GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits Mote og innkjøp (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

Mote og innkjøp

Herlig ullundertøy

Ullundertøyet fra Kari Traa må være det fineste ullundertøyet jeg har sett. I dag var jeg og shoppet litt, og svidde av gavekortene jeg fikk til jul:-) Det var ikke vanskelig i det hele tatt, og for gavekortet mitt på G-max kjøpte jeg dette settet:

Denne genseren er så fin at den trenger man ikke bare å bruke under...

Fint ikke sant? Også så utrolig behagelig og god kvalitet... Elsker ull til både meg selv og barna, og fikk lyst på flere av disse;-)

Vinterjakke

I dag har jeg endelig kjøpt meg ny varm vinterjakke! Det var på tide. Jeg orker ikke å gå i høstjakker eller kåper ute i den kulda her. Den forrige skikkelig gode vinterjakka mi ble faktisk ødelagt i vask i fjor. Så nå trengte jeg en ny, og endte opp med denne:

Så forresten på "Teenage Boss" på NRK i går, og da skulle denne 16 årige jenta absolutt ha en Canada Goose-jakke til 7000 kr. Er det virkelig slik samfunnet vårt har blitt?? Jeg ville forresten ikke hatt den en gang pga. den ekte pelsen på kraven... Håper jeg klarer å unngå at barna mine blir så kravstore... Uff, det er vel bare å begynne å spare skjønner jeg? ;-)

Klarer meg fint med en jakke fra Vero Moda selv. Hva syns dere?

Minner forresten om konkurransen som trekkes i morgen!

Nye briller til mor

I dag har jeg vært på Brilleland og bestilt nye briller. Litt usikker, men tror det var disse:

Jeg måtte ha meg noen litt lettere mer behagelige briller med neseputer, og de var superbehagelige! Egentlig syns jeg de brillene jeg har fra før av er finere å se på, men de her var mer behagelige. Og med aldersrabatten, så ble de ikke så altfor dyre heller.

Hva syns dere?

Tina Wodstrup

Jeg syns jeg fortjente noen nye klær....eller egentlig ikke. Av en eller annen grunn, så får jeg dårlig samvittighet når jeg kjøper noe som er til meg selv, og som ikke er til barna eller huset. Det er jo helt ulogisk, for jeg trenger jo også både klær og sko! Og det er jo ikke sånn at jeg bruker så mye penger på klær at det er lukskusfellen neste heller...

Disse vakre og behagelige plaggene fra Tina Wodstrup fant jeg på en interiørbutikk her i Skien, og de var kraftig nedsatt. En underkjole, og en myk velourtunika.

Måtte bare få med litt av det flotte vinduet jeg har her. Syns det er utrolig koselig med gamle vinduer i forskjellige farger, og jeg har et slikt et i denne lille gangen hvor også "kontoret" vårt er.

Fine ikke sant?

My new shoes

Her om dagen fant jeg ut at jeg var en skikkelig "joggesko-mamma"... så det var det på tide å gjøre noe med. Dermed kjøpte jeg meg disse skoene i helgen:


Disse var bittelitt lavere enn de fleste andre modellene jeg fant med kilehel. Og høye heler er ikke helt min greie for tiden pga. ryggen og bekkenet mitt. Men disse var ikke så ille å gå med. Kjøpt på Skoringen.

Hva syns dere?

Endelig! Nye gode varme vintersko:)

Fra og med i dag, så slipper jeg å fryse på beina lengre! Jeg måtte bare innse at hvis jeg skulle kjøpe noen vinterstøvler som holdt mål, så måtte jeg gå for kvalitet. Og da må man opp i pris. Men det positive er jo at jeg forhåpentligvis kan ha disse til neste år også! Vintersko er jo et problem for meg hvert år siden jeg alltid prøver å få mest mulig for pengene, men det er nok desverre ikke mulig når det gjelder vintersko. Man får hva man betaler for. Så i dag endte jeg opp med disse:Timberland Mukluk i en offwhite farge. "Så teit å kjøpe hvite sko",  tenker du kanskje nå, men hvis du ser hvordan mørke sko blir av alt veisaltet, så er det kanskje ikke så dumt allikevel. Men man må jo være kjempeflink til å spraye de! Disse skoene er 100% vind og vantette og isolerte med klimakontroll, så jeg tror dette var et godt valg!

Hva syns dere?

Hva syns dere om disse vinterstøvlene?

Nå fryser jeg på beina, og jeg trenger noe varmt og praktisk å gå med. De Ugg-imitasjonene jeg går med for tiden holder rett og slett ikke godt nok på varmen. Ikke holder de vannet ute heller. Men jeg sliter med hva jeg skal kjøpe. Syns det er veldig lite utvalg i fine vintersko om dagen. Og jeg må nok tenke litt praktisk i og med at jeg er mye ute og går... Har fine høyhelte vintersko med fôr i fra Bianco, men de blir ikke akkurat mye brukt. Alt for glatte!

Så jeg lurte på noe sånt noe?

Tror du disse er gode å gå i? Og er de fine? Er neimen ikke sikker...

Dagens shopping

Fikk kjøpt noen klær til meg selv i dag, men det skulle ikke være lett. Tror ikke jeg orker å ha med Emma neste gang jeg skal shoppe. For det første så liker hun ikke å sitte for lenge i vogna, og for det andre så blir det komplisert å prøve klær, og å komme frem med barnevogna. Pluss at man både må ta spisepause for den lille, og bleieskift. Så med ett tar shoppingen en del lengre tid enn den ville gjort hvis man gikk alene.

Her er det jeg endte opp med i dag:

Varm genser fra Vero Moda. Laget av ull, IKKE akryl (som jeg ikke gidder å kjøpe mer fordi det blir slitt med en gang).

Lang cardigan fra H&M. Ikke så tjukk at det gjør noe, men jeg liker sånne.

T-skjorte og tights fra Kappahl. De har faktisk noe fint der også! Trodde de bare hadde kjærringklær der, men det stemmer ikke.

Dette var litt kjedelig bilde da, men det er noen "must haves" for min del. Sorte lange singleter og lang genser fra H&M. Funker bra som "rompeskjulere" over tights. Så jeg bruker slikt ofte. Og søte vanter måtte jeg også ha.

Jeg er ikke ferdig å shoppe ennå. Skal kjøpe inn litt flere vinterklær. Gensere er det veldig få av i skapet mitt nå. Har nemlig kvittet meg med alt av akryl-nuppe-helvete!! Noen cardigans som selges i dag blir forferdelig stygge med en gang, og det syns jeg er irriterende. Har hatt flere som har sett ut som om jeg har hatt de i mange år, mens jeg kun har vasket de et par ganger.... Uffameg. Skulle ikke vært lov å lage klær av så dårlig kvalitet.

Hva syns dere om dagens innkjøp da?

Brrrrrr.... jeg trenger nye klær!

I dag fant jeg seriøst ingenting å ha på meg (selv om skapet er fullt av klær). Jeg har visst gradvis kvittet meg med strikkegensere o.l uten å kjøpe inn nytt. Jeg syns genserne blir så fort stygge og nuppete, og det hater jeg! Så i dag frøs jeg litt på vei til jobb kan man si.  Gikk ikke naken altså, men tok på meg en cardigan som var litt for tynn under boblejakka. Jeg har jo glemt meg selv helt i det siste og shopper nesten utelukkende klær til Emma. Lillesøsteren  min møtte opp klokken 07.00 for å passe Emma, og hun hadde fine klær på seg som vanlig. Ny genser hadde hun kjøpt seg, og stilig var den:

Lurer på om jeg skal kjøpe meg samme? Klær må jeg hvertfall ha. Kan jo ikke gå rundt og fryse slik!

Kåpe

Jeg har ganske lyst på denne kåpen fra Only:

Ikke sant den var fin? Me like!

Føler at jeg trenger en ny sort kåpe. Og denne falt akkurat i smak hos meg med de litt spesielle "rocka-romantiske" detaljene. De kåpene jeg har begynner egentlig å bli nuppete og slitt noen steder. Men det blir nok ikke noe shopping på meg nå. På søndag reiser jeg til Edinburgh, og vil spare shoppingbudsjettet til da!

Byttefest!

En venninne av meg pleier å ha en årlig byttefest, og i går var jeg med for første gang. Jeg reiste dit med en søppelsekk med klær, og kom tilbake med like mye. Byttefest er et utrolig smart konsept. Man kvitter seg med klær man er lei av, eller som ikke passer og får klær man heller vil ha. Det er mange måter å ha byttefest på men slik gjorde vi det: Vi la alle klærne i en hau på gulvet og samlet oss rundt og la til side det vi syns var fint. Så gikk vi og prøvde litt og beholdt det vi kledde. Det vi ikke ville ha gikk tilbake i hauen. Vi satt og drakk litt vin, spiste litt ost og kjeks osv, og tok oss en ny kikk i hauen senere på kvelden. Merkelig nok var plutselig flere ting fine med litt vin innabords, hehe;-)

Her er noe av det som ble med hjem:Den sebrastripete toppen er egentlig mammatopp, og hun ene som var på festen hadde designet den!
Og Helene som festen var hos, mente at jeg måtte begynne å spare på "dansesmykker" til magedansopptredner:) Så det har jeg tenkt å bruke dette armbåndet til.


Denne toppen var min favoritt, og den var det bare flaks at jeg fikk med. Var flere andre som prøvde den først...

Jeg fikk også med meg noen babyklær til Emma, og mange andre klær som jeg kommer til å bruke til hverdags. Det var fortsatt mange plagg igjen når vi dro i går kveld, og alt dette blir sendt til Fretex. Hadde en utrolig koselig kveld i går, og er lettere redusert i dag merker jeg. Men etterpå må jeg til Helene igjen og hente mobllen min, for den klarte jeg selvfølgelig å glemme...

Har du vært på byttefest før?

Ilse Jacobsen

Nå da det er slikt et møkkavær, så er jeg veldig glad for gummistøvlene mine fra Ilse Jacobsen. Gummistøvler generelt er ikke gode å gå i, men jeg tør å påstå at disse er bedre å gå i. De er ikke så stive, og har ull innvendig så de varmer mine føtter som nesten alltid er kalde. Også er de jo fine også. Mye finere enn Hunter syns jeg. Men de er jo dyre da. Uansett, så er det vel kanskje 5 år siden jeg kjøpte mine, og de holder seg like fine. Jeg husker da jeg kjøpte de, og mannen lurte på om de var laget av gull pga. den stive prisen, hi hi:)

Denne modellen har jeg:

Men det finnes mange andre fine. De med røde lisser under her, var de jeg egentlig lette etter da jeg kjøpte mine:
Fine, ikke sant?

Støvletter

I dag var Emma og jeg i byen en tur, og da fant jeg noen riktig så snasne støvletter:) Passer perfekt over tightsene jeg pleier å dra på meg. Har ikke så mange olabukser igjen som passer for øyeblikket. Dumme meg skjønte ikke at jeg kom til å gå opp i vekt etter ammeslutt, så bukser og sånt som jeg kjøpte før jeg dro på ferie er litt ubehagelige nå;) Glad for denne tights-moten altså;-)

Hva syns dere om støvlettene? Kjøpte de på Din Sko.

Matchende mor og barn

Ved en tilfeldighet, så fant jeg nesten matchende Rolling Stones t-skjorter til meg og Emma i går;-) Min var på 70% på Lindex, og Emmas kostet bare 25 kr, da det var 2 for 1 på H&M! Jeg liker salg:) Er kjekt å ha noen t-skjorter til Emma også. Hun er jo så vill på stellebordet, så bodyene kan bli vanskelig å kneppe noen ganger.

Emma sin var finest da, syns jeg. Lurer på om jeg må kjøpe mer matchende tøy til oss før hun blir for stor til å ville matche mamma'n sin :-)

Outfit

Outfit-bilder er vel egentlig ikke helt min greie, men hender jeg poster et innimellom. Her har dere et helgeantrekk:

Enkelt og greit. Svart singlet (Vero Moda), kort dressjakke (Vero Moda), og lyse jeans (Dr.Denim). Tilbehør: Armbånd (Kappahl), halskjede (Lindex) og klokke (Ebay)...

Skal blogge mer senere i dag. Vet det har vært litt dårlig i helgen, men sånn blir det noen ganger... Og det kommer nok ikke til å bli superbra når jeg er på ferie heller. Har jo ikke internett i det huset vi leier!

Ha en fin mandag folkens:)

Jeg har kjøpt den fineste jakka:)

I går kjøpte jeg denne jakka på Vero Moda, bare i svart:

Den er skikkelig fin i virkeligheten, og i litt sånt skinnende stoff. Jeg var egentlig ikke på utkikk etter jakke, men denne bare lyste mot meg med en gang jeg kikket inn i butikken! Nå har jeg jakke til jeg begynner på jobb igjen i september... Eller den er jo ikke så tjukk, så det er nok ikke lenge før jeg kan begynne å bruke den. Jakken kostet 499 kr, og er verdt hver krone. Kjempefin er den!

På Vero Moda der jeg var, så fantes den i sort og militærgrønnaktig... Og hun som jobbet der mente at de ble utsolgt fort, så løp og kjøp!

Hva syns du om jakka?

Jeans til 100 spenn? Er det virkelig mulig?

Jepp, det er mulig:) Disse jeansene var litt av et kupp syns jeg. Det er jo salg overalt nå, og egentlig skal ikke jeg shoppe før jeg drar på ferie, men når buksene koster 100 kroner så har man jo ikke råd til å la være... De er forresten fra H&M.

Hva syns dere?

Skulle til å bevege meg akkurat da selvutløseren slo til, så det ble litt rart;) På siden der skimter dere vår nye sofa som kom i stad. Me like♥. I morgen skal jeg vaske ordentlig her, så legge ut vårt nye teppe også. Blir så fint atte:)

Her er noen andre kupp fra i stad:

Accessories til 10 og 20 kr stykket fra Kappahl.

Også måtte jo såklart gulljenta få litt:

 

Det var 70% på Lindex, så dette kom på 89 kr tilsammen!

Så nå er det ut og shoppe hvis du ikke har brukt opp alle pengene dine i ferien;) Salg overalt!

Har føttene krympa?

Nei, det er nok heller at de var litt større da jeg gikk gravid... Jeg som tenkte at jeg ikke trengte å kjøpe flate sandaler siden jeg kjøpte noen i fjor. Men der tok jeg feil! De hang og slang på beina!! Så i stad når jeg var en kjapp tur i byen for å kjøpe solkrem, så gikk jeg også til innkjøp av disse:


Var på salg til 349 kr på Eurosko... Passet meg bra siden jeg liker sandaler med litt gull og sølv. Da blir de ikke så kjedelige;) 

Nå skal jeg ut i solen og steke meg litt mens solen ennå er høyt oppe:) Det tar jo hundre år for meg å bli brun... Ikke blir jeg brent heller. Akkurat som om solen ikke oppdager meg? Merkelig...

Mommy's new outfit:)

I kveld har jeg vært på en effektiv shoppingrunde... klarte å svi av litt penger på en times tid. Jeg kjøpte en del klær til Emma som var på salg på Lindex, men det ligger i vaskemaskinen allerede så det blir det ikke bilde av nå. Og til meg selv kjøpte jeg blant annet dette:

Shorts fra Lindex, singlet og smykke fra Vero Moda. 

 

Tilbehør må man ha! Alt fra Vero Moda... Her ser dere smykket på bilde nr.1 litt nærmere:) Og de store øredobbene er til kveldsbruk når ikke Emma kan dra i dem!

Jeg kjøpte også tre bher, og bikinioverdel fra Lindex! Hurra, det er den eneste kjedebutikken som har bher som passer meg:) Endte opp med str 70DD, og det hadde de i bikinioverdel også! Kjempefornøyd jeg.

Hva syns dere om innkjøpene?

Only-rumper og rumpe-skjulere!

I går var jeg på besøk hos storesøster, og vi byttet litt klær. Blant annet jeans. Dermed begynte vi å snakke om hva gutter syns om dagens buksemote (les: tights), og at man ikke viser rompa, og jeg fikk vite av at samboeren hennes syns det var kjipt at man ikke ser noen "Only-rumper" lengre! Ja, han kaller det faktisk det, he he. Han liker nemlig jeans med lommer på jentene og syns det var noe dritt at alle jenter går med lommeløse bukser og "rumpe-skjulere" nå for tida. Jeg kan jo skjønne det litt da. Når vi alle går rundt med tunikaer og lange gensere så gir vi ikke gutta mye å se på!Må man ha helt strøken mini-rumpe for å vise den fram nå for tida?

Etter at jeg fikk tilbake en bukse som jeg kjøpte for 7 år siden, som passer igjen så viser jeg rumpa mi med stolthet! Hva så om den ikke er like spretten og liten som for ti år siden? Jeg er kvinne for svarte. Og formene min er de som gjør at jeg føler meg som en kvinne.... Og  mannen min er nok enig:) Vær stolt av kroppene deres jenter, og vis frem det dere har! Prøv å finne klær som fremhever dine beste sider i steden for å skjule kroppen i et telt. Det finnes nemlig jeans til de fleste fasonger. Selv om du er kritisk selv, så betyr det ikke at ikke gutta liker det de ser:) Når jeg tenker etter, så har jeg alltid vært misfornøyd og kritisk uansett hvor tynn jeg har vært... Det er først nå jeg begynner å like meg selv. Man er som regel litt for kritisk til sin egen kropp, og ser ting verre enn det de egentlig er. Hvorfor skal man bruke mange år på å mislike kroppen sin, og aldri nyte nuet? 

