveld med dvd og snop. Men vi orket nesten ikke godteri etter all den gode maten. Snille mannen min ga meg også et hjertesmykke og et søtt kort i går som han hadde skrevet masse fint i. Takket være han har smykkesamlingen min økt betraktelig de siste årene. Og han klarer alltid å finne ting jeg liker!

heart

Vi har det sååå fint sammen, og jeg føler meg så heldig;-) Gleder meg til lille bebisen kommer, og vi får den gleden sammen også!

PS. Takk for alle de koselige gratulasjonene i går!!!

     ♥

-Camilla-

1 års bryllupsdag!

For 1 år siden i dag ble jeg en "sømmelig kvinne". Da ble jeg nemlig gift med min kjære Theodor. Vi har i år vært sammen i 6 år, gift i 1 år, og kjent hverandre i hele 10 år. Og nå har vi en liten baby på vei... Det hadde jeg aldri trodd da jeg møtte han som 18 åring. Tiden går så fort!

bryllupbryllup4

bryllup3bryllupet

bryllupfiks

Vielsen vår fant sted i Thailand, Krabi på en liten privat strand uten verken familie eller venner tilstede. Det var kun oss to og sjømannspresten. Vi gjorde dette i all hemmelighet, og noen ble kanskje skuffet over at de ikke fikk deltatt. Men uansett ville ikke vi gjort det på NOEN annen måte. Det var nemlig kjemperomantisk, og vi trengte kun å konsentrere oss om hverandre. Håper vi kan leve lykkelig og gift i mange år framover!

Så i kveld skal vi ut og feire og spise indisk mat!

ps. Hvis noen trenger tips om bryllup i utlandet, så er det bare å spørre meg. Har undersøkt det meste som går an å undersøke;-)

-Camilla-

Grattis til lillesøster!

Verdens beste søteste lillesøster fyller 27 år i dag! Så derfor skal jeg på besøk til henne å spise kake i kveld. Nam nam:) Håper du får en fin dag, Susanne og at feiringen på lørdag var helt topp!

susigratulerer

Love you ♥

-Camilla-

Som en drukna katt...

Himmelen åpnet seg da jeg ventet på bussen etter fysioterapitimen i dag, og selvfølgelig hadde jeg ikke med meg paraply! De tynne klærne jeg hadde på var gjennomvåte, og jeg følte meg nesten som en drukna katt. Da er det godt å ha en snill mann som er klar med varm kakao og pannekaker når man kommer hjem :)

img0533

Må si jeg syns litt synd på de som skal på Madonna-konsert i kveld hvis dette været fortsetter... Har noen venninner som skal dit, og: JEG HÅPER DERE KOSER DERE UANSETT! Men jeg vet at hvis jeg skulle ha dratt på noe konsert i kveld, så hadde det hvertfall ikke vært Madonna! Nei, tenk da hadde jeg nok dratt på Metallica igjen. Syns det nesten er litt trist å gå glipp av de når de er i Oslo, for det pleier jeg nemlig ikke!

Nei, nå tror jeg at jeg koser meg inne under teppet resten av dagen!

-Camilla-

Hurra for storesøster!

I dag har verdens beste storesøster bursdag, hurra, hurra, hurra! Hun er en å se opp til som jeg alltid kan prate med og spørre om alt! Heldig er jeg. Gratulerer så mye søster!!!

ss

Søsteren min Elisabeth til venstre og jeg til høyre på bryllupsmiddagen til meg og Theodor i fjor.

- Camilla -

Hurra for meg!

 1111topsyturveybirthdaycakebyp
Jeg har bursdag i dag, og gjett hvor gammel jeg blir..... Gammel! Nå går det bare en vei.... Neida;) Har det bedre og bedre for hvert år jeg får med ny visdom. Ja, for det er faktisk sant at man blir smartere og smartere med årene!

Hurra for 28 år i dette livet! (haha=)

I kveld blir det familiebesøk, og kake... Slipper heldigvis å lage kake da Theodor har bestilt på Samson... Snill er han!

28318221234725445579n400

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv