GAMMEL BLOGG - DU VIL NÅ BLI DIRIGERT TIL DEN NYE BLOGGEN!
hits TV, film og bøker (Bloggen har flyttet til www.camillamaries.com)

TV, film og bøker

Twilight

Hvis alt går etter planen i kveld, får jeg endelig sett Twilight Breaking Dawn - Part 1. Jeg har sett fram til denne filmen lenge, så da er det på tide å få sett den på kino før den blir tatt av plakaten.

De som har fulgt med på bloggen min en stund har sikkert fått med seg at jeg liker Twilight og også har lest bøkene for en tid tilbake. Lurer nesten på om jeg skal lese de på nytt, for nå begynner jeg å savne å ha noe å lese. Men neste på lista mi er vel bok nummer 11 i True Blood-serien først:-) Elsker å drømme meg bort i vampyrenes forføreriske verden!

Lille Emil er fortsatt ikke overivrig på tåteflaske, men han blir ikke sinna på den heller sånn som Emma var... Han prøver som regel litt hvertfall. Så hvis han blir for sulten de 2-3 timene jeg er borte, så tar han den nok. Han spiser jo også litt grøt:-) Emil er straks 6 måneder, så kanskje på tide at mor får seg en tur på kino?

Update: Flimen var bra! Mye bedre enn forventet. Men jeg er utrolig glad for at den ikke hadde kommet på kino da jeg gikk gravid. Anbefales ikke for gravide, hehe. Gleder meg til siste del kommer på kino.

Frustrerte Fruer...

...eller Desperate Housewives som det egentlig heter har sesongstart på TV 2 i dag. Jeg har ikke sett denne sesongen som sies å være den siste, så i kveld sitter jeg benket foran skjermen. Merkelig tidspunkt å ha en sesongstart på syns jeg, men det er sikkert for å holde på seerne i julen. Jeg liker veldig godt å ha en serie å glede meg til på TV, og når det gjelder disse fruene, så har jeg faktisk sett ALLE episodene ;-)

Skal du se på?

Og vinneren ble...

Da har jeg trukket vinneren av Løvenes Konge, og det ble kommentar nummer 5, Martine!! I og med at hun er en av de herligste bloggerne som fins, og som jeg har fulgt lengst så gjorde det meg veldig glad. Har sendt deg en mail, Martine.

Vinneren ble trukket ut helt tilfeldig ved hjelp av Random.org.


Konkurransen - siste sjanse!!!

Jeg vet jeg skrev at konkurransen skulle trekkes i dag, men utvider det til i morgen. Så hvis noen flere vil delta, kan de gjøre det HER. Husk å legge igjen et spor i form av mail eller bloggadresse slik at jeg kan kontakte den som vinner.

Vinneren trekkes klokken 12 i morgen!

Uki, Uki, Uki!!

 Her har dere Emma's nye barne-TV-favoritt, "UKI"!


I dag startet Emma dagen med frokost, og Uki. Av mangel på møbler, så står nemlig macen min på kjøkkenbenken akkurat nå. Da Emma så dette, så pekte hun og ropte "Uki, Uki, Uki"! Dermed ble det litt Uki til frokosten. Her er Emma's favorittepisode på Youtube:

 

Når Emma ser kaken i denne filmen, så sier hun "is"! Lurer på hvordan hun har fått den assosiasjonen så fort? Det er ikke så ofte hun har spist is, og da har hun ikke akkurat spist iskake. I går da jeg stekte muffins også, så pekte hun inn i ovnen og sa "kake". Når det er noe de små liker, så husker de ordene utrolig fort! Og akkurat nå er jo Emma den hermegåsa;-)

Hva liker barnet ditt å se på TV?

Jeg skulle egentlig opptre i kveld...

Men i steden ble jeg sittende å se på denne som snille mannen min hadde kjøpt til meg... Han visste jo at jeg gledet meg til å se den på nytt.

Grunnen til at jeg ble sittende å se på film i steden for å opptre gjetter du sikkert? Ja, jo jeg er fortsatt syk. Skulle egentlig ha opptrådt sammen med magedansegruppa på juleavslutningen til Studio Orient i dag. Men man kan desverre ikke planlegge alt på denne årstiden. Uansett, så hørte jeg at de klarte seg bra og var veldig flinke selv med to syke. Så det ble jeg glad for å høre. Selv holder jeg på å svime av hvis jeg står oppreist for lenge, så dansing hadde nok gått heller dårlig.

Men nå koker jeg opp her, og må nok prøve å sove litt på det kalde soverommet vårt. Natta!

Endelig har jeg sett Eclipse

Jeg og lillesøsteren min var på Colosseum Kino (må dit for å få den ultimate opplevelsen syns jeg) og så Eclipse nå i stad.... Denne har jeg ventet på siden i november, og jeg syns filmen var kjempe bra! Lurer nesten på om denne er blitt favoritten min av de tre filmene som har vært til nå? Eclipse var spennende, trist og selvfølgelig romantisk♥. Og for meg er vel Twilight-serien den eneste bokserien som har blitt filmatisert så likt som jeg ser det for meg. Stephenie Meyer må jo være veldig god til å skildre siden jeg nesten lurer på om filmskaperne har vært en tur  inne i hodet mitt ;-)

Hmmm.... Lurer på hvorfor amerikanske filmer aldri inneholder frostrøyk? Men det er det eneste jeg har å pirke på, hehe.

Aj, aj... det evige trekantdrama. Hvem ville du valgt? Personlig så syns jeg at Jacob blir kjekkere og kjekkere ;P

Men alle vet vel hvem som egentlig hører sammen her... ♥

Nå er det bare å glede seg til neste film. Jeg kan nesten ikke vente!!! Breaking Dawn blir jo enda mer "voksen", hehe.... og det gleder vi oss jo til eller hur?

Har du sett Eclipse enda? I såfall, hva syns du?

Ny vampyr-bok å lese i sommer...

Jeg som mange andre slukte jo hele Twilight-serien rått:) Jeg savnet noe liknende å lese, og prøvde å lese The Host. Men den falt nok ikke i smak her i gården. Ikke det at jeg har hatt tid til å lese så mye de siste månedene akkurat. Men nå håper jeg på å få tid til litt lesing på balkongen i sommer. Og da skal jeg lese denne:

Denne boka kom ut 5. juni. Og den skal leses på engelsk såklart. Leste den første Twilight-boka på norsk, og syns jeg fikk mye mer ut av å lese resten på engelsk. Denne boka er en slags oppfølger til Eclipse, og handler om den nyfødte vampyren Bree Tanner som vi møter på et par sider i den boka. Hvis du lurer på mer, så kan du lese HER.

Noen som har lest denne, eller har begynt å lese den?

Hvilke TV-serier ser du på?

Jeg elsker komiserier, og på mandager følger jeg fast med på Cougar Town. Den har blitt en av de artigste seriene jeg ser på.

Jeg har jo også skikkelig vampyrdilla, noe jeg har hatt i mange år før "bølgen" kom for fullt. Så True Blood er vel den beste serien jeg har sett noensinne. Jeg digger den! Men begynner å bli utålmodig på å se neste sesong nå, da jeg ikke har sett på TB siden i høst.... Men nå har den snart relase i USA, så da skal jeg nok få tak i den:D Nå har vi nemlig ikke canal+ lengre, så da må jeg få tak i den på en annen måte.

Her er noen av mine favorittserier i tilfeldig rekkefølge:

  • Cougar Town
  • True Blood
  • Kongen av Queens
  • Friends
  • Desperate Housewives
  • The Vampire Diaries
  • My name is Earl
  • The Simpsons
  • South Park

Har jeg glemt noen mon tro? Gleder meg til The Vampire Diaries begynner igjen også. Skulle jo egentlig begynne i mai på TVNorge, og jeg satt jo benket foran TV og ventet jeg, men det var visst utsatt til høsten. Uff, når jeg ikke er på jobb og lager radio- og TV-sider så har jeg ikke oversikten over noe sånt lengre. Før visste jeg jo alltid hva som var på TV! 

Hva er dine favorittserier på TV?

Denne har jeg lyst til å se!

Jeg bare digger Josef Fares-filmene Jalla! Jalla! og Kopps;) Jalla! Jalla! er en av mine favorittfilmer. Ler meg ihjel hver gang;) Og i går kom filmen Farsan på kino... eller Fatter'n som den heter på norsk. Kanskje jeg skal se den på babykino? Syns det er utrolig morsomt at Josef Fares har brukt sin egen far i hovedrollen:)

 

I dag har jeg forresten hatt en latterfull dag;) Ikke bare har jeg og mannen min ledd av mye rart, men lille Emma har vært i storform i også. Så det har kommet sååå mye latter og skravling fra henne. Det var ikke så lett å få henne i sengs når hun var i den formen akkurat. Men nå sover hun endelig. Nå skal jeg og min kjære mann se på dvd og spise godis:)

Ha en flott lørdag! Og takk til dere skjønninger som leser bloggen min og kommer med så fine kommentarer. Dere motiverer meg og gir meg selvtilitt!

Hvis du vil le, så lei denne i kveld!

Denne filmen så jeg på kino i sommer, og jeg lo så jeg holdt på å tisse på meg (var jo stor og gravid;)). Og på fredag så leide vi den sammen med et vennepar i Skien. De likte også filmen kjempegodt. Så hvis du skal leie en film i kveld, og har lyst til å le, så lei I love you man! Jeg digger Paul Rudd også da...

 

Filmen er morsommere og kulere enn den virker av traileren... 

Ha en fin søndagskveld!

Fruene er tilbake:)

I kveld er det endelig sesongstart på Desperate Housewives på TV 2! Noen flere enn meg som skal sitte klistra foran skjermen?

Det skal hvertfall jeg... Dette er jo én av favorittseriene mine:) Nå for tida er jeg jo en housewive selv, selv om jeg ikke er fullt så desperate.

Jeg syns det er litt koselig å ha høydepunkter som går på TV i steden for å laste ned alt mulig. Da har jeg noe å glede meg til i steden! Følger med på to andre serier for tida også som er helt ok; Cougar town og The Vampire diaries. Sistnevnte liker jeg best, men den slår ikke True Blood. TVD er liksom litt mer tenåringsserie og True Blood er litt mer voksenserie syns jeg... Og jeg er jo voksen! (Sikkert ikke alle som er enig der;))

Ja, ja men før jeg skal sette meg ned og slappe av foran TV i kveld, så skal jeg trene pilates, og bade Emma. Lurer på om jeg må finne meg noe godt å spise på Meny også som ikke er usunt...

 

Hvilke TV-serier følger du med på? Noen å anbefale?

The Vampire Diaries

Har du sett denne serien? Har vært nysgjerrig lenge, og i kveld måtte jeg sjekke ut første episode... Kan ikke si at jeg var overimponert egentlig, men kanskje den blir mer spennende etterhvert? Det var lite karisma blant disse skuespillerne etter min mening, men jeg må vel se litt til for å se om jeg forandrer mening! Håper egentlig det, for jeg savner å ha en serie å følge med på nå!vampire2

The Vampire Diaries kan du blant annet se online eller laste ned på DENNE SIDEN.

Og den 6. januar begynner den på TVNorge!

-Camilla-

Uff, siste episode...

I kveld sendte canal+ siste episode av True Blood sesong 2, og nå må jeg vente lenge for å se mer!!! Også må de selvfølgelig avslutte spennende også. Uff, jeg hater det. Jeg blir så utålmodig!!!Image and video hosting by TinyPic

Bill Compton og Eric Northman er mine favoritt-vampyrer for tida... 

Noen flere som følger med på True Blood?

Men i morgen blir det mest sannsynlig mere vampyrer på meg da. Skal nemlig se New Moon på kino. Hvis jeg tør å være borte et par timer fra Emma da... Heldigvis har jeg nok av melk som pappa'n kan gi henne på flaske hvis hun er sulten. Og det blir hun jo sikkert.

-Camilla-

Spennende film

Jeg er litt "etter", så jeg hadde ikke sett "Menn som hater kvinner" før i går kveld. Begynte å lese boka en gang, men kom meg aldri videre. Er ikke så veldig glad i å lese krimbøker, men det blir noe annet på film! Jeg skjønner hvorfor denne filmen har slått publikumsrekorder på kino. Den var skikkelig spennende, så nå gleder jeg meg til å se oppfølgeren. Anbefales!mennsom

Noomi Rapace (bildet) som hackeren Lisbeth Salander spiller kjempebra!

-Camilla-

In memory of Patrick Swayze

Rest in peace.

-Camilla-

Vi skal på luksuskino...

Eller kanskje ikke helt luksuskino, men salen kalles hvertfall luksussal. Her er det bare noen få rader og setene er gode og myke og til å lene bakover. Perfekt for høygravide meg som forresten er 35 uker på vei i dag!  Theodor og jeg var der i sommer en gang og hadde hele salen for oss selv. Da kunne vi le og skravle og bråke med snacksen. Hadde vært digg å ha den for oss selv i kveld også... men tviler vel på det siden det er høst og fredag!

Vi skal kose oss med en komedie, nemlig The Proposal.... Se traileren her:

 

Kino er perfekt for oss gravide; da kan vi bare sitte og slappe av.... og hvem vet når man får gjort sånt igjen etter at babyen har kommet...

God fredag alle sammen!

-Camilla-

I kveld skal jeg VIRKELIG kose meg!

 • For det første har jeg fått det nye nummeret av Gravid i posten.....

lese3lese2

Jeg har merket at alle de bladene jeg pleier å lese ikke er så spennende for meg lenger, men "Gravid" derimot leser jeg fra perm til perm. Denne gangen inneholder bladet blant annet en stor bæreguide om sjal, slynger og bæreseler til nyfødte. Vi skal hvertfall ha én av delene til vår lille, og kanskje vi klarer å bestemme oss etter å ha lest litt i Gravid.


 • Og for det andre begynner det en ny sesong med True Blood på Canal+ i kveld. Det har jeg  gledet meg til sååå lenge!!!

image2

 Så da blir det nok ikke mer blogging fra meg i dag!

 -Camilla-

Blod, sex og vampyrer...

Som noen sikkert har skjønt har jeg litt vampyrdilla... Og det er ikke pågrunn av Twilight som mange av fjortisene har. Nei, min vampyrinteresse begynte mye tidligere enn det. Syns Twilight-bøkene er bra, og likte filmen også. Men Twilight er litt sukkersøt, og jeg liker også det som er råere og blodigere med vampyrer. Derfor gleder jeg meg skikkelig til onsdag 9. september! Da er det nemlig klart for andre sesong med True Blood på Canal+! Hadde egentlig tenkt på å laste ned denne, men nå klarer jeg å vente. Dessuten liker jeg å ha et TV-høydepunkt en gang i uken. Dette har blitt min favoritt-serie, og hvis du liker vampyrer så kan jeg ikke annet enn å anbefale denne. 

I dette innlegget har jeg skrevet om handlingen i første sesong.

truebloodseason2sookiebilltrueblood6637793

Visste du at Anna paquin og Stephen Moyer er sammen i virkeligheten?

 Trailer sesong 1

Trailer sesong 2

True Blood har visstnok blitt HBO's mest populære serie siden Sopranos og Sex in the City, og jeg skjønner hvorfor!

Har du sett True Blood eller har du lyst å se den?

Ps. Første sesong fins på DVD i Norge fra 25.11! Hvis du ikke klarer å vente så lenge kan man få tak i den fra utlandet med norsk tekst på f.eks ebay.....

-Camilla-

 

Noen som har lest The Host?

thehostJeg forelsket meg jo helt i Twilight-serien, så da må jeg lese nok en bok av Stephenie Meyer... Nemlig The Host. 

Kort fortalt handler den om at jorda har blitt invadert av "sjeler" som tar over menneskenes kropper, og hjerner. Mesteparten av menneskeheten har bukket under for disse "parasittene". En av sjelene blir overstyrt av tankene til Melanie, kroppen den befinner seg i. Melanie nekter nemlig å gi slipp på mannen hun elsker, og begynner å fylle den iboende sjelen med en lengsel etter denne mannen....

Har nesten nettopp begynt på boka, og jeg er usikker på om jeg kommer til å like den, men vi får se hva som skjer...

Noen som har lest denne boken og kan fortelle meg hva de syns?

-Camilla-

Gleder meg til New Moon

Gleder meg skikkelig til New Moon har verdenspremiere 20. november.... Da har jeg nettopp blitt småbarnsmamma, og må kanskje se den på babykino?;)

Offisiell trailer her:

Håper jeg ikke blir skuffet. Boka var hvertfall fantastisk.... I dag har jeg lånt bort Twilight-filmen og første bok til lillesøster også. Prøver å få henne hekta;) Savner nesten å lese bøkene selv og lurer på om jeg skal lese de for andre gang?

-Camilla-

En vampyrdrøm

I natt drømte jeg om Bill Compton og Sookie Stackhouse. Og det var en lang drøm... De som har sett serien True Blood vet hvem jeg snakker om. Jeg drømte at jeg var inni TV-serien i natt, og det var ganske spennende, selv om jeg ikke husker alt. Drømmer så mye rart for tiden;) 

True Blood har bare sendt en sesong så langt, men sesong 2 er på vei!!! Den er på lufta allerede i juni, men ikke i Norge så klart. Er litt usikker på når den sendes i Norge, men tror neimen ikke jeg kan vente så lenge! Må nok lastes ned tenker jeg. På HBO's offisielle side: www.hbo.com/trueblood/, kan du lese det meste om serien.

trueblood2

MIN LILLE OMTALE AV SERIEN: Tv-serien er basert på The Sookie Stackhouse novels av Charlaine Harris. Handlingen utspiller seg i nær fremtid, og vampyrene som har levd blant menneskene i skjul, har akkurat kommet "ut av skapet". En fabrikk i Japan produserer uekte blod "Tru Blood" som gjør det mulig for vampyrene å overleve uten å ta menneskeliv. Hovedpersonen er Sookie som har en meget spesiell egenskap: hun kan lese tanker. Og dette er ganske irriterende noen ganger. Hvertfall når det kommer til dating, og hun hører alle skitne tanker gutten har. En dag møter hun vampyren Bill Compton, og hun kan ikke lese tankene hans... Dette gjør Soookie mer og mer interressert. Vampyren får en sterk interesse av Sookie også, og hun vekker menneskelige følelser i ham som han trodde var borte for lengst. Det hun begir seg utpå med Bill er både mystisk, romantisk og livsfarlig...

 

 Har du ikke sett den, så måååå jeg anbefale den til alle som liker denslags:)

Her er en noe spesiell trailer til sesong 2.

 

-Camilla-

Filmen alle har ventet på!

Twilight er ute på dvd i dag! Løp og kjøp!

twilight1

Måtte bare si det... Har lest bokserien, og sett filmen to ganger på kino. Nydelig var den. Gir den terningkast fem siden den var så lik boka var i hodet mitt. Noen ting var forandret til det bedre i filmen. Dvd-en skal jeg kjøpe så fort som mulig. Er jeg en fjortis på 28 år mon tro?

28318221234725445579n400

Hvilken bok skal jeg lese?

oldbooks1
Er det noen der ute som kan tipse meg om en fantastisk bra bok jeg kan lese? En som fengsler meg fra første side? Det kan være spenning og gjerne litt romantikk inne i bildet, og jeg er ikke fremmed for at det er noe overnaturlig i handlingen også. Helst ikke en krimbok, da det blir for tørt for meg. Liker bøker hvor handlingen foregår i gamledager også. Gjerne med spennende familiehistorier og mystiske hemmeligheter.

♥ Håper det kommer noen boktips her som jeg ikke har hørt om! Tusen takk for alle tips og anbefalinger!

Ps. Har lest Twilight-serien, så ikke si den...

Kos kos,
28318221234725445579n400

Ung vs gammel

Kyle MacLachlan spiller i to serier som jeg liker veldig godt... Nemlig Twin Peaks og Desperate Housewives. Okei, han er kanskje ikke sååå gammel ennå, men det har gått opp for meg hvor døll han har blitt med årene. Han var jo råkul som Agent Cooper i Twin Peaks, men Orson Hodge er en gubbete fyr må jeg si. Mange stjerner blir bare kjekkere med årene, men det kan jeg ikke si om denne karen desverre. 

Eller hva syns du selv?

twinpeaks4

Agent Cooper  VS. Orson Hodge
dhs4orson

Klipp deg, please!!!!!

Har forresten hatt lite inspirasjon til blogging i det siste... men nå prøver jeg igjen;P

Vampyr-smykker...

Er du hekta på Twilight-serien? Da vil du kanskje ha disse smykkene her?:
376791468
376792468
376799468
Dette er kun et lite utvalg. Finnes mange på etsy.com og på ebay:) 
28318221234725445579n400

Johnny Depp dyppet i sjokolade...

Skal jeg kose meg med i kveld. 
totallydeppendabledarkangel
chocolatebillb

Ja,  for det er det denne filmen handler om eller hva? Ellers blir jeg skuffet...
cjoko
Noen som har sett denne filmen her? Snille søster tok den med på jobb i dag så jeg har noe å se på i kveld. Har en mistanke om at man får veldig lyst på sjokolade av denne filmen, så jeg skal kjøpe inn litt just in case:)
Sjokolade finnes i alle merkelige fasonger. Sjekk de sjokoladeskoene jeg fant på nettet:
chocolategiftshoes
Noe for en fashionista?

2831821233086192431
Follow BadBrunette

Må ha den, bare må ha den...

breakingdawn731111Har tidligere nevnt mitt avhengighetsforhold i å drømme meg bort. I det siste har jeg vært hekta på tenåringsbøkene i Twilight-serien, og nå har jeg kun den siste boka igjen. Noen vil kanskje si de er barnslige for en 27-åring, men hva med alle voksne som leser Harry Potter sier 
jeg bare... 

Har prøvd å få den forrige boka (Eclipse) til å vare en stund, men det er ikke så lett. Leser mest på bussen, og plutselig har jeg kjørt forbi jobben.... ja sånt skjer faktisk når jeg leser. I løpet av helgen må jeg bare få tak i Breaking Dawn. Håper jeg ikke blir skuffet. 

Har du lest Twilight-serien?

Noen som kan fortelle meg om Breaking Dawn var bra?

28318251234303314406n400


Elger som gjør det

God kveld folkens.... Nå skal jeg ha en skikkelig jentekveld med meg selv. Og skal kose meg med en skikkelig jentefilm. Har du sett Fornuft og følelser? Det har ikke jeg, og aldri om jeg får Theodor til å gjøre det, så den er greit å se på alene;)

megfilm

Nevermind vraket på bildet... det er bare meg. Og, JA.. det er faktisk masse elger som "gjør det" på t-skjorta mi... Så harry er jeg...

2831821233086192431

 

Twilight og (jævla) fjortiser

I kveld har jeg endelig sett Twilight-filmen, og jeg likte den kjempe godt! Tok 18.30 forestillingen på Saga. Eneste minus med å dra så tidlig var at salen var proppfull med fjortiser! Mannen min bemerket at det bare var fjortiser der, og jeg sa: – Nei, se da! det er jo noen voksne som sitter der... eh..med barna sine (!). Drittungene i salen fniste, lo, kastet ting og ropte woooooooooooh under kyssescenene.... MINN MEG PÅ Å ALDRI DRA PÅ EN TIDLIG FORESTILLING MED LAV ALDERSGRENSE IGJEN!

Jeg har jo vært fjortis før, men kunne aldri falt meg inn å oppføre meg sånn på kino. Er jo der for å følge med på filmen! For deg som ikke har sett filmen enda, poster jeg traileren her...igjen. De fikk til Edward kjempebra♥.

Ha en fin lørdag! I morra tror jeg vi skal se Max Manus. Gleder meg... 

cmb

Twilight...

visbildeservletMin kjære er på XXL og kjøper seg spinningsykkel, og jeg med mitt ræva immunforsvar har selvfølgelig fått feber og forkjølelse. Vi har kost oss masse med hjemmelaget pizza i kveld, selv om jeg ikke spiste så mye. Men  imens Theodor er vekk, koser jeg meg med denne boken; Evighetens kyss, eller Twilight som den er originaltittelen. Utrolig bra bok, som jeg snart er ferdig med. Anbefales♥ Men merker jeg burde lest den på originalspråket, da ikke alt er perfekt oversatt. Men sånn er det bestandig;)

Denne boken handler jo nemliig om en av mine store besettelser; nemlig VAMPYRER. Dette er en tenåringsbok, men det gjør ingenting for meg. Er jo en tenåring innerst inne fortsatt;) Gleder meg til å se Twilight på kino...

Tidligere innlegg som har noe med vampyrer å gjøre:

Kunne du falt for en vampyr?

True Blood

Dublin here I come og Bilder fra Dublin (Bram Stoker bodde her)

 

cmb

 

Desperate kvinnfolk....

desperatehousech4468x469

Er det bare jeg som gleder meg til ny sesong med Desperate Housewives i kveld på TV 2? Dette er én av favorittseriene mine, men den har dumpet til andre plass etter at jeg begynte å se på True Blood♥. Vet jeg skal kose meg i kveld hvertfall. Har kjøpt Snack chips som er favoritt-potetgullet, og kanskje det til og med blir en juleøl?;) Heldigvis fri fra jobb i morra!!!! 

cmb

The Crow

Har akkurat sittet og sett på The Crow. Gammel film (94), men da jeg fikk den på dvd til jul av lillesøs måtte jeg se den igjen. Filmen som er basert på en tegneserie ble både dømt nord og ned da den kom pluss at den oppnådde en status som kultfilm, og ble elsket av mange. Kultfilm-statusen fikk den fordi Brandon Lee (født. 1. februar 1965), sønn av den legendariske Bruce Lee døde under innspillingen av The Crow i 1993. Det var en skuddscene som gikk riktig galt. Her er bilde av Brandon Lee som hovedpersonen Eric Draven.

achurchlikekindaevil

The Cure hadde soundtracket "Burn" til filmen. Nydelig sang. Se musikkvideoen her:

For de som ikke har sett den så handler det om paret Shelly og Eric som blir brutalt myrdet av en voldsfiksert gjeng i sin egen leilighet. Shelly blir både mishandlet og voldtatt. Et år etter drapene våkner Eric Draven til live igjen med en sort kråke som sin følgesvenn og beskytter... Og han er ute etter hevn....

1thecrow 3086414gal 4953121gal 

11184320gal

Why Do The Good Ones Die Young?

cmb

2 filmer i kveld....

runfatboyrun0

Run Fatboy!!!! Ruuuuuun!

fatboy

Så to filmer i kveld, og tenkte å benytte sjansen til å skrive hva jeg syns. Første filmen Theodor og jeg så i kveld var Run fatboy, run... Denne var morsom selv om den var ganske forutsigbar. Har alltid likt Simon Pegg;) Helt siden jeg så serien Spaced på NRK2... Eller "Speisa" som den så fint het på norsk TV.....

Har du sett denne filmen? Hva synes du? I Camillas verden får denne terningkast 4+ 

 

inthenameofthekingadungeonsiegetalever3Etterpå var det klart for In the Name of the KIng... Vet ikke hva jeg skal si om denne en gang. Den var som en sykt dårlig kopi av Ringenes Herre eller noe. Minte meg om de seriene som går på TV3 med Robin Hood, Hercules osv. Ray Liotta var verre enn latterlig. Eneste pluss i hele filmen er kjekkasen Jason Statham som drar filmen opp et par hakk, og kjolen til Claire Forlani. Forventet litt mer egentlig. Sånn er det ofte med filmer som baseres på et dataspill syns jeg.

Terningkast 2 etter min mening. Og da er jeg snill!!!!!

 

Natti natti;) Kisses

cmb

 

 

 

Ross and Rachel - husker du?

Gotta' love "Friends".... Skulle ønske den holdt på fortsatt jeg.
Ross og Rachels første og siste kyss...
Er så glad for at det ble de to til slutt som den "Friends"-avhengige personen jeg er...
cmb

Denne må du se!

Er i det koselige, romantiske hjørnet sånn før jul. Så denne filmen i går:

theholidayplakata

Hvis du ikke har sett den, så MÅ du se den. Har egentlig aldri vært noen Jude Law-fan, men nå er jeg det!

judelawa

 

Favorittscene fra filmen. IKKE se denne hvis du ikke har sett filmen. Det ødelegger liksom litt.

cmb

Romantiske kinopremierer

Jeg gleder meg kjempemasse til nyåret. Dette er bare et lite utvalg av romantikk som blir å se på kino!

Hva om all den spenning og moro du drømte om ble virkelighet? Bedtime Stories med Adam Sandler og Keri Russel har norsk kinopremiere 09. januar

slide4178

 

The Curious Case of Benjamin Button er å se i norske kinosaler 23. januar. Hovedpersonen Benjamin Button (Brad Pitt) blir født som en svak eldre mann og eldes baklengs, dvs. at hans kropp blir yngre helt til han til slutt slutter sitt liv som spedbarn. Han møter rødhårede Daisy da hun er en liten jente, og når de begge når samme alder utvikler de et kjærlighetsforhold!

slide3177

 

Marley & Me har kinopremiere 30. januar i Norge. Hun vil ha barn, men han er ikke klar. Se hva som skjer når Owen Wilson og Jennifer Aniston får en slem hund i hus. 

slide10127

 

Seven Pounds med Rosario Dawson og Will Smith i hovedrollene har kinopremiere 02. februar i Norge. Will Smith spiller en IRS agent med en skjebnesvanger hemmelighet. Han går rundt og forandrer syv andre menneskers liv for å "gjøre opp for seg".

slide9149

 

Valkyrie med Tom Cruise er en sann historie om det mislykkede attentatet på Adolf Hitler.Tom Cruise med øyelapp som oberst Claus von Stauffenberg, og den nederlandske nykommeren Van Houten spiller kona hans. Norsk kinopremiere 13. februar.

slide8151

cmb

Kunne du falt for en vampyr?

Det kunne nok jeg gjort ganske lett... Hvertfall den type vampyrer jeg tenker på da, som har noe godt inni seg et eller annet sted. Ikke en Quentin Tarrantino-vampyr for å si det sånn. Vet ikke hva det er, men har alltid vært fascinert av historier om vampyrer. Digger Bram Stokers Dracula – både boken, og Francis Ford Coppolas gotiske mesterverk av en filmversjon. 

 sdracula

Her syns jeg virkelig Gary Oldman kommer til sin rett... Første gangen jeg faktisk syntes han er litt tiltrekkende..

 

garyoldmanphotographc12142144 12754draculal

 

Og for å ikke snakke om Interview with the Vampire, eller En vampyrs bekjennelser som det så fint heter på norsk.

vampire

interviewwiththevampire157

Fantastisk film med Brad Pitt og Tom Cruise i hovedrollene...

lestatandlouis

Derfor er jeg så glad for Alan Balls nye serie True Blood som jeg skal se på nå;) Nå er jeg klar for episode 4!

Ville du ikke falt for denne vampyren kanskje?

stephenmayerbloodl 1

Stephen Moyer i rollen som vampyren Bill Compton.

Har skrevet et innlegg om True Blood her;

http://camillamaries.blogg.no/1225111570_true_blood.html

cmb

 

 

True Blood

Er en ny serie fra skaperen av "Six feet under". Den skal jeg så absolutt se på. Går på Canal+ First på onsdager kl 22.00, og handler selvfølgelig om  vampyrer;)

trueblood truebloodver5

Deler av handlingen: 
To år har gått siden vampyrene bestemte seg for å fortelle menneskene om sin eksistens, etter at det ble kjent at kunstig blod ble fremstilt i Japan. Istedenfor å sette tennene i hederlig folk, kan vampyrene nå skaffe seg den nødvendige væsken på flasker som selges over disk.

Servitrisen Sookie Stackhouse er ikke vampyr, men skiller seg likevel ut, hun er nemlig tankeleser. Dette har gjort henne ensom og mange tror hun har en skrue løs. Når den 173 år gamle vampyren Bill Compton dukker opp på baren hvor Sookie jobber er han den første av sitt slag i dette området. Sookie blir umiddelbart betatt av ham når hun oppdager at de telepatiske evnene hennes forsvinner i hans nærvær. Men Bill viser seg å være et risikabelt bekjentskap som trekker Sookie inn i trøbbel... 
Kilde: www.canalplus.no

Gleder meg til onsdag!
cmb

Camilla Marie

31, Skien

Jeg er en grafisk designer/ mac designer som trenger litt utløp for mine kreative sider. Derav denne bloggen. Jeg har mange meninger, og egentlig veldig mye jeg vil si :) Det som opptar mesteparten av tiden min nå er barna mine Emma og Emil. Emma ble født 23.okt 2009, og Emil ble født 13. juli 2011. Jeg elsker å være mamma, og syns selvfølgelig at barna mine er verdens søteste! Jeg skriver ofte om barneutstyr, og bloggen min inneholder alt fra personlige innlegg til råd og tips. I sommer flyttet vi inn i et over 100 år gammelt trehus, så det blir også litt om interiør og oppussing. Lurer du på noe så kontakt meg gjerne på ✉ mail: badcamilla@gmail.com Bildene mine kan bare brukes med min tillatelse!!
Norske blogger

 GuestsHuset vårt:Kategorier

Arkiv