Etter at jeg så på Trinny og Susannah i dag så får jeg litt ekstra girl-power merker jeg. Ha en flott dag!

Mommy's new shoes

I dag fikk jeg endelig skaffet meg noen nye sko:

Kjøpte de på DNA, og de var helt etter min smak, og perfekt til sommerens festligheter.... Men spørsmålet er bare hvor stabil jeg er på høye heler. Er en stund siden sist for å si det sånn. Og de skoene ser faktisk høyere ut i virkeligheten enn på bildet. Jeg får øve litt her hjemme først og se hvordan det går;P

Hva syns du om mine nye sko?

Burde jeg være flau?

Merkelig nok er jeg ikke det selv om jeg dasser rundt i en sånn her:

Ok, kanskje litt flau da... Viser ikke ansiktet mitt i tilfelle noen vil bruke dette mot meg, haha!

Jeg har aldri sagt at de er fine...snarere tvert i mot. Men Guuud så deilig å gå i da! Akkurat som å være baby igjen;) Mannen min ble lettere oppgitt når jeg skaffet meg en sånn dress. "Herregud, voksne jenta på nærmere 30, også skal du gå rundt og se ut som en Teletubbie!", var det jeg fikk som tilbakemelding der, haha. Men han syns jeg var litt søt også da. Men dette er en "INNEDRESS" så det er sagt. Og jeg har heller ikke vært så dum at jeg har brukt penger på en original OnePiece... 

Ligner jeg ikke litt på en sånn en da?:Kyllingene som svigerfamilien har gått til anskaffelse av. De er hvertfall veldig søte enn så lenge.... Jeg er ikke så glad i høns egentlig, hehe. Beina er litt ekle, også hakker de på hverandre... Æsj. Men eggene deres kan jeg gjerne spise til frokost!

Salgsbloggen min!

Siden jeg har masse klær som ikke passer lengre, så har jeg laget en salgsblogg. Den finner du ved å trykke på logoen under:

Her kommer jeg til å legge ut masse mer etterhvert, så det er bare å følge med!!!

Ha en fin kveld. Nå skal jeg spise veldig sen mikro-middag. Sulter ved brødboksen når jeg er alene jeg... Må skjerpe meg!

Endelig noen nye klær til MEG:)

Ja, i dag var jeg sammen med min lillesøster i flere timer. Hun har nemlig ferie og klarte teoriprøven til lappen i dag! Flinke lillesøster hadde kun to feil. Grattis lillesøs;) Dette måtte feires med café og shopping.

Og jeg fikk endelig kjøpt noen nye klær til meg selv. Det er ikke så ofte det skjer lengre. Hver gang jeg skal kjøpe noe til meg selv ender jeg opp med babytøy i steden. Men det eneste Emma fikk i dag var et par sokker;)

Her er det jeg kjøpte:Lang genser/kjole fra JC, veske og solbriller fra Lindex.Et par jeans fra Dr. Denim, og en jeans-tights fra Vero Moda... Størrelsene på Vero Moda er noen ganger litt merkelige syns jeg. Gjett hvilken str. jeg har i den tightsen? Så jeg ikke skulle få helt klaustrofobi så kjøpte jeg str L/XL.... og jeg er IKKE så stor. Har aldri brukt større en medium, og i andre bukser bruker jeg 29 i livet. Hadde litt god plass rundt livet i denne da, men orket ikke å ha en som var skikkelig stram rundt knærne. Så jeg syns dette er skikkelig misvisende størrelser, og jeg syns synd på de jentene som virkelig er store. Yngre jenter må jo få dårlig selvbilde av sånt?

Hva syns dere om mine nye innkjøp?

Er smaken min litt harry?

Ja, jeg vet at smaken min er litt harry. Jeg irriterer meg så ofte over at ting jeg liker ikke alltid er å finne i butikker... Men det er kanskje en grunn til det, hehe. Jeg syns for eksempel disse støvlettene fra ebay var fine. Sikkert ikke alle som er enige med meg der. Men disse minner meg om noen jeg hadde i gamledager;) De var jo ikke dyre heller. Kun litt over 300 inkl. frakt.

Det skjer jo noen ganger at jeg får høre at de klærne/skoene jeg vil ha kanskje ikke faller i smak hos andre. Mannen min for eksempel kjøpte et smykke han selv syns var litt for prangende til meg til jul, og det falt perfekt i smak hos meg:) Stort og skinnende, hehe. Han vet at jeg liker ting som syns. Jeg syns den flotteste gaven han har gitt meg er et sølvsmykke som er kopi av Arwen i Ringenes Herre sitt. Jeg elsker farger, blomster, fuskepels, nagler og bling bling;) Elsker jo også ting som er inspirert av gammel stil, og dermed er høye støvletter med snøring midt i blinken.

Ja, jeg bryr meg egentlig ikke noe om andre syns jeg er harry. Som alle andre som var ungdom på 90-tallet så føler jeg at jeg har lov til det ;-) Stilen er uansett mer dempet enn den var den gang. Også er det litt godt å drite i hva alle andre syns og stole på sin egen smak eller hva?

Ps. Nå skal det sies at støvlettene på bildet er de mest nøytrale jeg har hatt lyst på i dag på ebay...

Hvor finner jeg perfekte jeans??

Ja, jeg innrømmer det... Det er veldig lenge siden jeg har kjøpt jeans. Og siden jeg veier 5 kg mindre nå enn før jeg ble gravid, så trenger jeg noen nye. Men jeg er skikkelig lei av bukser som begynner å sagge etter å ha brukt de kun én dag, og bukser som mister formen etter én vask. Jeg er også lei av bukser som er alt for lave i livet så man ikke kan bøye seg en gang, og som fremhever mine lovehandles. Jeg vil ikke ha jeans med lommer som er så langt nede at det ser ut som man har hengerompe. Dermed vil jeg ikke ha Vero Moda-jeans eller Bik bok... Uffameg.

Jeg har veldig liten peiling på merkebukser også, da jeg ikke har vært så nøye på sånt de siste årene... Men nå vil jeg ha noen ordentlige jeans som jeg blir glad i!

Bilde lånt HER.

Mulig jeg er vanskelig nå? Men er det noen som kan fortelle meg hvor jeg kan finne perfekte jeans som fremhever mine gode sider og ikke mine dårlige;)? Tar i mot alle tips!

Fuskepels til a mor

Jeg har ønsket meg fuskepels kjempelenge, og i dag fant jeg endelig en som jeg ikke så ut som den avskylige snømann i. Den kjøpte jeg på B young og den var satt ned fra 899 kr til 399 kr! Litt av et kupp:) Alle de fuskepelsene jeg har prøvd tidligere har hatt knytebelte, noe som har gjort at jeg har sett helt "stappa ut". Men denne var helt annerledes:) Den er kort med ribbestrikk nederst, og jeg syns den var ganske så fin! 

Man trenger litt å pynte seg med når man har følt seg som en slask i noen måneder;)

Beklager inget helfigurbilde, og litt dårlig fokus, men jeg er ikke flink til å ta bilder av meg selv i speilet. Orker ikke å prøve så mange ganger heller. Har så mye annet å gjøre! Derfor litt dårlige bilder på bloggen i det siste også...

Poseringen er tilfeldig selv om det ser ut som jeg prøver på et eller annet her;) 

I dag har jeg vært på café med barseldamene, og på et kjøpesenter etterpå. Caféen vi har begynt å "henge" på befinner seg rett bort i gata her, og er åpent 3 dager i uka. Det er nemlig et møtested for kunst og kultur i nærområdet med galleri og diverse aktiviteter. De har også gode kaker og cafe latte! Superkoselig sted å møtes;)

Lille Emma ble forresten 4 måneder gammel i går! Det er mer og mer moro med lille snuppa. Hun har så stor personlighet atte. Fniser, hyler og ler og er kjempeglad i å leke med mamma'n og pappa'n sin. Det er så herlig mye respons vi får fra henne nå, så jeg koser meg mer og mer som mamma jeg!

Ha en fin kveld, folkens!

Nok et ebay-kupp;)

Jeg må si jeg digger ebay. Nå har jeg kjøpt meg en ammegenser til fra Boob. Dette er en enkel v-genser, men en genial ammeåpning. I Norge ligger prisen på ca 475 kr, noe som jeg syns er ALT for dyrt for en enkel ammetopp. Men på Ebay... gjett hva jeg kjøpte den til der da? Totalt 77 kroner ga jeg for den med frakt! Om ikke det er et kupp, så vet ikke jeg. Det eneste er at det er en såkalt factory second, men det pleier ikke å være noe galt med de for det. Noen ganger så er lappene inni klipt av bare...Lurer du på hvordan du handler på Ebay, så kan kanskje denne guiden som jeg laget tidligere være til nytte for deg: HVORDAN HANDLE PÅ EBAY!

Hva syns du om fuskepels?

Fuskepels er jo en stor trend i vinter også... og i år lurer jeg på om jeg skal gå til anskaffelse av en sånn. Men jeg er litt usikker. Syns nemlig alltid jeg ser litt stor ut i sånne jakker. Men har sett meg ut en på Cubus da som jeg syns er helt perfekt i fargen. Jeg syns ikke fuskepels er umoralsk, men snarere tvert i mot. Håper på at det kun blir trendy med fuskepels og at hele verden skjønner hvor ekkelt og ondskapsfullt det egentlig er å gå med ekte pels! Ja, jeg har sterke meninger om pels, og kunne sikkert fortsatt nedover hele siden... Men det skal jeg ikke. Så over til det jeg skulle fram til; Hva syns dere om denne?Jeg syns denne er kjempefin... Men hvordan den sitter på meg er en annen sak.

Litt alenetid og shopping

Alle trenger litt alenetid innimellom tror jeg... hvertfall jeg. I dag merket jeg at jeg trengte det skikkelig også! Dermed tok jeg en liten kjøpesenter-tur alene mens Theodor passet på Emma. Jeg var ikke lat og tok bilen, men tok heller bussen ute i kulda. Og det var herlig avslappende selv om det var bikkjekaldt ute! På kjøpesenteret spaserte jeg rundt med min kanelbolle og cafe latte. Sånn slapper jeg av! Det var ikke så mange folk ute og shoppet heller merkelig nok.

Handlet ingen julegaver i dag, men noen småting til meg og Emma:

Alt fra Cubus:) Det er forresten 30% på barneklær der, men turte ikke å kjøpe noe særlig siden det straks er jul! Men et par sokker i ull MÅTTE snuppa ha. Hun er jo så kald på de små føttene sine hele tida. Også kjøpte jeg en billig finlandshette til henne som enda er litt for stor. Veldig kjekt siden man ikke kan bruke skjerf på babyer akkurat.

Også til meg selv ble det en svart genser med pels i hetta (elsker sånne) til bare 199 kr! Tok str.L så den er litt vid over magen min som fortsatt er litt blubbete;P Lurer på om jeg må skaffe en sånn genser i grå også for den var skikkelig digg! Og votter trengte jeg pluss et par billige neglelakker (vet jeg ønsket meg det til jul også men disse små flaskene blir fort brukt opp)...

Nå har vi akkurat kost oss med digge garlicbrød og pizza fra Peppes.... Nam. Håper ikke snuppa får vondt i magen i kveld da for vi spiste New Orleans som er litt sterk. Nå skal jeg kose meg videre og se hvem som vinner X-factor!

God helg til alle;)♥

Kleskaos: VEKK MED MAMMATØYET!

Ja, da har jeg endelig hatt en liten... ehh... eller STOR opprydning i klesskapet. Nå var det jaggu meg på tide å få ut mammaklærne og sommerklærne og få inn de vanlige klærne og vintertøyet. Jeg legger nemlig alt sommertøyet på loftet om vinteren. Må gjøre det sånn, ellers hadde jeg aldri fått plass til alle klærne mine. Måtte også rydde vekk en hel hau som sendes rett til Fretex. Det var ganske spennende å se mitt gamle tøy igjen. Og jeg merket at det var noen ting jeg hadde savnet.

Men det var ikke bare gøy å kikke igjennom de gamle klærne da. Det var ganske mange av buksene mine som var litt for stramme:( Har fortsatt litt mye for mye junk in the trunk etter graviditeten. MEN DET SKAL BORT! Fra og med i morgen begynner prosjekt: "KOMME SEG OPP AV SOFAEN!" Det blir i første omgang magedansing hjemme og trilleturer ute, også tenker jeg det kanskje blir Elixia medlemskap etterhvert og magedanskurs hos venninna mi Helene på Studio Orient igjen.

Men uansett skal jeg ikke klage... Det var jo bare de buksene som var litt stramme i utgangspunktet som var litt for mye stramme nå. De buksene jeg brukte mest før jeg ble gravid passer jo faktisk og det er ikke dårlig!

 

Men nå er jeg litt nysgjerrig: Pleier du å ha alle klærne dine inni skapet året rundt? Eller rydder du sommerklærne bort på vinteren og vinterklærne bort på sommeren som meg?

Singleter til mor, og nissekjole til baby

I går hadde jeg en bloggfri dag, så derfor har jeg ikke svart på kommentarer... Det er ikke alltid man har tid og energi til å blogge når man er baby-mamma;) Hadde tenkt å skrive et innlegg i går kveld, men fant ut at jeg skulle gå å legge meg i steden. Jeg var nemlig på julegaveshopping med søsteren min i går kveld, og lille Emma måtte vente hjemme med pappa'n. Jeg var ikke borte så lenge da. Et par-tre timer kanskje. Og gjett om bebis var sulten når jeg kom hjem! Hun er jo som nevnt tidligere litt oftere sulten på kvelden. Noe som er ganske vanlig siden melken er tynnere da eller noe sånt;P

Fikk ikke kjøpt så mye julegaver da, men er litt nærmere å bli ferdig. Heldigvis for det! Jeg hadde jo tenkt å kjøpe meg et par amme-bh hvis jeg fant det også, men det er sjanseløst når man bruker 80G. Var på undertøysbutikken Change, men der hadde de selvfølgelig bare amme-bh med spiler, og det bruker jeg IKKE. Vil ikke risikere å få tette melkeganger igjen. Damen i butikken foreslo at jeg skulle lage hull og ta ut spilene, men gidder jeg det på en BH til nesten 500 kroner? Ehh, nei. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg et par amme-singleter på Lindex og de støtter nesten like bra som BH. Og bare 129 kr pr stk. Det er jo ikke så dyrt!

Lindex har jeg fått mer og mer sansen for. Før syns jeg de bare hadde skikkelig kjerringklær, men de har mer og mer fint der til damer, pluss veldig fine babyklær. Så jeg kunne jo ikke dy meg da jeg så denne nissekjolen med lue og de søte sokkene.

julekjole

Var den ikke søt da?:)

Ps. Lurer du på hvilken BH-str du bruker? Ta en kikk HER. De fleste bruker feil størrelse uten å vite om det. Og Bh-er på kjedebutikkene er dårlige på størrelse. De er som regel ikke riktig. Anbefaler alle å investere i BH fra undertøysbutikk. Når jeg begynte med det for et par år siden fikk jeg et bedre liv;P

Ny rosa mobil!

Endelig har jeg fått bestilt meg Sony Ericsson igjen... hvis jeg noen gang prøver å kjøpe en Nokia igjen, så må noen stoppe meg! Har aldri hatt noe mer elendig telefon enn den Nokiaen jeg har nå. Den stråler jo som bare f.... også, så det er helt forferdelig å prate mer enn fem minutter uten handsfree! Men nå ble det denne i steden:

sew595pink

Håper jeg blir fornøyd med denne da.... Bruker jo mest mobilen til å ringe og sende sms med uansett. Kamera og sånt er ikke viktig for meg, for jeg bruker kun Canon! (Litt jernevasket av pappa som har jobbet med Canon i 35 år eller noe;))

-Camilla-

Undertøy av Dita Von Teese

Hadde det vært noe?

image1xl 3 image1xl 1

Selges på Asos.com, og det er ikke dyrt heller! Selv klarer jeg ikke å kjøpe undertøy på nett... syns det blir alt for vanskelig med størrelsene. Men digger denne dama her da, og likte spesielt den røde BH-en. Men det blir vel bare amme-BH på meg framover, hehe.

-Camilla-

Dagens innkjøp

Jeg klarer ikke å shoppe lenger..... Kjørte en tur til Bryn Senter i stad, og holdt ut en halvtime der eller noe. Skulle gjerne hatt en liten bil jeg kunne kjørt rundt med inne på sentret;) Men fikk hvertfall kjøpt noen småting som jeg trengte:

tfler

Disse tøflene fra H&M skal jeg ta med i sykehusbagen. De kan vaskes i maskin;-)

 

mascara

Også har mascaraen min sunget på siste verset i lang tid nå. På Cubus var det 25% på alt fra L'oreal, og det passet meg bra. Dette er da favorittmascaraen. Også håper jeg denne eyelineren sitter! Er møkk lei av eyelinere som blir klint utover.

 

Ha en fin lørdag! Nå skal jeg kose meg med film og snop og mannen min;-)

-Camilla-

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv